Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S

Adres: 72, 33-340 Moszczenica Wyżna

NIP: 7340016446 KRS: 0000081377

Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S
4 10 6 1

Opinie o Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S

Renio

Telefonu nie odbierają

Renio
@Renio 17.01.2019 04:29

To dzwoń prosto do szefostwa

debrzyna
@Renio 17.01.2019 04:29

A moze juz nie istnieja

Renio

Ja sobie chwalę tą firmę kasa trochę dlugo ale ućciwie jest z wagą

paweł

witam z firmą fajnie sie spupracuje tylko za kasą trzeba trzekać długo

Wiktoria
@paweł 14.11.2018 09:45

Być może opóźnienia w wynagrodzeniach są spowodowane problemami technicznymi w firmie. Próbowałeś wyjaśniać te kwestie z szefostwem? Czy według Ciebie ilość obowiązków jest proporcjonalna do otrzymywanego wynagrodzenia?

Wiktoria

@Andrzej, powiesz nam coś więcej na temat pracy w tym przedsiębiorstwie? Czy dla pracowników dostępne są benefity pozapłacowe? A może istnieje jakaś inna, pozapłacowa forma nagrodzenia motywacji i zaangażowania pracowników? Koniecznie podziel się z nami opinią na ten temat. Każda merytoryczna informacja odnośnie pracy w firmie jest ważna dla użytkowników forum a w szczególności dla osób, które planują podjąć zatrudnienie w tym miejscu.

Andrzej

Płaca jak należy

Administrator

Moglibyście się podzielić się z innymi osobami, swoim doświadczeniem wynikającym ze współpracy z Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S?

Przewoźnik

Wykonana usługa transportu. Brak wpłaty po dzień dzisiejszy. Termin 60 dni na fakturze, BRAK kontaktu. Pełny profesjonalizm był ale z początku, teraz to szkoda gadać. Pieniądze idą już 15 dni.... Unikanie kontaktu, NIE POLECAM!

anonymous

Dość pośredników oddałem do Mipolu i jestem bardzo zadowolony cena wyższa 30procent niż u handlarzu

anonymous

Firma wiarygodna profesjonalna rzetelna WBC bydła przesyłane natychmiast po uboju na maila ceny i płatność Ok

byk

Płacą jest ok

anonymous

Warto sprzedać tam Bydlo rzeźne ceny super

Buźka

Praca ok firma też wiadomo ze zawsze jakies lenie sie znajdą co nie chca nic robić a zarobić ale to norma.wyplaty w terminie polecam bo warto

Szzzz

Wszystko w porządku. Firma w pełni wypłacalna co prawda za bydło pieniądze wpłynęły dzień po terminie ale zostałem o tym poinformowany 2 dni wcześniej. Polecam!!!

jagoda

Płacą w terminie nie opowiadajcie kocopołów. Wszystko ok

Krokodyl

Uwazajcie ludzie bo za zabrane byki nie płacom w terminie ba za puł roku albo za rok

Agro
@Krokodyl 25.03.2018 21:15

Bzdura oddałem cały kanion byka cena 10 gr wyższa niż u innych po ustaleniu terminu pieniądze wpłynęły 2 dni przed końcem co mnie zaskoczyło to wybojowosc na wysokim poziomie tez mi mówili żeby tam nie oddawać widać nie spróbujesz sie nie dowiesz bardzo pozytywne wrazenie

Grzesiek

Super pracodawca ale niestety zawsze znajdzie sie ktoś niezadowolony

Metro

Potwierdzam ludzie zaj.... mozna sie dogadac placa ok nie ma co marzekac polecam ale trzeba miec checi do pracy bo jak sie nie ma to szkoda miejsce zajmowac

Zaufana
@Metro 12.08.2017 16:29

Oj dzieci dzieci wpisujecie sami sobie opinie, atmosfera fatalna rodzina żre się ma okrągło, nie ma gdzie się schować by tego nie słuchać, starzy zaufali dzieciom a one weszły im na głowę , swojego zdania Joz nie maja, zaochowuja się jak zauroczeni, a dzieci rozpierdzielaja wszystko, piora brudy na forum firmy krzyki obelgi itd, młody dyrektor ciagle w depresji chumory i swoje wizje które staczają firmę na dno!!!' Stanowczo nie polecam wypala was psychicznie, każdy garnie tylko kasę pod siebie i swoje dzieci a naposdtawowe zeczy kasy brak, gwiazdy co weekend siedzą w galeri w Krakowie co widać co poniedziałek nowe stroje za kilka tys, a firma tonie!!!!!

kierowca kazik
@Zaufana 13.08.2017 17:14

kity gadacie firma ok

lala
@Zaufana 13.08.2017 17:14

a powiedz mi które grabie grabią od siebie

QM

Każdemu ale to każdemu odradzam pracę w tej firmie, brak jakiejkolwiek organizacji , płaca minimalna , alkohol na porządku dziennym , omijać szerokim łukiem , chyba że należy się do rodziny

kierowca kazik
@QM 10.02.2017 23:33

ja pracuje i nie należę do rodziny jest super

Gal

Umowa o prace. Stawki ok sądeckie

lala
@Gal 04.04.2017 21:05

kity gadasz firma ok

Pracownik

Jest ok super ludzie mila atmosfera nie pracowalem nigdy przy rozbiorze ale tu widac pelen profesjonaliznm. Zgrana paczka

Tomek

Nie płacą w terminie

Kelner

Witam, czy ktoś wie gdzie można zakupić ich wyroby - w jakiś marketach da się kupić?

olo

(usunięte przez administratora) min to 12 godz zarobki 1700 zł mc (usunięte przez administratora)

nowa

pracy baardzo duzo a płaca minimalna czyli jak to w naszym kraju (usunięte przez administratora)na calego, jedyny plus to normalna umowa o prace pozdrawiam kolegow i kolezanki z pracy w Rubinie

nock

firma nierozwinieta duo stresu nic ciekawego

nock

Praca 300 h na miesiąc, pensja 7 h na godzine i [usunięte przez moderatora] tragedia

Aga

Chciałabym się zapytać co sądzicie o Firmie Mipol?Czy ktoś tam pracował lub pracuje i jakie wrażenie?

Zostaw opinię o Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S - Moszczenica Wyżna

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S