Ay-Packing GmbH

Garbsen

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 223 ocen.

Ay-Packing GmbH
5 223 6 1

Opinie o Ay-Packing GmbH

Tadziu

firma jest okiej ja tak polecam zarobki sa dobre

Lilia

Wiec czytalam te opinie pozytywne i negatywne wszystkie balam sie troszke jechac do tej pracy ale znajomi powiedzieli ze o kazdej firmie sa zle opinie powinam jechac i sie przekonac tak tez zrobilam,to co zastalam na miejscu to byl szok spodziewalam sie strasznego mieszkania wzielam z soba doslownie wszystko posciel garnuszki itddd ... powiem tak poczulam sie jak w domu czysto zadbane mieszkanko przyjemnie szok,wszyscy przyjeli mnie rowniez bardzo zyczliwie nawet kawe mi zrobili za co bardzo jeszcze raz dziekuje:) w pracy byl kolejny szok!spodziwalam sie ze bedzie tak jak niektore osoby opisuja i se nie poradze ale bylo zupelnie inaczej najpierw zostalo mi wytlumaczone co mam robic potem dziewczyny pokazaly technike jak zrobic to szybciej nikt mnie nie wyzywal nie przyspieszal nie krzyczal,pisze tutaj zeby kazdy zastanowil sie czy te opinie to sa prawdziwe co prawda pewnie mysilicie ze moja opinia jest tutaj tak samo prawdziwa jak i te nieprawdziwe ale ja sie przekonalam ze nie warto jest sie sugerowac tymi opiniami pracuje i zostaje tutaj narazie do Grudnia potem zobacze czy mi rodzina pozwoli jeszcze wyjechac,jestem naprawde szczesliwa ze trafilam na zyczliwych ludzi i pracodawcow.pozdrawiam

Ania

Witam firma Ay packing,a wiec to firma którą reprezentuje miedzy innymi przez to że jestem jej pracownikiem.Moja wypowiedz czasami zastanawiam sie z jakim zamiarem rodacy tu przyjeżdzają?Chcą kogoś poderwać,zabawić się?,a może wypocząć.......? Moje pytanie jest uzasadnione,tu sie jedzie by pracować ,wiecie czasami czytam wasze opinie i aż przykro jak czytam że praca i Turasa i już sam ten fakt wzbudza w was złość i nienawiść,mam nadzieje że jedząc kebaba od Turka nie udławisz sie sałatą ,a jeśli to zrobisz przypomni sobie dlaczego tak sie stalo...mianowicie dałaś zarobić Turasowi....idiotyzm!!! Nie chce tu rozpisywać sie na temat jak dobrym człowiekiem i otwartym jest nasz szef. Ale czytając opinie to czytam tylko o tym jak ludzie sa poganiani ,sorry norme trzeba wyrobić,na hali nie pracujemy sami i są takie reguły a nie inne na ploteczki możesz sie umówić po pracy!!! Czy przyjechałas sobie pogadać??kiedy trzeba sie koncentrować i uwijać.Z całym szacunkiem napisze otwarcie przyjeżdzają ludzie którzy na chleb nie mają dostają zaliczki zawsze można rozmawiać ale zasada jest jedna jeśli ty nie jesteś ok podchodzisz do wszystkiego ignorując nie oczekuj w zamian niczego wtedy jedziesz do domu. Temat wypłaty !!!nie zdarzyło sie jeszcze by byl z tym jaki kolwiek problem,to nie realne tam wszystko jest kontrolowane . Na to co dzieje sie w hotelach szefostwo nie ma wpływu sami miedzy sobą nie potraficie sie dogadac i puzniej ze złości wydajecie negatywne opinie

matylda
@Ania 19.10.2018 21:15

a poderwać kogo? dziadka z balkonikiem? zachowanie niemki nie na miejscu schnela schnela to nie jest praca to (usunięte przez administratora) nie mowiłam o ploteczkach tam jednego słowa nie mozna powiedziec to jest chore

matylda
@Ania 19.10.2018 21:15

Taka dobra firma to dlaczego ostatnio była policja dlaczego Polki zostały wyrzucone z kwatery przez trzech turasów czy to (usunięte przez administratora) musiały czekac do 23 na dworze na busa obrazanie w niemczech jest karalne

matylda
@Ania 19.10.2018 21:15

przeciez to jest wiocha co tam mozna poderwac (usunięte przez administratora) z krzesła

Kubus puchatek
@matylda 19.10.2018 21:31

Matyldo znowu pijesz hihi no z tego co wiem to Policje wezwala firma bo pracusie sobie strajkowali hihi Policja kazala im opuscic firme oraz mieszkania wiec niewarto bylo a jesili mieli tyle odwagi takie cuda robic na hali to ich problem prace mieli zagwarantowana z strony firmy bylo wszysto w porzadku,matylda z tego co piszesz wszystko jest klamstwo i ciagle powtarzasz turas ty masz jakies problemy rasowe hihi przestan pic !w firmie pracuje 70 pracownikow i oczywiscie jest to dobra firma polecam dla ludzi ktozy chca pracowac dziwni ludzie dziwne te matyldy polaczki

Klaudia
@matylda 19.10.2018 21:34

A pani matylda to nowe hobby znalazla " wypisywanie glupot " czy nuda z powodu braku pracy ?! Bardzo nam przykro ze sie pani nie udalo w kolejnej juz firmie, jak widac bardzo ciezko pani dogodzic i baaardzo ale to baardzo ciezko bedzie pani znalezc prace odpowiadajaca pani wymogom.. rozumiem ze w polsce ma pani wielki dom, kazdy ma swoje pokoje i lazienki ? A sprzataczke tez pani na i kucharke ? Napewno tez pani maz musi prowadzic firme skoro pani tak wszystko dobrze wie i tak pani negatywnie sie wypowiada o firnie i szefie ;) WSTYD PANI MATYLDO WSTYD MI ZA PANIA pozdrawiam

matylda
@Ania 19.10.2018 21:15

Bo ja nie nawidze turasow moja curka byla z turasem i on ja zostawil po 5 latach wiesz co ona przeszla? Plakala jak jechalam do tej pracy to mysilalam ze to jest w miescie a nie na wiosce nie ma na kwaterze zadnych facetow to mi tez nikt nie mowil?jak mi sie piwa wieczorem zachce to musze jechac 10 km i niemka nie bedzie mi mowila co ja mam robic albo Jakas gowniara ja mam 55 lat i sobie na to nie pozwole ucieklam i tyle

Klaudia
@matylda 19.10.2018 23:58

Wlasnie tym komentarzem pokazalas swoje prawdziwe JA! juz teraz wiadomo ze nie chodzi tutaj o prace a o poglady na tle rasistowskim. Bardzo mi przykro ze turek zostawil Twoja córke, ale gdyby zostawil ja polak to tez bys polakow nienawidzila ? Dziwne. Uswiadomilas tez wszystkich ze nie przjechalas z zamiarem pracy a picia piwa i zabawy z innymi facetami ? Mysle ze w przyszlosci nie powinnas szukac pracy w branzy " praca na produkcji " xD a raczej w nieco innym kierunku :D gdzie bedziesz sama sobie szefowa i zadna NIEMKA ani GOWNIARA nie bedzie Ci mowic co masz robic ;) Pragne Cie tylko uswiadomic ze ta niemka ma tez juz troche lat i napewno swojego stanowiska nie osiagnela wlajac "schnela " tylko ciezka praca ! Ta GOWNIARA jest duzo mlodsza od Ciebie ale mino tak mlodego wieku cos w zyciu osiagnela swoja ciezka praca i ma takie stanowisko a nie inne. A Ty Matyldo masz 55 lat jestes starsza osoba ale NIC w zyciu nie osiagnelas ! Zupelnie nic a jedynie co potrafisz to bezczelnie pisac glupoty na forum ;) niestety nawet Z wykonywaniem prostych polecen masz problemy ;)

Zbych
@matylda 19.10.2018 21:34

Skoro wyjechałaś z domu w innym celu .nie do pracy to po co teraz wypisujesz głupoty o firmie

Zbych
@matylda 19.10.2018 21:29

Dziwi mnie że ludzie wyjeźdając do pracy myślą że za granicą to chyba manna z nieba leci za darmo kasę rozdają.A tutaj trzeba pracować normy wyrabiać ,nie ma co się dziwić że jak ktoś się (usunięte przez administratora) to poganiaja przecież normy są dla wszystkich jednakowe kto ma (usunięte przez administratora) za nygusów wszystkim płacą jednakowo na godzinę

Pppppppppppp

Polecam nie jest to prawda co tu jest opisywane pracuje w wizen i praca letka jak dla mnie a mam doswiadczenie juz bylam w paru firmach wyplaty kazdy dostaje wiadomo sa osoby dla ktorych jest cieszka praca lub takie co nie daja rady ale to nie jest powodem zeby wypisywac te chamskie klamstwa

Były pracownik

Witam No i znowu nagonka na tych co piszą prawdę o firmie. Każda zła opinia jest hejtowana, przez tych co tacy są bardzo zadowoleni. Ale uważam, że ciosy poniżej pasa sa bardzo niskie i niedopuszczalne,bo nie wierzę, że P. Matylda opisuje jak to bardzo chciało jej się piwa i reszta tych bzdur. Ale o tych co tak wypisują jak tam jest super świadczą wpisy do pani, która sie boi o swoją wypłatę, Tak,tak niski poziom kultury, same wyzwiska i taka właśnie tam jest atmosfera. Tym bardziej,że pisze to ta sama osoba, niestety widac to po wszystkich błędach ortograficznych i literówkach. Kobieto może warto wrócić do szkoły i troszkę się dokształcić ????? Praca tam to totalna pomyłka i porażka. Nie polecam nikomu, a zwłaszcza teraz, przed Świętami pomimo, że złożycie wypowiedzenie to nie liczcie na wynagrodzenie, i tak go nie otrzymacie. Mój i wiele innych przypadków to dotknęło. Właściciel otrzymał od nas wypowiedzenia i w dniu naszego wyjazdu był w banku i anulował czeki. W Lerte nie usłyszycie shnela, ale szybciej, wiecej a teraz do......je....baj i nie oczekujcie dobrego słowa. tempo, tempo bo musi być dużo. I ok to mogę zrozumieć ale nie wyzwiska i pastwienie się nad człowiekiem,nie fizycznym ale psychicznym. PSYCHOZA to drugie imię aypackingu. ODRADZAM,ODRADZAM,ODRADZAM. To nie firma z perspektywami. Śmieszy mnie,że te wulgarne wpisy ,które tu umieszcza ktoś pod różnymi nickami,uważając, że ktoś da się przekonać do pracy w aypacking działają właśnie w drugą stronę. Ja po przeczytaniu tego bełkotu i zastanowieniu się nigdy bym tam nie podjęła pracy. No i żałuję, że zaczynając tam pracę to forum jeszcze nie istniało. ale każdy ma swój rozum i zrobi jak uważa. pozdrawiam poszkodowanych.

Zadowolony Pracownik.:)
@Były pracownik 20.10.2018 10:01

Dobry wieczór. O jakiej nagonce tu piszemy??. Bądźmy szczerzy. Wszędzie trzeba pracować, to chyba logiczne?. Że pieniądze nie rosną na drzewie, albo spadają z nieba ? :). I o jakiej psychozie piszemy?. Jeśli masz problemy, radzę odwiedzić specjalistę;))). Słuchajcie. To nie jest tak, że jest nagonka, czy coś. Czy w Polsce nie trzeba pracować?? I to za wiele mniej pieniędzy?. Gdyby na prawdę było tak źle, to nie byłoby tylu stałych pracowników. Ja tutaj jestem dość długo, i mogę coś napisać na ten temat. :) Już pisałam nie raz, że tempo owszem jest.. Ale gdzie go nie ma?. Jeśli ktoś chce jechać na wakacje, to źle trafił. I jeszcze jedna sprawa. Jeżeli TY jesteś w porządku dla ludzi, jesteś solidnym zaufanym pracownikiem szefa, w pracy robisz swoje, nie knujesz, nie plotkujesz...to na prawdę jest bardzo dobrze i nikt nie ma do Ciebie problemu;). W pracy trzeba się skupić na tym, co się robi - logiczne. Nikt nie lubi plotkowania, i szukania sensacji. Najlepiej jest zająć się sobą, swoją pracą. Patrzeć na siebie;))). I na koniec napiszę, że nie ma sensu (ŻADNEGO) pisanie przez Was złych opinii. Jeśli ktoś przyjedzie tutaj z nastawieniem do pracy, to nie będzie słuchał nikogo tylko będzie pracować. Niezależnie od tego co przeczyta, lub usłyszy. Ja po raz 10000 POLECAM PRACĘ U NAS - I piszę to szczerze.

Do Grazyny bezblednej
@Były pracownik 20.10.2018 10:01

Grazynaka przestac ludzia oczy mydlic i klamac jestes bezczelna posprawdzaj bledy i wystaw ocene ty jestes naj lepsza bezbledna ja tam pracuje tyle lat i problemow nie mam wyplaty punktualnie bezbledne wszystkie godz wyplacone a jesili chodzi o wypowiedzenie 2 tygodniowe to niewiem o co ci chodzi nie szef robi Problem tylko ludzie a jesili ktos mysili ze jest oszukany to czemu nie zalorzy sprawy firmie tylko na takich Forum moga pisac i pisaccc poprostu zlosliwi ludzie ktorym sie nigdzie nie powiodlo

Klaudia

Czesc ksiezniczki ! Co tu za glupoty sie wypisuje ? Ja przyjechalam do pracy majac 50€ w portfelu, myslalam ze bede musiala za to zyc do pierwszej wyplaty, ale juz po tygodniu przepracowanym zaproponowano mi zaliczke 100€ TAK SZEF TUREK DAL MI ZALICZKE !! Po 3 tygodniach dostalam wyplate i abrechnung gdzie wszystko czarne na bialym jest napisane ile zarabiamy brutto, ile wynosi podatek, ubezpieczenie, oplata za hotel no i zaliczka a pozniej napisana jest kwota netto jaka dostajemy na konto! Wiec jak moze nas szef oszukac ? Ludzie to najbardziej uczciwa firma w jakiej pracowalam ( a bylo juz kilka ) wiec zastanowcie sie nastepnym razem kilka razy zanim napiszecie "Turasy, oszusci". Ja tutaj juz kilka miesiecy jestem z czystym sumieniem moge powiedziec ze takiego szefa to ze swieca szukac. Mieszkamy teraz w fajnym nowym hotelu wszystko nowe , pokoje super a kuchnia to juz wogole ful wypas ;) wiadomo lazienka wspolna ale ciezko sie spodziewac zeby dla kazdego byla osobna ? No i faktycznie do sklepu z nóżki nie bardzo mozna isc bo troszke daleko, ale zawsze zbieramy sie wszyscy ktorzy chca do sklepu jechac, bierzemy auto SLUZBOWE i jedzieemyy W pracy to wiadomo trzeba pracowac, raz lzej raz ciezej ale to jak wszedzie , nikt nie obiecywal ze bedzie latwo , nikt nie stoi nad nami i nie pogania no chyba ze juz calkiem w ciemnej duupiee jestesmy z zamowieniem to wiadomo trzeba przyspieszyc ale jak kazdy wyrabia swoja norme, pracuje sumiennie i zetelnie to napewno nikt nie bedzie wolal " schnela " do toalety tez mozna wychodzic , jak musze to ide, ciezko zeby kilka osob dziennie mialo robic w nogawki ;))) PPOLECAM PRACE, POLECAM SZEFA TURKA , Pozdrowienia dla wszystkich zadowolonych pracownikow

Kubus puchatek

W tej firmie pracuja same Polaczki Polaczki

Ola

Witam, mam pytanie do osób które piszą zle opinie. O której fili piszecie? LEHRTE czy WIERTE?

matylda

nikomu nie polcam tej pracy przede wszystkim właścicielem jest turek to jest (usunięte przez administratora) dla Polaków brygadzistka jest niemka wydziera sie schnela schnela odnosi wulgarnie dla Polaków traktuje jak smieci w pracy nie wolno rozmawiac nie wolno wychodzic do łazienki nie ma ciepłych napoji tylko woda która trzeba ze sobą przyniesc zakwaterowanie jest bardzo nędzne po 13 osób do łazieki i do kuchni pokoje za czasów komuny brak telewizora radia i internetu zakwaterowanie jest na wsi skad nie mozna sie wydostac do hanoweru jest az 100 kilometrow jakby ktoś chciał sie wydostac na busa długo poczeka nie polecam nikomu to jest jedno wielkie (usunięte przez administratora) szkoda tam jechac i stracic zdrowie

Polecam praca bez wyzywienia
@matylda 19.10.2018 17:48

I sniadania nie bylo masakra

Zadowolony Pracownik.:)
@matylda 19.10.2018 17:48

Matyldo. Czytając Twoją wypowiedź, odnoszę wrażenie że spodziewałaś się bynajmniej hotelu Hilton. ;) Po drugie - napiszę po raz 1000 - co ma narodowość naszego szefa do samej firmy i do nas?. Mnie osobiście szefostwo bardzo pomogło i pomaga, jak tego potrzebuje więc nie mogę napisać złego słowa. Co do Majstrowej - od tego jest, żeby nad wszystkim panować, i żeby pilnować tego aby dane zamówienie było zrealizowane na czas. :) W pracy się nie rozmawia, bo jak się domyślasz, każdy tu przyjeżdża do pracy, a nie na bazarek na ploteczki. Nie wolno wychodzić do toalety? Pierwsze słyszę!. Ogólnie rzecz pisząc, widzę że przyjechała do nas jakaś księżniczka, a nie normalna skromna kobieta do pracy która chciała zarobić trochę grosza i odłożyć. :) jeśli jest Tobie tak źle, to dlaczego jeszcze u nas jesteś?. Nikt nikogo nie trzyma na siłę. Obowiązuje 2 tygodniowe wypowiedzenie, proste. I odnośnie mieszkań, to nie pisz takich bzdur bo warunki są na prawdę super. Ja POLECAM. Jeśli ktoś będzie chciał pracować, to będzie. !!! Pozdrawiam. :)

EE

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: SUPER

GG
@EE 19.10.2018 07:53

Dobre pytanie mysile ze atmosfere tworza ludzie i raczej pracodawca nic nie moze zrobi ale jak by moze wiecej facetow przyjol do pracy moze atmosfera by sie poprawila kobiety sa zawsze zazdrosne plotkary i faceci by rozbawili to towarzystwo w inej firmie tak mielismy i byla super atmosfera najlepiej z rumuni albo jakis uchodzicow super

PRACOWNIK AYPACKING

Witam wszystkich Pracuję tutaj ale to jest koszmar. Boję się,że nie dostanę wypłaty dlatego muszę przetrzymać do Świąt, mam nadzieję że mi się uda,masakra. Nie wiem kto pisze te dobre opinie, ale nikomu nie polecam tej pracy. Ludzie tutaj zwlaszcza ci co sa dlużej przechodz, jakies dziwne pranie mózgu.To jakaś paranoja,nie wiem naprawdę ile wytrzymam, ale jestem w trudnej sytuacji ,zyciowej i chcę zarobić pare groszy ale nie wiem czy to warte tak duzej ceny. Tutaj tego koszmaru nie da się opisać, ale jak kyoś dobrze sie wczyta w te opinie, zwłaszcza te dobre to niech zwróci uwagę na powtarzające sie literówki jednej osoby,chyba nawet wiadomo kto to wypisuje, ale nie mnie to oceniać. rotacja w tej firmie to katastrofa, może nie jestem tutaj bardzo dlugo, ale rotacja jest niewyobrażalna. Ludzie OMIJAJCIE TO (usunięte przez administratora) Z DALEKA. JA CIĄGNĘ OSTATKIEM SIŁ I NIE FIZYCZNYCH ALE PSYCHICZNYCH. SZEFOSTWO UWAŻA LUDZI ZA JAKIES GŁĄBY I JUŻ NIE WIEM ZA KOGO? MOŻE POPYCHADŁA IMASZYNKI DO NABIJANIA SOBIE KASYNAIWNYMI POLAKAMI.NIE POLECAM TO MASAKRA.

A hoj z toba
@PRACOWNIK AYPACKING 17.10.2018 21:23

Jestes ostatnim dnem Brak slow!nikt cie nie trzyma na sile wypieraaaaaalaaaaaaaajjjjj do polski a nie dajesz zarobic firmie pakoj sie i wypier allajjj do rodziny w polsce zarobisz jako dziwkkkka wiecej 3000 po hoj tu siedzisz nie daj sie wypalaj jeszcze dzisiaj zostaw ten koszmar zosoba oni sobie poradza bez ciebie ale czy ty se poradzisz jestes naiwna jedz do polski robic lody zarobisz wiecej albo na bawarie zapierdallaj 3000 neto na reke bedziesz miala (usunięte przez administratora) wyplate dostalas wypierdalllaj do polski za nim kase rozpierdolissz wynajmi pokoj w pl i rob lody letka dobze platna robota nie daj sie nikomu zaloz wlasna firme z dworca co godzine busy zapierdalllaja do polski

A hoj z toba
@PRACOWNIK AYPACKING 17.10.2018 21:23

Opisz ten koszmar bo niewiem gdzie ty jestes ze tak strasne to jest pamietaj ze masz wyjscie spirdalllaj do kraju na swieta jako mikolajowa zarobisz dozo kasy nie badz naiwna to katastrofa moge ci jakos pomuc znam pare osob co szukaja do pracy kobiety letka praca przyjemna klientow wybierasz sama podaj numer tu to sie dogadamy podjade i wyciagne cie z tego koszmaru

Eliksir milosci

Najlepsza firma w jakiej bylam piekne zadbane mieszkanka zarobki supper pracy maja ponad godziny platne polscy brygadzisci supper kordynator wszystko oki poznalam tu milosc zycia warto

Wioletta

Czesc. Jestem tu bo też chcialabym sie wypowiedzieć na temat tej firmy. Zacyna mi sie trzeci miesiac pracy tutaj. Poprzednie wyplaty byly na czas jak najbardziej. W pracy mi sie podoba, glòwnie to kontrola jakości danego produktu, displeje, a czasami tylko kleimy naklejki. Zależy od zamowienia. Nie moge źle sie wypowiedzieć bo nie mam ku temu powodow. Zauwazylam tylko ze niektore osoby baaardzooo ale to.bardzo ubolewaja jak osoba z wyzszym stazem pracy zwroci uwage . No niestety... taka kolej rzeczy, kazdy sobie zasluzyl na to co ma.. poza tym do firmy nie moge sie, przyczepic. Wszystko legalnie. Pozdrawiam ekipe z pokoju :) :):):):):

Zadowolony Pracownik

Witam. A ja polecam firmę Ay- Packing. Na prawdę. I nie czytajcie opinii osób, które nie pracują w tej firmie na własne życzenie. Skoro im się nie udało, to nie znaczy że nie może udać się komuś innemu. Wypłaty są na czas, ubezpieczenie jest, są hotele pracownicze. W bardzo dobrym stanie. Jeśli każdy w domku dba o czystość, to jest dobrze. I wtedy nie ma z niczym problemu. Jesteśmy wszyscy poza domem, i trzeba sobie umilać ten czas, a nie kopać pod sobą doły i podkładać każdemu, kto chce pracować świnię.. . Szefostwo też jak najbardziej w porządku. A jeśli chodzi o pracę, to wiadomo że wszedzie trzeba pracować- proste. Ja tu pracuję dość długo i szczerze polecam.

Juliusz Słowacki

Nie polecam,firma nie wypłaca wynagrodzenia,nie dla wszystkich ale jest sporo osôb,ktôre są oszukiwane. Odradzam szkoda fatygi żeby tam jechać i pracować u oszustów.

Natalia Kukulska
@Juliusz Słowacki 16.10.2018 15:31

Juliusz Slowacki tak jak piszesz jak ktos nie da wypowiedzenia to niestety sa kary,kary o ktorych jest mowione przy umowie to nie ma co sie dziwic,sam napisales ze nie wszyscy napewno byl ku temu powod! Ze nie dostales wynagrodzenia i twoje grono znajomych zawsze mozesz sprawe odac do sadu i zobaczyc po czyjej stronie stoji prawo i czy ty masz racje w tym co piszesz mi sie wydaje ze twoje informacje oszczerstwa mijaja sie z prawda! Jest sporo osob zadowolonych tak jak ja napewno nie jest to firma ktora oszukuje lub nie wyplaca wyplaty jedyne co trzeba robic to pracowac solidnie i dac poprostu wypowiedzenie wszystko jak w kazdej inej firmie w niemczech mieszkanka sa czyste i przyjemne polecam prace tym ktozy chca pracowac a nie jada tylko pozwiedzac rejony

Adam Mickiewicz

Wyplacalna firma polecam dozo godz praca codzienie bez jakis postojow

Były

Hymn Każdy może wyrazić opinię. Moja jest taka,że nie polecam. Pracowałem i nie polecam. Pseudo firma ktōra tylko wykorzystuje ludzi w trudnej dla nich sytuacji życiowej.

Madzia
@Były 15.10.2018 21:46

Pewnie ze mozna wyrazic swoja opinie po to jest te forum niektore osoby stawiaja codzienie tu opinie pod Inym nickiem nawet pare razy dzienie hihihihi mnie nikt nie wykorzystal jeszcze mysile ze Firma robi to co do nich nalezy i jestem bardzo zadowolona z praca u nich,a tobie Byly powiem tylko ze nie masz pojecia co to znaczy pseudo firma i mysile ze ty zawsze jestes w trudnej sytuacji,tyle miesiecy sledzisz juz te forum znajdz sobie psychiatre w hanowerze wszyscy wiedza kto ty jestes,pamietamy cie,tesknisz za nami przyznaj

glupie forum

Hejka niewiem co napisac dostalam wyplate po raz 3ciii pracuje dalejjj do swiat bozego narodzenia-z pracy jestem zadowolona raz jest latwo raz latwiej moji lokatorzy z pokoju to bardzo mile osoby,Rambo i jej Bammmbo tez super babeczki,wydaje mi sie ze na tym forum dziwni ludzie sie znajduja i napewno nie wiedza co to godnosc,jak mozna takie klamstwa wypisywac,masakra

Były pracownik

Witam wszystkich Nie polecam,przez duże NIE. Praca w aypacking to wielka pomyłka i ogromna porażka. Tutaj nikt się nie liczy z człowiekiem,jesteś traktowany jak śmieć przez szefostwo i pracowników,którzy mają jakiś tam już staż pracy. Każda nowa osoba nie zagrzeje tam miejsca na dlużej (myślę o ludziach, którzy mają szacunek i godność) Praca przy przepakowywaniu alkoholu,pieczywa wasa itp. to ciągłe.....szybciej, szybciej i ulubione słowo doje.........b Tak bedziecie słyszeć z ust rambo jej partnerki ewy i kilku innych osób. Ktoś tutaj wcześniej pisał, że atmosferę w pracy tworzą ludzie i tutaj się zgadzam, że tak jest ale niestety tam tego się nie uświadczy, gdyż osoby dlużej tam pracujące będą wam ją psuły bardzo skutecznie. I prawdą jest też to, że możecie nie dostać wynagrodzenia za swoją ciężką pracę. Ogólnie rzecz ujmując NIE POLECAM, NIE POLECAM TO WYZYSK CZLOWIEKA, PRZEZ CZŁOWIEKA. A DLA SZEFOSTWA ŻYCZĘ ŻEBY NIE MIELI JUŻ KOGO WYKORZYSTYWAC. FIRMA PORAŻKA

Byla

Pracowac trzeba jak wszedzie wyplaty byly zawsze 15 wszystkie godziny przepracowane byly wyplacane Kwatery bardzo tanie przytulne jest wszystko, polecam mi sie dobze tam robilo 2 lata.pozdrawiam Rambo Ewcie napewno to czytacie tesknie

Maria

Pracuje w tej firmie i jak najbardziej polecam

Ania

Jestem byłą pracownicą ,generalnie wszedzie trzeba pracować mysle ze nie było by tyle negatywnych opinii gdyby szefem był rasowy Niemiec wtedy nawet nie było by zrzutów co do traktowania.Jednak brygadzista Polak i szef Turek to juz brutalne bo co oni mają do powiedzenia.Wydaje pozytywną opinie z tego wzgledu ze zostałam potraktowana bardzo uczciwie a wręcz uzyskałam i wyrozumiałość w wielu sprawach.Niech jednak ktoś tego nie oczekuje kiedy sam zachowuje sie nie w pożądku,pieniążki na czas !praca ruchliwa nie dla nygusów. Umowa o prace opłacane składki i ubezpieczenie.Polecam i pozdrawiam Ps .osobiste problemy osob nigdy tam mnie nie obchodziły dla mnie wazne było zatrudnienie i umowa,wydaje mi sie że niektóre osoby bardzo osobiście podchodzą do wydawania opinii gdyż miały jakieś tam banalne problemy z niektórymi osobami a nie o to tutaj chodzi.....

Jelcyn

Polecam zarobki do 1250 euro super atmosfera z polakami

Była pracownica

Do AHa Co ty wypisujesz ? Dobra firma ? Koń by się uśmiał,to był żart ? To jest najgorsza forma w której można zaczynać pracę. Tam tylko czeka każdego upokorzenie,stres,oszustwo i poniżanie. Wstydu nie macie pisząc te dobre opinie.

Aha
@Była pracownica 06.10.2018 19:38

Nierozumiem czy ja nie mam prawa do napisania mojej opini niewiem stres owszym jest wszedzie ale o jakiej formie upokarzenia muwisz ja nie zaznalem takich doznian. Czemu mam sie wstydzic prawde pisze i to nie zart ty chyba szukasz bardziej tu rozmowy niz opinie wpisac i koniec tematu pozdrawiam psychopatka wstyd to chyba twoje imie

Zadowolony Pracownik.:)
@Była pracownica 06.10.2018 19:38

Skoro Tobie było źle, to dlaczego w ogóle pracowałaś u nas?. Trzeba było w ogóle nie przyjeżdżać. Ja tutaj jestem dość długo, więc mogę napisać że warunki w domu są na prawdę super. Czuje się jak w swoim domu... . Jeśli chodzi o ludzi, to ile ludzi tyle charakterów, ale trzeba nauczyć się żyć we wspólnocie. Skoro żyje się razem, to trzeba trzymać się jakiś zasad, reguł. Nie można nikogo gnoić, np. Tylko dlatego bo piszę dobrą opinię. Ja i inni piszemy tylko prawdę. Jaki stres??? Jak robisz co do Ciebie należy, to wszystko jest w porządku. Jeśli zajmujesz się pracą, a nie tym co nie trzeba. ;) Ja na prawdę piszę szczerze, że praca na prawdę jest w porządku. Po prostu trzeba "wpaść " w ten rytm, jak ja to mówię. Nie patrzeć na nikogo, i robić swoje.;))) A jeszcze odnośnie stresu. Gdzie nie ma teraz stresu???. Zawsze są gdzieś jakieś pewne sytuacje, którym trzeba stawić czoło. :-) NA koniec napiszę, że na prawdę polecam pracę u nas. Serio. :-) Jak ktoś chce pracować, to będzie pracował .:-) POLECAM. ;-)

Acha

To jest dobra firma bylem zadowolony z wyplaty i calej reszty pozdrowki Rambo

Były pracownik

Do pseudo damy i stasi.Proste to jestescie wy niestety. Ja i zapewne wiele innych osob nie wystawia zdjec swoich domow i tego co jest w srodku. Mysle, ze opisujecie tutaj wlasne gospodarstwa. I moze was zaskocze, ale wiem co to zmywarka bo posiadam ja juz dlugi czas w domu. Urodzilam sie i mieszkam w miescie, wiec te krzaki i wychodki mnie nie dotyczą, a wy jestescie żałosne poniżając i obrażając innych ludzi. Wasz brak kultury swiadczy tylko o WAS. Ja pracując w aypacking mieszkałam w Langenhagen i tam niestety warunki są złe, bo jak nazwać to, że ktoś mieszka za szafą ??????? naczynia myje w umywalce w łazience??? a na 1 piętrze w małym pokoiku mieszka 5 osób.???? Ja nie pracowałam tam 2 dni czy 2 tygodnie,ale jak umowa nakazywała dałam wypowiedzenie dwutygodniowe i niestety nie otrzymałam wynagrodzenia. Jak to można nazwać?? To JEST OSZUSTWO I ZŁODZIEJSTWO. A w niemczech jest dużo pracy i są agencje niemieckie gdzie sa osoby polskojęzyczne i uwierzcie można mieć lepszą prace, w lepszej atmosferze i z ludzmi, którzy mają więcej kultury niż ta ,która pokazały Stasie, pseudo damy i inne osoby, które wulgarnie odnoszą się do innych. Każdy ma wolny wybór,ale szkoda tych , którzy czasem się zapożyczają a potem i tak wracają rozczarowani i zapewne są żli na siebie, że czytając tutaj opinie,nie posłuchali tych , którzy proszą o omijanie aypackingu szerokim łukiem. Ja nadal pracuję w Niemczech i nie za 9,50 E dane z łaski tylko za 11,50 to moja stawka i też przez agencje. Warunki mieszkaniowe na normalnym poziomie,płacę 200e i mam pokój jednoosobowy,a takie sprzęty jak zmywarka to chyba w Niemczech to norma.

anonymous
@Były pracownik 03.10.2018 10:10

Witam,dalaby Pani namiary na tą firmę,szukam pracy na dobrych warunkach.

anonymous
@Były pracownik 03.10.2018 10:10

Dzięki bardzo za prawdę,szacun,chcialabym takie namiary na taką pracę jaką znalazlaś/eś.

Wladzislawa
@Były pracownik 03.10.2018 10:10

Hs ha ha ! Widac ze na bierzaco od dluzszego czasu sledzisz forum i wypisujesz bzdury .. ;) bo hotelu na langenhagen juz nie ma kilka dobrych miesiecy ;) jednak doskonale pamietam kto robil GOWNOBURZE o warunki hotelowe pani Patrycjo ;) Widac jak bardzo brakuje Ci naszej firmy ze ciagle sledzisz to forum i wypisujesz negatywne komentarze pod roznymi nickami ;) gdybys zarabiala 11.50€ na godzine to bys teraz lezala na Majorce i smarzyla duupe a nie forum sledzila xD Ups. Wyszly wszystkie klamstwa ! Sorki xD

kazimierz wielki
@anonymous 03.10.2018 10:15

i co nie dostala pani tych namiarowhehehhehhehehhehehehehehehhehhehehehehhe

anonymous
@kazimierz wielki 05.10.2018 09:11

No widzi Pan ,nie dostalam,hehehe

Renatka
@kazimierz wielki 05.10.2018 09:11

Hmm tak mysle, ze nasza kolezanka to musi pracowac pod laaatarniaaa ;) haha . Bo sie wstydzi namiary podac;)) co myslicie ?

Lussi
@Renatka 05.10.2018 23:27

Masz racje ! To by sie zgadzalo :D taka zadowolona z pracy ;)

Byla

Witam i niestety nie Polecam, znowu wpisy tych samych osób pod różnymi nickami. Oczywiście nie przekona się wszystkich,no ale może kilka osób się da uratować przed bardzo złą firmą. Nikomu nawet najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w tej firmie.

Magda
@Byla 01.10.2018 21:53

Dlatego ciągle potrzebują Ludzi,bo widocznie kto zaryzykuje i zobaczy co się tam dzieje to juz nie wraca,prosze napiszcie ile przez oierwszy miesiąc dostaliscie wyplaty,po odliczeniu kosztow,hotel ,bo jedni pisza ze pracowali za darmo.

Dorota
@Magda 02.10.2018 08:10

Ja co miesiac po odciagnieciu za hotel dostaje 2000€ a Wy ? :D

BB
@Magda 02.10.2018 08:10

proszę nie wierzyć w te 2000e to kłamstwo i bzdura tym bardziej, ze można sobie policzyc 9,50 na h praca od pon do pt. hotel ok 190e i dojazdy 3e za dzien, minus podatek to zapewne na czysto będzie jakieś 800 lub 900e. Dobrze też ,że zauważyła pani tak ogromną rotacje. Tam naprawde fatalnie się pracuje,nie polecam i nie życzę najgorszemu wrogowi. Pozdrawiam

Magda
@BB 03.10.2018 10:17

Jeszcze dojazdy do pracy płatne,żenada,to za przeproszeniem jedno wielkie (usunięte przez administratora)

Hanna
@Magda 03.10.2018 17:01

A w Polsce to co na wode jeździsz ? Bo czegos tu nie rozumiem. Ludzie przyjezdzajacy do Niemiec kieruja sie jakimis glupimi.stereotypami najlepiej ny chcieli wszystko za darmo ! Hotel 5gwiazdki pokoj jesnoosobowy, dojazd darmowy najlepiej robota skonczona i zeby euro z nieba lecialo !!!! Katastrofa nie te czasy. Trzeba cos dac tez od siebie !

anonymous
@Hanna 03.10.2018 18:01

No to poptrz w ogloszenia sobie,porządne Firmy płacą za przejazd pracownikowi i zakwaterowanie tez ,więc jak ktoś chce u Turasa pracować,zawsze straci i (usunięte przez administratora) zarobi,3 tys.złotych to ja mam w Polsce i spokoj,nikt Mnie nie pogania i mam posiłek codziennie ,a tam kołchoz z tego co czytam.

Analminus
@anonymous 04.10.2018 12:31

Ale w polsce nie Ma takiego socjalu jak w niemczech ja chce na socjalu tych po roku Zone dzieci sprowadzic i tu pracowac czy ten Turas pomocny jest i pomaga za pare miesiecy jak odlorze Kase wynajac mieszkanie w polsce 3000 niestety cieszko zarobic niewiem czy prostytutki tyle zarabiaja

Zadowolona
@anonymous 04.10.2018 12:31

To co robisz na tym.forum ? Szukaj pracy w pl i sobie tam siedz.

Danusia
@Magda 03.10.2018 17:01

W polsce rowerami jezdza po zasilki do gminy ! Osoba ktora ma inna prace i jest stabilna emocjonalnie nie zajmuje sie " zyciem " bylej firmy ;)

basia
@BB 03.10.2018 10:17

hejka z tego co rozumiem 900+190+100 to jest 1190 to jest te minimum bez nad godzin od pon -piatku to naprawde nie jest zile miec 900euro na miesiac na swoje wydatki to supeer oferta,wierze tobie ze ci sie fatalnie pracowalo,znam dozo takich osob co im sie wszedzie fatalnie pracuje i nie zycza pracy zadnemu wrogowi(hahahhahah)czyli wnioskuje ze nie sa jednak oszusci gdyz wyjawilas-es---prawde o zarobkach,ja sie pracy nie boje jade sprubowac cos te negatywne opinie sa niestabilne,bardziej opieraja sie na tle rasistowskim(TUREK NIEMIEC POLAK)to wszystko jedno dla mnie znam dozo turkow co robia dobre kebabyHEHEHHE i ja je jemm mniam 0

Ttt
@basia 05.10.2018 09:04

Do Basi Oj,oj przecież ty już tam pracujesz,nie wiem jaki inne Nicki miałaś ale błędy ortograficzne robisz te same. Fuj wstyd tak się podszywać pod kogoś. Bardzo brzydko wstyd.

anonymous
@Analminus 04.10.2018 17:23

To fakt,jeśli chodzi o to.

anonymous
@Danusia 04.10.2018 23:18

Dla Pani wiadomości,bo moze Pani nie wie,w Danii i Szwecji,ludzie też jezdzą rowerami i do pracy,więc nie wiem z czym ma Pani problem,a pośmiać i popisać sobie mogę,taka Pasja i nikt mi tego nie zabroni,a pracę mam i nikt nie musi mnie poniżac jak w waszej Fabryce ,dalibyscie sobie napluć w twarz za EURO.

Hhh
@Ttt 05.10.2018 11:33

Hejka ty chyba wrozka jestes bo wszystko wiesz pocaluj mnie w duuupe prostacka damo ty chyba nicki zmieniasz powodzenia i napisz tu te adresy gdzie lepiej jest bo jak narazie to nic tylko prowokujesz chciala bym wiedziec na pytania nie odpowiadasz tylko mijasz sie z prawda

Zainteresowana
@Hhh 05.10.2018 17:18

Moze pani poda jakie namiary na ta fabryczke gdzie pani sie znajduje Chetnie skorzystam skoro tak super tam.

Lucyna

Hejka :) pracuje drugi miesiac. Jest ok nie ma co narzekac. Ludzie hotelowi wporzadku nie robia libacji. Pracujemy od 7.30 do 16. Czasami tez w soboty . Pieniazki dostalam nawet wiecej niż myślałam. Polecam Lucyna

Gosiaczek

Polecam firme

Polka

Jak najdalej od niemca tureckiego pochodzenia,wykorzystują Polaków i straszą,wkońcu to Turek,znajomy zawsze Mnie przestrzegał przed nimi,nie podejmujcie pracy u takich i na kasie też oszukują!!!

Bardzo zadowolony pracownik.
@Polka 02.10.2018 12:48

Dobry wieczór.! A co ma pochodzenie szefa do naszej firmy, do nas???. Bo nie rozumiem????. Jeżeli ktoś chce pracować, to będzie pracował. A jeśli ktoś ma wyrąbane na pracę, to nie jest niczyj problem. :) Ja tu jestem dosyć długo. Wystarczająco tyle, że mogę coś napisać na ten temat. Otóż warunki mieszkaniowe są super, współlokatorzy także. Praca jak najbardziej jest w porządku. Wypłata jeszcze nigdy nie była za późno, ani nie była za mała. W pracy jak to w pracy. Szefostwo też jak najbardziej w porządku. Zawsze można porozmawiać, jak ma się jakiś problem. :)))) Trzeba mieć pewne tempo. Ale halo, wszędzie trzeba je mieć. I szanować to, co się ma. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Są u nas ludzie, którzy pracują kilka lat i jakoś dalej pracują. Po prostu w pracy trzeba robić swoje, nie słuchać nikogo, ani nie plotkować... ;). Zająć się sobą i tym, aby być dobrym pracownikiem. Solidnym, zaufanym. I NIE, NIE JESTEM LIZUSEM - bo zaraz może tak być... Bo piszę dobrą opinię, SAMĄ PRAWDĘ. :)))) Napiszę na koniec, że jeśli ktoś nie pracuje w tej firmie, to tylko na własne życzenie. ;) Pozdrawiam. ;))

Lucyna
@Polka 02.10.2018 12:48

Mam propozycje dla Ciebie wez pustaka i sie pieeerdoolnij w lep co ? Moze zmadrzejesz bo czytajac twoja opinie plakac sie chce ze takie bezmozgowce chodza po swiecie ! Napisz najpierw ile pracowalas w firmie i co bylo z Toba nie tak ze juz tam nie pracujesz ?

Polka
@Lucyna 02.10.2018 23:39

Wiesz czytaj ze zrozumieniem bo chyba Masz zaćmienie mózgu,lub go poprostu nie posiadasz,nie znizam się do Twojego poziomu,toteż takie komentaże wsadz Sobie wiesz gdzie,Żenada,dzięki Kochani za uprzedzenie ze jednak pracują tu bezmózgowia.Pozdro.

Xxx
@Polka 03.10.2018 17:08

Nie mozesz znizyc do mojego poziomu bo jestes jeszcze nizej xd

Polka
@Xxx 04.10.2018 23:00

No jednak Prostacto,współczuje

Zostaw opinię o Ay-Packing GmbH - Garbsen

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ay-Packing GmbH