Budo-system Sp. z o.o.

Legionowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 3 ocen.

Opinie o Budo-system Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budo-system Sp. z o.o.

były pracownik

Przepracowałem w tym zakładzie kilka miesięcy , jest to jedna z gorszych firm o ile nie najgorsza w których pracowałem zdarzają się poślizgi z wypłatami i to nawet duże . Pięknie jest tylko jak podpisujesz umowę , później różnie bywa .Umowy są tak skonstruowane że w każdej chwili może ci zginąc kasa co się nader często zdarza także nie bądz zdziwiony jak na wypłatę braknie ci 300-500 zł to standart w tej firmie powody są różne najczęściej palenie papierosów ale i pomyłka księgowej (myli się tylko na niekorzyść pracownika )Zakład jest tak okamerowany , że nawet ziewnąć nie możesz żeby dyrekcja nie zauważyła , no i wisienka na torcie , czyli majster , szumnie zwany mistrzem produkcji ,gość totalnie nie zna się na niczym nie wspomnę o czytaniu rysunków dziwię się tylko dyrekcji , że się na nim nie poznali ,ten gość to totalna noga .Jak nie wierzysz zatrudnij się a przekonasz się sam .Ja teraz pracuję u konkuręcji , zarabiam 4 tyś i jestem bardzo zadowolony. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem

Wiki
@były pracownik 12.07.2017 21:58

Praujesz u konkurencji za 4000, ale na umowie 2000 brutto. Wiesz to ja wolę tu zarobić 3000 a na papierze mieć 4300 brutto

były pracownik
@Wiki 01.11.2017 14:20

Zarabiam 4 tys i tyle mam na papierze ,a co najdziwniejsze firma placi 50 i 100 a nie jak u was...........wiem wiem zaraz powiesz ,ze Budo.System też płaci ale tylko na papierze bo tak naprawde im więcej masz nadgodzin tym mniejszą masz premię hehe

były pracownik

Kierowca w tej firmie robi wszystko tylko nie to do czego jest zatrudniony (sprząta ,zamiata itp,a na koniec miesiąca i tak zabierają premie ,która stanowi połowę pensji ,flota MAN jak podane w ogłoszeniu jest to jedno auto z odkryta naczepa z niską kabiną

Legia
@były pracownik 24.11.2017 18:36

Jak już piszesz to pisz prawdę, a nie jakieś klamstwa wymyślasz

The work end Times
@były pracownik 24.11.2017 18:36

Za szczote sam się złapał bo chciał miec nadgodziny. Taki był pedantyczny że jak z zakładu wyjeżdżał to sie w ciuchy cywilne przebierał na budowe dojezdzal i znów sie przebierał.Dobrze ze nie przedłużyli z nim umowy bo chłopaki z załadunkow sie złościli jak widzieli jego zapał i stawkę.

?????

Tak był ostatnio taki kierowca hrabia go nazywali stworzony do celów wyższych.Na miescie mowili że jak w mpk na smieciarce jeździł to tylko w klapkach

ktoś

Syf, malaria i korniki- tak w skrócie

Obecny pracownik

Witam ją tu pracuje już od lutego i powiedzieć na tą firmę to raczej nic złego powiedzieć nie mogę,szczerze mówiąc mi się tu podoba i kasa też jest na czas,dyrekcja ok....tylko....."wisienka na torcie ",mistrz produkcji z lublina...totalny matoł nie mający o niczym pojęcia a wtracajacym się we wszystko i tylko przeszkadza swobodnie pracować.....apel do dyrekcji,ludzie,kogo zatrudnianie,facet kompletne dno z rysunku,należy mu wytłumaczyć ze rysunek czyta się a nie ogląda....pozdrawiam.

Obecny
@ole27 04.11.2017 16:57

Możesz być cieślą albo stolarzem. Szalunki robi stolarz i masz gotowe do montażu

ole27
@Obecny 06.11.2017 19:53

Ok dzięki wielkie za odpowiedz

ole27

Siemano wszystkim Niedługo zamierzam iść tam pracować. Konkretna opinia - warto czy nie i powody Pozdrawiam

Wiki
@ole27 29.10.2017 20:33

Ja tam pracuje rzeczywiscie tak było teraz tylko z tego to wisienka została.Masz 40 min przerwy na 8 godz i mozesz palić bez żadnych konsekwecji, ale to była wina ludzi jak sie co 15 min na fajka lata. Na koniec powiem tak ,że jak chcesz pracować a nie opitalać to bedziesz miał ok. Ludziom co dłużej pracuja to różne kursy robią np.suwnice,wózek itp. I całe zarobki są na konto nawet nadgodziny

ole27
@Wiki 30.10.2017 20:02

Jeśli to prawda koleżanko to spoko. Chce pracować, mam doświadczenie, mieszkam w Lwo i przede wszystkim mieć pewną pracę, umowę itd. Leniem nie jestem, nie boję się pracy

P

Kasa na czas pełny ZUS tylko niestety nie jest to miejsce dla leniwców .Są przyjęcia na początku nie jest tak kolorowo ale po okresie próbnym da się żyć.szukają pracowników nawet do przyuczenia

legia
@P 04.12.2016 13:35

Witam. Kolego. Możesz. Powiedzieć. Coś. Więcej. O tej. Firmie. No za 2 tyg. Zaczynam. Z nimi. Współprace na produkcji

Zostaw opinię o Budo-system Sp. z o.o. - Legionowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budo-system Sp. z o.o.