Kabako-Gruppe

Zakrzów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 35 ocen.

Opinie o Kabako-Gruppe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabako-Gruppe

Zwolniona

Dno i upadek moralności ludzkiej! zastraszenie i depotyzm. A wszystko dzięki pani dyrektor która w drugiej już firmie rozwala personel. Ciekawe czy tak samo działa na rzecz firmy jak w poprzedniej swojej pracy????

Personel
@Zwolniona 03.11.2017 14:04
Dno i upadek moralności ludzkiej! zastraszenie i depotyzm. A wszystko dzięki pani dyrektor która w drugiej już firmie rozwal...

Rozwala personel??? A to ciekawe bardzo ciekawe! Chyba cie ponioslo????

Agnieszka

@Zaufany pracownik jeżeli uważasz, że jestem pracownikiem firmy to się mylisz, bo jestem moderatorem forum gowork.pl. Pytam m.in. o mobbing, bo chce się dowiedzieć co dzieje się w firmie Kabako-Gruppe. Informacje, które uzyskam przydadzą się osobom, które wchodzą na forum w poszukiwaniu dawki wiedzy o firmie.

radosny

negatywne opinie są prawdą,szkoda że Pani Dyerktor boi się słów prawdy.Pracowałem kilka lat.Dziś mam problemy zdrowotne.Ale to nie moritum tej dyskusji.Ludzie gdzie Wasze człowieczeństwo.Nie bójcie się mówic jak w Kabako-gruppe traktują pracownika który śiłą ludzkich rąg twoży tą firmę.Oh Wy mełuchy,boicie się prawdy a gadacie.i gdzie jest prawda????.Ludzie szanujcie się jako ludzie,a nie piszecie pod wpływem strachu.Człowiek szczęśliwy,to człowiek wolny:):):):)

Agnieszka

@wpoziąsiu ja tylko pytam czy na pewno chce się upewnić czy mobbing występuje w Kabako-Gruppe. A czy nikt nie chce nic z tym zrobić? Czyli kierownik pije z pracownikami, a potem zwraca im za to uwagę? Nic z tego nie rozumiem. Możesz jaśniej wytłumaczyć sytuację w Kabako-Gruppe .

Zaufany pracownik
@Agnieszka 27.09.2017 13:53
@wpoziąsiu ja tylko pytam czy na pewno chce się upewnić czy mobbing występuje w Kabako-Gruppe. A czy nikt nie chce nic z tym zr...

Pani Agnieszko dopytuje Pani o mobbing.... Toż Pani wie najlepiej jak stosować itd mobbing w pracy. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wypowie się o stosowanym mobbingu tracąc atuty do sądu pracy. Pani Agnieszko proszę nie ośmieszac się. Doskonale pracownicy wiedzą kto i jak i kiedy stosuje mobbing. Takie małe pytanie z poza konkursu.... DLACZEGO PRACOWNICY BOJA SIE ODEZWAĆ GLOSNIEJ LUB WYRAZIC OPINIE O PRACY?

Wieloletni pracownik
@Zaufany pracownik 27.09.2017 16:35
Pani Agnieszko dopytuje Pani o mobbing.... Toż Pani wie najlepiej jak stosować itd mobbing w pracy. Nikt przy zdrowych zmysła...

Opinie????Pewnie nic mądrego nikt nie ma do powiedzenia. Gadają za plecami obrażają narzekają jak tak wam źle kto was tu trzyma?????? Jakież niewolnictwo ??? Nikt nikogo nie trzyma. A swoją droga to każdy mało w d...nie wejdzie właścicielom ..tak jest im źle!!!haha

wpoziąsiu

Praca jak praca -nie jest zła, ale najlepszy i tak jest kierownik; nie dość, że nic swoją osobą nie reprezentuje to jeszcze pije w pracy i zwraca niesłuszne uwagę (delikatnie mówiąc) różnym osobą, którzy z nim piją. Zastanawiam się, że nikt tego nie widzi (raczej nie chce zauważyć) -uważacie,że to nie jest mobing.

Agnieszka

@dodatek czyli nic się dodatkowego nie należy osobom pracującym w chłodnictwie tak? Czyli pracodawca nie musi nic więcej zapewniać pracownikom? Ważne, żeby to wyjaśnić, żeby nie wprowadzało to zamętu w wątku Kabako-Gruppe.

Agnieszka

@Kierownik G. mobbing to bardzo poważne oskarżenie, ponieważ to przestępstwo. Przypominam, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy własnie to odczułeś w firmie Kabako-Gruppe? Na jakim stanowisku odczułeś takie zachowania? Chciałbyś opisać jakąś sytuację? Zainteresuje to zapewne osoby szukające ofert pracy w firmie Kabako-Gruppe.

Kierownik G.

Kiedy bedzie doplata za prace w chlodnictwie I przepisowe napoje itd itp ? Gdzie jest wszystko z kodeksu pracy z tematu praca w chlodni ???? Skandal !!! Buty ubrania po wiezniach lub ukraincach ! Szacunku brak ! MOBING !!! upadek firmy lada dzien nastapi jesli nie wyleci jedna taka ! Moze ma haka mocnego lub donrze sie uklada na plasko hahaha????

dodatek
@Kierownik G. 23.08.2017 19:27
Kiedy bedzie doplata za prace w chlodnictwie I przepisowe napoje itd itp ? Gdzie jest wszystko z kodeksu pracy z tematu praca w...

A to ciekawe o jakim dodatku mówisz......bo ja nie znam żadnego, który by za pracę w "chłodnictwie" się należał?

No_name

Droga wolna, cały świat przed Tobą, haha???? my lubimy wariatów

No name 2
@No_name 22.08.2017 18:25
Droga wolna, cały świat przed Tobą, haha???? my lubimy wariatów

Bo sami wariaci tu pracuja . Nikt inny przy zdrowych zmyslach mie da soba tak pomiatac jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Stolar......

Mobing.. ogolnie terror ..dom wariatow z glowno dowodzaca wariatka na czele ... ludzie nie warta zdrowia praca chyba ze ktos lubi cierpiec psychicznie oraz fizycznie . Ja mam ich dosc odchodze jak inni ! DOM WARIATOW

Zatroskana

Firma może i byla kiedys dobra. Od czasów nastania pewnej pani " niby dyrektorki " nie szanuje sie ludzi a wrecz zwalnia wartosciowych z doswiadczeniem. Juz nikt nie jest pewny jutra i nikt nie wazy sie odedzwac oby nie stracic pracy ..." nie pasuje to wyp......laj " szefostwo czas sie obudzic bo sami bedziecie pracowali !!! Juz sa braki w obsadach a bedzie gorzej ! Terror terror ! Ów pani dyrektor wyrzuca kazdego z doswiadczenim zostawiajac lub liczac na naplyw nowych sil / i tu poślizgiem wyleci za brame / bo nowych sil nie bedzie. Nie widze sensu w polityce pozbywania sie pracownikow jesli nie ma chetnych na prace. Pracuje i przygladam sie co bedzie dalej a została nas garstka ktora juz na zapas rozglada sie za innymi firmami , bo nikt juz nie jest pewien swojego stanowiska czy dalszej pracy.

Pracujaca w firmie

Odradzam prace w tej firmie jesli masz ambicje i myslisz o awansie. Nie licz czlowieku na szacunek czy tez uznanie za prace. Mobing i despotyzm nic wiecej. Nie ma mozliwosci rozwoju pracownika a wrecz przeciwnie. Upodlic zastraszyc i do ROBOTY ! Pracownik jest niczym i nikim !

nick

prawda jest taka ze nikt nie wytrzymuje braku szacunku i traktowania pracownika jak smiecia czy mieso do roboty za tak male wynagrodzenie ! taka jest naga prawda ! portal jak najbardziej potrzebny!

Do nick
@nick 08.07.2017 11:17
prawda jest taka ze nikt nie wytrzymuje braku szacunku i traktowania pracownika jak smiecia czy mieso do roboty za tak male wyn...

Nikt nikogo nie trzyma na siłę, coś Ci nie pasuje droga wolna!!! Zmień robote!!!

nick
@Do nick 09.07.2017 09:59
Nikt nikogo nie trzyma na siłę, coś Ci nie pasuje droga wolna!!! Zmień robote!!!

Juz zmienilam jak wiele innych ludzi z tej firmy . Żałuję ze wczesniej tego nie zrobilam . Bardzo duzo ludzi poszlo gdzie indziej pracowac oby dobrze zarabiać i byc szanowanym ! Pozdrowienia dla kliki panujacej ...albo " przyjaznie "albo donosicielatwo z przymusu .... p.s . nadal sa premie za donoszenie ?

tttttttttttt

super firma!!! drugi tydzien w pracy i jest super ten portal to sciema ! nie czytac beznadziejnych koment,, tylko jak ktos chce pracowac to sezon teraz mozna sie zalapac pozdrawiamy rozladunek :)

Obiektywny

Czym więcej o niej piszecie tym dla niej lepiej wiec sie zastanówcie czy napewno warto????

gość

Przez wszystkich tych 'hejterów' przemawia zazdrość. Pani Dyrektor jest osobą kompetentną i dlatego powierzono jej to stanowisko. Wie co i jak a wy zadrośnicy zamiast wylewać tu swoje gorzkie żale pomyślcie jaka odpowiedzialność ciąży na tej kobiecie. Oczywiście dla was lepiej wylewać tu swoje żale niż powiedzieć to wprost. Nie rozumiem tej fali nienawiści do osób dzięki którym macie prace.

lukasz

Pracuje już trzeci rok w kabako i jestem zadowolony, miła atmosfera. Ps czytając niektóre komentarze śmiać mi się chce...

Zatroskany

I tak jak można się było spodziewać dzięki wielkiemu "zaangażowaniu" pani dyrektor rozpoczął się powolny proces upadku zakładu.... Już niewiele zostało do zrobienia, ale wierzę w panią przecież nikt nie ma takich kompetencji tzn braku kultury i wiedzy oraz chamstwa! a atrybuty : umiejętność omotania Pani Prezes i sprowadzenia Pana Prezesa do roli pionka czynią idealne podłoże do dalszej ciężkiej i skutecznej pracy.Powodzenia. ps wspólne chodzenie na zakupy nie produkuje chleba, za to się płaci, oby nie do ostatniego grosza... Moi kochani Państwo Kołodziejczykowie, mam nadzieję, że przejrzycie na oczy!. Smutne to, że trzeba pisać takie rzeczy aby ratować firmę ale trzeba mieć nadzieję. Choć dla wielu jest już za późno, garstka porządnych ludzi jeszcze (na razie) pozostała, trzymam kciuki, może powrócą czasy, że będziecie znowu szanowani za swoją ciężką pracę! Pozdrowienia (nie) dla wszystkich!

zadowolony pracownik
@Zatroskany 29.06.2017 20:30
I tak jak można się było spodziewać dzięki wielkiemu "zaangażowaniu" pani dyrektor rozpoczął się powolny proces upad...

Nie musisz obawiać się o firmę, bo jest właśnie ona w pełnym rozkwicie i nic jej nie zagraża ani nikt. Pani Dyrektor jest kompetentną osobą , świetnie sobie radzi na zajmowanym stanowisku. Twoje obraźliwe komentarze świadczą o tym, że nigdy nie osiągniesz takie stanowiska jak Pani Dyrektor i jest to z twojej strony niewątpliwie zazdrość!!!! Pani Dyrektor jest odpowiednią osobą, na odpowiednim miejscu i oby tak pozostało jak najdłużej!!!!

Nick
@Zatroskany 29.06.2017 20:30
I tak jak można się było spodziewać dzięki wielkiemu "zaangażowaniu" pani dyrektor rozpoczął się powolny proces upad...

Upadek???? Ja uwazam ze firma jest w swietnej kondycji. Rozwija sie to widać golym okiem. O ile wiem płaci na czas i dostawcom i pracownikom. A Pani Agnieszka ...zwykły pracownik :))), ale fakt ma jaja! Których brakuje niejednemu facetowi! Nie zazdroszczę jej..a raczej współczuje szarpania sie z ludźmi i nie tylko..sądzę ze az tak jak tu piszą to dobrze nie ma!!!!

Agnieszka

@Gosia to bardzo dobrze, że jesteś zadowolona. Jakie stanowisko piastujesz? Możesz napisać kilka słów więcej o pozytywnych stronach pracy w Kabako-Gruppe? Z czego jesteś jeszcze zadowolona?

Agnieszka

@Jaro przypominam o zamieszczaniu komentarzy na temat Kabako-Gruppe, a nie na temat poszczególnych pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gosia

Niem wiem kim jesteś.Piszesz totalne głupoty.Ja jestem zadowolona.Kierownictwo jest w porządku.

Agnieszka

@Do.. to znowuja proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy bez wulgaryzmów.

Robotnik

Firma może się rozwija Ale o pracownika nie dba. Ludzi tu ma się za nic. Prezes I dyrektor to dobrzy ludzie I szkoda że nie reagują jak ta prymitywna pseudo dyrektor pomiata ludźmi... może w końcu prezes przyjrzy na oczy i tej durnej baby się pozbędziemy..oby jak najszybciej! Bo porządni ludzie przez nią odeszli z pracy..I inni też odejdą.

no-name

nie oceniaj ludzi swoją miarą

Hehe

jako firma patrząc na jej obroty i stopień rozwoju śmiem twierdzić ze w powiecie opolskim napewno są milsi szefowie kierownicy i wogole wszytko może być lepsze ale nic tak nie poszło do przodu jak mleczarnia i Kabako w Opolu te 2 firmy są liderami i troszkę wody w Wiśle upłynie zanim to się zmieni

To ja

Hehe przeczytaj sobie wcześniejsze wpisy i pomysl czy sam nie jesteś upośledzony heheh .. Co do pracowników w Kabako pracują teraz super ludzie nareszcie każdy jest zadowolony nikt się nie wywyższa wszyscy są szczęśliwi a firma rozwija się Hmm chyba każdy widzi jak się rozwija ,,,,

Capitol

Z tego co wiem to Kabako kupiło jakaś mała chłodnie u bliskich sąsiadów która teraz potężnie zbroja następnie wiadomo ......

isek

TO ZALEZY OD CIEBIE ILE WUROBISZ BO JAK ZROBISZ PLAN TO MASZ JAKAS PROWIZJE TAK JEST W KAŻDEJ BRANZY

Zwolniony i wdzieczny

Znowu to samo. Mobing i kumoterstwo. Dorwlalo sie buractwo do wladzy i szarych pracownikow maja za glupkow. Noe jeden inteligentniejszy od funcyjnych i nie wchodzi w zadne romanse czy intrygi kryjac wlasna niezaradnosc i brak kompetencji i to wszystko za minimum w czasie pracy maximum na zimnie bez ustawowych wymogow dla pracy w chlodnictwie. Pozdrawiam srodkowym palcem kierownika i jego kochanke !

A.L

Zarobki marne, pracujesz od poniedziałku do piątku po 8/10 h i jedna przerwa na to 20min, temperatura minusowa

nik
@A.L 29.09.2016 14:24
Zarobki marne, pracujesz od poniedziałku do piątku po 8/10 h i jedna przerwa na to 20min, temperatura minusowa...

30 minut oficjalnie i jeszcze każdy wychodzi ile chce do kibla i nikt się nie przypiedala poki co wiec mordy w kubeł..jak komuś żle niech poszuka sobie lepszego zajecia

A.L

Isek wydaje mi się, że nie pracujesz w tej firmie skoro uważasz że tam jest tak cudownie, ludzie są znizeni do poziomu najgorszego śmiecia, mobbing i robienie z człowieka robota no wiadomo dzięki komu ale nowobogaccy tak mają ( oczywiście nie mówię o prezesostwie bo fajni ludzie tylko nawet o większości nie wiedza co ta osoba wyprawia i jak prowadzi ich firmę do bankructwa)

anonim

(usunięte przez administratora)

Izaura

Wiekszosc osob wypowiada sie negatywnie wiec masz juz odpowiedz. Pojedyncze pozytywne wpisy to prawdopodobnie sama zainteresowana

Ms. G.

Max wytłumacz mi proszę czy poczucie obowiązku prowadzi do braku szacunku do drugiej osoby? Nie wiedzialam, że działa to w taki sposób.

Max

Czy tutaj sa same zazdrosne osoby? Czy wy nie zdajecie sobie sprawy jaka to odpowiedzialnosc na tej kobiecie jest. Wszedzie tylko hejterzy.

Alicja

Też się nad tym zawsze zastanawiam. Pan Prezes to miły i pozytywny człowiek, z duszą do ludzi i zastanawia mnie dlaczego ma obok siebie kogoś kto doprowadza jego dobytek do ruiny. Mam nadzieję, że przejrza na oczy.

życzliwy
@Alicja 24.09.2016 17:47
Też się nad tym zawsze zastanawiam. Pan Prezes to miły i pozytywny człowiek, z duszą do ludzi i zastanawia mnie dlaczego ma obo...

Dokładnie masz rację. Prezes jest osobą raczej w porządku choć czasem bezpośrednią. Typowy prawdziwy biznesmen . Dlatego dziwi źe pozwala na to aby dyrektor po cichu powoli doprowadzała jego firmę ku degradacji.

Gość.
@Alicja 24.09.2016 17:47
Też się nad tym zawsze zastanawiam. Pan Prezes to miły i pozytywny człowiek, z duszą do ludzi i zastanawia mnie dlaczego ma obo...

Ja tam niepracuje. Ale przecież to jest oczywiste. On ja tam postawił poto aby robiła co robi. Ona kręci bata i pogania roboli.

życzliwy

Firma kieruje pseuo pani dyrektor. Karierowiczka której słoma wystaje z butów. Dorwała się do władzy jak świnia do koryta. Za nic ma pracowników oraz przepisy kodeksu pracy. Czy nikt z szefostwa nie widzi jej ignorancj?

Pawel W.

Zatrudnij sie jako podstawowy pracownik a przekonasz sie kto wydaje chore polecenia i co znaczy sitwa miedzy kierownictwem. A nie gadasz o czyms o czym nie masz pojecia.

Pawel W.

Zatrudnij sie jako podstawowy pracownik a przekonasz sie kto wydaje chore polecenia i co znaczy sitwa miedzy kierownictwem. A nie gadasz o czyms o czym nie masz pojecia.

laneboy

Praca byłaby całkiem spoko, bo super ludzie są na zmianie szczególnie u Rafała. Cały urok psuje dyrektorka, która pomiata ludźmi jak śmieciami. Kiedyś z jednej zmiany przyszło 5 osób (w niedzielę). Agnieszka się wkurzyła i w następnym tygodniu cała zmiana pracowała po 10h.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pawel W.

Tak na przychodzilo wiele nowych osob az wiezniowie rezygnuja z pracy a maja jako jedyni w firmie posilki regenerujacyjne za niska temperature . Juz nie wspomonajac o podwyżkach. .kto donosi ten ma . Sitwa jak byla jest nadal a 15 08 do roboty woly bo jak nie to za brame .

kulfon

pani dyrektor intensywnie myśli o pracownikach.Sezon za pasem.Wszędzie w chłodniach były podwyżki,a w Kabako wciąż niezmiennie 8 zł/godz.Przypominam,że od września tego roku wchodzi w życie ustawa regulująca płacę minimalną na umowę-zlecenie na poziomie 12 zł/godz.Jakie mechanizmy muszą zostać uruchomione,żeby to się stało w Kabako?No,a poza tym,mechanicy szwędają się i chowają po kątach.:)

gość

okazuje się,że pracownikom najbardziej potrzebna była wóda.Zamiast podwyżki,szefowstwo zorganizowało imprezę zakrapianą alkoholem.Ciekawe,że na podwyżki ich nie stać ,a na to to owszem,kasa jest.Ale co tam,pojedli,popili,to zapieprzać teraz po dziesięć godzin.Do następnej imprezy.

ladny

ta zmiana pana g jest taka a nie inna bo sam pan g z swoja służąca do tego doprowadzili . dosc nie mily i nie wychowany osobnik nie szanujacy nikogo z

anonim

(usunięte przez administratora)

praconwik

Z tego co wiem, to tam ciągle kogoś przyjmują. Pan Prezes bardzo fajny człowiek, ugodowy i potrafi "iść na rękę " kiedy jest taka potrzeba. Co do reszty to różnie kierownicy nie tacy źli jak o nich mówią, ale pracownicy niestety zawistni i wścibscy, szczególnie na zmianie Galanta, także inną zmianę proponuję. Plotkują, obmawiają za Twoimi plecami udają miłych a o każdym wiedzą co powiedzieć. Stawka normalna, praca jak to na chłodni trzeba się przyzwyczaić do temperatury i wykonywać swoje obowiązki. Płacą w terminie. to Tyle w temacie.

Ktoś

Tak . Ta ruda gnide i jego krabowa kochaneczke. ....dalej robią co chcą i dalej wmawiają pani dyrektor kłamstwa

julka

Dostalam batonika dzis, mam na batona całą noc:-)

jeniec

Najlepszy obóz pracy w województwie, polecam serdecznie

Kowal

Co wy chcecie ? Najlepsza firma w lubelskim ! Umowy na stałe na wejściu . Ciepłe posiłki . Termosy z kawą . Dodatki za temperaturę poniżej 10 stopni . Nadgodziny płatne 100% . Za pracę w niedziele płatne 100% plus premia . Można wyjść w każdej chwili i się rozgrzać. Mile kierownictwo . Każdy szanuje się na wzajem i każdy każdemu pomaga . Firma jakich nie ma wiele . ..... / tyle z bajek /

ktos

Najlepiej to kupić troszkę maszyn zwolnić połowę co pracuje i bedzie spokój nie będą kraść pisać glupot i chować się po kiblach życzę tego prezesowi żeby gnida pogonil jak najszybciej bo ciągle parę się tu pałęta

damian

Najlepszy zakład pracy w powiecie polecam

jedna

Rozumiem że masz niepodważalne dowody na poparcie swojej opinii ,bo przecież nikogo bezpodstawnie byś nie oskarżyła,a może już w krew wam weszło oczernianie innych,tu się pisze opinie o pracodawcy a nie o kolegach z pracy.

to pewne

Jedna dopiero zaczęła pracę a zwalniają innych i to ona tak pisze i dzwoni na przerwie i nigdy nie narzeka tylko się śmieje. Bardzo lubi towarzystwo i jest wszędzie. I na dodatek ma jakieś "swojsko" brzmiące nazwisko.

Mila

Kreta ? ...4 krety ...!!! Jedna łazi za kierownikiem I aby planują kogo zwolnić . 2 chowa się w kiblu i pisze smsy do biura kto pracuje a kto siedzi a kto pierdzi. .3 dzwoni co dwa dni bo musi bo jest uzależniona . 4 donosi bo lubi mieć premie ...

Zostaw opinię o Kabako-Gruppe - Zakrzów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabako-Gruppe