4.8/5

• Stanisławowo
  • Góra
  • Pomiechowo

3. Opinie o pracodawcach Nowy Dwór Mazowiecki
  5. Opinie o Tea Brother Sp. z o. o.

Opinie o Tea Brother Sp. z o. o. Nowy Dwór Mazowiecki

Nie przegap nowości o Tea Brother Sp. z o. o.!

PH.aga

28.02.2025 09:08

Przez rok pracowałam na stanowisku ph . Czytając poprzednie opinie ,mam wrażenie że pisze je jedna osoba podszywająca się pod byłych pracowników , niezadowolona z życia prywatnego jaki zawodowego. Tkwi w tej firmie i potrafi tylko siać nienawiść i plotki .Jesteś nie zadowolona/y z pracy dla tej firmy to ją ZMIEŃ !!!!

24.01.2025 21:16

PRAWDA

30.01.2025 19:55

(usunięte przez administratora) Oferują dobra podstawę ale tylko dobra jest na rozmowie rekrutacyjnej. (usunięte przez administratora) Zero kontaktu z przełożonym radź sobie sam. Firma chce ale nie może. Źle zarządzana. Auto do użytku prywatnego( w teorii) aż strach jeździć. Myjnia za swoje, bo korzystasz z auta. Normalne firmy udostępniają na flotę myjnie. Bramki na autostradzie, parkingi płacisz sam. Brak szacunku do pracownika. Premie frekwencyjne opóźnione. (usunięte przez administratora) Ludzie nie idźcie tu do pracy. Brak szacunku do pracownika,inaczej robią niż mówią Szkoda nerwów.

14.09.2024 14:43

W Cybulice Małe Tea Brother Sp. z o. o. poszukuje pracownika na stanowisko Specjalista e-commerce. Wziąłeś udział w procesie rekrutacji? Daj znać, jak on wyglądał. Te informacje mogą okazać się cenną wskazówką dla mieszkańców regionu, którzy biorą pod uwagę pracę w firmie.

Oferty pracy - Tea Brother Sp. z o. o.

Regionalny przedstawiciel handlowy (m/k/d)

Wrocław

Regionalny przedstawiciel handlowy (k/m/d)

Warszawa

Regionalny przedstawiciel handlowy - branża HoReCa

Kraków

IT

10.02.2024 17:21

Są tu jacyś byli lub obecni pracownicy it ? widzę w sieci ciekawe ogłoszenie do rozszerzenia ich zespołu, ale brak jakichkolwiek danych/opinii jak warunki inside Jest tak dobrze, czy tak źle, ze nikt nic nie pisze? :) @Pracodawca jakie są płace za stanowiska IT u was w firmie? można współpracowaĆ ZDALNIE?
    Natalia

26.01.2024 21:43

Jak jest w tej firmie obecnie? W bliskich okolicach firmy w cybulicach, mówi się że obecnie sa ludzie którzy rozdają karty na nowo a byłych właścicieli już nie ma. Zaczęło być w końcu dobrze, czy (usunięte przez administratora) jak w Linek-eko który jest po rodzinie? Ktoś tu jest z okolic co wie więcej?

10.05.2023 16:56

Też już b)yła

06.09.2023 07:22

Plus wieczne pretensje za chodzenie po biurze, gdziekolwiek się nie pójdzie trzeba mieć telefon przyklejony do ręki, brak stabilności, zadania niewykonalne w czasie, ciągły strach że ktoś idzie i zaraz będzie miał problem, brak wydzielone palarni, a palić można tylko w jednej przerwie w ciągu dna, to samo z kuchni a i jedzeniem, premie to tylko jak jesteś w pracy, a nie daj Boże zachorujesz, ludzie fałszywi, nagle dowiadujesz się że mają z tobą problem

Kontakt - Tea Brother Sp. z o. o.

Targowa 9b 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

Branża główna: Sprzedaż hurtowa

FacebookIconInstagramIcon

03.08.2023 10:01

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Tea Brothers Sp. z o.o.?
    bez komentarza

08.08.2023 11:15

Łukasz pracuje tam nie bez powodu tyle lat Nie porównuj (usunięte przez administratora) szefa, który nie ma rodziny do innych normalnych pracowników, którzy chcieli pracować i nic im nie przeszkadzało az do czasu wymyślnych uwag szefa i zwolnień Ta firma to (usunięte przez administratora)

26.08.2023 10:37

Czyżby jedna z wielce pokrzywdzonych osób? :D Łukasz to akurat jedna z nielicznych tam osób, które starają się by firma przetrwała, a ludzie się nawzajem nie pozabijali. Gdyby otwierał sam firmę to chciałabym pracować właśnie dla niego. Prezes to co innego, jednak obecnie firma z grupą nowych ludzi przechodzi renesans :)
    Wojtek

05.08.2023 11:48

Ogłoszenia widać co chwila do nich. Wie ktoś jak zarobki i stabilność? Tam sie tak często wymieniają ludzie?

Zostaw merytoryczną opinię o Tea Brother Sp. z o. o.