MAX BAU Sp. z o.o.

Opole

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 114 ocen.

MAX BAU Sp. z o.o.
5 114 6 1

Opinie o MAX BAU Sp. z o.o.

Franek

Bardzo proszę o kontakt osoby pracujace w tej firmie z okolic krakowa lub Myślenice , chodzi o dojazd do opola. Proszę o kom. Np z nr tel a ja odzwonie

Ja
@Jack 13.08.2018 12:17

Pracuje miesiac

Roman

jaka jest miesięczna liczba godzin w pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Sta-to

A jak z mieszkaniem, kto oplaca pracownik?

stanislaw

witam, mieszkanie w Niemczech opłaca pracodawca czy na czym to polega? proszę o odp

Gal

Dobra firma. Godna zaufania. Polecam i wsio.

Zibi

Robota dobra niema do czego się dowalić. Zapewnione prawie wszystko. Pan Antoni w porządku o kilku cwaniakach nie ma co mówić bo to małe miki.

nnie

witam jak można zalatwic świadczenia rodzinne niemieckie w tej firmie? w Opolu to załatwiają czy samemu trzeba?

MAX BAU Sp. z o.o.
pracodawca
@nnie 03.07.2018 08:07

Proszę się kontaktować z biurem w opolu pod nr telefonu 516006645

Bzyku

Pierwsza konkretna firma na południu, które mnie nie (usunięte przez administratora) Za dobra robotę jest godziwa kasa i opieka. To tylko tyle albo aż tyle. Ja polecam. Lubliniec pozdrawiam!!!!!!

Jaro2

CZY ORIENTUJE SIE KTOS CZY PRACUJE KTOS W TEJ FIRMIE Z OKOLIC KRAKOWA??? Chodzi o dojazd do opola. Prosze o odpowiedzi

ffhn
@Toto 02.07.2018 22:19

jak można się zgadac żeby z kims dojezdzac jak pracuje tam tylko dwa tygodnie a koszt dojazdu do opola jest nie maly

Juhsh

Witam.czy pracuje ktos w tej firmie z.okolic krakowa z kim mozna dojezdzac do opola. Prosze o odpowiedz

anonymous

517289642 firma ok

Wojtek

Siema. Umowa jest z polskim czy niemieckim pracodawcą?

anonymous
@Wojtek 01.06.2018 18:59

Zadzwoń prywatnie

anonymous

Siema te wszystkie super opinie to chyba biuro pisze pracowałem to wiem że jest inaczej

Roman

Jaka jest faktyczna liczba godzin miesięcznie i stawki netto dla operatora koparki??

Roman
@Roman 11.05.2018 10:04

Poproszę więcej osób o opinie

Moni

My żony tylko się denerwujemy. Nasi mężowie może i pracują ale też nie można im ufać. W robocie tylko patrzą za murzynkami . chwalą się jakby je to brali...a w soboty tylko piją alkohol . zabawiają się jak kawalerowie.a nam wciskają ciemnotę jacy to są wierni i grzeczni.

Moni
@Alek 03.05.2018 22:27

Firma dobra.tylko żeby mężczyźni mieli dobrze poukładane w głowie.a nie zabawiać się.a żony z dziećmi w domu.

Alek

Firma jest git. Trudno sie do czegos tak porzadnie dowalic. Robota jest to i pieniadze sie zgadzaja. Placa na czas. Nie ma z tym problemu. Sprzet, samochody i nocleg w normie. Pracowac i zarabiac. Aha, ludzie tez sa git, bo nie z lapanki czy pierwszy lepszy znaleziony. Ode mnie mocna 4 bo 5 moze miec chyba sam bog hehehehehehe a ze wszystkim to sie nie zgodzisz i nie kazdemu dogodzisz hehehehe

MAJKI

Konkret pracodawca. W końcu nie muszę bujać się od firmy do firmy. Konkret za konkret. Po prostu słowne kierownictwo. Kasa, ekipa, transport, bonusy niemieckie i nocleg ok. Serio nie ma się do czego dowalić chyba, ze ktoś jest francuskim pieskiem to sorry...

Justyna

Mąż wyjeżdża z firmą i jesteśmy zadowoleni. Już drugi rok. Na razie wszystko w porzadku wiec jak najbardziej polecamy.

MAJKI
@Kapitan bez %%%% 19.04.2018 10:59

Kapitan? Chyba zwykly majtek albo kolo który ma ze sobą problem. Weź idź lepiej zamiast podać takie głupoty.

pracus

Jak ktoś szuka firmy do współpracy NA LATA to dobrze trafił... Nie biora ludzi z ulicy... Musisz sie znać na robocie by się na ciebie zdecydowali, ale to później procetuje... Koledzy wiedzą o co chodzi. Ekipa się trzyma. Można liczyć na pomoc kolegów i sekretariatu czasem można się zdziwić że to polska firma, bez urazy... Pieniądze, organizacja, kwatery, zjazdy do kraju tak jak ma byc atmosfera tez jest wazna i nie ma na co za bardzo narzekac ...

Nowy
@pracus 15.04.2018 00:12

Ja jestem dopiero drugi miesiąc ale tez jestem zadowolony. Co 2 tygodnie zjazd miałem dużo godzin to i wypłata fajna. Mieszkanie też super .

Wolf1981

Jak zna się trochę języka i ma się doświadczenie to nie ma co narzekać na robotę bo po prostu jest. Od pół roku walczę w tej firmie i jestem zadowolony. Kierownictwo, zarobki i socjal spoko.

Tomtom
@Wolf1981 30.03.2018 17:58

Czyżby kanaliza?

Tomtom

Jeśli ktoś jest brukarzem albo robi zewnętrzne wod-kan i ogarnia w miarę niemiecki to biora od ręki. Sporo roboty, ale kasa i warunki na wyjeździe ok. Szefostwo i kierownictwo też worzadku, pozdrawiam

Masters

Wpisuje jeszcze raz bo za pierwszym razem nie przeszlo albo byl jakis blad. Robie od 2016. Solidna firma, wypłata na czas, umowa o pracę i niemieckie dodatki. Za to trzeba po prostu zapierd... Nikt nie daje siana przecież za darmo a naprawdę jest co robić. Na robote nie ma co narzekac tzn. jest jej sporo. Plusem jest to, ze ekipa jest zgrana a przy tym sa to ludzie, ktorzy znaja sie na rzeczy. Z takimi tylko wyjezdzac. Nie raz pracowalem w ekipach, gdzie mozna sie bylo zlapac za glowe jacy agenci tam sie kiwali. Atmosfera spoko, do zakwaterowanie nie ma co sie zazwyczaj doczepic. Jak ktos wymysla i kombinuje to nie nadaje sie do roboty i tyle. Chcesz pracowac to zarobisz. Kierownik wymagajacy, ale konkretny.

Tomtom
@Masters 10.04.2018 23:43

Racja kolego

ArturroR

Witam , na wstępie stare przysłowie " jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził " , Teraz do sedna co chcę napisać, przepracowałem w grudniu 2.5 tygodnia , mój pierwszy wyjazd i mimo że jeszcze nie dostałem wypłaty(ma być 10-tego stycznia) oceniam tą firmę jako naprawdę godną polecenia, od pierwszej rozmowy z Panem Antonim kierownikiem już wiedziałem że dobrze trafiłem ,rozmowa na luzie z żartem jak również z wyczuwalnymi wymogami co do mojej osoby. już podczas jazdy z moimi współpracownikami można było odnieść wrażenie że nie są to ludzie z pierwszej łapanki, a super faceci, na budowie już na miejscu każdy na każdego mógł liczyć i nikt nikogo "smopas" nie zostawił a to kolejny plus . Dojazd w miarę nową Astrą dawała radę choć zbyt paliwożerna :),mieszkanie w bloku na 7-mym pietrze , winda , co ,tv,wifi, nic tylko pracować i odpoczywać. A wisienka na torcie jest to że pracowaliśmy gdzie ? Schwarzwald kraina wielu klinik , uzdrowisk itd . Polecam i jeszcze raz polecam.

matt1979
@ArturroR 08.01.2018 13:56

nie mam takiej weny hehehe wiec podpinam sie pod kolege, bo dobrze gada

matt1979

Firma gitara wszystko jak nalezy.

Robert

Pracowałem tam nie polecam ... (usunięte przez administratora) Ale życzę powodzenia panowie. Dla mnie to strata czasu była

Masters
@Robert 28.02.2018 18:46

To robic ci sie chyba nie chcialo, haha

Onlygodcanjudgeme

W kanalizie jest pełno roboty. Kasa się zgadza i jest terminowo. Firmę rok temu polecił mi kolega, który zjechał do kraju i musiał już zostać że względów rodzinnych. Głupio tak napisać, ale dla mnie dobrze się stalo, bo firma naprawdę jest w porządku. Jestem że Śląska i przerobilem juz sporo cwaniaków i firm gdzie jest dużo gadania a mało roboty. Tu jest konkret. Nie ma łaski. Zapieprzasz to masz dobry pieniądz. Najważniejsze, że pracuje z kumatymi kolegami. Spanie, busy itd w porzadku. Nie ma się do czego dowalic. Tylko robić koledzy a nie jeczec.

Pablo

Witam kolego i jak dostałeś się do firmy ja jestem z okolic miechowa i wladnie zastanawiam się nad ta praca

Mirek
@Pablo 28.03.2018 22:21

Pablo poczytaj moja opinie. 3 przerobilem. Ta jest ok

Mirek

Polecam te firme. To moja 3 z rzedu. W koncu ogarniete kobitki, ktore zalatwiaja formalnosci. Bez zbednego pindolenia. Serio da sie odczuc, ze sie staraja. Nje bede pisac o mojej poprzedniej firmie, gdzie w biurze czulem sie jak intruz. Pracy duzo, kwatera i dojazdy okej. Wyplaty terminowo. Zarobkowo wychodzi niezle.

anonymous

witam czy jest ktoś z okolic krakowa kto pracuje w tej firmie najlepiej okolice skały

Pablo
@anonymous 29.11.2017 14:55

Witam kolego ja jestem z okolic i powierz pracujesz tam bo ja się właśnie zastanawiam?

Jaz

Panowie wiecie coś może kiedy rusza robota przy kostce? był może ktoś w firmie?

Zostaw opinię o MAX BAU Sp. z o.o. - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAX BAU Sp. z o.o.