Firma porządna, konkretna i uczciwa. Jak się umówisz tam masz. Zawsze na czas i w terminie. Szef bardzo wyrozumiały. Klienci są bardzo zadowoleni, czasem zachwyceni. Sam jestem często zdziwiony jakie ma podejście do biznesu, oczywiście na plus. Firma powoli się rozwija, ale salon w Oświęcimiu i sala kinowa pokazowa extra.
tom
14.01.2023 14:10
Uwaga , S4 Home to kombinatorzy. Jak wiecie chętnie wysyłają wzmacniacze na testy (reklamują się głównie na forum Audiostereo). Powiem dlaczego (uwaga spojler: po to żeby robić wały na odszkodowaniach): otrzymałem paczkę z Atoll in 200 Signature która była Pancernie zapakowana, brak uszkodzeń z zewnątrz. Przenosząc wzmacniacz z paczki na komodę usłyszałem raz (powtarzam raz) że coś lata w środku i nie wzbudziło to we mnie zainteresowanie gdyż paczka była cała, tak samo jak sprzęt. Odesłałem wzmacniacz spakowany w ten sam sposób, dodatkowo ubezpieczony (ekstra płatne) i S4 Home w po odbiorze paczki stwierdziło że sprzęt jest uszkodzony. Początkowo nie wiedziałem co było uszkodzone ale później w trakcie dyskusji okazało się że jest to samo uszkodzenie (coś latało w środku).Co ciekawe wg S4 Home dodatkowo można było zobaczyć poluzowanie obudowy, ale jak poprosiłem o zdjęcia tych luzów nie otrzymałem (pomimo wszystko mogłem je też przeoczyć trzymając Atolla przed około 3 sekundy w rękach przenosząc z kartonu na komodę).Co ciekawe S4 Home zdecydowało się nawet mi "ulżyć" i zrobić w moim imieniu reklamację, powiem dlaczego ;) Po to żeby od ubezpieczyciela wyciągnąć jak najwięcej kasy. S4 Home wysyła produkty używane z kaucją jak za nowe, za Atolla o wartości 5 albo 5.5k zapłaciłem 8k kaucji która została zablokowana (pamiętajmy że S4Home kupiło taki produkt od dystrybutora pewnie za 5k nowy albo otrzymało testówkę za free). Tą samą testówkę pewnie wyślą do stu albo dwustu innych zainteresowanych a na mnie wypadło że sprzęt akurat sam się rozleciał w trakcie wysyłki bo przecież nie było uszkodzeń z zewnątrz.
Idąc dalej, zablokowano mi zwrot kaucji, zapytałem S4 Home jaka jest wartość uszkodzenia i otrzymałem odpowiedz ze nie wiedzą :) Zapytałem następnie czego oczekują? Jakiego zwrotu od kuriera etc => też nie wiedzą. Niczego nie wiedzą. Zapytałem jaka jest realna wartość uszkodzenia żeby otrzymać różnicę wpłaconej kaucji a szkody zanim reklamacja zostanie rozstrzygnięta, też nie wiedzą. O wartość szkody zapytałem z ciekawości przed otrzymaniem odpowiedzi od kuriera żeby skonfrontować ich roszczenia ze szkodą i ewentualnie wiedzieć na co się przygotować, chociaż wg mnie to nie na mnie powinna leżeć ta kwestia bo sam otrzymałem wzmacniacz w którym coś latało w środku. Skoro nie wiedzą czego oczekują to czemu blokują mi pełną kaucję i na jakiej podstawie chcą mi zwrócić kaucje? Tym bardziej że sami mi napisali ze uszkodzenie definitywnie powstało w trakcie transportu, więc ryzyko powinno być po stronie przewożnika oraz S4 Home jako że decydują się na taką forę prezentacji produktów! JEDNYM SŁOWEM NIE POLECAM, DO WPŁATY KAUCJI BYŁA MĄDRA DYSKUSJA, PÓZNIEJ SIE TO ZMIENIŁO. NIE RYZYKUJ I NIE KUPUJ BEZPOŚREDNIO U NICH. KUP NP PRZEZ ALLEGRO!
Piotr
30.03.2020 11:52
Byłem tam w sobotę 28.03.2020r. do rozmowy z Panem(ciężko to nazwać sprzedającym-raczej pasjonatem) brakowało 4-opaka, po tylu pytaniach i problemach które stworzyłem, Pan ze mną rozmawiał, jak z kolegą któremu nie chce coś sprzedać tylko doradzić. Niesamowite miejsce.
Darek
11.01.2017 12:31
Firma bardzo szybko się rozwija. W dwa lata potroili personel. Szef ludzki, co w branży jest rzadkością. Płacą za nadgodziny, dojazdy, wyjazdy. Póki co polecam z czystym sercem. A zarobki każdy negocjuje indywidualnie. Plus za dużą dawkę nauki. Robią bardzo zaawansowane systemy sterowania budynkiem oraz sale kinowe w prywatnych domach, lepiej wygłuszone i przygotowane akustycznie niż niejedno kino. POLECAM!