Vector Synergy

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Vector Synergy Sp. z o.o.

Opinie o Vector Synergy Poznań

Nie przegap nowości o Vector Synergy Sp. z o.o.!

25.04.2024 14:39

Witajcie,

Chcemy, aby to miejsce służyło do dzielenia się Waszymi opiniami na nasz temat. Staramy się udzielać rzetelnych odpowiedzi na Wasze pytania, sugestie i uwagi dotyczące naszej działalności.

Naszym celem jest również zapewnienie ciągłej komunikacji i wyjaśnianie wszelkich kwestii związanych z zatrudnieniem dla wszystkich zainteresowanych kandydatów.

Zachęcamy do kulturalnych wypowiedzi i merytorycznych komentarzy - to na nich skupiamy naszą uwagę. Przypominamy, że komentarze niezgodne z regulaminem forum mogą zostać usunięte przez administratora portalu. Chcemy podkreślić, że komentarze naruszające dobra osobiste lub regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o nas, odwiedź nasze profile na LinkedIn

03.11.2022 12:44

Chciałabym pochwalić proces rekrutacyjny w którym brałam udział. Oferta pracy była czytelna i zachęcająca. Pani rekruter (z którą miałam wstępną rozmowę) rzeczowo określiła mi jakiego pracownika poszukują. Było to bardzo pomocne i zachęciło do udziału w kolejnych etapach. Wahałam się podjęcia pracy ze względu na opinie tutaj, jednak nie żałuję i czuję się dobrze na moim stanowisku i w tej firmie. Moim zdaniem Vector Synergy daje możliwość rozwoju, dlatego polecam również jako rozpoczęcie kariery zawodowej

17.11.2022 12:56

Jasne! Myślę że etapy rekrutacji troszkę różnią się od stanowiska na jakie aplikujesz. U mnie to wyglądało tak że po złożeniu CV dostałam telefon w którym krótko przedstawiono mi sytuacje, ja opowiedziałam krótko o sobie. Tego samego dnia zostałam zaproszona na kolejny etap rozmowy online z rekruterką w której były pytania techniczne/zawodowe - związane ze stanowiskiem oraz behawioralne, w którym sprawdza się czy kandydat pasuje do kultury organizacyjnej. Kolejnym etapem jest rozmowa z biurze z hiring managerem lub online jeśli jest taka możliwość. Następnie dostajesz decyzje czy są zainteresowani zatrudnieniem, czy jednak czegoś zabrakło. Pytań szczerze mówiąc już nie pamiętam :(

14.12.2022 15:52

Hej, z tego co pamiętam od pierwszego telefonu do złożenia oferty minęły dwa tygodnie :)
Dominika

24.08.2019 13:33

Pracowałam w Vectorze rok i uważam, że praca w firmie ma dużo plusów. Ciekawe projekty, szerokie możliwości rozwoju, przede wszystkim kontakt z super ludźmi zarówno w firmie jak i z kandydatami z całej Europy. Dla osób lubiących wyjazdy służbowe również dobre miejsce. Będę dobrze wspominać :)
Marta

01.03.2018 12:30

Praca w VS na stanowisku Rekrutera była moim pierwszym doświadczeniem zawodowym, i na szczęście bardzo pozytywnym. Firma uczy ciężkiej pracy, której jednocześnie owoce łatwo jest zauważyć i poczuć się docenionym poprzez szybki wzrost w strukturze. VS wspiera innowacyjność i samodzielność oraz daje dużą swobodę odnośnie sposobu osiągnięcia zamierzonych celów, jednocześnie zapewniając podstawowe wsparcie techniczne, a także według mnie naprawdę solidne wynagrodzenie. Obowiązki rekrutera to o wiele więcej niż kopiuj/wklej wiadomości na LinkedIn, co pozwala na szybko rozwój, również w tematach budowania relacji biznesowych, negocjacji, czy marketingu. Bardzo polecam spróbować i włożyć trochę solidnej pracy zamiast usiłować szukać dziury w całym, czekać aż samo się stanie, itd. Sky is the limit, ale samo się nie zrobi ;)
xyz

13.11.2017 10:09

Firma dynamiczna, otwarta na pomysły i wynagradzająca proaktywną postawę. Daje możliwość pracy w międzynarodowym środowisku, współpracy z instytucjami publicznymi na najwyższym szczeblu, zagranicznych podróży służbowych i ciągłego rozwoju.

S

15.07.2026 01:18

W firmie panuje przyjazna atmosfera, wszyscy są chętni do pomocy i wspierają się nawzajem. Usługi są świadczone na wysokim poziomie. To przyjemność tu pracować, mimo, że tempo pracy jest dość duże i szukamy kandydatów na specyficzne stanowiska.
#Rekruter

16.07.2026 10:09

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię i docenienie naszej przyjaznej atmosfery oraz wysokiego poziomu świadczonych usług. Cieszymy się, że mimo szybkiego tempa, praca u nas jest dla Pani / Pana prawdziwą przyjemnością!

ProgramistaN

14.04.2026 11:56

Po wysłaniu CV do tej firmy i tzw. analizie CV przeprowadzonej przez AI pojawiła się strona z komunikatem ,że jest "za niskie dopasowanie". To jest jakiś przekręt skoro moje CV znacznie przekraczało kompetencje wymagane w ogłoszeniu. Może mi ktoś z firmy wyjaśnić dlaczego?
Przemo

27.03.2026 18:39

Firma profesjonalna i rzetelną. Najlepszy software house w Poznaniu

30.03.2026 11:41

Dziękujemy za tak wysoką ocenę i zaufanie! Cieszymy się, że nasze starania są doceniane.
J

25.03.2026 14:21

Po zmianie zarządu firma wyraźnie straciła na jakości jako miejsce pracy. Wprowadzane są liczne zmiany organizacyjne, które następują bardzo często i bez odpowiedniego przygotowania, co utrudnia codzienną pracę. Dodatkowym problemem jest brak właściwej komunikacji - istotne informacje nie są przekazywane pracownikom na czas (lub wcale), a mimo to są oni później rozliczani z nowych obowiązków i oczekiwań. Widoczny jest brak równego traktowania pracowników. Kierownictwo sprawia wrażenie faworyzowania wybranych osób, co negatywnie wpływa na atmosferę i relacje w zespole. Atmosfera w biurze jest napięta i przytłaczająca - trudno mówić o współpracy czy wzajemnym wsparciu, dominuje raczej dystans i brak zaufania między pracownikami. Firma od dłuższego czasu przestała być konkurencyjna pod względem wynagrodzeń - w części stanowisk nie pojawiają się nawet podwyżki inflacyjne. W obecnej formie, mimo wieloletniej pracy w tej firmie i wcześniejszego przekonania o jej zaletach, nie mogę jej polecić jako pracodawcy.

30.03.2026 11:40

Dziękujemy za tę opinię. Przykro nam, że po latach pracy czuje Pan/Pani rozczarowanie – szczególnie cenimy głos osób z tak dużym stażem. Pana/Pani uwagi są dla nas sygnałem do pilnego przyjrzenia się wewnętrznym procedurom i komunikacji. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć, które zmiany są najbardziej uciążliwe, dlatego zapraszamy do bezpośredniego (lub anonimowego) kontaktu z Działem HR ([email protected]). Zależy nam na przywróceniu atmosfery, za którą cenił/a Pan/Pani naszą firmę przez lata.
Mariusz

05.02.2025 21:42

Chciałbym dopytać o system wynagradzania w Państwa firmie. Czy poza wynagrodzeniem podstawowym zapewnione są dodatkowe premie, np. roczne i świąteczne?

06.02.2025 09:00

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą :) Oprócz wynagrodzenia podstawowego oferujemy premie wynikowe powiązane z realizacją KPI. Nasz system premiowy jest skonstruowany tak, aby nagradzać zaangażowanie i osiągnięcia pracowników, a jego szczegóły są uzależnione od stanowiska i działu.

19.10.2024 17:06

Dzięki Vector Synergy pracowałem za granicą (Praga Czeska, EUSPA). Przeżycie niesamowite, doświadczenie jeszcze większe, międzynarodowe środowisko. Mimo, że VS byłą jedną z kolejnych firm w "łańcuchu", dzięki jej wsparciu, miłym i merytorycznym jej pracownikom, praca moja, a szczególnie sprawy logistyczne, były załatwiane na wysokim poziomie. POLECAM !

21.10.2024 08:51

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że praca za granicą była dla Ciebie niesamowitym doświadczeniem, a nasze wsparcie przyczyniło się do tego, że zarówno Twoja praca, jak i kwestie logistyczne zostały sprawnie zrealizowane. Zależy nam na tym, aby każdy z naszych współpracowników czuł się pewnie i komfortowo, niezależnie od miejsca zatrudnienia. Życzymy dalszych sukcesów i mamy nadzieję, że jeszcze będziemy mieli okazję współpracować!
dawid

28.08.2024 14:52

Na podwyżki nikt nie odpowiada czy były ostatnio… ale chyba te dorownujace do inflacji to na pewno? Jakaś premia można sobie wyrobić większe wynagrodzenie czy jak to wygląda?

10.09.2024 14:18

Dziękujemy za Twoje pytanie. Nasza firma regularnie analizuje wynagrodzenia, biorąc pod uwagę różne czynniki, również te rynkowe. Co do premii, są one uzależnione od wyników i zaangażowania.
Leyla

21.08.2024 15:41

Z tego wspomnianego nacisku na rozwój zawodowy wynikają podwyżki? sa tylko te dla wszystkich czy jednak indywidulna też sie trafi?

10.09.2024 14:07

Dziękujemy za zainteresowanie tematem rozwoju zawodowego w naszej firmie. W VS staramy się doceniać zaangażowanie pracowników, a każdy przypadek traktujemy indywidualnie.
Artur

06.08.2024 10:57

W poniedziałek 5.08 skontaktowała się ze mną Pani rekruterka, poinformowała że chciałaby mnie zaprosić na rozmowę rekrutacyjną 6.08. Zapytałem, czy rozmowa mogłaby odbyć się 7.08, bo wtedy będę miał czas - Pani rekruterka powiedziała, że znajdzie termin w kalendarzu i oddzwoni. 6.08 dostałem maila z informacją, że dziękują mi za udział w rekrutacji i że postanowili skontaktować się z innymi chętnymi. Nie ma co, pełen profesjonalizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)

06.08.2024 11:09

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Przykro nam, że doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym nie spełniło Twoich oczekiwań. Dbamy o jak najwyższą jakość naszych procesów rekrutacyjnych i przykładamy dużą wagę do komunikacji z kandydatami, dlatego Artur, proszę skontaktuj się mailowo [email protected] i rozwiążemy tę sprawę, Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i na jej podstawie dokonamy także analizy, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Charlie

05.07.2024 11:02

Od siebie chcę dodać, że w Vetor mam super zespół :) Relacje między pracownikami są koleżeńskie, co tworzy wyjątkową atmosferę współpracy i wzajemnego wsparcia. Dodatkowo, duży nacisk na rozwój zawodowy pracowników sprawia, że jest to idealne miejsce do budowania kariery, liczne możliwości rozwoju sprawiają, że praca w VS jest satysfakcjonująca.

05.07.2024 13:27

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że doceniasz współpracę w swoim zespole. Twoje zadowolenie motywuje nas do dalszych działań :)
PanTrybuniaTutka

02.05.2024 09:41

Widze ze srednia ocena jest dosc niska, tez mnie to zastanowilo po tym jak jedna z rekruterek sie do mnie odezwala. Pani byla bardzo mila a warunki ktore obiecywala bardzo korzystne (co wydalo mi sie podejrzane) , finalnie jednak wszystko poszlo bardzo dobrze, mam nowa prace i jestem zadowolony. Proces rekrutacji z perspektywy czasu uwazam za profesonalny i przejzysty.

07.05.2024 10:39

Bardzo dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że nasz proces rekrutacyjny został doceniony :)
kasia

05.06.2024 09:46

też jestem zachwycona rekrutacją, bardzo dziękuje za wsparcie na każdym etapie!
były pracownik

26.03.2024 12:19

Moje doświadczenia pracy w Vector Synergy są raczej pozytywne. Firma oferuje ciekawe benefity oraz możliwość pracy w zadaniowym czasie pracy. Kolejne plusy to dobra lokalizacja biura i możliwość pracy zdalnej

25.04.2024 13:22

Hybrydowy model pracy polega na tym że jest możliwość pracy zdalnej częściowej. Czyli np. 3 dni pracy z biura i 2 dni pracy zdalnej. Nie wszystkie stanowiska dają możliwość całkowitej pracy zdalnej, ale częściowa praca zdalna jest dostępna dla każdego pracownika. W przypadku dalszych pytań zapraszamy do kontaktu pod adresem: [email protected]
TB

11.11.2023 13:08

Nie polecam pracy w vectorze! Kiepska atmosfera i ciągłe rotacje. Niepoważny prezes. (usunięte przez administratora) na każdego (bezpodstawne). Jeżeli się nie podlizujesz nie masz szans na pracę tam.
Dominika

15.05.2023 06:45

Na forum było kiedyś napisane, że większość pracowników pracuje od 8 do 16, lecz można także rozpocząć prace o 7 lub 9. a co z nadgodzinami? czy kiedykolwiek występują? jeśli tak to w jaki sposób teraz są rozliczane?

17.05.2023 12:07

Potwierdzamy, że większość pracowników rozpoczyna pracę między 7 a 9, mamy również możliwość skorzystania z zadaniowego czasu pracy - który daje dodatkową elastyczność. Nadgodziny w przypadku niektórych stanowisk mogą się pojawić i wtedy są one rozliczane zgodnie z kodeksem pracy :)

31.10.2022 07:09

31.10.2022 15:16

Szanowny Panie Miki73, bardzo dziękujemy za opinię. Niestety, ale nie jest ona prawdziwa. Zawsze wynagrodzenie jest realizowane na czas, a nawet wcześniej, co mogą potwierdzić wszyscy nasi pracownicy (a mamy ich ponad sześćdziesięciu) oraz nasze wyciągi bankowe. Z chęcią wyjaśnimy całą sytuację i skąd wynika Pana niezadowolenie. Wobec tego prosimy o kontakt z naszym działem HR: [email protected]
MD

31.10.2022 15:53

@Miki73, pracuję dla Vector Synergy blisko 8 lat i nie zdarzyło się, by wynagrodzenie nie wpłynęło na moje konto na czas. Mimo, że w październiku powinno wpłynąć na konta pracownicze w dniu dzisiejszym, jako ostatnim dniu miesiąca - wypłata była na koncie w piątek 28-go.

23.08.2022 19:15

Jakie godziny pracy obowiązują w Vector Synergy Sp. z o.o.?
tuna

31.10.2022 15:09

większość pracowników pracuje 8-16

31.10.2022 15:26

Dziękujemy za pomoc w udzieleniu odpowiedzi. Potwierdzamy, że większość pracowników rozpoczyna pracę między 7 a 9. Obecnie jesteśmy w trakcie wdrażania zadaniowego czasu pracy dla niektórych stanowisk, aby jeszcze lepiej pracownik mógł zarządzać swoim czasem pracy.
Violet

19.10.2022 16:09

Bardzo wysoka przejrzystość procesów rekrutacyjnych! Zacznę od tego, że wysłałam tam CV, a dopiero kiedy się do mnie odezwali zaczęłam czytać te wszystkie komentarze. Czy miałam w sobie niepewność? Oczywiście, ale stwierdziłam że nie mam nic do stracenia. Już od samego początku firma zaskoczyła mnie szybkością odpowiedzi i przejrzystością każdego procesu. Drugi etap odbył się już w firmie, gdzie również zostałam bardzo ciepło przyjęta. Firma nigdy nie upiększała sytuacji i jasno deklarowała, że pierwsze miesiące są momentem poznania się i podjęcia wspólnej decyzji o dalszych losach. Tutaj również byłam mile zaskoczona, rzadko kiedy firmy proponują same z siebie podwyżkę. Wniosek? Jeśli ktoś dobrze pracuje to na pewno pracodawca to doceni. Mogę z całą odpowiedzialnością polecić to miejsce dla osób, które nie szukają chwilowej przystani, ale chcą pokazać swoje umiejętności i zostać z firmą zdecydowanie dłużej.

31.10.2022 15:19

Violet, bardzo dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że cały proces został doceniony. Staramy się, aby komunikacja była transparentna i cieszymy się, że Twoja praca została doceniona.
Lola

26.09.2022 13:59

Niestety, ale firma nie traktuje ludzi poważnie. Zapraszają do następnego etapu, zajmują czas testami, których treść nie ma nic wspólnego ani z doświadczeniem, ani z wykształceniem kandydata, po czym informują Cie, że nie mogą kontynuować procesu ponieważ masz zbyt małe doświadczenie oraz wygórowane oczekiwania finansowe. Te ostatnie to swoją drogą normalna stawka rynkowa. Nie wiem po co w ogóle kogoś zapraszają do rekrutacji skoro doświadczenie jest niewystarczające. Szacunek dla czasu kandydata jest dla nich pojęciem względnym.

28.09.2022 16:21

W imieniu Vector Synergy i działu HR bardzo dziękujmy za feedback. Czas poświęcony na poszczególne etapy jest naszą wspólną inwestycją i służy lepszemu poznaniu się, dlatego nawet jeśli finalnie nie dochodzi do zatrudnienia, nie uważamy, aby ten czas był stracony. W przypadku profili juniorskich, u osób z około 6 miesięcznym doświadczeniem lub nawet bez doświadczenia, sama analiza CV to zbyt mało, aby dowiedzieć się jakie kandydat posiada kompetencje. Temu właśnie służą nasze testy online, których wykonanie zajmuje około 15 minut - 20 minut. Nie mamy żadnego stopera odliczającego czas, więc jeśli ktoś potrzebuje więcej czasu na wykonanie zadanie, to nie ma z tym problemu. Kandydat sam zarządza swoim czasem. Każda osoba oczywiście zawsze może zrezygnować z wykonania zadania czy uczestnictwa w rozmowie, jeśli tak zadecyduje. Dopiero po wnikliwej analizie umiejętności danej osoby, możemy dopasować jej profil zawodowy do właściwego poziomu roli (Junior/Mid/Senior) i przystąpić do negocjacji stawki, jeśli wychodzi poza nasze widełki. W każdej chwili również kandydat może skontaktować się z rekruterem. Posiada do niego numer telefonu czy maila. Dodatkowo każda osoba po zakończonych etapach, otrzymuje feedback, dlaczego taką decyzję podjęliśmy. Zachęcamy, aby wszelkie wątpliwości czy pytania kierować do rekrutera. Jesteśmy po to, aby pomóc. Życzymy miłego dnia i pozostańmy w kontakcie na przyszłość! Dział HR Vector Synergy

Kontakt - Vector Synergy Sp. z o.o.

ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań

Branża główna: Usługi i doradztwo IT

LinkedinIcon
Aga

23.02.2022 10:43

Czy student, bez doświadczenia ma szansę zacząć pracę w firmie

23.02.2022 10:46

Jak najbardziej, istnieje możliwość rozpoczęcia u nas pracy, nawet bez doświadczenia, jednak nie na wszystkich stanowiskach. O przyjęciu do pracy decydują kompetencje kandydata, ocenione na podstawie Assessment Centre oraz wywiadu.
XXX

11.02.2022 12:22

Rekrutacja wieloetapowa, od testu dopasowania do kultury organizacyjnej firmy, przez rozmowy z konsultantem zewnętrznym, kolejny test umiejętności praktycznych, po rozmowe z bezpośrednim rekruterem. Pierwotnie firma wydaje się cechować dużym profesjonalizmem; szybki, dobrze zorganizowany kontakt z kandydatem, jasne procedury. Pierwotnie, bo po rozmowie z rekruterem Vector Synergy, pomimo obietnicy feedbacku w ciągu tygodnia, absolutny brak kontaktu, lekcewazenie kandydata. Rozumiem stanowisko, ze firma może nie być zainteresowana kandydaturą po którymś z etapów, jednak to zachowanie dalekie od profesjonalizmu. Wystarczy nawet jedno zdanie ze firma dziekuje za udział w rekrutacji, to naprawdę nie wymaga wielkiej filozofii i wysiłku, to tylko kwestia kultury. Co do procesu rekrutacji - proszę przemyśleć outsourcing na pierwszym etapie rekrutacji albo zmienić kwestionariusz ktorym posługują się rektuterzy Vector Synergy, bo na obu rozmowach rekrutacyjnych padały dokladnie te same pytania, zresztą dość standardowe: o motywację, sytuacje stresowe, sukcesy zawodowe. Ale to juz kwestia ekonomii zarządzania. ;) Poza tym nalezy oddac rekruterkom dobra organizacje pracy i przyjemna atmosferę rozmowy kwalifikacyjnej. Firmie życzę rozwoju, kolejnym kandydatom szczęścia. Pozdrawiam.

11.02.2022 12:49

Serdecznie dziękujemy za opinię na temat procesu rekrutacji. Staramy się zawsze przekazywać nasz feedback tak szybko, jak to możliwe. Prosimy o kontakt: [email protected] z informacją, w jakim procesie brała Pani/Pan udział, chętnie przekażemy nasze informacje zwrotne.
XXX

12.02.2022 19:14

Szanowni Panstwo, Skoro dwa tygodnie nie wystarczyły na jakąkolwiek wiadomosc zwrotna (nawet w formie jednego zdania - byc moze wymagam wiele, wówczas bardzo Panstwa przepraszam za zbyt wygórowane oczekiwania, jak śmiałem) to nie będę już Państwa zarzucał pracą. Poza tym z tego co można przeczytać nizej - nie pierwszy raz "zapominacie" Panstwo o jakimkolwiek feedbacku. No cóż, przypadki chodza po ludziach, czyż nie? ;) Z dobrych wiadomości - gratuluję działowi PR, błyskawiczne odpowiedzi na tym portalu świadczą o dużym zaangażowaniu w budowanie pozytywnego wizerunku marki. Jednak nawet najlepszy PR nie jest receptą na wszystko - vide inne wpisy na tym portalu. Życzę Panstwu wszystkiego najlepszego, zarówno kandydatom jak i czujnym pracownikom Vector Synergy. ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vector Synergy?

02.02.2022 12:54

Jak wygląda ścieżka kariery w Vector Synergy Sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?

04.02.2022 13:54

Ze względu na niewielkie rozmiary firmy, nie w każdym dziale ścieżki karier są rozbudowane. Najbardziej ustrukturyzowany jest rozwój w strukturze pionowej działu HR, wygląda następująco: Techical Sourcer - HR Administrator - Junior Rekruter - Rekruter - Senior Rekruter. Niemniej jednak, firma bardzo szybko się rozwija, dzięki czemu powstają wciąż nowe stanowiska, co stwarza możliwości rozwoju zawodowego.

27.06.2020 10:17

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
_

23.07.2020 15:25

@ Pytanie, wszyscy pracownicy otrzymują umowy od początku zatrudnienia.

29.01.2020 10:01

Mógłbyś napisać czy poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze ewentualne świadczenia dodatkowe?
_

06.02.2020 22:09

Dofinansowanie do Multisport, enel-med, czwartkowe lunche, masaże ramion, karku, szyi, premie roczne, lekcje angielskiego, budżet szkoleniowy
OK

03.02.2020 09:57

Panie rekruterki były bardzo kontaktowe, zero problemu z komunikacją i wszystko w przemiłej atmosferze. (usunięte przez administratora) Pomimo mojej sympatii do pań z rekrutacji nie polecam.
Michal

28.01.2020 09:43

Telefony, widekonferencje a na koniec zero feedbacku. Lekceważące podejście do kandydata. Nie warto zawracać sobie głowy tą firmą, szkoda czasu.

28.01.2020 10:09

Panie Michale, dziękujemy za opinię. Zawsze staramy się dbać o przekazanie informacji zwrotnej naszym kandydatom. Prosimy o mailowe ([email protected]) przesłanie informacji na temat procesu rekrutacji, w którym brał Pan udział (nazwa stanowiska). Dział HR przekaże Panu feedback tak szybko, jak będzie to możliwe.
M

24.01.2020 11:50

Z jednej strony wydawać by się mogło, że wszystko jest w porządku, ale to tylko pozory. (usunięte przez administratora) Wystarczy, że komuś nie podpasujesz lub nie będziesz się z czymś zgadzać i wyrazisz inną opinię. Z firmy odeszło bardzo dużo pracowników, a wcale nie pracuje w niej dużo osób. Niestety, ale nie liczą się tu Twoje umiejętności i zaangażowanie w pracę, tylko to, na ile wpasujesz się w środowisko, na ile inni Cię polubią, (usunięte przez administratora).(usunięte przez administratora)
AntyHejter

24.10.2019 14:46

Prężnie rozwijająca się firma, zatrudnia młodych ambitnych ludzi, daje szanse na rozwój w międzynarodowym środowisku. Niestety jak widać po komentarzach narażona na hejt (usunięte przez administratora)
MB

17.10.2019 13:30

Pracuję w Vector Synergy od kilku lat i jest to doskonałe miejsce dla ambitnych osób, które lubią przekraczać własne granice i pracować w dynamicznym, stale zmieniającym się środowisku. Czy jest to praca trudna i stresująca. Owszem, jest. Ale przy tym bardzo wynagradzająca. Raz, że jest bardzo rozwojowa, bo wachlarz zadań, które wykonuje każdy pracownik jest szeroki. Do tego Management jest bardzo otwarty na wszelkie nowe projekty, udoskonalenia, zmiany, które dzieją się od razu, nie trzeba czekać miesiącami na uzyskanie zgody na działanie. Masz pomysł i chęć do działania? Działaj! Po drugie, daje ogromną swobodę i niezależność. Każdy jest odpowiedzialny za swoje projekty od A do Z. Nie ma mikro-managementu, tylko zaufanie, że praca zostania wykonana. Do tego, możemy pracować z każdego zakątka świata. Jeśli wykonujesz dobrze swoją pracę, możesz pracować nawet z plaży na Bali (co niektórzy z nas uskuteczniają ;) ). Po trzecie, za dobrymi wynikami idzie bardzo dobre wynagrodzenie, które w większości ciężko przebić na poznańskim (i nie tylko) rynku pracy i awans. Duża rotacja pracowników występuje, to prawda. Jednak wynika ona z tego, iż nie każdy odnajduje się w tak wymagającej pracy. I nie wynika ona z firmy jako takiej czy jej prezesa, lecz z biznesu, w jakim ona działa. Consulting to ciężki kawałek chleba. Jeśli ktoś szuka lekkiej pracy od 8.00 do 16.00, to nie jest to miejsce dla niego. Natomiast zachęcam wszystkich, dla których praca to coś więcej niż "odsiedzenie swojego" do spróbowania swoich sił. Można tylko zyskać!
MB

24.10.2019 10:57

@Kudłaty, przez wszystkie lata pracy w tej firmie dobrze mi płacono, więc nie potrzebuje dodatkowej motywacji, by dobrze o nich mówić.

16.10.2019 10:01

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Vector Synergy Sp. z o.o.?
OLA

16.10.2019 18:21

Po 6 msc. pod warunkiem, że się "spodobasz" ale miej to na uwadze, że duża część osób do tych 6 msc nie dochodzi, a ciągła rotacja jest na porządku dziennym.
zawiedziona

21.09.2018 15:25

Pracę w Vectorze wspominam bardzo źle. Kadra zarządzająca nie potrafi zarządzać, a firma stosuje metodę zarządzania przez zastraszanie. Vector jest dość mała firmą, a mimo wszystko oczekuje się od pracowników donoszenia na innych, jeżeli się nie dostosowujesz do takich metodyk, to wylatujesz. Dodatkowo żegnając się z Tobą nie podają konkretnych powodów, dla których rozstaje się z Tobą pracodawca. Natomiast przy odbiorze świadectwa dowiadujesz się jakobyś był na tyle złym pracownikiem (na co nie ma potwierdzenia np. w skargach, uwagach czy wypowiedzeniu itd.), że należy ostrzegać przed Tobą innych pracodawców. A szkoda bo firma ma potencjał na bycie dobrym pracodawcą, tylko niszczone jest to przez ludzi zajmujących "wyższe" stanowiska.
Elvis

03.08.2018 19:37

Rozmowa bardzo profesjonalna. Dostałem odpowiedź telefoniczną. 1 etap - rozmowa po angielsku 2 etap - spotkanie z pracownikiem, rozmowa po angielsku (kilka podstawowych pytań) zadania do zrobienia na komputerze (EXCEL, itp) Spotkanie trwało ok, 1.5h - 45min rozmowa o doświadczeniu, 45 min - zadania. Przebieg oceniam bardzo pozytywnie.
k_k

30.01.2018 16:43

Współpracowałam z Vector Synergy ponad 3 lata, które były dla mnie praktyczną szkołą biznesu. Firma daje ogromne możliwosci rozwoju, w szybkim tempie i na arenie miedzynarodowej, praca z ciekawymi ludźmi, w elitarnym środowisku. Polecam dla osób, dla których wychodzenie ze strefy komfortu jest atutem i codzienną potrzebą a nie przyczyną do narzekania.
Konsultantka

20.01.2018 18:05

Nie polecam. Słaba atmosfera, dużo presji, ciągły nadzór, benefity za kandydatów trudne do zdobycia i odwleczone w czasie, firma poszukująca specjalistów IT, która ma problem, co drugi dzień z internetem a pracownicy nie wiedzą jak zmienić z klawiatury programisty na zwykłą, przekopywanie LI cały dzień. Dodatki do lunchu: 4x10zł na cały miesiąc a pracownicy nawet tam nie chodzą, tylko krytykują jakość, okrojony pakiet medyczny,(usunięte przez administratora)zero szkoleń, "jasna ścieżka kariery" nie jest wcale taka jasna. Dobry rozwój języka, niektórzy ludzie bardzo fajni.
Piotr Harasimowicz

23.01.2018 17:38

Droga Konsultantko - niniejszym jako prezes Vector Synergy oświadczam, że nie posiadam nowego jak i starego jachtu. Prowadzona przeze mnie fundacja HRM Racing posiada w najmie długoterminowym dwie używane sportowe żaglówki o długości 6m i cenie średniej klasy samochodu za obie. Żaglówki służą celom szkoleniowym . Przykro mi, że byłaś niezadowolona ze współpracy z naszą firmą - niestety nie jesteśmy w stanie uszczęśliwić wszystkich na tym świecie . Pozdrawiam ,
kandydat1

13.11.2017 08:23

Firma prężnie rozwija się, oferuje ciekawą pracę i możliwości rozwoju.

12.11.2017 20:04

Bully'ing na porządku dziennym. Zasady korpo, płace słabe, upokarzanie pracownika przy reszcie współpracowników. Dla mnie trauma.
kontraktor

26.08.2017 13:37

Da się z nimi dogadać. Ambitna polska firma stająca w szranki z trzyliterowymi firmami w obszarze Cyber/ IT outsourcingu.
w~

18.04.2017 16:31

Szybko rozwijająca się firma z sektora MŚP z dużym potencjałem. Rzetelni i młodzi pracownicy, miła atmosfera.

Zostaw merytoryczną opinię o Vector Synergy Sp. z o.o.