Gotard Biuro Rachunkowe

ROZWIJASZ SIĘ?

Dla DOJRZAŁEGO biznesu

Zmień biuro rachunkowe

• Skierniewice

5. Opinie o Gotard Biuro Rachunkowe Sp. z o.o.

Opinie o Gotard Biuro Rachunkowe Warszawa

Nie przegap nowości o Gotard Biuro Rachunkowe Sp. z o.o.!

Coco

26.01.2024 20:59

Tez tam kiedyś pracowałam. Fakt, że dostałam najpierw na okres próbny a później na czas chyba nieokreślony lub na rok jednak nie wspominam tego miejsca dobrze. Praca pod bardzo dużą presją i w stresie plus ciagle humorki właścicielki spowodowały ze rzuciłam papierem.

KADROWIEC

27.05.2026 15:46

Potwierdzam, nie polecam pracy w tym Biurze.

Zofia

08.05.2026 17:12

Zostawiają zapalone światło na weekendy i świecą sąsiadom w okna pomimo próśb o zgaszenie
    Andrzej

03.01.2019 11:19

Biuro Rachunkowe Gotard zajmuje się prowadzeniem księgowości dla firm. Mają nadzór nad fakturami, podatkami i kontaktują się w imieniu klienta z urzędami. Na swojej stronie http://gotard.pl/kariera/ szukają osób, które mają chęć ciągłego rozwoju i podnoszenia kwalifikacji oraz umiejętność analizowania problemów z różnych perspektyw. Do obsadzenia są dwa stanowiska: na specjalistę do spraw kadr i płac oraz księgowego. Czekam na wasze opinie, co sadzicie o tej firmie i jej ofercie rekrutacyjnej?

10.03.2020 15:17

Szczegóły naszej rekrutacji na specjalistę ds. kadr i płac znajdują się na naszej stronie internetowej www.gotard.pl w zakładce kariera, ale to co jest dla nas szczególnie ważne to zakładce kariera, ale to co jest dla nas szczególnie ważne to doświadczenie, minimum 2 letnie doświadczenie, na samodzielnym stanowisku, najchętniej w biurze rachunkowym.

10.03.2020 15:20

Finanse to pojęcie bardzo szerokie, dlatego w Gotard zawężamy obszar do księgowości realizowanej w ramach ksiąg rachunkowych oraz KPiR, choć w ramach obsługi naszych klientów bardzo często pojawiają się tematy finansowe. Dane związane ze zdolnością kredytową, analizą korzyści i różnic między kredytem a leasingiem, oraz zestawienia, raporty i analizy przychodów czy kosztów w konkretnym ujęciu, ale są to dane przygotowywane zawsze na podstawie dokumentów księgowych. Pozdrawiamy Zespół Gotard

Kontakt - Gotard Biuro Rachunkowe Sp. z o.o.

ul. Kopernika 30/530 00-336 Warszawa

Branże: Księgowość i podatki

08.10.2019 11:39

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

10.03.2020 15:04

Rozpoczynamy od umowy o pracę na okres próbny, który trwa 3 m-ce, następnie proponujemy umowę na czas określony z reguły na 2 lata, a trzecia umowa jest już na czas nieokreślony. Pozdrawiamy Zespół Gotard
    XYZ

17.04.2019 19:05

Serdecznie nie polecam pracy w firmie Gotard (dotacje). Brak umiejętnego zarządzania firmą ze strony pracodawcy, brak przeszkolenia osób zajmujących się tematem dotacji (brak wdrożenia), zarzadzanie i organizacja biura jest na poziomie zerowym, brak wykwalifikowanych osób, które mogłyby pomoc w trudnych przypadkach - pracownik jest zdany tylko i wyłącznie na siebie. Często pracuje się bez umowy (zlecenia), brak wypłaty na czas. Generalnie odradzam prace w tej firmie, poziom kultury pracodawcy jest żenujący, brak szacunku do pracownika.

06.11.2019 14:52

Pracuję od paru lat w Gotard Biurze Rachunkowym i nigdy nikt się tu nie zajmował dotacjami. Biuro rachunkowe to księgowość i kadry a nie dotacje. Opinia chyba o innej firmie.

10.03.2020 14:57

Drodzy Państwo chcemy potwierdzić, że profil dotyczy biura rachunkowego, a nie firmy zajmującej się pozyskiwaniem dotacji unijnych. Świadczymy wyłącznie usługi księgowe i kadrowe. Pozdrawiamy Zespół Gotard
    Ktoś

17.04.2019 21:02

W pełni zgadzam się z opinią napisaną przez XYZ. Jako były pracownik mogę śmiało stwierdzić, że decyzja o odejściu była najlepszą w życiu. Każdy, kto nie wierzy w takie opinie może oczywiście aplikować, ale nie odkryje nic poza tym co było tutaj napisane. Szczerze nie polecam osobom, które stawiają na rozwój.

Zostaw merytoryczną opinię o Gotard Biuro Rachunkowe Sp. z o.o.