Gecon Sp zoo
1 29 6 1

Opinie o Gecon Sp zoo

112233445566

Kontakt z firmą jest praktycznie niemożliwy, jedyne co się słyszy to „proszę zresetować ruter, poczekać 10 minut i włączyć znów” lub „z takim czymś należy dzwonic do technika”. Klient nie jest dla nich ważny, nie „walczą” o niego. Internet raz jest raz nie. Nie polecam tej firmy nikomu. Moje sugestie dla Gecon Sp zoo: Zmiana podejścia do klienta i do swojej pracy.

tre

napiszę jeszcze raz, bo temat upadł: firma nie realizuje zobowiązań, podpisuje umowy i zamówienia, a następnie zapada się pod ziemię. unikajcie

Hamech

Grzesiu wracaj do Hamechu bo bez Ciebie pizdziec jest w tym zakładzie.

Anty
@Hamech 16.07.2018 17:17

Piękna ironia :-)

Hemech
@Anty 19.09.2018 21:27

To żadna ironia ;)

Karolina
@Hamech 16.07.2018 17:17

Proszę Cię o nieużywanie na forum wulgaryzmów. Każda opinia jest możliwa do sformułowania w sposób nie łamiący zasad kultury. Ponadto regulamin zabrania wymieniania imion osób, które pracowały bądź pracują w danej firmie. Zapoznaj się z nim pod tym linkiem: https://www.gowork.pl/regulamin

Karolina

@Stefan w tej chwili nie znalazłam żadnych ofert pracy w Gecon. Jednak jeśli jesteś zainteresowany pracą w tej firmie, zachęcam Cię do regularnego zaglądania na nasze forum. Często pojawiają się tu informacje o nowych rekrutacjach. @Hamech proszę, abyś nie używał niekulturalnych słów w swoich wpisach na forum. Zachęcam do przeczytania regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin @ter @lopo czy firma opłaciła już zaległe faktury? Kontaktowaliście się z Gecon w tej sprawie? Jaka była odpowiedź z ich strony?

Hamech

Zainteresowany Ale gdzie warto iść do pracy?

Zainteresowany

Jak się pracuje? Warto starać się o pracę?

Stefan

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Olga

Czy są jakieś oznaki poprawy sytuacji?

ter
@Olga 11.06.2018 19:09

nadal brak realizacji faktur. dziękuję, do widzenia.

lopo

Firma nie realizuje zobowiązań! Unikajcie jak ognia!

Karolina

Wspominacie o problemie z wypłacalnością firmy Gecon, chodzi Wam o wynagrodzenia pracowników czy inne kwestie? Jeśli o to pierwsze czy zgłaszaliście to już odpowiednim osobom? Czy możecie napisać coś więcej o pracy w tej firmie? Czy inne warunki są zadowalające?

Norbert

Może nic nie muszą już płacić tylko ktoś się pomylił i w dalszym ciągu się upomina?

qwe
@Norbert 17.05.2018 09:29

podpisane umowy świadczą inaczej

Lok

Nie wywiązują się z zobowiązań, kłamią i oszukują. Szef odvmbiera telefon i twierdzi że pomyłka. Żenada

Karolina

Widzę, że ostatnie opinie na forum na temat są negatywne. Może da się napisać coś pozytywnego na temat Gecon? Wszelkie niedomówienia zapewne można zawsze wyjaśnić z pracodawcą i zmienić na plus. Zachęcam do udzielania się na forum oraz wpisywania wszystkich przydatnych informacji dla kandydatów.

gość

Nie wypłacają kasy tyle ile się należy ,nie płacą składek Zus ,mieszkało się w tragicznych warunkach nawet diety do końca nie została mi wypłacona ,dużo obiecywał prezes ,a (usunięte przez administratora) z tego było .Dobrze swoją rolę gra ze swoim pseudo kierownikiem sepleniącym nie znającym się na niczym i na nikim.Nie polecam to były traumatyczny czas współpracy ,aż rzygać się chce na wspomnienia.

Jack1

Nigdy nie miałem do czynienia z bardziej niesłowną firmą. To straszne że w 21 wieku są jeszcze takie przedsiębiorstwa.

Karolina

@Anon, dlaczego uważasz, że Gecon powinna wymagać zaświadczeń o niekaralności? Każdą umowę oraz każdy dokument z zasady należy czytać dokładnie. Zatem co masz na myśli pisząc na temat dokładnego czytania umowy oraz ewentualnych zastrzeżeń do niej? Dlaczego jak piszesz obcinane są spore kwoty z wynagrodzeń oraz co konkretnie obiecywane jest podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Czy obecnie Gecon prowadzi rekrutacje? Jeśli ktoś coś wie to niech napisze na tym forum.

anonymous

@Anon nie można przeczytać umowy do końca? To podpisujecie bez czytania?

Karolina

@anonymous, rozwiń myśl dotyczącą "tragicznych warunków". Nie jest to jednoznaczna odpowiedź, dlatego warto napisać o tym coś więcej. Jak pracodawca podchodzi do swoich pracowników? Firma Gecon posiada swoje strony w sieci i na portalach społecznościowych. Można twierdzić, że jest firmą, która się rozwija, czy tak jest? Z drugiej strony mnogość negatywnych komentarzy przeważa w tych opiniach. Może jest coś pozytywnego, co można powiedzieć o firmie, włączając w to atmosferę w pracy, dodatkowe udogodnienia dla pracowników itd.?

Anon
@Karolina 08.03.2018 12:52

Co do atmosfery to powiem tyle, że firma powinna wymagać zaświadczeń o niekaralności. Pracodawca podchodził na zasadzie "jak chcesz przeczytać dokładnie umowę i mieć zastrzeżenia do niej to pakuj walizkę". Dwumiesięczne obsuwy wypłat, obcinanie na spore kwoty. Nie ma jakichkolwiek udogodnień, przy rekrutacji dużo obiecują, jak przyjdzie co do czego to umywają ręce, nie wypłacają diet, itd.

fersa

aż taka tragedia? jestem blisko podjęcia współpracy z geconem, napiszecie coś więcej?

anonymous
@fersa 05.03.2018 09:41

No jeśli nie masz nic przeciwko pracy w tragicznych warunkach, a potem walki o pieniądze, na które i tak zostaniesz przycięty, to ok. Część osób nie dostała nawet zwrotów za uprawnienia i badania, które zleciła firma. Praktycznie wszystko co było napisane to prawda.

Zadowolony z odzyskania pienię

Pomoc inspektora Pip okazała sie skuteczna i odzyskalismy swoje wynagrodzenie. Odradzamy jakąkolwiek współpracę z Gecon Sp zoo. W szczególności z tzw. "prezesem "(usunięte przez administratora) Szkoda zdrowia i nerwów.

zawiedzona
@Zadowolony z odzyskania pienię 03.02.2018 22:39

Niestety ale mąż nie dostał za grudzień wynagrodzenia

anonymous

Najpierw wywalili z marynarki. Później z Supon-u Białystok. Następnie położył "Hamech" - Hajnówka. Teraz zajął się Gecon-em. Nie wiem w jakiej formie jest ta firma, ale już po niej. Wyrazy współczucia.

Johny
@anonymous 30.01.2018 16:42

No to musiał nieźle narozrabiać w marynarce jak go na kopach wywalili. Z takim podejściem i brakiem szacunku dla pracowników to każdą firmę pociągnie na dno.

zawiedziona

Mam pytanie mąż pracował dla tej firmy czy oni wogóle wypłacą wynagrodzenie czy nie ma na co liczyć jesteśmy bez grosza

Stachu
@zawiedziona 23.01.2018 11:09

Zależy od humoru marynarza który jest prezesem :) ogólnie odradzamy pracę w Gecon sp z.oo.

P

Grzesiu nie daj sie wierzymy w Ciebie montazysci Hamech...????

JecPijZyj

Niestety te wszystkie opinie to prawda, nawet ta jedna pozytywna, pisana przez osobę która pracowała pewnie za Rafała G. Teraz ta firma powiną jakaś instytucja sie zająć w co będę wkładał starania. Pracując w firmie nie znam ani jednej osoby co by miała coś pozytywnego do powiedzenia, nawet księgowa jest nie słowna, spanie po kiblach, lub 4 ech na pokoik gdzie nie ma gdzie torby położyć, zabiescie ze sobą cały dom i najlepiej narzedzia na robote tez. Wszyscy mamy złosc do ?prezesa? Za wszystkie kłamstwa, nie ma za co tu go chwalic, porostu niech następni wiedza jak nie wygląda happy end. Pozdrawiam wszystkich kolegów

anonymous

pracowałem w tej firmie puki był ogarnięty prezes zarządu spułki a jak się zmienił na Dąbrowskiego oszusta,kłamcę ,łgarza ,świnie ostatnią który najwyrazniej ma problemy z przyrodzeniem w czym pomaga mu Kryśka niby księgowa za 4 żubry .spoko ja za 100 godzin jak i wiekszość osób nie dostaliśmy pieniędzy to os\ust i nikomu nie proponuję tam jechać bo straci tylko pieniądze i nerwy ja popieram poprzednie opinie bo to wszystko prawda

Daniel

karma cie dopanie Panie Dąbroski marynazu . byles zbednym balastem na tratfie ratunkowej a nie na statku

oszukany !!!!

Ta firma to wielka ściema ,ludzie z całej polski przyjeżdżają aby zarobić na chleb a zastają fatalne warunki mieszkaniowe,co to za firma która nie potrafi zapewnić człowiekowi godziwych warunków.Spanie na gołych podłogach z własną torbą jako podgłówek .Proszę się mocno zastanowić zanim podejmiecie z ta firmą jakąś współprace.Firma GECON powinna być firmą wycieczkową a nie budowlaną.

Pracownik

Firma jest tylko firmą na papierze żeby człowiek musiał spać jak pies na podłodze a z kibla zapchanego (usunięte przez administratora) wyływalo! Smród jak z szamba, a w dodatku pokój na kila osób a połowa na podłodze umowa nie ma nic do tego co będzie przy wypłacie! Śmiech na sali ale jak to pięknie będzie oh ah za tą firmę powinien się wziąść wymiar sprawiedliwości! Tyle w temacie!

Sprawiedliwy

Karma Cię dopadnie! i twoją kochankę krysie! twoich przydupasów zobaczysz!

Bolek

Ta firma i jej kłamca prezes to porażka totalna gościu kłamie oszukuje na każdym kroku a pieniędzy trzeba dochodzić sądownie! Wszytko pięknie z jego kłamliwych ust płynie jak on pseudo marynarz he he a później się okazuje że to wszystko ściema że są jeszcze takie firmy na rynku! Ale Bóg widzi to i kiedyś...

Zostaw opinię o Gecon Sp zoo - Gorzów Wielkopolski

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gecon Sp zoo