Nescom sp. z. o. o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 87 ocen.

Opinie o Nescom sp. z. o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.

Szef cwaniaczek?

Nasz senior manager chwalił się ze zarabiał kiedyś po 30 tysięcy miesięcznie, raz nawet dobił do 150tys. Plakal przy wszystkich kiedy coś mu nie wychodziło. I w sumie nie wiem na co prze****olil to wszystko skoro pożyczal od swoich pracowników pieniądze nawet w sklepie. Trzeba było się domagać, żeby oddał. Kradzież, syf. Byl podobno najlepszym sprzedawca i manipulantem ale można było nu wcisnąć każdy kit, nie wiem co było z nim nie tak. O ile was nie wydy***ą to można skorzystać na jego głupocie

stara kur...
@Hahahaha 25.12.2017 16:49

Tylko nie stara!!!!!!

Nick
@Szef cwaniaczek? 20.12.2017 13:03

Senior manager to oszust jakich mało w żywe oczy kłamać potrafi, ludzi do suchej nitki z kasy by wyczyścil a jak jest awantura to z siebie i tak poszkodowanego zrobi. Prokuratura już go szuka, PIS sie za niego wezmie dostanie ze 25 lat za to co nakradł przez te kilka lar Tylko czekać aż będzie kolejny artykuł

Sebastian

Prawda jest jak rynek...zbyt brutalna i zbyt wymagajaca dlatego wiele osòb teraz płacze i anonimowo biadoli.Ci ktòrzy podeszli serio do tematu wymagań i obowiązku jaki był to teraz wyjechali do biur firmy w Grecji,Cyprze,Ukr i Blr a Ci co byli slabi teraz...pewnie biedroneczka albo cerf...taka prawda.Po prostu zeby żyć na poziomie trzeba osiàgać poziom i nieustannie sie ksztalcić a kto tego nie rozumie ...zawsze moze hejtować.) Ja spotkalem tam wielu fajnych ludzi i prawda jest taka ze ten kto wie czego chce .,to na grzybowskiej byl doceniony.

Tani Armani z Chinczyka
@Luzak 05.01.2018 14:00

Tak piszą tylko ludzie którzy całe życie tylko zajmują się forami a nie życiem. Przygotuj się na poniedziałek bo po 20-00 jest twój ulubiony serial na 2 u Kurskiego M jak .......miernota!!

Jordan
@Tani Armani z Chinczyka 05.01.2018 16:05

Jak widać... Nie tylko ja siedzę na tym forum haha Dobrze, że nazwałeś się tani armani z chińczyka, doskonale okreliles/as siebie. Armani z chińczyka, żarcie z chińczyka. Światowy człowiek . Kurskiemu to nie dorastasz do pięt. I szczery mówiąc , lepiej oglądać m jak miernota niż modę na ss....wilka z łol strit. Swoją drogą ciekawe co by powiedział Leonardo DiCaprio gdyby dowiedział się, że jakiś bananowy dzieciak z Grzybowska Street modli się do jego zdjęć marząc by być jak postać z filmu.

Cwaniak pomocnik5

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć co narkotyki robią z ludźmi , to zapraszam do firmy. Mamy tutaj szefa mefedroniarza. Nerwowe tiki, ramiona i dłonie same mu chodzą. Zdryz przesunięty o paręnaście stopni. Przekrwione oczy wołające cicho o pomoc. Proszę pomóżcie temu człowiekowi - niszczy sobie życie.

Były pracownik

Absolutnie odradzam każdemu kto wogóle myśli o przyjściu tam na rozmowe. To jest bandycka firma która nawet nie wypłaca pensji minimalnej którą mają na umowie swoim pracownikom ,bo dwie osoby w ciągu miesiąca UWAGA.... otworzyły okno . Każdego okradli na 100 zł ,bo tam wypłaty odbiera się zawsze do ręki ,bo firma finansowa nie umie chyba przelewu zrobić. Managerowie to (usunięte przez administratora) którzy przeklinają i obrażają pracowników ,a sami (usunięte przez administratora) robią.... NIE ,NIE i jeszcze raz wielkie NIE!!!!

Luzak
@Były pracownik 22.11.2017 13:50

Kilka faktów. 1. 100 zł? Niektórych okradli nawet po 500 - to co się zebrało poszło na mefedron dla szefa biura 2. Pieniądze nie idą przez konto, bo od tego byłby większy podatek 3. Ktoś sprawdzał czy od pracowników był odporowadzany wgl ZUS i składa zdrowotna ? Bo chyba nawet tego nie robili Pozdro

nigdywiecej

Nie polecam! Pracowałam w tej firmie 11 miesięcy. Krętactwo i nic wiecej. Teraz firma się posypała. Pięniedzy nie można się doprosić, kilka razy musiałam przychodzić do biura żeby odebrać te marne pieniadze. A gdy już wymusiłam swoje pieniądze to kazali podpisać z datą tydzień w tył.... Wszystko spoko do póki pracujesz w miare się nie spoźniali z kasą ale jak już nie pracujesz to musisz pieniądze z gardła wyrwać. Forexu praktycznie nie ma (może kilka osób) reszta robi kredyty lub smartdom za psi ch... Porządna i poważna firma.... Chyba jedynie konferencjach

Heheszki
@nigdywiecej 28.11.2017 09:01

Na Cyfrowy Polsat to łatwo awansować, wystarczy przespać się z szefem. Lepsza wypłata + oferta na internet 90GB i Cinema na 12 msc. Sami oceńcie czy się opłaca

Cwaniak

Spokojnie, ta firma od paru dni już nie bawi się w forex. Była taka super , że zarząd zes*ał się ze strachu, kiedy wyszły artykuły pana Ratajczaka .kpiny, cyrk na kółkach Zatrzymajcie tą karuzele śmiechu Mam wszystko nagrane

Domi

Przebogaci managerowie podobno a jeden co chwila albo perfumy, ubrania, zielsko albo jakieś wyłudzenia z oc wszystkim proponuje. Śmiechu warte

Agnieszka

Praca dla ludzi niedorozwiniętych umysłowo i dzieci. Firma oszukuje każdego kogo sie da, dodatkowo szefuje tym wszystkim pseudocwaniak z twarzą podobną do rozrzutnika od gnoju. Swoją droga, zarabia tyle i nie chce sobie Poprawić wyglądu?

Marek Nes

kto nie był i nie pracował niech się nie wypowiada. Mi praca odpowiada, mam kozak zespół, trzeba ciężko pracować ale wiemy za co to robimy. Osoby które odpadły bo były za słabe teraz płaczą przed laptopem że firma bez historii etc, łysy szef! Kto ma ochotę na progres mentalny a przede wszystkim finansowy zapraszam, a kto jest leniem i lebiegą niech idzie na pośredniak :) Pozdrawiam

dfghjk
@Marek Nes 07.12.2016 21:13

Co to jest "progres mentalny" i w jaki sposób praca tam może do niego doprowadzić? Proszę o wyczerpującą odpowiedź.

Enrike

A pracuje tam taki nito czech nito rumun Dawid F.ten to jest wilk ...wszyscy już dawno powinni siedziec. Jak to mozliwe ze PiS ich jeszcze nie dopadł.

Rague

Ja byłem na rozmowie i w sumie wiem, że w sprzedaży głównie zarabia się na prowizjach. Mam doświadczenie w handlu ok 8lat i powiem tak, firma wygląda na porządną, dają szkolenia ze znajomości rynku, akcji,walut itp., wygląda to naprawdę spoko. We wtorek mam szkolenie i chętnie się na nie wybiorę. W końcu, kto nie spróbuje ten się nie dowie jak to jest naprawdę. Poza tym, czego w dzisiejszych czasach oczekujecie? Za free nikt Wam nie zapłaci. A ja chcę zobaczyć i nauczyć się nowego fachu. Myślę,że warto:) Zresztą sami się przekonajcie, najlepiej mówić źle, ale dziś zdobyć nowe umiejętności zawodowe to nie tak łatwo. Siema!!

Albert
@łababeluba 29.07.2017 00:00

Wychudzony ale uśmiechnięty łatwo!

Lolo
@łababeluba 29.07.2017 00:00

(usunięte przez administratora)

Adrian

Zobaczcie sobie na internecie jakie artykuły na temat tej firmy krążą. Na prawdę „porządna” firma. Jak ktos pójdzie do tej firmy to niech sie zastanawia czy chce sie spotkać z Centralnym Biurem Śledczym

Lola

Awans poprzez łóżko.

BekazTypiary
@Lola 25.10.2017 14:03

Rozumiem ze się udało awansować ????

Loli

Witam. Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna w tej firmie. MOJE pytanie brzmi, czy warto? ;)

Albert
@Loli 02.11.2016 18:42

Jak jesteś ambitną osobą to tak.warunki do przeżycia (podstawa) a reszte zależy od Ciebie. Ogólnie spoko

RM

Uruchomiła się tutaj spora konwersacja Powiem następująco Pracowałem w tej branży jakos 1,5 roku temu Myślałem że coś się zmieniło po tych ustawach itp Ale pomyliłem sie , pokusze się stwierdzić że jest nawet gorzej Sztuczny klimat wilka z "łol strit" jarają się tym oporowo a każdy śmierdzi go**** Wywalili mnie za byle co Rotacja pracowników na poziomie 99,99% KorpoSzczury w ubogiej wersji Jak już ktoś napisał, jeśli lubicie jak Was yhm yhm to gorąco polecam , RadooMadoo

Adrian

Polecam szczegolnie isc do managera Adama Sowy naprawde wporzadku czlowiek i zna sie na rzeczy wielki plus dla niego

Borek
@Adrian 26.10.2017 09:33

Jak ktos poleca prace w tym syfie to znaczy, ze jest nasochistą.

Hubert
@Adrian 26.10.2017 09:33

Tak zna się na rzeczy że aż nie wiem kto to jest

Domi

Ten, kto nie pracował w tej firmie, w życiu nie uwierzy, że coś takiego istnieje. Rano 8:30 początek pracy (3 spóźnienia w ciągu jednego miesiąca to kara 100 zł). Wpierw Meeting - przemawia guru stada. Trzyma w ręku ulotkę z Carrefoura i mówi, że jak nie będziemy tu pracowali i naciagali na inwestycje to skończymy tam, czyli będziemy zwykłymi smieciami. Ma to posłużyć nam za motywację w działaniu. ludzie mają po dwadzieścia parę lat, a śpiewają piosenki i robią pajacyki, żeby się rozgrzać. Nazywają się rekinami finansierami, noszą drogie garnitury, a szef biura pożycza w sklepie od pracowników jakieś gorsze - nie stać go nawet na energetyka za 2 zł - kolokwialnie mówiąc 'żyd'. Mówi o duzycj5 pieniądzach ale takie miał chyba tylko w Monopoly , bo kapitał zakładpwy firmy wynosi minimim ,czyli całe 5 tys. Zł. Później godziny sprzedaży, czyli konkurs na największego pajaca na sali. Krótko mówiąc, kto najgłośniej i najbardziej agresywnie będzie wmawiał klientom, że już do nich dzwonił i akcje Apple raczej pójdą do góry. A to wszystko podobno nadzorowane przez KNF :) Odpadają Ci, którzy potrafią przeżyć za 2100 brutto w miesiącu - reszta żywi się nadzieją, że może trafić sie bogaty klient, który będzie wystarczająco głupi i wpłaci pieniądze na platformę. Byłam tam zaledwie parę dni, umowę niby podpisałam, Ale kopii nie dostałam. Zresztą pieniędzy za te parę dni też. Istnieje możliwość szybkiego awansu, poprzez kontakt seksualny z szefem. Zresztą tam dy**ją każdego, tylko, że na pieniądze. Omijać szerokim łukiem.

Julita
@Domi 25.10.2017 17:51

Dobrze, ze nie poszłam na rozmowę...

Rysiek

Nie dość, ze firma i zarobki żałosne. To dodatkowo managerowie muszą sobie dorabiać sprzedając narkotyki pracownikom

Arek

Jeżeli ktos za 1000 zł chce zmarnować swój czas, zebrać o pieniądze przez telefon, robic z siebie pajaca dwa razy dziennie, oraz byc zwykłą kur.... to polecam. Wszystko to udając nie wiadomo kogo w garniaku pracując na słuchawce.

K.e.n.

Zdecydowanie nie polecam! Zarobki pozal sie boze, kierownik salonu ktory w ogole nie powinien pracowac z ludzmi i zerowe zaplecze coachingowe czy szkoleniowe. Za to wymagania ogromne.

Zyz

Jak ktoś sie zastanawia czy warto iść na rozmowę kwalifikacyjną do firmy to odpowiedz brzmi nie. Przyszedł rudy grubas i próbuje opowiadać ile to nie zarobię, ogólnie firma śmierdzi na kilometrów, opinie nie biorą sie z nikąd

Pani Michalina

Uwaga na firmę! W firmie jest jeden manager, który pisze do każdej pracującej tam kobiety i nie tylko. Kierownictwo Mic z tym nie robi, a to podchodzi już pod mobbing, sprawa jest zgłoszona na policję.

Abudabi
@Pani Michalina 14.09.2017 14:47

Jaka lokalizacja?

Mateus

Firma, która chce uchodzić za poważną, a jedynie to zgraja gnojów z wybujałymi ambicjami, bez żadnej wodzy jeden jest głupszy od drugiego, a jedyna umiejetność jaką te głąby posiadają to branie rożnych środków oraz bajera. Ewentualnie gapienie sie w ekran, laptopów, którzy sami przynoszą, bo pracodawca nawet w stanie tego mie jest zapewnić.

Przemek

Omijać firmę szerokim łukiem oszuści i złodzieje!!!!!!

Sajmon

Czym ta firma się zajmuje?

Sz. Pred
@Sajmon 18.04.2017 18:05

agresywnym marketingiem forexa itp. zaleca się firmę tę omijać...

des

Ja pracuje tutaj i polecam. Szef jest spoko , atmosfera miła. Jest to praca wyłącznie dla ludzi z ambicjami i determinacją.

Dark

jak dla mnie nie warto. byłem tam i pracowałem.(usunięte przez administratora) szkoda czasu tylko. pozytywne opinie są tylko od pracowników

Bartek
@Dark 04.11.2016 09:34

Możesz napisać coś więcej? Na czym polegały Twoje obowiązki? Jak wygląda wynagrodzenie? Umowa? Dlaczego zrezygnowałeś?

Loli

Witam. Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna w tej firmie. MOJE pytanie brzmi, czy warto? ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamil

Dobrze i prawdziwie napisałeś.

Kamil

Dlaczego takie firmy jeszcze istnieją ?

As_ja

Strata czasu i atlasu

Remek

Ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej lub pracował? Bo nie wiem czy warto iść

Tenduts
@mmm 28.09.2016 23:08

Na którą masz ? Ja na 99 procent rezygnuje.

tenduts
@mmm 28.09.2016 23:08

Jak tam rozmowa ? coś konkretnego zaproponowali ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Andrzej

Święta prawda.

fx pro

Chyba jedyna normalna firma w tej branży.

hornwaldt
@fx pro 14.09.2016 18:46

Na podstawie jakich przesłanek tak uważasz ?

Zostaw opinię o Nescom sp. z. o. o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.