Mila Sklep Wielobranżowy

Gdynia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o Mila Sklep Wielobranżowy

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mila Sklep Wielobranżowy

krysia

Mila Kraków- czy w innych Milach tez macie zakaz wolnych sobót ? bo jest zakaz udzielania dnia wolnego dla pracowników w soboty . Jedna sobota wolna zgodnie z przepisami na pozostałe jest zakaz wydawania pracownikowi -czy u was tez?

Robol

Mam pytanie czy w innych milach kierownik pracuje w niedziele po zmianach przepisów bo pani kierownik w opo..... twierdzi że nie musi pracować w niedziele.

Anna
@Ja 01.04.2018 22:28

Zrób coś.. Wykaż się.. Aplikuj na Kierownika takiego Szeryfa napewno będą błagać, aby stanowisko Kierownika piastował w Mili.. Haha.. Śmiechu warte!!!

Izabela

Czy wśród ostatnio komentujących jest obecny pracownik Mila Sklep Wielobranżowy który chciałby się wypowiedzieć na temat tego jakie warunki oferuje ten pracodawca? Co uważacie za największy plus tej pracy? Według was warto aplikować? Nie udało mi się znaleźć żadnych ofert pracy z Mila. Czy obecnie są prowadzone jakieś rekrutacje?

anonymous
@Izabela 22.03.2018 09:17

Jezeli jestes zdesperowana to idz aplikowac. Ja nie polecam

Piero

Jeśli masz możliwość odejścia z mili to się nie zastanawiaj- uciekaj z tamta jak najszybciej się da. To jest tragedia co sie dzieje w tych sklepach.brak personelu,wykorzystywanie każdego na każdym kroku .brak jakiejkolwiek wdzięczności. Za każdym razem dostajesz w "twarz".3

anonymous
@anonymous 10.03.2018 10:20

Jak smiesz obrazac osoby pracujace w marketach.To osoby ktore powinno sie szanowac ze maja cierpliwosc do takich kretynow jak ty.Kim ty jestes?Nie jestes godzien stanac przy takiej osobie wiec nigdy nie oceniaj ludzi najpierw ocen siebie a potem innych.Praca w marketach to ciezka robota i powinna byc duzo o lepiej platna.Wstyt mi za takich ludzi jak ty.

KKKKK

A ja pozdrawiam Panią Beatę Pt... niestety już nie pracuje na Lilii Wenedy !! Teraz jest starsza Pani, która komputera nie umie obsłużyć a co dopiero zarządzać ludźmi!! ale ma służących do takich prac... hahahaha

były pracownik
@KKKKK 25.03.2017 12:05

witam ja też pracowałem ztą panią .-ujmę to tak ,przejdę na druga stronę ulicy by nie powiedzieć dzień dobry.

Macio

Możliwość rozwoju.wiekszej sciemy nigdy nie widziałem. Tak kłamią ludzi że to przechodzi ludzkie pojęcia.

Pracownik
@Macio 16.02.2018 07:09

Tak oczywiscie jest rozwoj...rozdwoic sie I tu I tam zeby byli Oki....????????????????

nowa

Pewne jest że wiele się nie zmieni. Nowy właściciel nawet jeśli coś polepszy to tylko na chwilę. Na dzień dzisiejszy na większości sklepów nie dzieje się dobrze. Brak załogi a ci co pracują ciągle są ściągani z wolnych dni. O wpisanie nadgodzin jest problem. Ale hiciorem jest to że podobno na którymś ze sklepów jedna dziewczyna pracuje z ręką w gipsie. Ręce opadają na takie wykorzystywanie ludzi.

magazynier krakow
@Pensja 06.01.2018 00:33

to zarabiasz więcej niż ciężko pracujący magazynierzy .pewnie jesteś z biura albo przy regionalnych bo dziewczyny na sklepach tyle nie biora.

Sara

A co się dzieje z regionalnymi Lucyną i Wiesiem?? U nas nikt już dawno ich nie widział..

Nick
@Sara 14.01.2018 10:16

Jak taka zmartwiona o nich jesteś to zadzwoń i zapytaj co u nich słychać. Ich nr tel są dostępne dla pracowników.

Jasiek

Czy są szanse na podwyżki w firmie?

Maria

Może czas się zebrać i żądać podwyżki ja pracuję w mili w małej miejscowości i mam do ręki 1470 zł co niektóre koleżanki które sobie upatrzyła pani kierownik dostają premię a pracują gorzej o demnie jedyna szansa w podwyżce

Tak robot i uj
@Maria 09.01.2018 17:20

A powiesz co znaczy gorzej?

Yyy

Hwdp mila

Aga

Powiedzcie proszę czy wiecie jak to teraz będzie z nami pracownikami?? U nas nie ma regionalnych.. W Krakowie a co z nimi to nie wiemy ale nie ma kto nam co powiedzieć..

Bett
@Aga 24.11.2017 22:21

Regionalni - który sprytniejszy/a to juz w innej sieci pracują..

Osw

A w Oświęcimiu dalej na kasach starsze wredne i pooowolne panie , wiecznie narzekajace na wszystko. Apel do kierowniczki... może najwyższy czas na zmiany. ...?

Nick
@Osw 20.12.2017 19:19

a może by pracownicy dostali podwyżkę, a nie tylko ustawową i to ci z najniższą pensją, a premie to chyba kierowniczki dostają, bo zwykły pracownik i kasjerka to nie,

pracownikxxx

Fajnie jest opisywać jak to jest w Mili źle i jacy pracownicy są lenie i nieroby, może w końcu ktoś by napisał ,że są też tacy co wykonują swoją prace rzetelnie i sumiennie.Może byście opisali których pracowników cenicie. Zwracam się do pracowników jak również do klientów Mili,zależy mi na opinii sklepów w Płocku i okolicach.

misia
@pracownikxxx 22.11.2017 12:12

nie wiem nic o płocku, mogę powiedzieć o swoim sklepie. Na 25 pracujących max 5 się nadaje reszta? Cóż.... Szkoda gadać. Są bo są. Mila zatrudnia każdego.

Paula.

Chcialabym zapytac starszych pracownikow stazem, ktorzy juz pracowali w okresie swiatecznym. Kiedy mozemy liczyc na to ze bony zostana nam wydane? Juz na poczatku listopada wypelnialismy wnioski. Do ktorego grudnia mozna na to liczyc? Powiedzcie z doswiadczenia jak bylo. Bo kierowniczka nie wie u nas. Sama tez jest swieza wiec nie wie jak bylo w poprzednich latach.

misia
@Nickac 07.12.2017 17:19

ciekawe kto ma te 300 zł? Chyba kobieta z niepracującym mężem i 2 dzieci. W innych firmach są bony sodexo i 13 w naszej firmie? Cóż? Szkoda gadać

ROBERT

Witam .Chciałbym się przyjąć jako magazynier do waszej sieci Mila w Krakowie i mam kilka pytan. czy to prawda ze zarobki magazyniera to naj niższa krajowa czyli 1480zl? czy magazynier w zasadzie pracuje wszystkie niedziele i soboty? czy praca w niedziele to 10 godzin i ze te dwie godziny nadliczbowe nie sa płacone ? czy nad godziny w niedziele sa przymusowe?

Hihi
@ROBERT 13.12.2017 12:20

A więc tak.. Pensja najniższa krajowa, jak się spodobasz kierownicze to możesz liczyć na premierę... W weekendy do pracy trzeba chodzić.. Atmosfera do (usunięte przez administratora) .w tej firmie, jak masz człowieku wybór (a napewno bo na rynku w każdej sieci handlowej są przyjęcia) to nie pakuj się w tą Mile..

Kierowniczka

Kierowniczka nie jest od tego zeby siedziec na sklepie. Kierowniczka ma duzo roboty w biurze ale wy widzicie tylko to ze siedzi a nie co robi.

kaczor
@Kierowniczka 04.11.2017 19:04

jedna z łodzi to nic nie robi tylko ściemnia

Renata

Zastamawia mnie kto odpowiada za tę stronę? Jest tu tyle fałszu i nie prawdziwych informacji, a ludzie w to wierzą. Kto wymyślił tak durną stronę.

oswiecim

Biedna natalka nie doczekała się awansu na stanowisku kierownika (usunięte przez administratora) hahahaha. Szkoda ze nie miałam zaszczytu popatrzeć na scenę kiedy opuszczała mile ale nie sama hihihih hura hura... Natalko jesteś genialna.

Rubi
@P . Byl 22.11.2017 23:25

Zastanawia mnie po co były pracownik się wypowiada, zakończona kariera, zamykam rozdział i koniec. Dla mnie to dziecinada.

Prosto Miasta Łodzi.

Wszyscy jesteście żałośni!Mam pomysł Pawełku I inni tchòrze,,,nauczcie się mòwić prosto w oczy,,bo ja z tym nie mam problemu.Pozdrawiam Was I życzę więcej odwagi.

Paeeł
@Prosto Miasta Łodzi. 18.09.2017 17:09

Mowilem. G. To dało. Pierwsxy byłem żeby zatrudnić Ukrainców. Żeby zatrudnić dodatkową sobę do sprzątania zeby rana zmiana misała przgotowane stoisko. Na tonie bylo pozwolenoa, bo brak odwagi cywilnej żeby samodzielnie pomyśleć. Podobno Edzi odeszła.

iwona

A zresztą to wogole ta firma to kogucik... Natalia niema to będzie to samo co w Sosnowcu nie miał kto pracować hi hi będą płakac

Rubi
@P . Byly 12.11.2017 22:26

Jakieś zastrzeżenia?zpiepszała za dziesięciu!

anita

Wspaniała praca jedna z kierowniczek w wągrowcu siedzi cały czas na monitoringu i udaje ze pracuje, w głowie sie nie mieści. Na sklepie jej nie widac ,za to na partalach randkowych az za duzo. Brawo

Rubi
@iwona 07.11.2017 00:35

Po co ochrona, lepiej za wszystko winić ludzi

Łysy

Pozdrawiam magazynier z Radomska który złapał kierowcę na kradzieży..????

milowiczka

Od kiedy beda te delikatesy centrum za miast mili czy ktos wie

łódź
@milowiczka 26.09.2017 16:50

od stycznia ma się to zmienic

dxl

A co tam w Krakowie na ul. Gertrudy?

anonymous
@dxl 06.11.2017 11:55

Widać to po pracownikach ze puszczają im nerwy.nie wiadomo w co rece mają wlozyc .

BAT

Krakow -robiąc zakupy w jednym ze sklepow MILA w nowej hucie zobaczyłam kartke na jednej z kas. ,,KASA NIECZYNNA Z POWDU BRAKU PERSONELU,,....... ZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA .

Lodz

Kto sieboi wirgini woolf?

Lodz

Ten kraj jest chyba popier. Wracelem z pracy z warszawy. Rozmawialem z lekarzem. Po studiach 8 lat pracowal jako wolontariusx. Teraz w warszawle obsluguje arabow.turkow. miszkancow dubaja, turcji. 4000 5000 misiecznie.

Nick001

To skoro nikt nic nie ma z tych audytow to po co tak spinaja sie wszyscy...? Ja rozumiem ze sklep nie moze lezec. I audyt moze byc jakas moblizacja zeby to wszystko sie nie rozlazlo. Ale tez nie ma co przesadzac. Jak nie wyjdzie na danym dziale 100 procent to jest wielki opier od kierowniczki i potem wypominanie przez kolejne tygodnie. Zazwyczaj mam na warzywach 100 procent ale zdazylo sie cos przeoczyc. Nie da rady w ciagu pol godziny rano idealnie wszystkiego sprawdzic. Czasem mam szczescie ze audytorka nie zajrzy tam gdzie nie dopatrze. Najgorzej jak wpada tuz po 8 i dziwota ze sa puste miejsca i od razu cyk zdjecie cyk zdjecie. Jak dostawa potrafi i o 11 dojechac. Zreszta nie ma czasu wszystkiego sprawdzic jakosciowo cen i zatowarowac. Jeszcze gdy sa dzwonki na kase od samego rana. U nas nie ma kasjerow na kasie siada tylko warzywniakowa i nabialowa. A Wy sobie radzicie? Jak jest u Was na sklepach.

Dejvo
@Nick001 13.10.2017 23:09

Audyt nawet o 6:45 wpada a sklep otwarty o 6:30. I potem 2 zmiana przychodzi i gadanie łooo az takie słabe te zdjecia i wgole. No jak z rana oni maja zdążyć Jakby placili za przychodzenie wczesniej albo wiecej to b y bylo zrobione. A dostawy tez sa jak nie wiem. Kalarepe bez lisci przysyłajaj a audyt pretensje ma ze czemu bez lisci sa. Masakra. Ja tam na kasie uwielbialem siedziec. Nic przyjemniejszego nie ma no chyba te warzywa, a tak po za tym to nic.

vvv

kierownicy sklepów już wiedza jak będzie , dostali propozycje warunków pracy w nowej firmie

Dejvo
@Kierownik 13.10.2017 17:29

Droga Kierowniczko u mnie jest tez keirowniczka bardzo w porzadku, ale tez jak trzeba opieprzy to opieprzy i mowi jeden audyt byl to drugi zaraz a potem znowu nowy miesic itd. Premie byly kiedys jak byl Polo market. Tak bylo w moim sklepie. NiE JEST zle ale kierownik tez ma od szefa regionalnego wymagania jakie musza byc zrealizowane a ten od górnie i tak sie ciagnei ze kazdy dostaje (usunięte przez administratora) niby za nic niby za cos. Szkoda ze za ta ciezka prace nalezy sie tylko tak malo. No kierownicy to maja tyle co w Lidlu na pelny etat po 3 latach ale coz.

Zostaw opinię o Mila Sklep Wielobranżowy - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mila Sklep Wielobranżowy