Green Port Team

4.1/5

• Nasze wartości
  • Dlaczego warto u nas pracować?
  • Jak rekrutujemy?
  • Hurtownia GreenPort - naturalne produkty
  • Franczyza Natura&zdrowie
  • Nasz sklep Naturabazar.pl- naturalne produkty
  • Grupa medialna Natura&zdrowie

Nasze wartości

Dlaczego warto u nas pracować?

Jak rekrutujemy?

Hurtownia GreenPort - naturalne produkty

Franczyza Natura&zdrowie

Nasz sklep Naturabazar.pl- naturalne produkty

Grupa medialna Natura&zdrowie

Regulamin i polityka prywatności

5. Opinie o Green Port Team Sp. z o.o.

Opinie o Green Port Team Warszawa

ReviewUserIconWikary

24.11.2022 22:53

Czy przy podpisywaniu umowy na 1/4 urlop i zwolnienie, placone sa normalnie od tego co sie zarabia czy od tego co na umowie?

ReviewUserIconWikary

25.11.2022 18:20

To nie jest odpowiedz na moje pytanie

24.01.2020 17:22

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Green Port Team Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    ReviewUserIconszybko i sprawnie

04.03.2021 09:41

Proces rekrutacji przebiega szybko i nie trzeba czekać długo na wynik ani nie dają fałszywej nadziei, odpowiadają, nie tracisz czasu

31.08.2021 23:58

Firma Green Port umożliwia pracownikom możliwości rozwoju. Warunki zatrudnienia są wyraźnie określone w umowie tak jak i wynagrodzenie za wykonaną pracę. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi pracownicy tworzyli zgrany zespół zadowolonych ludzi. W razie pytań, bądź wątpliwości służymy pomocą.
    ReviewUserIconMagazynier

30.09.2019 11:42

Nie polecam, chyba, że ktoś chce stracić zdrowie i chęci do życia, Zero szacunku do pracownika, wszyscy umowa na 1/4 (usunięte przez administratora) Co chwila milion pomysłów, różnych- nigdy nie zrealizowanych ale nikt sie nie liczy z tym ze robisz cos co poźniej jest odwoływane, tylko ciagle szefostwo powtarza ze nie ma efektów....oczekują cudów po najniższych kosztach. Szkoda słów...

31.08.2021 23:26

Dzień dobry, bardzo zależy nam na naszych pracownikach a warunki pracy są z góry określane i omawiane podczas procesu rekrutacji, jednakże przedsiębiorstwo, które się rozwija, jest uzależnione od dynamicznych działań i zmieniających się decyzji. Musimy reagować adekwatnie do sytuacji, z którymi konfrontuje nas rynek, na którym działamy. Każdy zatrudniony pracownik ma określone ramy czasowe godzin pracy i są one przestrzegane oraz respektowane.

31.08.2021 23:46

Dzień dobry, w firmie Green Port panuje przyjazna atmosfera pracy, pracownicy są szanowani, bierze się również pod uwagę ich opinie, respektuje prawa i obowiązki. Docenia się zaangażowanie w pracę i lojalność wobec firmy. Firma Green Port umożliwia pracownikom możliwości rozwoju i awansu. Nikt nie jest w pracy dyskryminowany. Można liczyć na pomoc i wsparcie zespołu. Warunki zatrudnienia są zawsze wyraźnie określone w umowie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi pracownicy tworzyli zgrany zespół zadowolonych ludzi.
    ReviewUserIconByły pracownik

01.01.2019 16:13

Co racja to racja, zgadzam się z Fuzzym. Może zacznę od plusów - atmosfera - przefajna, ludzie spoko, przychodzisz o której chcesz, w czym chcesz, w pracy trochę pogadasz, pośmiejesz się i czas szybko leci. Druga ważna sprawa - uważam, że to dobra praca NA POCZĄTEK. Na naprawdę sam początek Twojej kariery. Wiadomo, zależy na jakim stanowisku, ale na większości stanowisk biurowych w tej firmie jest to dobry początek. Mi się dzięki tej pracy udało pójść dalej na lepsze stanowisko w lepszej firmie. Tyle z plusów. Teraz minusy. Kasa... nie jest za dobra, nie jest też może bardzo zła, ale jak na Warszawę to dość niska. Jest szansa na podwyżkę, ale dosłownie minimalną i to tylko wtedy jeśli naprawdę się w tej pracy starasz i dajesz dużo od siebie. Największy minus tej pracy to szef. Faktycznie jego wybujałe fantazje i wyobrażenia w końcu doprowadzą tą firmę do (usunięte przez administratora). Ale najlepszym sposobem dla pracownika na to jest po prostu ignorowanie tych nowych pomysłów i zaprzeczanie im. Zgadzam się z przedmówcą, że tylko siostra twardo stąpa po ziemi i doprowadza tą firmę do porządku. Podsumowując - firma w miarę ok, ale tylko na SAM POCZĄTEK Twojej kariery, jeśli masz powiedzmy ledwo 20 lat. Jeśli szukasz czegoś poważnego - wybierz inną firmę.

31.08.2021 23:42

Dzień dobry, dziękujemy za Twoją opinię. Firma Green Port dba o każdego pracownika i stosuje te same, obowiązujące powszechnie standardy pracy wobec wszystkich zatrudnionych. Jak w każdej poważnej firmie obowiązują w niej systemy umożliwiające pierwszą pracę jak i dalsze możliwości rozwojowe. Zapewniamy stabilną pracę i możliwości awansu. Pracę mogą wykonywać pracownicy o różnym poziomie stażu i wykształcenia. Taki też system obowiązuje w naszej firmie.
    ReviewUserIconBigBiznesWrzos

28.02.2019 18:03

Pracowałem tam jakiś czas temu, na szczęście już minęło (usunięte przez administratora) Ma to swoje konsekwencje w podejściu do ludzi, pomysłach, które za 2-3 dni okazują sie nieistotne... Wszystko co napisał Fuzzy, to prawda, niestety... (usunięte przez administratora) Rozwoju żadnego, pieniądze marne, bałagan ogólny, wprowadzany głównie przez (usunięte przez administratora). Siostra coś tam sie stara,(usunięte przez administratora), który prowadzi rozliczne interesy i interesiki... U mnie skończyło się niestety bardziej burzliwie, ale trzeba o swoje walczyć, bo On przez rozliczne spółeczki, w tym zagraniczne, (usunięte przez administratora)itp. Firma kie jest warta polecenia dla przyszłych potencjalnych pracownikow, a niektórzy z tych pracujących też zaciskają zęby, bo nie wiążą z tym zakładem pracy swojej przyszłości. A pracuje tam kilka fajnych ludzi...

31.08.2021 23:36

Firma Green Port dba o rzetelność firmy i wysokie standardy pracy, kładziemy nacisk na wdrażanie najnowszych rozwiązań i stały rozwój, zarówno całego przedsiębiorstwa jak i pracujących w nim ludzi. Firma kieruje się ustaloną strategią działań i kierunkami rozwoju. Płace są zgodne z krajowymi normami i określone ustawowo. Poza stałą pensją stosujemy system premii i dodatkowych wynagrodzeń za wypracowane efekty.
    ReviewUserIconMaria

30.04.2020 13:47

Zamówiłam prenumeratę gazety Zdrowie&Natura od 3 nr i do tej pory nie otrzymałam. Nawet nie otrzymałam odpowiedzi na moją prośbę wysłaną drogą elektroniczną.Rowniez dzwoniłam i bez efektów. Jestem rozczarowana(usunięte przez administratora).

31.08.2021 23:19

Dzień dobry, pragniemy wyjaśnić tę sprawę, dlatego prosimy o wysłanie potwierdzenia złożonego zamówienia. Każde wpływające do nas zamówienie jest realizowane zgodnie z kolejnością. Być może Pani zamówienie do nas nie dotarło, dlatego nie byliśmy w stanie się do niego ustosunkować. Nasi pracownicy są dostępni dla naszych klientów od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-16.00. Prosimy o kontakt w tej sprawie z działem handlowym celem weryfikacji w/w zamówienia. Za zaistniałą sytuacje przepraszamy.
    ReviewUserIconPianino

10.02.2020 15:10

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Wizje olbrzymie - pomyślałam, że jest potencjał. (usunięte przez administratora) Kiedy doszliśmy do jakiegoś konkretnego porozumienia i zgodziłam się na współpracę otrzymałam odpowiedź :"... proszę dać mi chwilę, oddzwonię do Pani, muszę to ustalić z kimś, pracę zaczynamy od poniedziałku. Proszę czekać na mój telefon". Po tym telefonie cisza i w poniedziałek Pan W. dzwoni, jest niekulturalny(usunięte przez administratora)..ze nie oddzwaniałam jak on milczał...że on ma masę spraw i osób na głowie i jak ja sobie wyobrażam, że on ma o mnie pamiętać. To skandaliczne zachowanie a współpracy nie podjęliśmy - boję się myśleć co się dzieje już wewnątrz firmy. (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconnaiwna

06.05.2020 20:17

m aPani szczęscie że straciła Pani tylko kilka dni na ta firme. /gratuluję. Niektózy dali się nabrac troche dluzej.

31.08.2021 23:14

Dzień dobry, staramy się dotrzymywać terminów ustalonych działań, kierujemy się kulturą osobistą i dobrym wizerunkiem firmy. Zawsze odpowiadamy w terminie i merytorycznie. Musiała nastąpić jakaś pomyłka lub niedopowiedzenie w tej konkretnej sprawie, jeśli chciała by Pani wyjaśnić tą sytuacje służymy pomocą.

08.10.2019 11:42

Czy dyżury międzyświąteczne w Green Port Team Sp. z o.o. obstawiają najmłodszymi stażem?
    ReviewUserIconOmega

05.02.2020 17:53

Tam chyba wszyscy sa mlodzi stazem. Taka rotacja ze Slow brak.
    ReviewUserIconArtur

19.05.2021 16:47

Nie wiem skąd u ciebie taka wiedza pracuje w tej firmie od ponad 4lat i cały czas jest ta sama ekipa. Przez 4lata zwolnione zostały raptem dwie osoby, a opinie na tym portalu to jakiś absurd... Więcej opinii niż zatrudnionych ludzi z rodzinami. Ewidentnie ktoś ma żal 4liter i taki efekt. Rozsądny człowiek nie powinien brać komentarzy z tego portalu pod uwagę, bo nie są one w żaden sposób weryfikowane przez administrację od tyle w temacie. Jeżeli chodzi o warunki: umowa o pracę, karta Multisport, wypłata na czas i miła atmosfera pracy.. Średnia wieku pracowników 30-35 choć nie wiem czy komuś to przydatne ????
    ReviewUserIconMati86

08.03.2021 15:14

Pracowałem tu przy kompletowaniu zamówień, nie mogę znaleźć powodów do narzekań. Atmosfera jest miła, płacą na czas, tyle ile na umowie, godziny ustalone.
    ReviewUserIconMateusz G.

07.05.2021 13:26

Wraz z wzrostem stażu i poszerzaniem obowiązków zarobki rosną, jak tam pracowałem (pół roku temu) przy innych projektach, handlowych, więc miałem inaczej płacone. Wiem że koledzy i koleżanki z magazynu nigdy nie narzekali że mało, normalnie urlopy, zwolnienia i lista obecności
    ReviewUserIconKamil

12.05.2020 11:28

Odpaliłem z czystej ciekawości i widzę że jakiś desperat się trafił co odpowiada na wszystkie komentarze pozytywne :D Nie masz nic innego typie do roboty tylko szkalować firmę? Przecież to widać że ktoś czarny PR robi, a portal nic z tym nie robi, ciekawe...
    ReviewUserIconwojtek

08.03.2021 17:29

Desperat straszny ... i w dodatku to jedna i ta sama osoba - (usunięte przez administratora) kóry wyleciał i nie dość że kradł to teraz szkaluje firme.. ale wszystko jest do czasu.. i na wszystko są sposoby nawet na anonimy w necie...
    ReviewUserIconmarcin

08.03.2021 17:45

(usunięte przez administratora) wszystkie wpisy te jego dzieło.. to samo słownictwo... jak sie komuś chce.. nie mic ciekwsego w zyciu do roboty...

Kontakt - Green Port Team Sp. z o.o.

Matuszewska 20 03-876 Warszawa

Branże: Farmacja i suplementacja

ReviewUserIconKamil

08.03.2021 14:05

Pracowałem 2 lata temu.. płace zawsze na czas... ludzie i atmosfera w porządku... moze nie idealnie ale gdzie są ideały ?? od tamego czasu pracowałem u 3 innych pracodawców i w dwóch przypadkach to był prawdziwy dramat... wymagania... żadania.. nerwy , stres... teraz z perspektywy czasu wspominam prace w Green Port z przyjamnoscią.. chetnie bym wróci ....
    ReviewUserIconTomasz

08.03.2021 17:19

Zgadzam się firma w porządku ... znałem niestety kilku pracowników którzy się przewineli... zero pracy i same wymagania... a teraz widze że piszą tu...
    ReviewUserIconMarcin

08.03.2021 13:56

Pracodawca ok, musiałem odejść bo zmieniałem miejsce zamieszkania... atmosfera i ludzie bardzo fajni polecam..
    ReviewUserIconJJ

02.06.2020 08:32

Idealnie nie było, ale jak dla mnie najważniejsze, że wynagrodzenie zawsze na czas.
    ReviewUserIconMagda

03.06.2020 10:51

możesz powiedzieć coś więcej? mam dobre zdanie co do produktów, a jak z pracą?
    ReviewUserIconAneta

04.03.2021 09:43

W porządku, jak sie wykonuje swoje obowiązki to wszystko na czas i zgodnie z umową
    ReviewUserIconTom122

19.01.2021 14:51

Odszedłem bo zmieniłem branżę. Mogę polecić, jak się dobrze wykonuje swoje obowiązki, dobra atmosfera, nie jak w korpo, żadnych dramatów. Pieniądze dostawałem zgodnie z umową, kwota zgodna i na czas też. Nie mam się do czego przyczepić.
    ReviewUserIconAgata

29.05.2020 15:24

Współpraca przebiega bez problemów.
    ReviewUserIconMłodyu

06.05.2020 14:15

Pisałem kilka artykułów. Warunki ok, umowa o dzieło i dobre pieniądze :)
    ReviewUserIconMłody

07.05.2020 15:41

Nie wiem czego Pani nie rozumie w moim komentarzu. Napisałem kilka artykułów i wg mnie w porządku współpraca..
    ReviewUserIconSalas

26.05.2020 15:02

Też pisałem artykuły i wg mnie umowa ok, dobre warunki. Pisałem też dla innych, więc mam porównanie.
    ReviewUserIconRico

18.05.2020 14:34

Pracowałem jako magazynier i nie narzekałem. Płacili na czas, jak dla mnie dobry pracodawca.
    ReviewUserIconInno

19.05.2020 10:25

A jak z umową? Jaka na magazyniera?
    ReviewUserIconRico

21.05.2020 15:35

Podstawa normalnie. Zdarzały się premie

04.05.2020 16:55

Bardziej angielski biznesowy czy potoczny podczas rozmowy w Green Port Team Sp. z o.o.?
    ReviewUserIconhahahahah

06.05.2020 10:54

Hahaha nawet tam nie przychodź no chyba że chcesz zarabiać marne grosze na kombinowanej umowie
    ReviewUserIconPaulina

23.11.2019 17:51

Ale to tutaj każdy pracownik ma tak mały etat? Nie ma możliwości większego niż 1/4?
    ReviewUserIconKtoś

31.01.2020 18:53

W teorii nie, lecz w praktyce 100% tak. Ta firma to jeden wielki cyrk. Poniższe negatywne opinie nie wystąpiły bez powodu.
    ReviewUserIconanonim

04.10.2018 11:48

ReviewUserIconumysłowy

08.11.2018 00:32

a co to znaczy standardy ukraińsko-ruskie? chodzi o warunki pracy czy sposob rozliczania pracowników? na jakie zarobki pracownik umysłowy moze liczyc? To zarządza pan A(?) czy jego siostra?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Green Port Team?

Zostaw merytoryczną opinię o Green Port Team Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Green Port Team Sp. z o.o.!