Nescom sp. z. o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 114 ocen.

Nescom sp. z. o. o.
2 114 6 1

Opinie o Nescom sp. z. o. o.

Sylwia

@Król grzybowskiej Po pierwsze - wypowiadając się na forum pamiętaj o kulturze słowa. Po drugie - Twój wpis ma raczej niewiele wspólnego z głównym tematem tego wątku. Proszę Cię zatem po raz kolejny, abyś zaczął merytorycznie opiniować Nescom jako pracodawcę. Czy według Ciebie warunki zatrudnienia uległy tam poprawie, a może cały czas jest tak samo?

Łysy
@Sylwia 12.10.2018 12:58

Nescom to historia. A dla @Seba & @Król g. to miejsce na Białołęce czeka. A tam zrobią im to samo w d. co oni klyentom... "wypłacić zaległości"... zajadów ze śmiechu dostałem

Sylwia

@Seba Jeśli wypowiadasz się na forum publicznym, to musisz pamiętać o kulturze słowa. Nie jest do końca zrozumiałe to, co chciałeś wyrazić poprzez swój post. Czy mógłbyś zatem jeszcze raz, na spokojnie, wypowiedzieć się na temat pracodawcy, jakim jest firma Nescom? W czym tkwi Twój problem?

Seba

(usunięte przez administratora)... Proponuję pójść na Ugodę z pracownikami. Wypłacili zaległości itp. Innym razem CBŚ KNF itp Instytucje dowiedzą się wszystkiego co działo się w Polsce na Ukrainie itp. I Szlabno-Zębna Ku... też dostanie za to :-)

Sylwia

@karius, To chyba nie jest odpowiednie miejsce na tego typu odpowiedzi i dyskusje. Masz nam jakąś konkretną wiedzę do przekazania na temat firmy Nescom? Jak z Twojej perspektywy, wyglądają tam aktualne warunki zatrudnienia - uległy zmianie, czy są nadal takie same? Co doradziłbyś osobom, które dopiero rozpoczynają tam karierę zawodową?

Ciekawy

Wiecie co z tym blondynem z biżuterią na zębach, co mu podrabiana Włoszka syna poczęła? Robi już w carrefour czy biedronie? A nosi jeszcze pantofle do spodenek? Ciekawy jestem.

Król grzybowskiej
@Ciekawy 21.09.2018 14:53

Od czasu jak .go pogonili franke z lysym to widziano go na myjni w dortmundzie

karius
@Ciekawy 21.09.2018 14:53

ponoć graty na portalach z rzeczami za darmo zbiera

Sylwia

@Ciekawy @Ktoś Taki i Owaki @Król grzybowskiej Skupiacie swoje komentarze wokół rzeczy, których, szczególnie nowi, użytkownicy mogą nie zrozumieć. Moglibyście w związku z tym skoncentrować się jedynie na aspektach, ściśle dotyczących szeroko rozumianych warunków zatrudnienia w Nescom. Bardzo Was o to proszę, bowiem w ten sposób pomagacie niektórym osobom.

Ktoś Taki i Owaki

Firma sprzedawała złoto inwestycyjne bez wymaganych pozwoleń - tyle wystarczy powiedzieć.

Ktoś Taki i Owaki
@Ktoś Taki i Owaki 18.09.2018 15:11

Powiem więcej - jeżeli trzeba będzie, to będę pod tym kątem składał zeznania. Bo to, co tam się działo na przełomie 2016 i 2017 roku, to cyrk na kółkach.

Sylwia

@Seba Bardzo Cię proszę o nieco spokojniejszy ton Twojej wypowiedzi i o przestreganie zasad spisanych w regulaminie Gowork: https://www.gowork.pl/regulamin Proponuję, abyś jeszcze raz, w sposób kulturalny wypowiedział się na temat swojej współpracy z firmą Nescom. Może wspólnie, z innymi użytkownikami forum, doradzimy Ci coś w tej sprawie. Zrobisz to?

anonim

(usunięte przez administratora)

Seba

Nescom funkcjonuje normalnie??? Dawno (usunięte przez administratora) za hajs nie dawalas... ??? (usunięte przez administratora) dobrze placi ???

Sylwia

@Seba Bardzo Cię proszę o nie pisanie w tym miejscy takim tonem. Radzę Ci, żebyś dodatkowo zapoznał się z regulaminem Gowork https://www.gowork.pl/regulamin i przestrzegał go. Jeśli jednak chciałbyś w sposób merytoryczny, a przede wszystkim kulturalny wyrazić swoje zdanie na temat firmy Nescom - zapraszam. Być może to, co wiesz przyda się innym użytkownikom.

Seba

Franke Domański Baczewski... Karma wraca... Którąś z was (usunięte przez administratora) jeszcze spotkam w życiu!!! Teraz tak cicho siedziecie a tak Pyskami Brąchaliście

Seba
@Seba 04.06.2018 22:12

I co zrobisz (usunięte przez administratora)

Januszek
@Seba 04.06.2018 22:12

Wszystkie 90% opini negatywnych pisze sfrustrowany cygar.

Trader
@Januszek 24.08.2018 08:58

Ciekawe kiedy będą następne przesłuchania w prokuraturze i czy pójdą siedziecć za to co zrobili

Kròl Grzybowskiej

Cygarowski boli pupa? To cie zalatwili z grecją...jak pentaka. Nic nie byles warty i dlatego cie odpulili...pewnie teraz sam w biedrze na magazynie latasz z paleciakiem;))

Zainteresowana

Może ktoś podpowie jaka jest sytuacja w firmie?

Kabel
@Zainteresowana 20.05.2018 17:54

firmy nie ma Franke (usunięte przez administratora) sprzedał nescom i udaje niewinnego. A sie zdziwi na rozprawie w prokuraturze go sprzedamy

Januszek
@Kabel 25.05.2018 10:41

Cygar ty kapusto.byles "wspólasem"a jesteś golasem

anonim

(usunięte przez administratora)

Numery

Zmienili

Sylwia

@Wik, jak już wcześniej pisałam, na tym forum nie należy nikogo obrażać i swoje opinie należy wypowiadać w kulturalnej formie. Jeśli mógłbyś napisać kilka słów o tym jakie warunki firma oferuje pracownikom? Czy byłeś zadowolony z atmosfery w pracy? Wszystkie opinie są mile widziane o ile napisane są w sposób zgodny z zasadami kulturalnej wypowiedzi i merytorycznie.

....
@Sylwia 14.06.2018 18:20

Firma nie istnieje....

Były
@Sylwia 14.06.2018 18:20

Zdecydowanie nie polecam! Zarobki pozal sie boze, kierownik salonu ktory w ogole nie powinien pracowac z ludzmi i zerowe zaplecze coachingowe czy szkoleniowe. Za to wymagania ogromne. Szukają jeleni.

pan tu nie stał
@Były 19.06.2018 10:48

jakim salonie ? to czym oni się zajmują teraz ?

Sylwia

@Seba, udzielając się na forum nie należy nikogo obrażać. Jest to miejsce do rzetelnej wymiany informacji na temat warunków pracy w firmie oraz aktualnie prowadzonych rekrutacjach. Wyrażając swoją krytykę należy to robić w sposób kulturalny oraz konstruktywny. Odsyłam Cię do regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin. Wpisy niezgodne z jego postanowieniami mogą zostać usunięte.

gość
@Sylwia 08.06.2018 07:13

o rzetelnej wymianie informacji to się nie wypowiadajcie bo pozyskiwanie inwestorów na bezpieczne inwestycje nie ma nic wspólnego z rzetelnością :)))))))

Patryczek
@Sylwia 08.06.2018 07:13

O kulturze i rzetelności to nie powinniście się wypowiadać !!!! Rzetelnie sprzedajecie inwestycje zarabiając więcej niż na forex ???????????????????? Ciekawe co KNF na to ?????

Sylwia

@Nescom GlobMoney, nie do końca rozumiem, co masz na myśli, możesz rozwinąć tą kwestię? Jeśli jesteś pracownikiem firmy, napisz coś więcej o pracy tam. Każda uwaga będzie pomocna.

Nowebiuro

Nowe biuro na pl. Zawiszy niebieski budynek

Ktokolwiekwidział
@Nowebiuro 11.05.2018 15:53

Potwierdzona informacja ?

domanski cwel
@Ktokolwiekwidział 25.05.2018 10:42

Byłem pusto

Sylwia

Witam, szukam informacji na temat systemu wynagrodzenia w firmie Nescom czy jest to praca zmianowa? Jaką stawkę przewidują na początek? Czy można liczyć na jakiś system premiowy? Każda informacja przyda się na wątku. Pozdrawiam!

Franke chuj
@Sylwia 27.05.2018 15:01

a szukają pracowników ?

#poszukiwaniepitu

Gdzie jest pit?

Pomocny
@#poszukiwaniepitu 11.05.2018 15:57

Wszystkie Pity które były zabrał Domański Karol wiec w Karczew bym szukał; )

Pomocny
@#poszukiwaniepitu 11.05.2018 15:57

Wszystkie Pity zabrał Domański Karol Wieczorek szukał bym w Karczew ie; )

Gdziejestpit

Nie trafil do mnie pit. Czy macie jakis nr osoby kompetentnej z tej firmy? Ksiegowa/y?

Cwaniaczenko
@Gdziejestpit 25.04.2018 18:36

Tam nie ma takich osòb...

anonim

(usunięte przez administratora)

Gdziejestpit

Czesc co zrobiles w tej sytuacji?Mam ten sam problem i ogarne pit nie moge sie doprosic. Masz jakis kontakt do nich? Pozdrawiam

Zainteresowany

Czy mógłby ktoś napisach jaka macie atmosferę i czy firma prowadzi rekrutację?

anonim

(usunięte przez administratora)

Pol

Nowe biuro jest w nowym biurowcu na dworcu zachodnim podrumień stronie parkingu na wprost dworca

Adi

Franke adres to ul (usunięte przez administratora)

Łysy

(usunięte przez administratora) 3 to adres franke

Antyczech

(usunięte przez administratora) 3 adres czeskiej francy

Franke cwel

Jeszcze raz

Heniek
@Franke cwel 19.04.2018 17:55

(usunięte przez administratora) 2a

Domanski kiep
@Heniek 19.04.2018 18:06

Szybko usuwają te (usunięte przez administratora) z go worka :D chyba dużo im płacą hahahhaa

Franke frajer
@Domanski kiep 20.04.2018 11:20

(usunięte przez administratora) 2a

Cyc

Jedyna fajna rzecz w firmie Nescom to cycki Agniechy z recepcji xd

anonim

(usunięte przez administratora)

....

Widze niezła ludzie telenowele tworzycie....

Franke bej

W solniczce 7 albo 5 piętro :)

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

a to pewnie w Solniczce ten zielony budynek 5 lub 7 piętro tam podobna działalność była ;)

anonymous

Co z Pitami ???? macie jak od nich wyciągnąć ?

Anonim

Ktos kasuje ze biuro nowe maja na zachodnim

Przechodzien

Gdzie maja to biuro

anonim

(usunięte przez administratora)

Trader

Hahahahah

Loli

Witam. Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna w tej firmie. MOJE pytanie brzmi, czy warto? ;)

Albert
@Loli 02.11.2016 18:42

Jak jesteś ambitną osobą to tak.warunki do przeżycia (podstawa) a reszte zależy od Ciebie. Ogólnie spoko

anonymous
@Albert 30.10.2017 13:41

Spoko co (usunięte przez administratora) zboczeńcy i nie płacą

Zostaw opinię o Nescom sp. z. o. o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.