MAX BAU Sp. z o.o.
5 128 6 1

Opinie o MAX BAU Sp. z o.o.

rafał

super firma

Jaro2

Od kiedy sie zacznia kolejne wyjazdy do pracy? W styczniu? Wie ktos cos na ten temat?

bzik

jest ok pozzzdrawiam

Pracujfest

Witam to jedna z nielicznych firm, gdzie jest mało ściemy. Więcej konkretów niż pitolenia. Jak już wpadniesz w kołowrót roboty to roboty jest dużo. Kasa się zgadza, warunki w miarę. Zarabiasz bez pitu, pitu

Mariusz
@Pracujfest 24.12.2018 11:25

Mógłbyś napisać, czy jesteś pracownikiem, który pracuje w Polsce za pośrednictwem firmy MAX BAU, czy może w Niemczech? Z informacji znalezionych na oficjalnej stronie firmy dowiedziałem się, że firma zatrudnia zarówno pracowników na prace w Polsce, jak i prace na terenie Niemiec. Napisz, proszę, w której grupie pracowników jesteś.

MojJestTenKawalekPodlogi

Znasz się na robocie, zgłaszasz się, kontaktują się z toba, startujesz z brygada, robisz dobrze, roboty jest duzo. Robisz swoje i placa godnie. Jakies wtopy z noclegami zdarzaja sie, ale robimy na wyjezdzie to jest normalka. Ogolnie polecam dla kumatych i robotnych....

Derek

Święta :) Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z firmy ode mnie i całej rodziny. to był fajny rok. Oby przyszły był taki sam pozdrawiam Maxbaowców i dziewczyny z biura ;)

Ejej

Robota jak robota prawie normalnie operator staje się brukarzem, zdarza się że jedziesz bez tłumacza, zakwaterowanie w większości przypadków tragiczne

Jacek
@Ejej 19.12.2018 12:15

A jak w kanalizacji.a Kasa jaka.

MAX BAU Sp. z o.o.
pracodawca
@Jacek 19.12.2018 19:28

Dziękujemy za opinię. Faktycznie, zdarza się, że sytuacja na budowie wymaga od pracownika wykonania pracy innego rodzaju np. prac brukarskich. Spowodowane to jest najczęściej potrzebą w danej chwili. Ponadto czasy bycia wyłącznie operatorem, zwłaszcza na ternie budów w Niemczech, ale też i w Polsce dawno się skończyły. W dzisiejszych czasach ceni się fachowców, którzy są elastyczni i wszechstronni w wykonywaniu swoich obowiązków. Jeśli chodzi o zakwaterowania to zależy nam aby warunki mieszkaniowe były jak najlepsze, jednak ni e mamy wpływu na prawdziwość ofert zamieszczanych w Internecie. Bardzo często wysyłamy naszym pracownikom linki, lub zdjęcia ze stron z ofertami mieszkań, aby sami mogli zobaczyć co my widzimy w ofercie, a jak zakwaterowanie wygląda w rzeczywistości.

Były pracownik
@MAX BAU Sp. z o.o. 20.12.2018 14:26

Pierwsze słyszę że czasy się skończyły...operator to operator i przestańcie pisac bzdury i usuwać komentarze..(usunięte przez administratora)

Jacek

Jakie zarobki miesięcznie.i ile płaci się za zakwaterowanie.

Kacper

Witam wszystkich pytanie czy bez języka jest szansa dostać pracę? Prawko c+e, uprawnienia koparko-ładowarki, technik drogownictwa 31 lat

AAcha
@Kacper 04.12.2018 23:39

nie ma co pisać po forach tylko telefon do f-my i p.Antoni, Ci opowie co i jak.

Zbój

Robota w pytke a siano się zgadza wiec polecam he he he

Pracownik

Robię tam od niedawna i nie żałuję. Kasa bardzo się zgadza. Warunki poprawne. Nie narzekam.

robtacochceta

Zgłosiłem się... troche poczekalem i byl kontakt. Robota jest. Wynagrodzenie okej. Warunki - nie ma co narzekac. Ekipa zalezy od ludzi ale tutaj tez nie jest zle. Polecam

czak

witam skladalem cv, dzwonił kierownik chyba do mnie ale zrezygnowałem. jestem z lubelskiego trochę daleko. te dojazdy ....

Kapitan "U-boot'a" %%%

Jak tylko słyszę "Stock", wiem, że będzie ciężko. Ale moi chłopcy dali by radę, bez najmniejszych problemów. Proponuje rzucić tam mnie z moimi pitbullami, a nikt nie bedzie wołał o ratunek! Ba, pewnie prosili by o wiecej!!!

Zoncia
@Kapitan "U-boot'a" %%% 02.10.2018 17:29

Byłeś już u specjalisty?

Mik

Witam zaczynam prace w tej firmie i mam pytanie ile pieniedzy trzeba sobie zabrac z pl na wyjazd na te dwa tyg?

BOR

Robota za godziwe pieniadze. Z warunkami nie zawsze jest wersal ale ok. Robie przeszlo rok.

Anonim

Proszę o zmianę mieszkania dla brygady mieszkającej w miejscowości,,stock,,

BOR
@Anonim 01.10.2018 22:05

Feeeeeeeeest ze na forum chlop pisze zeby cos mu firma zmienila. Co za chlopa najgorzej. Do kierownika albo sekretariatu wbijaj a nie placze po forach

Anonim

Proszę o zainteresowaniu sie brygady z miejscowości.,, stock,,w Niemczech. Szkoda że kierownictwo nie wie?

opolanin

W kanalizie jest sporo do roboty i jak sie znasz to nie bedzie problemow z jezykiem. jak szprechasz to z pocalowaniem reki.dobrze jest

Archie

Czasami trzeba trochę poczekać zanim się odezwą, ale ogólnie jest gut. Jak już Cie wezma to brac beda jesli sie sprawdzasz i potrafisz sie dogadac. Robota i warunki ok. Siano na czas. Najlepiej wypytac o szczegoly na samym poczatku by miec czarno na bialym co i jak. Elo.

Pracowałem

Pracowałem tam rok temu i gdyby nie sytuacja osobista to robiłbym dalej bo ze świecą szukać polskiej firmy, która nie zrobi cię w ciula, sorry ale tak jest, zreszta najlepiej przekonać się samemu i pogadać z chłopakami na pierwszym wyjeździe i wszystko jasne

Archie
@Pracowałem 29.09.2018 19:59

Dobrze napisane ;))

Monciak

Z podstawami szwabskiego, fachem i ogarnięciem warto wbijać. Jest co robić. Kasa i warunki ok.

Rejs

Panowie jak to jest z urlopem? Jak się jest na urlopie to firma płaci urlop polski czy niemiecki? Był ktoś w tym roku?

anonymous

Operator koparki, prawo jazdy, doświadczenie 15 lat na różnych budowach, język niemiecki C1, jaka stawka netto za godzinę?

Kopacz

Witam, posiadam uprawnienia na koparkę, doświadczenie w pl 15 lat, język niemiecki w kat. C1, jaką stawkę netto proponujecie.

pawelhh

Witam. Powiedzcie jak to jest z językiem ? jest wymagany niemiecki bo u mnie poziom zerowy.

Lolo
@pawelhh 21.08.2018 19:05

Ja pracuje tam i nie znam jezyka, tam sie ucze przy okazji :-)

Franek

Bardzo proszę o kontakt osoby pracujace w tej firmie z okolic krakowa lub Myślenice , chodzi o dojazd do opola. Proszę o kom. Np z nr tel a ja odzwonie

Jack
@Franek 10.08.2018 04:40

A pracujesz już w max bale czy masz zamiar.?

Ja
@Jack 13.08.2018 12:17

Pracuje

Ja
@Jack 13.08.2018 12:17

Pracuje miesiac

Jack
@Franek 10.08.2018 04:40

Ja jestem z okolic Myślenic. Ale wiesz numeru telefonu to się raczej nie podaje.a konkretne to nie masz jak dojeżdżać do Opola czy masz samochód żeby jeździć na zmianę.,,? Pozdrawiam

Franek
@Jack 19.08.2018 23:16

Nie mam czym.dojezdzac za bardzo. Oczywiście ile trzeba dokladam do paliwa ????

Jack
@Franek 20.08.2018 13:26

A można wiedzieć z jakiej dokładnie jesteś miejscowości?

Roman

jaka jest miesięczna liczba godzin w pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Sta-to

A jak z mieszkaniem, kto oplaca pracownik?

anonymous
@Sta-to 10.07.2018 19:22

Oczywiście że pracownik co miesiąc (usunięte przez administratora)Eu trzeba zabulic albo i więcej, a te kwatery nie mieszkania są czasami, nie zawsze, w stanie wręcz agonalnym.

stanislaw

witam, mieszkanie w Niemczech opłaca pracodawca czy na czym to polega? proszę o odp

Zostaw opinię o MAX BAU Sp. z o.o. - Opole

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAX BAU Sp. z o.o.