Ay-Packing GmbH

Garbsen

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 104 ocen.

Ay-Packing GmbH
5 103 6 1

Opinie o Ay-Packing GmbH

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ay-Packing GmbH

Joanna

Wybieram sie tam czy mozecie napisac co mi bedzie potrzebne np.czego nie ma na hotelach?i czy jest mozliwosc pracy na stake?

Irena
@Joanna 20.07.2018 19:35

Hi Joano pracowalam w 2015 w sumie wszystko bylo na hotelach,patelnie garnki kubki talerze itd bylo wszystko do dyspozycji,wiadomo reczniki sa w wlasnym zakresie.oczywiscie jest zawsze mozliwosc pracy na stale!ja pracowalam 17 miesiecy w Witzen.Praca byla okey,mysile o powrocie.

Jerzy

Słyszałem, że to świetna firma. Podpowiedzcie jak można dostać się tu do pracy?

Polecam

Witam, pracowałam w firmie i szczerze wam polecam. Warunki jakie mnie spotkały były naprawdę dobre. Wypłaty na czas. Za transport płaciliśmy na bieżąco. Na pewno tam wrócę.

Zadowolona

Szczerze polecam! Wyplaty na czas.Praca jest od poniedzialku do piatku czasami sa soboty pracujace.mieszkanka sa tez wporzadku,na kazdym pietrze jest lazinka kuchnia wspulna dla 5 do 8 osob,na dojazdy do pracy skladamy sie po 2 euro,w zaleznosci ile osob nas jedzie.w pracy trzeba pracowac ale wsumie po to tam jedziemy,chcialabym podkresilic ze nie jestem zadnym lizusem lecz zadowolonym pracownikiem ktory chce rowniez wyrazic tu swoja opinie.

MONIA

UWAŻAJCIE!!!!!! POZYTYWNE WPISY SĄ PISANE PRZEZ PARU PRACOWNIKÓW I SZEFOWĄ, A JAK CHCECIE ZNAĆ PRAWDĘ, TO POCZYTAJCIE NEGATYWNE WYPOWIEDZI.

Pizza
@Donata 19.07.2018 16:55

chcialabys zebym sie ujawnil !! Ty tez nie podpisujesz sie swoim prawdziwym imieniem. To jest strona anonimowa i kazdy pisze Co Chce. Nawet sa tu tematy o robieniu Loda. Co ma Firma ay packing wspolnego z robieniem loda Lub z ruuuuuu....chaaanieeem.. i wielkoscia Kuuu....ttaasaaa... . Bardzo duzo klamiesz mowisz ze nie interesuja cie opinie a jestes najaktywniejsza osoba na tym Forum .

Kutasekkkkkk

To Jak ktora z was klamliwych szzmat chce mi zrobic Loda))tylko nie wszystkie na raz,2 osoby potrzebne do jajeczek lizania))praca od zaraz bez jezyka Dziewuchy SEZON NA LODY. Tylko bez podpier………dalania kazda Ma ta szanse 2 facetow do (usunięte przez administratora) lizania))) praca tylko z doswiadczeniem fizyczna) i co wy na to)tylko bez wyzwisk jest praca tylko ludzie brak

Urwis
@Lody lody 18.07.2018 23:57

Prosze was takie zeczy,a moze ktoras dobze loda zrobi i facet z nia zostanie...ktorys !?znam wiele przypadkow.i dziewczyny zadowolone z lodow i wy ruch anee,a co one maja robic w soboty niedziele ludzie zastanowcie sie.nie bierzcie wszystkich do jednego wora,sa tez dziewuchy co sa zmenczone po pracy i niemaja zamiaru lodow robic i nogi rozkladac!a pozatym niektore przysiegaly wiernosc,

Szczery

Chciałbym napisać kilka słów o firmie AY-PACKING GMBH. Z siedzibą biura w Garbsen. Mówiąc szczerze o nich to zwykła firma oszustów i wyzyskiwaczy. Za cały miesiąc pracy wypłata była totalną porażka nie Całe 550 euro aż szkoda pisac. Nie jestem jedyną osobą oszukaną znam ponad 10 osób identycznie potraktowanych. Lecz to nie koniec traktują tam ludzi jak smieci. Warunki mieszkaniowe to śmiech na sali. Dziewczyny miały łóżka w Ala kuchni oddzielone szafą. Najlepiej gdyby pracownik zgadzał się na wszystko czego chce Szefowa, Gdy masz swoje zdanie odrazu wyrzucają. Można by było jeszcze dużo opisywać. To numer Pani ktura załatwia pracę z Polski +48 729 380 950. Uważajcie traktują tak wszystkich. O to adres firmy. AY-PACKING GMBH Heinkelstr.4 30827 Garbsen

????????????????????
@Krzys 16.07.2018 00:42

Szkoda gadać o tej firmie nie odbudujesz już dobrej opinii kłamstwami . Hehe wszędzie będzie opisana ta firma ????????????????

Irena

Irena Osobiście nie miałam zamiaru pisać tu swojej opinii,lecz uczynię to na prośbę mojej współlokatorki Agnieszki i jej męża.Ktora bacznie śledzi wszystkie wpisy a później pod pseudonimem odpisuje .Zaznaczam że ludzie z którymi pracowałam byli naprawdę spoko.Praca też znośna.Pracowalam już w szybszym tempie więc mnie to nie zrażało,tylko po przeliczeniu wypłaty to w Polsce też tyle zarobisz i mieszkasz we własnym domu, gdzie jest spokój i rodzina a nie jak to nam trafiło.Mieszkalysmy w piątkę na 13m2, gdzie były łóżka piętrowe jak w. noclegowni dla bezdomnych chyba.Katastrofa.Nasza piątka była bardzo zgrana paczka pomimo że ludzie z dnia na dzień się zmienali lecz my staraliśmy się zawsze ciepło przyjąć nowych.Na emigracji trzeba trzymać się razem jeszcze my rodacy.Nuestety nie mogę powiedzieć tego o naszych sąsiadach z drugiego pokoju Agnieszce i jej mężuś.Chorzy ludzie . Nie potrafią że sobą żyć no to nic dziwnego że z nam nie potrafili . Trzaskanie drzwiami awantury wyzwiska bójki to ich codzienne życie . Byłyśmy świadkami nawet jak się między sobą bili.Tylko tego dla szefa nie powiedzą lecz o innych potrafią.Dziewczeta z naszego pokoju były wyzywane przez niego i nawet musiały czekać aż on sobie zrobi jedzenie żeby mogły zaparzyć kawę.Poprostu żenada.Wszedziepo szafkach pieski pochowane to codziennie.nawet w apteczce hehe.No może czym się strul tym się leczył.Po Pracy pierwsze to Netto i pełna torba piwska .Niech tym się pochwała,dla szefa a nie nas oczerniać.I wygadywać niestworzone rzeczy.Ze ludzi buntujemy i uciekają.Nas nie ma i dalej uciekają to cos jest nie tak z tym małżeństwem.Kto będzie chciał pracować to zostanie nie będzie słuchał innych osób.Nie po to jedziemy tyle km żeby zaraz uciekać i słuchać innych ludzi.Czyz nie tak?Agnieszko jesteś bardzo nieszczęśliwym człowiekiem i utrudniasz życie innym na hotelu.Czy przynosi ci to satysfakcję że chcesz pogrążyć innych .Jak się czujecie z Jarkiem kiedy wszyscy przestali się do was odzywać.Dalej donosisz ?Widzisz po hali oczami a czego nie zobaczysz to Jarek ci doniesie.Bo on też tylko słucha.Wiesz jak kiedyś na takich mówili.Ktorzy sprzedają swoich rodaków? Pamiętaj to wszystko kiedyś do was wróci z podwójną siłą.Pozdrawiam całą załogę Ay-Packing . Jesteście wspaniali.. Będę zawsze wspominać was Cieplutko.

Jarek marek kaziu stasiu
@Irena 17.03.2018 08:42

Wy sie okresilcie najpierw wypisujecie ze szefowa wszystko Pisze bo nie ma nic inego do Roboty! Teraz Jarek Agnieszka Rambo Ewa Pani z pieprzem itd widac ze sa Tez osoby ine zadowolone z pracy w ay packing! A to co wypisujecie w swej zgranej grupce to widac ze wszystko wypelnione jest Jadem nienawiesci i zazdrosci.narzekacie tylko na pracownikow na siebie samych z firma ma to malo wspulnego. Firma ktora jest 100 osobowa i wasza grupka 5 osobowa))))smiech na sali)))Opisujecie zu tylko jedno miejsce pracy a sa dwa,Irenka Kasia Itd....Cuxhaven przyszlo wam do glowy ze wy nie macie wlasnego zycia?zyjecie tylko ay packingen)))widac ze was to boli ze juz tam nie pracujecie!!!teraz musicie sie blakac po roznych miejscach Holandia Niemcy kto wie ile takich bylych firm dzienie opisujecie))))to stalo sie waszym zyciem i praca)))ale kazdy prawie przyjerzdzajacy do tej firmy Cup tez inej wie ze wszystkie negatywne opinie pisza osoby zwolnieni z pracy a wiadomo jest ze inaczej nie moga sie odegrac jak popisac sobie jacy wszyscy sa zili))jadac do tej firmy Czy inej wiecie ile zarobicie to nie jest tajemnica Czy spanie w jakich) a tak wogule to co ma Jarus czy inni donosic KRADNIECIE NA HALI!! Kazdy idzie pracuje co oni maja donosic))))masz paranoje)))oni poprostu rozmawiaja z szefowstwem bo maja kulture a nie jak ty)))pokoje udalo sie doczyscic po was)ale tych tamponow to my nigdy nie zapomniemy powiec dziewczyna zeby patrzaly zählt kaloryfery tam dozo niespodzianek

Były pracownik

Witam Czytam wszystkie opinie i widze,ze jak tylko pojawiaja sie te prawdziwe opinie,ktore niestety ale sa prawdziwe,ze firma jest straszna, bardzo szybko pojawiaja sie odpowiedzi,zjejace jadem o tych osobach,ktore pracowaly inie wytrzymaly takiego wyzysku i ponizania drugiego czlowieka. Prawda jest taka, ze firma Ay packing to najgorsza zecz jaka moze sie komus przytrafic,szefostwo to ludzie bez zasad i bardzo nieuczciwi. Szkoda mi osob,ktore pomimo zlych opini jada i musza sami sie przekonac na wlasnej skórze jak zle traktuje sie tam pracownika. Rozumiem,ze jedzie sie tam do pracy,ale kazdy czlowiek powinien byc poszanowany, bo tak jak my chcemy zarobic, tak samo szefostwo ma z nas swój zysk. podzielam jedna opinie,w ktorej ktos napisal, ze lepiej jechac na zbior pieczarek (sama tez pojechalam i fakt,ze jest duzo godzin ale miesiecznie mozna zarobic po odliczeniu kwatery ok.1900 e na czysto) dlatego kazdy szanujacy sie czlowiek powinien omijac szerokim lukiem ay packing. Tu czeka was tylko szpiegowanie przez lizusów szefowej, pomiatanie i zero szacunku. Ktos pytal tutaj o ludzi, którzy dlugo pracuja,ha,ha,ha nikt tam nie pracuje bardzo dlugo nikt nie ma wieloletniego stażu ,a p. Monika sama kilka lat temu pakowala te alkohole itp. Warunki w Langenhagen sa straszne,ktos pisal o pokoju jednoosobowym co jest smiechem na sali ha,ha,ha a prawda jest taka,ze jest ten pokoj za szfami to pokój na parterze, naczynia myje sie w lazience ,lóżka są piętrowe.Na piętrze też nie jest lepiej bo w malutkich pokojach gnieżdzi sie na piętrowych lóżkach 5 osób. I właśnie tu powinna wkroczyc jakaś niemiecka instytucja bo wedlug prawa na kazda osobe przypada odpowiednia ilosc metrow. Nikt nie żąda hotelu Ritz ale w miare godnych warunków bytowania.Kazdy potrzebuje pracy,ale nie za szmacenie własnej godnosci. A do Pań lizusek Moniki: Nie wylewajcie jadu na ludzi,którzy maja ambicje i godność i odchodzą z tej firmy bo są firmy, ktore tez przyjmuja polakow bez znajomosci jezyka i za ciezka prace otrzymuja godziwe wynagrodzenie. A jeśli potrzebni sa swiadkowie dla tych co oddadza sprawe do sadu to jestem do dyspozycji nawet zachowałam ta pseudoumowe zawarta z ay packing no ale wypłaty sie nie doczekałam za swoja prace.Pozdrawiam tych, którzy sa odważni i piszą samą prawde jak złe sa warunki pracy w ay packing.

Natalia

Ludzie !! Wy jestescie nienormalni ? Macie dalna ? Albo inne choroby ? Interesujecie sie zyciem Ramba Ewy Bartka czy Sylwi ale nie potraficie zaintetesowac sie wlasnym abrechnungem !! Tam jest wszystko opisane dlaczego 800 € Logiczne jest ze jesli ktos wzial zaliczke to bedzie mial to odciete z wyplaty ! Szef nie bedzie robil kazdemu prezentow ! Do tego dochodzi 180 € za hotel i niestety ale juz jest 280€ na minusie ! A jak wam warunki nie odpowiadaja na hotelu za 180 € to zawsze mozna sobie mieszkanie wynajac za 500 lub 600 € miesiecznie ! Albo piszecie ze macie 550€ wyplaty a wystarczy spojzec jaka ma sie klase podatkowa ! Jesli sie nie dostarczylo szefowi numerka podatkowego to niestety ale panstwo niemieckie odcina prawie polowe wyplaty ! A wystarczylo sie tylko zameldowac ale po co ! Lepiej opisywac na internecie ze firma kasy nie wyplaca ze szef turek albo ze szefowa na puder zbiera ! Tego nie da sie czytac ! Ogarnijcie sie nieroby !

Były pracownik

Ze starszych stażem pracowników zostali tylko : Rambo z Ewą które są nic nie warte, fałszywe. Sylwia z pieprzem która jest lizuska pani Moniki. Bartuś z żoną Sylwia która poszła na macierzynskie. Bruno spoko gość jakiejś innej narodowości latynoskiej. Agnieszka i Jareczek przydupaski Moniczki. Więc kto niby pisze dobre opinie? Opamietajcie się ludzie, tam jest niewyobrażalna rotacja ludzi. Nikomu nie zależy czy będziecie pracować tydzień czy miesiąc, dla nich nawet lepiej jeśli po tygodniu wyjedziecie bo wam nie zapłacą za przepracowane dni a darmowa siłę robocza maja. Tam nie ma obiektywnej osoby która wam powie jak jest. Ci którzy już nie pracują krytykują, ale nikt nie traktuje ich poważnie bo po co tam pracowali jeśli jest tak źle? Jeśli przyjechali bez grosza to jakoś ten miesiąc musieli pociągnąć, jeśli już wydali pieniądze na autobus, na przeżycie tam tygodnia, jedzenie i dojazdy to fajnie by chyba było żeby chociaż te pieniądze się zwróciły? Wypowiedzenie trwa 2 tygodnie, jeśli chcesz wyjechać wcześniej z wypłaty zostanie odciagnieta kara 300e. No a jeśli ktoś w ciągu tych tygodni nawet tyle nie zarobi to co? Ma dopłacić karę? Ludzie są po prostu uwiazani jak Psy na łańcuchu, a najgorsze w tym momencie jest to że okrutnym Panem jest rodak! Polka. I owszem ona potrafi wejść na tą stronę i odpisywać, ona i jej ulubieńcy. Przecież ta strona to reklama, to postrzeganie jej firmy, musi się jakoś obronić. A dobre opinie? Jak już wcześniej pisałem wszystko napisane przez ulubieńców. I to nie jest i nigdy nie będzie praca która otworzy przed wami perspektywy zamieszkania za granicą. Będziecie wodzeni za nos jak małe dziecko. To co pisze może nie przekona nikogo żeby tam jednak nie pojechać ale tam zawsze będzie ktoś do pracy, Polacy są łatwi do oszukania, lubią mile słowa i to że praca BĘDZIE lekka. Ale to jest po prostu wyzysk. Dla nich nie jest ważne czy masz 18 lat czy 65, czy masz poka leczone ręce bo nie dadzą Ci rękawiczek, czy jest Ci słabo bo jest +30 a Ty musisz 9h rozrywac kartony i układać ciastka na półkach praktycznie leżąc na podłodze. Możesz to robić tylko tydzień. Dla nich to po prostu czysty zysk.

Andre
@Były pracownik 16.07.2018 18:08

Zapomniales siebie opisac lizusie!!teraz wielce sie wypowiadasz na temat inych co zostali. Od razu wiadomo kto to napisal.Pozdrawiamy spokoj bez ciebie w Firmie!!!

XXXX

Czytając tę opinię, to chce mi się płakać.. Ale ze śmiechu. Miałam się nie wypowiadać, ale tu jest tyle oszczerstw że to jakieś kpiny. Nie, nie jestem niczyim pomagierem, ani nie wchodzę w czyjeś łaski.. . Po prostu jestem pracownikiem, robię swoje, i dobrze żyję z ludźmi. Cały czas jest mowa o zarobkach. W Polsce nie musicie ciężko pracować żeby zarobić.?. Jeśli Wam coś nie pasuje, to mogliście iść na studia...na Medycynę, i wtedy dobrze byście zarabiali w Polsce. Ludzie wyjeżdżają, i mają w sobie tyle jadu i skrajnych emocji, bo są idiotami, i nierobami. Nie mogą się wybić, ani nic z siebie dać. Chcieliby tylko dostawać... A tak nie ma. Za przysłowiowe siedzenie nigdzie Wam nie zapłacą. Jak to mówią? Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Mi jest tutaj bardzo dobrze. Wiadomo, że czasem są ciężkie prace do wykonania... Ale ja tu jestem nie od tego, żeby sobie leżeć jak na wczasach, tylko żeby zarabiać na siebie... tylko i wyłącznie. Bo wypłata, to nic innego jak nasze godziny pracy. I osobiście jestem zadowolona. Nie mam pojęcia, skąd nagle taka nagonka po tym, jak wyjechało od nas kilka nierobów:))). Dziwna sprawa, ale nie wnikam. W każdej pracy zawsze coś się znajdzie. Ja już trochę tutaj pracuje, i SZCZERZE NIE narzekam. I nie pisze tego specjalnie, tylko piszę bardzo szczerze. W Polsce nie byłoby mnie stać na to, co tutaj. Dzięki swojej pracy, i Pani Monice która mnie zatrudniła . Jeśli chcecie, to czytajcie te opinie nieudaczników którzy chcieli mieć Hotel pięciogwiazdkowy. To tyle.

Były pracownik

Komentarz Tereska niżej ???? został napisany właśnie przez Monikę lub pomagierów, coś czuć tu Sylwie. Bronią się jak mogą widzę.

???????????? prawda

To prawda my z koleżanką mieszkaliśmy w "pokoju" obok a dziewczyny mialy łóżko piętrowe w "kuchni" odgrodzone dwiema szafami . Lepsze warunki mają uchodźcy ! Co do wypłat to jakaś masakra ! ! ! Za miesiąc pracy nie całe 600€ ! Więcej dostają ludzie na zasiłku . Zabierają z wypłat po 300€ nie wiadomo dlaczego . Pewnie "szefowa" zbiera na puder żeby podobać się swojemu tureckiemu mężowi . Tam rządzi Jedna Wielka Banda Oszustów z kilkoma pracownikami na czele ! Nie dajcie się nabierać na piękne słowa pani z Polski która wysyła ludzi do pracy w Ay - Packing bo to jest matka "szefowej" . Nikt tam dłużej nie wytrzymuje niż miesiąc .Dzień dobry wam wszystkim ???? Ta firma to (usunięte przez administratora) Mówią co innego A całkiem jest inaczej . Praca jest całkiem całkiem ale reszta to jedna wielka porażka. Warunki mieszkaniowe są tragiczne A zwlasza na jednym z hoteli , moje znajome mieszkały w ala kuchni i płaciły 180€ przecież to jest kpina A inne znajome spały na dworze bo nie dało się spać w pokoju bo okien nie wolno otworzyć. Za dojazdy też placilismy więcej niż było ustalone . Szefostwo traktowalo pracowników jak niewolników, też nie mieliśmy prywatności w hotelach , szefowa kontrolowała nawet pokoje i szafy gdzie były nasze prywatne rzeczy . Przyjeżdżała nawet po 22 żeby nas kontrolować . Jedynie co tam dobrego mi się tam trafiło to poznać (usunięte przez administratora) ludzi z którymi pracowałam. Firma AY-PACKING to jest jedna wielką porażką

Kolezanka
@Kolezanka 15.07.2018 22:29

Pamietny gril n langen same pijusy ... haha i potem ze kary jak sie przychodzi napitym do pracy albo wcale sie nie przychodzi bo sie wymiotuje cala noc porazka z wami byla a teraz wielkie madrale. Dobrze ze juz was nie na swiety spokuj :)

Prawda

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1262716507193043&id=100003641184857 Tu macie link tam wszyscy się wypowiadają sprawdzajcie sami.

Śmieszek
@Firma DNO 15.07.2018 13:36

Az pieć osob korzystalo z. Jednej lazienki ??? Jaaa pier..do..le. haha wooow... a w domu u siebie ilu was jest ?? I co kazdy maswoje oddielna łazienkę?:d masakra ja pier....

Były pracownik

Witam, na tej stronie występują skrajne opinie, chce to sprostowac, przez dobrych kilka miesięcy pracowałem w tej firmie po prostu dlatego że nie potrafiłem bez języka znaleźć innej. 1. KAŻDA zła opinia jest PRAWDZIWA. Wszystko co zostało wcześniej napisane jest prawdą. 2. KAŻDA dobra opinia jest napisana przez szefową Monikę (polke) lub jej pomagierów. Nie chce się tu wyżywać przeklenstwami i głupimi wyrażeniami ale proszę zrozumieć że to są emocje. Praca nie należy do lekkich, wręcz do ciężkich szczególnie psychicznie. Od wejścia na hale wszystko jest wytłumacz one względnie dobrze. Jest się przydzielonym do stanowiska (stołu) z inną osobą dłuższą stażem. Zazwyczaj nowa osoba dostaje dużo dużo cięższa pracę niż ta doświadczona i jest tak przez bardzo długi czas. Albo się dostosujesz do tempa w bardzo krótkim czasie albo będą Cię dosłownie mieszać z błotem. Niestety nie każdy potrafi załapać wszystko tak szybko ale to się nie liczy, trzeba i już. Nie wiem jak teraz ale za moich czasów było kierownictwo Bartek i Sylwia którzy są dosłownie pomagierkami szefowej Moniki, jeśli na hali spadnie Ci woda, albo wiążesz buta, albo mówisz do koleżanki "leci Ci glut z nosa, wytrztj sobie" to Monika będzie wiedziała jaki kolor miał ten glut. A jest też taka Pani Agnieszka, powie nawet o smaku gluta i długości sznurówki. W tej pracy chodzi głównie o plotki, i informacjach o człowieku. Najlepszy pracownik to taki który szybko złapie, nie ma pretensji o to że śpi w jednym pokoju 5 m2 w 8 osób, o to że jest grzyb na ścianach, o to ze kaloryfer jest zimny, o to że może zostać zakwaterowany w łóżku w kuchni, nie potrzebuje urlopu, nigdy nie wychodzi i nie liczy godzin. Za mieszkanie podobne do prxytulku dla bezdomnych odbijane jest 180e miesięcznie. Za dojazd płaci się dziennie od 2 do 3e . Odbijają strasznie dużo podatku dlatego że szef ubezpiecza was w kasie DAK z którą ma umowę, nie musicie nawet wypełniać żadnych papierów bo on to właśnie tak załatwia żebyście mogli zostać zwolnieni nawet po tygodniu i nie było po was śladu, a siła robocza przez tydzień jaka by nie była ale była. Wychodzi ok 800 ę i niżej zależy jaki miesiąc. Zdarzają się taki dni że po prostu nie idzie się do pracy i czeka się tydzień po prostu na hotelu na pracę, nie wiadomo ile, nie wiadomo dlaczego. Kochani kierownictwo na hali sie zmienia, nie wiem jak jest teraz ale to i tak nie ważne. Najważniejsze jest ze szefowa jest człowiekiem hytrym i skapym wyzyskujacym ludzi. Proszę was jedzcie na truskawki szparagi wiśnie pieczarki nie tam. Szkoda waszej pracy i zdrowia za takie pieniądze. Pozdrawiam

Riki martin
@Były pracownik 15.07.2018 08:52

Na cmentarz z toba ku………………wooooo za………alaj do polski dawaj na bla bla moze cie scie ………wo ktos wezimnie — (usunięte przez administratora) ludzi nowych gnebila a teraz sie udziela przypomni sicie………… woooo kim jestes spalic sz……………te na stosie

Pracownik

Nie zgadzam sie z tym.. ja pracuje poltorej roku w tej firmie . I sory ale ... nie musze byc lizusem szefa czy szefowej zeby miec prace .. po prostu przychodze do pracy jestem odpowiedzialna nie przychodze napita do pracy gdzie alkohol az paruje tak jak to u niektorych.. a ze szefowa czasem sie uniesie nic dziwnego w koncu jest szefowa nie moze sobie pozwolic i.jak pracownik wylatuje z py..ski.em jako pierwszy to rzecz jasna.. sama bym tez zaaregowala. Osobiscie nic do nich nie mam... jak mam jakies pytania zawsze pomoga przetlumacza. Bylam wto innych firmach musialam pracowac po 12 godzin sobota niedziela.. kosztem swojego zdrowia. Tu mi sie podoba jest ok .

Marysia

Witam czytajac te opinie chciala bym zadac jedno pytanie...dlaczego sa w tej firmie osoby ktore pracuja tam wiele lat????Niech wypowiedza sie osoby ktore wypisuja negatywne opinie bardzo o to proszę,jaka jest ich zdaniem tego przyczyna?Dlaczego nie odejda nie zostaly wyrzucone??. Mam jeszcze jedno pytanie czy osoby wypisujace powyzsze opinie posiadaja od dluzszego czasu stale miejsce pracy? Dziekuje za szczere odpowiedzi

Byly pracownik
@Chanel 15.07.2018 20:14

W tej firmie pracuja na stale tylko osoby ktore sie podlizuja ,,szefowej" i podpierdalaja Jesli chodzi o ich prace to nie wyslilaja sie zbytnio to nowi pracownicy musza (usunięte przez administratora) za nich a kazdy kto tam pracowal dobrze o tym wie

Kokoszanel

Gdzie dokladnie sie pracuje? W Hanowerze czy gdzies w okolicach? Jak sie te miejscowosci nazywaja?

Majka
@Feniks 10.07.2018 10:17

Chyba nie mówisz poważnie!!!! Wiesz dobrze, że to typowy (usunięte przez administratora) i szczerze polecasz???!!! i te drwiące teksty o obibokach.. Parodie sobie robisz ,a ludzie potem jadą,nie mają grosz i jeszcze zapieprzają za pięciu!!!!! OMIJAJCIE LUDZIE TĘ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ala

OSTRZEGAM LUDZI PRZED TĄ FIRMĄ W LANGENHAGEN. NIE WYPŁACAJĄ NALEŻNYCH PIENIĘDZY. GŁOWNIE PRZED PERFIDNĄ I CHAMOWATĄ MONIKĄ !!! SZEFOWĄ KTÓREJ SŁOMA Z BUTA WYSTAJE.

Wiciu
@12345678 14.07.2018 14:19

Wyplaty zawsze 15 kazdego miesiaca,jezeli nie masz klasy. podatkowej bedzie ci odciagane wiecej podatku,tak wlasnie jest przy klasie podatkowej 6.te osoby ktore opisuja te negatywne opinie napewno mialy taka sytuacje!przy klasie podatkowej 1 wyjdzie ci okolo 950€ 1000€ przy 160 godzinach.studenci maja inaczej bo nie oplacaja skladek ubezpieczeniowych na miesiac wyjdzie okolo1350€.przy odciagnieciu czynszu za nocleg,mam nadzieje ze pomoglem ci w podjeciu decyzji! Pamietaj nie Ma firmy nie opisanej

Feniks

Ja pracuję w tej firmie dłuższy czas, i nie narzekam. Ile ludzi, tyle opinii... . Nikomu nigdy się nie dogodzi. Jak ktoś chce pracować, to zaciśnie zęby i będzie pracował. Jak ktoś chce coś osiągnąć, czegoś się dorobić. A nie tylko narzekać, jak to źle i nie dobrze.! Jak trzeba, to pracuje się w weekend.. proste. Niektórzy widzę chyba nie pracowali wcześniej za granicą. Wszędzie są do wyrobienia jakieś normy.. nie tylko tutaj. Ja polecam tą firmę. Oczywiście jak ktoś chce pracować, i odłożyć trochę grosza.

Byly83
@Feniks 25.04.2018 20:44

Ty widzę jesteś firmową dziwka. Na prawie każdy komentarz odpowiadasz. Turan gamoniu za grosze, bądź szefostwo zastanówcie się nad sobą.bo (usunięte przez administratora) się kim jesteś. Ciągnij się palo

Antek

My również ostrzegamy przed tą firmą. Na szczęście konczymy juz przygode z tą patologią. Wyzysk pracownika, niekompetentne kierownictwo. Typowy (usunięte przez administratora). NIE POLECAMY !!!!!!

Pracownica

Witam,pracowalysmy w tej firmie ok dwóch miesięcy nie z naszej winy prace zakonczylysmy gdyż pewnego dnia po pracy przyjechał do nas Bartek tez pracownik i zakomunikował nam ze nie ma dla nas pracy i musimy czekać a wiec tak czekalysmy tydzień za pokój oczywiście kasę pobierano a my czekalysmy w kończy powiedzialysmy dość i znalazlysmy inna prace jak o tym poinformowalysmy panią Monikę to do dziś nie wypłacono nam kasy za kilka dni przepracowanych co innym koleżankom które z nami wyjechały wyplacili i to był ich błąd sprawę przekazalysmy do prawnika i będziemy się z nimi sądziły.Pozdrawiam i nie polecam tego zakładu.

Renata

Czy w ostatnim czasie coś się zmieniło? Wspominaliście, że pracodawca organizuje zakwaterowanie, czy warunki lokalowe są dobre? Pisaliście także o obowiązku płatności za zorganizowany do pracy transport, czy ta opłata jest obowiązkowa, czy zależy od odległości?

Renata

Wasze opinie są dosyć skrajne, możecie opisać obecną sytuację panującą w Ay-Packing? Czy pracownicy z Polski otrzymują taką samą umowę jak lokalni? Jak wygląda kwestia zakwaterowania, pracodawca je organizuje? Rzetelne informacje będą bardzo pomocne.

Pracownicy
@Zainteresowana 29.05.2018 18:07

Praca sama w sobie nie jest zła. Nie ma co narzekać.. . Raz są lepsze,a raz gorsze dni. Nie można słuchać ludzi bo lubią plotkować, szukać nowego tematu do rozmów. Ale wypłata na czas, wszystko się zgadza. Także jeśli chodzi o pracę, i firmę szczerze polecam. O ile ktoś tu przyjeżdża z chęcią pracy tutaj jak najdłużej. Trzeba robić swoje, starać się. To też jest ważne, i Majstrowe zwracają na to uwagę i widzą kto jak pracuje, czy się zachowuje, etc. Ile osób zatrudnionych?. Jest nas trochę. Na jednej firmie np. Od 7:30 do 16:00. Czasem od 6:00 do 15:00, albo max do 16:00. Ale to zależy od tego, ile towaru trzeba zrobić danego dnia. Pozdrawiam. I proszę NIE SŁUCHAĆ LUDZI!!!!!????????????????

Angelika

Witam pracowałam w Wietzen czy jakoś tak ogólnie praca była spoko nawet mi się podobało nie było ciężko pracownicy tej firmy też fajni ludzie tylko sprawa zarobków za 161 h dostałam marne 760 euro w następnym miesiącu z moich wyliczeń za marzec wyszło mi 179 h i dostałam 964 euro w tym niby jest wypłacone za 2 dni urlopu nie dostałam odcinka z wypłaty chociaż 3 razy pisałam prośbę na e-maila dlatego nie mam pojęcia za ile godzin mi wypłacili i czy wgl wypłacili mi za ten urlop jestem pewna że oszukali mnie w lutym i w marcu bo pracowałam tylko 2 miesiące w tej firmie bo przy takich zarobkach to na jeden grom wychodzi czy pracuje tam czy w Polsce najlepsze było stwierdzenie szefowej Pani Moniki że w żadnej firmie więcej nie zarobie gdzie to są bzdury gdyż pracowałam w hotelu w Dusseledorf i za 101 h miałam 860 euro( oczywiście mam grupę podatkową). Pani w Polsce do której się dzwoni o tą pracę mówiła że praca od poniedziałku do piątku, w soboty kto chce, a niedziele wolne na miejscu okazało się że jeden weekend w miesiącu wolny a tak cały czas praca wszystko by było dobrze żeby była normalna wypłata a nie jakieś marne euro a co najlepsze soboty i niedziele w Niemczech podobno więcej płatne ale widocznie nie w tej firmie. Mój pokój czyli "pokój dla pary" był tragiczny dwa pojedyncze łóżka które miały sprężyny i gdy je złączyłam wraz z chłopakiem to na jednej połówce on wpadał w dół a na drugiej ja więc musieliśmy spać na jednym łóżku pojedynczym bo inaczej nie dało się rady, klucza od pokoju nie mieliśmy a gdy powiedziałam dla Łukasza to 2 miesiące był załatwiany ten klucz i pewnie do tej pory go nie ma szafa na ubrania jedna półka u góry a pod półką 3 wieszaki no i krzesło w pokoju na którym jedliśmy bo żadnego stolika nic nie było a w kuchni 2 krzesła na 10 osób także NIE POLECAM TEJ FIRMY LUDZIE STAĆ WAS NA COŚ LEPSZEGO A NIE ZA TAKIE MARNE PIENIĄDZE BĘDZIECIE TYRAĆ . JEŚLI PANI MONIKA CZYTA TEN POST PROSZĘ KOLEJNY RAZ O WYSŁANIE MOJEGO ODCINKA Z WYPŁATY ORAZ PATRYKA BO TO SĄ JUŻ JAKIEŚ KPINY

Feniks
@Angelika 20.04.2018 00:03

Nie trzeba było w pracy zajmować się plotkami, tylko pracować... A nie odliczać minuty do przerwy. :) Pozdrawiam. !

K.

Czesc podzielam opinię Sylvus 1143 nie polecam tej firmy kłamstwa i złe traktowanie ludzi kto się tam wybiera niech sie grubo zastanowi

sylvus1143

Witam .Pracowałam tam 5 miesięcy i niestety nie mam dobrego zdania na temat tej firmy .Obiecali dobre zarobki , przyjazna atmosferę w pracy a w zupełności okazalo sie zupełnie inaczej ..Otóż ludzie pracujący tam sa traktowani jak za przeproszeniem smiecie .Praca placona za godziny a robilo się jak na akord i ciągle bylo tylko " (usunięte przez administratora) Nie boje się ciezkiej pracy i pracowalabym tam dalej gdyby nie te ich wredne podejście i poniżanie pracownikow zwlaszcza nowych .Wypłaty tez były o wiele mniejsze niż bylo to obiecane w tych ich pseudo nic nie wartej nie przetlumaczonej umowie nie wspominając już o tym że na koniec zostałam oszukana na wypłacie a było to zrobione celowo a pani Monika nie ma za grosz szacunku do ludzi i ten kto tam pracował to wie ciągle się tylko nasmiewala z nas Polaków choc sama chyba juz zapomniała skąd pochodzi ..Hotel i warunki W nim to porażka 7 osób w jednym pomieszczeniu spało odgrodzone szafa a kasowali po 180€ od osoby .Ten kto tam pojedzie sam się o tym przekona.Nie polecam

sylvus1143@o2.pl
@Karolina 10.04.2018 10:19

Nie obserwuje tylko chce podzielić się swoją opinią na temat tej firmy i dac do zrozumienia tym którzy zastanawiaja sie nad pójściem tam do pracy ze nie warto i nie jest tak jak było mówione na poczatku ! A ty pracuj zamiast opierdzielac sie bo chyba nie za to Ci płacą :) żegnam ;)

Babetka

Okey polecam i wypowiedziec sie moge dobze o tej firmie,rozumiem rowniez te zle uwagi od ludzi co 2 dni pracowali!! I na ten temat sie wypowiadaja zazwyczaj sa to osoby nie poradne do pracy i nieszczesliwe w swoim zyciu ktore maja Problemz alkoholem i z soba? Oczywiscie kary z umowy sa w kazdej firmie prawda jest tez ze jest na hali 30 osob z polski i kazdy przeklina ! Ale nikt nikogo nie obraza,w pokojach nie ma luksusu wiadomo ze nie sa ta pojedyncze pokoje i trzeba je dzielic z inymi osobami,i oczywiscie jest dozo godzin dozo kasy pozdrawiam rambusia ewusie trzymajcie sie

olo
@Babetka 02.02.2018 20:02

co ty piszesz??????

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamil
@Babett 22.03.2018 20:45

Witaj to moj numer tel 793348456 tylko to polski numer dzwon o kazdej porze.pozdrawiamy

Zostaw opinię o Ay-Packing GmbH - Garbsen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ay-Packing GmbH