Jest ogłoszenie na OLX myślicie, że warto aplikować ?
Ej Cosiek
18.10.2025 19:06
Miałem przyjemność pracować około 10msc na wsparciu i wdrożeniach i o to kilka najważniejszych ode mnie informacji:
- Branża jest trudna a klienci bardzo wymagający
- Pomimo potężnego pressingu od strony klientów wiesz, że zawsze możesz liczyć na wsparcie nie tylko techniczne, ale też i ludzkie ze strony kierownictwa
- Kiedy potrzebujesz wolne (nawet z dnia na dzień) to w 99% przypadków je porostu dostaniesz
- Pieniądze są zawsze na czas
- Warto zapoznać się za w czasu z branżą i obowiązującymi przepisami, ponieważ klienci będą tego od Ciebie wymagać. To nie jest zwykłe wsparcie, ale i nie kiedy też consulting
- Do każdego klienta musisz podchodzić BARDZO indywidualnie
- Jeżeli poza wsparciem podejmiesz jeszcze wdrożenia to szykuj się na dużą ilość spotkań i telefonów.
Do minusów zaliczyłbym małe możliwości Helpdesku w temacie chociaż delikatnego kierunku rozwoju oprogramowania oraz kolejkowania rozwiązywania problemów.
Teraz pewnie zapytacie czemu odszedłem 😊 Niestety praca zdalna dla mnie była strzałem w kolano i praca w tym samym lokum, w którym pracujesz, jesz żyjesz i śpisz nie dało dobrych efektów.
Ej cosiek
29.10.2025 13:56
Nie mogę Ci powiedzieć, że teraz jest fajnie luźno i w ogóle. Przedstawiłem sytuacje za okres kiedy tam pracowałem.
I nie - nie wszystkie tygodnie miałem jak opisywałem wyżej. To były okresowe strzały (nowa wersja, jakiś bug, zmiana przepisów, lub poprostu jakieś zrządzenie losu, że cała chmara klientów coś od Ciebie chciła w tym samym momencie bo mieli dużą rotacje pracowniczą i musiałeś ponawiać szkolenia dla nich).
nie rozumiem
30.10.2025 10:57
Rozumiem, czyli praca pełna wyzwań 😊 To fajnie. A jak z kierownictwem tam jest dużo działów ? ile jest mniej więcej osób ?
Rekrutacja
06.11.2024 11:02
Cześć,
Jest ogłoszenie na pracuj.pl Chciałem podpytać o aktualną sytuacje w firmie.
Jest dużo negatywnych opinii przed spamem ze strony pracodawcy.
Jak to wygląda aktualnie ?
Nika
06.11.2024 20:31
Wybacz moja dociekliwosc bo ponizej napisałeś, że noe manpracy online a w ogloszeniu i rozmowie postawiono mi warunek, ze praca tylko moze byc wykonywana online. Przysylaja caly sprzet i mozna dzialac. To jak to jest?
Teraz jest masa zwolnien i wiele firm IT upada albo wynosi sie z Polski a oni caly czas zatrudniaja i maja klientwo z czolowki w Polsce. Naprawde nie wiem co myslec.
Rekrutacja
07.11.2024 11:44
Sory to skad wiesz że nic sie nie zmieniło ? Potrzebuje aktualnych informacji. Ile osób tam pracuje czy faktycznie mają dobry produkt
rigcz
05.06.2024 13:57
firma nie zatrudnia singli
21.01.2024 07:28
Chciałabym dołączyć do tego zespołu. Czytałam komentarze i mam kilka pytań. Widzę, że pracownicy wykonują obowiązki, które do nich nie należą. Czy w takim razie mają je jakoś wynagradzane? Może dostają z tego tytułu jakąś premię bądź dodatki? Poza tym, na jakich stanowiskach można pracować zdalnie? Osobiście jestem fanką tego trybu pracy, a jeśli miałabym się przyjąć do tej firmy, to chciałabym taką rzecz wiedzieć. :D Z góry dzięki.
21.01.2024 09:31
Dziękujemy za pytania.
Obowiązki: nie jest możliwa sytuacja gdy Pracownik otrzymuje obowiązki dodatkowe bez porozumienia z nim. Opisywany wątek dotyczył sytuacji gdy Pracownik był zdziwiony, że wymagamy od niego by czyścił auto służbowe i mył je we własnym zakresie oraz inny przypadek gdy prosiliśmy o przeprowadzenie naboru a Pracownik zapomniał, że otrzymuje dodatek kierowniczy.
Premia - na stanowiskach handlowych i helpdesk stosujemy premię
Praca zdalna - w firmie tylko występuje praca zdalna. Zespół jest międzynarodowy i aktualnie zatrudniamy tyko z językiem angielskim
Morata
17.02.2023 15:29
Witam wszystkich- byłych, przyszłych lub zastanawiających się jeszcze nad dołączeniem do zespołu THTG. Podzielę się subiektywną opinią, która podparta jest sporym czasem spędzonym właśnie w szeregach tej firmy. Opinia jest negatywna. Dlaczego? Otóż:
- brak szkoleń
- presja czasu, która podparta jest komentarzami w stronę pracownika dot. Braku kompetencji(bez szkoleń ciężko o kompetencje)
- kierownictwo, wymaga aby wykonywane były czynności, które nie należą do obowiązków pracownika(czyszczenie samochodu?)
- karta multisport? Nie tutaj
- praca zdalna? Nie tutaj
- niesprecyzowany zakres obowiązków
Przedstawione powyżej punkty, wynikają z osobiście spędzonego czasu w tej firmie. Komentarz ma na celu jedynie uchronienie przyszłych pracowników lub też nakierowanie na rzeczy istotne podczas nawiązywania współpracy.
Pozdrawiam każdego byłego pracownika, a przyszłym życzę szczęścia oraz zdrowia :)
Koleżanka z Nobla
20.02.2023 09:17
Mój czas w Thtg jest także spory i znam opisywany tu przypadek i postanowiłam włączyć się by doprecyzować stwierdzenia:
- brak szkoleń - z moich obserwacji wynika, że Kolega był pernamentnie szkolony i wynagradzany był prowizyjnie za wykonane czynności. Prowizje otrzymywał (zarabiał 7000-8000 tyś na rękę) a więc bez szkolenia nie było by to możliwe. Dziwi mnie to stwierdzenie tym bardziej, że odnosił sukcesy, które nie były by możliwe bez szkolenia bo z produktem THTG nie miał wcześniej styczności.
- presja czasu - firma daje najlepsze narzędzia Microsoft do zarządzania projektami. Nawet najlepsi jeśli po prostu z nich nie skorzystają, nie dadzą rady. Tak już jest i sama wiem to po sobie. Może to zabrzmi jak jakiś komunał ale praca systematyczna i planowanie (strategia) to klucz.
- mycie samochodu - Kolega otrzymał samochód służbowy (o który sam zabiegał) i tu warunkiem użytkowania było samodzielne dbanie o jego czystość - na co Kolega przystał - widziałam dokument przekazania auta gdzie było to także uwypuklone.
- multisport - kwestia indywidualnych negocjacji - ja mam, mam także ubezpieczenie i poruszam się MPK i bilet także mam.
- praca zdalna - są stanowiska, które tylko opierają się o pracę zdalną i też takie, które z natury swej nie są wtedy efektywne. Kolega pracował w obszarze gdzie firma preferuje stacjonarne zatrudnienie (nigdy tego nie kryła). Warto zwrócić uwagę na to już przy zatrudnieniu a nawet na etapie ogłoszenia - zawsze taka informacje widnieje. Są także osoby, które zdalnie nie mogą pracować bo w domu nie ma na to warunków lub są wtedy nie efektywne.
- niesprecyzowany zakres obowiązków, emocje itp (tutaj zniosę się do moich obserwacji w ramach dwóch punktów) - Kolega szybko się rozwijał (miło było patrzeć). W pewnym momencie sam poprosił o rozszerzenie obowiązków. Otrzymał propozycję tych obowiązków i mało tego, mógł ją skorygować co też uczynił i przesłał w korespondencji, którą czytałam. I na moje, dobrze sprecyzował zakres. Były tam dojrzałe punkty. Jednak (i tu widzę trochę winę firmy) dużo prawdy zawiera się w stwierdzeniu: co za dużo to nie zdrowo, bo nikt nie zauważył momentu, gdzie (to jest moja subiektyna obserwacja) Kolega przestał panować nad sytuacją. Bardzo szybko zaczął zarabiać duże pieniądze (regularnie 7000-8000 na rękę), otrzymał auto za ponad 150 tyś, miał okazję uczestniczyć w wielu procesach i rozmawiać (firma obsługuje Duże podmioty) z Prezesami znanych firm i chyba ta wielość trochę Go przytłoczyła. Z moich rozmów z szefostwem wynikało, że widzą oni, że dzieje się coś złego. Czynności, które kiedyś świetnie wykonywał sprawiają mu trudność. Klienci narzekają, narzędzia menagerskie nie są aktualizowane. Faceci tam w biurze siedzą w openspace i biurkach od siebie oddalonych i by ze sobą rozmawiać często muszą przekrzyczeć się przez rozmowy innych. Ten nowy stan Kolegi nie jest niczym niezwykłym i w wielu firmach się zdarza. Nieraz to przemęczenie a nieraz po prostu Pracownik dochodzi do stwierdzenie, ze może nie koniecznie odpowiada mu praca jaka się wykonuję. I to wymaga wielkiej odwagi ze strony Pracownia by pracodawcy o tym powiedzieć. Bo brak efektywności rzutuje na cały zespół. Należy pamiętać, ze firma to naczynia połączone i od pracy jednego zależy utrzymanie wielu innych osób i tak po ludzku - praca powinna być uczciwa a jeśli coś się dzieje także uczciwie powiedzieć o tym.
Wiem, ze były prowadzone rozmowy i próby pomocy. Kolega nie chciał współpracować. Pojawił się także przypadek gdzie naraził firmę na duże straty.
I tu wniosek dla firmy i Wszystkich. Pięknie jest gdy rozwój jest równomierny i gdy zbyt dużo się na siebie nie weźmie. Tutaj także widzę dużą rolę pracodawcy by w zaufaniu swoim i radości jaką sprawia obserwowanie gdy Pracownik świetnie się rozwija i odnosi sukcesy, nie zapominać, że można gdzieś się zagubić i by w porę to zagubienie zaobserwować bo wtedy jest jeszcze czas na reakcję. Ale bez współpracy Pracownika, jego szczerości to się po prostu nie udać.
W Thtg lubię to, że mogę być samodzielna i się rozwijać. Tu mnie nauczono nowej dla mnie postawy- bym umiała patrzeć jak pracodawca , tak jakbym sama była właścicielem firmy. Dbać o nią bo jej rozwój to także mój rozwój.
Natalia
16.03.2022 15:01
Ojej ależ tu wywiązała się dyskusja...Ile etapów ma rekrutacja i czy są na niej jakieś "zadania" do wykonania? Czy jest możliwość negocjowania wynagrodzenia w zależności od posiadanego doświadczenia?
16.03.2022 15:25
Dziękujemy za pytanie.
Aktualnie prowadzimy kilka naborów i mamy prośbę o informację na jakie stanowisko Pani aplikuje? Prosimy o kontakt bezpośrednio na adres [email protected]
Nowy rok jest już rzeczywistością A wraz z nim przyszła również pora na słynne postanowienia noworoczne! Cokolwiek wybierzesz, pamiętaj aby zawsze dążyć do celu i nigdy się nie poddawać Otaczaj się motywacją i walcz o swoje
Czy firma mocno odczuła kryzys związany z epidemią ?
23.04.2020 11:26
Czy w firmie THTG Sp. z o.o. są regularne szkolenia pracownicze?
29.04.2020 15:54
Dziękujemy za pytanie,
Uprzejmie informujemy, że pieniądze nie zostały zabrane tylko wstrzymane do czasu zwrotu mienia spółki (sprzętu, który został przekazany Pracownikowi do użytku) i przesłania dokumentacji potwierdzającej wykonanie dzieła. Całość jest potwierdzona korespondencją oraz dokumentacją przekazującą sprzęt w użytkowanie.
No no
30.04.2020 10:13
Ok rozumiem, ciekawe co się wydażyło że pracownik was okradł. Niecodzienna sytuacja
13.01.2020 10:05
Wypłacają dodatkowe nagrody w THTG Sp. z o.o.?
THTG
17.01.2020 08:44
Dziękujemy za pytanie. Firma przedstawia swoim Pracownikom i Współpracownikom system premiowy. W kwestii dalszych pytań zapraszamy do kontaktu bezpośrednio. Poniżej dane do kontaktu:
Eyou
31.12.2019 13:13
Gratulacje i podziękowania dla działu wdrożeniowego oraz produkcyjnego firmy. Wdrażał m w swojej firmie wiele programów ale nigdy współpraca z żadną firmą nie przebiegała tak sprawnie i profesjonalnie.
03.10.2019 18:56
Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
04.10.2019 12:50
Dziękujemy za pytanie,
Uprzejmie informujemy, że nowo zatrudnione osoby jako pierwszą umowę podpisują Umowę Na Okres Próbny.
Więcej informacji udzielimy po wpływie zapytania na adres [email protected]
Zuza
07.07.2019 19:02
Czy firma funkcjonuje bez zmian? Od dawna nikt tu nie zaglądał?
nowy
22.07.2019 13:12
szczerze to pod tym adresem jest marketingowy bełkot. Nic z tego nie wynika
22.07.2019 13:55
Prosimy o przesłanie CV korzystając z formularza znajdującego się pod adresem:
Na wszystkie pytania odpowiadamy szczegółowo w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej.
Dziękujemy za sugestie dotyczące zawartości informacji znajdujących się na www.
12.09.2018 13:26
były pracownik
06.12.2018 22:37
A w jaki sposób określić osobę wobec której ciężko znaleźć coś pozytywnego do napisania. @Królik ma złe doświadczenia to przecież nie napisze, że super wspaniale bo nie wypada się wyrażać w sposób nieprzychylny o innych. Też tam pracowałem i na prawdę nie mam nic dobrego do przekazania. Postanowiłem odejść z wielu powodów: 1. Forma współpracy- własna działalność, 2. Jasny zakres obowiązków- brak, 3. Wypłata nie docierała w terminie, wielomiesięczne opóźnienia- mimo formalnej drogi (tak, podjąłem taką) duże zaległości, 4. Samochód służbowy o którym byłem zapewniany- bajka, najpierw zmiany w przyznaniu samochodu potem unikanie tematu, 5. Manipulacja- brak realnej oceny sytuacji, 6. obsługa klienta wygląda w ten sposób, że jest to ciągła walka bo są zbyt duże rozbieżności w tym co zostało umieszczone w specyfikacji, 7. jak napisał były już klient czemu nie ma się co dziwić wieczne błędy więc oczywiste pretensje klientów, 8. Manipulowanie mną przez zarząd a konkretnie jedną osobę (piszę o sobie bo nie mogę wypowiadać się za innych) 9. Mój wymiar pracy wynosił 8h ale nigdy na tym się nie kończyło, z reguły było to dużo więcej ale jakiejkolwiek rekompensaty finansowej która była obiecywana brak- wolontariat. Jeżeli ludzie nie potrafią uczyć się na cudzych błędach to życzę powodzenia w rekrutacji i zachęcam do późniejszego zamieszczenia opinii.
były pracownik
19.02.2019 17:09
Nie organizują żadnych szkoleń.
Klient Alfa
03.10.2018 15:40
Z przykrością stwierdzam jako klient, że jedyne co oferuje ta firma to wyciśnięcie kasy i pozostawienie samemu sobie. Całkowity brak intuicyjności oprogramowania, błędy i braki systemu są tak duże, że zwyczajnie czuję się oszukany. Dla jasności - zrezygnowaliśmy z usługi jednostronnie wypowiadając umowę, niestety marnując czas i pieniądze.
hahahahah
30.10.2018 14:35
to jest forum dla byłych pracowników oraz kandydatów, proszę tu nie spamować jakimiś firmami deweloperskimi.
Nagle firmy deweloperskie postanowiły ratowac wasz tyłek na forum gowork prosze was
żorż
30.11.2018 17:33
ta odpowiedź to jakiś trolling? subtelniej reklamy nie dało się zrobić? :D
NEO
17.07.2018 15:06
Moje opinie też zniknęły już dwukrotnie (nie były pozytywne)
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w THTG?
Wkurzony
08.06.2018 11:45
ktoś tu usuwa komentarze. bardzo nie ładnie.
Portal chyba jest po to żeby ludzie poznali prawdę nawet tę złą o pracodawcy
jaanonim
15.05.2018 10:47
Nie polecam współpracy. Niejasne warunki(usunięte przez administratora)
anonymous
16.02.2018 12:02
Miałam a właściwie mam do czynienia z firmą. Nie polecam (usunięte przez administratora)
ja
12.03.2018 09:57
Pan Szef pojawia się czasem, bo zwyczajnie pracuje na etacie.
Zostaw merytoryczną opinię o THTG Sp. z o.o.
Nie przegap nowości o THTG Sp. z o.o.!