UWAGA OSZUŚCI!!! Firma Wantex spółka z o.o .a poprzednia jej nazwa HUGAN (mogą znajdować się we Wrocławiu lub w Katowicach) to po prostu oszuści!!! Do tej pory nie otrzymałem od nich wypłaty za wrzesień? Pracowałem u nich jako podwykonawca w Belgii i malowałem w firmie malarskiej (teraz szukają firm malarskich prawdopodobnie tam gdzie ja pracowałem?Kompletna pomyłka bo firma amatorska bez wiedzy i narzędzi,stanowczo odradzam?Na początku było ok jednak za jakiś czas zaczęły się problemy? A to mieszkanie w ośmiu z jedną WC i kolejką z samego rana aż do samych drzwi wyjściowych, brak internetu, totalna porażka!!! Najważniejsze to jest to że nie są wypłacalni? Zgłosiłem sprawę do Inspekcji Pracy i czekam?Teraz wybieram się do Sądu Pracy.Brak mi słów by to opisać co czuję ??? Wszystkim zainteresowanym nie polecam tej firmy bo oni po prostu szukają jeleni i zarabiają bardzo duże pieniądze, powtarzam bardzo duże pieniądze...Zastanawia mnie jedno ?Gdzie są nasze służby by mogły ukrócić ten proceder??? Te firmy co jakiś czas zmieniają nazwy i nadal werbują niczego niedomyślających się ludzi??!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!