TRON Group

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o TRON Group Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o TRON Group Kielce

Nie przegap nowości o TRON Group Sp. z o.o. Sp. K.!

Olo Bolo

25.04.2024 17:27

Witam, jakie macie opinie o firmie Tron? Warto się tam przyjąć? Jakie zarobki w 2024?

czyki

29.08.2025 16:08

A czy coś się zmieniło w 2025 roku? jak zarobki, atmosfera etc?

Mateusz

25.08.2025 10:14

Dzień dobry Jakie warunki pracy na silosie lub cementonaczepie na kraju ile za dniówkę. Proszę o opinie .

3 lata w firmie

28.08.2025 16:14

400 zł cementonaczepa, 420 kiper. Legal tacho Ogólne zarobki około 10 tys

Birki

29.08.2025 15:57

To chyba nie ma na co za bardzo narzekać. Takie pieniądze od razu na start?
    Tymon

30.04.2024 18:26

Że nie ma ogłoszeń, ani zakładki praca na stronie firmy, to odniosę się do wieści z forum, że dniówka to 400 zł dla kierowcy. Tylko, że to z końca 2022 r. No więc, ile teraz płacą? I czy dużo trzeba mieć praktyki za kółkiem, jako kierowca C+E?
    Kier UE

06.06.2024 17:02

Potwierdzam stawkę 350 w systemie tygodniowym 400 w systemie dwutygodniowym Z tego co wiem to teraz tylko na wywrotkę szukają ale najlepiej tam dzwonić
    Pracuje ponad 5 lat

20.11.2024 17:46

Pracuje ponad 5 lat i wszytko jest ok. Na plandece w systemie 2 na weekend 400zł. Ja jeżdżę tylko po UE i wiem że Ci co chcą jeździć na Anglię mają jakiś dodatek, ale ja nawet za drugą pensję tam nie pojadę i to jest duży plus, że nie ma obowiązku tam jeździć.
    Bogdan Boner egzorcysta

19.02.2022 12:30

300 zł na dniówkę i 300 zł dodatek za Anglię . 3800 na konto 11-12 każdego miesiąca reszta pieniędzy do ręki w biurze . Oczywiście spalanie paliwa - spali za dużo zostanie Ci to wynagrodzone z twojej pensji za lepsze spalanie ponoć coś dokładają . Uszkodzenia mechaniczne techniczne również są kary finansowe . Kasa nie porywa kiedyś płacili z km 45 i podstawa urlopu nie płacą . Głównie kierunki to UK ponoć Szwecja . A jak długo w kabinie 2-3tygodnie powroty w piątki w nocy wyjazdy w poniedziałki . Jeśli ktoś ma lepiej bo dłużej pracuje wyjedzie w pon i wróci po 12 dniach w piątek i tak w w koło . Pozdrawiam . Mogę powiedzieć coś pozytywnego ładunki spoko bo na muldzie stałe ładunki powroty autem do Kielc co jest plusem auto masz swoje . Mercedesy Dafy nawet dobry sprzęt częściowo nowy częściowo już po 400-500 nalotu mają .naczepy też sprawne ladne nowe. Jeśli nie wkuriwi Ci tekst w środę o 15 , że dopiero jest środa i jedziemy do Włoch a powinien byś w sumie w piątek w domu to jakoś wytrzymasz . Pozdrawiam
    Tomek

14.02.2023 18:03

11 Dni Na 3 Dni Wolnego Brawo Tylko Takich Kierowców Szefowie Szukajaaaaa. Ja Co Drugi Dzień W Domu I Weekendy Wolne . Za Szkody Nie Place Za Paliwo Też Nie . Ile Spali Tyle Jest. Szef Normalny Już Parę Lat Się Robi ;) ;) ;)
    Damian

03.09.2023 11:37

Pracowałem w firmie gdzie nie patrzyli na paliwo -załadunki były ogarnięte-bo często jest tak że trzeba cisnąć żeby zdążyć i w piątki byłem 16,18 czy 20 godz w domu. Według mojej oceny traci się na ograniczeniu prędkości do 85km/h -jak to u was jest i jeszcze zwracanie uwagi na spalanie w miesiącu . można zyskać tak na bide w miesiącu około 3,4 załadunków czy rozładunków więcej. Ale to już wasza ocena. Wiadomo że jak wyjdzie że auto spała 38,39 litrów na sto To może być wina kierowcy banki na paliwo i wężyka do spuszczania-ale to w momencie da się wychwycić

15.02.2023 10:11

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w TRON Group Sp. z o.o. Sp. K.?

03.04.2023 16:40

Czytaj ze zrozumieniem, dniówka jest 400 zł,A nie 300, Większość Ludzi jeździ w miarę normalnie Wekendzik za granicą a następny w Domu,Są (usunięte przez administratora)co pokazują że lubią po dwa Weekendy siedzieć,! Ale jak ich nikt w Domu nie chce to woli aby taki (usunięte przez administratora) w aucie siedział,A odnośnie obciążeń to nie znam Tematu,Nie słyszałem aby ktoś miał za Paliwo płacić

28.07.2023 20:47

No Policz sobie Dniówki x 400 plus do tego np dwa Razy UK i wszystko jasne

22.11.2022 23:53

Czemu dział prawny firmy tron się tutaj nie udziela? Było by ciekawiej. Tu chodzi tylko o dobre imię firmy hehehe.

21.09.2022 19:13

powolny

22.09.2022 17:38

Czemu Tak Uważasz???
    Szybki

22.11.2022 23:48

Do kogo ty to piszesz? Bo trochę nie zrozumiałe:)

08.10.2022 20:13

Witam Koledzy i koleżanki,czy ktoś może mi napisać coś konkretnego na temat firmy Tron , ponieważ szukam firmy która ma bazę w okolicach Piekoszowa . Proszę tylko o jakieś normalne odpowiedzi ,bo to co jest na forum to śmiechu wartę ,tylko jakieś śmieszne dziecinne żale .

13.10.2022 20:24

Dziękuję za opinię ,ale słyszałem że dużo się pozmieniało, dlatego czekam na kolejne opinie innych kolegów i koleżanek.
    Target

20.10.2022 20:42

Komu dziękujesz? Bo trochę nie zrozumiałe.
    2 na weekend

20.02.2020 20:54

Szczypior nie o to chodzi ale jako kierowcy zachowajmy troche godnosci Juz w całej europie pisza o pijakach polskich kierowcach itd Trzeba pisac prawde Ja zawsze mam kase taka jak sie umówiłem bo zapierdzielam i wkurzam się jak widzę KIEROWCOW z systemu 2/1 którzy stoją po parkingach i pija a mają wyjechane po 6h dziennie. Ja nie mowie bo też bym chciał żeby było wszytko płacone i jeszcze ZUS tak powinno być. Ale w tej parszywej branży jest tak jak jest i nie ma co nikogo oczerniac. A skoro jesteś taki uczciwy to idź do Maćka i zwróć różnicę jaką brałeś w diecie polskiej bo przecież brałeś 50 euro a dieta wynosi 30 zł i to Ci nie przeszkadzało. Jak chcesz uczyć uczciwości to zacznij od siebie i ni kogo nie oczerniaj.

03.02.2022 22:46

Nikogo pisze się razem. Naucz się ortografia, ty bystrzaku.

29.06.2022 02:03

Oj chłopcze. Nie wiem co ci dolega? Ale kierowcy to mają w czym wybierać.
    Pozytywny

14.06.2022 19:45

Pracuje od nowego roku i jest ok. Kasa taka jak się umawialiśmy zjazdy zgodnie z umową, a jak coś się wali to idzie się dogadać. Teraz dniówka 380 zł + premia za spalanie. Ja nie jeżdżę na Anglię ale jak chcesz jeździć to 300zl dodatek za każdą Anglię. Ja polecam ale trzeba konkretnie gadać.

18.06.2022 10:54

Ja jeżdżę na Anglię i mam 500 dniówki. Jakoś ci nie zazdroszczę pracy w tronie.(hehehe).

06.02.2022 15:52

Rozładunek rolki blachy w Lublinie, to wyzwanie dla prawdziwych zawodowców. Czekanie w kolejce i wjazd na halę, jeśli pan kierowca złomiarki łaskawie pozwoli. Podobnie załadunki na hutach w Ostrowcu i stalowej woli. Praca dla zawodowców hehehe.
    Bruno

18.02.2022 11:58

Ta firma istnieje jeszcze????!!!
    2 na weekend

20.02.2020 11:02

Wreszcie się prezes wziął za system 2/1 I docenił jeżdżących 2 na wekend. Siedzieliście w domu po 2 tygodnie i braliscie taką samą kasę jak Ci co ciężko pracowali cały miesiąc. Jak przyszło komuś wziąć auto po systemie 2/1 To trzeba było robić dezynfekcja. Dziwię się że tak późno się kapnoł że jest robiony w ...... Z tego co wiem to likwiduje ten system i może reszcie się polepszy. Ja polecam kaska terminowo a ci co uczciwie pracują mają bardzo dobrze
    Tomcio

21.11.2021 09:37

I będę pracował,Teraz śmigam nową Renią i mam to gdzieś,Jeszcze trochę będę bardziej uprzejmy i będę ganiał nowym Dafem????

23.11.2021 21:16

Ojojoj. Nowa Renia i nowy daf. To Ukraińcy z firmy będą ci zazdrościć.

21.01.2021 15:24

Ludek

22.01.2021 06:05

Wiecie co czytam i czytam i nie wierzę A może po prostu trzeba się wziąć do pracy A nie pisać takie głupoty Nirerob za nierobem kasę brać ale się nie narobić Ja tam pracowałem. Praca SPOKO jak wszędzie. Odszedlem bo taka była moja decyzja ale glupot nie pisze wszędzie trzeba pracować A Wy frustraty weźcie się się za sie

07.11.2021 17:59

Kogo to obchodzi, że tam pracowałes. Możesz robić w firmie target. Każdy robi co mu pasuje.
    Rrr

13.07.2021 21:38

Głupoty piszecie i tyle wam powiem
    Tyrol

03.11.2021 12:21

LKR Ty jesteś naprawdę jakiś dziwnie nawiedzony! Nie chciało Ci się pracować i wypisujesz Takie Głupoty Aż przykro Czytać

07.11.2021 04:37

To nie musisz czytać. Podobnie jak ja nie muszę pracować w tronie lub targecie. Tyle w temacie.
    Noiezy

16.09.2021 14:17

Idąc do pracy tam trzeba się pilnować. Czytać wszystko BARDZO dokładnie, co kolwiek się dzieje dają stos papierów do podpisania najlepiej teraz ja szybko żebyś nie miał czasu przeczytać. (usunięte przez administratora)Trzeba się nastawić "przerwę" pracująca, czyli pauzę kręcisz jak coś idziesz zrobić innego a samochód stoi, bo normalnie to by oszaleli gdyby ktoś im powiedział że stanął gdzieś bo ma pauzę xD np 45. trzeba się nastawić również, że wszystko(usunięte przez administratora) Osobiście gdybym mógł cofnąć czas to bym omijał szerokim łukiem. Proponuje taką pracę albo grubym negocjatorom co się lubią kłócić o wszystko, albo desperatom.

28.09.2021 22:09

Potwierdzam i pozdrawiam. Sorki, ale trzeba było czytać moje opinie uważnie i ze zrozumieniem. Ja ostrzegałem, jak mogłem tak pomagałem kolegom kierocom.
    Ananas

10.02.2021 08:15

Nie polecam pracy na silosie i kontaktu z tym pożal się Boże „spedytorem” Płacą diety w wysokości 120zł... w Polsce i 180zł za granica ale, żeby zarobić dniówkę zagraniczna to trzeba za granica przebywać co naj mniej 11h a często rozładunki są przy granicy, więc często wyjeżdzasz z Polski i po 3-4h wracasz do Polski. Więc robisz fracht międzynarodowy za Polska dniówkę 120zł... Czy warto ? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. Wymiotki silosa „na glanc” najlepiej po każdym ładunku, oczywiście charytatywnie. Pensja w Tronie na silosie 5 tyś za 21 dni pracy.

09.08.2021 00:52

Ha,ha,ha!!! 250 plus podstawa. Dwieście Ci się przysłyszało, he,he,hę.
    MAN

18.09.2021 22:14

A nauczył się spedytor już języka polskiego :)))
    Leo

07.08.2021 23:13

Witajcie Panowie,czy w tej firmie pracuje Nadal taki Tomuś S., kiedyś pracował chyba w Mag-Transie? Kawał dobrodziejstwa,Pozdrawiam wytrwałych

01.08.2021 05:52

Kierowca firanki, colimuldy, toż to poważny zawodowiec(he,he,he). To podgatunek człowieka. Jak małpa po drzewach, zawodowiec z pasami po naczepie.

01.08.2021 05:38

Praca dla idiotów. Przeżuty po 500km. Skakanie z pasami, otwieranie plandeki, albo dachu. Po prostu czereśniactwo. Zawodowcy(he,he,he). (usunięte przez administratora) Zatrudnisz Mnie w firmie traget?(he,he,he).

21.07.2021 21:44

Chłopcy z nowych daf-ów mają zdrowe ręce i nogi. Mogą skakać z pasami co dziennie. Tego im życzę, bo do tego się nadają.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TRON Group?

Kontakt - TRON Group Sp. z o.o. Sp. K.

Os. Na Stoku 32 lok. 26 25-437 Kielce

NIP:6572920041

Branża główna: Transport i spedycja
    CK

03.02.2021 11:48

Ja pracuję i jestem zadowolony. Wyjazd i zjazd na bazę, Nie trzeba zostawiać auta w świecie i (usunięte przez administratora)busem lub okazją. Jazda na legalu. Zarobki na plandece około 7,5 tys średnio
    Miś

19.06.2021 18:39

Rzeczywiście 7 tysi to majątek za siedzenie w budzie Cały miesiąc jak rumun. Sranie po krzakach itd. Widać ambitny z Ciebie gość tyle to na produkcji w Kielcach zarabiają. Za miskę ryżu taki to da się pochlastać hehe

16.07.2021 20:10

Ananas??????He,He,He! Jakiś mądry, taki zabawny.he,he
    Były

14.07.2021 19:18

Za trzy kursy do kozienic z Wolicy ( świętokrzyskie) 120 zł porażka, omijać szerokim łukiem to (usunięte przez administratora)

23.02.2021 07:25

Zarobki są ok. W systemie tygodniowym 5-6 tys a w dwutygodniowym 7-8 tys Piszę ogólnie bo przeciez w tym zawodzie dobrze o pracodawcy nie można napisać bo parkingowe hieny zaraz Cię dopadną
    Miś

19.06.2021 18:32

Ananas to pisze :)
    Chico

24.06.2021 22:09

On pisze ... ? He He He

23.05.2021 23:59

Znam tą firmę dobrze. Już nie mam z nimi do czynienia. Dziś jak widzę ich kierowców to patrzę na nich z pogardą. Co za desperaci, żeby tam pracować???

19.04.2021 10:37

Jak wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska w TRON Group Sp. z o.o. Sp. K.?

24.04.2021 10:50

A jakie stanowisko Cię interesuje?

26.04.2021 19:48

Można awansować na specjalistę od proszku do prania i płynu do płukania. Jeśli potrafisz dobrze psa pogłaskać.

26.04.2021 19:44

Jak w temacie proszku do prania i głaskania psa????
    Normal

15.02.2021 18:02

Potwierdzam na plandece 8 tys Wyjazdy i powroty na baze, jazda bez pstryków i magnesów

12.02.2021 11:23

Pamiętam jak z miesiąc temu były wpisy na gowork od tzw. działu prawnego reprezentującego tron group, wzywająca do uzunięcia negatywnych opinii i straszeniem organami ścigania. Teraz ich nie ma. Dlaczego? (usunięte przez administratora)
    Okradani

13.02.2021 21:45

Zmienili taktykę. Nie straszą, usuwają negatywne opinie i sami wstawiają pozytywne. Wpis działu prawnego budził podejżenia w kierowcach zainteresowanych pracą u nich. Tym wpisem sami sobie strzelili w kolano.

24.04.2021 02:51

Może jakiś kierowca udostępnił na Facebooku, podobnie jak to było z kupą na Promniku.
    Czereśniak hehehe

08.04.2021 21:56

Pracuję już 3 miesiące i jestem zadowolony. Pan dyrektor obiecuje, że już za 3 miesiące będą wypłacane bardzo wysokie diety i nasze zarobki będą w granicach 20000 PLN miesięcznie. Tron jest super.

08.03.2021 07:23

Firma jest Okey,jeśli nasz chęć pracować,Pieniądze na czas! Bieda tylko dla tych ściemniaczy co chcieli by się chować po parkingach i najwięcej zarabiać Nic nie Robiąc,A przy tym Mają najwięcej do powiedzenia,Pozdro dla Wszystkich pracujących w Tronie
    Szczypior.

13.03.2021 11:18

Każdy nawet najmniej inteligentny czytając Twój wpis odrazu wie z kim ma do czynienia.

14.03.2021 12:51

Sygnalista z DAFa. Brakuje (usunięte przez administratora) co będą na nich pracować na króciakach
    Mic Lkr

25.02.2021 21:49

Bardzo solidny pracodawca. Obiecali diety w wysokości 500 euro za dzień i do tego podstawę w wysokości 10000 PLN. Ja już porzucam dotychczasową pracę i rozpoczynam jazdę w tron group. Wszystkich kierowców zachęcam do pracy w tej znakomitej firmie.
    Szybki

25.02.2021 21:41

Mi pan dyrektor obiecał, że od następnego miesiąca będzie płacona dieta w wysokości 300euro za dzień, plus podstawa 5000 PLN. Ja polecam tą firmę wszystkim naiwnym.
    Target

25.02.2021 21:35

Skoro 8 koła z przodu, to czemu się ciągle ogłaszają na olx, że zatrudnią kierowców???

25.02.2021 21:31

Czemu tak dobra firma ciągle szuka kierowców???
    Dawid

24.02.2021 18:59

150 euro dniówki i 5000 PLN podstawy na rękę. Ja polecam. Szkoda, że trudno się załapać do pracy, bo wszystkie auta pozajmowane.
    Maciuś

23.02.2021 22:29

Na silosie zarobki w granicach 15 000 miesięcznie. A na firance ponad 20 000. Ja polecam.
    M79

24.02.2021 11:12

Maciuś.. 15000 na silosie.???? A na firance 20000.???.Za dużo zer
    Neutralny

13.01.2021 15:54

czytałem opinie przed pójściem do pracy w tronie i bałem się ale jest spoko. pracuje 3 miesiące i jest tak jak ustaliłem z dyrektorem. Dla mnie najważniejsze że kasa na czas brak jazdy na lewiźnie. Za grudzień zarobiłem więcej niż w poprzedniej firmie we wrześniu a jazdy było ful. Ja nie narzekam i polecam wszystkim pracowitym
    kandydat

22.02.2021 17:23

Dlaczego uważasz że ''Neutralny'' jest nienormalny ?
    Mic

23.02.2021 21:05

Bo znam tą firmę i kierowców, którzy tam pracowali

19.02.2021 23:12

Czy ludzie, którzy piszą tutaj pozytywne opinie o tej firmie, mogą z czystym sumieniem spojżeć w lustro???
    Kierowca Silos

15.02.2021 08:30

Zarobki są dobre. Można wybrać system. W tygodniowym 5-6 tys a dwutygodniowym 7-8 tys

11.02.2021 15:29

Na plandece 8 tys miesięcznie w systemie 2 na weekend.

Zostaw merytoryczną opinię o TRON Group Sp. z o.o. Sp. K.