• Oferta

• Moszczenica Wyżna

3. Opinie o pracodawcach Gołkowice Górne
  5. Opinie o ReMar

Opinie o ReMar Gołkowice Górne

Nie przegap nowości o ReMar!

29.01.2020 13:13

Dzień dobry!

Firma ReMar zajmuje się doradztwem w zakresie projektowania, zarządzania inwestycjami budowlanymi, wynajmem maszyn i urządzeń budowlanych. Realizujemy zarówno duże zlecenia, takie jak centra handlowe, biurowce jak i domy jednorodzinne.

Satysfakcja nie tylko naszych klientów, ale i pracowników jest dla nas priorytetem, dlatego zdecydowaliśmy się dołączyć do społeczności GoWork.pl. Chcemy pozostawać w stałym kontakcie z osobami zainteresowanymi naszym przedsiębiorstwem. Prosimy jednak pamiętać o przestrzeganiu regulaminu serwisu - wpisy, które nie będą spełniały tych kryteriów zostaną usunięte przez administratora portalu. Chcemy, aby forum stało się miejscem na kulturalną wymianę opinii, miejscem pełnym rzetelnych informacji. Nie wszystkie kwestie mogą być poruszane publiczne, w takich wypadkach prosimy kierować wiadomości pod adres e-mail: [email protected]

Pozdrawiamy,

Zespół ReMar
    Franek Kimono

25.07.2020 16:09

Pozdrawiam wszystkich podwykonawców Remaru. Stać was jeszcze na paliwo żeby dojechać do pracy! ????
    @pracodawca

20.04.2024 11:13

Firma nierzetelna - (usunięte przez administratora) nie dba zarówno o jakość inwestycji jak i terminy jej dochowania. NIGDY nie rozliczają się na czas! Naprawdę odradzam jest to margines przedsiębiorczości.
    Mariusz12

11.03.2020 02:30

bardzo dobrze prosperująca firma. jestem byłym wspolpracownikiem i powiem, że atmosfera w pracy jest fajna, co do rozliczen wszystko w porządku.. wszystko dobrze wspominam i życzę sukcesów
    Zbyszek

17.10.2021 18:36

Popatrz na 2 pozytywne komentarze podpięte pinezką. Oba napisane tego samego dnia i praktycznie o tej same godzinie :) Podejrzane prawda? Ktoś z firmy pisze opinie o firmie żeby samych negatywów nie było hahaha Jeśli firma ucieka się do takich praktyk to odpowiedz jest jednoznaczna NIE JEST TAM DOBRZE
    Darek

11.03.2020 02:28

Miałem okazje, przez jakiś czas pracować z firmą remar i nie napotkałem się przez cały okres pracy na utrudnienia ze strony szefostwa.

24.08.2026 11:46

Niektórzy podwykonawcy rzeczywiście mają problem. Nie dość, że nie potrafią rzetelnie wykonywać swoich obowiązków to jeszcze krzyczą dookoła jak to zostali skrzywdzeni albo oszukani. A weźcie się najpierw do rzetelnej i uczciwej pracy! A nie odp...ić fuszerę i krzyczeć, że się nie dostało za nią pieniędzy.
    anonymous

18.07.2025 18:44

Z przykrością muszę stwierdzić, że firma, nie wywiązuje się z ustalonych terminów płatności – mimo wyjątkowo długich okresów rozliczeniowych. Brakuje również jakiejkolwiek komunikacji: prezes nie odbiera telefonu, a pracownicy biura nie są w stanie udzielić żadnych konkretnych informacji na temat terminu przelewu. Co więcej – nie ma żadnej gwarancji, że płatność w ogóle nastąpi w rozsądnym czasie. Zdecydowanie zalecam ostrożność przy podejmowaniu współpracy – najlepiej wyłącznie na warunkach przedpłaty. W innym przypadku trzeba się liczyć z ryzykiem wielomiesięcznego oczekiwania bez pewności zapłaty.

Meisen

20.07.2026 17:54

Dzień dobry mam pytanie Czy płatność została uregulowana?

Dipp Biuro Handlowe

21.07.2026 01:08

Witam, otrzymaliście swoje płatności? Proceder upadlania ekonomicznego podwykonawców trwa dalej, żeby potem zmiękczyć taką firmę jak przychodzi co do płatności?
    PODWYKONAWCA

13.05.2021 11:44

Jestem podwykonawca firmy REMAR i mam problem z wypłacalnością w terminie za faktury. Niestety nie jest to 1 czy 2 dni tylko tygodnie. Czy tylko ja mam takie problemy?
    Paulina RS

04.09.2025 11:05

Spóźniliśmy się jedne tydzień i okazało się, że główny zleceniodawca zlecił ostatnią transzę :/. Cieszymy się jednak, że uniknął Pan podobnej sytuacji.

Meisen

20.07.2026 17:53

Czy płatny została uregulowana?
    Tomasz

11.05.2026 07:25

Odradzam współpracy z ta firma z płatnościami problemy (usunięte przez administratora)wie wszystko najlepiej jest najmądrzejsza. W dodatku ze płacą grosze to jeszcze problem z płatnością.
    Były podwykonawca

08.03.2026 10:24

Firma uduś dziwię się że jeszcze jest na rynku dawno powinna być zamknięta. Kontakt z prezesem masakra obiecanki co oni nie potrafią a puźniej nie ma na nic i opuźnianie terminów. Ta firma to jeden wielki bankrut. Nie bierzcie jej szkoda waszych pieniędzy jako inwestoŕów i waszego czasu na utarczki z nimi. W tej firmie jest więcej kadry kierowniczej niź pracowników fizycznych. Wystarczy stanąć i posłuchać co pracownicy sami mówią za jakie małe pieniądze pracują. Pozdrawiam wszystkich nie wypłaconych podwykonawców
    Szef wszystkich szefów

25.01.2026 16:17

Obecnie siedziba firmy znajduje sie w Krakowie ul. Lindego 1 Mleczarska Spółdzielnia Pracy "Widok"

12.09.2025 21:36

No i trafiła kosa na kamień i teraz udają jak bardzo są super firma i ściągają telewizję robią spotkania i płaczą że wiemy kto im nie płaci a jak sami tak robili to było dobrze
    władek były pracownik

04.05.2025 14:37

chciałbym podziękować wszystkim tym których spotkałem pracujac w firmie remar przez te 8 lat z hakiem nie było żle a czas ten będę mile wspominał ,nie zdążyłem się ze wszystkimi pożegnać a szkoda ,życzę wam abyście odnalezli swoje miejce na ziemi
    Wyje bany

12.09.2024 12:10

Firma nie płaci. Prosiłem prezesa o przelew obiecał mi zrobić tego samego dnia. Zapomniał . Odradzam współpracę z tym elementem. Przez takie skrupulatne przedsiębiorstwa budowlane małe firmy padają.
    Lolka

03.04.2024 11:56

Szukam nowej pracy, a firma ma otwarty nabór na posadę specjalista ds. przygotowania budżetów - kosztorysant. Chcę dowiedzieć się czegoś więcej. Dla mnie super, że firma oferuję możliwość rozwoju oraz awansu w strukturach firmy. Ale czy macie info, ile zajmuje tu awans, czy to kwestia roku dwóch, czy raczej 5 lub więcej? No i czy trzeba robić dodatkowe kursy aby awansować?

04.04.2024 10:33

Tak Firma szuka specjalistów. Specjalista ds. przygotowania budżetów kosztorysant - jest to nowe stanowisko. Praca na dłuższy okres. Pierwsza umowa na okres próbny 3 miesięcy, następnie na rok i kolejna na czas nieokreślony.

05.04.2024 08:09

Tak jak Pan wspomniał, wynagrodzenie, premia jest zależna od kwalifikacji, doświadczenia i zaangażowania pracownika - każdy pracownik jest oceniany indywidualnie. Bardziej szczegółowe informacje może Pan uzyskać kontaktując się bezpośrednio z działem kadr pod adresem e-mail [email protected]
    NN

19.03.2024 10:46

Kasa jest na czas paczki na święta są też szkoda że na wielkanoc nie ma paczek z jedzeniem bo ta paczka na śwìeta to mi życie uratowała. Takie są stawki w firmie remar
    Wyru hany

16.01.2024 20:01

Faktury przeterminowane ponad trzy miesiące Nie polecam współpracy
    Ż1

15.01.2024 07:49

Na jakie warunki pracy i współpracy może liczyć operator żurawia wieżowego?

02.01.2022 09:58

Na jakie wsparcie w ReMar mogą liczyć kobiety w ciąży? Czy przestrzegane są ich prawa wynikające z Kodeksu pracy?

08.01.2022 22:30

Kobiety w ciąży które zaszły dzięki pracownikom mogą liczyć na dodatkowa ciepła herbatę i pół godziny przerwy

22.09.2021 11:10

Czy ReMar ma ściśle ustalone godziny pracy?
    murarz

01.10.2021 10:51

tak pracujemy 8 godzin plus przerwa 30 min. nadgodziny 100% płatne i dodatkowo ciepły posilek

16.10.2021 11:47

Ciekawe na której budowie. Na wszystkich których pracowałem czas pracy jest od 7 do 17, a na papierze 8h zero platnych dodatkowo nadgodzin. Poprostu stawka godzinowa i tyle.
    Jan

09.10.2021 17:25

Dostaniesz 20zł i będą ci wmawiać że dobrze zarabiasz , (usunięte przez administratora)
    Mirek

19.03.2021 06:04

Witam. Chcialbym się zatrudnić na stanowisko kierownika budowy. Ogłoszenia na te stanowisko są już ze 2 lata. Proszę o pomoc bo nie wiem co sądzić o tej firmie czytając te wszystkie straszne opinie.

10.06.2021 18:47

Dojada ich wszystkich Spokojnie
    Dromader

29.07.2021 21:51

Mam nadzieje

24.02.2021 11:26

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w ReMar?
    Yyyyyy

10.06.2021 18:42

No a w całej Małopolsce jak słyszą Remar to Nawet ołówka nie dostaną na kreche
    Lindego

14.06.2021 22:25

Ta psłdo firma jest nie wypłacalna Marcin i jego pieski tak szczekają jak im kość rzuci. I karzdego doprowadzają na straty i szukają by tylko nie wypłacić.

10.06.2021 18:45

Remar się Nadaje do robienia domków na drzewie ????????????????????????????????????????????????????????????????????????a kierowników to maja Co im kanapki w szkole zabierali ????????????

21.04.2020 11:33

Ta pseudo firma już nie wie jak nadążyć z usuwaniem negatywnych komentarzy :))) Dzisiaj usunął aż 5 :)))
    Podwykonawca podwykonawcy

08.05.2020 20:58

Są naiwni, albo Dyrektor zarządzający ma dar przekonywania jak Ojciec dyrektor ????. Kto to wie! Pewne jest jedno obaj są Dyrektorami i uwielbiają pieniądze, jeszcze czyjeś????.
    Dromader

19.04.2021 18:06

Nie są naiwniakami. Te firmy przeważnie zaczynają współprace z Remarem. Szef potrafi przekonywać, ze kasa będzie po skończeniu następnego zlecenia. Jeśli ktoś włożył kase w pierwsze zlecenie to chce ją odzyskać i przystaje na umowe. Nie obrażaj tych co uczciwie cgcą zarobić pieniądze, a potem są (usunięte przez administratora) przez cwaniaków

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ReMar?

Kontakt - ReMar

Gołkowice Górne 56 33-388 Gołkowice Górne

Mario

21.01.2021 19:57

@zainteresowany to co, szefowie w ogóle nie reagują na to co wg pracowników jest problemem?
    gość

24.03.2021 05:15

nie reagują bo problem sami stwarzają Właściciele tej firmy to bajki mogli by pisać, lepiej by na tym wyszli niż na budowlance
    Michal

21.01.2021 11:14

Witam mam zamiar współpracować z firmą remar jako podwykonawca w zakresie wykończeń co możecie mi powiedzieć o tej Firmie czy warto z nimi podejmować współpracę.?
    Michal

22.01.2021 13:06

Dziękuję wam koledzy że pomogliście.
    Bonifacy

02.02.2021 19:41

Przykro mi Panowie ale krążą pogłoski ze Fabian już nie pracuje. Więc ostatnia deska ratunku właśnie zatonęła :p

06.08.2020 12:00

Czy w ReMar jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    zainteresowany

06.08.2020 18:25

niestety nie
    wąski

14.03.2018 18:46

Dużo obietnic bez pokrycia. Mowi prawdę jak się pomyli..
    anonymous

25.03.2018 22:48

jakie np. obietnice?
    Mateusz

22.04.2020 16:43

I tak jest do dzisiaj:)))
    Gość

05.03.2020 15:56

Firma nie wypłaca,dają po parę groszy żeby zatrzymać ludzi,ale prawda jest taka że i tak kogoś wyryskają
    GOść

07.03.2020 17:28

Każdy anonimowo może napisać każdą bzdurę.Szczególnie jeżeli nie radzi sobie z sobą i własnym życiem do zwolnieniu z Remaru.....

27.02.2020 10:37

Drodzy Państwo!

Mam przyjemność przedstawić przykłady naszych realizacji.

Na początek prezentujemy nasze domki na drzewach:

Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3

12.02.2020 14:02

Drodzy Państwo!

Z przyjemnością informujemy, że od niedawna działa nasza nowa strona internetowa. Zapraszamy do odwiedzenia i zapoznania się ze szczegółami naszej oferty.

W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do państwa dyspozycji.

Zespół ReMar

17.01.2020 10:59

Czy rozmowa rekrutacyjna w ReMar odbywa się również w języku angielskim?

29.01.2020 13:10

Bardzo dziękujemy za pytanie. Obecnie znajomość języka angielskiego nie jest wymaga, jednak jest to dodatkowy atut potencjalnych kandydatów. Zachęcamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą: https://www.gowork.pl/praca/remar;pr Pozdrawiamy, Zespół ReMar

28.01.2020 22:11

29.01.2020 13:08

Bardzo dziękujemy za komentarz. Jednak zamieszczony wpis jest zbyt ogólny, abyśmy mogli się do niego odnieść. Jeśli posiadasz informacje, którymi chciałbyś/chciałabyś się z nami podzielić, zapraszamy do kontaktu bezpośredniego pod adresem [email protected] Pozdrawiamy, Zespół ReMar
    dostawca

28.01.2020 22:02

uciekać z daleka ,oni czekają na naiwniaków którzy dadzą się wyryskać,i co najlepsze że oni się z tym nie kryją ,po budowach aż huczy z ich kpin jak to zarabiają na naiwniakach
    Mariusz

19.12.2019 12:52

Czy firma nadal nie jest wypłacalna ?

19.12.2019 13:20

Powiedz mi czy ty nie czytasz komentarzy !!! On jest bankrutem.   Administrator usuwa na bieżąco ważne informacje o tej firmie. Całe ekipy uciekły ze stradomskiej i białki. Nie wypłacił kasy !!!

18.12.2019 18:05

No właśnie, dlaczego są usuwane opinie. O tej firmie to już lata źle piszą,bo taka prawda że to kombinatorzy, tylko naiwni im wierzą

17.12.2019 07:16

(usunięte przez administratora) Omijać szerokim łukiem,nie wypłaca,ściemnia a obiecuje nie wiadomo co.
    oszukana

07.08.2018 11:30

nie jest wypłacalna!
    oszukana

11.12.2019 21:23

potwierdzam nadal nie jest wypłacalna!
    kolega

08.07.2019 20:25

W firmie i podmiotach powiązanych przez ostatnie 2 lata zostało zatrudnionych na różnych stanowiskach ok. 30 osób. Nikt samodzielnie się nie zwolnił a została zwolniona tylko jedna osoba- właśnie ta która publikuje negatywne komentarze...Można to sprawdzić- takie informacje nie są poufne. To powinno podsumować tę zawrotną karierę:)
    Wazu

15.07.2019 14:41

Tak dokładnie ta sama osoba została wywalona z mojej firmy. Teraz miesza w innej firmie w saczu. (usunięte przez administratora)
    Bolo

23.05.2019 17:42

Podpowiedzcie mi czy firma potrzebuje aktualnie ludzi? Jaka atmosfera i zarobki?
    Polo

07.06.2019 15:48

Zobacz ile ma ogłoszeń o pracę. Nik nie chce tam pracować. (usunięte przez administratora) Firma Remar zadłużona po uszy milionowe zadłużenia i liczne windykacje. W 2018 zakładają firmę Remar budownictwo oczywiście żona Marcina G. ma w niej udziały a za słupa stawiają Grzegorza Ś. chłopaka od reklamy. Firma Remar za chwilę padnie tak jak Golobud. Tak w kółko Marcin G. będzie próbował oszukiwać ludzi. Mam nadzieję że Ziobro wkońcu zrobi porządek w tym kraju z takimi ludźmi. Zanim zaczniesz współpracę z tymi firmami sprawdź w systemie i sam się przekonasz.
    Wojtusiu

23.05.2019 17:38

Pracownik firmy Remar (usunięte przez administratora)(majster) jest osoba nie kompetentna. Nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności co jego podwładni narobili na budowie. Za to pani (usunięte przez administratora) (kierownik budowy) po uświadomieniu sobie jak zawaliła i nie dopilnowała budowy poszła na chorobowe i umywa od wszystkiego ręce. Nie polecam!!!
    Niewypłacony

07.06.2019 14:41

Możecie usuwać wpisy. Nic wam to nieda. Firma z wielkimi długami i windykacjami. Sama patologia. Omijać z daleka.
    Agnieszka

17.09.2018 22:04

@gość, a o czym dokładnie mówisz? Długo już jesteś związany z firmą ReMar ze Starego Sącza? @informator, OK, rozumiem. Dziękuję i pozdrawiam! @poszkodowany, wspominasz o mobbingu. To bardzo poważne oskarżenie. Przypominam, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce w ReMar? Czy prowadzone były jakieś rozmowy w tej sprawie?
    poszkodowany

18.09.2018 12:46

Dowody dotyczące spraw były sukcesywnie zgromadzone, obecnie już zgłoszone do odpowiednich organów Państwa.

17.09.2018 11:41

gość

17.09.2018 13:14

trzeba szeroko otworzyć oczy na sytuacje, które maja miejsce w tej firmie.
    Agnieszka

08.08.2018 11:53

@oszukana, rozumiem, że pracowałaś w ReMar w Starym Sączu. Piszesz o problemach z płatnościami w firmie - wiesz może, czym one są spowodowane? Może firma ma tylko jakieś przejściowe kłopoty finansowe? Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w ReMar i chciałby podzielić się swoją opinią na temat tego pracodawcy? Gorąco zachęcam! Każda Wasza wypowiedź może być bardzo cenna dla osób zainteresowanych podjęciem pracy w tym miejscu.
    informator

17.09.2018 11:50

tak, pracowałem. dlatego raczej nie liczyłbym na uczciwość ze strony tego pracodawcy.

Zostaw merytoryczną opinię o ReMar