Thtg Sp. z o.o.
4 30 6 1

Opinie o Thtg Sp. z o.o.

Rekrutacja

nie polecam!!!!

Ania
@Rekrutacja 12.09.2018 13:26

Cześć, napisales: nie polecam. Możesz by pomoc innym podac konkretne powody, ktore spowodowaly Twoj wpis?

Agata
@Ania 26.10.2018 12:01

@Ania Masz całkowitą rację - @Rekrutacja powinien czym prędzej wyjaśnić nam, dlaczego właściwie nie poleca brania udziału w rekrutacji do Thtg. A powiedz nam, z czego wynika Twoja ciekawość - planujesz do nich aplikować, czy masz zupełnie inne motywacje? Odpowiedz w kolejnym poście.

Ania
@Agata 27.10.2018 12:00

Jestem w trakcie procesu rekrutacji i moje wrażenia są bardzo pozytywne. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze. Otrzymałam konkretne warunki. Miejsce pracy mi odpowiada i stąd chciała bym zrozumieć czy opinia wynika z jakiś realnych przesłanek czy może złości spowodowanej odrzuceniem oferty?

Rekrutacja
@Ania 29.10.2018 14:30

nie płacą wypłaty na czas :)

Agata
@Rekrutacja 30.10.2018 12:28

@Rekrutacja Jeśli pracodawca zwleka z wypłatami bardzo długo, to powinniście opowiedzieć o tym problemie wyżej postawionym osobom. Myśleliście, jako pracownicy Thtg, o właśnie takim rozwiązaniu? Napisz nam jeszcze, jakie stanowisko obejmujesz w tej firmie.

Rekrutacja
@Agata 02.11.2018 12:28

juz tam nie pracuje, a pracodawca zalegał z wynagrodzeniem w każdym miesiącu współpracy

Agata
@Rekrutacja 05.11.2018 13:54

Dziękuję za odpowiedź. Ale jeśli pracodawca zalegał z wypłatami parę miesięcy i nie reagował na Wasze prośby, to trzeba było zgłosić to jakimś wyżej usytuowanym instytucjom. Dlaczego nie podjąłeś zatem takich kroków?

Rekrutacja
@Agata 08.11.2018 16:18

bo wierzę w ludzi

Agata
@Rekrutacja 09.11.2018 13:49

Mam nadzieję, że Twoja odpowiedź nie była sarkastyczna. Cieszy fakt, iż posiadasz dużą wiarę w ludzi, ale jednak czasami trzeba po prostu walczyć o swoje i zacząć działać. A jak długo byłeś zatrudniony w firmie Thtg?

Rekrutacja
@Agata 14.11.2018 17:00

Nie była sarkastyczna, pracowałem ponad pół roku

Agata
@Rekrutacja 16.11.2018 14:21

W takim razie to bardzo dobrze. Pracowałeś w Thtg dosyć krótko, ale mogłeś już w tym czasie poznać z różnych stron tego pracodawcę. Zdradź Nam w związku z tym, na jaką umowę mogę liczyć tam nowi pracownicy?

Królik
@Agata 21.11.2018 18:05

Oczywiście przekazanie sprawy wyżej byłoby rozsądnym wyjściem w firmie która prezentuje się jako "grupa" - brzmi to jak duża korporacja. Faktycznie, na "grupę" składa się kilka spółek założonych celem żonglowania odpowiedzialnością. Na czele każdej z nich stoi człowiek który z technologią, IT nie ma nic wspólnego, wspierany przez bandę spoconych studentów na stażach (szybko rotującą). Pan szef jest typem egocentryka, który przeczytał za dużo książek o szybkim wzbogacaniu się i kilka artykułów o IT po czym stwierdził że będzie robić oprogramowanie dla firm. Doświadczenie z handlu wykorzystuje w "prowadzeniu" działalności, gdzie jest szefem, handlowcem, administratorem danych, wszystkim - człowiek orkiestra. Bardzo dobrze blefuje, nie krępuje się kłamać prosto w oczy, jednak każdy kto ma odrobinę oleju w głowie zobaczy bardzo szybko że król jest nagi. Pod roztaczaną aurą postępu, sukcesu i cudownych projektów kryją się kłamstwa i wieczna rzeźba. Większości produktów które oferuje "grupa" nie ma, wymyślił funkcjonalność, wrzucił na stronę opis i czeka na łosia który zapłaci za rzeczony produkt. Wtedy do pracy przystępuje armia stażystów którzy próbują dostarczyć to co naobiecywał szef. Jak wychodzi, każdy może się domyślić. Jeszcze na powierzchni tylko dzięki koneksjom rodziny która robi w deweloperce.

Agata
@Królik 23.11.2018 06:40

Niewątpliwie ważne jest tu aktywne uczestnictwo w dyskusji, ale Ty chyba jednak zapomniałeś o pewnych obowiązujących zasadach. Na forum zabronione jest wypowiadanie się o innych osobach w sposób nieprzychylny - proszę, żebyś o tym pamiętał. W dalszym ciągu jesteś zatrudniony w Thtg, czy może postanowiłeś jednak stamtąd odejść?

były pracownik
@Agata 30.11.2018 11:42

A w jaki sposób określić osobę wobec której ciężko znaleźć coś pozytywnego do napisania. @Królik ma złe doświadczenia to przecież nie napisze, że super wspaniale bo nie wypada się wyrażać w sposób nieprzychylny o innych. Też tam pracowałem i na prawdę nie mam nic dobrego do przekazania. Postanowiłem odejść z wielu powodów: 1. Forma współpracy- własna działalność, 2. Jasny zakres obowiązków- brak, 3. Wypłata nie docierała w terminie, wielomiesięczne opóźnienia- mimo formalnej drogi (tak, podjąłem taką) duże zaległości, 4. Samochód służbowy o którym byłem zapewniany- bajka, najpierw zmiany w przyznaniu samochodu potem unikanie tematu, 5. Manipulacja- brak realnej oceny sytuacji, 6. Obsługa klienta wygląda w ten sposób, że jest to ciągła walka bo są zbyt duże rozbieżności w tym co zostało umieszczone w specyfikacji, 7. jak napisał były już klient czemu nie ma się co dziwić wieczne błędy więc oczywiste pretensje klientów, 8. Manipulowanie mną przez zarząd a konkretnie jedną osobę (piszę o sobie bo nie mogę wypowiadać się za innych) 9. Mój wymiar pracy wynosił 8h ale nigdy na tym się nie kończyło, z reguły było to dużo więcej ale jakiejkolwiek rekompensaty finansowej która była obiecywana brak- wolontariat. Jeżeli ludzie nie potrafią uczyć się na cudzych błędach to życzę powodzenia w rekrutacji i zachęcam do późniejszego zamieszczenia opinii.

Agata
@były pracownik 06.12.2018 22:37

Twoja wypowiedź na pewno w jakiś stopniu posłuży osobom, które wciąż zastanawiają się nad aplikowaniem do Thtg. Dlatego też bardzo Ci za nią dziękuję. Piszesz o wielu rzeczach jednak na razie chciałabym Cię zapytać o szkolenia: czy pracodawca stara się Wam je organizować?

Klient Alfa

Z przykrością stwierdzam jako klient, że jedyne co oferuje ta firma to wyciśnięcie kasy i pozostawienie samemu sobie. Całkowity brak intuicyjności oprogramowania, błędy i braki systemu są tak duże, że zwyczajnie czuję się oszukany. Dla jasności - zrezygnowaliśmy z usługi jednostronnie wypowiadając umowę, niestety marnując czas i pieniądze.

Zadowolony Kontrahent
@Klient Alfa 03.10.2018 15:40

My mamy dobre doświadczenia z THTG. Współpracujemy od kilku lat. Są solidni i pracowici a oprogramowania po prostu musieliśmy się nauczyć. Samo wdrożenie to 50% sukcesu bo drugie 50% to szkolenie kadry i ustalenie procedur. Fajne u nich jest to, że nie jest to produkt z pudełka i są w stanie dopisywać funkcjonalności na życzenie. Widzimy także ich ciągły rozwój bo wchodzi coraz więcej nowych opcji. Dużą pracę włożyliśmy w konfigurację oprogramowania i dostosowanie go do naszych potrzeb i tak chcieliśmy bo wcześniejsze rozwiązania jakich używaliśmy były nie do zmiany. Jeśli ktoś chciałby zasięgnąć bezpośredniej opinii o współpracy z THTG to prośba o kontakt pod poniższym linkiem z dopiskiem „Zarząd”: https://forpoz.pl/kontakt My polecamy THTG

szpieg
@Zadowolony Kontrahent 26.10.2018 11:55

A właściciel THTG nie jest rodziną z właścicielem firmy wyżej wymienionej ? ściemniacze

Polecam
@szpieg 29.10.2018 10:36

Polecam współpracę z THTG w przypadku pytań proszę o kontakt za pomocą formularza kontaktu z dopiskiem Zarząd http://www.inwestgrupa.pl/

hahahahah
@Polecam 29.10.2018 14:17

to jest forum dla byłych pracowników oraz kandydatów, proszę tu nie spamować jakimiś firmami deweloperskimi. Nagle firmy deweloperskie postanowiły ratowac wasz tyłek na forum gowork prosze was

żorż
@Zadowolony Kontrahent 26.10.2018 11:55

ta odpowiedź to jakiś trolling? subtelniej reklamy nie dało się zrobić? :D

Agata
@hahahahah 30.10.2018 14:35

Masz całkowitą rację - jest to forum, na którym powinni się wypowiadać zarówno byli, jak i obecni pracownicy firmy Thtg. Bardzo dobrze, że pilnujesz tu porządku. Pamiętaj tylko o tym, by zawsze używać tu kulturalnego słownictwa. Wiesz może, czy potrzebują tam nowych pracowników?

Karol

@MarekM @NEO Jeśli zauważyliście, że Wasze opinie zniknęły, to musiały one naruszać w jakiś sposób regulamin Gowork. Zachęcam Was jednak do ponownego wypowiedzenia się na temat pracodawcy, jakim jest firma Thtg. Zrobicie to? @Rekrutacja A możesz nam konkretnie powiedzieć, dlaczego nie polecasz nam tego pracodawcy? Jestem przekonany, że wiele osób byłoby tym zainteresowanych.

NEO

Moje opinie też zniknęły już dwukrotnie (nie były pozytywne)

Karol

@wkurzony, na forum żaden post nie ma prawa znikać od tak. Jeśli jakiś komentarz nie spełnia regulaminu forum, to tylko wyłącznie wtedy, administrator go weryfikuje. W innych wypadkach, wpis pozostaje na stronie. @wkurzony, a co powiesz na temat umowy o pracę, o którą pytałem?

Wkurzony

ktoś tu usuwa komentarze. bardzo nie ładnie. Portal chyba jest po to żeby ludzie poznali prawdę nawet tę złą o pracodawcy

Karol

@jaanonim, pojawia się wiele głosów w podobnym tonie jak Twój, zastanawia mnie tylko jedno, na jaką w takim razie umowę zatrudnia pracowników Thtg? Skoro przy rozliczeniu są jakieś niejasności, to zapis na papierze powinien je rozstrzygać.

jaanonim

Nie polecam współpracy. Niejasne warunki(usunięte przez administratora)

anonymous

Miałam a właściwie mam do czynienia z firmą. Nie polecam (usunięte przez administratora)

ja
@anonymous 16.02.2018 12:02

Pan Szef pojawia się czasem, bo zwyczajnie pracuje na etacie.

Zostaw opinię o Thtg Sp. z o.o. - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Thtg Sp. z o.o.