CAT LC Polska

• Bronisze
  • Domaniewek
  • Piastów

3. Opinie o pracodawcach Duchnice
  5. Opinie o CAT LC Polska Sp. z o.o.

Opinie o CAT LC Polska Duchnice

Nie przegap nowości o CAT LC Polska Sp. z o.o.!

Piotr

25.12.2018 11:04

Solidna, stabilna firma działająca na polskim rynku od 20 lat.
    Fifi

17.11.2018 11:16

Dorabiam sobie w Strykowie tna pól etatu.Robota jak robota układania kartoników ,rozładunek ciężarówek to co nie na paletach Fakt brakuje ludzi ze 2 , a na pewno jednego. Teraz widziałem ogłoszenie że zatrudnią osobę, no i dobrze ale robią jeden podstawowy błąd w tym ogłoszeniu i nikt dłuzej niż dzien 2 sie nie utrzyma bo wymagają uprawnien na wózki , a sa 2 czołówki i jeden piesek obsadzone . Potrzeba jest właśnie ludzi bez uprawnień do tej fizycznej roboty.Ja mam IIWJO ale jak sie zatrudniałem na te pól etatu wiedziałem że nie bede jezdził na wózku bo to robota dodatkowa i nie wiem ile zostane tam.Ale jeśli przyjąl bym sie i na skierowaniu na badania była by obsługa wózka , to po jednym dniu tej pracy juz bym noe przyszedł. Także drogie kierownictwo Cat ,owszem jest potrzebny człowiek w Strykowie mozę z dwóch ale bez uprawnien na wózki .Bo jesli ktos sie zatrudni jako oww a w rzeczywistości na wózku nie usiądze to nikt tam nie zostanie pozdrawiam Moje sugestie dla CAT LC Polska Sp. z o.o.: Zmiana tresci ogłosznia o prace w Strykowie , bez uprawnien bo nikt tam nie zostanie jak przyjdzie jako oww
    StaryByk

01.09.2018 19:18

Pracowalem trzy lata w dhlu potem dwa i pół w rabenie a w cat wytrzymalem tylko dwa miesiące. Zatrudniaja przez agencję czyli kase masz po dwóch miesiącach. Ogolnie wjecej gadaja jak to jedt wspaniale ale w rzeczywistości musisz robić za kilka osób bo brakuje im pracowników, wiec jak mam robić za kilka osób a kasę dostawać za jednego to dziękuję. Nie polecam.

06.09.2018 17:10

W naszej odpowiedzi pojawiła się pomyłka - pracownicy tymczasowi otrzymują wynagrodzenie do 10-tego dnia kalendarzowego miesiąca, a nie roboczego.
    Styk

14.10.2018 18:18

Tak właśnie wyglada praca w tej firmie. Na rozmowie ładnie pięknie czarują a potem lipa.

12.10.2018 10:18

@Eryk, Dziękujemy za pozostawiony komentarz. Gwarantujemy, że zatrudniane osoby posiadają odpowiednie kwalifikacje w stosunku do wykonywanych obowiązków. Proponowane wynagrodzenie jest weryfikowane w oparciu o dane rynkowe. Ostatecznie na wynagrodzenie wpływ ma wiele czynników, m.in. umiejętności oraz doświadczenie Kandydata. Darzymy zaufaniem naszych pracowników i głęboko wierzymy, że każdy z nich wykonuje swoje obowiązki z należytą sumiennością. Jeśli jednak zauważyłeś jakiekolwiek uchybienia, uprzejmie prosimy o kontakt pod adresem e-mail [email protected]. Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę z której możemy wyciągnąć wnioski, by nieustannie usprawniać funkcjonowanie naszej firmy. Zespół CAT LC Polska Sp. z o.o.

11.10.2018 15:14

@sz_mar, dziękujemy za przekazane zgłoszenie. Dyspozycja bankowa zwrotu zrealizowanej przedpłaty została zrealizowana. Prosimy oczekiwać zaksięgowania środków jutro na Pana koncie. Pozdrawiamy, Zespół CAT LC Polska
    Alex

11.10.2018 11:31

Pracowałem kiedyś w tej firmie a teraz to podobno liczą się same cyferki. Ludzi mają w (usunięte przez administratora)
    Eryk

11.10.2018 07:12

Kiedys to byla fajna firma a teraz wszyscy z niej odchodza. Wynagrodzenie jest slabe wiec nowe osoby, ktore przychodza sa przypadkowe i pozniej jest efekt jaki jest, bida z nedza.
    sz_mar

10.10.2018 06:08

Witam Dokonałem przedpłaty 525 zł za przewóz motocykla Po dwu dniach dostałem telefoniczną informację że od 01.10 firma nie wykonuje usług dla prywatnych klientów. Wysłałem e-maila z zapytaniem o zwrot pieniędzy "W przeciągu tygodnia będzie dokonany zwrot" Upłynęło 10 dni pieniędzy nie ma a na ponownego e-maila nie otrzymałem odpowiedzi Poczekam trochę i trzeba będzie gdzieś zgłosić. NIE POLECAM.
    Sid

20.09.2018 21:01

Niestety nie polecam rej firmy. Jeździłem kilka lat na turze w Duchnicach ale od od kilku miesięcy tylko ma być taniej, a tak się nie da. Przecież nie będę dokładał do interesu.
    MM

30.08.2018 10:06

Bylem tylko kilka dni ale jak zobaczylem ze ludzi potrzeba do pracy conajmniej dwa razy tyle to zrezygnowalem. Za ta kase nikt nie bedzie robil za dwoch. Nie polecam, nedzna kasa.
    Maciek T.

06.09.2018 23:34

Dziekuje za pomocne opinie. Nie zamierzam pracowac za klika osob. A mialem tam isc do pracy dobrze ze sprawdzilem opinie. Chyba nie jest to ciekawa firma.
    MBA

05.09.2018 18:39

Decyzję którą podjęłam kilka lat temu o zmianie miejsca pracy wydaje sie być jedyną sluszną czytając ponższe komentarze. Gratuluję osobą ktore zarządzają teraz tą firmą, i wcale sie nie dziwię że ludzie odchodzą. Jeszcze tylko dodam na koniec, ze teraz zarabiam ponad dwa razy więcej niż zarabiałam w cat. Także jeszcze dużo muszą się nauczyć.
    Artur

03.08.2018 13:17

Jako klient odradzam korzstanie z tej firmy kurierskiej. Nie dość że towar przyjechał kilka dni później to w dodatku uszkodzony. Nawet nie zdazylem nic zanotować na liscie przewozowym bo kurierowi sie spieszy. I towar za kilka tysiecy poszedł się .......

04.09.2018 10:25

Arturze, nie zatrudniamy kurierów w naszej firmie. Brak zgłoszenia reklamacji, nawet takiej której nie możemy ze względów formalnych rozpatrzyć pozytywnie dla klienta, uniemożliwia nam poprawę współpracy z naszymi poddostawcami. Zespól CAT LC Polska.
    Artur

04.09.2018 22:39

Nie odwracajcie teraz kota ogonem, przecież mnie jako konsumenta nie obchodzi kogo zatrudniacie a kogo nie. Teraz mam problem bo kurier ktory dostarczył towar i dal nogę zanim się zorientowałem nie jest waszym pracownikiem,a czyim moim? Przeciez to on rozwozi paczki w waszym imieniu. BTW nawet nie mialem możliwosci wpisania uwag w dokumentach bo zanim sie obejrzalem juz odjechał.
    Krzys G.

03.09.2018 18:05

Pracowalem kiedys w cat pierwszy rok przez jedna agencje potem kolejny rok przez kolejna agencje i zaczolem kolejny rok ale szybko zmienilem robote bo ile mozna ludzi oszukiwac. Mnie zbywali co miesiac mowiac ze moze w przyszlym miesiacu. (usunięte przez administratora)
    Daniel

04.09.2018 01:00

To ja dziekuje, jak większość firm zatrudnia teraz odrazu na umowę. Dlatego będą tam pracować w magazynie(usunięte przez administratora)
    Kilo

30.08.2018 19:58

Niezły (usunięte przez administratora) tam mają. Nie polecam.
    Krzysztof S.

29.08.2018 08:33

Wspolpracuje z firma cat jako przewoźnik. Niestety ale (usunięte przez administratora)nas jest standardem, zawsze znajda cos aby nie wyplacic pelnej stawki, a na joniec roku obcazaja kosztami wszystkich szkod i zaginiec towaru. (usunięte przez administratora)
    J23

19.08.2018 19:29

Pracuje w CAT kilnascie lat i rzeczywiście zmierza to wszystko w złym kierunku. Zwalnia się doświadczonych ludzi nie informując nikogo o co chodzi. Czyli każdego z nas może to spotkać jeśli nie liczą się z nikim. Taka jest obecnie ta firma, gdzie wkoło tylko się gada o oszczędzaniu samemu dając zły przykład. A ryba zawsze psuje się od głowy!
    Basia

21.08.2018 23:41

Masz rację bo dla nich liczą się tylko cyferki, ale muszą pamiętać że wszyscy jesteśmy ludźmi. Myślę zawsze rola może się odwrócić, już teraz widać jak większość pracowników wykonuje swoją pracę. (usunięte przez administratora)
    TRW

25.08.2018 20:26

Zgadzam sie. Juz teraz muszą się gęsto tłumaczyć przed klientami co sie dziej że jest taka zła jakość świadczonych usług.(usunięte przez administratora) u.
    StaryWyjadacz

24.08.2018 20:24

Za te pieniądze i taką pracę to niech sami sobie pracują. Sami jeżdża wypasionym furami a nam płacą jakieś grosze. A wymagania mają jakby płacili kokosy, pewnie płacą ale chyba tylko sobie.
    Beef

22.08.2018 19:24

Jak bedziecie szanowac ludzi to ludzie beda was szanowac. Ot cala prawda. Proponuje nowy slogan dla cata.

18.08.2018 16:26

Jakby klienci tej firmy widzieli jak sa przeladowywane ich paczki to by jeszcze tego samego dnia zabrali caly towar do innego operatora. W tej firmie nie stosuja zadnych standardow. Ma byc szybko i tanio a jakość. Maja w d.u.p.i.e tak jak swoich klientów.
    Bizon

12.08.2018 23:57

I znowu kilka osób nie przyszło do roboty i trzeba za nich (usunięte przez administratora). właśnie tak to jest w tej firmie oszczędzają na wszystkim i wszędzie tylko nie na sobie. (usunięte przez administratora)!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CAT LC Polska?

Kontakt - CAT LC Polska Sp. z o.o.

Ożarowska 40/42 05-850 Duchnice

NIP:5213319024

Branża główna: Usługi wspierające

FacebookIconLinkedinIcon
    Michał K.

09.08.2018 23:18

Podobno jeden z magazynów urządził sobie strajk w wakacje. Kto to słyszał żeby chodzić w wakacje na urlopy. Tym pracownikom to naprawdę się już w głowach pomieszało. Naprawdę powariowali! Pracy w brud a nie ma kto robić. Może Kris coś zaradzi? I kolejny raz chcą ludzi oszukiwać. Takich ludzi i pracodawców trzeba omijać długim łukiem. Dzwonić do ludzi na urlopie to słyszałem ale na L4 to już jest natarczywe ekranie pracowników a ta wspaniała firma zrobiła z tego standard.istny dom wariatów.
    Robin

07.08.2018 20:45

Pracuje w magazynie od kilku miesiecy i martwi mnie to ze ludzie szybko rezygnuja z pracy. A na dodatek teraz odchodza ludzie z duzym doświadczeniem gdzie góra pewnie myśli że łatwo się taką osobę zastąpi. Tylko że teraz jest już za późno bo jak sie kogoś oszukuje kilka lat to teraz nic się nie da zrobić. Cel cata na kolejny rok- oszukac jeszcze wiecej pracowników.
    Ela

02.08.2018 00:38

Kiedyś pracowałam w Cat, a teraz jak słyszę od ludzi którzy tam jeszcze pracują co tam się wyprawia to się dziwię że jeszcze tam pracują. Ale wiem że znikają z firmy osoby z bardzo długim stażem i wartościowe dla firmy, może dlatego że od ok dwóch lat wszystko idzie w złym kierunku, (usunięte przez administratora)wdraża swoje pomysły..... Szkoda tylko tych którzy nie mają na tyle odwagi aby coś zmienić w swoim życiu zawodowym. Odwagi naprawdę warto! Ja dużo przez to zmieniłam...... I naprawdę nie ma czego żałować.
    Irka

03.08.2018 00:23

A ja wiem że klika osób odważyło się złożyło wypowiedzenie w tym miesiącu. Brawo, gratuluję odwagi, zobaczycie za chwilę że było warto. Rzeczywistość zawodowa wygląda dzisiaj zupełnie inaczej niż kiedyś, nie ma co siedzieć i narzekać tylko trzeba samemu decydować. Gratuluję odważnym co postanowili odmienić swoje życie zawodowe.
    Mika

17.07.2018 19:59

Ten pracodawca chyba upadl na głowę jak mysli że ludzie będą pisali maile. Naprawdę gratuluję wyobraźni.

19.07.2018 14:57

Gwarantujemy, że firmie zależy na dialogu z pracownikami, ale jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że nie każdy posiada odwagę na bezpośrednią rozmowę. Dlatego weryfikujemy każde zgłoszenia, nawet anonimowe. Zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół CAT LC Polska
    Iga

02.08.2018 00:47

Proponuję(usunięte przez administratora) dodatkowe dwa etaty w innych firmach to na pewno wszystko będzie w jeszcze lepszym porządku i przestaną ludzie wypisywać takie głupoty na temat Cat. Przecież to taka wspaniała firma............. była 10 lat temu.
    Nosferatu

20.07.2018 23:33

Pisze aby ostrzec przed tą firma, w magazynie to tylko praca w nocy. Nie polecam. Brak ludzi powoduje wyzysk innych. Na cele szczęście pracuję już gdzie indziej, za lepsza kasę i lepsze warunki.
    Maniek

27.07.2018 21:38

I to jest przykład rozmowy dyrekcji z pracownikiem, że jesteś kozak itd. Rozróżniamy bardzo dobrze bo muszę na was harować każdego dnia. I to wy nie zrozumiecie że to pracownicy magazynu zachowają codziennie w pocie czoła na waszą pensję. Jak tego nie rozumiesz to mogę napisać drukowanymi.
    Maniek

02.08.2018 00:43

Panie Krzysztofie uprzejmie donoszę że wózki wymagają dużych napraw bo zaraz nie będzie czy pracować. Ale może nawet nie warto ich naprawiać bo nie będzie miał kto nimi jeździć hahahaha Zapomniałem że pan lubi sobie czasem pośmiać.......
    Mati

31.07.2018 01:32

Czy naprawdę myślicie że kasowanie negatywnych opinii uchroni was przed kataklizmem? No nie, jesteście w błędzie. Możecie usuwać opinie, które wam nie pasują ale pracownicy, którzy jeszcze tam pracują już niedługo zmienią pracę na taka gdzie ich nikt nie będzie cały czas oszukiwał.
    CWANY LIS

26.07.2018 19:33

Drogi Krzysztofie! Skoro uważasz, że każdy da radę w firmie CAT to dlaczego brakuję rąk do pracy? Widocznie musi być ku temu jakiś powód! To już nie są te czasy że w 2006 roku ludzie wisieli na płocie bo chcieli pracować w firmie CAT za 2000 PLN (netto) Nie róbcie z ludzi Kozłów Ofiarnych bo obróci się to przeciwko wam. A to są już pierwsze skutki. Pracowałem w CAT 10 lat i to był jeden z wielu powodów dla których odszedłem.
    Iga

27.07.2018 21:42

Zgadzam się na magazynie i xdock to już nawet pracownicy z Ukrainy zrozumieli co wy kombinujecie. To już nie te czasy. Możecie się pakować a nie wygrywać kolejne kontrakty. Chyba sami będziecie przy nich pracować.
    Rafi

26.07.2018 21:54

Udajecie tylko że chcecie prowadzić dialog a tak naprawdę zamiatacie niewygodne tematy pod dywan i udajecie jakby nigdy nic. A najlepsze w tym wszystko jest to że z nikim nie rozmawiacie tylko unikanie dialogu. A tu piszecie o dialogu. Piszecie takie bzdury pod publikę, a tak naprawdę nie robicie nic.
    LIS

26.07.2018 19:43

Panie Krzysztofie! Mogę się z Panem osobiście skonfrontować! bo widzę, że napisałem prawdę i zabolało. Niech ludzie wiedzą jak jest, a nie mydlicie im oczy. ŻENADA!!!
    CWANY LIS

26.07.2018 19:41

Iwo

26.07.2018 00:10

Dlaczego są kasowane wszystkie niepochlebne komentarze pod kątem pana derektora i zatrudnionej w Cat jego rodziny?
    Rat z DDKWA

26.07.2018 00:00

I zaczynamy kolejny dzień jak co dzień. Trzeba pracować za czterech bo nie ma kto robić. To już nawet nie jest kwestia kasy tylko atmosfery w Cat. Kiedyś to była zupełnie inna firma a dzisiaj to każdego chcą oszukać na każdym kroku. Szkoda gadać. Żenada!!!!!!!!!!!!!!
    Rat z DDKWA

25.07.2018 23:51

Zaczynamy dzień jak co dzień. Czyli robimy za cztery osoby i tak w koło bo nikt nie chce pracować Cat. To już chyba nie jest nawet problem kasy tylko atmosfery panującej w tej firmie i ludzi którzy zarządzają tą firmą. To już nawet nie jest śmieszne. Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Marta

25.07.2018 15:50

Jest bardzo fajna atmosfera.
    MałaMi

25.07.2018 15:05

Firma bojąc się o to, że nie będzie mieć nowych pracowników, usuwa niewygodne komentarze. Jeżeli chcecie merytorycznej opinii, to wygląda ona tak: -w ostatnim czasie brakuje pieniędzy na obiecane wcześniej szkolenia, -dzieje się coraz gorzej jeżeli chodzi o atmosferę - wielu pracowników z niejasnych przyczyn odchodzi, a nawet jeżeli powody są znane, to nic nie jest robione w tym kierunku, -płace zupełnie nie zbliżają się do rynkowych stawek, jeżeli podpiszesz umowę - prędko nie dostaniesz podwyżki. A żeby dostać cokolwiek to musisz złożyć wypowiedzenie i czekać na decyzję z Francji.
    KTOs

21.07.2018 20:13

Odpowiedz do Krzysia ze jesli ktos w Cat nie da rady to gdzie indziej nie da to śmieszna teza ???? Chyba jak gdzie indziej nie dasz rady to idziesz do Cat i cie przyjmują z pocałowaniem ręki hehehe
    Złamana psychika

24.07.2018 01:26

Sam się chyba nie ogarniasz, i dlatego dajesz się wykorzystywać. Powodzenia życzę.
    Krzyś

24.07.2018 20:41

Złamana psychika...i kto tu ma wyprawy mózg?
    Marco Polo

21.07.2018 14:09

Mało profesjonalnie podchdza do nowego klienta. Odnosze wrażenie że nikomu sie niechce lub są na tyle nieudolni.
    Seba

19.07.2018 23:55

Przecież co piątek rano prowadzicie dialog sami ze sobą jak znowu oszukać pracownika. Przecież on jest na tyle durny że nic nie zrozumie bo przecież oczywiście to tyle razy a on nadal pracuję-no głupi.
    BylyPracownik

17.07.2018 16:33

Szanowni Państwo, w pierwszej kolejności proponuje zweryfikować swoją kadrę menadżerska. Zatrudnianie na stanowisku kierowniczym osoby, która w innej firmie została zwolniona za mobbing, a swoje praktyki stosuje w Państwa firmie jest conajmniej niepoważne. I proszę nie kasować tej opinii, skoro Państwo nic z tym nie robią, to znaczy, że to akceptuja i nie wstydzą się zatrudniania takiej osoby i inni mają prawo wiedzieć o tym zanim podejma pracę.

19.07.2018 14:54

Dziękujemy za komentarz. Mobbing to bardzo poważny zarzut, który nigdy nie będzie być tolerowany w naszej firmie. Nie możemy pozostać obojętnymi na zarzuty stawiane na forum. Szanujemy otwartość pracowników na wypowiedzi, jednak bez szczegółów nie możemy zbadać sprawy, dlatego tak ważny jest bezpośredni kontakt i przekazanie dalszych informacji na adres e-mail [email protected]. Każdy sygnał oczywiście zostanie zbadany i zostaną podjęte odpowiednie czynności. Pozdrawiamy, Zespół CAT LC Polska.
    Michał

30.06.2018 00:44

A ja chciałbym tylko zauważyć, że łamanie przepisów BHP w tej firmie to dzień powszedni. Wszystko ładnie ale tylko na pokaz, jak się przyjrzeć głębiej to naprawdę strach poruszać się po magazynach. Ja się tylko k....... pytam gdzie w tej firmie jest komórka BHP. Najlepiej nasłać PIP i niech zamkną ten magazyn.
    Michał

15.07.2018 13:07

Idźcie do magazynu to zobaczycie. A zapomniałem że wy nie wiecie co to jest magazyny bo dawno tam nie byliście a co po niektórzy z was nigdy. I tyle komentarza w tym temacie

19.07.2018 14:51

Dziękujemy za opinię. Bardzo cenimy sobie otwartość wypowiedzi. Odpowiadając na pojawiający się poważny zarzut, zapewniamy, że każdy pracownik naszej firmy zatrudniony jest całkowicie legalnie. Proponujemy stabilne warunki zatrudnienia, zgodne z kodeksem pracy. Pracownicy oddelegowani do pracy na wózkach widłowych to osoby, które odbyły stosowny kurs oraz posiadają aktualne zaświadczenia. Zdajemy sobie sprawę jakie konsekwencje niesie za sobą praca bez uprawnień, dlatego wraz z działem HR dokładnie weryfikujemy umiejętności i kwalifikacje naszych kandydatów. W przypadku niepokojących sygnałów, zachęcamy do przesłania szczegółowych informacji na adres e-mail [email protected]. Tylko w ten sposób będziemy mogli zbadać sprawę. Pozdrawiamy, Zespół CAT LC Polska

Zostaw merytoryczną opinię o CAT LC Polska Sp. z o.o.