Stan-Szkło Producent Szyb Zespolonych
3 8 6 1

Opinie o Stan-Szkło Producent Szyb Zespolonych

xyz

11zł netto na godzine za taką prace to są solidne zarobki?

abc
@xyz 22.10.2018 10:54

była podwyżka ?

bella
@abc 22.10.2018 20:23

hahahahaha

Majkel

Fantastyczna praca, fenomenalne zarobki. Nie wiem czemu ktokolwiek narzeka. Skora każdy zarabia solidne pieniądze. A do tego w pełni elastyczny czas pracy.

Wojtek
@Majkel 16.10.2018 20:36

Co znaczy elastyczny ? można przychodzić kiedy się chce ?

Katarzyna

@Ssawka Podziel się swoimi przemyśleniami na ten temat w sposób merytoryczny, nie łamiący regulaminu forum (usunięte przez administratora) . Twoja wypowiedź obraża innych, administrator ma prawo ją skasować. Z chęcią się dowiem za to jak oceniasz bieżącą politykę firmy.

szklarskialfred
@Katarzyna 17.08.2018 15:25

Merytorycznie to poniżacie ludzi w tej waszej pożal się boże "firmie"

anonim

(usunięte przez administratora)

chcesiezatrudnic

tzn ?

Były pracownik
@chcesiezatrudnic 29.08.2018 08:06

Że zmiany nie są typu: Nocka południe rano, a nocka rano rano południe rano nocka rano

chcesiezatrudnic
@Były pracownik 29.08.2018 12:45

myślałem ze firma jedzie na 3 zmiany ?

Były pracownik
@chcesiezatrudnic 02.09.2018 05:19

Bo jechać jedzie na 3 zmiany ale nie są one przewidywalne.

byly

czyli nic się nie zmienilo.pozdro dla wykształconych.i nikt z tym nic nie robi.

Michaś
@byly 11.08.2018 21:31

BaRdzo dużo zmieniło się na plus,

Administrator

Od Waszych ostatnich aktywności w tym wątku minęło już sporo czasu. Możecie napisać co w tym momencie dzieje się w Stan-Szkło Producent Szyb Zespolonych? Jak przedstawia się atmosfera w miejscu pracy i ewentualne warunki zatrudnienia?

Igor

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie. Generalnie w pracy się pracuje a nie udaje!!

Tołdi
@Igor 13.02.2018 12:20

Generalnie za pracę się płaci a nie udaje!!

anonim

(usunięte przez administratora)

myjka

ile pracowałeś że na to wpadłeś ? tzn jak długo ci mydlili oczy ze jednak zarobisz?

gietarka

Elegancko .. Nawet na oplaty nie styknie .. PozdRo

Były pracownik

Wspaniała firma. Polecam wszystkim. Płacą godziwa,kierownictwo miłe. Szef w porządku.(usunięte przez administratora) aż się zaktusilem pisząc te brednie :)

Piter

Ani tam nie idźcie tracić czasu.

Cięciowy

Pracownicy uciekają jeden po drugim, powodem są wysokie kwalifikacje (usunięte przez administratora), idealna organizacja pracy oraz ekstremalnie wysokie zarobki... na kasie w biedronce za 168h zarabia się obecnie więcej niż w Stan Szkło za 220 godzin, (usunięte przez administratora) nie widzi co się dzieje...(usunięte przez administratora)w końcu za bramą czekają już następni żeby przyjść pracować...

Prawdomówny

a w jakim dniu konkretnie byłeś Jacku???

Jacek

Chciałbym tylko opisać moje wrażenia po dzisiejszej wizycie w sprawie pracy w tym zakładzie, może komuś przyda się ta opinia. Otóż znalazłem ofertę pracy w internecie i postanowiłem zaraz z rana podjechać, zostawić cv i porozmawiać. Z biura wysłano mnie do kierownika. Na początku(usunięte przez administratora)kazał czekać aż skończy rozmawiać z kolegą. Podejrzewam że chyba o mnie zapomniał, no ale w końcu wyszedł na zewnątrz i zaczął dziwnie ze mną rozmawiać. Chyba nie zrozumiał o jakie stanowisko chciałem się ubiegać , miałem wrażenie jakby chciał mnie spławić. Ogólnie był bardzo (usunięte przez administratora)nieprzyjemny kiedy próbowałem spokojnie wytłumaczyć o co mi chodzi. Rozmawiał ze mną jakby pozjadał wszystkie rozumy. Ostatecznie nie zostawiłem cv i pojechałem dalej. Może szanowny Pan (usunięte przez administratora)miał zły humor może co innego, ale takie zachowanie źle świadczy o całej firmie. Będę omijał z daleka. Powodzenia.

sych

Ubawiłem się czytając Twoją opinię.....Pracowałem 6 lat

Kłamca

Nie zgodzę się z żadną z powyższych opinii. Praca w SS to świetna praca, miła atmosfera, bardzo dużo można się nauczyć, "góra" zawsze zwraca się do pracowników z szacunkiem, panowie kierownicy są mili i życzliwi, a jeden ( ten najgłówniejszy:) to do rany przyłóż, złoty człowiek. Czasami poproszą czy nie można zostać 12-16 godzin, ale rzadko. Nie prawdą jest natomiast, że pracujemy w sobotę i niedzielę. Z szacunku do nas i naszych rodzin nigdy , powtarzam NIGDY, panowie kierownicy nie zaplanowali pracy w weekend. Stawki na poziomi dosyć wysokim i częste podwyżki dla osób starających się i dających z siebie więcej niż trzeba. Organizacja pracy i produkcji na najwyższym poziomie, inne firmy powinny się uczyć. Wszystko na czas i w bardzo dobrej jakości. A to cieszy także i nas. Praktycznie nie musimy o niczym myśleć , wszystko jest zapięte na ostatni guzik. Jednym słowem polecam i zapraszam w imieniu załogi.

Daro

Nie polecam, po co tracic czas.

Administrator

Kasowanie opinii (jakże prawdziwych) za 3......2......1.................

Zostaw opinię o Stan-Szkło Producent Szyb Zespolonych - Piekary Śląskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stan-Szkło Producent Szyb Zespolonych