07.11.2021 12:44
Jaka atmosfera jest między działami w LST-NET Sp. z o.o.?
26.04.2022 12:58
Rewelacyjna! Wyjście firmowe, raz w miesiącu to obowiązek! :)
Julia
26.04.2022 12:59
Jest w porządku! Jeden drugiego szanuje. Każdy dba o dobrą atmosferę w firmie.
Ktoś
30.04.2019 15:26
(usunięte przez administratora) Zero profesjonalizmu i jakiegokolwiek poważnego traktowania. Kolejna firma która w porozumieniu z ,,Pupem'' uruchamia ,,atrakcyjną'' ofertę stażu po którym obowiązuje przynajmniej trzymiesięczny okres zatrudnienia. Deklaruje się kandydata o poinformowaniu go w sprawie stażu niezależnie od wyniku rekrutacji po czym milczy. Kiedy za drugim razem (bo za pierwszym oczywiście trzeba zbyć kandydata) zadzwoniłem ponieważ SZANOWNI PAŃSTWO nie byli łaskawi poinformować mnie o wyniku rekrutacji usłyszałem jedynie ,,dziękujemy panu''. Żałośni, nieprofesjonalni i niepoważni ludzie, którzy za nic mają osoby starające się o staż. Są przekonani o swojej ważności, lecz jest to tak naprawdę nic nie warta, nic nie znacząca firemka położona na zupełnym odludziu z którego zawracają ptaki.
29.11.2019 13:19
Szanowny Panie ,,Ktoś'',
Dziękujemy bardzo za komentarz. Z naszej perspektywy cała sytuacja wyglądała zgoła inaczej.
Cały proces rekrutacji, jak słusznie Pan zauważył, realizowany był we współpracy z PUP. Urząd poinformował nas o tym, iż zostaną nam przedstawione cztery kandydatury potencjalnych stażystów. Był Pan pierwszą osobą skierowaną z PUP. Kiedy zadzwonił Pan do nas po raz pierwszy, zakomunikowaliśmy, iż proces rekrutacji nadal trwa - oczekiwaliśmy na dwóch kolejnych kandydatów. Kolejny kontakt z Pana strony zbiegł się z terminem podjęcia przez nas decyzji o wyborze kandydata, dlatego poinformowaliśmy Pana o tym, iż nie zdecydujemy się z Panem na współpracę.
Nie jesteśmy przekonani o swojej ważności, zawsze staramy się patrzeć z różnych perspektyw.
Życzymy wielu sukcesów na gruncie zawodowym.
Zostaw merytoryczną opinię o LST-NET Sp. z o.o.