PersonalPilot Sp. z o.o.
2 153 6 1

Opinie o PersonalPilot Sp. z o.o.

nowy

jak u was wygladaja warunki mieszkaniowe?

PersonalPilot Sp. z o.o.
pracodawca
@nowy 23.08.2018 14:15

Mieszkania są zapewniane przez Pracodawcę, dlatego też warunki są odpowiednie do tego, żeby Pracownicy mogli tam mieszkać. W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do bezpośredniego kontaktu: +48 122 100 221. Pozdrawiamy serdecznie.

Marta S.

Witam, gdzie w Łodzi mieści się oddział Waszej Firmy?

PersonalPilot Sp. z o.o.
pracodawca
@Marta S. 06.08.2018 21:47

Pani Marto oddział w Łodzi oficjalnie zostanie otwarty 3 września pod adresem: ul. Nawrot 21. Pozdrawiamy

pracownik

nie polecam pracy w piekarni w okolicach erfurtu(usunięte przez administratora) pozdrawiam

Zainteresowana pracą
@pracownik 31.05.2018 20:15

Dlaczego? Może Pan/Pani coś więcej napisać? Dostaliśmy tam ofertę pracy :)

nick

Jakie warunki pracy mieszkania i jak z zarobkami w personal pilot ?

PersonalPilot Sp. z o.o.
pracodawca
@nick 11.04.2018 09:54

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego, podczas rozmowy udzielimy szczegółowych informacji. +48 122 100 221 Pozdrawiamy

Zainteresowany

Podpowiedzcie jak załapać się do pracy w agencji?

PersonalPilot Sp. z o.o.
pracodawca
@Zainteresowany 07.05.2018 12:13

Zapraszamy serdecznie do kontaktu telefonicznego, udzielimy wówczas szczegółowych informacji: +48 122 100 221 Pozdrawiamy.

Andi

Pracuje 3ci tydzien jest ok zadnych problemuw

Andrzej

Polecam prace z Personal Pilot. Pracuje z ta agencja kolejny raz i jestem bardzo zadowolony

Igor

Słyszałem , że to super firma. Podpowiedzcie jak sie pracuje w Niemczech? Czy firma dba o pracowników?

Piotrek90
@Igor 12.03.2018 23:39

pomaga i polecam bo dbają o pracownika jak nigdzie indziej

Paweł
@Piotrek90 15.03.2018 16:51

Popieram ! kontakt i firma super !

anonymous

Co myślicie na temat Agencji Personal Pilot ale tak szczerze czy wypłacalni sa na czas jak z mieszkaniami to wygląda ?

Paweł
@anonymous 11.04.2018 09:30

mało jest na rynku tak dobrych agencji jak Personal Pilot, pracuje długo i nie mam żadnych problemów.

Halina

@Piotrek90, dlaczego tak uważasz? Uzasadnij swój wpis oraz poprzyj argumentami. Napisz też, czy Twoja opinia jest ze strony klienta czy pracownika PersonalPilot. Z tego co widzę to na forum pojawiło się sporo wpisów od konsumentów. Jedak dobrze by było gdyby pojawiły się również opinie ze strony osób pracujących w strukturach firmy oraz tych, które brały udział w rekrutacji w jej struktury. Może ktoś się orientuje czy obecnie prowadzona jest do PersonalPilot rekrutacja oraz na jakie stanowiska? W jaki sposób i w ilu etapach ona przebiega? Jak są sprawdzane umiejętności kandydata? Napiszcie też jakie są warunki pracy i atmosfera. Zachęcam do pozostawiania wpisów oraz dzielenia się aktualnymi informacjami oraz doświadczeniami.

kierowca jelenia gora

dla oddziaku w jeleniej gorze p oli i zespolu za profesjonalizm pomoc i fachowa obsluge duzy plus POLECAM

KIEROWCA JELENIA GORA

dla oddzialu w jeleniej gorze p oli i zespolu za profesjonaliz pomoc i fachowa obsluge duzy plus POLECAM

kierowca jelenia gora

oddzial jelenia gora p ola profesjonalny zespol i pomoc dbaja i pomagaja z ofertami pracy dla przyszlych pracownikow z ich polecenia POLECAM

Wiola228

Polecam bardzo!! Personalpilot jest bardzo pomocna firma. Dzięki nim dostałam dobrze platna i stala prace, mimo ze nie mialam doswiadczenia!

grzegorz75

POLECAM!! Po tygodniu wyjechałem do pracy za pośrednictwem PersonalPilot. Szybka i fachowa obsługa, a praca w 100% zgodna z tym co przedstawił rekruter.

Rafał

potrzebowałem pracy od zaraz, firma w ciągu tygodnia załatwiła formalności i wyjechałem do roboty. Wszystkie warunki na miejscu tak jak ustaliliśmy. Świetny kontakt z firmą, pomagają w razie jakichkolwiek problemów. Duży pozytyw oby tak dalej.

nyrctdxc
@Rafał 11.02.2018 20:01

Jakies dokumenty do pracy sa wymagane?

PersonalPilot Sp. z o.o.
pracodawca
@nyrctdxc 13.02.2018 18:11

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego, podczas rozmowy udzielimy szczegółowych informacji. +48 122 100 221 Pozdrawiamy, Personal Pilot

anonymous

Polecam !!!

Piter33

Firma godna polecenia- zarówno początkowy kontakt był bez zarzutu jak i późniejsza koordynacja po podpisaniu umowy w Niemczech. Jestem pod wrażeniem i mimo początkowych obaw, śmiało mogę stwierdzić, że firma spisala się na medal. W każdej sprawie okazali się pomocni i profesjonalni.

spawacz

Dostałem pracę jako spawacz na terenie Niemiec dzięki pomocy Personal Pilot. Ogólnie wszystko ok . Polecam

Kamil123

Pracuje za pośrednictwem Personal Pilot ponad pół roku i jestem bardzo zadowolony. Fachowa i szybka obsługa. Do pracy pojechałem po tygodniu od zgłoszenia swojej kandydatury! Naprawdę polecam każdemu!

Marek

Pracuje za pośrednictwem Personal Pilot i jestem bardzo zadowolony. Do wyboru miałem bardzo dużo atrakcyjnych ofert pracy o wszystko mogłem zapytac - kontakt bez zarzutu. Teraz raz na jakiś czas kontaktują się ze mna zeby zapytac czy wszystko u mnie ok. Polecam !

kamil

wielkie ukłony w stronę firmy Personal Pilot ! pracuje póki co kilka tygodni ale nie mam zadnych zastrzeżeń. znalezli mi prace w moim zawodzie i jestem bardzo zadowolony. odpisuja zawsze na maila, dzwonia. moge smialo polecic

anonymous

Niedawno wróciłem z Niemiec do Polski, pracowałem za pośrednictwem Personal Pilot prawie poł roku. Od samego początku kontakt z firmą był nienaganny, bardzo szybko otrzymalem odpowiedź od pracodawcy co do mojej kandydatury. Wyjechałem do pracy zgodnie z ustalanym terminem, na miejscu podpisałem umowę, w której zarówno stawka jak i warunki były zgodne z tymi, o których informowała mnie moja Pani koordynator ! I właśnie ! co najważniejsze ! PersonalPilot to firma, która od początku do końca zatrudnienia pozostaje w kontakcie z pracownikiem ! Ja regularnie rozmawiałem z Panią, która mnie rekrutowała, zawsze mogłem liczyć na jej pomoc, rade i dobre słowo ! W pełni polecam firmę !

anonymous

Paweł Luszniak. Witam ja miałem do czynienia z tą firmą dwa razy i za każdym razem było bardzo dobre zaangazowanie firmy ,a ze nie znam dobrze języka niemieckiego to pare problemów mialem z ,meldunkiem, steuer Id . oran innymi sprawami biurowymi,Oczywiscie firma Ranstad do której mnie skierowal Personalpilot nie był chetny pomagac i nikt tam nie rozmawiał po polsku ,ale Personal Pilot odbierał zawsze mój tel i chetnie słozyli pomocą , stawka oraz warunki pracy zgodne z umową ,firma godna polecenia ,

anonymous

100% mogę polecić firmę PersonalPilot jest to firma godna zaufania , wszelkie problemy załatwiane są natychmiastowo, kontakt z firmą jest bardzo dobry. Pozdrawiam B.Guertler

Paweł Rywacki

Witam serdecznie. W czerwcu tego roku podpisałem umowę z Personal Pilot i zostałem skierowany do pracy w Niemczech. Jako że pierwsza umowa o pracę skończyła się na okres jaki została zawarta (pracodawca niemiecki nie potrzebował już tylu pracowników), notabene Randstad, zwróciłem się ponownie z prośbą o pomoc w znalezieniu pracy. Napisać jedno słowo to za mało, a mianowicie kiedy wszyscy z którymi byłem w kontakcie (agencje pracy) zwlekały, przeciągały terminy nie odbierały telefonów, Personal Pilot spisał się na przysłowiowy (usunięte przez administratora). Najbardziej w tym miejscu należą się podziękowania dla Pani Bogusi. Ta kobieta wiedząc o tym że za kilka dni zostaniemy bez pracy (tak było też za pierwszym razem) stanęła na głowie aby nie zostawić Nas z niczym. Można śmiało powiedzieć że to ukryty "skarb" tej firmy. Nie wiem jak ale załatwiła nam bardzo dobrą pracę zarówno pierwszym razem jak i obecnie czyli po raz kolejny. Powiem więcej że kiedy umowa się kończyła a my pozostalibyśmy bez mieszkania bo nowa praca miała zaczynać się za tydzień po raz kolejny Personal Pilot pokazał że zależy im na pracowniku którego kieruje do pracy. Po uzgodnieniach Personal Pilot z niemiecką firmą mogliśmy przyjechać i mieszkać już tydzień wcześniej, za pierwszym razem była podobna sytuacja i również nie zawiedliśmy się, co więcej byliśmy bardzo mile zaskoczeni że są jednak firmy które dbają o pracowników których wysyłają do pracy w Niemczech. Co do zakwaterowania. Od razu wyjaśnijmy sobie jedną rzecz że Personal Pilot nie ma bezpośredniego wpływu na mieszkanie w którym się mieszka, to niemiecki pośrednik pracy (pracodawca w Niemczech) organizuje zakwaterowanie i to chyba jest jasne. Nie mniej jednak jeżeli tylko są jakieś problemy a nie posługuje się biegle językiem niemieckim, śmiało można zadzwonić do Personal Pilot i na pewno zrobią co się da aby pomóc w takiej sytuacji. Podczas pierwszej umowy z niemieckim pośrednikiem Randstad-em do którego skierował nas Personal Pilot nie było najgorzej koszt to 200 EUR od osoby. Obecnie gdzie zostaliśmy skierowani do pracy mieszkanie opłaca niemiecki pracodawca a warunki są naprawdę bardzo przyzwoite w porównaniu z tym co oferują "inni" a mamy porównanie. Zarówno za pierwszym i drugim razem Personal Pilot w osobie Pani Bogusi dzwonił do nas regularnie pytając czy wszystko w porządku czy mieszkanie w porządku oraz czy w pracy wszystko w porządku. Na prawdę zaangażowanie firmy Personal Pilot wzorowe. Kiedy niemiecki pracodawca spłatał na figla i ni stąd ni zowąd przydzielił nam 6 grupę podatkową i na nic zdały się tłumaczenia, nie kto inny jak Personal Pilot załatwił sprawę w ciągu jednego dnia i nagle to co było niemożliwe dla niemieckiego pracodawcy stało się EUREKA możliwe po interwencji Personal Pilot. Podsumowując nie damy sobie powiedzieć złego słowa o firmie Personal Pilot to na prawdę kompetentna, uczciwa, zaangażowana w pomoc pracownikom firma. Pozdrawiam wszystkich i z tego miejsca gorąco polecam z pełną odpowiedzialnością firmę Personal Pilot na dowód czego podpisuję się z imienia i nazwiska pod moją opinią dziękując jednocześnie za wszystko firmie Personal Pilot to co dla nas zrobiła. Paweł Rywacki

robert Er

PersonalPilot znalazł dla mnie prace, mimo tego że nie znam niemieckiego ! kiedy tylko zadzwonie zawsze udzielą mi pomocy

Adam

Firma godna polecenia, pojechałem do Niemiec za ich pośrednictwem i pracuje już od 6 miesiecy. Kontakt z firma - bardzo dobry, miejsce pracy takie, jak obiecywali. Oby więcej takich agencji !

Zostaw opinię o PersonalPilot Sp. z o.o. - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PersonalPilot Sp. z o.o.