INTERDRUK

• Nowy Puznów
  • Sławiny
  • Wola Rębkowska

3. Opinie o pracodawcach Garwolin
  5. Opinie o INTERDRUK S.A.

Opinie o INTERDRUK Garwolin Drukarska 3

WebsiteIconInterdruk S.A.

Nie przegap nowości o INTERDRUK S.A.!

Operator

27.02.2021 15:02

Pracy jest dużo, ale zawsze na jasnych zasadach. Dużo maszyn i możliwość rozwoju. Jeśli nie starasz się oszukać kierownictwa i uczciwie pracujesz znajdziesz miejsce na lata. Kto pisze inaczej, niech zrobi rachunek sumienia i spojrzy na swoje grzeszki zanim zacznie hejtować!!!

11.03.2021 12:25

Racja, jak przychodzisz do pracy pracować to nikt nie ma uwag ale jak dla rozrywki to się sypią nagany a później frustracje wylewane są w tym portalu. Czemu ci którzy pracują od lat w Interdruk nie piszą ze to dobra praca? Bo nie mają motywacji by pisać. Mnie szlag trafił jak kolega zapytał mnie dlaczego pracuje w Interdruk skoro tyle negatywnych opinii o nim. Nawet nie wiedziałem ze jest taki portal bo nie szukałem pracy. Tu mi się dobrze pracuje, rozwijam się, ostatnio zostałem przeniesiony na inną maszynę. Mam pomocników którymi zarządzam. Kasa nie jest zła, podwyżkę dostałem po ocenie rocznej. Miałem kiedyś kryzys, a firma mi pomogła, nie tylko przez rozmowy i dawanie szansy na poprawę ale też poprzez zaliczki.
    Ksiądz

27.10.2025 01:17

Zależało by mi na pracy biurowej ale nie samo siedzenie przed komputerem .Bo od siedzenia przed komputerem strasznie bolą oczy .

Dr Murek

17.03.2025 23:31

Długo tam nie przepracowałem, ogółem kasa słaba, praca dla okolicznych którzy ze względu na bliskość tam wegetuja. Praca sama w sobie nudna i bez rozwoju.

19.03.2025 09:57

Szanowni Państwo, bardzo dziekujęmy za wszelkie opinie ponieważ pozwalają się one nam rozwijać i doskonalić. Ale aby tak się stało zamieszczane opinie muszą być konstruktywne i zawierać konkretne treści. Treść wpisu Dr Murka niestety jest zbyt ogólna aby mogła przynieść korzyść komukolwiek ale przy tym jest obrażająca naszych pracowników NA CO NIE WYRAŻAMY ZGODY. Nasi pracownicy nie wegetują ale pracują i rozwijają się zawodowo każdego dnia stykając się różnego rodzaju wyzwaniami związanymi z nowymi projektami. Oczywiście są stanowiska na których tych wyzwań jest więcej i te na których mniej się dzieje ale kierownicy starają się zapobiegać monotoni i na tych stanowiskach zapewniają rotację. Zapewniam, że nikt zaangażowany w pracę w Interdruk się nie nudzi:)
    Anonimowy

22.06.2020 18:09

Moi Kochani, nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Osobiście przekonałam się jak wygląda współpraca z wieloma osobami. Zero zrozumienia, tolerancji. Pracy mnóstwo... Nie wiadomo w co ręce włożyć. A kierowniczka z góry (biura),nie potrafi rozmawiać z ludźmi, nie słucha! Jedyne co się dla niej liczy to słowo Pana prezesa!
    Nicki

15.04.2023 20:01

Płaca taka sama jak w garwolińskim klimacie, więcej nie będzie, ale rozumiem, taki klimat. Jednak atmosfera wśród pracowników biura jest niezachecajaca. Zarzad bez zarzutów da się lubić. normalni ludzie pozytywni. Wracając do kultury ludzi pozostałych niestety nic dobrego nie można powiedziec, oczywiście są jednostki do tańca i różańca. Kierownictwo powinno zachowywać się profesjonalnie a nie obgadywać innych ze nie sa wydajni czy powolni, a gdy ktoś potrzebuje pomocy, to odpowiedz -nie pamietam, dawno to robiłam… jest tez znakiem niewydajności. Może warto odpowiedzieć -poczekaj zobaczę, sprawdzę. Proponuje wysłać kierownictwo niektórych działów na szkolenie z profesjonalnego zarządzania i pokory. Czasami podnoszenie głosu na pracownika jest oznaka słabości.

26.08.2024 23:03

@anonimowy, Na pewno kierownictwu działów z budynku biurowego przydadzą się cykliczne szkolenia umiejętności miękkich, dawania feedbackow(również tych pozytywnych), bo niestety często zapominają o nich… Trzeba się zastanowić, co zrobić żeby nowi pracownicy nie uciekali. Czasem można zarabiać mniej, ale za to pracować spokojniej, bez oddechu kierownika działu na plecach, bo ściąganie z podniesionym głosem pracownika, że ma coś zrobić i wysłać jak najszybciej nie jest motywujące, lecz może być motorem do obarczenia błędem itp. To nie obóz koncentracyjny żeby zajmować się również wybieraniem wzorów dla klienta, może warto pomyślęc o stanowisku takim jak „kontrola jakości”? Kontroler jakości jest specjalistą ds selekcji produktów uznawanych jako złoty wzór dla klienta, zgodnych ze standardem itp. Pracownik w biurze nie będzie miał tak precyzyjnego spojrzenia jak kontroler. Macie dużo potencjału jako zakład, szkoda, że nikt nie bierze pod uwagę headcount’ow. Może warto co kwartał na spotkaniach zarządu zatrzymać się i policzyć jeszcze raz ten biznes od strony działów sprzedaży?

16.08.2023 14:13

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w INTERDRUK S.A.?
    Tik

15.02.2024 07:09

Umiesz chodzić? To świetnie! Jesteś idealnym kandydatem do naszego (usunięte przez administratora) Berzeny Cię! Omijać to (usunięte przez administratora) szerokim łukiem.

to @ann

10.07.2024 19:02

Ann, Praca tam nie ma ani jasnych zasad, ani kultury organizacyjnej. Ciągle, przez całe wdrażanie jesteście hałaśliwi, ciągle o czymś plotkujecie. Wszystko chcecie w sekundę mieć zrobione, to chociaż nowym nie przeszkadzajcie. Zastanówcie się nad wypracowaniem swoich cech, bo dotychczasowym odstraszacie. Zapytam otwarcie i wiem, że odpowiedzi nie otrzymam, bo się boisz szczerości - Dlaczego są działy, a nawet tylko jeden, w którym co pół roku średnio są rotacje? Nie sądzę, że chodzi o pensję, bo można mało zarabiać, ale pracować spokojniej to pracować bezbłędnie, a spokoju u Was w dziale nie ma.
    Tik

15.02.2024 07:17

Radzę z całego serca omijać ten ...dołek. Szczerze szkoda każdej minuty, by postawić tu choćby pół stopy. Klika, kolesiostwo, obłuda do potęgi. Możesz zarobić oczywiście, tylko potrzebujesz wyrobić 2 etaty????????. Rozsądni - omijać. Kierownictwo - stać Was na pracę w lepszych warunkach i ludzkiej atmosferze.
    Do @Tik

03.04.2024 22:17

Widzę, że każdy uczy się na błędach ;) potwierdzam, uciekać! To nie jest dobre miejsce. Na początku jest miło, potem jest gęsta od obrabiania tyłków atmosfera, że od razu odechciewa się pracować. Ludzie, w pracy powinno się pracować, a nie obgadywać innych.

27.11.2023 10:39

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w INTERDRUK S.A.?

29.11.2023 17:48

Zależy od działu i charakteru człowieka. Jeśli dopasujemy się do charakteru kierownictwa, to da się przeżyć
    @pracownik

19.10.2023 15:28

Czytam te komentarze i nie wierzę ,że ludziom nic nie odpowiada. Pracuję już dłuższy czas w Interdruk i złego słowa nie można powiedzieć . Kasa się zgadza i jest na czas, z przełożonym na spokojnie się można dogadać i to w każdej sprawie . Atmosfera jest mega fajna i nie spotkałem się aby ktoś był nieprzyjemny . Ale wiadomo zawsze znajdzie się ktoś kto musi niestety hejtować . Polecam wszystkim zdecydowanie
    Do @pracownik

08.11.2023 22:26

Fajnie, fajniusio. Twój szef na pewno już to polubił. A tak odbiegając od żartów, to gratuluję, ze pomimo tak licznych zwolnień ludzi(z własnej inicjatywy) w tym roku cieszysz sie tym co masz, to rzadkość w tym zakładzie. Pracodawca pokłada wielkie nadzieje w tobie, ze za rok lub 2 będziesz trzymać się tej opinii, być może w ramach motywacji poklepie Cię po ramieniu.
    Nieprawda

04.03.2023 23:17

Jeśli ktoś w poprzedniej firmie dostawał premie, talony, paczki na swieta czy inne świadczenia, niech wie ze tutaj nie ma tego. Brak motywacji i klimat nie jest czymś motywującym co mogłoby przetrzymac kogoś w firmie. Jeśli myślisz, ze sobie polepszysz warunki, to lepiej nie składaj CV. Dobrze ze można kogoś uprzedzić gdy sie nie mogło zostać uprzedzonym. Stracony czas
    Gal

12.07.2023 10:20

Piszę o produkcji bo tam pracuję, o biurze się nie wypowiadam bo nie wiem. Jeśli stresem jest dla ciebie, że na produkcji zarabiamy więcej to zapytaj w kadrach może znajdzie się dla ciebie miejsce na produkcji. Tu również kawę lub herbatę musisz zabrać ze sobą swoją
    Gallll

28.10.2023 20:07

Dziękuje za troskę, mam już lepsza prace. Wchodzę tu tylko po to żeby uczulić innych, którzy chcą coś w życiu osiągnąć, ze nie warto nerwów szarpać za tak mala kasę. Produkcja ma wiecej, ale to nie jest dużo jeśli musisz utrzymać rodzine

07.05.2023 14:59

Jak wygląda sprawa grafiku w INTERDRUK S.A.. Czy pracodawca idzie na rękę?

31.05.2023 15:22

To zależy gdzie pracujesz. Jesli produkcja czy introligatornia to brygadziści są spoko, więc dadzą urlop. Jeśli biuro to nie polecam. Niektóre działy zakazują pójścia na urlop od maja do sierpnia. Słabe to, bo w nie możesz wyjechać na wakacje z rodziną jak większość Polaków, my też chcemy w sezonie letnim gdzieś wyjechać. Nie radzę wejść w dyskusje, słabe zarządzanie emocjami, brak konstruktywnej odpowiedzi, zawiść. Szkoda, że nikt nie chce nad tym popracować, bo firma ma ogromny potencjał.
    asdadada

09.11.2021 17:37

Witam, interesuje mnie oferta pracy jako operator maszyny sztancującej - jakiej firmy maszyny są w tej firmie ?

10.11.2021 10:55

Dzień dobry, zachęcam Pana do kontaktu osobistego lub pocztą elektroniczną. Jeśli zdecyduje się Pan na kontakt osobisty, wówczas podczas spotkania chętnie zaprezentuję Panu nasz park maszynowy.
    Nowy

14.10.2021 15:57

Jestem po rekrutacji, badaniach i szkoleniu i od poniedziałku zaczynam pracę w Interdruku. Póki co jestem pod wrażeniem, przyjazna atmosfera i wiele praktycznych wskazówek i informacji już na początku. W wielu innych firmach rekrutacja ograniza się do wypisania skierowania na badanie a tu rozmowa, pytanie o oczekiwania, dopasowanie oferty do możliwości i ekonomicznie też nienajgorzej.
    Bubu

05.11.2021 14:49

Dzięki za wyczerpująca odpowiedz! Czy firma wymaga robienia nadgodzin? Czy są opcjonalne? Czy nie ma takich wcale?
    Nowy

10.11.2021 09:16

Ja na razie jeszcze za mało samodzielny jestem więc pewnie dlatego nikt mi nie proponował nadgodzin ale chłopaki mówili, że jeśli się chce to można trochę nadgodzin złapać. Firma wypłaca za nie dodatki w wynagrodzeniu za miesiąc kiedy one wystąpiły.
    a...a

08.07.2021 15:23

Obecnie pracownik firmy Interdruk. Tak czytam opinie i czasem nie wierzę... Nie zauważyłam iż jest to zakład pracy przymusowej i nikt nikogo siłą nie trzyma. Jeżeli mamy aspiracje na wyższe zarobki, awanse (jeżeli takich nie osiągamy) to zawsze można zrobić krok do przodu i próbować sił gdzie indziej. Świadcząc pracę w innym zakładzie nie wierzę, iż pracodawca pozwoli na siedzenie w telefonie na mediach społecznościowych, przerwy po min. 30 min. itp. Pomyślcie , pracodawca oprócz kosztów jakimi są wynagrodzenia ma jeszcze inne koszta typu: prąd , podatki, serwis itp. Zakład płaci nadgodziny, wprowadził premie,. W Avonie tj. najbliższym dużym zakładzie produkcyjnym także są wprowadzone ograniczenia w otrzymywaniu premii w odniesieniu do absencji w związku ze zwolnieniami lekarskimi. Praca jest na miejscu dla wielu z nas bądź kilka km od domu. A to dla nas mniejsze koszta dojazdu czy więcej czasu w domu a nie środkach transportu w codziennych dojazdach.
    Xx

27.03.2021 06:51

Jakiej firmy macie kaszerówke w interdruku i czy na taką maszynę potrzebujecie operatora

29.03.2021 09:33

Dzień dobry, maszynę do produkcji tektury warstwowej posiadamy produkcji Tunkers Maschinenbau. Zapraszam do osobistego kontaktu w celu zapoznania się z możliwością podjęcia u nas pracy. Aplikację proszę przesłać na adres mailowy [email protected] lub bezpośrednio w biurze przy zakładzie produkcyjnym w Sulbinach przy ul. Drukarskiej 3.
    Ciekawy

18.03.2021 12:17

Witam, pracuje od kilku lat jako operator maszyn w branzy spozywczej. Pracuje 6 dni w tygodniu po 8h na 3 zmiany. Od jakiegos czasu chodzi mi po glowie aplikowanie do Interdruku na stanowisko operatora. Szybko sie uczę i moge robić nadgodziny (w granicach rozsadku). Moje aktualne zarobki to 4-5k netto (za 8h × 6dni). Czy zatrudniajac sie w Interduku jest szansa na poprawe warunkow finansowych (po pozytywnym odbyciu okresu probnego), czy raczej dominuja oferty typu 3k?

18.03.2021 12:40

Dzień dobry, cieszymy się, że nasz zakład jest w obszarze Pańskiego zainteresowania. Niestety nie udzielamy takich informacji publicznie, wszystkie kwestie finansowe rozpatrywanie są indywidualnie i są ściśle powiązane z kwalifikacjami i kompetencjami pracownika.

Kontakt - INTERDRUK S.A.

Drukarska 3 08-400 Garwolin

Interdruk S.A.
    Tania siła robocza

13.03.2021 12:02

Tępo pracy narzucane jest nie do pomyślenia, 15 minut przerwy, olewanie pracowników ze strony m.in. Pani Dyrektor M.M. i wypłata oczywiście najniższa krajowa, premii to już w tej firmie nie ma. Bo przecież „razem z premią wychodzi wam najniższa krajowa więc żadnej podwyżki nie będzie w związku z podwyższeniem najniższej krajowej”
    Witek

02.08.2020 07:59

Uwaga na telefony. Prawda, p.Tomaszu R.? Powinienem zawiadomić policję.....

05.03.2021 10:30

Faktycznie w trakcie pracy wymagamy od pracowników skupienia się na niej, w związku z tym obowiązuje zakaz używania telefonów w trakcie pracy. Oddzwonić lub sprawdzić media społecznościowe można w trakcie przerwy.
    Neutralny

03.03.2021 19:01

Witam. Wiecie może jaki jest w firmie system zmianowy? No i jakie zarobki proponują?
    Neutralny

04.03.2021 13:15

Można prosić jakiś kontakt telefoniczny do firmy lub osoby zajmującej się rekrutacją aby uzyskać jakieś szczegółowe informacje ?? Bo numer podany na ogłoszeniu 25 740 34 53 nie odpowiada ( nie można zrealizować tego połączenia, spróbuj później)

04.03.2021 13:24

W tym tygodniu pracujemy w kadrach ograniczonym składzie osobowym stąd być może problemy z połączeniem, nie zawsze ktoś jest w pokoju. Proszę dzwonić na sekretariat nr tel. 25 740 30 00 i prosić o połączenie z kadrami lub napisać maila na [email protected]. Jednocześnie informuję, że dokumenty zawierające dane osobowe kandydata takie jak CV lub List Motywacyjny przyjmujemy jedynie pod adresem mailowym [email protected] lub składane osobiście w sekretariacie biura.

01.03.2021 13:00

Szanowni Państwo!

Dziękujemy za zainteresowanie naszą spółką i liczne opinie. Czytamy je wszystkie z dużym zainteresowaniem i cenimy każdy głos.
    Zapewnimy, że staramy się doskonalić jako pracodawca, stąd nasza otwartość na wszelkie uwagi zarówno te pozytywne jak i negatywne dotyczące naszego funkcjonowania. Dlatego włączamy się w prowadzoną tutaj komunikację, prezentując przy okazji naszą organizację, abyśmy mogli ją wspólnie doskonalić.

Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze - tylko do takich możemy się odnieść. Swoboda wypowiedzi nie oznacza, że można publikować informacje nieprawdziwe, pomówienia i oszczerstwa znieważające pracowników.
    Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu gowork.pl będą archiwizowane przez Administratora portalu.

W celu wyjaśnienia nurtujących Państwa kwestii, podzielenia się pomysłami oraz uwagami zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem: [email protected]

16.02.2021 09:48

Czy Interdruk S.A. organizuje staże dla studentów?
    User

27.02.2021 14:52

Tak.

28.11.2020 16:35

Nie wiem po co wylewac zale na tym forum po czym na drugi dzien i tak isc do tej roboty ? Bylem na rozmowie, uslyszalem jaka kasa jest i wiecej sie juz tam nie pojawilem i nie pojawie.

07.11.2020 09:16

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Interdruk S.A.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
    Dyrektor

27.11.2020 11:40

Jeśli dobrze rozumiem to chodzi o rozwój w sensie ścieżki awansu. Na to pytanie nie można odpowiedzieć jednoznacznie, wiele zależy od stanowiska i rodzaju pracy. Większość stanowisk produkcyjnych ma zaplanowaną ścieżkę rozwoju od poziomu podstawowego do mistrzowskiego. Ale zdarzają się również awanse poprzez zmianę stanowiska pracy, choć te nie są planowane a następują poprzez analizę wewnętrznych zasobów ludzkich przy okazji prowadzonych rekrutacji.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INTERDRUK?

Anonimus

22.09.2020 22:19

Nie polecam tej firmy jeśli chodzi o prace na stałe, no chyba że ktoś chce się męczyć w obuwiu w którym nie da się ustać nawet 2h, nogi odpadają. Niesprawiedliwość niesamowita, kobiety dostają naganę jeśli nie posiadają na sobie obuwia zakupionego przez prezesa, natomiast mężczyźni chodzą jak chcą, czy to klapki czy adidasy, czy spodenki zamiast ubioru roboczego. I gdzie tu sprawiedliwość/równość wobec pracowników?
    Dyrektor

07.10.2020 13:21

Anonimus, zastanawiam się czy brała Pani udział w konsultacjach społecznych dotyczących zakupu nowej odzieży i obuwia roboczego? Wybraliśmy najlepiej dopasowaną do potrzeb odzież (materiał/krój) oraz wygodne obuwie testowane przez naszych pracowników. Buty z górnej półki: wierzch KPU+materiał tekstylny MESH, podszewka: materaił MESH, wyściółka: anatomiczne ukształtowana ABSORBA PLUS, podeszwa; CROSSETA EVA/GUMA, podnosek: kevlar. But wygląda jak obuwie sportowe typu adidas, podobna jest wygoda noszenia. Rozumiem, że każdy ma trochę inaczej zbudowaną stopę (np. wysokie podbicie) i różne problemy chorobowe (np. haluksy) ale taki but nie powinien zrobić nikomu krzywdy, chyba że zamówi się zbyt mały rozmiar. Informuję Panią, że Pan Prezes nie kupował butów ani też nie brał udziału w wyborze, ma od tego pracowników działu kadr. Zakup odzieży to nie ten poziom problemów z którymi Pan Prezes się mierzy na co dzień. Obowiązek używania odzieży i obuwia roboczego wynika z art. 211 k.p. i nie jest wymysłem pracodawcy, obowiązek ten jest egzekwowany od wszystkich pracowników nie tylko od Pani. W spółce obowiązują różne regulaminy premiowe i każdy z nich przewiduje zmniejszenie premii w przypadku problemów w wyegzekwowaniem przestrzegania przepisów BHP. W przypadku pytań lub problemów zapraszam do KADR.
    Praca sezonowa

04.09.2020 12:57

Pracowałam w tej firmie w trakcie wakacji. Jeżeli ktoś jest pracowity to nie będzie miał problemów. Trafiłam na bardzo miłego kierownika, który potrafił wprowadzić w wykonywane obowiązki. Wszystko wytłumaczył i nie było problemów. Wynagrodzenie satysfakcjonujące. Bardzo miłym gestem były również upominki na zakończenie współpracy. Natomiast spory minus to przerwy. Przy 8 godzinach pracy 15 minut podczas których trzeba przejść z hali na inną halę do jadalni to jednak mało. Drugi minus to zwolnienia. Praktycznie do ostatniej chwili nie wiadomo było czy będziemy pracowali do końca wakacji czy jednak do końca lipca. Były jakieś słuchy o zwolnieniach,ale oficjalna informacja o zakończeniu współpracy pojawiła się dopiero na dwa dni przed jej zakończeniem. Mimo wszystko polecam. Nie wiem jak wygląda praca na stałe, ale sezonowo to bardzo dobry wybór.
    Ciekawy

04.09.2020 00:32

Czy warto aplikować do tej firmy? Słyszałam sprzeczne opinie na temat warunków pracy. Jak kierownicy traktują i jaka atmosfera? Bo podejrzewam że zarobki porównywalne do innych produkcji. Ile godzin pracujecie i ile macie przerwy? Ktoś odpowie??
    Nie polecam!!!

04.09.2020 10:49

Nie polecam pracy w tej firmie. Kierownicy, dyrektorzy źle traktują pracowników. Tylko 15 minut przerwy... Weź pod uwagę że w tym czasie musisz przejść z hali na stołówkę ????na produkcji pracujesz po 8h,operatorzy maszyn z reguły po 12h. Dobrze się zastanów, zanim aplikujesz.

02.09.2020 18:53

Anonimowy

02.09.2020 23:05

W takiej atmosferze impreza???? Proszę Cie. Bez sensu.
    Impreza

03.09.2020 06:34

@Anonimowy, że niby w jakiej atmosferze?

28.07.2020 19:43

Sama pracuję w tej firmie sezonowo i nigdy nie spotkałam się z uderzającym naruszeniem praw pracownika ale mam cichą sugestię - myślę, że jakieś kursy dla kadry kierowniczej z komunikacji interpersonalnej załatwiłyby sporo problemów, którymi w dużym stopniu są nieodpowiednia komunikacja i atmosfera. Poza tym wypłata zawsze na czas i całkiem dobre warunki pracy.
    Idea

19.06.2020 15:08

Witam Szczerze to co się dzieje to porażka Pani Dyrektor (usunięte przez administratora)nic nie ogarnia chodzi tylko z głowa w chmurach i drze się na pracowników zero szacunku Kierowniczki .... (usunięte przez administratora)totalne beztalencie a inteligencja na poziomie zero i tu prośba do Pana Prezesa a może przestawić biurko na dołku na widok kamer popatrzy Pan jak ta właśnie kierowniczka pracuje bo za filarem nie widać i obrywa się pracownikom za jej lenistwo Ogólnie ludzie spoko tylko tym Paniom sodówka uderza do głowy a pracownik to niższy sort dla nich Tylko jakby nie produkcja to ich tez by nie było
    Jadurobroz

23.09.2016 15:41

Witam wszystkich pracowników firmy Interdruk mieszczącej się w Garwolinie. Chciałbym nawiązać współpracę z tą firmą i prosiłbym o opinie: jak się pracuje, o atmosferę, jak z wynagrodzeniami? Są opinie o Interdruku z Warszawy raczej w 2/3 negatywne. Czy tutaj jest lepiej i czy warto starać się o pracę na produkcji/maszynówce, czy bardzo 'wykorzystują' ludzi godzinowo. Ponoć jedno jest pewne, że praca jest (płaca też :) )

25.09.2018 20:46

Przecież To ta sama spółka - Warszawa to Biuro handlowe - Garwolin zakład produkcyjny.

Zostaw merytoryczną opinię o INTERDRUK S.A.