Czy firma Napollo 30 Sp. z o.o. kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Z perspektywy czasu, a zwłaszcza w porównaniu do innych deweloperów, Napollo oceniam wysoko. Bardzo merytoryczni ludzie w dziale mieszkaniowym, dobra atmosfera i współpraca chociaż, jak to zwykle bywa, są wyjątki. Fajnie przygotowane projekty, dbałość o szczegóły i zadowolenie klienta. Trochę z wysokością wypłat zostali z tyłu ale ponoć ostatnio poprawili. I - co jest rzadkością - PM-om proponują umowę o pracę jeśli ktoś nie chce umowy B2B. Polecam
Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Napollo 30 Sp. z o.o.?
Mieszkam w Nowym Południu i nie mam zastrzeżeń. Wykończenie takie, jak w umowie, ściany trzymają pion, budynek dobrze otynkowany. Meszkamy tu już ponad rok i póki co inwestycja nie przyniosła nam problemów.

Jaka atmosfera jest między działami w Napollo 30 Sp. z o.o.?
Ja oceniam bardzo dobrze. Mamy regulaminowe przerwy, pieniądze na czas nie ma problemu z urlopami nawet w szczycie zamówień, odbiorów lokali. Zmiana miejsca zamieszkania zmusiła mnie do rezygnacji z pracy. Inaczej bym się nie zwalniał.
A to według Was dobra firma tak? Jaka jest atmosfera oraz zarobki? Dajcie znać
Osobiście powiem ci że nie narzekam. Pracuję w dziale kontaktu z klientem. Mam pełne wsparcie u góry, jeśli coś zrobię nie tak odpowiadam za to, wiadomo ale to mam rozmowę i mam się poprawić. Nie stosuje się tu mobbingu czy kar płacowych.
Pracę oceniam dobrze. Miałam wynagrodzenie zawsze mniej więcej w tym samym terminie, pracę wykonywałam sumiennie, więc nie miałam problemów z zarządem. Pytacie o atmosferę? Oceniam ją dobrze. Mi ta praca pasowała.
W dobrej firmie trzeba się starać żeby dobrze zarabiać!
Korporacja chop sztaplerów zamówić wykonać i nie płacić w terminie lub wcale tak jak w N_PARK Stara Iwiczna
nie liczy się zwykły pracownik, zarobki w porównaniu do innych grup z tej branży na bardzo niskim poziomie, zatrudniają swoich bliskich lub osoby w bardzo dobrej komunikatywie z kierownikiem a co to oznacza dla zwykłego pionka "donosicielstwo" , premia roczna śmiech na sali, kierownicy oczywiście do swoich kieszonek potrafią dorzucić ale zwykłemu pracownikowi nie a niestety to bardzo przykre ponieważ to zwykli pracownicy w większej części tworzą tą grupę, główna księgowa ma wiedzę gorszą niż zwykła księgowa a odpowiedzialność zwala na stanowiska niższe lub na kierowników projektu.....nie polecam
Poziom twojej wypowiedzi uzasadnia twoje wynagrodzenie i "śmieszną" premię.. dziwne, że ktokolwiek ją przyznał. Atmosfera w firmie dobra, ambitni ludzie. Wynagrodzenia na warunkach rynkowych, według kompetencji.
Sądząc po Twojej opinii polecasz pracę w Napollo osobom, które angażują się w powierzane im obowiązki. Za co w Napollo można dostać premię? Czy jest ona przyznawana również kwartalnie?
Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie przedstawia się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.
Co sądzicie o poziomie zarobków w Napollo? Czy w ostatnim czasie uległ on zmianie?
Warunki pracy bardzo dobre. Niestety ogromna rotacja kadr. Liczą się tylko typowe korporacyjne szczury Reszta to pionki które nic nie znaczą i z którymi nikt się nie liczy. Wynagrodzenia na dobrym poziomie wypłacane na czas . Zatrudnienie na umowy o pracę .
Witam Mógłbyś podać widełki tego wynagrodzenia na dobrym poziomie?? Stanowisko inżynier kontaktu
Typowa korporacja, "wyścig szczurów" jesteś tylko pionkiem, a co się tyczy kasy to na poziomie i na czas.
Jak się pracuje w Napollo 30 Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Napollo 30 Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Napollo 30 Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!