MAX BAU Sp. z o.o.

Opole

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 119 ocen.

MAX BAU Sp. z o.o.
5 119 6 1

Opinie o MAX BAU Sp. z o.o.

czak
Zweryfikowany użytkownik

witam skladalem cv, dzwonił kierownik chyba do mnie ale zrezygnowałem. jestem z lubelskiego trochę daleko. te dojazdy ....

Kapitan "U-boot'a" %%%

Jak tylko słyszę "Stock", wiem, że będzie ciężko. Ale moi chłopcy dali by radę, bez najmniejszych problemów. Proponuje rzucić tam mnie z moimi pitbullami, a nikt nie bedzie wołał o ratunek! Ba, pewnie prosili by o wiecej!!!

Zoncia
@Kapitan "U-boot'a" %%% 02.10.2018 17:29

Byłeś już u specjalisty?

Mik

Witam zaczynam prace w tej firmie i mam pytanie ile pieniedzy trzeba sobie zabrac z pl na wyjazd na te dwa tyg?

BOR

Robota za godziwe pieniadze. Z warunkami nie zawsze jest wersal ale ok. Robie przeszlo rok.

Anonim

Proszę o zmianę mieszkania dla brygady mieszkającej w miejscowości,,stock,,

BOR
@Anonim 01.10.2018 22:05

Feeeeeeeeest ze na forum chlop pisze zeby cos mu firma zmienila. Co za chlopa najgorzej. Do kierownika albo sekretariatu wbijaj a nie placze po forach

Anonim

Proszę o zainteresowaniu sie brygady z miejscowości.,, stock,,w Niemczech. Szkoda że kierownictwo nie wie?

opolanin

W kanalizie jest sporo do roboty i jak sie znasz to nie bedzie problemow z jezykiem. jak szprechasz to z pocalowaniem reki.dobrze jest

Archie

Czasami trzeba trochę poczekać zanim się odezwą, ale ogólnie jest gut. Jak już Cie wezma to brac beda jesli sie sprawdzasz i potrafisz sie dogadac. Robota i warunki ok. Siano na czas. Najlepiej wypytac o szczegoly na samym poczatku by miec czarno na bialym co i jak. Elo.

Pracowałem

Pracowałem tam rok temu i gdyby nie sytuacja osobista to robiłbym dalej bo ze świecą szukać polskiej firmy, która nie zrobi cię w ciula, sorry ale tak jest, zreszta najlepiej przekonać się samemu i pogadać z chłopakami na pierwszym wyjeździe i wszystko jasne

Archie
@Pracowałem 29.09.2018 19:59

Dobrze napisane ;))

Monciak

Z podstawami szwabskiego, fachem i ogarnięciem warto wbijać. Jest co robić. Kasa i warunki ok.

Rejs

Panowie jak to jest z urlopem? Jak się jest na urlopie to firma płaci urlop polski czy niemiecki? Był ktoś w tym roku?

anonymous

Operator koparki, prawo jazdy, doświadczenie 15 lat na różnych budowach, język niemiecki C1, jaka stawka netto za godzinę?

Kopacz

Witam, posiadam uprawnienia na koparkę, doświadczenie w pl 15 lat, język niemiecki w kat. C1, jaką stawkę netto proponujecie.

pawelhh

Witam. Powiedzcie jak to jest z językiem ? jest wymagany niemiecki bo u mnie poziom zerowy.

Lolo
@pawelhh 21.08.2018 19:05

Ja pracuje tam i nie znam jezyka, tam sie ucze przy okazji :-)

Franek

Bardzo proszę o kontakt osoby pracujace w tej firmie z okolic krakowa lub Myślenice , chodzi o dojazd do opola. Proszę o kom. Np z nr tel a ja odzwonie

Jack
@Franek 10.08.2018 04:40

A pracujesz już w max bale czy masz zamiar.?

Ja
@Jack 13.08.2018 12:17

Pracuje

Ja
@Jack 13.08.2018 12:17

Pracuje miesiac

Jack
@Franek 10.08.2018 04:40

Ja jestem z okolic Myślenic. Ale wiesz numeru telefonu to się raczej nie podaje.a konkretne to nie masz jak dojeżdżać do Opola czy masz samochód żeby jeździć na zmianę.,,? Pozdrawiam

Franek
@Jack 19.08.2018 23:16

Nie mam czym.dojezdzac za bardzo. Oczywiście ile trzeba dokladam do paliwa ????

Jack
@Franek 20.08.2018 13:26

A można wiedzieć z jakiej dokładnie jesteś miejscowości?

Roman

jaka jest miesięczna liczba godzin w pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Sta-to

A jak z mieszkaniem, kto oplaca pracownik?

anonymous
@Sta-to 10.07.2018 19:22

Oczywiście że pracownik co miesiąc (usunięte przez administratora)Eu trzeba zabulic albo i więcej, a te kwatery nie mieszkania są czasami, nie zawsze, w stanie wręcz agonalnym.

stanislaw

witam, mieszkanie w Niemczech opłaca pracodawca czy na czym to polega? proszę o odp

Gal

Dobra firma. Godna zaufania. Polecam i wsio.

Zibi

Robota dobra niema do czego się dowalić. Zapewnione prawie wszystko. Pan Antoni w porządku o kilku cwaniakach nie ma co mówić bo to małe miki.

nnie

witam jak można zalatwic świadczenia rodzinne niemieckie w tej firmie? w Opolu to załatwiają czy samemu trzeba?

MAX BAU Sp. z o.o.
pracodawca
@nnie 03.07.2018 08:07

Proszę się kontaktować z biurem w opolu pod nr telefonu 516006645

Bzyku

Pierwsza konkretna firma na południu, które mnie nie (usunięte przez administratora) Za dobra robotę jest godziwa kasa i opieka. To tylko tyle albo aż tyle. Ja polecam. Lubliniec pozdrawiam!!!!!!

Jaro2

CZY ORIENTUJE SIE KTOS CZY PRACUJE KTOS W TEJ FIRMIE Z OKOLIC KRAKOWA??? Chodzi o dojazd do opola. Prosze o odpowiedzi

Toto
@Jaro2 18.06.2018 22:20

Jest parę chłopaków którzy są z okolic Krakowa .ja też jestem z okolic i dojeżdżam samochodem

ffhn
@Toto 02.07.2018 22:19

jak można się zgadac żeby z kims dojezdzac jak pracuje tam tylko dwa tygodnie a koszt dojazdu do opola jest nie maly

Juhsh

Witam.czy pracuje ktos w tej firmie z.okolic krakowa z kim mozna dojezdzac do opola. Prosze o odpowiedz

anonymous

517289642 firma ok

Wojtek

Siema. Umowa jest z polskim czy niemieckim pracodawcą?

anonymous
@Wojtek 01.06.2018 18:59

Zadzwoń prywatnie

anonymous

Siema te wszystkie super opinie to chyba biuro pisze pracowałem to wiem że jest inaczej

Roman

Jaka jest faktyczna liczba godzin miesięcznie i stawki netto dla operatora koparki??

koler
@Roman 07.05.2018 19:39

ja robilem ok 140 i mialem 10 e na godzine. po odliczeniu wszystkiego zostawalo mi ok 860 e w kieszrni. wiecej mam w polsce. to byla strata czasu.

Roman
@koler 10.05.2018 11:35

Przez telefon usłyszałem o 250h średnio miesięcznie. Dlatego to mnie zastanawiało

Roman
@Roman 11.05.2018 10:04

Poproszę więcej osób o opinie

Moni

My żony tylko się denerwujemy. Nasi mężowie może i pracują ale też nie można im ufać. W robocie tylko patrzą za murzynkami . chwalą się jakby je to brali...a w soboty tylko piją alkohol . zabawiają się jak kawalerowie.a nam wciskają ciemnotę jacy to są wierni i grzeczni.

Alek
@Moni 03.05.2018 14:06

To są jakieś jaja buahahahaha. Żona wlazła i napisała o murzynkach. Serio? Co to za tania ściema? To nie miejsce na wymyślanie tekstów o zabawach tylko opinie o tym czy firma jest ok czy nie jest ok, czy dobrze placi i czy na czas placi. A nie jakies pierdoly i farmazony.

Moni
@Alek 03.05.2018 22:27

Firma dobra.tylko żeby mężczyźni mieli dobrze poukładane w głowie.a nie zabawiać się.a żony z dziećmi w domu.

Alek

Firma jest git. Trudno sie do czegos tak porzadnie dowalic. Robota jest to i pieniadze sie zgadzaja. Placa na czas. Nie ma z tym problemu. Sprzet, samochody i nocleg w normie. Pracowac i zarabiac. Aha, ludzie tez sa git, bo nie z lapanki czy pierwszy lepszy znaleziony. Ode mnie mocna 4 bo 5 moze miec chyba sam bog hehehehehehe a ze wszystkim to sie nie zgodzisz i nie kazdemu dogodzisz hehehehe

Zostaw opinię o MAX BAU Sp. z o.o. - Opole

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAX BAU Sp. z o.o.