LEVEL WORK
4 129 6 1

Opinie o LEVEL WORK

nowa

do mnie zadzwonili i od razu dostałam pracę. ekstra!!

@Yogi
@nowa 11.10.2018 13:55

Ja byłem na rozmowie 03-10. Zaproponowano mi pracę w Kolporter jako pakowacz. Praktycznie następnego dnia mogłem zacząć. 08-10 miałem dzień próbny. Ale wyszedłem spocony na papierosa zawiało mnie i korzonki mnie połamanyły. Trochę się podkurowałem i w piątek podpisałem z tą agencją umowę zlecenie na 3 miesiące z możliwością później jej przedłużenia lub przejścia na etat w Kolporter. Wynagrodzenie 16 brutto za godzinę. Wiem, mało ale zawsze coś. Byłem ostatnio na kilku rozmowach rekrutacyjnych i zarobki podobne jak na początek a niewiadomo jak wygórowane wymagania.

Robert
@nowa 11.10.2018 13:55

Czy z perspektywy pierwszych dni w pracy jesteś zadowolona z pracy w tej firmie? Szybki proces rekrutacji buduje pozytywny wizerunek firmy na rynku i wzmacnia entuzjazm kandydata. Może warto byłoby napisać również o szkoleniu w pierwszych dniach pracy.

level
@nowa 11.10.2018 13:55

...level work to agencja pracy tymczasowej. Nie liczcie , że będzie możliwość nawiązania dłuższej pracy w firmie dla której agencja rekrutuje pracowników. Dyrektorka jest nieuczciwa, bo mówi jedno a robi drugie. Pracownik podpisujący umowę zlecenia z level work jest śmieciem, który nie ma żadnych uprawnień pracowniczych. Wyjątkowo obrzydliwe dziewczyny pracują w twej agencji. Zakłamane i bez ambicji. Dyrektorka agencji miała wyjaśnić z dyrektorem Studio Moderna, dlaczego do nowo przyjętych pracowników w 2 tygodniu ich pracy, stosuje się wymagania jak do długo pracujących telemarketerów w osiągania celów. Oczywiście nie wyjaśniła i nie przekazała nam tych istotnych informacji, gdyż Studio Moderna tych biednych bez doświadczenia telemarketerów wyrzuca! Ci co biorą udział w tym haniebnym procederze są młodzi i bezgranicznie schamiali i wobec tego nie powinni pracować na stanowiskach rekrutacyjnych lub kierować zespołem. Nabijają się z pracownikami agencji. Hej, dyrektorko agencji czekam na wiadomość!

Monika

@Bardo rozczarowana!, czy podczas pierwszego kontaktu telefonicznego próbowałaś dopytać ile będzie trwać ta rozmowa kwalifikacyjna? Zawsze warto dopytywać o takie sprawy by się upewnić. Rekruterzy nie mają obowiązku wiedzieć skąd przyjeżdża do nich kandydat. Czy próbowałaś na to popatrzeć z tej strony? Czy masz już jakąś informację odnośnie decyzji dotyczącej Twojej aplikacji do firmy LEVEL WORK?

Supreme Law
@Monika 23.07.2018 13:29

Elementarne zasady logiki nakazują spojrzeć na aplikację, którą wysyła osoba starająca się o pracę, skąd ta osoba jest. Wystarczy pomyśleć, to nie jest trudne, proszę wierzyć. Osobną kwestią pozostaje zwykłe ludzkie poczucie szacunku do drugiego człowieka. Owszem, rekruter nie ma obowiązku pytać, ale powinien to robić, jeśli chce się określać mianem człowieka kulturalnego. Ja osobiście w takiej sytuacji, z racji prawniczego wykształcenia wystąpiłbym z pozwem o zapłatę/zwrot kosztów dojazdu w związku z brakiem istotnych informacji mogących mieć wpływ na moje przyszłe życie. Proszę pamiętać, że w prawie polskim istnieje instytucja umowy ustnej. Przedmiotem umowy w powyższej sytuacji było nieudzielenie istotnych informacji odnośnie pracy, związanego z nią wynagrodzenia i innych warunków, czyli wchodzimy w obszary utraconych korzyści kandydatki. Pomijam już tak oczywisty aspekt, jak zwrot kosztów przejazdu. Jeśli się to odpowiednio udokumentuje (nagranie, świadkowie) sądy zazwyczaj nie mają problemów z zasądzaniem na rzecz osób poszkodowanych. To ich obawy (długi termin, stres, itp.) są decydujące, że sprawy tego typu finalnie nie trafiają na wokandę.

Anonim

Zatrudniają raczej cudzoziemców jako kasjerów (imielin), nie wiem jak jest ze stanowiskiem pakowacz.

Level Work
@Anonim 17.11.2018 02:05

Zatrudniamy głównie obywateli Polski a w wymienionym miejscu nie posiadamy oferty pracy, więc zaszła pomyłka Panie Anonim.

MAREK

FIRMA Z KTÓRA MOŻNA SIĘ DOGADAĆ, BYŁEM NA SPOTKANIU NA PAKOWACZA DO MAGAZYNU ALE WCZEŚNIEJ PRACOWAŁEM NA SŁUCHAWCE, PANI Z TEJ FIRMY ZAPROPONOWAŁA MI PRACE W FIRMIE STUDIO MODERNA W ZWIĄZKU Z MOIM DOŚWIADCZENIEM. GODNA STAWKA GODZINOWA A PRZEDE WSZYSTKIM DOBRE PREMIE O KTÓRYCH TYLKO GADAJĄ W INNYCH CALL CENTER

Ona

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej z Panią ... Nie otrzymałam informacji zwrotnej. Brak szacunku do drugiej osoby.

Ona

Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej z Panią ... Nie otrzymałam informacji zwrotnej. Brak szacunku do drugiej osoby.

Monika

@nowy pracownik, czy możesz napisać coś więcej na temat przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej do firmy LEVEL WORK? Napisałeś, że szybko znalazłeś pracę. Czy już rozpocząłeś zatrudnienie? Jak oceniasz swoje pierwsze dni w pracy? Na pewno inne osoby na forum będą zainteresowane twoją relacją.

anonymous
@Monika 21.09.2018 16:08

Jestem inwalida grupy przyjencia do pracy catering paczkowy okecie

nowy pracownik

fajna agencja, bardzo miła i rzeczowa Pani rekrutująca, szybko znalazłem prace. pozdrowienia! :)

Bardo rozczarowana!

Witam, jakiś czas temu wysłałam aplikacje na ogłoszenie i po krótki czasie zadzwoniła do mnie Pani z tej zacnej agencji. Zaprosiła mnie na spotkanie nie mówiąc nic konkretnego. Pojechałam na to spotkanie, bo mi zależało mimo iż do Warszawy mam 100 kilometrów w jedną stronę. Wstałam o 5 rano, by nie spóźnić się na spotkanie. Wchodzę na spotkanie i jedna z tych Pań oznajmiła mi - jak nazywa się firma, gdzie się mieści i że na maila wyśle mi próbny projekt, który będzie decydował o moim przyjęciu. Spotkanie trwało dosłownie trzy minuty. JA SI PYTAM, PO JAKĄ CHOL..E BYŁO TO SPOTKANIE? NIE MOŻNA BYŁO OD RAZU PRZEZ TELEFON TEGO WSZYSTKIEGO POWIEDZIEĆ ? KOMPLETNY BRAK SZACUNKU DO LUDZI TEJ MŁODEJ PANIUSI I TEJ ŚMIESZNEJ AGENCJI. Ogólnie jak popatrzyłam na siedzibę tej agencji i te panie co tam są i jak obsługują inne osoby to stwierdziłam, że to jest praca moich marzeń. Złota robota, nie narobisz się, a zarobisz. Posiedzisz przed laptopem 8 h, wezwiesz kogoś na dwuminutowe spotkanie i tyle z Twojej roboty. Więc jeśli szukacie pracy to tylko w Levels Work! Ale ludzi to te panie nazywane rekruterkami to kompletnie nie szanują. NIE POLECAM

Olek

Słyszałem sporo dobrego i chcę aplikować. Podpowiecie jak idzie rekrutacja?

Monika

@Ania, jakie warunki zatrudnienia zostały Ci zaproponowane przez LEVEL WORK? Jak bardzo różniły się od tych zaoferowanych Ci przez późniejszego pracodawcę? Jak trafiłaś na tę firmę i co skłoniło Cię do rozpoczęcia z nią współpracy? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat.

Ania
@Monika 12.05.2018 17:23

Warunki zatrudnienia były bardzo podobne do tych które zostały później zaproponowane mi przez pracodawcę. Od początku poinformowali mnie że zatrudnienie jest na okres próbny 3 miesiące przez nich a później przechodzę do pracodawcy na stałe i dostane podwyżkę. Odpowiedziałam na ogłoszenie zamieszczone w internecie, poszłam na spotkanie i zostałam zatrudniona. Wszystko od początku wydało się być ok i było.

Mariush

Sporo plusów sobie nabili. Firma poniżej poziomu. Moze dla totalnych desperatów którzy nie cofną się przed niczym aby żyć marzeniami godziwej płacy.

Monika

@anonymous Chętnie dowiemy się więcej o tym jak wyglądała Twoja współpraca z LEVEL WORK. Czy długo pracowałeś/łaś poprzez agencję? Czy po tym czasie pracodawca również zaproponował Ci, tak jak Ani, bezpośrednie zatrudnienie?

Ania

Pracowałam przez tą agencję 3 miesiące i byłam zadowolona. Zero problemów, pieniądze w terminie. Po 3 miesiącach pracodawca zatrudnił mnie bezpośrednio.

anonymous
@Ania 27.04.2018 10:34

Ja tez. Polecam

Monika

@Marcin W., ważne, że przedstawiłeś sytuację z LEVEL WORK, która Cię spotkała. Na tym właśnie forum powinny znajdować się wszystkie uwagi i spostrzeżenia osób mających styczność z tym pracodawcą, aby były cennym źródłem informacji o tej firmie.

Marcin W.

Kilka miesięcy temu miałem podjąć pracę za ich pośrednictwem, zrobiłem badania wstępne do pracy, ale w międzyczasie trafiła mi się lepiej opłacalna praca, więc zrezygnowałem...Niby wszystko ok, ale zażądali zwrotu pieniędzy za zrobione badania, straszyli windykacją jak nie oddam im tych 50zł za badania/orzeczenie. I ja głupi im oddałem, ale dopiero po czasie się dowiedziałem, że nie mieli do tego prawa, bo za wszystkie badania płaci PRACODAWCA!. Nieważne czy badania są pozytywne czy negatywne lub pracownik w trakcie zrezygnuje. ZAWSZE ponosi koszt badań PRACODAWCA! Więc jeżeli będziecie mieli taką sytuację, to nie dajcie się naciągnąć!!! Pozdrawiam Marcin W.

Monika

@ktośśiek, czy od momentu zamieszczenia przez Ciebie wpisu na tym forum dotyczącym LEVEL WORK, udało Ci się na własną rękę zdobyć interesujące Cię informacje o tym pracodawcy? Jeżeli tak, to z uwagi na przeznaczenie tego forum, proszę Cię o pozostawienie ich w tym miejscu. Będą one ważne również dla innych osób poszukujących info o LEVEL WORK przed aplikowaniem do niej.

ktośśiek

Moze ktos pracował??Napiszę ktoś coś?Dziwne, ze 0 opini.

Zostaw opinię o LEVEL WORK - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LEVEL WORK