4.1/5

Regulamin i polityka prywatności

5. Opinie o 3e Software House

Opinie o 3e Software House Warszawa

06.09.2021 10:19

* dofinansowanie zajęć sportowych * prywatna opieka medyczna * dofinansowanie szkoleń i kursów * możliwość pracy zdalnej * elastyczny czas pracy * owoce * spotkania integracyjne

ReviewUserIcongary muwałt

11.10.2024 10:16

Pracuję już w tej firmie od wieluuuu lat i bardzo sobie cenię atmosferę oraz zespół. Dodatkowo: Z plusów: - świetni i zgrani ludzie - rozwój - bardzo ciekawe projekty (często stawiające ciekawe wyzwania do ogarnięcia) - ogólnie ekstra atmosfera Z minusów: - chyba brak, przynajmniej na ten moment nie widzę ;)

ReviewUserIconkwadratura

07.10.2024 13:58

Pracuję w firmie od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z atmosfery oraz wsparcia, które otrzymuję na każdym etapie. Zespół jest zgrany, jest możliwość rozwoju, praca zdalna i imprezy integracyjne. Polecam. :)

ReviewUserIconhatfu

17.09.2024 11:57

Na początku wszystko ok, wysyłają mejla kopiuj-wklej i później kontakt się urywa. Także uważajcie, bo zbierają dane (:
    ReviewUserIconByły dev

25.04.2024 17:01

Bardzo proszę uważać na 3e firma od środka całkiem ok chociaż zależy do jakiego projektu trafisz . Natomiast po paru miesiącach od zatrudnienia zwalniają ludzi bo okazuje się że nie ma pracy a de facto nie było jej od początku . Poprostu uważajcie jeżeli zostawiacie pewną pracę , nawet sami kierownicy projektów na daily twierdzą że zatrudniają a oni nie maja co robić z pracownikami.

26.04.2024 12:01

Dziękujemy za podzielenie się swoimi obserwacjami. Niemniej jedak chcielibyśmy wyjaśnić, że Twoje doświadczenia nie zgadzają się z naszymi standardami i wartościami jako firmy. Celem 3e jest stworzenie dobrego środowiska pracy, wiec staramy się zapewnić stabilne i satysfakcjonujące warunki współpracy. Chcielibyśmy zaprosić Cię do dalszej dyskusji na ten temat, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Twoje doświadczenia, więc zapraszamy o kontaktu w celu ustalenia terminu spotkania. Życzymy wszystkiego dobrego. Dział HR

23.06.2022 10:06

Szanowni Państwo, czy istnieje możliwość pracy całkowicie zdalnej? Ewentualnie w systemie hybrydowym (dojazdy na spotkania)?

14.09.2023 08:55

Tak, dajemy możliwość pracy 100% zdalnej.

15.09.2023 10:23

Mamy 2 biura (Warszawa, Łódź). Każdy pracownik ma możliwość pracy stacjonarnej. Czy dużo osób korzysta z tej opcji? Zdecydowana większość wybiera pracę w pełni zdalną. :)

14.06.2023 15:14

Sporo etapów rekrutacji, ale wszystko wygląda profesjonalnie.

04.02.2023 10:38

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w 3e Software House?

13.02.2023 13:35

Zgodnie z tym co napisaliśmy na naszej stronie www.3e.pl. W 3e panuje przyjacielska atmosfera - ponieważ jako studenci zaczynaliśmy w prawdziwym garażu, daleko nam do korporacyjnych konwenansów. Nie mówimy sobie per „Pan” i nie wymagamy garnituru. Zamiast tego wzajemnie się szanujemy i słuchamy tego, co każdy ma do powiedzenia. To nie wszystko - Każdego roku robimy co najmniej jedną imprezę integracyjną (mamy na koncie już 3 wypady w góry i zmagania w escape roomie). Dbamy też o bardziej prozaiczne rzeczy: dobrą kawę z ekspresu, regularne dostawy świeżych owoców oraz narzędzia pracy i wygodne krzesła. :)

26.10.2022 10:32

Jak się pracuje z ludźmi z 3e Software House?

07.11.2022 21:42

Z doświadczenia mogę powiedzieć, że zespół jest przyjazny. :)

07.11.2022 22:13

Tak, jestem zadowolona. :) Oczywiście wszystko zależy od umiejętności. Do wynagrodzenia dochodzą również premie. Tutaj znajdziesz aktualne oferty 3e. https://www.3e.pl/praca/aktualne-oferty-pracy
    ReviewUserIconKamila

31.03.2020 13:28

Nie polecam rekrutować się do tej firmy, bardzo nieprofesjonalne zachowanie. Wykonałam zadanie rekrutacyjne, które zajęło mi dużo czasu i nie dostałam żadnego feedbacku od firmy, pomimo prośby.
    ReviewUserIconPiEm

06.07.2020 13:27

Dlatego nigdy nie rob zadania, ktore wyceniasz na wiecej niz 4-6h. Zadanie rekrutacyjne to krótkie sprawdzenie kompetencji, a nie prowadzenie projektu / robienie tasków za friko dla januszsoftu :]
    ReviewUserIconRobert

12.07.2022 11:36

Zadania rekrutacyjne w 3e były bardzo proste. Jeżeli zajęło ci to tak dużo czasu to znaczy, że pewnie jeszcze musisz zdobyć więcej doświadczenia. Jeżeli zadanie było zrobione zupełnie źle, to rekrutujący mógł pomyśleć, że ktoś sobie robi jakieś nie poważne żarty i dlatego brak feedbacku. Trudno dać feedback który w praktyce byłby szkoleniem ¯\\\_(ツ)\_/¯
    ReviewUserIconTom

04.07.2022 09:17

Luźna atmosfera, faktycznie nie ma napinki korpo, tak jak piszą na stronie. Dużo fajnych ludzi. Dzięki za współprace chłopaki.

03.07.2022 18:41

Czy po pierwszym etapie rekrutacji, w przypadku odrzucenia kandydata, 3e wysyła feedback?

20.09.2020 12:02

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w 3E Software House?
    ReviewUserIconTomTom

08.12.2021 17:21

A ile dni?

08.12.2021 18:07

20 dni.
    ReviewUserIconme

06.09.2021 10:29

Nie ma korporacyjnej napinki, pomimo, że to spory software house.
    ReviewUserIconNowy

20.07.2021 08:22

Dołączyłem niedawno, póki co mi się podoba.
    ReviewUserIcon.

07.06.2021 08:16

Rozmowa rekrutacyjna była na dobrym poziomie. Niestety mimo zapewnień i podania terminu ostatecznego odpowiedzi, brak feedbacku. Szanujmy swój czas.

24.06.2021 19:07

Też tak miałem! Brak szacunku dla kandydatów.
    ReviewUserIconNikt

22.11.2020 22:57

Rozmowa kwalifikacyjna na pełnym luzie. Dostałem zadanie i powiem wam że trzy razy się zastanawiałem czy aby na pewno programista powinien modelować wygląd bazy danych. Dziwne tam mają zadania plus brak feedbacku mimo zapewnień.

23.02.2021 13:51

Jeśli nie otrzymał Pan odpowiedzi to przepraszamy. Zależy nam na tym, żeby każdy kandydat otrzymał informację zwrotną. Za zaistniała sytuacje przepraszamy.
    ReviewUserIconJakub

03.04.2019 18:43

Czy ktoś wie o aktualnych rekrutacjach w firmie? Trudno dostać się do was?

23.02.2021 13:47

Minęło sporo czasu od Pana zapytania. Utworzyliśmy zakładkę z aktualnymi ofertami: https://www.gowork.pl/praca/3e-software-house;pr

11.06.2020 11:43

Czy jest możliwość pracy w 3E Software House na część etatu?

23.02.2021 13:41

Jest to sprawą indywidualna. Każda rekrutacja jest inna. Przeważnie poszukujemy osób na pełen etat.

Kontakt - 3e Software House

ul. Jelinka 32 01-646 Warszawa

30.12.2020 11:35

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie 3E Software House?

23.02.2021 13:35

Chcielibyśmy prosić o doprecyzowanie pytania. Zapraszamy do kontaktu pod nr 725 935 000, odpowiemy na wszelkie Pana pytania.
    ReviewUserIconPartyk

22.02.2021 11:01

Hej, jak wygląda u Was proces rekrutacji? Ile jest etapów?

23.02.2021 12:15

Cześć, informację na ten temat znajdziesz w zakładce: Proces rekrutacji https://www.gowork.pl/3e-software-house,1035452/rekrutacji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w 3e Software House?

ReviewUserIconMichał

21.02.2021 13:31

Macie problem z nadgodzinami?

22.02.2021 09:12

Panie Michale, wiemy, że zmęczenie nie pozwala na tworzenie efektywnego kodu. Wiemy, że wdrożenie w piątek o 21 jest co najmniej „ryzykowne”. Wiemy też, że praca o 3 rano to bzdura. Dlatego unikamy ślęczenia w pracy po godzinach. Zaczynamy pracę między 8 a 9:30 - tak, aby każdy mógł spokojnie dojechać do biura. Rozumiemy też, jeśli co jakiś czas musisz wyjść wcześniej, albo wyskoczyć i coś załatwić.
    ReviewUserIconAB

10.04.2019 17:30

Polecam pracę w 3e. Elastyczny czas pracy, fajni ludzie, ciekawe projekty, najnowsze technologie. Czyli można się wiele nauczyć, zdobyć doświadczenie, a jednocześnie atmosfera jest bardzo przyjazna. Oba biura w Warszawie (Żoliborz i Mokotów) są blisko metra, więc dojazd bez korków. Wynagrodzenie OK (mniej więcej średnia na rynku), a do tego premie kwartalne. Dla mnie ważna jest też bezpłatna prywatna opieka medyczna i dofinansowany multisport. Możliwe są też szkolenia zawodowe lub angielski.
    ReviewUserIconProgramista

04.04.2019 11:07

Atmosfera w firmie bardzo luźna i przyjacielska Ciekawe projekty. Nastawienie na rozwój pracowników. Indywidualne traktowanie pracownika jest tu na porządku dziennym. W nowych projektach wykorzystywane są najnowsze technologie. Zespoły chętnie dzielą się wiedzą, możliwość migracji między projektami. O code review, testach, continous integration i innych dobrych praktykach nie wspomnę :) Z czystym sumieniem polecam pracę w 3e. Z minusów Mógłby być lepszy hardware dla programistów.
    ReviewUserIconanonimowy

04.04.2019 11:06

Zalety: przyjazna atmosfera, elastyczny czas pracy dostosowany do pracownika, w nowych projektach stawianie na najnowsze technologie, dobre praktyki programistyczne. Wady: przeciętny sprzęt jak na firmę programistyczną.
    ReviewUserIconA

04.04.2019 11:01

Pracuję od niedawna ale na dzisiaj wszystko OK. Obecnie realizują duży i ciekawy projekt. Można polecić :)
    ReviewUserIconmordor warior

03.04.2019 17:26

Miła atmosfera, ludzie koleżeńscy, weseli i na poziomie. Pressing na rozsądnym poziomie. Sporo wspólnych wyjść imprez, czasem wyjazdy. Projekty - tutaj zależy od tego co kto lubi. Raczej duże, wieloletnie projekty infrastrukturalne, niż np. modne aplikacje mobilne. Dojazdy w Warszawie rewelacyjne, obydwa oddziały przy metrze, w Łodzi też znośnie. Ogólnie bardzo na plus. P.S. W jednej z siedzib jest sauna i bywa, że jest używana po godzinach :).
    ReviewUserIconAdministrator

14.04.2018 17:49

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w 3e software house? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.
    ReviewUserIconKamyk

23.06.2018 08:20

Atmosfera jest super, przyjacielska. Jesli jest problem, zawsze znajdzie sie ktos kto pomoze.
    ReviewUserIconMarek

16.07.2017 22:31

Czy wiecie ile zarabia Junior Tester? Najlepiej w Łodzi. ale warszawska stawka tez mi się przyda.
    ReviewUserIconŁuk

13.06.2017 07:44

Pracuje od 2 tygodni Firma wydaje się bardzo ok, warunki wporządku, kasa satysfakcjonująca. Fajne jest to, że każdy się zna i wie za co odpowiada, jest dużo komunikacji w firmie takiej "na żywo" a nie tylko maile. Jestem pod wrażeniem wdrażania w prace, każdy jest pomocny i nawet jak trzeba zostać trochę dłużej by mi w czymś pomóc/coś wytłumaczyć to nie ma problemu. Na razie same pozytywy, zatem polecam.
    ReviewUserIconAnia

23.05.2017 16:44

Witam Nie wiem z czego wynika powyższa, bezsensowna konwersacja. Nie dawno brałam udział w procesie rekrutacyjnym w firmie 3e Software house w Warszawie i z pełnym przekonaniem mogę polecić firmę,. W moim przypadku wrażenia są bardzo pozytywne. po wstępnej rozmowie otrzymałam mail z daniami do rozwiązania zdalne (z domu), test rozwiązałam w godzinę i odesłałam. Już następnego dnia zadzwoniono do mnie, poinformowano mnie o błędach które popełniłam oraz o lepszych sposobach na podejście do danego zagadnienia. Powiem od razu że byłam zaskoczona, spodziewałam się tylko informacji czy przeszłam na kolejny etap czy nie. Miałam kontakt z dwiema osobami, ich podejście oceniam bardzo fair, wiele wyniosłam z tego procesu rekrutacyjnego. Niestety, szukam dalej....
    ReviewUserIconWojtek

11.05.2017 13:14

Napisała: "Po tygodniu, po wykryciu dziwnej sytuacji (zmiana zeznań) postanowiłam oddzwonić z ukrytego numeru. Ten sam Pan się przedstawił, jednak na zadane pytanie zareagował ciszą, było słychać tylko dźwięki z otoczenia. Powtórzyłam pytanie po kilkunastu sekundach ciszy, potem po 2 minutach i jeszcze po kolejnych. Jedyne na co mnie firma naciągnęła to na 5 minut połączenia nie w abonamencie + ponad 5 minut poprzednim razem," Takiego zachowania ciężko nie nazwać naciągnięciem na koszty telefoniczne. Przez poszanowanie powinno się odpowiedzieć,że oferta jest nieaktualna na przykład mówiąc, że został przyjęty ktoś inny.
    ReviewUserIconWojtek

11.05.2017 13:07

Przecież kandydatka wszystko napisała. Jak wół stoi, że odebrali poczym się odezwali, potem pewnie mówiła, a druga osoba przestała słuchać i położyła telefon na biórku albo włożyła do kieszeni nie rozłączając. Pierwsza opinia dużo wcześniejsza ją tylko potwierdza. Firma niepoważna.
    ReviewUserIconkandydatka

10.05.2017 15:23

"Droga Pani (...nazwisko do usunięcia...), Proces rekrutacyjny wyglądał jak wyglądał, ze względu na Pani zaniedbania" 1. Jeżeli była jakakolwiek awaria/zaniedbania, to po państwa stronie. Odpowiedzi Państwa serwera na wszystkie maile są prawidłowe stwierdzające, że serwer poprawnie odebrał wiadomość. Logi są rzetelne i zabezpieczone do ewentualnych celów dowodowych. 2. Nie dostał Pan zgody na ujawnianie mojego nazwiska. 3. Telefon też szwankował? Proszę pamiętać, że rozmowy mogły być nagrywane do celów dowodowych oraz dla mojego bezpieczeństwa (jako osoba prywatna, gdy korespondencja jest skierowana do mnie, nie muszę o tym informować w przeciwieństwie do pracowników firm). Czy @użytkownik M.K. byłby zadowolony, gdyby tu zostawiono jego imię i nazwisko? Tego wszystkiego dowiaduję się od koleżanki, że firma nie dba o dane osobowe. Czy znane są Państwu konsekwencje łamania Ustawy o Ochronie Danych Osobowych? Formułki zawarte w CV są niezrozumiałe? PS. Od prowadzenia korespondencji (co sugeruje początek posta) jest poczta, nie zaś strony trzecie. Zgoda tej firmie została cofnięta.
    ReviewUserIconBeata

10.05.2017 12:39

Publikacja nazwisk kandydatów już sama w sobie świadczy o praworządności tej firmy. Przydałaby się wizyta odpowiedniego urzędu w tej firmie. Ciekawe czy kandydatka wyraziła zgodę na publikację jej danych na gowork, czy tylko do celu zatrudnienia.
    ReviewUserIconKandydatka

24.04.2017 16:59

Niestety po odbytym przewodzie rekrutacyjnym jestem rozczarowana brakiem profesjonalizmu i podstawowych manier. Firma 3e software house (Warszawa) przysłała pytania w odpowiedzi na CV, na które odpowiedziałam zgodnie z prawdą i zadałam pytanie o doprecyzowanie ostatniego, ponieważ nie było jasne, przysłanie czego firma wymagała. Po telefonie twierdzili, że mój mail nie doszedł, że Pan, do którego dzwoniłam już tam nie pracuje. Po przeszukiwaniu maili potem stwierdził nagle, że pracuje, ale już nie przy rekrutacji. Chciał by oddzwonić za tydzień. Po tygodniu, po wykryciu dziwnej sytuacji (zmiana zeznań) postanowiłam oddzwonić z ukrytego numeru. Ten sam Pan się przedstawił, jednak na zadane pytanie zareagował ciszą, było słychać tylko dźwięki z otoczenia. Powtórzyłam pytanie po kilkunastu sekundach ciszy, potem po 2 minutach i jeszcze po kolejnych. Jedyne na co mnie firma naciągnęła to na 5 minut połączenia nie w abonamencie + ponad 5 minut poprzednim razem, bez udzielenia chociażby prostego zdania: "Podjęliśmy decyzję o odrzuceniu Pani kandydatury". Tyle by wystarczyło, już nie wnikając o co poszło, raczej nie o pieniądze, bo kwota mieściła się w deklarowanych widełkach brutto podanych w ogłoszeniu. Dlaczego opinie tutaj znikają? Zdaje mi się, że już dodawałam ją.
    ReviewUserIconJ.

11.05.2017 12:47

"Jedyne na co mnie firma naciągnęła to na 5 minut połączenia nie w abonamencie + ponad 5 minut poprzednim razem" Nie rozumiem jak można naciągnąć kogoś na rozmowę telefoniczną w momencie kiedy dzwoni się z własnej, nieprzymuszonej woli. Rozumiem, że niepowodzenia bywają czasami ciężkie do zniesienia lecz nie jest to powodem do obrzucania innych błotem. Pozdrawiam
    ReviewUserIconRozczarowana

20.01.2017 10:31

Witam. Niestety muszę powiedzieć, że jestem rozczarowana procesem rekrutacyjnym przeprowadzanym przez tą firmę. Od znajomych ze świata IT słyszałam o niej kilka, różnych, opinii. Firma chwali się kilkoma "projektami" m.in. appką mobilną dla ... zresztą zajrzyjcie na www. Szał po prostu;) Mimo tego zdecydowałam się złożyć swoją aplikację. No i niestety...przeżyłam rozczarowanie. Standardowo złożyłam CV, odbyliśmy rozmowę tel. Standardowo dostałam pytanie o stawkę i standardowo żadnej odp. zwrotnej. Za proces odpowiedzialna była Pani Urszula K. Powiem tak. To czy posiadam kompetencje na stanowisko, na które startowałam to jedno, zaproponowana przeze mnie stawka to drugie. Natomiast uważam, że informacja na starcie typu: proces rekrutacyjny potrwa tyle a tyle, lub info, że nie zakwalifikowała się Pani w ogóle do procesu rek. i na złożeniu CV na ten moment nasza współpraca się zakończy, myślę że taka informacja świadczyła by zarówno o profesjonalizmie firmy, jak i szacunku do potencjalnego pracownika. Jasne i klarowne zasady, albo jesteśmy tobą zainteresowani albo odpadasz:) Tymczasem po raz kolejny to ja musiałam pisać z pytaniem jak się sprawy mają i czy dostanę jakiekolwiek info. Otrzymałam odpowiedź w miłym tonie, nie powiem, natomiast tekst o rozwiązaniu zadań??? których nie miałam de facto okazji rozwiązać, świadczy jak dla mnie o tym, że ktoś tu jest najwyraźniej niepoważny. Także reasumując cieszę się, że finalnie do nich nie trafiłam bo już czuję jakby ta współpraca wyglądała. Pozdrawiam:)

Zostaw merytoryczną opinię o 3e Software House

Nie przegap nowości o 3e Software House!