Opinie o Nescom sp. z. o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.

Seba

Adres nowego biura potrzebny. Adres Łysego i Franke. Piszcie póki nie skasują

Porwać dzieci
@Franke frajer 20.04.2018 14:48

Na B.A.G.N.I.E 2

Byly pracownik

Czy wiecie moze co z Pitami za 2017 od tych (usunięte przez administratora) bo juz zostaly 2 tygodnie a nie chce kary dostac od US za niedostarczenie papierka od tych bandytow. Zglosic do urzedu skarbowego od razu czy co robicie w tej sytuacji??

Seba

Domański i Franke - dziewczyny które będą poszukiwane :-) Jeden lizał (usunięte przez administratora) w Wwa drugi latał po Europie i proponował sex chłopcom i dziewczyną zagranicą

Lol
@.... 12.04.2018 17:55

Jakie telenowele ? To fakty ze franke i domanski rypali wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka , dosłownie wszystko co im w ręce wpadło, dewianci i desperaci jarają sie każdą zaliczoną dziurą jakby ich ptaki były kijami do golfa tylko pytanie z jaką florą? ;)

Cyc

Jedyna fajna rzecz w firmie Nescom to cycki Agniechy z recepcji xd

Franke bej

W solniczce 7 albo 5 piętro :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Przechodzien

Gdzie maja to biuro

anonim

(usunięte przez administratora)

Trader

Hahahahah

Loli

Witam. Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna w tej firmie. MOJE pytanie brzmi, czy warto? ;)

anonymous
@Albert 30.10.2017 13:41

Spoko co (usunięte przez administratora) zboczeńcy i nie płacą

Rague

Ja byłem na rozmowie i w sumie wiem, że w sprzedaży głównie zarabia się na prowizjach. Mam doświadczenie w handlu ok 8lat i powiem tak, firma wygląda na porządną, dają szkolenia ze znajomości rynku, akcji,walut itp., wygląda to naprawdę spoko. We wtorek mam szkolenie i chętnie się na nie wybiorę. W końcu, kto nie spróbuje ten się nie dowie jak to jest naprawdę. Poza tym, czego w dzisiejszych czasach oczekujecie? Za free nikt Wam nie zapłaci. A ja chcę zobaczyć i nauczyć się nowego fachu. Myślę,że warto:) Zresztą sami się przekonajcie, najlepiej mówić źle, ale dziś zdobyć nowe umiejętności zawodowe to nie tak łatwo. Siema!!

anonymous
@Rague 20.10.2016 12:04

Gościu jesteś dzieciakiem hehe ile kresek wciągnełeś hehe idz do żabki :)

Marek Nes

kto nie był i nie pracował niech się nie wypowiada. Mi praca odpowiada, mam kozak zespół, trzeba ciężko pracować ale wiemy za co to robimy. Osoby które odpadły bo były za słabe teraz płaczą przed laptopem że firma bez historii etc, łysy szef! Kto ma ochotę na progres mentalny a przede wszystkim finansowy zapraszam, a kto jest leniem i lebiegą niech idzie na pośredniak :) Pozdrawiam

anonymous
@Marek Nes 07.12.2016 21:13

Wal się (usunięte przez administratora) od pługa siłą oderwany tam ludzie pracowali z wiedzą !której nie osiągniesz , widać za dużo wdychasz białego proszku

Były pracownik

Absolutnie odradzam każdemu kto wogóle myśli o przyjściu tam na rozmowe. To jest bandycka firma która nawet nie wypłaca pensji minimalnej którą mają na umowie swoim pracownikom ,bo dwie osoby w ciągu miesiąca UWAGA.... otworzyły okno . Każdego okradli na 100 zł ,bo tam wypłaty odbiera się zawsze do ręki ,bo firma finansowa nie umie chyba przelewu zrobić. Managerowie to (usunięte przez administratora) którzy przeklinają i obrażają pracowników ,a sami (usunięte przez administratora) robią.... NIE ,NIE i jeszcze raz wielkie NIE!!!!

Kaczor
@Luzak 13.12.2017 11:42

sprawdzałem niestety wysyłali do ZUS-u ale jednocześnie (usunięte przez administratora) nam wypłaty tak jak mówię spotkajmy się razem ! i TVN media zrobią swoje może odzyskamy cokolwiek i twarz przed klientem k.....a

SebaW

Brawa dla KNF. Czekamy tylko na Dawida F. i resztę jego gównianej świty za kratam

Kaczor
@SebaW 13.03.2018 10:22

Kaczor ... kiedy możemy ich zgłosić grupowo PIT-u nie wysłali , ale skarbówce tak zwołaj wszystkich pod budynkiem i zagramy z TV mnie też wiszą kasę ....

Kali

Jak nescomowy robić klyneta w bambuko to być dobra a jak w bambuko sam robiony jest to niedobra? Karma wraca.

Filip

Skąd takie nowości macie? Czy to prawda?

L

polecam dodać firmę GlobMoney i już wszelkie ataki hejta przenieść na nią, ponieważ nescom to teraz globmoney xddd

Trader_Tony

Szacun Wielki dla KNF I kciuki trzymam za Prokuraturę

Adrian

Polecam szczegolnie isc do managera Adama Sowy naprawde wporzadku czlowiek i zna sie na rzeczy wielki plus dla niego

Seba
@Adrian 26.10.2017 09:33

Zgadzam sie Adaś z Tobą.)

Trader

Wiadomo czy komuś postawiono zarzuty czy śledztwo trwa?

gonzo
@Trader 17.02.2018 02:56

Jest stosowna informacja na stronie KNF

Prawnik

Bankructwo / likwidacja nie chroni przed odpowiedzialnością.

.....

Dziwne

Oszukany

Firma bankrutuje

potwierdzone info
@Oszukany 22.02.2018 15:02

tak.

Filip

Może trzeba zmienić firmę na lepszą? Dlaczego obrażacie współpracowników, to nie jest poziom do akceptowania.

Bad_man
@Filip 01.02.2018 11:28

Oj Filipie, weź i podrap się po ... głowie a wyjdzie Ci to na zdrowie

Wkurzony pracownik

Złodziejska firma!!! Nie wypłacono pracownikom pieniędzy.

kredytobiorca

i ta chodząca gwiazda , pupilek starej blondyny. nawet sie ubieraja tak samo, opięte kiece, cyce na wierzchu. gwiazdorzy bo ma plecy u braciszka.

milena

Firma samych cwaniaków! odradzam! Szef chce każdą dziewczynę wy......ć. chłopaki są w miarę spoko.

Szef cwaniaczek?

Nasz senior manager chwalił się ze zarabiał kiedyś po 30 tysięcy miesięcznie, raz nawet dobił do 150tys. Plakal przy wszystkich kiedy coś mu nie wychodziło. I w sumie nie wiem na co prze****olil to wszystko skoro pożyczal od swoich pracowników pieniądze nawet w sklepie. Trzeba było się domagać, żeby oddał. Kradzież, syf. Byl podobno najlepszym sprzedawca i manipulantem ale można było nu wcisnąć każdy kit, nie wiem co było z nim nie tak. O ile was nie wydy***ą to można skorzystać na jego głupocie

Nick
@Szef cwaniaczek? 20.12.2017 13:03

Senior manager to oszust jakich mało w żywe oczy kłamać potrafi, ludzi do suchej nitki z kasy by wyczyścil a jak jest awantura to z siebie i tak poszkodowanego zrobi. Prokuratura już go szuka, PIS sie za niego wezmie dostanie ze 25 lat za to co nakradł przez te kilka lar Tylko czekać aż będzie kolejny artykuł

Sebastian

Prawda jest jak rynek...zbyt brutalna i zbyt wymagajaca dlatego wiele osòb teraz płacze i anonimowo biadoli.Ci ktòrzy podeszli serio do tematu wymagań i obowiązku jaki był to teraz wyjechali do biur firmy w Grecji,Cyprze,Ukr i Blr a Ci co byli slabi teraz...pewnie biedroneczka albo cerf...taka prawda.Po prostu zeby żyć na poziomie trzeba osiàgać poziom i nieustannie sie ksztalcić a kto tego nie rozumie ...zawsze moze hejtować.) Ja spotkalem tam wielu fajnych ludzi i prawda jest taka ze ten kto wie czego chce .,to na grzybowskiej byl doceniony.

Jordan
@Tani Armani z Chinczyka 05.01.2018 16:05

Jak widać... Nie tylko ja siedzę na tym forum haha Dobrze, że nazwałeś się tani armani z chińczyka, doskonale okreliles/as siebie. Armani z chińczyka, żarcie z chińczyka. Światowy człowiek . Kurskiemu to nie dorastasz do pięt. I szczery mówiąc , lepiej oglądać m jak miernota niż modę na ss....wilka z łol strit. Swoją drogą ciekawe co by powiedział Leonardo DiCaprio gdyby dowiedział się, że jakiś bananowy dzieciak z Grzybowska Street modli się do jego zdjęć marząc by być jak postać z filmu.

Cwaniak pomocnik5

Jeśli ktoś chciałby zobaczyć co narkotyki robią z ludźmi , to zapraszam do firmy. Mamy tutaj szefa mefedroniarza. Nerwowe tiki, ramiona i dłonie same mu chodzą. Zdryz przesunięty o paręnaście stopni. Przekrwione oczy wołające cicho o pomoc. Proszę pomóżcie temu człowiekowi - niszczy sobie życie.

nigdywiecej

Nie polecam! Pracowałam w tej firmie 11 miesięcy. Krętactwo i nic wiecej. Teraz firma się posypała. Pięniedzy nie można się doprosić, kilka razy musiałam przychodzić do biura żeby odebrać te marne pieniadze. A gdy już wymusiłam swoje pieniądze to kazali podpisać z datą tydzień w tył.... Wszystko spoko do póki pracujesz w miare się nie spoźniali z kasą ale jak już nie pracujesz to musisz pieniądze z gardła wyrwać. Forexu praktycznie nie ma (może kilka osób) reszta robi kredyty lub smartdom za psi ch... Porządna i poważna firma.... Chyba jedynie konferencjach

Heheszki
@nigdywiecej 28.11.2017 09:01

Na Cyfrowy Polsat to łatwo awansować, wystarczy przespać się z szefem. Lepsza wypłata + oferta na internet 90GB i Cinema na 12 msc. Sami oceńcie czy się opłaca

Cwaniak

Spokojnie, ta firma od paru dni już nie bawi się w forex. Była taka super , że zarząd zes*ał się ze strachu, kiedy wyszły artykuły pana Ratajczaka .kpiny, cyrk na kółkach Zatrzymajcie tą karuzele śmiechu Mam wszystko nagrane

Zostaw opinię o Nescom sp. z. o. o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.