Jbs Reg S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 28 ocen.

Jbs Reg S.A.
5 28 6 1

Opinie o Jbs Reg S.A.

Karmen

te wszystkie opinie to prawda, dbaja o nas jak nigdzie indziej przeciez nie maja takiego obowiazku! To samo jezeli chodzi o paczki dla dzieci na swieta... Wcale nie musze tego robic, a jednak robia Prezes jest wielkim i dobrym czlowiekiem

lkjlkj

jakied opinie nt zarobków, zarządu, przelozonych?:)

lola
@lkjlkj 21.06.2017 20:23

firma jest jedną wielką pomyłką , dyrektor stosuje mobbing i oszukuje z prowizjami , stanowczo odradzam pracę w tym miejscu , zarobki gówniane , wyzysk na maxa

ja
@lola 06.02.2018 13:21

Karolina Z wszyscy wiedzą że to ty nie ośmieszaj się jeszcze bardziej

kolezanka z pracy
@lola 06.02.2018 13:21

DROGA "LOLU" TROCHĘ HONORU! Nie musisz kłamać i oczerniać firmy, nie mogłam się powstrzymać i musiałam to skomentować. Jak CI NIE WSTYD ... brak mi słow... Poza tym paplanie jęzorem na prawo i lewo nic CI NIE DA, bo każdy kto tu pracuje wie jak jest :)

arnold
@lkjlkj 21.06.2017 20:23

jest tak jak powinno być w normalnej firmie! nic dodać nic ująć

Adam

@marco, bardzo pozytywna opinia. To dobrze, że jesteś zadowolony z zatrudnienia w Jbs Reg. Napisałeś, że firma dba o Ciebie. W jaki sposób się to przejawia? Czy masz na myśli szkolenia, integracje lub premie? Ze względu na osoby interesujące się zatrudnieniem w tym miejscu, proszę o wypowiedź na ten temat.

marco
@Adam 10.07.2018 18:57

Zadowolony to malo powiedziane :) premie zarówno uznaniowe i odzyskowe, do tego firma zawsze pamieta o takich drobnych rzeczach, jak upominek na swieta itp itd

Administrator

Minęło sporo czasu od ostatniej opinii dotyczącej pracy w Jbs Reg S.A.. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienie w przedsiębiorstwie?

marco
@Administrator 22.04.2018 09:14

Dbanie o pracownika i szanowanie jego czasu 10/10, kasę też można zarobić!!! Nigdy w życiu nie spotkałem się z taką życzliwością ze strony szefostwa

callcentre

wszystko bylo okej, dopuki nie wybrali nowej liderki, ktora tylko potrafi opieprzac a sama na swoje blendy nie patrzy i tylko tłamsi ludzi. niedlugo kazdy sie pozwalnia z tej roboty i tyle

Polak
@callcentre 15.03.2018 17:21

Polska język trudna język.

bar

wszystko jest na czas, a nawet przed czasem, fajne prowizje :) dyrektor Bartek super czlowiek, a Prezes Staszek jeszcze lepszy ;) polecam prace w tej firmie

Janusz Z.
@bar 11.01.2018 20:16

Proszę o precyzyjną informację - skoro współpraca opiera się na "samozatrudnieniu", czyli ZUS, podatki, samochód, telefon, laptop, internet, itd., leży po "mojej stronie", to ile wynosi "kwota stała" - jasno i czytelnie wymieniona w umowie współpracy.

Ewela

z czystym sumieniem polecam firmę

Zostaw opinię o Jbs Reg S.A. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jbs Reg S.A.