Co jest tu nie tak , ze ogłoszenie dotyczące kierowcy zarządu tak długo wisi w ofertach o pracę? I na jakie zarobki (realne) mozna liczyć na tym stanowisku
Czy Experum HR zatrudnia studentów?
Moja współpraca z Experum HR miała miejsce jakiś czas temu, firmy nie polecam. Pozorne dobre wrażenie mija po nie więcej niż dwóch tygodniach pracy, atmosfera nie jest korzystna, metody zarządzania pracownikami pamiętają czasy króla Ćwieczka, pracownicy nie mają odpowiedniego zaplecza merytorycznego zarówno do prowadzenia projektów rekrutacyjnych jak i do ww. zarządzania pracownikami a pakiet benefitów, który w innych firmach jest standardem niestety jeszcze tu nie dotarł. Smutne, że często pracownikami są absolwenci studiów, a ich braki wiedzy w różnych obszarach biznesowych bywa wykorzystywany na korzyść firmy.
Jaki jest styl zarządzania w Experum HR?

Może ktoś chce się podzielić swoim doświadczeniem na temat pracy w expertum ? Nadal nie ma info od Was odnośnie pracy u nich.
Szanowny Adminie firma Experum HR z logo takim jak podane tutaj nie istnieje i nigdy nie istniała w Szczecinie. Podane tu opinie nie odnoszą się do firmy Experum HR i naruszają jej dobre imię. Proszę o natychmiastowe usunięcie tego konta. Janusz Dziewit Dyrektor Zarządzający Experum HR janusz.dziewit@experumhr.pl
Jak się pracuje w Experum HR?
Zobacz opinie na temat firmy Experum HR tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.