Agencja Zatrudnienia Efekt Sp. z o.o. sp.k.

Adres: Wyzwolenia 4, 66-500 Strzelce Krajeńskie

NIP: 2810085934 REGON: 360364690 KRS: 0000536087

Agencja Zatrudnienia Efekt Sp. z o.o. sp.k.
1 13 6 1

Opinie o Agencja Zatrudnienia Efekt Sp. z o.o. sp.k.

rycho55

Pracujemy z zona na zleceniu tej firmy od 3 m-cy,byly pewne uwagi,ktore firma wyjasnila zgodnie z naszymi sugestiami.Oby takie firmy byly wszystkie.A wogole to chyba mamy szczescie,bo jakos zawsze jest dobrze.Pozdrawiamy cala zaloge i odwiedzajacych.Ryszard z zona

znienacka
@rycho55 25.12.2018 10:55

Jak można w słowie w ogóle zrobić błąd. Ucz się Polskiego. Pozdrawiam serdecznie Pana Ryszarda i uszanowania dla małżonki.

Maria

Czy mąż pani Marion jest taksowkarzem

znienacka
@Maria 19.12.2018 12:45

Tak. Bo jeżeli trzeba cię zawieść na przystanek autobusowy żeby odebrał cię autokar to on to zrobi.

Ewa

Dzień dobry mam do was kilka pytań, bo mieszkam w Niemczech i szukam pracy na niemieckich warunkach. Czy dostane u was niemiecką umowę zlecenie czy polską? Konto muszę mieć niemieckie czy polskie? Ubezpieczenie będę miała niemieckie? Składki na emeryture opłacają państwo do Zus -u, czy w Niemchech? I w jakiej wysokości? Jak u was to wszystko działa, bo firma znajduje sie w Polsce, a zatrudniacie w Niemczech? Będę wdzieczna za odpowiedź, bo szukam pilnie pracy. pozdrawiam Ewa

Emilia
@Ewa 26.07.2018 12:55

Powiwm ze to wszystko przez telefon wyglada pieknie nawet bardzo.Wyssaja cie do cna i adios

znienacka
@Ewa 26.07.2018 12:55

Wszyscy przestrzegają przed tą agencją ,że w razie gdybyś potrzebowała jakiejkolwiek pomocy to zostajesz na lodzie. A ty szukasz informacji o warunkach zatrudnienia. Czy tylko ja tu czegoś nie rozumiem ? Przez tą agencję jest masa pokrzywdzonych kobiet. Życie Ci nie miłe ?

On
@znienacka 14.09.2018 22:42

Wszystko prawda. Czy agencja moze kazac..ci jechac do domu bo nie dogadujesz sie z podopievznym po miesiacu a umowa na 3 miesiace.robie wszystko dobrze nawet zamiatam ulice czyszcze piwnice tylko.spadlem.ze.schodow i.mam w kostce wybitną kość nylem u lekarza zero leków zadzwomili ze mam sie pakowac.do domu.nie.dogaduje się.Podopieczni są zadowoleni o.co tu chodzilo.Marian

Clare
@Ewa 26.07.2018 12:55

Na niemieckich warunkach zatrudnia Avanti Medic.

Znienacka
@On 01.12.2018 19:08

Praca w tej agencji jest jak w stadzie wilków jeżeli jedno jest ranne albo słabsze to zrobią wszystko żeby je wyeliminować. Takie jest prawo stada. A prawo stada jest święte. Z całego serca życzę Ci zdrowia i wesoły świat a jako że jesteś bardzo pracowity to w nowym roku lepszego pracodawcy.

Daria

W każdej pracy są bardzo różni pracownicy i tu również. Ja mam zdanie, że jak ktoś dobrze pracuje to wszędzie sobie radzi.

Katarina
@Daria 07.10.2018 20:33

No a ja bym sie tu z tym nie zgodziła.Bo mimo wieloletniej pracy w domu przy podopiecznej i dawania z siebie 100% normy albo i wiecej to firma na to uwagi nie zwraca tylko na bruk wyrzuca bez podania nawet ogólnej przyczyny juz nie mowie o szczegolach.

marek
@Daria 07.10.2018 20:33

to chyba pani jeszcze nie trafila na oszustow . i nie zycze pani tego

Clear
@Daria 07.10.2018 20:33

A ja ma zdanie, że koniecznie należy zapoznać się z opinią zamieszczoną poniżej o nicku znienacka 04.09.2018 13:59

Agnieszka
@Clear 14.11.2018 12:21

dokladnie, tej przynajmniej jeszcze nie usuneli bo podobnych historii bylo kilka opisanych

znienacka

Dzień dobry. Pracowałam kiedyś z firmą Efekt. Dziś jestem doświadczoną opiekunką i nigdy więcej nie chciała bym z nimi pracować oni ze mną zresztą też. Po pierwsze jak przyjeżdżasz na miejsce to masz spotkanie z przedstawicielem firmy po stronie niemieckiej w moim przypadku była to Pani Marion która informuje Cię ,że nie wolno Ci złożyć żadnej skargi na podopiecznego bo to jest klient który płaci. Klient ma być zadowolony. W skład tego zadowolenia wchodzą codzienne prace ogrodnicze, zamiatanie podjazdu podopiecznego oraz u sąsiadów na znak budowaniu pozytywnych relacji, sprzątanie piwnicy , strychu, mycie wszystkich okien w domu, przygotowanie pokoju gościnnego na ewentualne wizyty rodziny, gotowanie dla całej rodziny w czasie wizyt. Podopieczny nie godzi się na to żebyś jadła bo jest za drogo , nie wolno używać pralki zmywarki suszarki oraz auta bo jest za drogo. Jeżeli powiadomisz Marion ,że masz jakiś problem bo np. nie chcesz pracować w ogrodzie bo nigdy tego nie robiłaś i w twoim odczuciu jest to niebezpieczne bo np. nie wiesz jak włączyć kosiarke to "szanowna" Marion poinformuje Cię że albo będziesz to robić albo jak to mi powiedziała " załatwię Cię tak ,że więcej pracy w Niemczech nie dostaniesz. Jeżeli to nie poskutkuje to przyśle swojego dwumetrowego męża który będzie Cię zastraszał ,że albo będziesz robić to co podopieczny Ci każe albo pozwie Cię o nie dopełnienie obowiązków służbowych. Piszę o tym dlatego ,żeby przestrzec innych żeby nie zaczynali współpracy z tą firmą. Ja przepłaciłam to zdrowiem. Po przyjeździe do Polski Agencja Efekt przysłała mi wymówienie po dwóch miesiącach za powód podając ,że nie biorę od nich żadnych zleceń. W konsekwencji skończyło się to tak ,że rok czasu przeleżałam w domu chorując na stan ciężkiej depresji spowodowanej zastraszaniem i znęcaniem się nade mną przez Państwa Pfeiffer którzy są przedstawicielami firmy Efekt po stronie niemieckiej.

Katarzyna
@znienacka 04.09.2018 13:59

Rozumiem, że wspomniana przez Panią pani Marion Pfeiffer to jakaś niemiecka firma (partner niemiecki firmy Efekt ze Strzelców Krajeńskich), czy tak? A jak nazywa się firma której właścicielem jest pani Marion lub w której zatrudniona jest ta pani? Czy nie uważa Pani, że należało zgłosić sprawę na niemiecką policję?

znienacka
@Katarzyna 05.09.2018 14:45

FamVITAL 24 Stunden Betreuung & Pflege zu Hause Eppstein Jak najbardziej uważam ,że powinnam w tym czasie zgłosić sprawę na policję. Nie zrobiłam tego z kilku powodów. Ponieważ czułam się zastraszona, znikąd nie miałam pomocy ,żadnego wsparcia. Jedyne czego chciałam to wsiąść do busa i wrócić do domu. Teraz jak to pisze uświadomiłam sobie jak wielki błąd popełniłam. Jak wielką krzywdę mi wyrządzono.Gdybym dziś była w tej sytuacji postąpiła bym zupełnie inaczej.

Wiktoria
@znienacka 05.09.2018 16:05

W takim razie skoro nie na niemiecką policję, to tą sprawę należałoby zgłosić do Faire Mobilitaet http://www.faire-mobilitaet.de/pl/beratungsstellen/?tab=tab_0_2#tabnav

znienacka
@Wiktoria 11.09.2018 15:47

Dziękuję za poradę. Ma Pani całkowitą rację. Na przyszłość będę o tym pamiętać.

JA:)
@znienacka 04.09.2018 13:59

bardzo Pani współczuję, miałam z nimi podobną sytuację, (usunięte przez administratora)co było dalej to szkoda pisać.. nie mam nawet siły do tego wracać. Omijać tą firme trzeba szerokim łukiem

JA :)

już opisywałam historię ale cała strona na gowork z opiniami została usunięta. rowniez na portalu opiekunka radzi, mypolacy, facebook, wszędzie kasowane na bieżąco...

Angel
@JA :) 17.09.2018 11:46

Ależ mamy wolność????jak chciałam obsmarować lekarzy, to też wszystko skasowano na portalu znany lekarz.pl. Jeden fałsz. Pozdrawiam!

agata
@znienacka 04.09.2018 13:59

Ci ludzie powinni iść do widzenia za takie praktyki wobec kobiet pracujących w tej firmie.To jest niedopuszczalne.Zastraszanie pracownic i traktowanie jak śmiecia. (usunięte przez administratora).Mam nadzieję że ktoś wkoncu nie da się zastraszyć i zrobi porządek z tym.

Agnieszka
@znienacka 04.09.2018 13:59

ta firme powinni zamknac razem z marion i jej mezem . mialam z nimi tez doswiadczenie

pozdrawiam janinap

jeśli chodzi o firme efekt jest to jedyna firma na której można polegac i ludziach pracujących w biurach solidni troskliwi zawsze zpomoca nie zostawiają opiekunki w potrzebie starają pomuc wyjść na prosto a i koordynatorzy na stronie niemieckiej sprawdzają miejsca chyba ze jest b daleko wtedy ryzykują tez ale jak co sa oni dla opiekunek polecam sama ich sprawdziłam a mogę powiedzieć ze pracuje od 15lat po różnych firmach przeszłam i sama prywat tez ale takiej firmie i szefostwa i ludzi co pracują podziwiam solidni uprzejmi pomocni i wogule nie zawodzą tak ze polecam a i zarobki niezle można tez negocjować dzwoncie i pracujcie w tej firmie jak wam pasuje nikt nie narzuca wam pozdrawiam janina P.

Solo
@pozdrawiam janinap 20.04.2018 21:50

Haaaaaahaaa

JA:)
@pozdrawiam janinap 20.04.2018 21:50

hahahaha ta jasne

pomsta do nieba
@pozdrawiam janinap 20.04.2018 21:50

na litość boską jak można w jednym słowie" w ogóle " zrobić aż dwa błędy. nie uczą was na wsi języka polskiego?

Nina
@pomsta do nieba 14.09.2018 22:24

No chyba , że to pisał volksdeutsch

MM23

A ja bym chciała wiedzieć czy efekt że Strzelców opolskich to to samo co też efekt tylko inne miasto???? Jak jest z umową czy przysyłam ja wcześniej, czy dopiero gdy wyjedziesz???

Clear
@MM23 31.10.2018 20:06

EFEKT STRZELCE KRAJEŃSKIE. Spójrz na nagłówek. Jest czarno na biały. Ta strona dotyczy firmy "Efekt" ze Strzelców Krajeńskich.

Natalia

W większości wypowiadacie się z pozycji osób pracujących za pośrednictwem Agencji Zatrudnienia Efekt. Co natomiast o pracy w samej agencji mogą powiedzieć jej pracownicy? Jak często odbywa się rekrutacja w niej? Zachęcam Was do zamieszczania opinii również na ten temat. Będą one cenne dla osób interesujących się pracą w tym miejscu.

Wiesława

Jestem zadowolona póki co ze współpracy, nie mogę narzekać, opis oferty zgadzał się z tym co mi powiedzieli, pieniądze dostałam na czas i wszystko się zgadzało. Kontakt też dobry. Zaliczki są zawsze możliwe.

Andziulka7

Staram się o pracę poprzez tę agencję.Bardzo miła konsultantka p.Małgosia udzieliła mi wielu informacji,mam nadzieję,że zdecyduję się na współpracę,mimo wielu negatywnych opinii o agencji w internecie.

artystka
@Andziulka7 17.04.2018 20:25

Naszła mnie pewna myśl. Mieszkałam kiedyś w pewnym małym miasteczku na terenie Niemiec gdzie moją sąsiadką była opiekunka z tej agencji. Dziewczyna dzień w dzień pijana. Podopieczni budzili ją o 13.00 żeby zrobiła im coś do jedzenia. Koordynatorka przyjechała popatrzyła i pojechała. Dziewczyna przepracowała tak 2 miesiące i nikt z tym nic nie zrobił. Rodzina przyjechała w ostatni dzień pobytu opiekunki żeby wysprzątać jej pokój z butelek po alkoholu. Nie piszę tego żeby kogoś oczernić czy oskarżyć. Po prostu przypomniało mi się to jak przeczytałam twój post i chciałam się z tym podzielić. Pozdrawiam Cię z całego serca Witoldzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Pracowała Pani w tej firmie? Dlaczego ma Pani takie zdanie,?

Emilia

Agata racja całkowita.Popieram Cie w 1000%

Kaśka

Cześć Agata. Napisz proszę coś więcej o oszukańczych praktykach tej firmy.

anonymous

Powiem Sam jak tu jest po wyplacie narazie znosnie nie narzekam szymon

Emilia
@anonymous 27.07.2018 18:10

anonymous nie licz na wysoką pensję.Tną na czym się da i ile sie da.

LiLkA
@Emilia 27.07.2018 20:53

anonymous napisz jak tam po wypłacie ? chciała bym wiedzieć bo za moich czasów dawali 1300 euro i chciała bym wiedzieć czy coś się w tym temacie zmieniło. może dają więcej ? daj znać

Kazia

Nie polecam. Opiekunka zostaje w razie potrzeby bez pomocy.

Emilia
@Kazia 18.05.2018 22:05

Kazia,jestem z Tobą.Witaj w klubie.

Alicka
@Emilia 27.07.2018 20:54

Kazia i Emilia napiszcie proszę co was spotkało. W jakiej sytuacji Agencja Efekt zostawiła was "na lodzie" nich wszyscy się dowiedzą.

aska

Pracowałam z firmą efekt Szybko dostalam prace, wynagrodzenie takie jak w umowie, kontakt z p. Marion bez żadnych problemów, pelna organizacja podróży. Joanna Z

znienacka
@aska 29.07.2018 00:37

Dzień dobry.Cieszę się ,że twój kontakt z Marion był bez żadnych problemów. W moim przypadku było tak ,że rodzina podopiecznej zadzwoniła do mnie i powiedziała że Marion chce od nich miesięcznie 500 euro więcej za opiekę ponieważ rzekomo powiedziałam jej że nie spodziewałam się ,że będzie aż tyle pracy i oczekuję wyższej pensji. Byłam w ogromnym szoku jak to usłyszałam. Nie wiedziałam co mam powiedzieć. W moim odczuciu Marion wyłudza pieniądze o rodzin podopiecznych.W każdym razie zapytałam Marion o co chodzi a ona mi na to ,że skoro już o tym wiem to powinnam się za nią wstawić i potwierdzić jej słowa. Nie zrobiłam tego. To była moja pierwsza i ostatnia praca z tą Panią gdyż obiecała mi ,że znajdzie na mnie coś żeby mieć powód żeby mnie zwolnić. Długo nie musiała szukać gdyż w niedługim czasie moja podopieczna powiedziała jej ,że ją głodze tzn. nie daje jej nic do jedzenia. Dziś zastanawiam się kto zniszczył mnie bardziej moja podopieczna kłamiąc na mój temat ,że ją głodze , Marion że oczekuję więcej pieniędzy za swoją pracę których nigdy nie zobaczyłam. Trzymam kciuki za wszystkie osoby które pracują z firmą Efekt oraz przedstawicielem po stronie niemieckiej Panią Marion.Mam nadzieje ,że nigdy nie spodka was tyle przykrości co mnie. Jedna bardzo ważna rzecz jeżeli Marion będzie was chciała złamać to słowa dotrzyma więc lepiej od razu zrezygnować , zjechać do Polski i szukać sobie innej pracy.

Katarzyna
@znienacka 04.09.2018 22:31

Bardzo cenna informacja. Oby takich więcej. Dziękuję.

Kamil

@anonymous, jak przedstawia się Twoje doświadczenie z Agencja Zatrudnienia Efekt? Proszę Cię o rozwinięcie swojej myśli ujętej w poprzednim wpisie. Będzie ona bardzo ważna dla osób, które zastanawiają się nad współpracą z tą agencją.

anonymous

Nie polecam tej agencji ! Uciekajcie jak najdalej od nich !

Ewa

Nie dostałam odpowiedzi na zadane pytanie odnośnie warunków zatrudnienia, dlaczego? pozdrawiam Ewa

Emilia

Jednym slowem barachło.

Kamil

@Kazia, o jakiej sytuacji mówisz? Czy mogłabyś powiedzieć coś więcej? W tym momencie Twoja opinia jest bardzo ogólna i niewiele mówi na temat pracy poprzez Agencja Zatrudnienia Efekt. Czy ktoś z Was także współpracował z tą firmą? Jakie widzicie plusy i minusy tej współpracy? Zachęcam Was do dodawania swoich opinii!

Kamil

Zapraszam do nowych wpisów osoby, które są obecnie lub były w przeszłości związane z firmą Agencja Zatrudnienia Efekt, chętnie poznamy waszą ocenę współpracy z tą firmą! @Aneta, Twój wpis jest bardzo krótki i za wiele nam nie mówi, więc zachęcam Cię do bardziej merytorycznej opinii, dlaczego nie polecesz pracy w firmie Agencja Zatrudnienia Efekt. @Halina, w swoim komentarzu piszesz, iż ten pracodawca zostawił Cię na lodzie, proszę napisz nam więcej szczegółów dotyczących tej sprawy. Twój kolejny wpis w tym temacie będzie dla nas bardzo istotny.

Aneta

co tu duzo pisac, nie polecazm

Halina

Nie polecam współpracy z tą firmą , zostawili mnie na lodzie

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

czemu bzdury wypisujesz f efekt nie taka

Andziulka7

Pozdrowienia dla przemiłej konsultantki p.Małgorzaty !Dzięki niej nabrałam zaufania do agencji i mam nadzieję na miłą współpracę.

Betka
@Andziulka7 17.04.2018 20:29

opinię się wystawia raczej po zakończonym zleceniu. Ale oczywiste że (usunięte przez administratora)to jedna z osób pracujących w biurze.

Zostaw opinię o Agencja Zatrudnienia Efekt Sp. z o.o. sp.k. - Strzelce Krajeńskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Zatrudnienia Efekt Sp. z o.o. sp.k.