Gigi Cargo Piotr Ruciński I Sebastian Piórkowski sp.j.

Adres: Plac Rodła 8-11, 70-419 Szczecin

NIP: 8513174809 KRS: 0000502933

Gigi Cargo Piotr Ruciński I Sebastian Piórkowski sp.j.
4 87 6 1

Opinie o Gigi Cargo Piotr Ruciński I Sebastian Piórkowski sp.j.

anonim

(usunięte przez administratora)

Prentki

Racja już wiszą większosci kasę zaczynając od 400

Joy
@Prentki 24.06.2018 21:20

Teraz już więcej - skończone baranki na 18 tym pietrze siebie siedzą a my musimy za darmo dygać - KONiEC !!!!!

Seba
@Joy 25.09.2018 21:50

Przecież tu na siłę nikt nikogo nie trzyma, ja się nie podoba to się zwolnij. Każdy wie ze to typowy kołchoz.

JOY
@Prentki 24.06.2018 21:20

Co za mongol sie podszywa, jak niemasz odwagi matole to ssij kij

JOY
@Prentki 24.06.2018 21:20

Joy kto Ty jestes?

ktoś
@Seba 16.10.2018 16:45

Sebastian pseudo zawodowy kierowca po ledwo zdanym prawku chciał od razu kokosy, i złoto.

Ja idę gdzieś indziej

Nie polecam tej firmy . Firma w rozkładzie przez jednego z szefów . Ogólnie atmosfera chora. Brak kontaktu z biurem . Czekanie po 2 dni na booking , ani Pru ani spi nie odbierają telefonów . Ludzie odchodzą . Opóźnienia w wypłatach . Pełno długów a prezio lata RS5 - jakie to polskie . Jak się pytasz o co chodzi ? To jeden mówi że Bosch super a medycyna zła. Pytasz drugiego to jest na odwrót . Chcesz się o cokolwiek spytać ? Zapomnij telefon milczy . Mailem ci info wyślą na sratate. I te głodowe stawki . Dziś lecisz dużym , jutro busem i od razu potem dużym - bo masz Tacho czyste przecież - masakra

taki jeden
@Ja idę gdzieś indziej 26.12.2018 16:31

a nas słuchy doszły że idą lepsze czasy - dobra zmiana bedzie. Pan kartofelek bedzie zapalał nie umysłowo ale fizycznie.

ta

Polecam sprawdzic jak skonczyla firma two-m z gdyni, jest obszerny watek tutaj na stronie. Zastanowcie sie mocno czy tez chcecie pracowac za darmo i byc na koniec wyrolowani

Driver

Gigi -najlepsza firma na pomorzu

Prentki
@Driver 15.05.2018 06:43

Chyba jak jesteś wazeliną i masz wytarte kolana

Jojo
@Prentki 24.06.2018 21:21

A ty byś leżał w domku i nic nie robił a kasiorka musi leżeć - sam wiesz jaki jesteś i w sumie nie żełujemy że nie zobaczymy ciebie na placu nigdy więcej

Prentki
@Jojo 27.06.2018 00:33

Leżec w domku dobre, jak z wyjazdu z wyjazd zapinasz a w domku to jak po kanapki wpadniesz to dobrze no i może czasu starczy żeby się wykąpać. Widać że masz lekko i po (usunięte przez administratora) nie dostałeś. Pracować trzeba ale odpoczynek się należy jak trzeba, mądrości zostaw dla mądrych i nie przeszkadzaj sobie pod biurkiem.

Ex 2 m
@Driver 15.05.2018 06:43

Firma z zachodnio pomorskiego. A współpraca z pijawka z pomorskiego zrobi tylko zachód firmy. Szczecin nie daj się zrobić wejherowskim.

Rudy
@Prentki 27.06.2018 23:24

@Prentki- odwazny w sieci, a na zebraniach pewnie stoisz i klaszczesz z zachwytu, albo stales- no, do ODWAŻNYCH Świat nalezy...! P.S. Biurko jest szerokie, wiec i Ty sie zmiescisz, zapraszam

Oświecony
@Ex 2 m 02.07.2018 22:42

Tu jest inny klimat , już o tym głośno na bazie u nas. Ja daje nogę bo to Nasze dzidzi zaraz się kończy . To Mr.Sebuś w duecie zachodnio pomorski a pomorski jest lepszą pijawką. To on wrżnie jak trza . Nas na wypłatach , jego pseudo wspólnik robi z nas robociki do zarabiania forsy. Dziś dużym , potem od razu na pauzie busem. Wszystko było by do przeżycia ale z tego co wiem z biura zaczyna być problem z kasą. Zaczynają się podjazdy firm po swoje siano. Ja daje nogę bo tu będzie wywrotka na 100% .

Bodzio
@Ex 2 m 02.07.2018 22:42

A ja myśle że ten z Pomorza to jest przy naszym kartofelku leszczyk - ten już kręci od kilkunastu lat i to na profesjonalistę . Nawet nogi goli i pazurki maluje aby być lepszym od nas. Jeszcze chwila i trzeba będzie RS5 oddać do leasingu ! A na spotkaniach co miesięcznych taki ten nasz szefunio niby poukładany - szkoda mi Go strasznie że taki zła.asek

Seba
@Rudy 06.09.2018 11:02

Rudy, od kiedy ty taki odważny? Każdy wie że Sebuś dobrze cię przewiózł.

Oświecony

UWAGA!! Firma ma długi , zaczyna się Pan Sebastian Piórkowski kończyć . Jeszcze kilka tygodni i będzie wywrotka. Należy szukać innej pracy. Info z biura , już ludzi tam po kasę przychodzą , są awantury . A Pan Piotruś nawet nie pomyśli że to co nawywijał Sebastian on będzie musiał spłacić . To się nazywa wiara w drugiego człowieka .

Baza
@Oświecony 18.09.2018 07:14

Możesz podać więcej szczegółów ?

Benek
@Baza 04.10.2018 09:12

Zobacz kaczmarski inkasso giełda wierzytelności

Berek

Pany (usunięte przez administratora)trzeba , firma się zaczyna sypać , Nasz kartofelek chyba przeinwestował , zaraz kasiorki nie będzie.

Jojo
@Berek 21.09.2018 19:21

Racja - trzeba zrobić strajk !!!!!!!!!!

Berecik
@Jojo 24.09.2018 20:22

Jojo już chyba cześć DAFików stoi a nasi Prezesi zaczynają mieć problemy , jeszcze chwila jak nie po rozliczają zobowiązań będą ostre jaja. Ja już szukam pracy - a ofert nie brakuje.

Adas

Witam, pracowałem w tej firmie i drugi raz takiego błędu bym nie popełnił. Nikt Cie nie szanuje a w dodatku zatrudnienie na działalność. Kierowca C+E jeździ za 2400 zł to chyba nawet poniżej krajowej. Chyba ze jesteś desperata i nie masz doświadczenia - to praca godna polecenia. Magazyn to samo, zatrudnienie na działalność. Firmę prowadzą prawdziwi Janusze Biznesu

ocb???
@Adas 09.10.2016 18:52

Chyba firmy pomyliłeś kolego - nikt tu nie pracuje na działalności i nie pracował

Rudy
@Adas 09.10.2016 18:52

@Adas- skoro tu pracowales i juz nie pracujesz to znaczy ze nikt tu nie chcial, i raczej nikt za Toba plakal nie bedzie...Jedno trzeba Tobie przyznac- masz chopie ulanska fantazje! 2400 skad ty te kwoty wzialem, z Kuriera...!? zal.pl I ja nie musze sie ukrywac pod wyssanym z D nickiem...

Agata

@Eryk, pracujesz nadal w Gigi Cargo Piotr Ruciński I Sebastian Piórkowski? Jeżeli tak, to bardzo proszę Cię o przedstawienie dokładnej opinii o tej firmie jako pracodawcy. Jak ocenisz warunki zatrudnienia, które są podstawą Twojej współpracy z tą firmą? Twoja wypowiedź będzie ważna dla tych użytkowników, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem do niej.

Agata

To jakie w takim razie formy zatrudnienia Gigi proponuje @ocb??? i przy okazji jakie są w takim razie warunki pracy dla zatrudnionych, socjal i jakieś możliwości motywacyjne? Jeśli możesz poinformuj innych szukających pracy w firmie.

Krystian
@Agata 17.05.2018 12:40

Umowa o pracę i nie znam nikogo aby miał inną formę zatrudnienia.

Eryk
@Agata 17.05.2018 12:40

W Gigi masz albo umowę o prace lub działalność

Prentki

http://radioszczecin.pl/1,373492,protest-kierowcow-w-kolbaskowie-chca-odzyskac-sw UWAGA współpracują z firmą Two M, kary za nie odebranie telefonu 200zł, kara za absencje na zebraniu 1000zł mobing wszechobecny(zebranko co miesiąc w sobotę, nie płatne i nie oddają dnia wolnego, nie ważne czy wróciłes o 7 rano w sobotę), wynagrodzenie wypłacane raz w roku na czas, jeśli latasz na ciężarowym po trasie wsiadasz na busa i heja z powrotem a potem przy zczytaniu tacho za busa nie płacą. Na busach jeszce gorzej aż dziw bierze że jeszcze nikt w rowie nie skończył, zaraz się skończy protestem na Lubieszynie.

Robson

Dobra firma, Pan S profesjonalista. Jak ktoś szuka spokojnej roboty to polecam.

Pioter
@Robson 13.05.2018 23:59

Nie jest źle jak na polskie warunki. Fury też Ok jeszczo nie dowalone

Robert

Polecam. Normalny pracodawca

Zostaw opinię o Gigi Cargo Piotr Ruciński I Sebastian Piórkowski sp.j. - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gigi Cargo Piotr Ruciński I Sebastian Piórkowski sp.j.