Nescom sp. z. o. o.
2 111 6 1

Opinie o Nescom sp. z. o. o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.

anonim

(usunięte przez administratora)

Numery

Zmienili

Sylwia

@Wik, jak już wcześniej pisałam, na tym forum nie należy nikogo obrażać i swoje opinie należy wypowiadać w kulturalnej formie. Jeśli mógłbyś napisać kilka słów o tym jakie warunki firma oferuje pracownikom? Czy byłeś zadowolony z atmosfery w pracy? Wszystkie opinie są mile widziane o ile napisane są w sposób zgodny z zasadami kulturalnej wypowiedzi i merytorycznie.

pan tu nie stał
@Były 19.06.2018 10:48

jakim salonie ? to czym oni się zajmują teraz ?

Seba

Franke Domański Baczewski... Karma wraca... Którąś z was (usunięte przez administratora) jeszcze spotkam w życiu!!! Teraz tak cicho siedziecie a tak Pyskami Brąchaliście

Seba
@Seba 04.06.2018 22:12

I co zrobisz (usunięte przez administratora)

Sylwia

@Seba, udzielając się na forum nie należy nikogo obrażać. Jest to miejsce do rzetelnej wymiany informacji na temat warunków pracy w firmie oraz aktualnie prowadzonych rekrutacjach. Wyrażając swoją krytykę należy to robić w sposób kulturalny oraz konstruktywny. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Wpisy niezgodne z jego postanowieniami mogą zostać usunięte.

Patryczek
@Sylwia 08.06.2018 07:13

O kulturze i rzetelności to nie powinniście się wypowiadać !!!! Rzetelnie sprzedajecie inwestycje zarabiając więcej niż na forex ???????????????????? Ciekawe co KNF na to ?????

Sylwia

@Nescom GlobMoney, nie do końca rozumiem, co masz na myśli, możesz rozwinąć tą kwestię? Jeśli jesteś pracownikiem firmy, napisz coś więcej o pracy tam. Każda uwaga będzie pomocna.

Nowebiuro

Nowe biuro na pl. Zawiszy niebieski budynek

domanski cwel
@Ktokolwiekwidział 25.05.2018 10:42

Byłem pusto

Sylwia

Witam, szukam informacji na temat systemu wynagrodzenia w firmie Nescom czy jest to praca zmianowa? Jaką stawkę przewidują na początek? Czy można liczyć na jakiś system premiowy? Każda informacja przyda się na wątku. Pozdrawiam!

Franke chuj
@Sylwia 27.05.2018 15:01

a szukają pracowników ?

Zainteresowana

Może ktoś podpowie jaka jest sytuacja w firmie?

Kabel
@Zainteresowana 20.05.2018 17:54

firmy nie ma Franke (usunięte przez administratora) sprzedał nescom i udaje niewinnego. A sie zdziwi na rozprawie w prokuraturze go sprzedamy

#poszukiwaniepitu

Gdzie jest pit?

Pomocny
@#poszukiwaniepitu 11.05.2018 15:57

Wszystkie Pity zabrał Domański Karol Wieczorek szukał bym w Karczew ie; )

Gdziejestpit

Nie trafil do mnie pit. Czy macie jakis nr osoby kompetentnej z tej firmy? Ksiegowa/y?

Cwaniaczenko
@Gdziejestpit 25.04.2018 18:36

Tam nie ma takich osòb...

anonim

(usunięte przez administratora)

Gdziejestpit

Czesc co zrobiles w tej sytuacji?Mam ten sam problem i ogarne pit nie moge sie doprosic. Masz jakis kontakt do nich? Pozdrawiam

Zainteresowany

Czy mógłby ktoś napisach jaka macie atmosferę i czy firma prowadzi rekrutację?

anonim

(usunięte przez administratora)

Franke frajer
@Domanski kiep 20.04.2018 11:20

(usunięte przez administratora) 2a

Cyc

Jedyna fajna rzecz w firmie Nescom to cycki Agniechy z recepcji xd

anonim

(usunięte przez administratora)

....

Widze niezła ludzie telenowele tworzycie....

Franke bej

W solniczce 7 albo 5 piętro :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Przechodzien

Gdzie maja to biuro

anonim

(usunięte przez administratora)

Trader

Hahahahah

Loli

Witam. Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna w tej firmie. MOJE pytanie brzmi, czy warto? ;)

anonymous
@Albert 30.10.2017 13:41

Spoko co (usunięte przez administratora) zboczeńcy i nie płacą

Rague

Ja byłem na rozmowie i w sumie wiem, że w sprzedaży głównie zarabia się na prowizjach. Mam doświadczenie w handlu ok 8lat i powiem tak, firma wygląda na porządną, dają szkolenia ze znajomości rynku, akcji,walut itp., wygląda to naprawdę spoko. We wtorek mam szkolenie i chętnie się na nie wybiorę. W końcu, kto nie spróbuje ten się nie dowie jak to jest naprawdę. Poza tym, czego w dzisiejszych czasach oczekujecie? Za free nikt Wam nie zapłaci. A ja chcę zobaczyć i nauczyć się nowego fachu. Myślę,że warto:) Zresztą sami się przekonajcie, najlepiej mówić źle, ale dziś zdobyć nowe umiejętności zawodowe to nie tak łatwo. Siema!!

anonymous
@Rague 20.10.2016 12:04

Gościu jesteś dzieciakiem hehe ile kresek wciągnełeś hehe idz do żabki :)

Marek Nes

kto nie był i nie pracował niech się nie wypowiada. Mi praca odpowiada, mam kozak zespół, trzeba ciężko pracować ale wiemy za co to robimy. Osoby które odpadły bo były za słabe teraz płaczą przed laptopem że firma bez historii etc, łysy szef! Kto ma ochotę na progres mentalny a przede wszystkim finansowy zapraszam, a kto jest leniem i lebiegą niech idzie na pośredniak :) Pozdrawiam

anonymous
@Marek Nes 07.12.2016 21:13

Wal się (usunięte przez administratora) od pługa siłą oderwany tam ludzie pracowali z wiedzą !której nie osiągniesz , widać za dużo wdychasz białego proszku

Były pracownik

Absolutnie odradzam każdemu kto wogóle myśli o przyjściu tam na rozmowe. To jest bandycka firma która nawet nie wypłaca pensji minimalnej którą mają na umowie swoim pracownikom ,bo dwie osoby w ciągu miesiąca UWAGA.... otworzyły okno . Każdego okradli na 100 zł ,bo tam wypłaty odbiera się zawsze do ręki ,bo firma finansowa nie umie chyba przelewu zrobić. Managerowie to (usunięte przez administratora) którzy przeklinają i obrażają pracowników ,a sami (usunięte przez administratora) robią.... NIE ,NIE i jeszcze raz wielkie NIE!!!!

Kaczor
@Luzak 13.12.2017 11:42

sprawdzałem niestety wysyłali do ZUS-u ale jednocześnie (usunięte przez administratora) nam wypłaty tak jak mówię spotkajmy się razem ! i TVN media zrobią swoje może odzyskamy cokolwiek i twarz przed klientem k.....a

SebaW

Brawa dla KNF. Czekamy tylko na Dawida F. i resztę jego gównianej świty za kratam

Kaczor
@SebaW 13.03.2018 10:22

Kaczor ... kiedy możemy ich zgłosić grupowo PIT-u nie wysłali , ale skarbówce tak zwołaj wszystkich pod budynkiem i zagramy z TV mnie też wiszą kasę ....

Kali

Jak nescomowy robić klyneta w bambuko to być dobra a jak w bambuko sam robiony jest to niedobra? Karma wraca.

Filip

Skąd takie nowości macie? Czy to prawda?

L

polecam dodać firmę GlobMoney i już wszelkie ataki hejta przenieść na nią, ponieważ nescom to teraz globmoney xddd

Trader_Tony

Szacun Wielki dla KNF I kciuki trzymam za Prokuraturę

Adrian

Polecam szczegolnie isc do managera Adama Sowy naprawde wporzadku czlowiek i zna sie na rzeczy wielki plus dla niego

Seba
@Adrian 26.10.2017 09:33

Zgadzam sie Adaś z Tobą.)

Trader

Wiadomo czy komuś postawiono zarzuty czy śledztwo trwa?

gonzo
@Trader 17.02.2018 02:56

Jest stosowna informacja na stronie KNF

Prawnik

Bankructwo / likwidacja nie chroni przed odpowiedzialnością.

Zostaw opinię o Nescom sp. z. o. o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.