PersonalPilot Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
PersonalPilot Sp. z o.o.
2 180 56 5 1

Opinie o PersonalPilot Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Miro 85
 Opinia

Jeśli tylko szukacie pracy w Niemczech to wyjeżdzajcie z Personal pilotami ! Fajni i uczciwi ludzie ! Pozdrawiam Mirek !

Pomocna?
TakNie
Krzysiek
 Opinia

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą PersonalPilot. Miałem okazje wyjeżdżać kilka razy do Niemiec za pośrednictwem tej firmy. Nigdy nie było problemu przed wyjazdem i na miejscu. Polecam wszystkim!

Pomocna?
TakNie
Grzesiek
 Opinia

Polecam agencje. Wyjechałem miesiac temu do pracy i zostane na dłużej. Pani z rekrutacji zawsze chetnie odpowiadała na moje pytania i pomagała w razie problemów, np z przeniesieniem na inną hale. Następnym razem, kiedy bede szukać pracy to na pewno pojade z tą agencja.

Pomocna?
TakNie
andrzej76
 Opinia

Pracuje od ponad dwóch miesięcy za posrednictwem tej agencji i jestem bardzo zadowolony. Co prawda na początku pracy miałem pewne problemy na miejscu gównie z zakwaterowaniem, ale od razu otrzymałem pomoc z ich strony i teraz wszystko jest w porządku. Firma dzwoni co jakiś czas i się pyta czy wszystko jest dobrze.

Pomocna?
Tak1Nie
Michał
 Opinia

Właśnie zakończyłem prace za pośrednictwem firmy PersonalPilot. Pracowałem w niemieckiej firmie ponad 1 rok. Nie musiałem czekać dlugo na kolejną oferte, którą od nich dostałem. Pan z rekrutacji okazał się bardzo pomocny i ogarnal mi prace w ciągu paru dni i tak nie musialem zjezdzac do Polski. Polecam agencje, ktora dba o pracownika na kazdym etapie, pomoze i doradzi. Pozdawiam.

Pomocna?
Tak1Nie
Pech777
 Opinia

Czy macie oddział w okolicy Opola ?

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Pech777 03.06.2019 09:58

Posiadamy oddziały w Krakowie, Łodzi, Szczecinie i Jeleniej Górze

Pomocna?
Tak1Nie
ten
 Opinia

super fajnie miało być a na miejscu brak pomocy i radz sobie sam

Pomocna?
TakNie
Marecki
 Opinia

Witam jakie są warunki mieszkaniowe w Niemczech, jest możliwość mieszkać w pokoju jednoosobowym????

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Marecki 09.02.2019 14:48

Witamy serdecznie, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami : +48 122 100 221 lub rekrutacja@personalpilot.pl - odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Marecki 09.02.2019 14:48

Witamy serdecznie. Jak najbardziej jest taka możliwość. Zapraszamy do kontaktu - przedstawimy nasze aktualne oferty pracy: +48 122 100 221 lub rekrutacja@personalpilot.pl Pozdrawiamy.

Pomocna?
TakNie
Janso
 Opinia

Firma o.k,pracowalem ostatnie 18 mies.-skierowany do pracy w Niemczech.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

Dlaczego PP ma tak słabą opinię tylko 2 na 6 jeżeli 80% komentarzy jest niezwykle pozytywnych? Coś tu nie gra

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Tomasz 05.01.2019 20:56

Witamy serdecznie Panie Tomaszu, odpowiedź jest bardzo prosto, nie zawsze osoba, która pozostawia nam komentarz - klika w będące powyżej gwiazdki - stąd ta rozbieżność. Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak1Nie
wieslaw przybyła
 Opinia

Polecam Firmę Kiedy miałem kłopoty ze skay persional bo mnie pozostawili Firma mi pomogła.Pracuje w Niemczech do dziś i jestem zadowolony.Bardzo serdecznie dziękuje Paniom za pomoc Pozdrawiam!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ola32
 Opinia

polecam współpracę z firmą PersonalPilot, świetny kontakt, pełen profesjonalizm, dbają o kandydatów

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Luuq
 Opinia

Miałem styczność z wieloma agencjami zarówno w Holandii jak również w Niemczech i muszę przyznać, że nie spotkałem się jeszcze z taką opieka i zainteresowaniem będąc już na miejscu ze strony żadnej innej agencji, a poza granicami kraju przebywam już kilka lat. Opiszę Wam sytuację z życia i reakcje tej firmy. Moja sytuacja w Niemczech była nieciekawa: -Trafilem na bardzo patologiczne mieszkanie (nie miałem kluczy do środka, gdzie były moje rzeczy! i czekałem przed klatką np 40 min co 3 dzień, lokatorzy zapraszali kolejnych patusow którzy po libacji alkoholowej byli agresywni - całą noc spędziłem na dworze) - 2 lub 3 dni w tygodniu pracujesz reszta w domu czyli z godzinami przysłowiowa lipa - a kiedy już byłeś w pracy mogło się okazać, ze... Pracy jest na 3,5h Zadzwoniłem do Personalizacji Pilot w piątek. Nie ukrywam, że miałem trochę szczęścia, bo w sobotę mogłem przenieść się na nową lokalizację, a od poniedziałku praca. Właśnie lokacje... Ktoś pytał o warunki mieszkaniowe. Mieszkamy w dużym domu jednorodzinnym, który podzielony jest na mniejsze mieszkania. W pokoju mam 1 osobę jeszcze i z ręką na sercu marnego słowa powiedzieć nie mogę. No choćbym chciał się do czegoś przyczepić to się nie da! Serio. Ja to jeszcze takich warunków mieszkaniowych nie miałem. Wiadomo, że nie jesteśmy u siebie w domu, ale wyposażenie jak i lokalizacja - wszystko naprawde super. Właścicielka też całkiem spoko. Praca: -Stawka taką jaką ustalaliśmy wcześniej. -Nie ma tutaj wałków w stylu podpisania dokumentów że będą ściągac Ci z wynagrodzenia kasę za mieszkanie, a jak się zwalniasz to ściągną Ci więcej bo mieszkałem wcześniej w pensjonacie i policzą jak za pensjonat i dolicza niby za jakies sprzątanie czy cos -Godziny są codziennie. -Jak idziesz do pracy to wiesz że cały dzień przepracujesz, a nie np 3-4h Koordynator odbiera telefony:) noo nie we wszystkich agencjach to takie oczywiste. Jest mega pomocny i potrafi załatwić to co potrzeba. Dzwoni i z zainteresowaniem zapyta czy wszystko ok, w porządku, jak jesteś już na miejscu. Serio oni interesują się tym jak sie tam masz. Prace zmieniłem z dnia na dzień i dobrze trafilem. Jeśli zastanawiasz się nad wyjazdem i nie wiesz która agencje wybrać to ja mogę z czystym sumieniem ich polecic. Ja nie spotkałem się jeszcze z taką opieka, zainteresowaniem i warunkami.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna92
 Opinia

Opieka personalpilot nad pracownikiem jest bardzo dobra, zarówno przed wyjazdem, jak i na miejscu w Niemczech. Profesjonalna obsługa, mili opiekunowie, brak problemów na miejscu, naprawdę polecam!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nowy
 Opinia

jak u was wygladaja warunki mieszkaniowe?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@nowy 23.08.2018 14:15

Mieszkania są zapewniane przez Pracodawcę, dlatego też warunki są odpowiednie do tego, żeby Pracownicy mogli tam mieszkać. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu: +48 122 100 221. Pozdrawiamy serdecznie.

Pomocna?
TakNie
Marta S.
 Opinia

Witam, gdzie w Łodzi mieści się oddział Waszej Firmy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Marta S. 06.08.2018 21:47

Pani Marto oddział w Łodzi oficjalnie zostanie otwarty 3 września pod adresem: ul. Nawrot 21. Pozdrawiamy

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia

nie polecam pracy w piekarni w okolicach erfurtu(usunięte przez administratora) pozdrawiam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowana pracą
 Opinia
@pracownik 31.05.2018 20:15

Dlaczego? Może Pan/Pani coś więcej napisać? Dostaliśmy tam ofertę pracy :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
 Opinia

Jakie warunki pracy mieszkania i jak z zarobkami w personal pilot ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@nick 11.04.2018 09:54

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego, podczas rozmowy udzielimy szczegółowych informacji. +48 122 100 221 Pozdrawiamy

Pomocna?
TakNie
Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie jak załapać się do pracy w agencji?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Zainteresowany 07.05.2018 12:13

Zapraszamy serdecznie do kontaktu telefonicznego, udzielimy wówczas szczegółowych informacji: +48 122 100 221 Pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak1Nie
Andi
 Opinia

Pracuje 3ci tydzien jest ok zadnych problemuw

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia

Polecam prace z Personal Pilot. Pracuje z ta agencja kolejny raz i jestem bardzo zadowolony

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia

Słyszałem , że to super firma. Podpowiedzcie jak sie pracuje w Niemczech? Czy firma dba o pracowników?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotrek90
 Opinia
@Igor 12.03.2018 23:39

pomaga i polecam bo dbają o pracownika jak nigdzie indziej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@Piotrek90 15.03.2018 16:51

Popieram ! kontakt i firma super !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Co myślicie na temat Agencji Personal Pilot ale tak szczerze czy wypłacalni sa na czas jak z mieszkaniami to wygląda ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia
@anonymous 11.04.2018 09:30

mało jest na rynku tak dobrych agencji jak Personal Pilot, pracuje długo i nie mam żadnych problemów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Halina
 Opinia

@Piotrek90, dlaczego tak uważasz? Uzasadnij swój wpis oraz poprzyj argumentami. Napisz też, czy Twoja opinia jest ze strony klienta czy pracownika PersonalPilot. Z tego co widzę to na forum pojawiło się sporo wpisów od konsumentów. Jedak dobrze by było gdyby pojawiły się również opinie ze strony osób pracujących w strukturach firmy oraz tych, które brały udział w rekrutacji w jej struktury. Może ktoś się orientuje czy obecnie prowadzona jest do PersonalPilot rekrutacja oraz na jakie stanowiska? W jaki sposób i w ilu etapach ona przebiega? Jak są sprawdzane umiejętności kandydata? Napiszcie też jakie są warunki pracy i atmosfera. Zachęcam do pozostawiania wpisów oraz dzielenia się aktualnymi informacjami oraz doświadczeniami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierowca jelenia gora
 Opinia

dla oddziaku w jeleniej gorze p oli i zespolu za profesjonalizm pomoc i fachowa obsluge duzy plus POLECAM

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KIEROWCA JELENIA GORA
 Opinia

dla oddzialu w jeleniej gorze p oli i zespolu za profesjonaliz pomoc i fachowa obsluge duzy plus POLECAM

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierowca jelenia gora
 Opinia

oddzial jelenia gora p ola profesjonalny zespol i pomoc dbaja i pomagaja z ofertami pracy dla przyszlych pracownikow z ich polecenia POLECAM

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiola228
 Opinia

Polecam bardzo!! Personalpilot jest bardzo pomocna firma. Dzięki nim dostałam dobrze platna i stala prace, mimo ze nie mialam doswiadczenia!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
grzegorz75
 Opinia

POLECAM!! Po tygodniu wyjechałem do pracy za pośrednictwem PersonalPilot. Szybka i fachowa obsługa, a praca w 100% zgodna z tym co przedstawił rekruter.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafał
 Opinia

potrzebowałem pracy od zaraz, firma w ciągu tygodnia załatwiła formalności i wyjechałem do roboty. Wszystkie warunki na miejscu tak jak ustaliliśmy. Świetny kontakt z firmą, pomagają w razie jakichkolwiek problemów. Duży pozytyw oby tak dalej.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nyrctdxc
 Opinia
@Rafał 11.02.2018 20:01

Jakies dokumenty do pracy sa wymagane?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@nyrctdxc 13.02.2018 18:11

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego, podczas rozmowy udzielimy szczegółowych informacji. +48 122 100 221 Pozdrawiamy, Personal Pilot

Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o PersonalPilot Sp. z o.o. - Kraków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny