Cetel Serwis

• Lemierzyce
  • Zaszczytowo
  • Karkoszów

3. Opinie o pracodawcach Głuchowo
  5. Opinie o Cetel Serwis Sp. z o.o.

Opinie o Cetel Serwis Głuchowo

Nie przegap nowości o Cetel Serwis Sp. z o.o.!

08.05.2026 10:20

Cetel Serwis to firma specjalizująca się w sprzedaży materiałów i rozwiązań dla branży instalacyjnej. Obsługujemy klientów indywidualnych, instalatorów, firmy wykonawcze oraz partnerów biznesowych, dostarczając sprawdzone produkty z zakresu instalacji wodnych, kanalizacyjnych i gazowych.
    Stawiamy na profesjonalną obsługę, terminowość oraz partnerskie relacje – zarówno z klientami, jak i pracownikami oraz kontrahentami.
    Dlaczego warto u nas pracować?
    W Cetel Serwis cenimy zaangażowanie, uczciwość i dobrą atmosferę pracy. Tworzymy zespół ludzi, którzy wspólnie rozwijają firmę i wspierają się na co dzień.
    Oferujemy:

• stabilne zatrudnienie w rozwijającej się firmie,

• przyjazną atmosferę i wsparcie zespołu,

• możliwość zdobywania wiedzy technicznej i rozwoju zawodowego,

• współpracę z doświadczonymi specjalistami branży instalacyjnej,

• nowoczesne podejście do obsługi klienta i sprzedaży,

• realny wpływ na rozwój firmy i własne stanowisko pracy.

Szukamy osób odpowiedzialnych, komunikatywnych i nastawionych na współpracę - doświadczenie w branży instalacyjnej będzie dodatkowym atutem.
    Dlaczego warto z nami współpracować?
    Jako partner biznesowy możesz liczyć na:

• szeroki asortyment produktów instalacyjnych,

• fachowe doradztwo techniczne,

• terminową realizację zamówień,

• indywidualne podejście do klienta,

• rzetelną i długofalową współpracę,

• sprawdzone rozwiązania dla inwestycji i instalacji.

Budujemy relacje oparte na zaufaniu, jakości i profesjonalizmie. Naszym celem jest wspólny rozwój oraz dostarczanie klientom najlepszych rozwiązań dla branży wodno-kanalizacyjnej i gazowej.

10.03.2026 04:12

Niestety nie mogę polecić pracy w tej firmie. Atmosfera jest bardzo słaba, a pracownicy nie mają poczucia stabilności zatrudnienia. Często dochodzi do sytuacji, w których ludzie są zwalniani z dnia na dzień, bez wcześniejszych rozmów czy realnej próby rozwiązania problemów. Rotacja pracowników jest bardzo duża. Wiele osób odchodzi po krótkim czasie albo zostaje zwolnionych, co pokazuje, że firma nie potrafi utrzymać pracowników ani stworzyć normalnych warunków pracy. Dodatkowo komunikacja ze strony przełożonych jest słaba, a pracownicy często czują się traktowani przedmiotowo. Zamiast wsparcia pojawia się presja i brak szacunku. Zdecydowanie nie polecam tego miejsca osobom, które szukają stabilnej pracy i normalnej atmosfery.

11.03.2026 16:12

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Każdy komentarz jest dla nas ważny i traktujemy go jako okazję do przyjrzenia się funkcjonowaniu firmy z perspektywy pracowników. Jest nam przykro czytać, że Twoje doświadczenia były tak negatywne. Opisane przez Ciebie sytuacje nie są standardem, do którego dążymy. Jeśli chciałbyś podzielić się dodatkowymi szczegółami, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu - pomoże nam to lepiej zrozumieć sytuację i wyciągnąć odpowiednie wnioski. Dziękujemy za opinię i życzymy powodzenia w dalszej karierze zawodowej.

31.10.2025 02:17

Kiedyś było można zarobić, nadgodziny plus soboty a teraz wszystko ograniczyli , jak zrobisz więcej nadgodzin to zamiast docenić to oni ucinają premię.
    #Magazynier

31.10.2025 16:10

Dziękujemy za informację zwrotną, choć wątpię czy aktualną ponieważ pracujących sobót nie mamy już od ponad 2 lat.

09.03.2024 00:33

Wiadomo aby zarobić czasami trzeba się narobić, natomiast pracując i robić swoje zadania powinni docenić pracownika. Od dawna nie dostałem podwyżki.... kiedyś były możliwe nadgodziny, pracujące soboty I można było sobie fajnie dorobić do pensji. W tym roku to zlikwidowali.... można max 13 nadgodzin w miesiącu, i soboty też odeszły. Za taką pracę jest bardzo słabe wynagrodzenie, juz parę kumpli odeszło ja niedługo też bo nie ma przyszłości w tej firmie . Zamiast być coraz lepiej to wręcz odwrotnie, z mc na mc i z roku na rok coraz mniejsze wypłaty

28.03.2022 14:28

Pracodawca dba o dobro pracownika, docenia, dzieli się swoją wiedzą, a co najważniejsze tworzy fajną, luźną atmosferę. Zapewnia dobre warunki pracy, pod kątem organizacyjnym. Dzięki firmie Cetel rozwinęłam swoje dotychczasowe umiejętności i doszkoliłam z dziedzin z którymi nie byłam wcześniej związana. Polecam Wszystkim tym, którym dynamizm nie jest straszny.

04.05.2022 08:44

W firmie mamy dostęp do cyklicznych szkoleń branżowych, dzięki którym lepiej poznajemy asortyment, który sprzedajemy. Dodatkowo odbywają się indywidualne i grupowe kursy wynikające ze spontanicznych potrzeb pracowników. Pracodawca umożliwia podnoszenie kwalifikacji w różnych obszarach np. kurs języka angielskiego, szkolenie z Excela czy rozwijanie kompetencji miękkich. Wszystko zależy od aktualnego zapotrzebowania pracowników.

16.05.2022 13:35

Są to indywidualne kwestie. Osobiście uważam, że dzięki pracy stacjonarnej się integrujemy. Mamy możliwość jedzenia wspólnych posiłków i budowania razem fajnej atmosfery.
    Fachowiec

21.10.2021 08:13

Potwierdzam firma malo profesjonalna,brak terminowych realizacji faktury za wykonane prace, trzeba się prosić o swoje pieniądze.
    Lukasz

06.10.2021 18:58

Nie polecam problemy z terminową realizacja zobowiązań

Kontakt - Cetel Serwis Sp. z o.o.

Komornicka 16 62-052 Głuchowo

KRS:0000102015

Branża główna: Motocykle i jednoślady
    Damian

24.05.2021 17:32

Wiecie może jaką Firma ma wizję na ten rok? Zamierza się rozwijać?
    albek

14.07.2021 18:38

:))))
    Pracuś

26.03.2021 17:11

Nie polecam, firma zwalnia z dnia na dzień, bez podania informacji zwrotnej. Podczas zatrudnienia stwarzają mile wrażenia... Potem jest tylko gorzej. Prezesi sami się nie potrafią dogadać, większość pracowników to rodzina.... układy i układziki...
    Frajtag

05.09.2018 22:34

Nie polecam do współpracy. Ładna gatka rzeczywistość tragiczna. Obiecanki cacanki
    Fachowiec

27.05.2016 00:26

Pracuje od ponad pół roku, miła atmosfera i sympatyczny dynamicznie rozwijający się zespół.
    Oldboy

13.09.2016 22:37

Ciekawe czy to napisał nowy specjalista od marketingu ;) Firma pełna układów, zajmująca się typowymi robotami ziemnymi=kopanie rowów itp. Firma nie jest zła, ale osobie z zewnątrz ciężko ogarnąć panującą atmosfere.
    Kris

15.12.2015 23:01

Byłem 2 dni na "próbie". Zapłacili mi za 2 dni tak jak było ustalone. Nie dostałem pracy ale nie mam pretensji.
    elektro

07.12.2015 19:31

Pójdziesz jak idiota na dzień/dwa posprzątać magazyn i powiedzą Ci że mamy jeszcze innych kandydatów i się "odezwiemy" Firma dno i robienie z ludzi idiotów. Nie polecam!!!
    admin

10.10.2015 15:40

Cześć wszystkim! Macie jakieś informacje odnośnie firmy Cetel Serwis Sp. z o.o., które byłyby istotne dla osób szukających nowej pracy? Podzielcie się swoją opinią!

Zostaw merytoryczną opinię o Cetel Serwis Sp. z o.o.