Budo-system Sp. z o.o.

Legionowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 5 ocen.

Budo-system Sp. z o.o.
3 5

Opinie o Budo-system Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budo-system Sp. z o.o.

Ewa

@A.K, rozumiem, że Tobie podobała się praca w Budo-system? @Antyszoszon, może zależy to od umowy, którą dana osoba podpisuje? na umowę o pracę można pracować określoną ilość godzin @Jeszcze obecny, jaka jest przyczyna chęci zrezygnowania z pracy w Budo-system?

   
Antyszoszon

W tej firmie Polak ma gorzej niż Ukrainiec. Szoszon moze pracować po 12 godzin , a Polak nie. Szoszon jest roszczeniowy i dyrekcja im nie podskoczy, a grupavetniczna coraz silniejsza.

   
Ewa

@A.K Twój wpis jest bardzo pomocny dla osób starających się o pracę w firmie Budo-system. Szkoda, że zrezygnowałeś z tej pracy. Może warto było najpierw porozmawiać z przełożonym albo szefem firmy i znaleźć inne rozwiązanie tej sytuacji? Czy ktoś z Was może napisać jakie rzeczy w firmie Budo-system najbardziej Wam odpowiadają, a może chcielibyście coś zmienić?

   
A.K
@Jeszcze obecny 02.04.2018 19:59

Gdyby zaproponowano mi 3000 tys za 160 godzin to rzucam wszystko i wracam

   
Ewa

@Jeszcze obecny, Twój nick wskazuje na to, że zastanawiasz się nad rezygnacją z pracy dla firmy Budo-system. Czy możesz napisać jakie są tego powody? Czy przyczyna leży głównie w wynagrodzeniu? Może warto poczekać z ostateczną decyzją i porozmawiać z szefem firmy?

   
Jeszcze obecny
@Ewa 10.05.2018 10:10

Tak zrobię, tylko nie wiem z którym.

   
Ewa

@Jeszcze obecny Czy wysokość wynagrodzenia w Budo-system w dużym stopniu zależy od doświadczenia? Jak Ci się pracuje z resztą zespołu, czy pracownik z małym doświadczeniem może liczyć na to, że nauczy się czegoś nowego? Czy atmosfera w pracy jest pozytywna i sprzyja wykonywaniu obowiązków? Twój wpis może wnieść wiele cennych informacji do ogólnego obrazu tej firmy.

   
Jeszcze obecny
@Ewa 18.04.2018 09:54

@Ewa, Wynagrodzenie , myślę że doświadczenie nie ma takiego wpływu.Nowy pracownik jeżeli ma chęci to się nauczy. Zespołem różnie bywa raz lepiej raz gorzej.Atmosfera różnie bywa, najgorzej jak ci przestaje zależeć.

   
Czarek

Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Idealnych firm nie ma!!

   
A.K

Witam wszystkich ,chciałem się podzielic sie moja opinia .Pracowalem jako zbrojarz i nie byla to pierwsza prefabrykacja w moim zyciu zawodowym.Zaklad ok ,technologia troche przestarzala,praca ? no jak powiem ze mi sie podobala to nie rozmine sie z prawda ,zarabialem ok 4000 zl pracujac po 12 godz , gdybym zarobil taka kase pracujac maksymalnie po 10 godz i nie musialbym ogladac i sluchac majstra ,ktory dzialal mi na uzebienie ,pewnie pracowal bym do dzisiaj. Mysle ,ze pomoglem zainteresowanym praca w Budosystemie.

   
były pracownik

Przepracowałem w tym zakładzie kilka miesięcy , jest to jedna z gorszych firm o ile nie najgorsza w których pracowałem zdarzają się poślizgi z wypłatami i to nawet duże . Pięknie jest tylko jak podpisujesz umowę , później różnie bywa .Umowy są tak skonstruowane że w każdej chwili może ci zginąc kasa co się nader często zdarza także nie bądz zdziwiony jak na wypłatę braknie ci 300-500 zł to standart w tej firmie powody są różne najczęściej palenie papierosów ale i pomyłka księgowej (myli się tylko na niekorzyść pracownika )Zakład jest tak okamerowany , że nawet ziewnąć nie możesz żeby dyrekcja nie zauważyła , no i wisienka na torcie , czyli majster , szumnie zwany mistrzem produkcji ,gość totalnie nie zna się na niczym nie wspomnę o czytaniu rysunków dziwię się tylko dyrekcji , że się na nim nie poznali ,ten gość to totalna noga .Jak nie wierzysz zatrudnij się a przekonasz się sam .Ja teraz pracuję u konkuręcji , zarabiam 4 tyś i jestem bardzo zadowolony. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem

   
obecny pracownik
@rozbawiony 01.02.2018 13:55

Nie wiem skąd biorą się tak ograniczeni ludzie jak Ty ale jakbyś przez chwilę pomyślał to miałbyś łatwiej w życiu. Dzięki takim ludziom jak Prezesi to ponad 70 osób ma pracę i większość z nich ma staż ponad 1-2 lata ( czyli od początku powstania zakładu). W Budosystemie nikt nikogo nie trzyma na siłę, chcesz pracować to będziesz pracował. Tak więc zanim coś napiszesz to użyj mózgu.

   
były pracownik

Kierowca w tej firmie robi wszystko tylko nie to do czego jest zatrudniony (sprząta ,zamiata itp,a na koniec miesiąca i tak zabierają premie ,która stanowi połowę pensji ,flota MAN jak podane w ogłoszeniu jest to jedno auto z odkryta naczepa z niską kabiną

   
The work end Times
@były pracownik 24.11.2017 18:36

Za szczote sam się złapał bo chciał miec nadgodziny. Taki był pedantyczny że jak z zakładu wyjeżdżał to sie w ciuchy cywilne przebierał na budowe dojezdzal i znów sie przebierał.Dobrze ze nie przedłużyli z nim umowy bo chłopaki z załadunkow sie złościli jak widzieli jego zapał i stawkę.

   
?????

Tak był ostatnio taki kierowca hrabia go nazywali stworzony do celów wyższych.Na miescie mowili że jak w mpk na smieciarce jeździł to tylko w klapkach

   
ktoś

Syf, malaria i korniki- tak w skrócie

   
Obecny pracownik

Witam ją tu pracuje już od lutego i powiedzieć na tą firmę to raczej nic złego powiedzieć nie mogę,szczerze mówiąc mi się tu podoba i kasa też jest na czas,dyrekcja ok....tylko....."wisienka na torcie ",mistrz produkcji z lublina...totalny matoł nie mający o niczym pojęcia a wtracajacym się we wszystko i tylko przeszkadza swobodnie pracować.....apel do dyrekcji,ludzie,kogo zatrudnianie,facet kompletne dno z rysunku,należy mu wytłumaczyć ze rysunek czyta się a nie ogląda....pozdrawiam.

   
ole27
@Obecny 06.11.2017 19:53

Ok dzięki wielkie za odpowiedz

   
ole27

Siemano wszystkim Niedługo zamierzam iść tam pracować. Konkretna opinia - warto czy nie i powody Pozdrawiam

   
ole27
@Wiki 30.10.2017 20:02

Jeśli to prawda koleżanko to spoko. Chce pracować, mam doświadczenie, mieszkam w Lwo i przede wszystkim mieć pewną pracę, umowę itd. Leniem nie jestem, nie boję się pracy

   
P

Kasa na czas pełny ZUS tylko niestety nie jest to miejsce dla leniwców .Są przyjęcia na początku nie jest tak kolorowo ale po okresie próbnym da się żyć.szukają pracowników nawet do przyuczenia

   
legia
@P 04.12.2016 13:35

Witam. Kolego. Możesz. Powiedzieć. Coś. Więcej. O tej. Firmie. No za 2 tyg. Zaczynam. Z nimi. Współprace na produkcji

   

Zostaw opinię o Budo-system Sp. z o.o. - Legionowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budo-system Sp. z o.o.