Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 9 ocen.

Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony
5 9 6 1

Opinie o Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony

Soldier

Cześć. Pracuje ktoś z Was na GI w Krakowie?

Brat Haczyka

Potwierdzam ta firma to porażka kręcą na godzinach podrabiają kwity tragedia gdzie pip i zus ?

Haczyk

Same negatywy oszukują nie płacą na czas omijajcie ich szerokim łukiem. Slawek H. to baran

gość
@Haczyk 24.09.2018 08:28

To się zwolnij,jest tyle pracy do wyboru.

Marek

Pracowalem tam 6 miesięcy nie polecam oszukują na wypłacie braki po 300 lub 400 to norma co chwila telefony bo nie ma ludzi tragedia

Gość.
@Marek 19.09.2018 19:51

Posty pisane przez jedną i tą samą osobę, proszę opisać gdzie mają miejsce takie sytuację???

Czarny
@Gość. 20.09.2018 08:54

A mi się co miesiąc zgadza, co do grosza. Jak masz braki zgłoś do koordynatora, to wszystko wyrówna.W jakim regionie takie braki masz??? Ja pracuję w woj. lubelskim i na umowę o pracę zawsze mam pieniążki na kącie każdego ostatniego za dany miesiąc. A jak są jeszcze godziny na innym obiekcie na zlecenie to pieniążki są do 15 tego następnego miesiąca. U nas na obiektach jak narazie wszystko się zgadza. A z pracownikami niema problemu, co chwilę ktoś przyniesie CV do objektu i pytają o pracę. Ja pracowałem w różnych agencjach w lubelskim, tam odchodzą różne numery. Przecież jak komuś taka czy inna firma nie pasuje można śmiało zmienić.

Obrazowicz
@Czarny 22.09.2018 08:34

Objekt w Warszawie jak większość kasa pod stołem wożenie w kopertach ochrona dla zadłużonych i emerytów wozi inspektor i Sławek H. to samo na twierdzy w Dęblinie

Marek
@Gość. 20.09.2018 08:54

U was na obiektach dokładnie wiecie gdzie a udajecie naiwnych.

Tadeusz K.

Czytam i oczom nie wierzę. Pozytywne opinie to chyba sami o sobie piszą właściciele. Pracuję w Lublinie kasa zawsze 4 lub 5 dni później i braki w godzinach. Słabo to u nich funkcjonuje jak się odezwiesz to straszą że zwolnią.

Basmek

Ogólnie (usunięte przez administratora) minimalny etat reszta albo koperta albo zlecenie bez składek na emeryturę. Bez perspektyw.

Koneser997

Opinie pisane przez pracodawcę dobra sciema. Prawda że nie płacą na czas kręcą a ludzi źle traktują. Albo bierzesz pod stołem albo braki w wypłacie.

Ilona

@GRZYWKA ! Czy posiadasz informacje na temat aktualnych rekrutacji w firmie Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony i czy zechciałbyś się podzielić wskazówkami z forumowiczami, odnośnie tego, na co rekruterzy przede wszystkim zwracają uwagę?

GRZYWKA !

Pracuje w firmie Basma od Lutego 2018 roku i jest to jedyna firma która jest godna polecenia jako miejsce pracy w ochronie!!!! Wiem co piszę bo w paru firmach pracowałem lub raczej [kołchozach] Basma to firma która szanuje pracownika a nie patrzy żeby wydoić go jak inne pseudo firmy.Praca w firmie Basma to po prostu przyjemność !!! Życzyłbym wszystkim pracownikom ochrony żeby takich firm jak Basma było jak najwięcej !!!

Administrator

Jakim firma Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony jest pracodawcą? Chętnie dowiemy się więcej od obecnych pracowników firmy.

Administrator

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Gość
@Administrator 19.03.2018 08:36

Atmosfera jest ok, bo w dobrych agencjach ochrony takiej jak Basma pracownicy szanują pracę, wiedzą że pieniążki są na czas na kącie. Jak jest pracownik szanowany przez firmę to i pracownik będze szanował swoich przełożonych i kontrahenta dla którego pracuje.

zainteresowana

Witam, zastanawiam się nad podjęciem pracy u nich i w związku z tym chciałabym dowiedzieć się , czy w tej firmie obecnie zatrudniają, tylko na umowę o pracy, czy zlecenia? Czy wśród was są tacy, które posiadają kilka umów.? Poprzednie , gdzie pracowałam była spółka, umowę o pracy miałam w jednej spółce a zlecenie w drugiej. Z góry dziekuję

Gość
@zainteresowana 15.02.2018 15:47

W basmie jest umowa o pracę a na drugą spółkę jest umowa zlecenie ale jak ktoś chce więcej godzin niż norma.Te godziny na zleceniu przeważnie na innym obiekcie.

pracownik

Witam.Firma Basma jest jedną z najlepszych firm jakie są teraz na rynku.Pieniążki na czas zawsze ostatniego danego miesiąca,koordynator Pan Tomasz jest wymagający,ale zawsze z szacunkiem do pracownika.Minusem jest że ciężko się dostać do firmy,ale chyba dlatego że mało kto z firmy odchodzi a jak ktoś podpadnie na obiekcie nie z własnej winy to starają się pracownika przenieść.Grafik Szef dostosowuje do możliwości i potrzeb pracownika.Firma warta uwagi.Polecam

Remiks

Basma to super firma. Zatrudnia pracowitych a jak widać po forum niektórzy do takich się nie zaliczają stąd te wulgarne wpisy.

Kuba

A ja powiem tak. Pracowałem w tej firmie dwa lata temu. Pracowałem w sumie w 6ciu firmach i do nich mogę się odnieść w ocenie. Każda firma wypłacała mi na czas, basma też. W żadnej firmie nie miałem żadnej kary finansowej. Dwie odliczyły mi za mundur jak zrezygnowałem, basma nie. Pieniądze jak to w ochronie wszędzie marne ale w żadnej nie miałem tej najniższej na rynku tylko parę groszy więcej. Basma co do stawki klasowała się w gurnym przedziale. Grafik w baśmie udało mi się pogodzić z jeszcze dwiema pracami i nikt się nie dąsał. Doróbki z partyzanta jak w każdej firmie: na kiepską fuchę nie ma chętnych a koordynator musi kogoś znaleźć, generalnie jak ktoś chce zarobić i ma czas to zarobi a kto niema czasu to niech nie szuka pracy w ochronie tylko osiedlowym ważywniaku, będzie miał 1800 za 168h i wolne niedziele i święta. Stawka i warunki socjalne są zależne od klienta a nie firmy ochroniarskiej. Znasz angielski, nie spóźniasz się, golisz się przed pracą, patrzysz w monitor i reagujesz - będziesz miał lepszą stawkę na lepszym obiekcie z lepszym zapleczem socjalnym i wyższymi wymaganiami co do ochrony. A jak chcesz nic nie robić to siedzisz w butce metr na metr ze zmiennikami po których strach na krześle usiąść. Taka jest ogólna zasada wszędzie w tej branży. W basmie byłem tylko na prestiżowym obiekcie więc i kolegów w pracy miałem normalnych. Generalnie basma jest firmą którą z czystym sumieniem mogę polecić osobom które chcą pracować w ochronie, nie wiem czy mają obiekty dla tych którzy chcą tylko przesiedzieć w pracy ani jak na tych obiektach jest jeżeli są. Sam myślę o tym żeby wrócić do basmy, szkoda że od kilku dni "strona w budowie" chyba poprostu podjadę w wolnej chwili. Pozdrawiam.

Dowódca WSO
@Kuba 05.10.2017 22:02

Na początek doradzam słownik ortograficzny,panie "bardzo dobry" pracownika,czytając Twój post wiem już ze poza cieciowaniem u prywaciarzy niewiele jeszcze widziałeś.

Dere
@Kuba 05.10.2017 22:02

Kuba to ewidentnie biurowy pracownik Basmy

Baraspor

Kibel...

Patriota

(usunięte przez administratora) zdrajcy Polski (usunięte przez administratora) razem z tym komochem do Rosji i Tuskiem do Niemiec . Dla was to tylko szubienica nic więcej . Takich zdrajców to jak hitler pod ścianę i kula w łeb dalej sami sobie odpowiecie

Mm

Witam wszystkich a ja napiszę o tej firmie same pozytywy bo gdyby tak nie było to nie pracowałbym w niej prawie 8 lat ( w marcu minie:) ). Pieniądze na czas stawka nie najgorsza umowa jest, ten tylko będzie narzekał komu się nie chce pracować znam osoby z innych firm które mają dużo gorzej.Także polecam pracę w tej firmie.

sza

Pracowałem na dworcu zachodnim...zawalilem sobie sam...musialem sie zwolnic .atmosfera ok placa ukraińska ale na czas nigdy nie bylo problemu.wóda Ukrainki itp wynagradza place mniejsza od minimalnej .Pozdro dla Marcina Ch [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] inspektor zawsze za pracownikiem.Pozdro Piotrek Sz

dragan

widzialem gorzsza firme czyli multus wiesio nie wyplaca wyplaty i jezsze straszy sadem pracownikow, twierdzi ze prezeska nie ma pieniedzy teraz, tylko zapomnina dodac ze zyje z prezeska pod jednym dachem i szastaja kasa nieswoja.

Pan Nikt

Zapewne Jagusz

Romek

Dokładnie zgadzam się z opinią wcześniej. Walą w pędzel równo. Że też go jeszcze trzymają to jest do h... niepodobne...

Paweł

Nie polecam.Byla to firma ok atmosfera tez byla dobra,ale niestety to sie skonczylo.Inspektor oszukuje i kreci wciaz.Pozdrawiam P.Marcina

ochroniarz

Powiem tak, jest to Firma jak większość na naszym rynku pracy złodziejskim. Płacą na czas, dają umowy o pracę. Grafik da się ustalić pod inne zajęcia i tyle. Kto nie chce pracować, to nie wiem gdzie by chciał pracować to mu wciąż będzie żle. Najlepeiej to narzekać. Można zacząć pracę gdziekolwiek i szukać pracy dalej ja na firmę nie narzekam.

tola

Basma kręci wałki nielegalne co dla pracowników to dla siebie do kieszeni biorą... To są oszuści, nie polecam tej o to firmy.

Mirek

Uspokój się bo dadatków na wrzesień nie dostaniesz

ktoś

Widocznie kolega pracuje nie w tych porządnych. Pracowałem w kilku firmach i wszystkie płaciły na czas. Między innymi w Polpatrol, A. Pleban, Patron, Impel. Wystarczy?

Tomasz.

Uspokój się Ci mówię...

ktoś

Zabolała prawda prymitywie?

Tomasz.

Jesteś zwykły grzbiet

Zostaw opinię o Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Basma Security Sp.j. Agencja Ochrony