Mila Sklep Wielobranżowy

Gdynia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 72 ocen.

Opinie o Mila Sklep Wielobranżowy

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mila Sklep Wielobranżowy

nowa

Pewne jest że wiele się nie zmieni. Nowy właściciel nawet jeśli coś polepszy to tylko na chwilę. Na dzień dzisiejszy na większości sklepów nie dzieje się dobrze. Brak załogi a ci co pracują ciągle są ściągani z wolnych dni. O wpisanie nadgodzin jest problem. Ale hiciorem jest to że podobno na którymś ze sklepów jedna dziewczyna pracuje z ręką w gipsie. Ręce opadają na takie wykorzystywanie ludzi.

Ggggh
@Paulina 04.01.2018 21:27

50zł premi? bardzo śmieszne, takie wypłaty jak mila daje swoim pracownikom to kpina

magazynier krakow
@Pensja 06.01.2018 00:33

to zarabiasz więcej niż ciężko pracujący magazynierzy .pewnie jesteś z biura albo przy regionalnych bo dziewczyny na sklepach tyle nie biora.

Sara

A co się dzieje z regionalnymi Lucyną i Wiesiem?? U nas nikt już dawno ich nie widział..

Nick
@Sara 14.01.2018 10:16

Jak taka zmartwiona o nich jesteś to zadzwoń i zapytaj co u nich słychać. Ich nr tel są dostępne dla pracowników.

Jasiek

Czy są szanse na podwyżki w firmie?

Maria

Może czas się zebrać i żądać podwyżki ja pracuję w mili w małej miejscowości i mam do ręki 1470 zł co niektóre koleżanki które sobie upatrzyła pani kierownik dostają premię a pracują gorzej o demnie jedyna szansa w podwyżce

Tak robot i uj
@Maria 09.01.2018 17:20

A powiesz co znaczy gorzej?

Yyy

Hwdp mila

Aga

Powiedzcie proszę czy wiecie jak to teraz będzie z nami pracownikami?? U nas nie ma regionalnych.. W Krakowie a co z nimi to nie wiemy ale nie ma kto nam co powiedzieć..

Bett
@Aga 24.11.2017 22:21

Regionalni - który sprytniejszy/a to juz w innej sieci pracują..

Osw

A w Oświęcimiu dalej na kasach starsze wredne i pooowolne panie , wiecznie narzekajace na wszystko. Apel do kierowniczki... może najwyższy czas na zmiany. ...?

Nick
@Osw 20.12.2017 19:19

a może by pracownicy dostali podwyżkę, a nie tylko ustawową i to ci z najniższą pensją, a premie to chyba kierowniczki dostają, bo zwykły pracownik i kasjerka to nie,

KKKKK

A ja pozdrawiam Panią Beatę Pt... niestety już nie pracuje na Lilii Wenedy !! Teraz jest starsza Pani, która komputera nie umie obsłużyć a co dopiero zarządzać ludźmi!! ale ma służących do takich prac... hahahaha

ccc
@Mobil 24.12.2017 00:58

ODWAGE? to się nazywa tupet i desperacja. pracowałem z ta pania i powiem szczerze to był najgorszy czas mojej pracy .

Karina
@ccc 31.12.2017 13:14

Szanowny panie, desperacja to pracować lata za 1400 zł i nic nie robić z własnym życiem.

pracownikxxx

Fajnie jest opisywać jak to jest w Mili źle i jacy pracownicy są lenie i nieroby, może w końcu ktoś by napisał ,że są też tacy co wykonują swoją prace rzetelnie i sumiennie.Może byście opisali których pracowników cenicie. Zwracam się do pracowników jak również do klientów Mili,zależy mi na opinii sklepów w Płocku i okolicach.

misia
@pracownikxxx 22.11.2017 12:12

nie wiem nic o płocku, mogę powiedzieć o swoim sklepie. Na 25 pracujących max 5 się nadaje reszta? Cóż.... Szkoda gadać. Są bo są. Mila zatrudnia każdego.

Paula.

Chcialabym zapytac starszych pracownikow stazem, ktorzy juz pracowali w okresie swiatecznym. Kiedy mozemy liczyc na to ze bony zostana nam wydane? Juz na poczatku listopada wypelnialismy wnioski. Do ktorego grudnia mozna na to liczyc? Powiedzcie z doswiadczenia jak bylo. Bo kierowniczka nie wie u nas. Sama tez jest swieza wiec nie wie jak bylo w poprzednich latach.

kiki
@Nickac 07.12.2017 17:19

Mila Kraków - a kto ma 300 zl talonow?i tak ci odbija od pensji

misia
@Nickac 07.12.2017 17:19

ciekawe kto ma te 300 zł? Chyba kobieta z niepracującym mężem i 2 dzieci. W innych firmach są bony sodexo i 13 w naszej firmie? Cóż? Szkoda gadać

ROBERT

Witam .Chciałbym się przyjąć jako magazynier do waszej sieci Mila w Krakowie i mam kilka pytan. czy to prawda ze zarobki magazyniera to naj niższa krajowa czyli 1480zl? czy magazynier w zasadzie pracuje wszystkie niedziele i soboty? czy praca w niedziele to 10 godzin i ze te dwie godziny nadliczbowe nie sa płacone ? czy nad godziny w niedziele sa przymusowe?

pracownik mili
@ROBERT 13.12.2017 12:20

tak to jest prawda ale jako magazynier masz wiecej te 300 zl niedziela 10 godzin i nie placone do odbioru na tygodniu chlopie lepiej tam nie idz do pracy wszedzie tylko nie mila

Hihi
@ROBERT 13.12.2017 12:20

A więc tak.. Pensja najniższa krajowa, jak się spodobasz kierownicze to możesz liczyć na premierę... W weekendy do pracy trzeba chodzić.. Atmosfera do (usunięte przez administratora) .w tej firmie, jak masz człowieku wybór (a napewno bo na rynku w każdej sieci handlowej są przyjęcia) to nie pakuj się w tą Mile..

Kierowniczka

Kierowniczka nie jest od tego zeby siedziec na sklepie. Kierowniczka ma duzo roboty w biurze ale wy widzicie tylko to ze siedzi a nie co robi.

kiler
@bu ha ha 05.11.2017 13:18

a Ty ją znasz?

kaczor
@Kierowniczka 04.11.2017 19:04

jedna z łodzi to nic nie robi tylko ściemnia

Renata

Zastamawia mnie kto odpowiada za tę stronę? Jest tu tyle fałszu i nie prawdziwych informacji, a ludzie w to wierzą. Kto wymyślił tak durną stronę.

oswiecim

Biedna natalka nie doczekała się awansu na stanowisku kierownika (usunięte przez administratora) hahahaha. Szkoda ze nie miałam zaszczytu popatrzeć na scenę kiedy opuszczała mile ale nie sama hihihih hura hura... Natalko jesteś genialna.

P . Byl
@Rubi 22.11.2017 19:38

No coz renatko wyglonda na to ze tylko ty ubolewasz....

Rubi
@P . Byl 22.11.2017 23:25

Zastanawia mnie po co były pracownik się wypowiada, zakończona kariera, zamykam rozdział i koniec. Dla mnie to dziecinada.

Prosto Miasta Łodzi.

Wszyscy jesteście żałośni!Mam pomysł Pawełku I inni tchòrze,,,nauczcie się mòwić prosto w oczy,,bo ja z tym nie mam problemu.Pozdrawiam Was I życzę więcej odwagi.

lodz
@Prosto Miasta Łodzi. 18.09.2017 17:09

Temat jest zamkniéty. Wszysce jestesmy zajéci juz wlasnymi sprawami. Bardzo fajnie mi sie pracowalo w tej firmie i z tymi ludzmi . Tak to jest jak sie pracuje na wysokich obrotach. Prosze o wybaczenie ale pewnych rzeczy nie da sie wytlumaczyc. Pozdrawiam. Proponuje zaprzestanie bezsensownej i enmocjonalnej wypowiedzi. Zeby mozna spotkac sie kiedys i porozmawiac face to face jak emocje opodna. P.s. Walcze teraz o pensje w wysokoßci 4500 zl netto na reké i na umwe o prace. Pracowalem nad tym intensywnie caly rok. W moim wieku nikt za darmo takiej pensji na reke nie daje, szczegolnie bez znajomoß©i. Zeby pojezdzic sobie troche poswiecie i zapewnic odrobine zbytku i luksusu. Ps.2 Wulgarne i chamskie wpisy nie sa ode mnie. Pozdrawiam. Prosze wszystkiego nie brac do siebie.

Paeeł
@Prosto Miasta Łodzi. 18.09.2017 17:09

Mowilem. G. To dało. Pierwsxy byłem żeby zatrudnić Ukrainców. Żeby zatrudnić dodatkową sobę do sprzątania zeby rana zmiana misała przgotowane stoisko. Na tonie bylo pozwolenoa, bo brak odwagi cywilnej żeby samodzielnie pomyśleć. Podobno Edzi odeszła.

iwona

A zresztą to wogole ta firma to kogucik... Natalia niema to będzie to samo co w Sosnowcu nie miał kto pracować hi hi będą płakac

P . Byly
@Rubi 10.11.2017 17:41

Za dobrą pracę? ...... bez komentarza. ...

Rubi
@P . Byly 12.11.2017 22:26

Jakieś zastrzeżenia?zpiepszała za dziesięciu!

anita

Wspaniała praca jedna z kierowniczek w wągrowcu siedzi cały czas na monitoringu i udaje ze pracuje, w głowie sie nie mieści. Na sklepie jej nie widac ,za to na partalach randkowych az za duzo. Brawo

iwona
@anita 03.11.2017 09:40

Współczuję tym pracownikom co tam jeszcze są bo tego sklepu zaraz nie będzie jak mają takie straty to niech zatrudnia ochronę

Rubi
@iwona 07.11.2017 00:35

Po co ochrona, lepiej za wszystko winić ludzi

Łysy

Pozdrawiam magazynier z Radomska który złapał kierowcę na kradzieży..????

milowiczka

Od kiedy beda te delikatesy centrum za miast mili czy ktos wie

łódź
@milowiczka 26.09.2017 16:50

od stycznia ma się to zmienic

dxl

A co tam w Krakowie na ul. Gertrudy?

dtr
@dxl 06.11.2017 11:55

Istne zoo -orły intelektu na zapleczu,a woły robocze na sali.....

anonymous
@dxl 06.11.2017 11:55

Widać to po pracownikach ze puszczają im nerwy.nie wiadomo w co rece mają wlozyc .

BAT

Krakow -robiąc zakupy w jednym ze sklepow MILA w nowej hucie zobaczyłam kartke na jednej z kas. ,,KASA NIECZYNNA Z POWDU BRAKU PERSONELU,,....... ZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA .

Lodz

Kto sieboi wirgini woolf?

Lodz

Ten kraj jest chyba popier. Wracelem z pracy z warszawy. Rozmawialem z lekarzem. Po studiach 8 lat pracowal jako wolontariusx. Teraz w warszawle obsluguje arabow.turkow. miszkancow dubaja, turcji. 4000 5000 misiecznie.

Nick001

To skoro nikt nic nie ma z tych audytow to po co tak spinaja sie wszyscy...? Ja rozumiem ze sklep nie moze lezec. I audyt moze byc jakas moblizacja zeby to wszystko sie nie rozlazlo. Ale tez nie ma co przesadzac. Jak nie wyjdzie na danym dziale 100 procent to jest wielki opier od kierowniczki i potem wypominanie przez kolejne tygodnie. Zazwyczaj mam na warzywach 100 procent ale zdazylo sie cos przeoczyc. Nie da rady w ciagu pol godziny rano idealnie wszystkiego sprawdzic. Czasem mam szczescie ze audytorka nie zajrzy tam gdzie nie dopatrze. Najgorzej jak wpada tuz po 8 i dziwota ze sa puste miejsca i od razu cyk zdjecie cyk zdjecie. Jak dostawa potrafi i o 11 dojechac. Zreszta nie ma czasu wszystkiego sprawdzic jakosciowo cen i zatowarowac. Jeszcze gdy sa dzwonki na kase od samego rana. U nas nie ma kasjerow na kasie siada tylko warzywniakowa i nabialowa. A Wy sobie radzicie? Jak jest u Was na sklepach.

Dejvo
@Nick001 13.10.2017 23:09

Audyt nawet o 6:45 wpada a sklep otwarty o 6:30. I potem 2 zmiana przychodzi i gadanie łooo az takie słabe te zdjecia i wgole. No jak z rana oni maja zdążyć Jakby placili za przychodzenie wczesniej albo wiecej to b y bylo zrobione. A dostawy tez sa jak nie wiem. Kalarepe bez lisci przysyłajaj a audyt pretensje ma ze czemu bez lisci sa. Masakra. Ja tam na kasie uwielbialem siedziec. Nic przyjemniejszego nie ma no chyba te warzywa, a tak po za tym to nic.

vvv

kierownicy sklepów już wiedza jak będzie , dostali propozycje warunków pracy w nowej firmie

Lodz
@Kierownik 13.10.2017 17:29

Witam. 1 Z szacunku do pracownikow nie oplaci Pani rachunkow. Wyrabianie 200 godzin, zeby zarobic 2 tys. jesr pomylka. Praca na umowie xlecenia, zamuast na umowie o prace zakrawa na xart _ale podobno taka branza 400 tys. osob tak pracuje w tej branzy. Zeby tyle zarobic kazda sobota zajeta. 2. Dubielak _ umowa o prace kwota 1800 zl _ na reke, cztery osoby, mila jedna na o wiele wiekszym stanowisku. Miesox2, wedlinyx2 seryc1 garmazx1 piecxyeox1 piec do bulek. Brak osoby do pomocy brak sprzataczki. Krojenie serow Pakowanie I przepakowywanie garmazu. Ja moze w 90 / wyrabiam, ale kolejni pracownicy odpadali po tygodniu pracy. A to co sie nasluchalem to moje. 2. Jestem kawalerem. Po takiej pracy musze sie odganiac od samotnych kobiet, ktorych dxieci tna kase w Angli. Niedomyte [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Od sasiadki pijaczki, ktorej syn podpierfolil mi samochod. I ciagle mnie o cos strasxy policja. Musialem poskarzyc sie pismem do mswia, bo panowie poplicjanci zorganizowali tygodiowe oblawr na osiedlu, ma osby wracajace poxno z pracy. 3. Zaciagnalem sie do pracy, poniewaz potrxebowalem pieniefzy na zrobienie uprawnien glownego ksiegowego. ,I miec swiety spokuj. Ale k. Sie chyba pomylilem. Chybs sie pomylilem co dotego miasta lodzi. 4. Mam nafzieje na zrobienie tych uprawnien. I pochwaleniem sie tym uprawnieniem I nie zaminiem go w papier toaletowym. 4. Pozycje ksiazkowe koszt 300 400 zlotych. Z szacunku sobie tego nie kupie. Tylko z pieniefzmi.

Dejvo
@Kierownik 13.10.2017 17:29

Droga Kierowniczko u mnie jest tez keirowniczka bardzo w porzadku, ale tez jak trzeba opieprzy to opieprzy i mowi jeden audyt byl to drugi zaraz a potem znowu nowy miesic itd. Premie byly kiedys jak byl Polo market. Tak bylo w moim sklepie. NiE JEST zle ale kierownik tez ma od szefa regionalnego wymagania jakie musza byc zrealizowane a ten od górnie i tak sie ciagnei ze kazdy dostaje (usunięte przez administratora) niby za nic niby za cos. Szkoda ze za ta ciezka prace nalezy sie tylko tak malo. No kierownicy to maja tyle co w Lidlu na pelny etat po 3 latach ale coz.

Lodz

Trudno sie dziwic, ze ludzie szybko odchodza.

Lodz

Witam. Po przeanalizowaniu wpisow na tym blogu, steierdzam, ze jest mi niezmiernie przykro, ze xaangazowalem sie fizycxnie I emocjonalnie w prace w tej branzy. W moim wieku I z moim wyksztalceniem . Jezeli jest branza w ktorej, informacja ta jest podawana za telewixja 400 tys osob pracuje na umowe zlecenie , to znaczy ze jest ogolne prxyxwolenie na traktowanie ludzi jak idiotow. We wlasnym kraju ludzi zrobiono bialymi murzynami. Ktos doskonale z.tego zyje. Ale widac jak na dloni, ze niektore sieci nie maja pracownikow.

Czesława

W Delikatesach centrum umowa zlecenie i 1000 zł na rękę. Pracowałam tam

Pani ze sklepu

Trudno odejsc, bo narazie w mojej okolicy nie ma ogloszen o prace, tak czy siak nie dowiedziałam się czy ktoś z Panstwa dostaje premię w mili

Ciekawy
@Pani ze sklepu 10.10.2017 16:36

A dadza odejsc za porozumieniem stron bo u Nas byly problemy,dziewczyna 3 miesiace czekala....jak prace ktos znajdzie to problem z odejsciem,chyba ze jest na nich jakis hak ze pidpisza..

Lodz

Kto jest bezczelny w tym kraju to ma.

pani ze sklepu

Powiedzcie, ile zarabiacie czy ktoś kto zatrudnił się jako sprzedawca/kasjer może liczyć na pieniądze większe niż najniższa krajowa? Bo ja jak zatrudniałam się kilka miesięcy temu w tej prężnej, rozwijającej się firmie, nie dość, że nic nie wiedziałam o upadłości, to jeszcze miałam powiedziane nie wprost, ale zasugerowano mi że dobrze wykonana praca jest nagradzana. Nic nie dostałam mimo, że się staram, że wykładam swój towar, siedzę na kasie i pomagam na sklepie, czasem kosztem swojej przerwy, nic nie dostałam. Więcej powiem, nikt to pracuje na sklepie, nawet nie może mi odpowiedzieć, czy coś dostaje, tajemnice z tego robią. Więc pytam was, moi drodzy, czy za waszą ciężko wykonaną pracę kosztem waszego zdrowia, czasu i nerwów dostajecie coś? jakieś bony, premie?

Zainteresowany.
@pani ze sklepu 10.10.2017 12:30

Ja byn na panimiejscu poczekal na nowego wlasciciela. Co on zaproponuje. Zostala otwarta granica ue dla ukrainncow. Zachwile nie bedzi komu w polsce pracoeac. Teraz to pewnie kirownicy sami nie wiedxa na czy siedza.

Pracownik
@pani ze sklepu 10.10.2017 12:30

NIESTETY NIE

lodz

niektoreslepy delikatesy centrum pracyja w formie franczyzy

Stasia

Witam .Rozglądam się za pracą i wasza firma wypuścila mnóstwo ulotek zachęcających do przyjęcia się do MILI. Poszłam na rozmowę i zostałam od razu przyjęta tylko nikt nie raczyl poinformować mnie ze jesteście w trakcie przejęcia przez innego wlasciciela i sami nie wiecie co dalej. ZREZYGNOWAŁAM!!!! Czytam wasze komentarze i jestem przerażona tym co opisujecie ,inna sprawą jest to ze oferujecie prace ludziom wiedząc ze firma jest w rozsypce .

Nowy market
@Stasia 06.10.2017 11:55

Dla pracownikow nic sie nie zmieni. Przyjmuja to nowi przejda do nowej firmy. Nie wiem czego tu sie bac. Mi obojetne czy pracowalam w polo markecie mili czy delikatesach centrum.

ruda

Zapraszam do Włocławka,mimo niskich zarobków bardzo sobie chwalę pracę w mili,bardzo zgrany zespół,a kierowniczka wspaniały człowiek.

Lodz

Odchodza ukrainki. Wracaja odpoczac do domu. Potem jada do Niemiec.

Lodz

Bylem ostatnio w pewnym miejscu o charakterze dosc rozrywkowym. Pani powiedziala ze handluje na zjazdowej. Powiedziala ze wydaje na samo jedzenie okoli 3000 zl na rodzine.

Lodz

W telewizji podali, ix koszt wydatkow studentow Warszawie to 1800 zl netto. Przyjezdnych.

Lodz

Ja nie widze tu problemow. Przy tych brakach kadrowych, pracownicy przejda do pracy w innych lokalizacjach tej sieci.

Aska

Mniej rentowne sklepy zostaną pozamykane.

nikt
@Aska 01.10.2017 11:39

Pracy w handlu jest dużo. Jak nie w mili to gdzie indziej za taką kasę. Cóż nic nie trawa wiecznie.

ncp
@Aska 01.10.2017 11:39

mniej rentowne oraz te sklepy gdzie budynki nie są własnoscia Mili tak jak sklep w kraku po dawnym kinie

Lodz

W ogole cos jest nie tak w pracy w handlu w sklepach wielkopowierzchniowych. Czy to w warszawie czy to w lodzi. Dyrekcje daleko. Pensje razaco niskie, ludzi brak. Wbrew pozorom w malych sklepach jest ok. Gdzies zytslem ogloszenie ze w warsxawie w sklepie miesnym jest praca za 2300 zl nna reke.

Zmowa milczenia?

Drogie wypowiadajace się BYŁE REGIONALNE. Drogie panie, bardzo nam miło ze teraz gdy już nie pracujecie w firmie kierujące do nas pracowników sugestie typu "A nie mówiłam..." jedyny szkopuł w tym że kiedy moglyscie to faktycznie NIE MOWILYSCIE NIC... jak same piszecie regionalni wiedzieli od dawna, Wy również a mimo tego nic nie mowilyscie. To może teraz powiecie nam co się dzieje? Wiecie że wszyscy udają nadal ze nie wiedzą nic, bądźmy wszyscy ludzmi, długo razem pracowaliśmy i pracujemy niektórzy nadal. Chyba wszyscy mamy prawi wiedzieć co się dzieje, na czym stoimy my szeregowiec pracownicy, zmianowi, kierownicy sklepów itd. Dajcie nam chociaż opcje by się przygotować na to co będzie, czy będziemy mieli dalej pracę czy mamy się nastawić na diametralne zmiany od zatrudnienia począwszy. Liczę na to że okazecie najzwyklejszy ludzki odruch. Pozdrawiam.

Jjjj
@Zmowa milczenia? 29.09.2017 17:20

Będą zmiany.wiadomo każdy boi się zmian.moze nie będzie tak źle.nie ma co martwić się na zapa Praca na pewno będzie .aby płacili na czas.

Lodz
@Jjjj 30.09.2017 11:57

Dubielak _ miesa, chleb _ placi 1800 zl na reke. Cztery osoby rano, dwie na popoludniowej zmianie. Pewnie tez wsxystko nie jest ok, ale jakos to wyglada Ktos porownywal prace w polo I w mili _ cos musi byc prawda, dlatego ze nie widac prawie w cale starych stazem pracownikow.

Jjjj

Idą duże podwyżki

Jjjj
@Pracownik 27.09.2017 08:35

Co ma być?to się okaże.bedzie lepiej,abo gorzej.

Jjjj
@Pracownik 27.09.2017 08:35

Co ma być?to się okaże.bedzie lepiej,abo gorzej.

Była regionalna

Tak byłam wysmiewana przez Was że tworze plotki a widzicie sami wszystko co pisałam się potwierdziło to już było wiadomo od dawna kierownicy regionalni i w sklepie to wiedzieli od dawna i wiedzą na bieżąco tylko zabronione jest mówienie zwykłym pracownikom ja miałam dość i odeszlam z tego cyrku. Życzę powodzenia....

Lodz
@Lodz 29.09.2017 08:33

Witam. Radni w kutnie przyznali sobie po 1700 netto podwyzszki. No to frugo.

Nowy market
@Lodz 29.09.2017 09:16

No wiec jak to bedzie teraz wygladalo?

Gość

Czy to prawda, że Natalia z funkcji kierownika w Oświęcimiu "awansowała" na kasę? Hahaha może tam się sprawdzi, tylko jak wytrzyma 20 minut bez fajki...

Rubi
@julia 18.10.2017 23:27

Julia jesteś w wielkim błędzie!

Rubi
@Gość 23.09.2017 21:49

Widzę że kogoś zżera zazdrość, może ktoś chciał zająć jej miejsce ale niestety nie wszyscy się nadają, po co pisać takie nie prawdziwe opinie, (usunięte przez administratora) warte. Wiele tych opini to jedna wielka bzdura.

Lodz

Witam. U nas nie widziano regionalna od miesiaca. Z pewnoscia znala sobie nowa prace. Jakby byly zwiazki zawodowe, to by byl pakiet socialny przy sprzedazy, a tak to w ogole mozna sobie pomaxyc. W zaleznosc od decyzji Uokiku czesc sklepow moze byc zamknieta. Nawet jak ci dadza 200 zl podwyzki to bedziesz mog za nie pojechac na hawaje.

Paweł

MILA KRAKOW -CZY COS WIECIE JAK TO TERAZ BEDZIE PO PRZEJECIU PRZE NOWA FIRME -REGIONALNI MILCZĄ , A MY NIC NIE WIEMY.......NAPISZCIE CO DALEJ

Lodz
@Paweł 23.09.2017 12:10

Panie kolego z krakowa. Regionalmy jak jest madry, to juz znalazl prace gdzie indziej. Przeciez to po sprzrdazy firmy, to oni pierwsi sa do zwolnienia. Kazdy ma swoj rozum, nie mozna sie ogladac na innych. Najmniej obaw do niepokoju ma szeregowi pracownicy. Niemniej, najmniej platna praca jest praca w handlu, szczegolnie w handblu wielkopowierzchniowym.

Basia
@Jusia 23.09.2017 12:58

Dokładnie tak!! ???? Na inwentaryzacji jeszcze Was wykorzystają, następnie zrzucą na Was winę za całe zło, manko itd.. Zrobią z Was ZŁODZIEI, nieudaczników itd.. A oni wyjdą jak zwykle z twarzą z całego tego g...a!! I na tym cała żałosna Mila się zakończy!

tez pracowalam

jeszce za czasow polomarketu to byly dobre czasy choc atmosfera OKROPNA ,ale zdarzylo sie ze trzy razy miec pensje duze,potem bylo przeksztalcenie w market detal, pensje takie sobie ale atmosfera BARDZO ZLA ,wszak tworza ja kierownictwo i pracownicy tzw przydupasy,nastepnie przyjeto nazwe milla, praca jak praca ,atmosfera troche zelzala zmienilo sie kierownictwo, ale wiek robi swoje,klienci upierdliwi,braki pracownikow a obowiazki te same.Ludzie przychodza i odchodza ,szukaja pracy i szacunku dla siebie i tego co robia ,w zadnym markecie W ZADNYM MARKECIE powtarzam tego sie nie znajdzie!!!BYC MOZE ZAMKNIETE NIEDZIELE uswiadomia wszystkim co jest wazne w zyciu.pracujmy tak ALE NIE NADWEREZAJMY SIE nikt wam nawet nie powie dziekuje o podwyzkach zapomnijcie,biedni ci wlasciciele TERAZ BEDA MUSIELI PLACIC PODATKI a bylo tak fajnie.Szanujmy to co POLSKIE bo mieszkamy w POLSCE i nasze kosci tez beda lezaly w POLSCE KRAJU BOHATEROW!!!badzmy dumni z tego kim jestesmy to sie oplaca.

Miła mila

Powiem Wam ze czytam po kolei i jestem w ciężkim szoku... pracowałam jak był polomarket, pracuje jak jest mila i myślałam że u nas jest ciężko bo jak wszędzie rotacja ludzi i braki kadrowe dają nam w kość ale ekipę tą co jest stała mamy w miarę zgraną, kierowniczke i dziewczyny z biura też fajne bo ludzi nie ma więc robią ile mogą by nas odciążyć. Była sytuacja ze na 2 zm przyszła tylko monopolistka bo chorobowe i urlop na żądanie w jeden dzień... nie było kogo ściągnąć bo sezon urlopowy, ja sama bym przyszła jak zadzwoniła do mnie szefowa gdybym nie była nad morzem. więc zmianowa usiadła na kasę a kierowniczka po 1 zm została 2 zm na mięsnym i daly radę... to co czytam tutaj to jest straszne... mobbing, obelgi... nasza szefowa też miewa humor raz gorszy raz lepszy ale nigdy nikogo nie wyzwała, zwraca uwagę i często powie coś takiego ze aż nam w pięty idzie ale nie obelgami tylko z takim spokojem i rozczarowaniem ze bardziej robi się człowiekowi wstyd że dał ciała. Pomaga na działach sama jak i zmianowe i fakturzystka, bo my chcąc nie chcąc jak to wszędzie siedząc na kasie często nie mamy jak dołożyć warzywniak lub nabiał. Szczerze współczuję Wam dziewczyny a tych sklepach co czytam, łódzkie, sosnowiec, Oświęcim itd... mam nadzieję że albo wasze kierowniczki pójdą po rozum do głowy i się zmienia albo ktoś coś z tym zrobi... bo może być lepiej. Nasza kier często mówi że nie może nam zapewnić zarobków marzeń ale przynajmniej postaramy się nadrobić to atmosferą a to już całkiem wiele. Trzymam za Was kciuki by było dobrze, nie dajcie się stłamsić.

Lodx wlaßciiwy

WITAM, Wpis lodz 2017-09-18 11:03 nie jest mój. Poniewaz ktos sie pode mnie podszywa beszczelnie i wulgarnie koñcze dokonywac wpisow. pzdr i przepraszam za idiote, ktory zrobil ostatni wpis

Łódź

Ewelino to że jesteś ze wsi i tam zapach potu lubią to teraz pracujesz w mieście i nikogo zapach potu nie podnieca...czas się umyć i dbać o siebie

Zostaw opinię o Mila Sklep Wielobranżowy - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mila Sklep Wielobranżowy