Hyla Poland

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 49 ocen.

Hyla Poland
4 49 6 1

Opinie o Hyla Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Remo

Profil pracodawcy jest zaawansowanym narzędziem Employer Brandingowym w postaci wysoko pozycjonowanej reklamy. Pozwala pracodawcy aktywnie wpływać na wizerunek firmy w Internecie, co w czasach powszechnego dostępu do sieci przekłada się na realne zyski dla przedsiębiorstwa. Usługa Złotego Profilu VIP umożliwia pracodawcom rozbudowę profilu o 8 dodatkowych zakładek. Dzięki temu zyskują przestrzeń, w której mogą przybliżyć najważniejsze informacje związane ze swoją firmą. Mogą one dotyczyć zarówno aspektów HR-owych, jak i biznesowych. Tym samym profil pracodawcy, stworzony na największym portalu opiniotwórczym, śledzonym miesięcznie przez 2 mln unikalnych użytkowników, ułatwia przyciągnięcie zainteresowania nie tylko potencjalnych pracowników, ale również klientów i kontrahentów. To z kolei pozwala zaoszczędzić środki przeznaczane na rekrutacje i zabiegi marketingowe.

Leszek
@Remo 29.08.2018 15:03

Czyli pracodawca może aktywnie moderować opinie na swj temat jeśli ma podpisana umowę z goworkiem?

Gdym
@Leszek 04.09.2018 11:25

Nie może.

Ernest Gałczyński Warszawa
@Leszek 04.09.2018 11:25

Sytuacja jest o wiele bardziej złożona niż może się wydawać na pierwszy rzut oka. Wolność słowa, którą wszyscy popieramy może okazać się znacząco mylącym pojęciem. Popieram wolność słowa, zaznaczam żeby nie było niedomówień. Ale czy możemy mówić o wolności słowa kiedy ktoś wypowiada się w internecie bezimiennie? Kiedy używa tzw nicka ? Co to za wolność słowa, kiedy nie wiemy kto jest autorem tego słowa? Internet to bardzo silne narzędzie opiniujące. Jednocześnie źródło wartościowych informacji i śmietnik przyjmujący wszytko m.in tzw. "opinie" zgorzkniałych nieudaczników. Takich co to udają pokrzywdzonych, a tak naprawdę pałają zazdrością i chęcią jakiejś maluczkiej i obrzydliwej zemsty, czysty hejt. Jeśli pracodawca zapłaci portalowi, to może moderować i mieć wpływ na wszystkie opinie tu zamieszczane i nie tylko tu. Na wszystkie zamieszczane w internecie, jeśli tylko jest gotowy płacić. Gdyby pracodawcy przeznaczyli te pieniące, które poświęcają na opłacanie się portalom na premie dla pracowników, wszystkim nam żyłoby się lepiej. Wiem, że teraz jest RODO , ale skoro wypowiadasz się negatywnie o kimś to miej cywilną odwagę się przedstawić. Wpisz swoje prawdziwe imię, nazwisko i telefon kontaktowy lub adres mailowy. Jeśli tego nie podałeś jesteś zwykłym tchórzem, maluczkim złośnikiem. Ernest

Aneta

@NINKA, proszę nie sugerować sytuacji, których są jedynie Twoimi przypuszczeniami. @Remo, zachęcam do tego, aby wrócić do dyskusji pierwotnej, która dotyczy wątku opinii o pracy w firmie Hyla Poland. Czy ktoś z aktywnych forumowiczów może napisać coś jeszcze na temat pracy w firmie Hyla Poland? Firma poszukuje obecnie przedstawicieli, którzy prezentowali by produkty oferowane przez firmę? Przedstawcie, jak to wygląda.

Tania

GoWork.pl to dynamicznie rozwijająca się firma, której działalność rozpoczęła się w 1990 roku. W chwili obecnej firma oferuje różnorodne usługi między innymi wspierające pracodawców w skutecznej rekrutacji oraz w budowaniu ich pozytywnego wizerunku. Wczytując się w kolejne profile pracodawców wyraźnie widać że nie polega to na wspieraniu pracodawców tylko na maksymalnym kręceniu kasy dla gowork. Pracodawca płaci haracz to ma dobre opinie , nie płaci haraczu to jada po nim. Jak mało trezba wiedziec o świecie żeby bazować na czymś takim. Obecnie GoWork.pl jest uznawany za jedną z najprężniej rozwijających się firm rekrutacyjnych i szkoleniowych w Polsce. Posiadamy oddziały w największych miastach w kraju, takich jak: Warszawa, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Olsztyn, Katowice, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin. Ponadto GoWork.pl jest właścicielem jednego z najpopularniejszych i najbardziej rozpoznawalnych serwisów pracy w Polsce.

Anuta
@Tania 07.08.2018 16:44

Ale to nie na temat, więc po co ten tekst?

Artur
@Tania 07.08.2018 16:44

Masz rację, różne portale internetowe prześcigają się w zakładaniu tego typu forum z "opiniami" . Jest to idealne źródło bardzo wysokiego i szybkiego dochodu. Wielu pracodawców widząc falę hejtu wylewającą się na nich na na takim forum, oczywiście umiejętnie podsycaną przez admina, płaci niesamowite pieniądze za usuwanie tego, czy wręcz administrowanie. Gowork też ma taką usługę oczywiście odpłatną, a obecna tu adminka umiejętnie gloryfikuje swojego pracodawcę. Kiedy zatrudni ją konkurencja, zmieni oczywiście zdanie i będzie hejtowac goworka. Czy hejtowanie etyczne, moralne? czy można to nazwać wolnością słowa? Zupełnie nie rozumiem co kieruje hejterami? Wylewają błoto na innych ludzi nie tylko na tym portalu, ale również na wielu innych. Obrzucają fałszywymi obelgami i oskarżają o różne nieprawdziwe praktyki nie tylko pracodawców, ale i artystów, dziennikarzy, polityków, wszystkich. Wiele osób dorobiło się własnych stalkerów, prześladują ich codziennie. Jednemu z celebrytów hejter napisał że życzy śmierci jego nienarodzonemu jeszcze dziecku. Do czego prowadzi pozornie wszechobecna bezimienność w internecie. To jest poprostu przerażające. Nie nadaję się do życia w takim świecie gdzie brat, bratu wrogiem. A może tak więcej miłości do bliźniego. Zamiast skupiać się na negatywach skupcie się na pozytywach życia. Życie jest piękne i fascynujące. Rozsiewajcie pozytywną energię bo dobro wraca.

Tom
@Artur 18.08.2018 18:21

Ale bełkot, Bzdury jak nie wiem.

Kris
@Tania 07.08.2018 16:44

Taki bełkot jest tu cały czas, jakieś mało maślane z którego nic nie wynika, spadam stąd.

roror
@Tania 07.08.2018 16:44

Czyli twoim zdaniem Gowork jest firmą zarabiająca pieniądze na opiniach, a właściwie na usuwaniu tych złych. Coś w tym musi być jak się tak przyjrzeć, reklamy mi się tu nie wyświetlają.

NINKA
@roror 27.08.2018 15:59

Nie ma reklam, czyli teoretycznie nie ma kasy, ale w praktyce gowork to całkiem bogata firma, portal ogłoszeniowy bardzo słaby, dochodu to z tego nie ma, więc z czego jest dochód? coś w tym musi być z tym haraczem od pracodawców

Kinia

Czy ktoś ma jakieś informacje na temat pracy sekretarki/ekspedientki w siedzibie firmy?

Tomas Cook
@Kinia 06.08.2018 17:43

Nie polecam. Zdecydowanie odradzam. Szemrana firma która ma negatywne opinie w całym internecie. Żyją z tego, że oszukują ludzi na drogie odkurzacze. Lepiej idź do pracy w McDonaldzie. Naprawdę Ci dobrze radzę.

Gildmoor
@Tomas Cook 06.08.2018 23:33

Faktycznie idź do maka. Za 2000 całymi tygodniami zapierdzielaj, jak Tomas Cook. To wspaniały człowiek, który innym, życzy czegoś gorszego niż ma.

Kol
@Gildmoor 27.08.2018 00:52

Za 2450 obecnie jest w McDonaldzie. Netto. Lepiej uczciwie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ert

Tutaj świetnie widać jak pracownicy Hyli dzień w dzień piszą takie komentarze aby negatywne były niewidoczne. Takie bzdury piszą, naprawdę w to wierzą. W głowie mają tylko sieczkę i mamonę aby nakręcać starsze, biedne osoby które usilnie namawiają na zakup odkurzacza za 10 tysięcy zł. Pracowałem tam i zdecydowanie nie polecam. Ściema za ściemą.

anonymous
@Ert 25.07.2018 22:41

Dokładnie. Najgorsze w tym jest to, że te "starsze" 30, 40 letnie osoby są cholernie zadowolone z zakupu. Latami są pod wpływem tej firmy. A najgorsze jest to, że działają na całym świecie. Coś okropnego. Od 28 lat, w 78 krajach na świecie. I nic. Nigdzie nawet śladu skargi.

Nick
@anonymous 27.08.2018 00:58

Ludzie w tym wieku nie kupują. Nie kłam. Widziałem doskonale jakich ludzi wkręcacie. Wasz ulubiony parytet to 70-85 lat.

AnA

Nie dajcie się nabierać na ten odkurzacz. To zwykła ściema. Nabieranie ludzi...

Knypek
@AnA 15.07.2018 22:42

Jak ktoś nie odróżnia odkurzacza od Hyli, to faktycznie pracy nie znajdzie. Nie zostanie kierowcą osoba, która nie odróżnia gazu od hamulca. Przykro mi.

Halal
@Knypek 27.08.2018 01:01

Mądry odróżni i nie kupi. A naiwny, często starszy człowiek się pomyli i kupi bo go wkręca wyszkolony przedstawiciel.

Aneta

Większość Waszych wypowiedzi odnośnie firmy Hyla Poland dotyczą jakości oferowanych produktów oraz ocenę usług, które prezentuje ta firma. Czy ktoś z Was może posiada informację na temat pracy w tym miejscu? Pracował ktoś jako przedstawiciel tej firmy i mógłby wypowiedzieć się na temat warunków pracy oferowanych przez Hyla Poland? Zachęcam do przekazania informacji na ten temat.

Ol
@Aneta 12.07.2018 12:36

Proszę po raz kolejny o usunięcie ogłoszeń hyli. To jest niezgodne z regulaminem. Zgłosze sprawę.

Be
@Aneta 12.07.2018 12:36

Nie polecam pracy w tej firmie. Właściciele są pazerni i nastawieni na swój zysk. Częste są praktyki obcinania premii. Zresztą co to za przyjemność pracować i nabierać starsze osoby na odkurzacz za 10 tysięcy? No sami powiedzcie... sprzedasz odkurzacz własnej babci za wszystkie jej oszczędności? Pomijając, że sprzęt jest tandetny? Filozofia Hyli jest jedna - wmówić klientowi, że odkurzacz jest najlepszy i żeby zapłacił za to astronomiczną cenę. I co najgorsze, znajdują kilku naiwniaków miesięcznie. Jako były pracownik zdecydowanie odradzam pracę i jakikolwiek zakup tego odkurzacza.

Tonio
@Be 12.07.2018 21:53

Zgłosiłeś to może na policję? Widząc przestępstwo jesteś zobowiązany do tego. Czemu wobec firmy nie toczy się żadne postępowanie, skoro robią jak piszesz? Przeciaż działają już lata? Napisz proszę.

Kancel
@Tonio 27.08.2018 01:06

Przecież jest kilka spraw w sądzie. O czymś to świadczy.

By

Byłem zainteresowany pracą, w ogłoszeniu było, że jest atrakcyjna, wyjazdy, dobre pakiety finansowe. A na miejscu okazało się, że szukają ludzi do robienia pokazów w mieszkaniach. Zarobek jest tylko od sprzedaży odkurzacza. Śmierdzący biznes. Nie dajcie się ludzie nabierać na te odkurzacze.

Glik
@By 10.07.2018 23:27

U mnie zarobisz w klikaniu na reklamy w internecie. To dla ciebie wymarzona robota. Napisz.

Bolesław
@Glik 27.08.2018 01:08

Widać, że nie macie co robić. Nie sprzedają się odkurzacze, prawda? Dlatego siedzicie i klikacie. Boicie się, że nie sprzedacie już odkurzacza. Dobrze, że ludzie zaczynają myśleć.

Ecomo

Nie polecam, drogi sprzęt a nie robi nic więcej od zwykłego odkurzacza za 1000 zł. Nie nabierać się na sprzęt za 8 tysięcy! Przedstawiciel jeździ mercedesem to świadczy o tym ile w tym prawdy o tym odkurzaczy. Nie polecam.

Nowicjusz
@Ecomo 06.03.2018 23:03

Ja uważam ze nie można ocenić kto czym jeździ bardziej bym się zastanowił czemu KSIĄDZ ma MAYBACHA za ponad 1000000 zł . Jeśli chodzi o odkurzacz to jest spoko miałem pokaz maszyna na wiele lat w cenie 2 telewizorów a wyciąga dużo wiece brodów niż inny odkurzacz

Ecomo
@Nowicjusz 19.03.2018 15:01

Który ksiądz ma Maybacha? Nie słyszałem. Powtarzasz tylko legendy jakieś zamiast napisać rzeczowo dlaczego oszukujesz ludzi.

Knyp
@Ecomo 10.07.2018 01:22

Ecomo, ty odzukujesz ludzi. Nie poszło ci, bo sprzedaż nie jest dla ludzi słabych i piszesz bzdury. Hyla to luksus, ale ak samo jak mercedes i porsche, albo lodówka za 10 tyś. Nie stać cię, to przykre, ale xapraszam cię do siebie, przedstawię ci moich klientów, którzy mają Hylę. Przy niektórych, będziesz się jąkał przedstawiając się, bo mają tyle kasy. Ps. I nie są emerytami.

Hyla Managament Solutions
@Knyp 27.08.2018 01:13

Hyla to luksus, dla bogatych. Nie sprzedajemy biednym bo są głupi. Głupi i biedny emeryt żałuje na serwis odkurzacza. Dlatego celujemy w bogatych ludzi.

Robert

Szukają przedstawicieli aby namawiać biednych i starych ludzi aby kupili odkurzacz za 8 tysięcy. Nie mogłem tam potępiać, zrezygnowałem po pierwszym dniu. Pod siedzibą firmy w Poznaniu stoją same porsche i mercedesy. Nieuczciwe praktyki tej firmy się skończą.

Hiu
@Robert 06.03.2018 23:45

Heheh niestety nie kupują biedni i starzy HYLI tylko ci co cenią czystość. A twoja rezygnacja nie wynikała z tego ze kilku funkcji nie umiałeś się nauczyć a jeśli chodzi o samochody to domniemywam ze sam byś takim chciał jeździć ale cię nie stać

Greg
@Robert 06.03.2018 23:45

Hehe po pierwszym dniu zrezygnowałem, ale wiem wszystko. To dobrze, bo ci "emeryci" by cię zjedli. Znajdz inną pracę, bo do tej trzeba być uczciwym.

Atos
@Greg 27.08.2018 01:18

Widać, że to pisze pracownik Hyli. Dobrze wiem, że macie taką taktykę. Wiem jak się nazywasz panie J. Zajmujesz się PR-em w mediach, siedzisz po nocach i piszesz pozytywne opinie. Większość pozytywnych powstaje w tym samym czasie z różnych loginów. Widać to dokładnie, wystarczy się rozejrzeć. Typowy cwaniak, kombinator który wciska ludziom sprzęt za ogromne pieniądze. Nie polecam i odradzam.

Antykion

(usunięte przez administratora) Sprzedają zwykły szmelc za kilka tysięcy!

Knypek
@Antykion 06.03.2018 13:55

Jak to co piszesz ma się do tego że sprzęt jest od 28 lat na rynku, w 78 krajach? Nikt się nie skapnął, tylko ty?

Magister
@Knypek 27.08.2018 01:20

To znaczy, ze nabierają tylu ludzi od wielu lat. To jak firmy pożyczkowe, żerują na biednych i naiwnych. Sposób działania taki sam.

fkdjsskd

Strata czasu! Jechałam świat drogi na rozmowę tylko po to, żeby ją skończyć po 30 sekundach, kiedy okazało się, że praca ma niewiele wspólnego z opisem w ogłoszeniu, a zarobki są o kilkaset zł niższe, niż było w opisie.

Krzysztof
@fkdjsskd 05.09.2017 12:15

Chyba wyższe.

Tik
@Krzysztof 27.08.2018 01:21

Właśnie niższe. Wiem lepiej niż Ty. Byłem i przekonałem się sam. Proponowali niższe. Cwaniaki.

Aneta

@Glik, forum to nie jest miejsce na oferowanie tego typu prac, dla osób, które uczestniczą aktywnie w tym wątku, dlatego zaznaczam, abyś tego więcej nie robił. @Knyp, pracujesz obecnie w firmie Hyla Poland? Jesteś w stanie przedstawić, jak wyglądają warunki zatrudnienia oraz wynagrodzenie osób, które są zatrudnione przez tego pracodawcę? @Greg, dlaczego zrezygnowałeś z pracy w firmie Hyla Poland już po pierwszym dniu pracy? Co wpłynęło na taką decyzję z Twojej strony? @roror, Twój zarzut wobec firmy gowork.pl jest całkowicie bezzasadny, dlaczego tak twierdzisz? Posiadasz jakieś potwierdzenie tego, co napisałeś, czy są to jedynie Twoje przypuszczenia? Żeby kierować wobec portalu takie zarzuty wypadałoby mieć na to jakieś dowody, które by to argumentowały.

Aneta

@By, zaskoczyłeś mnie w swojej wypowiedzi cenami, za jakie byłeś zobowiązany sprzedawać dany sprzęt. Czy często osoby, którym oferowałeś towar decydowały się na zakup tego sprzętu? Czym wyróżniał się odkurzacz, że był w tak wysokiej cenie? @nk, czy Twój wpis w jakiś sposób odnosi się do firmy Hyla Poland? Na chwilę obecną trudno zrozumieć co chciałeś przekazać swoim komentarzem w tym temacie. Uzasadnij, proszę, czego miał dotyczyć.

By
@Aneta 26.07.2018 08:11

Cena końcowa była obowiązkowa, nie było możliwości jej obniżenia dla klienta końcowego. Nie muszę dodawać, że wyprodukowanie takiego odkurzacza z separatorem kosztowało około 300 dolarów. To jest około 1200 zł! A sprzedają go za 10 000 zł! Niesamowite przebicie, rekordowa niemal marża! Cały interes polega wyłącznie na przekonaniu klientów, że ten towar jest wyjątkowy. A naprawdę niewiele się różni od przeciętnego odkurzacza za chociażby 1000 zł ( to jest górna półka modelu firmy znanej z PRL do dziś). Na początek dostałem opiekuna, był to przedstawiciel który większość czasu spędza na prezentacjach w domach klientów. Uczestniczyłem w takich pokazach które niezbyt mi się podobały. Z boku mogę ocenić, że to zwykłe nakręcanie starszych osób na to aby kupiły taki odkurzacz. Po co emerytom którzy mają 2 małe pokoje odkurzacz za 10 tysięcy? Przekonując ich, że będą zdrowsi bo wszystkie pyłki zostaną usunięte. Ja nie mogłem tam pracować... to było wbrew mojej etyce. Moi rodzice wychowali mnie na uczciwego człowieka dlatego odszedłem po paru dniach.

Gildmoor
@By 28.07.2018 01:17

Ty chyba nie byłeś w pobliżu Hyli. Ludzie kupujący sprzęt są w większości między 30, a 55 rokiem życia. Więc do emerytury jeszcze mają sporo. Są wykształceni i bogaci, bo biednego na ten sprzęt nie stać -na porsche również. Nikt by ci nie dał sprzętu od razu, więc nie chrzań o uczciwości, bo kłamiesz.

Aneta

@Artur, Twój komentarz jest całkowicie nietrafiony. Błędnie interpretujesz istnienie portalu gowork.pl. Tutaj każdy użytkownik może wyrazić swoją opinię na temat danego pracodawcy. Akurat ten wątek dotyczy opinii o pracy w firmie Hyla Poland, więc są tutaj pracownicy, którzy postrzegają daną firmę zarówno pozytywnie, jak i negatywnie. Tak zwany "hejt" bardzo prosto rozszyfrować, ponieważ osoba, która dodaje komentarz niezgodny z prawdą w żaden sposób nie potrafi go uargumentować, dlatego od razu widać, które komentarze są prawdziwe a które fałszywe. Nikt również nie "podsyca" dyskusji. Rozmawiamy na tematy, które są ściśle związane z warunkami pracy w danej firmie. Dlatego proszę, abyś bezpodstawnie nie oskarżał portalu o sytuacje, które nie mają miejsca.

Aneta

@Tania, to co napisałaś w swoim poście odnośnie firmy gowork.pl jest nieprawdą. Otóż firmy nie płacą portalowi gowork.pl żadnego, jak to określiłaś "haraczu". Informacje o usługach płatnych portalu znajdziesz w zakładce "Dla Pracodawców". Portal powstał po to, aby każdy z byłych bądź obecnych pracowników danej firmy, w tym również firmy Hyla Poland mógł podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat warunków zatrudnienia oraz innych aspektów związanych z pracą w danej firmie. Napisz również, co Twój post miał wnieść do dyskusji o pracy w firmie Hyla Poland?

Fundacja Daje Siebie

KONSUMENCIE - PAMIĘTAJ: - Możesz zrezygnować z umowy i NIE MUSISZ TŁUMACZYĆ SIĘ JAK I DLACZEGO - Masz na to czas, aż 14 dni - wystarczająco długo !!! - W pierwszej kolejności musisz wysłać odstąpienie od umowy, później na własny koszt - zwrócić towar. Oddzielną kwestią jest fakt, czy firma go od Ciebie przyjmie (Takie firmy lubią utrudniać życie tym, którzy chcą odstąpić od umowy) - Wszelkie nieprawidłowości i oszustwa jakie stosuje firma (według Ciebie) warto zgłaszać do Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej - Kompleksową pomoc (od wysłania druku odstąpienia aż do odbioru paczek i dostarczenia ich do sprzedawcy) oferuje FUNDACJA DAJE SIEBIE

Aneta

@Kinia, widziałaś gdzieś ogłoszenie odnośnie pracy na wymienionym przez Ciebie stanowisku w firmie Hyla Poland? Posiadasz doświadczenie, jeżeli chodzi o pracę w takim charakterze? @Tomas Cook, również masz jakieś niemiłe doświadczenia związane z firmą Hyla Poland? Może pracowałeś w tej firmie i możesz wypowiedzieć się z poziomu pracownika odnośnie stabilności zatrudnienia? Przedstaw, proszę, co wiesz na ten temat.

Aneta

@By, możesz napisać w jaki sposób firma Hyla Poland pozyskiwała osoby, które uczestniczyły w prezentacjach wymienionych przez Ciebie odkurzaczy? Wysyłała jakieś zaproszenia do udziału w pokazach? Czy może w jakiś inny sposób? Napisz, proszę, jak to wyglądało.

Aneta

@By, możesz przybliżyć na podstawie jakiej umowy zatrudnia firma Hyla Poland? Jak ocenisz jakość oferowanych produktów, które sprzedawałeś za pośrednictwem tej firmy? Czy był to towar dobry jakościowo, czy raczej osobiście nie poleciłbyś go znajomym? Przedstaw proszę jak to wygląda. Uprzejmie proszę, forumowiczów, aby w tym wątku pojawiały się komentarze tylko i wyłącznie na temat. Proszę o nie spamowanie i powielanie tych samych wypowiedzi. Odsyłam do zapoznania z regulaminem forum, którego należy przestrzegać https://www.gowork.pl/regulamin

By
@Aneta 18.07.2018 13:16

Na początku nie zawierają umowy, jest kilkudniowe szkolenie po którym musisz się wykazać i zrobić prezentację odkurzacza. Ciężko było mi oszukiwać klientów, że ten odkurzacz za 10 tysięcy jest o niebo lepszy od zwykłego. Pieniądze były tylko od sprzedanego sprzętu. Z tego co się orientuję, koszt wyprodukowania tego odkurzacza wynosi około 1500 zł a cena końcowa to wynik składowej wielu elementów na które składają się prowizje dla sprzedawcy, kierownika, szefa, właściciela i coraz wyżej. Cena sprzętu jest niewspółmierna do jakości jaką oferuje. Po kilku dniach zrezygnowałem (jeszcze umowy nie było) więc konsekwencji nie było. Moja moralność nie pozwalała na sprzedawanie takich sprzętów.

Nui

Nie polecam. Mają fatalna opinię.

Fant

Administratora strony proszę o ponowne usunięcie ogłoszeń o pracę które sa niezgodne z regulaminem portalu. Hyla w ten sposób spycha swoje fatalne opinie na sam dół.

H

Proszę o usunięcie ogłoszeń Hyli.

Tom

Omijać tę firmę z daleka!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Eco

Zwykły PR. Zwykle oszustwo. Odkurzacz za 6 tysięcy??? Nie kupować!!

Tom

Marketingowy bełkot. Totalna ściema. Proszę się na to nie nabierać.

Aneta

Czy w chwili obecnej firma Hyla Poland prowadzi rekrutację na wolne stanowiska do pracy w swojej firmie? Słyszeliście może o jakiś przyjęciach do pracy w tej firmie? Napiszcie, proszę, coś na ten temat, ponieważ w chwili obecnej brakuje informacji z tym związanych.

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tego przedsiębiorstwa? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych ciekawostek o Hyla Poland jako pracodawcy.

Gość

Przedstawiciele hyla to (usunięte przez administratora) i krętacze zwłaszcza z Podkarpacia gość wysoki i łysy. Nie zapraszać typa do domu bo dużo oferuje a potem znika i nie pojawia się. Za telefonem siedzi jego siostrzyczka i jest nie lepsza. Unikać z daleka oszustów.

Oszukana
@Gość 15.03.2018 11:31

Oni kłamią,że przyjedzie brat a tak naprawdę przyjeżdża przedstawiciel byłam i widziałam ich kartki z których czytają swoje formułki gdy dzwonią do klienta już na dzień dobry kłamią

Administrator

Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia w Hyla Poland? Jakie są zalety tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

świetna praca dla tych którzy chcą czegoś więcej

zeneksis

ja to się tak ni e nadaje do tej roboty bo nie moge tak gadac do ludzi i nie bede tak jezdzać bo nie mam samochodu ale mój sąsiad to sie tam u nich zaczepił jaki,ś czas temu i widze ze jaoś tak mu dobrze idzie

rokosz
@zeneksis 29.11.2017 23:52

dziś ph to chyba jedna z najlepiej płatnych robót i ta dowolnośc czasu to dobre jest

radek
@rokosz 05.12.2017 22:41

ph znaczy przedstawiciel handlowy?

baraba
@radek 05.12.2017 22:42

tak przedstawiciel handlowy , byłem tam na rozmowie ale nie mam jeszcze prawa jazdy odpadłem , nie doczytałem w ogłoszeniu a było , nie żałuje że poszedłem widzi mi sie ta firma , decyzja juz zapała robie prawko i zatrdniam się u nich

Zostaw opinię o Hyla Poland - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hyla Poland