Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.

Katowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 47 ocen.

Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.
2 47 6 1

Opinie o Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.

Ona

Ostrzegam przed pracą i współpracą z tą firmą! Oszukują ludzi w biały dzień. Tak niska ocena tego pracodawcy nie jest przypadkiem, a i tak jest zawyżona, powinno być 1!

Natalia
@Ona 07.11.2018 11:09

Twój komentarz ma negatywny wydźwięk, nie podajesz jednak argumentów, dlaczego nie odpowiada Ci praca w firmie. Innym osobom zaglądającym na forum zależy na uzyskaniu rzetelnych informacji, czy możesz zatem powiedzieć, z jakiego powodu jesteś niezadowolona?

Natalia

@Em, jeśli wystąpiły problemy, o których piszesz, to czy zostały gdzieś zgłoszone? Wspominasz, że pracownicy często zostawali dłużej, czy nadgodziny były obowiązkowe? @Nick, czy obecnie jesteś tam zatrudniony? Może znajdziesz też jakieś pozytywne strony?

@em
@Natalia 24.09.2018 14:28

Nie zgłosiłam nigdzie bo nie chciałam się już bardziej denerwować szefostwo zablokowało wszystkie numery nie było możliwości z nimi kontaktu wiem że inni pracownicy wnieśli pozew do sądu ja szybko znalzłam nową prace wiec odpusciłam, ale nie chce żeby ktoś był równie źle traktowany jak ja.

Net
@Natalia 24.09.2018 14:28

Przecież to widać że podbija forum pracownik portalu. Płacą wam za to ?

Dobra
@@em 30.09.2018 15:21

A ja wiem że portal gowork ma setki spraw w sądzie za robienie szmaty w sieci. Ta cała @em to była pracownica którą jest pustą i głupią (usunięte przez administratora) i zmyśla różne rzeczy aby sie zemścić za brak prowizji z nieróbstwa.

Ona
@Dobra 17.10.2018 08:11

Tyle negatywnych komentarzy to nie jest przypadek. Nie ładnie jest kantować ludzi na prawo i lewo. Nikt rozsądny nie będzie polecać pracy w tej firmie.

Krzysiu

Haha, firma nawet nie potrafi się dobrze podszywać pod pracowników i zostawia pozytywne komentarze w tym samym dniu. Dobitnie pokazuje to poziom. Nie polecam Finneto, brak rzetelności, pracowników mają za nic. Najlepiej jednak pokazuje ocena pracodawcy, która i tak jest zawyżona i powinna wynosić 1!

Karol
@Krzysiu 22.01.2018 13:22

A co takiego sie zdarzyło, że wystawiasz taką opinię?

Em
@Karol 25.01.2018 11:03

Mnie zwolnili za „porozumieniem” stron zgodziłam sie wybrać urlop czym poszłam im na rękę bo finansowo wolałabym dokończyć miesiąc i mieć wypłacony. Nie dostałam ostatniej wypłaty słysząc hasło ze na nią nie zasłużyłam. W ciągu roku miałam 3 przełożonych z czego żaden nie dostał ostatniej wypłaty z każdym się sądzą. Pani prezes wprowadzą nerwową atmosferę, księgowi siedzieli nawet w weekwndy nie dostając za nadgodziny albo dostali 100 pod stołem.

Nick
@Em 12.08.2018 11:58

Niestety takie opisywane rzeczy to norma. Nie polecam nikomu tej firmy!

Były pracownik

14 pozytywnych komentrzy z 16 listopda !! Jak widać pan Michał S. znów sam sobie komentuje. Nierzetelna firma zwolnili dział handlowy a klienci odchodzą hurtowo.

Były
@Były pracownik 13.12.2017 22:20

Haha, dokładnie. Żałosna firma.

Wrrrr

Firma to porażka, wyzyskiwanie ludzi to norma. Pozytywne opinie tutaj to tylko te pisane przez przedstawicieli Finetto. Lepiej zarobić o stówkę mniej niż pracować w takim otoczeniu i w takiej atmosferze. Zdecydowanie nie polecam.

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważne!

Monika

ciekawi ludzie, miła atmosfera, mozliwość awansu, praca na satnowisku asystenta jest bardzo odpowiedzialna, wymaga dużo zaangażowania i organizacji. Praca na wysokich obrotach czasami robienie kilkunastu rzeczy na raz

junior
@Monika 16.11.2017 08:35

porażka

Administrator

Ktoś z Was obecnie pracuje w Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.? Na jakie warunki pracy można liczyć? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w tej firmie?

a

Witam jaka jest aktualnie atmosfera w firmie i zarobki ? trzeba dlugo siedziec po godzinach ?

Natalia

@Krzysiu, jaką funkcję pełnisz lub pełniłeś w Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.? Jak przedstawia się Twoje dotychczasowe doświadczenie z tą firmą? Jak wygląda organizacja pracy w tym miejscu?

Pracownik

Dobre zarobki, normalni ludzie, fajna atmosfera w pracy.

Ania

Firma uczciwie podchodząca do wypłat- bez problemu z płatnościami, jeżeli kasa była obiecana to się zgadza

Kinga

Solidna firma, wspołpracuje bardzo rzetenie, można powiedziec, ze to dobry kontrahent z jasno okreslanym polem dzialania i sprawna realizacja zadan. polecam

Karolina

Sama praca na kierownicze i specjalistyczne stanowiska jest. Od dłuższego czasu nie ma szeregowych ofert co jest chyba oczywiste. Ludzie się kurczowo trzymają i nie rzucają takiej fuchy.

Sylwia

Teraz do takich dobrych firm szansa zeby sie dostac jest nikla, a szkoda z tego co wiem placa przyzwoicie

Aneta

PLUSY Dość wysoki poziom profesjonalizmu Możliwości awansu Na niższych stanowiskach raczej stabilna praca Dużo można się nauczyć MINUSY Wysoki poziom stresu Bardzo trudna i specyficzna organizacja Wiele nielogicznych zachowań i procesów

GRZEGORZ

Firma Finetto to solidna firma, starająca się o ludzi . Jest to firma starająca się zapewnic dłuższy okres pracy, a nie tylko na krótką chwilę.

Darek

Opinie o państwa firmie mam jak najlepszą bezproblemowo przebiegała nasza współpraca

Klient

Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z firmą Finetto, profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie, pomoc w załatwieniu wszystkich potrzebnych formalności. A co najważniejsze z kontaktu telefonicznego w razie potrzeby. Firma pozwala na zdobycie dużego doświadczenia. Wszystko zgodne z opisem. Polecam.

Justyna

Jesteście bardzo dobra firmą i napewno będę polecała Was,wśród moich znajomych. Pozdrawiam i do usłyszenia

Damian

Byłem bardzo zadowolony z pracy w Finetto :) Firma jest chyba jednym z najlepszych pracodawców. Oferuje fajne zarobki, dobrej jakości narzędzia pracy, elastyczne godziny i można skorzystać ze szkoleń co już w ogóle jest totalną rzadkością. Atmosfera taka fajna, że ciężko stamtąd odejść. Ludzie mega sympatyczni pomocni i przyjaźnie nastawieni :) Nie ma prawie żadnych wad przy takim zawodzie. Kto tam się na awanse szykuje. Chce się tylko robić swoje i godziwie zarabiać i być dobrze traktowanym :)

Ola

Krótko powiem, że polecam pracę w Finetto z kilku powodów: 1. z powodu bardzo dobrego wynagrodzenia 2. bardzo pozytywnej atmosfery 3. elastycznego czasu pracy 4. benefitów dodatkowych 5. możliwości rozwoju i szkolenia się Pracodawca jest bardzo wart uwagi :)

Ghhb

Hhghh

Natalia

@Znajoma piszesz o złej organizacji pracy i braku szacunku dla pracowników. Czy mogłabyś rozwinąć swoją myśl? W jaki sposób to się odbywało? Czy te sytuacje dotykały Cię bezpośrednio? Byłoby miło, gdybyś zechciała opisać swoje doświadczenia z Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.

Znajoma

Bardzo słaba firma, nie szanują ludzi, swoich pracowników. Do tego wszystkiego zła organizacja pracy.

Natalia

@Aneta, najważniejszym elementem na forum jest jest, napisanie dla użytkowników, jak pracowało Ci się w firmie. Takie kwestie jak zatrudnienie czy umowa lub wynagrodzenie, to najczęściej pojawiające się zapytania. Jeżeli posiadasz pozytywne lub negatywne doświadczenie to napisz. Może na forum są obecni pracownicy,którzy napiszą coś o procesie zatrudnienia?

Rozczarowana klientka

Fatalnie, brak znajomości przepisów i rzetelności w wywiązywaniu się z obowiązków! Zgodnie z terminem przychodzą tylko ich faktury do zapłacenia. Nie tylko lekceważą obowiązki, ale klientów - trzeba trzymać się z daleka!

Monika C.

Słaba kadra, słabi ludzie zarządzający, na każdym kroku patrzą tylko, żeby z Ciebie zedrzeć i wykorzystać, nie polecam brak słów. Szkoda nerwów i czasu. Jednym słowem WIELKA PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klient

Nie wiem jak się tam pracuje, ale jakość usług świadczonych dla mojej firmy jest kiepska od dłuższego czasu, a jak doszło do realnych strat z powodu działań tego biura, to miarka się przebrała! Jeśli tak traktują klientów, to nie spodziewam się, żeby to było dobre miejsce do pracy. Omijać z daleka lub jeśli ktoś ma poczucie misji to niech ratuje tę firmę od środka łącznie z przekazaniem podstawowej wiedzy o prowadzeniu ksiąg rachunkowych ! ! !

dfvgb

hej co powiecie na temat oferty pracy na księgową ? widze ze w Katowicach szukają..domślam się ze trzeba jednak posiadam odpowiednie wyksztalcenie ekonomiczne

Aneta
@dfvgb 09.10.2016 20:29

Bo tylko w Katowicach maja oddział ...

Zostaw opinię o Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o. - Katowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Rachunkowe Finetto Sp. z o.o.