Goldenmark

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Goldenmark S.A.

Opinie o Goldenmark Wrocław

Nie przegap nowości o Goldenmark S.A.!

Ewelina

14.03.2022 10:37

Uważam, że firma znacznie się poprawiła na przestrzeni lat
???

17.06.2022 08:25

Ale co takiego się poprawiło? Pracuje kilka lat w tej firmie i widzę tylko zmiany na gorsze. Firma ponownie popełnia te same błędy, które kiedyś doprowadziły ja do restrukturyzacji. Kształcić pracowników dla konkurencji. Odradzam pracę w tej firmie
Nowa

05.09.2022 19:01

Mógłbyś powiedzieć jakie są stawki jeśli chodzi o prace ?

Goldenmark S.A.

21.06.2022 13:42

Zapraszamy do śledzenia naszego bloga - aktualności, ciekawe artykuły, poradniki produktowe - wszystko w jednym miejscu.

Blog Goldenmark

News image
Basia

14.03.2022 13:55

Bardzo polecam, miły szef i pracownicy.
Paweł

14.03.2022 10:34

Bardzo przyjemna atmosfera, rozmowa kwalifikacyjna przebiegła pozytywnie
Robert

14.03.2022 10:32

Serdecznie polecam, nie mam żadnych uwag
Przodownik pracy

15.10.2021 15:52

Jak zatrudnianie nowego pracownika ,czy sprawdzacie jego w poprzedniej pracy, tzn.opinia z poprzedniego zakładu..bo świadectwo nic nie mówi....????

Kontakt - Goldenmark S.A.

Strzegomska 55A 53-611 Wrocław

NIP:8952037492

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

po rozmowie

30.01.2021 19:56

firma proponuje żenująco niskie wynagrodzenie . Ta ich "ekskluzywnosc" oznacza stawkę gorszą o dobre 1000 złotych [netto!!!] niz u konkurencji która nie robila z wynagrodzenia zadnej tajemnicy... zdecydowanie nie warto tracic czasu, a nieswiadomym klientom polecam zobaczyc jak przeplacaja za ten sam towar albo poczytac opinie na ich temat :)))
Patrycja

21.09.2017 01:23

Firma Goldenmark S.A. w Polsce ma wiele swoich oddziałów. Czy w związku z tym, obecni i przyszli pracownicy mogą liczyć na delegacje służbowe lub możliwość awansu w innym mieście? Te informacje będą przydatne osobom, które starają się o zatrudnienie u tego pracodawcy.
Goldenmark S.A.

31.10.2017 15:52

Dzień dobry, Grupa Goldenmark ma w tej chwili 16 oddziałów w 13 miastach. Pracownicy centrali i oddziałów na co dzień ze sobą współpracują, delegacje służbowe pojawiają się więc w zależności od potrzeb i charakteru stanowiska. Natomiast możliwości awansu rozpatrywane są indywidualnie, w związku z czym w przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu: [email protected]
Adam.

03.09.2018 12:21

W oddziałach panuje sztywna atmosfera. I między sobą i w stosunku do klienta. Pato korpo.
Inwestor

20.08.2018 03:15

Witam szanownych byłych i obecnych pracowników ;) Jako klient proszę o informację o jakości sprzedawanych rzeczy. Według was to, co jest napisane na certyfikatach to prawda?
P.

27.08.2018 14:50

Ale o co pytasz? Czy złoto jest autentyczne?
Regon NIP pesel

29.07.2018 13:38

Pełna zgoda z Maxem! Początkowa atmosfera rodzinna, potem wychodzi ta korpo-gangrena. Ważniejsze biurko-moje państwo i zależności służbowe niż kreatywność (wręcz niewskazana, bo jest zagrożeniem dla przełożonego). Ścieżka decyzyjna przez to się wydłuża i za jakiś czas odbija się to czkawką. Oczywiście wtedy zawsze winny jest ktoś inny niż faktycznie ten, który za to odpowiada. Za dużo tam znajomków, pociotków, kumplostwa i rodziny, za mało fachowców (którzy rzecz jasna jako jedyni rotują)...
Max

09.07.2018 23:33

Typowa, a nawet stereotypowa korporacja - zero kreatywności, dziesiątki procedur, przedłużany w nieskończoność proces decyzyjny i wszechobecne umiłowanie dla osób, które nie zadają pytań i dostosowują się bezrefleksyjnie do codziennych maili i decyzji o ciągłym zaostrzaniu warunków premiowych, jak to bywa w takich przybytkach. Mimo marketingowej otoczki - typowe korpo.
Kaad

11.02.2018 21:58

Byłem na rozmowie, firma dla nowicjuszy lub absolwentów. Raczej nie polecam dla osób z doświadczeniem w sprzedaży produktów finansowych. Duża rotacja i mało płacą.
ialaoap

13.08.2016 22:24

Wiadomo, że mają całkiem sporo takich ogloszeń, bo telefonicznych doradców klienta zawsze będzie potrzebnych dużo. Zastanawiam się tylko czy dorzucają jeszcze jakieś benefity do tego, ale dobrze za to, że wypłata jest w każdy piątek, to jest pewność co do terminu.

Zostaw merytoryczną opinię o Goldenmark S.A.