Ay-Packing GmbH

Garbsen

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 51 ocen.

Opinie o Ay-Packing GmbH

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ay-Packing GmbH

Angelika

Witam pracowałam w Wietzen czy jakoś tak ogólnie praca była spoko nawet mi się podobało nie było ciężko pracownicy tej firmy też fajni ludzie tylko sprawa zarobków za 161 h dostałam marne 760 euro w następnym miesiącu z moich wyliczeń za marzec wyszło mi 179 h i dostałam 964 euro w tym niby jest wypłacone za 2 dni urlopu nie dostałam odcinka z wypłaty chociaż 3 razy pisałam prośbę na e-maila dlatego nie mam pojęcia za ile godzin mi wypłacili i czy wgl wypłacili mi za ten urlop jestem pewna że oszukali mnie w lutym i w marcu bo pracowałam tylko 2 miesiące w tej firmie bo przy takich zarobkach to na jeden grom wychodzi czy pracuje tam czy w Polsce najlepsze było stwierdzenie szefowej Pani Moniki że w żadnej firmie więcej nie zarobie gdzie to są bzdury gdyż pracowałam w hotelu w Dusseledorf i za 101 h miałam 860 euro( oczywiście mam grupę podatkową). Pani w Polsce do której się dzwoni o tą pracę mówiła że praca od poniedziałku do piątku, w soboty kto chce, a niedziele wolne na miejscu okazało się że jeden weekend w miesiącu wolny a tak cały czas praca wszystko by było dobrze żeby była normalna wypłata a nie jakieś marne euro a co najlepsze soboty i niedziele w Niemczech podobno więcej płatne ale widocznie nie w tej firmie. Mój pokój czyli "pokój dla pary" był tragiczny dwa pojedyncze łóżka które miały sprężyny i gdy je złączyłam wraz z chłopakiem to na jednej połówce on wpadał w dół a na drugiej ja więc musieliśmy spać na jednym łóżku pojedynczym bo inaczej nie dało się rady, klucza od pokoju nie mieliśmy a gdy powiedziałam dla Łukasza to 2 miesiące był załatwiany ten klucz i pewnie do tej pory go nie ma szafa na ubrania jedna półka u góry a pod półką 3 wieszaki no i krzesło w pokoju na którym jedliśmy bo żadnego stolika nic nie było a w kuchni 2 krzesła na 10 osób także NIE POLECAM TEJ FIRMY LUDZIE STAĆ WAS NA COŚ LEPSZEGO A NIE ZA TAKIE MARNE PIENIĄDZE BĘDZIECIE TYRAĆ . JEŚLI PANI MONIKA CZYTA TEN POST PROSZĘ KOLEJNY RAZ O WYSŁANIE MOJEGO ODCINKA Z WYPŁATY ORAZ PATRYKA BO TO SĄ JUŻ JAKIEŚ KPINY

sylvus1143@o2.pl
@Angelika 20.04.2018 00:03

Angelika nie tylko Ciebie oszukali.. Mnie i moje koleżanki tez oszukali i zapewne wiele innych osób .Ludzie zastanówcie się trzy razy zanim podejmiecie sie tej pracy .

K.

Czesc podzielam opinię Sylvus 1143 nie polecam tej firmy kłamstwa i złe traktowanie ludzi kto się tam wybiera niech sie grubo zastanowi

sylvus1143

Witam .Pracowałam tam 5 miesięcy i niestety nie mam dobrego zdania na temat tej firmy .Obiecali dobre zarobki , przyjazna atmosferę w pracy a w zupełności okazalo sie zupełnie inaczej ..Otóż ludzie pracujący tam sa traktowani jak za przeproszeniem smiecie .Praca placona za godziny a robilo się jak na akord i ciągle bylo tylko " (usunięte przez administratora) Nie boje się ciezkiej pracy i pracowalabym tam dalej gdyby nie te ich wredne podejście i poniżanie pracownikow zwlaszcza nowych .Wypłaty tez były o wiele mniejsze niż bylo to obiecane w tych ich pseudo nic nie wartej nie przetlumaczonej umowie nie wspominając już o tym że na koniec zostałam oszukana na wypłacie a było to zrobione celowo a pani Monika nie ma za grosz szacunku do ludzi i ten kto tam pracował to wie ciągle się tylko nasmiewala z nas Polaków choc sama chyba juz zapomniała skąd pochodzi ..Hotel i warunki W nim to porażka 7 osób w jednym pomieszczeniu spało odgrodzone szafa a kasowali po 180€ od osoby .Ten kto tam pojedzie sam się o tym przekona.Nie polecam

sylvus1143@o2.pl
@Karolina 10.04.2018 10:19

Nie obserwuje tylko chce podzielić się swoją opinią na temat tej firmy i dac do zrozumienia tym którzy zastanawiaja sie nad pójściem tam do pracy ze nie warto i nie jest tak jak było mówione na poczatku ! A ty pracuj zamiast opierdzielac sie bo chyba nie za to Ci płacą :) żegnam ;)

Babetka

Okey polecam i wypowiedziec sie moge dobze o tej firmie,rozumiem rowniez te zle uwagi od ludzi co 2 dni pracowali!! I na ten temat sie wypowiadaja zazwyczaj sa to osoby nie poradne do pracy i nieszczesliwe w swoim zyciu ktore maja Problemz alkoholem i z soba? Oczywiscie kary z umowy sa w kazdej firmie prawda jest tez ze jest na hali 30 osob z polski i kazdy przeklina ! Ale nikt nikogo nie obraza,w pokojach nie ma luksusu wiadomo ze nie sa ta pojedyncze pokoje i trzeba je dzielic z inymi osobami,i oczywiscie jest dozo godzin dozo kasy pozdrawiam rambusia ewusie trzymajcie sie

olo
@Babetka 02.02.2018 20:02

co ty piszesz??????

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamil
@Babett 22.03.2018 20:45

Witaj to moj numer tel 793348456 tylko to polski numer dzwon o kazdej porze.pozdrawiamy

anonim

(usunięte przez administratora)

Zlotowlosa

Ty tylko potrafisz Jadem tryskac nic wiecej ci do glowy nie przychodzi. A kontrola juz byla nie raz pracujac na Hanowerze powinas o tym wiedziec. Najprawdopodobnie wszystko w tej Firmie funkcjonuje dobze jezeli masz Problem z bledami to poczytaj ine wypociny i poznajdoj gdzie sa bledy przyznam ze nie przykladam do tego wielkiej uwagi a dzieki tym bledom ty zablysnelas lub pewnie jeszcze dzis zablysniesz na tym Forum .Wielki powod do Dumy. Jesili warunki okropne byly to czemu spedzilas tam az tyle czasu to jest niezrozumiale dla mnie tym bardziej ze nikt cie do niczego nie zmuszal moglas sobie znalez lepsze mieszkanie takie ktore pasowalo by do ciebie. Cala noc ukladalas ten tekst wspulczuje ci ale za to zero bledow nauczycielki j. Polskiego sa z ciebie dumne ja natomiast znowu 1 na szynach hahaaa jesili chodzi o moj wpis tutaj to mysile ze to nie sa wypociny tylko normalne realne nie mijajace sie z zyciem codzienym tak jak u ciebie. Mysile ze zaraz powstanie Forum na temat bledow ortograficznych przynajmiej lepsze to niz ciagle czytanie na temat Lukasz Sylwia Bartek Rambo Krzysiek Ewa Lupa Agnieszka itd bo to sa wypociny i tryskanie Jadem poprostu Zazdrosc. Jestem pewna ze czekasz teraz przed swoim starym Leptomie i czekasz z niecierpliwoscia kiedy ja ci odpisze Zaraz ci adrenalinka sie podniesie na bledy ja znikam na zakupki dzisiaj relaks wiec juz ci nie odpisze Napewno sprawilam ci tym wielka przyjemnosc teraz ale wiesz ja lubie uszczesliwiac inych tych co potrzebuja wiecej czasu na zrozumienie zycia codzienego.

Zdziwiony

Co wy tu piszecie zastanawiam się po której stronie leży prawda

Pracownik
@Zdziwiony 20.03.2018 16:41

Zdziwiony sam widzisz co tu za bzdury pisza . Doskonale wiem co to za osoby one uciekly nie daly wypowiedzenia. Wiec czego teraz oczekują ? Ja obecnie prcuje w ay-packing. Jestem z dziewczyna jest calkiem fajnie . Tempo jest nie bede ukrywał ze nie. Ale gdzie bysmy nie byli za granica zawsze byla jakas norma do.wyrobienia .

Ola

Witam, Chciałabym również wyrazić swoją opinię na temat pracy i atmosfery w hotelu w Langenhagen. Na początku chciałabym serdecznie pozdrowić małżeństwo Jarka i Agnieszkę Szydłowskich, którzy na pewno czekają na nową opinię. Wasze krzyki, kłótnie i odreagowywanie swojej złości na nas było bardzo ciekawe. Przy okazji dowiedziałam się o sobie wiele ciekawych rzeczy, t.j. mam dwie lewe ręce do pracy, nastawiam ludzi przeciwko nim, ludzie wyjeżdżają z powodu moich negatywnych opinii na temat firmy i ludzi w hotelu. Zostałam wyzwana od szmat, bo powiedziałyśmy prawdę co dzieje się w hotelu, po czym usłyszałam od żony szefa P. Moniki, że to były po prostu emocje. Mam nadzieję, że w przyszłości traficie na ludzi z takim samym charakterkiem. Praca ogólnie spoko, choć wypłata nie była adekwatna do tego jak musieliśmy pracować. Rozumiem podatki, ale nie aż tyle... Pozdrawiam.

P.s

Jak można tak bezczelnie oczerniać ludzi nie licząc się ze słowami.Slyszalam wiele jeszcze więcej widziałam.Nie odzywałam się.Lecz teraz co tu czytam to aż włosy jeża się na głowie.Publicznie oczerniasz Olę wyzywasz zdajesz sobie sprawę że możesz mieć wielkie kłopoty.To co piszesz nie jest prawdą,Olka jest bardzo zadbana i w przeciwieństwie do Ciebie po pracy się kąpała a ty w tych brudnych ciuchach do łóżka lazłaś.Prawda zabolała a pamiętasz jak Cię Jarek tłukł w pokoju że aż musialysmy wytwarzać drzwi bo nas na ratunek wolalas .Nigdy nie oczerniaj ludzi chyba że nie masz co z kasą robić.Bo sądy i odszkodowania kosztują

Ewa

Polecam! Fajna praca! Wyplaty na czas sa zaliczki ubezpieczenie.mieszkanie jest tez okey Internet darmowy bez dodatkowych oplat!dojazdy po 1 euro sie skladamy!!!! Polecam Polecam

anonymous
@Ewa 01.01.2018 17:41

w kaltenwejde płacimy po 4euro od osoby więc proszę nie kłam?????????????

Była Pracownica

Witam w tej firmie dzieje się coś niedobrego . Ludzie uciekają .Byli już lepsi czy słabsi ,lecz trzebaby zadać pytanie dlaczego tak się dzieje?Odniosłam wrażenie że nie zależy im na pracownikach dziś ten jutro inny . Koło się toczy.Na dzień dobry Brygadzista się przedstawia.Jestem Krzysztof moja prawą ręką jest Bartek.Praca wygląda następująco... Przepakowywanie i pakowanie.Jesli sie komuś nie podoba to każdy wie skąd przyjechał nikt tu nikogo nie trzyma.Jutro można nie przychodzić już .Tyle. temacie.Zero motywacji.Zdniem podjęcia Pracy obowiązuje wypowiedzenie dwu tygodniowe,jeśli ktoś zjedzie nawet na drugi dzień pracuje za darmo.Czy o to tu chodzi????Jak najwięcej darmowych pracowników???

Patrycja

Elo elo. Trzy dwa zero :D kochani moi :p ja wam powiem tyle ze pracuje tutaj dokladnie miesiac i 2 tygodnie.. jest sporo stalych pracownikow ktorzy pracuja po kilka lat ! Praca czasami ciezka dosyc tempo szybkie ale nie jest tragicznie. Jezdzilam na sezoowki truskawka borowka i tam bylo o wiele wiele gorzej... czy deszcz czy upaly trzeba bylo robic .. praca pod chmurka... a tutaj fajnie na hali nie pada na glowe. Jest ok :) polecam :) po swietach wracam jaj najbardziej ""

anonim

(usunięte przez administratora)

Beatka
@Paulina 17.03.2018 17:45

Nie!!! BEATKA NIE MUSI lizac du..py szefowi. Beatka rzetelnie pracuje , i prychodzi do pracy.. hahaHahagahaHahahaha a z czego niby pania ta firma okradla ?+D jak sie ucieka z dnia na dzien w nocy po cichaczu to za co chce pabi dostac pieniadze ? #!! Za ucieczki bez wiedzy nawet w Polsce nie placa pozdrawiam kumpelki z pokoju mamy weekend :))

Irena

Irena Osobiście nie miałam zamiaru pisać tu swojej opinii,lecz uczynię to na prośbę mojej współlokatorki Agnieszki i jej męża.Ktora bacznie śledzi wszystkie wpisy a później pod pseudonimem odpisuje .Zaznaczam że ludzie z którymi pracowałam byli naprawdę spoko.Praca też znośna.Pracowalam już w szybszym tempie więc mnie to nie zrażało,tylko po przeliczeniu wypłaty to w Polsce też tyle zarobisz i mieszkasz we własnym domu, gdzie jest spokój i rodzina a nie jak to nam trafiło.Mieszkalysmy w piątkę na 13m2, gdzie były łóżka piętrowe jak w. noclegowni dla bezdomnych chyba.Katastrofa.Nasza piątka była bardzo zgrana paczka pomimo że ludzie z dnia na dzień się zmienali lecz my staraliśmy się zawsze ciepło przyjąć nowych.Na emigracji trzeba trzymać się razem jeszcze my rodacy.Nuestety nie mogę powiedzieć tego o naszych sąsiadach z drugiego pokoju Agnieszce i jej mężuś.Chorzy ludzie . Nie potrafią że sobą żyć no to nic dziwnego że z nam nie potrafili . Trzaskanie drzwiami awantury wyzwiska bójki to ich codzienne życie . Byłyśmy świadkami nawet jak się między sobą bili.Tylko tego dla szefa nie powiedzą lecz o innych potrafią.Dziewczeta z naszego pokoju były wyzywane przez niego i nawet musiały czekać aż on sobie zrobi jedzenie żeby mogły zaparzyć kawę.Poprostu żenada.Wszedziepo szafkach pieski pochowane to codziennie.nawet w apteczce hehe.No może czym się strul tym się leczył.Po Pracy pierwsze to Netto i pełna torba piwska .Niech tym się pochwała,dla szefa a nie nas oczerniać.I wygadywać niestworzone rzeczy.Ze ludzi buntujemy i uciekają.Nas nie ma i dalej uciekają to cos jest nie tak z tym małżeństwem.Kto będzie chciał pracować to zostanie nie będzie słuchał innych osób.Nie po to jedziemy tyle km żeby zaraz uciekać i słuchać innych ludzi.Czyz nie tak?Agnieszko jesteś bardzo nieszczęśliwym człowiekiem i utrudniasz życie innym na hotelu.Czy przynosi ci to satysfakcję że chcesz pogrążyć innych .Jak się czujecie z Jarkiem kiedy wszyscy przestali się do was odzywać.Dalej donosisz ?Widzisz po hali oczami a czego nie zobaczysz to Jarek ci doniesie.Bo on też tylko słucha.Wiesz jak kiedyś na takich mówili.Ktorzy sprzedają swoich rodaków? Pamiętaj to wszystko kiedyś do was wróci z podwójną siłą.Pozdrawiam całą załogę Ay-Packing . Jesteście wspaniali.. Będę zawsze wspominać was Cieplutko.

Beata z Fiata

Śmiac sie chce czytajac niektore te wypowiedzi.. i po co sie tyle prooodukowac ?##??? Kto bedzie chial przyjechac i pracowac to nie bedzie zwracal uwagi na te wypociny ! Ja przyjechalam tutaj w polowie stycznia.. na poczatku bylo mi ciezko nowi ludzie nowe otoczenie, ale z czasem sie przyzwyczailam. Praca mi sie podoba. Wyplaty dostalam na czas wraz z rozliczeniami miesiecznymi. W hotelu jest calkiem fajnie, zadnego grzyba nie widze. Trzeba wietrzyc okna i dbac o czystosc to nie.bedzie tego problemu ;-) jedyne co mi przeszkadza to co poniektorzy ludzie i ich zachowanie... wscibscy przemadrzali i co to nie ja.. z zazdrosci wbijaja noz wplecy. Do pracy nic nie mam szef tez jest ok . Moge smialo polecic. Pozdrawiam Beata

Uczciwy

Elo ! Pracuje juz kilka miesiecy praca spoko brygadzisci tez jak najbardziej ok. Wiadomo jako ty dla nich tacy i oni dla Ciebie. Godzin raz duzo raz mniej jak wszedzie. Na hotelu jest ok ... nie ma luksusow ale jesli ktos przyjechal zarabiac to nic mu nie bedzie przeszkadzac. Jak najbardziej polecam... te wszystkie osoby nizej z negatywnymi komentarzami to chyba jakies miesciuchy co mysla ze kasa z nieba spada

anonim

(usunięte przez administratora)

Blondasek

Ty sie chwalisz czy sie zalisz. Widac ze poswiecilas wiele czasu zeby to napisac hahaha dozo wolnego haha z choroby nie ma co sie nasimiewac to moze spotkac kogos w twojej rodzinie lub twoje dzieci! Tryskasz niedojrzaloscia!! Ta stona jest po to zeby pisac o firmie a nie o osobach ktore tam pracoja)))) wywnioskowalam ze jestes osoba Bardzo zazdrosna i Bardzo cie boli ze niektore osoby maja Lepiej niz ty! Kazdy dostaje w zyciu to na co zaslugoje!!pomysl za nim kogos zaczniesz obrazac. Paczac na ciebie i na ta Rambo to wygladacie tak samo twoja kultura jest na tym samym poziomie blisko zera

Nicola

Ludzie ja to bym raczej powiedziala ze wy nie macie szacunku do pracy ! Przyjezdzacie tu nic od siebie nie dajecie byleby od...jebac 8 godzin...zero ruchow, zero staran..i jeszcze pretensje jak starszy pracownik zwroci uwage. Praca nie jest trudna, wystarczy sie skupic na tym co ma sie robic a nie myslec w pracy o tym jaka wodke bedziecie pic wieczorem.. pomyslcie troche ze kazdy kiedys byl nowy i kazdemu zwracano uwage. To normalne w kazdej pracy . Taka kolej rzeczy. Co do hotelu... osobiscie uwazam ze warunki sa odpowiednie, zgodne z normami. A atmosfere na hotelu stwarzacie sobie sami !!

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownica
@Maskaaaaa 24.02.2018 09:20

Hahaha. Droga Masko ! Mózg jak już coś. Patrycja fajna dziewczyna, moim zdaniem bardzo dobrze opisalas :) pozdrawiam

Kacha

Polecam Polecam ????????????bez jezyka niemieckiego i doswiadczenia zalapalam sie tutaj i jest super ???? na dzien dzisiejszy posiadam auto ???? i wlasne mieszkanie wszystko zawdzieczam tej firmie. A mialam zostac tylko pare miesiecy w tej firmie:) wiec przymyslcie sami dla mnie bylo warto

Klio
@Kacha 01.01.2018 23:56

Super, jak długo już pracujesz w tej firmie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Staranna pracownica

Tak masz racje pracowalas dokladnie 5 dni ! Nawet umowe podpisalas a pozniej ucieklas... nic wiec dziwnego ze nie dostalas pieniazkow. Ucieklas z pracy a za ucieczke jest kara. Nie doczytalas w umowie ? Wedlug mnie brygadzista powinien byc pewny siebie i miec duzo do powiedzenia a Ciebie boli to ze osoby w wieku 20 - 30 lat zwracaja Ci uwage ...starszej pani po 50-tce. Jednak w przeciwienstwie do Ciebie te osoby cos tutaj osiagnely... dlatego maja takie stanowisko a Ty musisz wykonywac tylko swoja prace DOBRZE I STARANNIE ( czego nie robilas ). Praca jest na godziny ale normy sa wszedzie w kazdej pracy. Bledy tez kazdemu sie zdazaja ale nie codziennie tak jak Tobie... nic dziwnego ze inni sie smiali. Jak codziennie tylko ty mialas bledy przez nieuwage. Wiec nastepnym razem jak chcesz cos opisac to pisz dokladnie ;) bo raz piszesz ze praca straszna a kilka zdan pozniej ze praca spoko

Elka

Siema laski! Rowniez pracowalam w Ay-packing przez 9 miesiecy bylam bardzo zadowolona z pracy . Praca mila i przyjemna w milej atmosferze i z fajnymi ludzmi. Szef Turek ale bardzo uczciwy wyplaca kazda przepracowana godzine. Gdybym mogla to wrocilabym do tej pracy bardzo chetnie, niestety przez wlasna glupote stracilam te prace :( ale bardzo polecam innym ludziom ktorzy chca zarobic uczciwie pieniadze ;) pozdrawiam blondi ;)

Elka
@Elka 23.11.2017 19:33

Co nazywasz z własnej głupoty? Może napiszesz co takiego zrobiłaś ze stracilas prace.?

Bocian

Ludzie macie gównogłowie i jestecie psychopatami. Przyjezdzacie do firmy uciekacie z Niej sami i piszecie takie (usunięte przez administratora) ze masakra.... Gdyby nikt sie w kazdej firmie czegos nie czepial to kazdy by robil co chcial , wiem ze dla was najlepiej by bylo tak aby kazdy sobie byl kierownikiem! Popier****a jest ta osoba ktora naposala komentarz nizej :)

kasia34

Zamierzam tam jechać do pracy, właśnie dostałam taką informację i prosiłabym Was, kto może żeby napisał mi parę szczerych słów na temat tej firmy. Na mojego maila: kasia608k@wp.pl. Z góry Wam dziękuję! :) Miłego dnia :)

Alexsis

Polecam fajna praca firma wyplacalna wyplaty zawsze na czassss

Maestro

Brakuje mi opinii od ludzi , ktorym ta firma zycie uratowala , ktorzy zarabiali na dlugi , na komornika na studia dzieciakom ! Co Wy ludzie macie w swoich poszarpanych glowach zyciem ??? Jezdzicie po swiecie jak medrzec bez glowy i oczekujecie krolestwa niebieskiego ? Macie wybor zawsze, a wdziecznosci zero! Nauczcie sie slome z butow wyciagac i gumowce sciagac jak chcecie zaistniec . A dla lewusow polecam szefowi zeby pare lewych rekawiczek dawac . Aha i irytuja mnie bledy w pisowni Waszej. Wiadomosc wyslana neutralnie od osoby neutralnej

Dorota
@Maestro 08.02.2018 18:27

Pieknie napisane bravvvo tyyyyy

Edi

Czesc laski ! Pracuje w firmie juz 3 tygodnie ;) jest spoko mam umowe do czerwca i mam nadzieje ze dostane nastepna bo bardzo mi sie tutaj podoba ;) praca dla jednych ciezka dla drugich lekka. Jak ktos chce euro to pracowsl bedzie. Warunki na hotelu tez sa oki . Wiadomo ze to hotel pracowniczy a nie 5gwiazdkowy ... Co do kierownika to bardzo mily i pomocny, stara sie rozwiazac kazdy problem ale jak trzeba to tez krzyknie bo inaczej kazdy by mu na glowe wyszedl :) Sylwia tez jest bardzo mila i pomocna w kazdej sprawie wystarczy poprosic . Jak najbardzien polecam prace w firmie :) po tygodniu dostalam zaliczke no a za kilka dni juz wyplata $$€€€

Agata

W Witam chciałbym ostrzec wszystkich którzy, zamierzają tam pracować.To (usunięte przez administratora) dla Polaków gdzie żądza Polacy.Kierownik wredny (usunięte przez administratora) który zadziała że swoją kliką.Nie usłyszycie dobrego słowa tylko się ciągle czepia.Jest tam też taka Sucha pizdą.ktora myśli że wszystkie rozumy pozjadala.Ma na imię Sylwia zadzi ludźmi bo ma takie pozwolenie od kierownika.Nie szanuje się tam wogole ludzi byłam tam tylko chwilę i nie wytrzymałam tej presji jaka na ludzi wywierają.Praca jak na akord żeby ludzie popadali .Polak Polakowi wilkiem . Nie polecam tam pracy ciężko jest naprawdę .Myślą że ludzie to roboty.Masakra porażka a wypłaty szalu nie ma.

anonymous

Npewno przyczyna nie leży w nas. Firma dno. Wczoraj przyjechała para i uciekła z tego co wiem ha ha ha nic nowego. Dno Dno Dno Dno Dno Dno Dno Dno Dno Dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolałam uciec niż nie dostać swojej kasy zarobionej! !!!!!!!

Alicja
@anonymous 05.02.2018 20:46

Hahahahahahahaha ty jestes psychiczna hahahhahahahha

Anonym

Witajcie powiem wam tak Kto chce to bedzie pracowac Firma jest wporzadku na ludzi z ktorymi sie pracuje trzeba uwarzac najbardziej na Rambo i Ewa reszta robi swoje i nikomu nikt nie dokucza.

Babetka

Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam Polecam

Zostaw opinię o Ay-Packing GmbH - Garbsen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ay-Packing GmbH