Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu w INDUSTRIAL PACKAGING SOLUTIONS DOBIEGNIEW SP. Z O.O. ?
pur
08.10.2019 13:29
Najlepiej złożyć CV :)
zainteresowany
30.01.2018 12:16
Witam,
ktoś wie jak wygląda praca w IPS Dobiegniew w obecnej chwili (warunki, płaca - stanowiska biurowe) lub czy firma prowadzi obecnie jakąś rekrutacje? Pozdrawiam
IPS SMIECHNAHALI
18.07.2018 00:14
Sytuacja zarobkowa jak to na biurowcow wypada duzo wieksze niz z takiego z produkcji choc nie wiem czy chcial bys siedziec w jednym biurze 3x3 w 4 osoby wiecej biurowcow niz pracownikow produkcji smiech na sali ????
Ryszard
02.12.2017 17:37
Czy może ktoś napisać co słychać w firmie? Czy warto aplikować?
Rudy
18.07.2018 00:08
Jestem pracownikiem tego zakladu szczerze odradzam przychodzenia czy nawet myslenia o pracy w tym zakladzie. Rekrutacja moja wygladala ( śmiesznie) stawilem sie na umowiona godzine bez zadnego przedstawienia warunkow pracy i płacy dali mi odrazu ubiór pracowniczy i na nastepny dzien juz mialem byc w pracy.
Aaa w (pracy) dopiero zaczyna sie najlepsze na poczatku zmiany mozna powiedziec ze trzeba walczyc o dobre narzedzia. Warunki na hali czy gdzie kolwiek sa tragiczne, lato czujesz sie jak w piekarniku, zima jak zamrażarka. A co do teraźniejszej sytuacji zakladu widac ze ledwo co sie trzyma. Wchodzac na stanowisko musisz juz na poczatku liczyc materialy bo chcac zamowic powiedza ze nie ma i nie bedzie albo czekasz 1/2h a norma ma byc i tak wyrobiona. Z czego na koniec dnia wypisywane sa karty pracy w ktorych jest cyrk na kolkach. Smieszny i upadajacy zaklad. Jedynego czego mozna sie dorobic w tym zakladzie to depresji i problemow zdrowotnych.
tak się zastanawiam czy jak się zatrudnię w tej firmie jako Montażysta Opakowań Drewnianych ( jest obecnie jakaś rekrutacja p[rowadzona z tego co widzę) to czy będzie mozliwy jakiś realny rozwój i robienie kariery - wypowie się ktoś kto ma tutaj takie doświadczenie>?
Zostaw merytoryczną opinię o INDUSTRIAL PACKAGING SOLUTIONS DOBIEGNIEW SP. Z O.O.
Nie przegap nowości o INDUSTRIAL PACKAGING SOLUTIONS DOBIEGNIEW SP. Z O.O.!
INDUSTRIAL PACKAGING SOLUTIONS DOBIEGNIEW SP. Z O.O.