4.2/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Piotr Wąsik SpecialTech

Opinie o Piotr Wąsik SpecialTech Kraków

Nie przegap nowości o Piotr Wąsik SpecialTech!

Cnc frezer

20.10.2021 18:56

Napisze o moich doświadczeniach. Firma na poziomie, z fajnymi warunkami płacowymi, ale również z możliwością rozwoju. Dobra atmosfera w zespole, jest się od kogo uczyć. I przede wszystkim ciekawe, ambitne projekty. Ktoś kto przez 6 miesięcy klepie to samo wie co mam na myśli. Tutaj tego nie doświadczycie. Nowe maszyny i nowa hala w drodze.
    Yyyy ja

22.10.2019 11:48

Bardzo porządna firma, dbająca zarówno o klienta, jak i o pracownika. Nowoczesne maszyny, przyjazna atmosfera, szkolenia, bardzo dobra organizacja pracy. Polecam.
    Ciekawy

05.06.2025 09:34

Cześć, widzę ogłoszenie na Operatora CNC w SpecialTech, widełki płacowe są dosyć duże, może ktoś powiedzieć jak to w rzeczywistości wygląda? Jak praca, wynagrodzenie i warunki?

09.06.2025 11:27

O poziomie wynagrodzenia decyduje doświadczenie i umiejętności pracownika. Są osoby, które pracowały na maszynie pół roku, a okazuje się, że umieją więcej niż ktoś kto pracował 4 lata. Wynagrodzenie płatne do 10 go. Praca w nowoczesnej hali ogrzewanej i klimatyzowanej. Także zapraszamy na rozmowę rekrutacyjną podczas której będziemy mogli się poznać oraz ocenić Pana umiejętności.

Ziomek

02.02.2026 13:36

Hej fajna firma tylko mało płacą za operatora płacą 4,5k netto a za starszego 5k netto. Jest dużo innych firm gdzie za to samo doświadczenie dostaniesz jeszcze wiecej.

Rafał

18.09.2025 22:59

Witam, czy oferty pracy na Waszej stronie np. na ploter lub prasę są aktualne czy po prostu nikt nie uaktualnia witryny?

prawdopodobnie_nowy_pracownik

20.07.2025 15:52

Witam. Czy firma rekrutuje pracowników, którzy pracowali wcześniej jako operatorzy maszyny CNC (Format 4) na stolarni?
    On

20.02.2025 10:14

Czy firma rekrutuje osoby na operatora CNC bez doświadczenia? Z możliwością przyuczenia?można podjechać i osobiście porozmawiać?

20.02.2025 10:34

Dzień dobry. Obecnie poszukujemy osób z doświadczeniem w obróbce skrawaniem i obsłudze maszyn CNC. W przyszłości gdy pojawią się nabory na stanowiska do przyuczenia zachęcamy do aplikowania lub wysłania CV na adres [email protected] z zaznaczeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych w procesach rekrutacyjnych.
    Zainteresowany

04.05.2025 15:37

A jak tam zamówienia? Macie co robić?
    Alicja

11.04.2024 18:42

I czy pracują jakieś panie fizycznie poza pracą biurową, czy tylko teoretycznie jest taka możliwość, bo praca jest typowo dla mężczyzn?

20.02.2025 08:34

Zatrudniamy oczywiście także kobiety na stanowiska związane z produkcją. Płeć nie ma tu znaczenia, liczą się umiejętności.

05.11.2024 22:51

Dzień dobry, specjalista ds kadr i rekrutacji czy to samodzielne stanowisko czy w zespole, ile osób zatrudnia firma, czy jest możliwość częściowej pracy zdalnej ? Poproszę więcej szczegółów.

20.02.2025 08:32

Oferta na to stanowisko jest już nieaktualna.

15.02.2025 21:52

20.02.2025 08:30

O poziomie wynagrodzenia decyduje doświadczenie i umiejętności pracownika. Są osoby, które pracowały na maszynie pół roku, a okazuje się, że umieją więcej niż ktoś kto pracował 4 lata. Także zapraszamy na rozmowę rekrutacyjną podczas której będziemy mogli się poznać oraz ocenić Pana umiejętności.
    Kandydant

19.02.2025 17:43

Witam, Czy nadal poszukiwana osoba jako operator frezarki lub tokarki ? Czy kandydaci beż doświadczenia też są brani pod uwagę w zatrudnieniu?

20.02.2025 08:18

Na ten moment poszukujemy doświadczonych operatorów.

Oferty pracy - Piotr Wąsik SpecialTech

Operator/Operatorka obrabiarek sterowanych numerycznie CNC - Tokarki / Frezarki

Kraków

WalletIcon

5000 - 8300 PLN / m

Lolek

01.01.2025 15:02

Mam pytanie czy z tymi zwolnieniami to prawda ?
    Hej Nicku

03.01.2025 20:28

Ale zamówieniami bardzo krucho.
    Alicja

11.04.2024 18:19

Dzień dobry. Czy firma zatrudnia przy pracy fizycznej kobiety? Czyjest to raczej praca typowo meska? Pozdrawiam

16.04.2023 17:44

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakie są szanse podjęcia pracy jako operator CNC nie mając doświadczenia w tej branży.Czy są osoby które tam szkolicie? Mam pytania dotyczące samej pracy. Czy jest to praca 3 zmianowa,czy można dorobić poprzez nadgodziny i jak są one ewentualnie płatne,czy można liczyć na jakieś benefity. Wiem że zaraz się pojawią jakieś odpowiedzi żebym umówił się na rozmowę kwalifikacyjną,ale chcę wiedzieć mniej więcej na początku czego się spodziewać i czy jest sens kandydować.

17.04.2023 14:22

Dzień dobry, Oczywiście, szkolimy pracowników na miejscu. Praca dwuzmianowa: 6.00-14.00, 14.00-22.00. Z reguły rotacja zmian tygodniowa. Zmiana nocna w razie potrzeby biznesowej (założone terminy). Nie jest to jednak standardem. Nadgodziny - płatne 150% stawki godzinowej - ustawowo Benefity - Opieka medyczna w Luxmed lub karta MultiSport - do wyboru. Dodatkowo, dzień pizzy dla pracowników raz w miesiącu.
    A.Gatti

04.03.2023 15:21

Polecam tę firmę.Rozwija się na oczach (nowy maszyny ,nowa hala ) bardzo przyjemna atmosfera dla pracy ;)
    Kacper

01.12.2022 08:31

Czy oferta pracy na stanowisku operatora prasy krawędziowej jest wciąż aktualna?

01.12.2022 14:11

Witam, Na ten moment to stanowisko mamy obsadzone.
    Kacper

01.12.2022 14:59

Dziękuję za odpowiedź. Pozwoliłem sobie wysłać CV za pośrednictwem Państwa strony w razie gdyby coś się zmieniło. Pozdrawiam :)
    Anonimowe

07.09.2022 20:40

Czy w firmie zatrudniają również kobiety?

09.09.2022 13:28

Tak, jak najbardziej :)

29.11.2021 09:04

Na jakie benefity można liczyć w Piotr Wąsik SpecialTech?

28.03.2022 00:06

Pani Dominiko. Zasadniczą koncepcją tej strony jest to, że można na niej wypowiadać się anonimowo ("Anonimowość publikacji userów wypowiadających się na łamach serwisu uważana jest za kluczowy aspekt, na którym opiera się funkcjonowanie portalu GoWork") Sama nie ma Pani problemów z gdy pisze pozytywne opinie o firmie podszywając się pod zwykłych pracowników. Po za tym nie każdy chce po wystawieniu swojej opinii do której ma prawo odebrać telefon z pretensjami od rozłoszczonego Pana Wąsika jak to się już zdarzało. Zarzucasz "Andrzejkowi" hejt i kłamstwa, a to co napisał jest zgodne z rzeczywistością. Ani praca po godzinach na prośbę kierownictwa, ani zostanie po godzinach z własnej inicjatywy nie jest odpowiednio wynagradzane. Jakiś czas temu nawet soboty nie były odpowiednio opłacane. Osoby zostające po godzinach robią to zwykle z szlachetnych pobudek dla dobra firmy np. gdy jakieś zlecenie musi być pilnie skończone lub przerwanie pracy mogło by skutkować zniweczeniem dotychczasowej pracy. Natomiast z słów na temat powodów pozostawania pracowników po godzinach pokazuje, że uważasz swoich pracowników za (usunięte przez administratora) obiboków, którzy nie potrafią zaplanować sobie pracy. Mając odrobinę pojęcia o tym jak wygląda praca na w branży CNC można by to zrozumieć i odpowiednio docenić, a nie obrażać. Do tego przecież pierwsze 30 min po godzinach nie jest wynagradzane w ogóle, wiec jeśli ktoś zostaje dłużej to nie dlatego, że się zagadał z kolegą. A jeśli, rzeczywiście tak jest, że w firmie pracują leniwi głupcy to może jest powód dla którego bystrzy i pracowici wybierają zatrudnienie gdzie indziej. A co do cywilnej odwagi to liczę, że się Pani takową wykaże i ten komentarz nie zniknie. Pozdrawiam

19.04.2022 14:26

Praca po godzinach na wyraźne polecenie Kierownictwa jest wynagradzana tak jak jest zapisane w KP.
    nowicjusz

30.03.2021 18:59

Czy firma Piotr Wąsik Specialtech przyjmuje osoby bez doświadczenia, do przyuczenia po kursie na stanowiska operatora lub operatora programisty?
    Robert

04.05.2021 12:22

Tak, jest możliwość zatrudnienia i przeszkolenia ,oczywiście jeżeli pracodawca widzi potencjał :)

Kontakt - Piotr Wąsik SpecialTech

ul. Zawiła 55b 30-390 Kraków

NIP:9451941117

Branża główna: Usługi techniczne

Wojtek

24.09.2020 10:11

Czy ktoś z osob pracujących na stanowisku operator/programista CNC może napisać ile można dostać na poczatek, czy są jakieś premie I czy jest duża rotacja pracowników na maszynach cnc.
    Robert

18.02.2020 21:01

@yyyy ja a jakie szkolenia już miałeś ?
    asd

27.02.2020 16:17

BHP

07.10.2019 11:32

Czy w firmie Piotr Wąsik Specialtech są regularne szkolenia pracownicze?
    Pawel

19.10.2019 19:58

Tak, firma jest otwarta na doskonalenie i rozwój swoich pracowników .
    CNC

18.10.2019 22:24

Fajna ,solidna firma ,bardzo dobra atmosfera ,ciekawa praca na nowoczesnych maszynach

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Piotr Wąsik SpecialTech?

Frezer

04.10.2019 15:27

Chcesz się nauczyć lub zwiększyć poziom swojego doświadczenia to na pewno na to możesz tu liczyć a zarobki do "ręki" są adekwatnie proporcjonalne do wiedzy jaką dysponujesz. Park maszynowy jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie.(usunięte przez administratora).
    Kamil

09.01.2019 10:45

Witam, mógłby ktoś coś więcej napisać na temat warunków pracy? Szczególnie na stanowisku programista/Operator CNC lub Technolog. Firma oferuje jakieś dodatki do wynagrodzenia w postaci ubezpieczenia, multisportu, ubezpieczenie itp? Na jakie zarobki można liczyć z kilkuletnim doświadczeniem?
    Pro

05.08.2018 10:15

Nowoczesny Park maszynowy, fajna atmosfera, dobre zarobki i warunki pracy. Polecam
    Łukasz

20.03.2018 11:42

Detale wykonane idealnie! Żadna firma wcześniej nie wykonała dla nas tych detali na takim poziomie. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Piotr Wąsik SpecialTech