Impresta Drukarnia Tadeusz Rybczyk

Adres: Nieszawska 13, 61-022 Poznań

NIP: 7822586308 KRS: 0000561262

Impresta Drukarnia Tadeusz Rybczyk
4 16 6 1

Opinie o Impresta Drukarnia Tadeusz Rybczyk

Filtruj opinie po kryteriach:

Tymon
 Opinia

Dużo osób ma wiele pytań a z pracowników nikt nie odpowiada. Jakiś powód??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Tymon 14.04.2018 20:51

Rewelacji nie ma

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XXX
 Opinia
@Ja 23.08.2018 10:20

Może i nie ma rewelacji ale zarobić można :)

Pomocna?
TakNie
Xxxxx
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)Praca ogólnie nie jest zła, nikt nie stoi nad Tobą z batem że za wolno. Pracuje się w tej firmie na luzie. Atmosfera w pracy to prawdziwa tragedia. Brak organizacji pracy. Nie polecam tej firmy nie warto tracić czasu na rozmowę kwalifikacyjną.

Pomocna?
Tak5Nie2
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Xxxxx 09.03.2019 13:11

Cześć a nadgodziny są i jak są płatne co z sobotami jaki dodatek za godziny nocne jakie profity proponują np kartę multi sport itd tak zwany socjal jaki jest

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxxxx
 Opinia
@Zainteresowany 09.03.2019 16:53

Nadgodziny są ale za zwykłą stawkę. Zapomnij o 50% czy 100% tam nie ma takiego czegoś. Żadnych dodatków A o premii wcale nawet nie myśl. Żadnego socjalu o tym to już całkowicie zapomnij.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Xxxxx 09.03.2019 22:59

Dzięki czyli robi się nadgodziny za zwykła stawkę dużo ludzi z branży mówi ze omijać te drukarnie szerokim łukiem (usunięte przez administratora) i z tego co widzę i słyszę się potwierdza

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie pisz bzdur
 Opinia
@Xxxxx 09.03.2019 13:11

Masz odwagę pisać takie rzeczy to miej odwagę podpisać się inaczej niż "XXX" . Składki są odprowadzane- nie wiem skąd takie bzdury bierzesz. Nie ma socjalu?! A wiesz na czym polega zapewnienie socjalu?Chyba nie więc oto przykłady: 1) to jest np zapewnienie ubrań roboczych i butów. Masz je zapewnione i wyprane regularnie. Są? Są. 2) wszelkie środki czystości są? Są. Zarówno płyny jak i mydło czy pasta do rąk. O kopercie na święta szef też pamięta. Nie pisz bzdur tylko weź się do roboty

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Nie pisz bzdur 14.03.2019 17:59

To dlaczego płaca w kopertach od tego podatek płaca weź się zastanow

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ogarniety
 Opinia
@Nie pisz bzdur 14.03.2019 17:59

He he co za wiara wdzięczni pracodawcy ze daje pastę do rak i udostępnia wodę ale nie do końca robisz tam latem 40 stopni na hali a nawet prysznica nie ma niezły ten socjal ha ha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Ogarniety 22.03.2019 18:35

Wiesz może co nie którym wydaje się to bardzo dużo w końcu to aż pasta do rąk i woda.???? nie warto tracić czasu na ta firmę.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik drukarni nie tej
 Opinia
@Nie pisz bzdur 14.03.2019 17:59

Zapewnienie ubrań roboczych nie ośmieszaj się przecież to standard to co maja robić w swoich pasta w drukarni to tez obowiązek wykonujesz prace dla pracodawcy nie dla siebie Wiec to nie socjal ze ktoś tam pisze bzdury nie sadze impresta jest przykładem maxymalnej oszczędności na pracowniku i jak największych zysków pokątnie przykładów można mnożyć ale po co to komu odradzam prace tam

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik drukarni nie tej
 Opinia
@Nie pisz bzdur 14.03.2019 17:59

Witam przyłącze się do dyskusji rzetelnie odprowadzane składki zarobisz 3tys i od tego podatek a u nich zarobisz 3 tys z czego podatek od 1800zl a gdzie podatek od 1200zl jak dostajesz do ręki Wiec skończ wkurzać ludzi w czasach takiej technologi każdy nagrać może wizytę w biurze u szefa i po co zaprzeczać ze są w tej kwesti ok

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Pracownik drukarni nie tej 23.03.2019 16:40

Wiesz prawda boli. Jak oni nic nie zmienili od kilkunastu lat z tym płaceniem składek to mają ludzi tak jak mają co chwilę ktoś się będzie zwalnial. Szkoda tylko że nie doceniają ludzi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik nie tej
 Opinia
@Ktoś 23.03.2019 20:49

Ludzi maja bardzo dobrych bo załoga impresta jest fachowa a to czy odchodza czy nie to już nie wiem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@Pracownik nie tej 24.03.2019 10:05

Odchodzą bez przerwy masz ogłoszenie że potrzebują. Właśnie dlatego odchodzą bo ludzia się to nie podoba że nie płacą całych składek i nadgodzin no i brak organizacji.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik nie tej
 Opinia
@Ktoś 24.03.2019 14:11

Robiłem tam ale na szczęście to już historia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nie pisz bzdur
 Opinia
@Xxx 14.03.2019 18:24

Dlaczego? Może dlatego że ludzie tego chcą a oni idą każdemu na rękę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia
@Nie pisz bzdur 03.04.2019 11:27

Skarbówce tez tak powiesz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś taki
 Opinia

Masz pewność że się za to wzięli?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy na forum
 Opinia
@Ktoś taki 04.04.2019 10:37

Tak tylko to kwestia czasu odnośnie tego przypadku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nicki
 Opinia
@Ktoś 23.03.2019 20:49

Nie zgadzam się z tym, że nie doceniają. Pracowałam w drukarnii swojego czasu i wszystko było okey. Chyba, że coś się zmieniło

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@nicki 10.04.2019 17:29

Tak doceniają ludzi że nie mają pakowaczek. Nie opłacają składek tak jak się należy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QWERTY
 Opinia
@Pracownik nie tej 24.03.2019 10:05

Bardzo fachowa zwłaszcza na sztancy hihihi. Ryce niszczy przecinakiem bo mu przecinają.

Pomocna?
TakNie
M
 Opinia
@Ktoś 10.04.2019 20:08

Już nie przesadzajcie ze ludzie odchodzą jakoś pracują drukują itd

Pomocna?
TakNie
Ktoś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@M 14.04.2019 13:20

To dlaczego brakuje ludzi? Zwłaszcza na pakowanie? Mają od dawna ogłoszenie że poszukują pakowaczki. Jakoś nie mogą nikogo znaleźć dlaczego? Odpowie sobie na to pytanie sam/a.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Ktoś 14.04.2019 17:28

A to nie wiem mozliwe ze maja braki personalne ale nie ze ludzie odchodza masowo nie dajmy sie zwariować

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QWERTY
 Opinia
@Nie pisz bzdur 14.03.2019 17:59

Odzież robocza środki czystości woda zdatna do picia to obowiązek pracodawcy a fundusz socjalny pracownika to oddzielna sprawa polecam lekturę Kodeks Pracy. Szef o kopercie pamięta na koniec miesiąca jak masz za dużo godzin. I jeszcze się zapyta ileeeee?

Pomocna?
TakNie
Pomocnik
 Opinia
@Pracownik nie tej 24.03.2019 10:05

Chce zmienić drukarnie by mieć bliżej czy pomocnik w imprescie jako tako zarobi i jakie ma obowiązki obecnie pracuje na tym stanowisku

Pomocna?
TakNie
yyy
 Opinia

ile można wyciągnąć na godzinę na sklejarce ??

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik impresty
 Opinia
@yyy 09.04.2018 16:48

To zależy od Ciebie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dominik
 Opinia
@yyy 09.04.2018 16:48

Witam, Aktualnie prowadzimy rekrutację na stanowisko operatora składarko-sklejarki. Ogłoszenie jest dostępne na gowork.pl . Proszę o kontakt na e-mail praca@impresta.pl . Wprawnym operatorom oferujemy wysokie wynagrodzenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicki90
 Opinia
@Pracownik impresty 19.07.2018 15:55

Dokładnie, jak pracujesz tyle wyrobisz. :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
QWERTY
 Opinia
@Dominik 20.07.2018 12:00

Jesteś śmieszny wysokie wynagrodzenie wy nie wiecie co to znaczy. Połowa na konto reszta pod stołem. Najpierw naucz cię się zarządzać produkcja a później szukajcie ludzi.

Pomocna?
TakNie
Co cię to
 Opinia
@QWERTY 12.04.2019 16:45

Dokładnie wysokie zarobki (usunięte przez administratora) na minimalnej zatrudniają (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Pozdro 600
 Opinia

POpaprana drukarnia szefostwo oszukuje zreszta są pośmiewiskiem w branży poligraficznej kto ma wiedzieć to wie o co chodzi starzy wyjadacze z branży wiedza

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pozdro 600
 Opinia

A jakie tam cuda odchodzą podczas procesu produkcj to nawet szkoda gadac

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nicki90
 Opinia
@Pozdro 600 05.04.2019 14:25

No nie powiedziałbym. Ja pracuję w drukarnii i jakoś nigdy nie miałem takich nieciekawych sytuacji, może jesteście z konkurencji co? :D nie zdziwiłbym się jakie praktyki się teraz stosuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly pracownik
 Opinia

Pracowałem w imprescie zwolniłem się obecnie bliźniacze stanowisko 3 zł więcej na stawce godzinowej plus premia za efektywność sumienne wykonywanie obowiązków itd co daje dodatkowe profity do tego dochodzi finansowana przez pracodawcę karta multi sportu pakiet medyczny i częściowo refundowane koszty dojazdu Wiec widać można znaleźć prace gdzie jest dobrze a nie psioczyc a jak nie dobrze to kładziesz wypowiedzenie i idziesz ja z perspektywy czasu polepszylem sobie finansowo i to o dużo zatem można? Mozna

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maxx
 Opinia

Witam.. Mam pytanie.. A jak jest na sztancach? I jakie stawki są? Mam 6 lat pracy na takich maszynach.. Przeglądałem ogloszenie,ze poszukują na Bobsts..Zastanawiam sie, by aplikowac na opetatora sztancy i jakie zmiany są?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia

Szefostwo to dziadostwo jakich mało szpiegują szeptaja obgadują inwigiluja wręcz skakasz po zmianach rano z rana na popołudnie i nawet możesz kończyć nocka ogólnie (usunięte przez administratora)wychodzą z założenia ze płaca i mogą wymagać wszystko za stawkę jedna ogólnie nie polecam

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia

Ja robiłem tam i potwierdzam kasa na konto a reszta do ręki to jak odprowadzają składki odprowadzają nie całe czyli firma uczciwa nie jest a jak chcesz wszystko na konto to ci powiedzą ze nie mogą bo podatek musza płacić

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xxx
 Opinia

Zapewnienia pasty w drukarni to socjal ktoś tu nie wie co to socjal socjal jest to motywowanie pracownika do lepszej pracy a mydło ciuchy to obowiązek pracodawcy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byla
 Opinia

Ta firma to nieporozumienie stawki pare lat wstecz były takie nadgodziny robisz nic nie dostajesz tylko gola stawka i musisz siedzieć bo firma ważniejsza niż dzieci rodzina cała trojka mocno mataczą na pracowniku nie polecam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JasnyGwint
 Opinia
@Byla 11.03.2019 10:11

Z szefem prawie zawsze idzie sie dogadac co do wolnego czy wczesniejszego wyjscia. Czasem prosi aby przyjsc w weekend czy zostac dluzej bo jest ytuacja awaryjna ale nie naduzywa tego wg mnie. Wiele osob rozmawia z szefem o tych sprawach operatorzy pakowaczki i wiekszosc sie jakos umie dogadac. no ale jak sie tylko ma roszczenia i jest zawsze na nie to nie dziwie sie..

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byla
 Opinia
@JasnyGwint 13.03.2019 19:18

A czy placi za ten weekend wedlug kodeksu z tego co wiem ze swego przykładu to nie wiec proszenie za darmo to już dawno umarlo nie te czasy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byla
 Opinia
@Byla 13.03.2019 19:35

Dokładnie za dziękuje się nic nie kupuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecny
 Opinia
@JasnyGwint 13.03.2019 19:18

Sytulacja awaryjna jest średnio co drugi dzień wiem bo tam pracuje jeszcze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary
 Opinia
@Obecny 13.03.2019 21:22

Nie dajmy się zwariować. Znam takich którzy sami chcą nadgodziny. Miałem swoje zastrzerzenia co do organizacji zwłascza jak rudego zatrudnili, ale potem się na nim pokapowali że ma problemy ze sobą i poleciał. Teraz jest 100x lepiej

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byla
 Opinia

Hej tak przeglądam te opinie i zgadzam się z co niektórymi jak Np nie płaci za nadgodziny to jakim prawem je wymagają a wymagają bo wiem przecież takimi firmami zajmuje się sąd pracy oraz inspekcja pracy bo skoro jest jakiś kodeks pracy to niech pracownik go przestrzega oraz pracodawca jeżeli go przestrzega to może wymagać tyle w temacie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Bylem oprowadzany po firmie doznałem szoku na kazde stanowisko po 2 kamery ogółem kamer więcej niż ludzi to daje do myślenia szefostwo mierzy załogę swoją miarka skoro tak pilnują pytanie czego przecież to nie mennica gdzie drukują pieniądze szefostwo dziwne podziękowałem

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qwerty
 Opinia

Ludzie unikajcie tej firmy jak ognia. Jeden wielki bałagan organizacyjny. Nie płacą nadgodzin nie wykazują wszystkiego (płacą pod stołem). Nowe maszyny to nie wszystko.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly
 Opinia
@Qwerty 22.02.2019 10:58

Potwierdzam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xvc
 Opinia

A na sklejarkach jaka panuje atmosfera ? potrzebują operatora ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@xvc 28.01.2019 16:01

Obecnie na sklejarkach operatorów mają aż nadmiar.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Łukasz
Nazwa działu: IT
 Opinia
@xvc 28.01.2019 16:01

Szuka Pan pracy? Jeśli tak, proszę o kontakt - kawkaa.lukasz@wp.pl :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciej
 Opinia

Maszynista offsetowy 12 lat w branży druk etykiet Warto sie starać o prace przeprowadzam sie do poznania i rozglądam sie za praca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Maciej 14.02.2019 10:12

Tam jest stała ekipa i drukarzy nie potrzebują , probować możesz, ale marne szanse.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Leo
 Opinia

A jak pensja na czas odprowadzaja składki za wszystkie godziny czy podstawa reszta pod s......Jakis socjal jest paczki na swieta itp.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Leo 31.08.2018 18:39

Podstawa na konto nadgodziny nie wykazane w biurze dyrektor płaci

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia

Nadgodziny płatne jako zwykła stawka Wiec atmosfera na lini szef pracownik słaba możesz robić po 8 ale wtedy długo nie zabawisz

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@Alex 06.09.2018 20:38

bzdura

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia
@Nick 30.09.2018 18:42

Nie bzdura tylko fakt

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia

Starałem się tam o prace pare dni byłem osobiście nie polecam szału nie ma chciałem zmienić firmę ale bym sobie pogorszył i nie zdecydowałem się

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bożena
 Opinia
@M 08.12.2018 08:40

Nie do końca jasny jest Twój wpis. Ale można z niego wywnioskować, że ubiegałeś się o pracę w Impresta Drukarnia i Ci się udało. Ale wyjaśnij Nam - nadal pracujesz w tym przedsiębiorstwie? Skoro brałeś udział w rekrutacji, to może opowiesz Nam teraz, jak dokładnie ona przebiegała?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M
 Opinia
@Bożena 06.01.2019 12:25

Nie zdecydowałem się tam na prace chociaż miałem zielone światło stawka jaka mi zaproponowano to jak bym się cofnął w rozwoju i szefostwo nie szczere mowili ze nie ma nadgodzin a Chłopacy na produkcji po 250 godz mieli i więcej dlatego dałem sobie spokój

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Madry
 Opinia

Dziś pracownik ma prawa a pracodawca obowiązki czy mu to sie podoba czy nie jak lamia prawa pracy to są inspekcje rożnego typu i rodzaju

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dupki
 Opinia

Bo się osikam, mam wrażenie, że co drugi komentarz Rybczyki sami sobie pisali... Drukarnia jak drukarnia, znam przyjemniejsze...a że to rodzinna i mała firmą to co więksi podlizywać że uprzejmie donoszą... Szczerze odradzam!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Hej jaki socjal oferuje firma jak jest płacone za nadgodziny dodatek nocny w jakiej wysokości jak rozliczają soboty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly
 Opinia
@Zainteresowany 15.10.2018 20:12

Socjal brak dodatków za nocki brak sobota nie płatna jako nadgodziny tylko jak zwykły dzien

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia
@Byly 21.10.2018 12:53

Były dzięki za odpowiedz to fakt dobra firma

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia

Aplikować warto bo z tego co wiem ludzie chcą odchodzić skąd wiem mam tam kumpla i można się szybko załapać na prace

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Byly
 Opinia

Słaba firma brak organizacji panujący chaos niedocenianie pracownika to standardy tej firmy w dzisiejszych czasach gdzie szukają pracowników w każdej branży jest to dziwne

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drukarz
 Opinia

Dzięki za info poligrafia jest specyficzna branża wszyscy się znają a faktem jest ze właściciele drukarni maja problem z ludźmi z branży który wchodzi i robi i takiego wszędzie docenia to ma opinia a pracować trzeba wszędzie nikt za piękne oczy płacić nie będzie a jak kolega pisał ze obsadę maja stała to pewnie im dobrze np w mej firmie stosują praktyki podkupywania pracowników z innych firm a o drukarni impresta opinie są nie najgorsze Wiec chyba firma w miarę jest dobra

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Drukarz
 Opinia

Jak się maja zarobki maszynistów offsetowych przymierzam się do zmiany pracy nie chodzi mi o konkretne stawki czy takie jak wszędzie w przedziale 35 40zl na h maszyny b1 6 do 8 kolorów plus lakier z góry dzięki za odpowiedz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kacper
 Opinia
@Drukarz 16.09.2018 00:03

Dokładnie nie wiem. Chyba drukarzy typowo nie szukają, nawet pomocników nie brakuje. Pomocnik ma tam 14-15 zl na ręke na godzine. Myślę że 35-40 na godzine tam nie ma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kacper
 Opinia
@Drukarz 16.09.2018 00:03

Maszyny 6-kolorówki obydwie z lakierem ale nie uv. Nówki 2016 i chyba 2017.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
E e e e
 Opinia

Siema byłem tam na testach jako pomocnik maszyny nowe roboty dużo szybko trzeba robić i chyba często po 12 godzin atmosfera chyba ok większość starszych pracowników tam robi po kilka lat drukarze i pomocnicy robią po kilka lat inne stanowiska nie wiem bo krótko tam byłem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maras
 Opinia

Z tego co się zorientowałem firma nie jest zła faktycznie. Pieniądze na czas, walą (12) nadgodziny za które płacone mają zaraz w tym samym miesiącu. Jak na Poznań gdzie jest pełno kołchozów to na pewno nie jest źle. 15 zł/h na ręke można wywalczyć. Podstawowo na rozmowie pytać się dokładnie gdzie was chcą wsadzić na jakie stanowisko. Ludzie nie narzekają. Kamery w zakładzie , ale nikt z batem nie stoi. Nie mówi , że za mało robione. Ludzie pozytywnie nastawieni :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia

Firma potencjał ma nowe maszyny inwestują i to tyle z pozytywów drukarni reszta pozostawia wiele do życzenia jak warunki socjalne płace

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jonson
 Opinia

Jest dobrze , lecz co jakiś czas widzę , że szukają osób na składarko-sklejarke, sztance itp.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Impresta Drukarnia Tadeusz Rybczyk - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impresta Drukarnia Tadeusz Rybczyk

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.