Km-Tour Adriana Zawistowska

Adres: Sopocka 13/19, 42-202 Częstochowa

NIP: 5731503474 REGON: 240206253

Km-Tour Adriana Zawistowska
2 20 6 1

Opinie o Km-Tour Adriana Zawistowska

Teresa

To prawda, najlepsza firma jaka jeździ na trasie Polska Holandia. dziekuje. Pozdrawiam serdecznie.

Konrad

Chciałbym bardzo podziekowac za przyjemny i bezpieczny transport z Pl do Holandii. Nastepnym razem bardzo chciałbym również jechać z kierowca Adrianem .Bardzo przyjemny kierowca i bezpiecznie dowozi do celu. Pozdrawiam i dziekuje bardzo.

zadowolona pasazerka

Wczoraj wracałam z nimi z Niemiec i jestem zachwycona. Bardzo dobry przewoźnik, korzystam z niego nawet gdy biuro dla którego pracuje ma swojego przewoźnika. Szybki i jednocześnie bezpieczny transport, mili kierowcy i cena nie z księżyca.

Szukasz pracy?

Kinga

Witam serdecznie.chcialam podziękować za profesionalna obsługę.Mialam przyjemność wracać w piątek z Holandii z Panem Arturem.Napewno skorzystam jeszcze nie raz z Państwa uslugpozdrawiam Kinga

Ulla

jezdze z ta firma przewozowa juz rok czasu Polska-Holandia i Holandia-Polska, nigdy nie mialam zadnych problemow czy nieprzyjemnosci, nawet jest potrzebny transport na nastepny dzien znajduja dla mnie wolne miejsce. Podkresle ze to moja wlasna opinia wywnioskowana z wlasnego doswiadczenia.

Tomek

Jeśli szukacie dobrego przewoźnika ze Śląska, to polecam, od 3 lat regularnie jeżdżę z nimi do Holandii, gdzie pracuję sezonowo przy tulipanach i truskawkach. Wyjeżdżaliśmy w siedem osób, gdzie kierowca zabrał każdego z innego adresu i nie było problemu z tym, że kierowca przyjechał we wskazane miejsce, jak również dowiózł pod hotel, w którym byliśmy zakwaterowani. Widać, że kierowca był doświadczony i jechał bezpiecznie.

norbert

Gorąco polecam tego przewoźnika. Bardzo fajny kontakt z biurem, przesympatyczny i odpowiedzialny kierowca. Krótki czas jazdy, bez zbędnych i długich postojów i bez przesiadek. Nowy busik, czysty i zadbany aż miło jechać. Oceniam na 6.

Barbara

Z pełną odpowiedzialnością podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami na temat firmy. Szczerze polecam to jedna z nielicznych firm w branży , która bardzo poważnie i na bardzo wysokim poziomie traktuje swoją pracę i każdego klienta indywidualnie. W niespotykany wręcz sposób dbają o komfort pod każdym względem , bezpieczeństwo , czas podróży oraz logistyka całej trasy, dbają również o zobowiązania w postaci dostarczenia paczek pod wskazany adres . Jestem pełna podziwu dla pracy kierowców i biura. Pozdrowienia

super firma

Lubię atmosferę w Km-Tour (usunięte przez administratora)za: wszystko jest na na najwyzszym poziomie super szefostwo z cala odpowiedzialnoscia polecam ta firme

Gość

Kierowcy kontaktowi i bardzo profesjonalni . Polecam osobą ceniącym spokojną jazdę . Odradzam marudom ,jeśli ciągle narzekasz nie jedź psujesz w ten sposób atmosferę innym.Kierowcy jeżdżą kilka godzin nie tylko my pasażerowie możemy być zmęczeni oni też mają do tego prawo . Ważne że dbają o nasze bezpieczeństwo . Cena jak u wielu , wszystko w życiu kosztuje . Polecam . Pozdrawiam kierowców i personel.

Róża

Mogę ze spokojnym sumieniem polecić tego przewoźnika. Jechałam na święta do domu. Kiedy chciałam zamówić busa nie było już miejsc. Ale pani zadzwoniła po tygodniu że zwolniłp się miejsce. Byłam na tyle zadowolona, w zamówiłam również powrót za zagranicę. Pozdrawiam.

Leszek

Jezdze z ta firma przewozowa juz ro czasu ns trasie zpolska Holandia Polska. Nigdy nie mislem zadnych problemow czy nieprzyjemnosci. Czasem potrzebuje transport na nastepny dzien i prawie zawsze znajduja dla mnie wolne miejsce. Pozdrawiam

Jula

Jechałam z firmą Km-tour z 4 letnim dzieckiem. Mogłam zarezerwować dla siebie miejsce co było dla mnie ważne ze względu na dziecko. A kierowca jechał tak płynnie, ze prawie całą drogę przespałam. Polecam mamom z dziecmi i nie tylko. Dziękuję.

km-tour
@Jula 07.10.2018 08:59

Dziękujemy za miłą opinie. Pozdrawiam.

wrc

Witam!!! Moja opinia dotyczyć będzie okresu czerwiec - listopad 2016. Kontakt telefoniczny super wszystko( cena termin ilość bagażu miejsce ) tak jak było dogadane tak było czyli super (tyle jeśli chodzi o firmę). Teraz o kierowcach Podróżowałem 3 razy z pod Opola do Venlo z Gliwic do Bredy i z Częstochowy na Hoorn . Raz jechałem z p.Adrianem taki młody nie najgorzej szybko ale niezbyt pewnie. I dwa następne razy z p.Piotrem 36-40 lat powiem że koleś zna się na prowadzeniu auta szybko pewnie bezpiecznie !!!! Więc jeśli ten pan tam pracuję to polecam, bez wahania wysłałbym swoje dziecko Pozdrawiam!!!!

Również kierowca.

Witam. Ogarnijcie swoich kierowców lub dajcie im więcej luzu w czasie, terminach. To co wyprawiaja na drogach jest nie opisania. Mam nagranie z wideo rejestratora jak wasz bus wyprzedza moj samochód na łuku drogi (linia ciągła, prędkość moja 120). Po rozmowie z kierowcą na cb radio zalil się, że śpią bardzo krótko w Holandii (sam ich widuje na bp na 44.) dla mnie jest nie do pomyślenia by położyć się spać na siedzeniu w busie na parkingu o 9 rano a wstać o 14 i zaraz ruszać w trase powrotną. Dajcie im na luz zanim będzie za późno. Pozdrawiam

Również kierowca
@Również kierowca. 21.11.2018 21:44

Dodam tylko, że nie byłem pasażerem ani konkurencją. To co napisałem, usłyszałem z ust waszego kierowcy na CB. POZDRAWIAM BARTOSZ

Km-tour
@Również kierowca. 21.11.2018 21:44

Dzień dobry, skoro w ogóle prawda jest to co Pan pisze, czemu do tej pory nie wysłał Pan nam nagrania, tylko pierwsze co Pan robi to obgaduje nas na internecie ? to co Pan zrobił mówi samo za siebie. Więcej pytań nie mamy. Uprzedził Pan nawet nas z odpowiedzią. Więc pozdrawiam konkurencję,która bolą nasze sukcesy lub rozżalonego kierowcę, który z pewnością do tej pracy się nie nadaje, a takich nie zatrudniamy w naszej firmie.

Również kierowca
@Km-tour 23.11.2018 18:02

Oczywiście mógłbym wysłać nagranie, ale jak już napisałem. Jestem również kierowca (nie w przewozie osób) pracuje w Niemczech. Proszę się zastanowić nad moim postem. Nikogo nie obgaduje. Grzecznie poprosiłem byście dali chłopaka więcej odpoczynku lub luzniejszy grafik. Tylko tyle. Wracając do wideo. Wyślę, lecz chłopak straci pewnie pracę więc dziękuję. Pozdrawiam

Km-tour
@Również kierowca 23.11.2018 19:23

Witam, jak można objawiać firmę i w dalszym ciągu nie wysłać filmu. Nie potrafi potwierdzić Pan swoich słów, tylko obgadywac w internecie.

Niezadowolony klient.

Również nie polecam! Kierowcy niemili,obsługa telefoniczna jeszcze gorsza. Podejrzewam że ziemniaki są przewożone w bardziej godziwych warunkach.

Grażyna

Korzystam z uslug tej firmy przeszlo 3 lata i moge powiedziec ze to jest najlepszy przewoznik.Polecam wszystkim.

Angelika

Bezpiecznie na miejscu a to najważniejsze. A przede wszystkim dowóz na samo miejsce. Serdecznie polecam. Mam nadzieję że uda mi się wrócić do Polski tym samym transportem.Miły i doświadczony kierowca. Serdecznie pozdrawiam.

Agata

Witam również osobiście polecam obsługa jest bardzo sympatyczna i miła :) wszystko jest na czas i bez żadnych utrudnień pozdrawiam kierowców, z którymi miałam przyjemność jechać i wracać do domu było wesoło całą drogę i nie dało się odczuć ze tak daleka trasa, ciesze się że właśnie na te przewozy trafiłam.

Monika i Ewelina

Ostatnio jechałam do Amsterdamu z koleżanką. Znajomy polecił mi przejazd tym busem.Kiedyś też korzystal z tych przejazdów jadąc do pracy za granice. Byłyśmy bardzo zadowolone, atmosfera w busie była bardzo fajna ,a kierowcy weseli i kulturalni. Nie było problemów z postojami na róznych parkingach ze stacjami czy tylko z toaletami, na papierosa czy też inne potrzeby fizjologiczne .W środku było czysto i komfortowo. Bardzo fajny przewożnik. Moge tylko polecic razem z kolazanka.

Kinga

Ja również niestety nie polecam. Wyjeżdżałam z Km Tour z Holandii do Polski w minioną środę. Dyspozytorka obiecała mi wyjazd około godziny 19, co mi pasowało i pod tym kątem szukałam transportu jako, że kończyłam pracę o 17.30. W środę o 13 dyspozytorka dzwoniła ponownie potwierdzając, że wyjazd około godziny 19, ale kierowca będzie się ze mną kontaktował w celu określenia dokładnej godziny. Skontaktował się, a jakże. O 17.40, 5 minut po tym jak wróciłam z pracy do domu. I nie, że będzie za godzinę, czy pół, ale że już stoi pod moim domem. Obiadu nie zjadłam, tyle, że zdążyłam umyć zęby i zrobić kanapki na drogę. Kierowca poczekał na mnie 20 minut, ale co się nawściekałam i nabiegałam to moje. Ale nie to jest najgorsze. Po drodze każda osoba, która się dosiadała była spóźniona, bo każdy wiedział o późniejszej godzinie wyjazdu. Hitem była para na którą czekaliśmy bez mała godzinę, w szczerym polu. Drogie Km Tour. Proszę pouczyć swoich kierowców, że godzinę wyjazdu określa się dzwoniąc PRZED dotarciem do klienta a nie stojąc pod jego domem. Nigdy więcej z Wami nie pojadę, to był pierwszy i ostatni raz. PS. Spod Hilversum do Katowic jechałam 20 godzin.

Km-tour
@Kinga 29.07.2018 12:07

Witam , sprawdziliśmy wszystkie środowe powroty 25 lipca i wszystkie nasze busy wracały do Polski południem Holandii. Na listach kierowców nie mamy miejscowości Hilversum, ani nawet odleglejszych okolic tego miasta. Prosze sprawdzić dokładnie z kim Pani jechała, zanim zacznie pisać Pani wierutne kłamstwa na temat naszej firmy.

Kinga
@Km-tour 01.08.2018 12:49

Nie wiem z kim jechałam, ale zamawiałam busa u KM Tour. Może przekazujecie sobie klientów, nie wnikam i nie interesuje mnie to. Dzwoniłam do KM Tour, nie do innej firmy i wypełniałam formularz na waszej stronie internetowej. Widocznie nie macie pojęcia kto z wami jedzie i kiedy. Brawo. Coraz lepiej.

Km-tour
@Kinga 02.08.2018 10:57

Bezczelności z Pani strony już wystarczy, nie wie Pani , ani u kogo zamawia, ani z kim jedzie. Wiec niech Pani głupot na nasz temat nie wypisuje.

Kinga
@Km-tour 02.08.2018 13:35

Żenada. Ja dobrze wiem gdzie dzwoniłam i gdzie zamawiałam busa. W takim razie to powinno być gdzieś zgłoszone. Jeśli dzwonię do KM Tour a wy wysyłacie po mnie inną firmę, bo jest wam nie po drodze i sprzedajecie moje dane a potem jeszcze udajecie że o niczym nie wiecie to to jest szczyt bezczelności. Jeśli uważacie że mówię nieprawdę zgłoście to na policję, z przyjemnością przedstawię billingi rozmów. Ostrzegam wszystkich, ta firma kręci na potęgę i obraża ludzi. Teraz już wiem czemu moi znajomi złapali się za głowy jak im powiedziałam z kim jadę do Polski. Nigdy więcej. Proszę już nie odpowiadać bo szkoda mi czasu na czytanie tych łgarstw.

Km-tour
@Kinga 02.08.2018 15:43

Proszę nie kłamać po raz kolejny. Tylko taki komentarz możemy dopisać do kolejnych Pani kłamstw. Na policję ? Nie . Ale Sąd mogłby się tym zainteresować. I ani razu nikt Pani nie obraził. A pisząc,że kłamstwa , stwierdzamy tylko fakt.

Kinga
@Km-tour 04.08.2018 11:46

Czyli kłamstwem jest że zamawiałam busa u KM Tour a przyjechał bus innej firmy o czym nie zostałam poinformowana i na co nie wyrażałam zgody? Takie są fakty więc albo kłamiecie albo nie macie pojęcia co się dzieje w waszej firmie. Oj, jaka szkoda, że to nie fb, gdzie można usuwać niewygodne komentarze, nieprawdaż? Tu ludzie piszą prawdę, a wy próbujecie się nieudolnie bronić...

Km tour
@Kinga 04.08.2018 21:07

Pani jest strasznie zarozumiałą i zawzięta osobą. Powtarzam jeszcze raz, proszę odszukać firmę, z ktorą Pani jechała i nie wypisywać tych steków bzdur na nasz temat.

Kinga
@Km tour 07.08.2018 11:00

Proszę mi odpowiedzieć. Czy nieprawdą jest, że zamawiałam u Państwa busa, a Państwo przyjęli zamówienie? Czy nieprawdą jest, że podesłaliście po mnie busa innej firmy, o czym nie zostałam wcześniej poinformowana?

Kinga
@Kinga 09.08.2018 10:50

Weszłam z ciekawości, żeby sprawdzić, czy doczekałam się odpowiedzi. Nie doczekałem się. A to oznacza, że jesteście niegodni zaufania, a wszystko co napisałam to prawda, którą boicie się potwierdzić. Poza tym: większość pochlebnych postów na tej stronie wygląda jakby pisała je ta sama osoba. Proszę pamietać, nie stawia się spacji przed przecinkiem. Bez odbioru.

Wiwo

Witam ostatnio korzystałem z tego przewoznika (zostal mi polecony) i jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam kazdemu , mogę wychwalać firmę tylko w superlatywach, rzetelna, uczciwa, pełen profesjonalizm, bezpieczeństwo, miła obsługa z biura jak, kultura osobista kierowców na najwyższym poziomie. Szybki przejazd z adresu na adres bez przesiadek.

Oszukany klient

Witam wszystkich. Chciałbym podzielić się opinią na temat KM Tour. Pierwszy raz korzystałem z usług firmy w 2016 r. Wtedy było wszystko na najwyższym poziomie. Właśnie dlatego zdecydowałem się na ponowne skorzystanie. Po uprzednim kontakcie telefonicznym, w którym podałem adres, datę usłyszałem, że nie ma najmniejszego problemu, wolne miejsce jest i możemy rezerwować. SMSem wysłałem potwierdzenie rezerwacji. Dla potwierdzenia przejazdu zadzwoniłem jeszcze raz w dzień wyjazdu, gdzie zostałem zapewniony o wcześniej ustalonym przejeździe. Kierowca miał mnie zabrać w godzinach między 12 a 13. Gdy wybiła godzina 13.00 a kierwca się nie zjawił, próbowałem bezskutecznie dodzwonić się na jakikolwiek numer do firmy KM Tour do godziny 15.00, potem odpuściłem. Brak jakiejkolwiek reakcji z ich strony. Żadnej informacji na temat wyjazdu, a wystarczyłoby cokolwiek, nawet informacja, że zostałem wkręcony (oszukany), przynajmniej miałbym czas na poszukanie innego być może rzetelniejszego przewoźnika. Chcę przestrzec innych ludzi przed takimi sytuacjami i brali mocną poprawkę na tą firmę. Nie wiem co się stało, co było przyczyną, że KM Tour postanowił potraktować mnie jak powietrze (inne porównanie bardziej ciśnie się na usta), ale wiem jedno, że raczej nigdy więcej nie zaufam takiemu przewoźnikowi. Naprawdę miałem o tej firmie bardzo dobrą opinię, nawet polecałem KM Tour znajomym, choć nie wiem czy korzystali z ich usług. Widzę, że KM Tour odpowiada na komentarze, więc jestem ciekaw co mi odpiszą. Podobne opinie umieszcze na stronach gdzie się ta firma ogłasza z usługami (niedziela.nl, wiatrak.nl, itp.). Nie sądziłem, że przez okres 2 lat jakość usług może tak znacząco spaść. Pozdrawiam

Pasażer

Witam, Kiedy pierwszy raz jechałem z tym przewoźnikiem, wszystko przebiegło sprawnie. Byłem zadowolony. Zamówiłem drugi raz. Tez w porządku. i kolejny i powiem, że prawie kazda podróż przebiega w porządku. Czasem 12 , czasem 15 godzin. Do tej pory mnie nie zawiedli, a jeżdżę dość często. Polecam. Dziekuję. Emil

Milka

Nie wyobrażam sobie juz podróży z innym przewoźnikiem. Trasa z jedną bardzo szybko zorganizowaną przesiadką, z przystankami w razie potrzeby i około 5 nad razem byłam juz na miejscu. Tak podobnie jest za każdym razem. Więc polecam.

Beti

Jechałam ostatnio z kierowcą(usunięte przez administratora). Podróż upłynęła mi w miłej atmosferze. Podróz bezpieczna, kierowca miły. Wracam za 2 tygodnie , powrót juz zamówiłam. Dziękuję. Pozdrawiam.

Zadowolony klient

Jak w tytule, wszystko w porządku, ceny nie szokują, Jeżeli będę wyjeżdżał do NL zamówię też tą firmę. Pozdrawiam.

Jaro666

Jeździłem z KM Tour 3 lata temu do Holandii tam i z powrotem... I......... Wszystko w najlepszym porządku. Busy ok, kierowcy pełna profesja miło, grzecznie, czynne WiFi, nierówna włącza łatwo filmy na monitorze. Wszystko ok! W tym roku zacząłem pracę w Niemczech, trzeba było tam dojechać.. Zkim? Czym?...... Bez zastanowienia KM TOUR!! Kierowcy mooooże szybko jeżdżą na autobanach, ALE BEZPIECZNIE!!, wiem co mówię bo sam pracowałem jako kierowca 12 lat w pogotowiu ratunkowym w Katowicach, parę lat tiramisu.. Popieram firmę KM TOUR! Pozdrawiam

Jaro666

Moja opinia

Gość

Kierowcy kontaktowi i bardzo profesjonalni . Polecam osobą ceniącym spokojną jazdę . Odradzam marudom ,jeśli ciągle narzekasz nie jedź psujesz w ten sposób atmosferę innym.Kierowcy jeżdżą kilka godzin nie tylko my pasażerowie możemy być zmęczeni oni też mają do tego prawo . Ważne że dbają o nasze bezpieczeństwo . Cena jak u wielu , wszystko w życiu kosztuje . Polecam . Pozdrawiam kierowców i personel.

Zostaw opinię o Km-Tour Adriana Zawistowska - Częstochowa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Km-Tour Adriana Zawistowska