Grupa Accata Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 70 ocen.

Opinie o Grupa Accata Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Accata Sp. z o.o.

poleć mi coś
użytkownik zarejestrowany

umowa zlecenie...hmmm wszystkiego sa dobre i złe strony, jak dla studenta umnnowa zlecenie jest okej

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

złota

No tak dobrze to nie ma...na umowę o pracę zatrudnieni są tylko Ci wyżej, kelnerzy i barmani umowa zlecenie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ruda

Pensja okej, pewnie zawsze mogłaby być większa. Pieniądze zawsze są na czas, a nawet dzień wcześniej. To jest ich duży plus.

lula

190h co to jest na gastronomię?! Pracowałam i po 300h w innych firmach..widzę że niektórzy to najlepiej chcieliby zarabiać krocie a"pracować" jak najmniej... Proponuję zmienić branżę bo w gastro lenie nie są mile widziani. Pozdrawiam.

prawda

Potrzebujesz pracy i się jej nie boisz - możesz śmiało aplikować. Praktycznie każdy kto ma trochę oleju w głowie dostanie swoją szanse. Jak ją wykorzystasz, zależy od Ciebie. Możesz pracować jak cicha mysz i się nie wychylać, a możesz zgłaszać się do różnych prac i zostaniesz w końcu doceniony. Po co to gadanie, kto z kim, gdzie, dlaczego. Chcesz pracować, czy plotkować? Są pewne standardy, których trzeba się po prostu trzymać. Oczywiście przyznaję, że jest kilka nieodpowiednich osób w firmie, ale wyliczysz ich na palcach jednej ręki. Pozdrawiam :) ps. Prośby grafikowe są uwzględniane, za pieniądze z wypłaty wyżyjesz - o ile będziesz pracować jakieś 190h.

jazzB
@prawda 08.05.2015, 12:41
Potrzebujesz pracy i się jej nie boisz - możesz śmiało aplikować. Praktycznie każdy kto ma trochę oleju w głowie dostanie swoją...

Powiadasz po co to gadanie, kto,z kim, gdzie, dlaczego...to odpowiem: bo tak się dzieje i to psuje atmosferę w firmie,pracę. Osoby które łączyło,bądź łączy to "coś" z Panem Prezesem są traktowani znacznie lepiej, nawet jeśli pracują słabo, mają wiele ulgowych taryf pomimo licznych wpadek. Standardy są wszędzie i wszędzie powinni być doceniani pracownicy którzy się wykazują, ale chyba standardem w tej firmie jest wchodzenie z Prezesem do łóżka żeby mieć lepiej i wtedy jest się docenianym nawet jeśli jest się leniem.

typ

Brak profesjonalizmu niestety kładzie się cieniem na tej firmie i dotyczy zarówno prezesa jak i podwładnych. Dużym problemem jest ciągła rotacja pracowników, stanowiska menedżerski obsadzane osobami, które nie maja pojęcia o pracy z klientem. Prezes, który chyba nie zdaje sobie sprawy, że jego dziwne zachowania widza wszyscy. Nie ma ty miejsca dla wykształconych, kulturalnych i ambitnych.

pracownik

Zgadzam się z przedmówcami!! Nic dodać,nic ująć!!!

O czym mowa

Czytam sobie te wpisy i szczerze mówiąc: żal- dziwi mnie to że administratorzy wogóle publikują takie teksty - dyskusja toczy sie od ponad roku na tematy nie związane z firmą jako oceną pracodawcy. Chyba patrząc na Firmę powinno się wziąć pod uwagę: umowę , wypłacalność na czas pensji i godziny pracy. Z tego co wiem o tej firmie - pensje są wypłacane na czas, pracownicy mają normalne umowy i temat sie zamyka. O czym tutaj dyskusja ??? Ludzie !!!!! Kto z kim śpi? kto Komu co robi? po co to ? Skąd tyle jadu ? Kto Wam dałprawo oceny innych ludz???? czytając te wszystkie posty nie dowiedziałam sie niczego konkretnego - co do firmy jako pracodawcy - a czytam jakieś żale zfrustrowanych ludzi. Macie pretensje ze ktoś jeździ na wycieczki ??? Zarabiasz kup sobie - wycieczkę - nie stać Cię na zagranice - jedz pod namiot ? Zazdrościsz Prezesowi ze go stać ? Załóż własna firmę - miej swoj pomysł na biznes i ruszaj w świat ? Kto komu broni ? Moj pracodawca jeździ Poorsche ? Czy ja za to na niego pluję ? Nie ? Miał pomysł zrobił biznes i ma - ja pracuje mam rower i cieszę sie ze mam prace. opanujcie sie ludzie - a jeżeli chcecie poczytać jak pracodawcy złe traktują ludzi wejdzcie na czarna listę pracodawców - zobaczycie jak źle traktowqni sa pracownicy - bo czytajci wasze bzdury można tylko wywnioskować ze żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wam Wszystkim ściska ze w odpowiednim momencie życia nie mieliście pomysłu na własny biznes i tu cały pies pogrzebany Apeluje do administratora by wczytał sie w ten cały obraźliwy wątek i usunął go zanim ktoś mu sie do(usunięte przez administratora)dobierze za. Brak nadzoru nad tym burdelem !!!!!

Grzegorz

A tak w ogole to g...o kogo powinno interesowc kto z kim sypia a ogolenie to za robote byscie sie wzieli a nie za wypisywanie na Prezesa glupot ktora sam nie prawda i oczernianie Czlowieka ktory dal wam prace w momecie kiedy nie potrafiliscie noc i zadna inna firna nie dala by wam pracy bez doswiaczczenia a tak w ogole to sie p......... pozdrawiam i Wesołych Świąt

Grzegorz

Pracowałem w tej firmie ponad 3 lata i jak czytam te brednie to mi sie noz w kieszeni otwiera . A Ci którzy oczerniaja pana Prezesa to chyba go nie znaja do konca albo nie potrafili nic wniesc do tej firmy albo nie chcialo im sie w ogole pracowac ja uwazam ze pan Prezaes to najrasadniejsza i chyba najbardziej uczciwa osoba w tej firmie tym bktórym sie nie udalo tam popracowac dłużej to wlasnie wypisuja takie glupoty bo mysleli ze beda dostawac kase za plaenie papieroskow za arcco albo w osadzie na ogrodzie . Oczerniacie pracodawce ktory dal wam prace i mozliwosci rozwiniecia sie ale jak ktos byl leniem i nie chcial dazyc do celu to teraz pisze najgorsze uwazam ze Arco to bardzo dobra i pozadana firma dla osob które chca do czegosc dojsc . Jedyna firma gastronomiczna w ktorej dostalem umowe o prace i wyszystkie socjale ktore mi sie nalezaly i wyplata zawsze na czas 10-ty w tej firmie to byla swietosc i kasa wiec nie wypisujcie takich glupot bo to zalosne a Ci co to wypisuja na pewno sie ch......o czuja ze swoim sumieniem

Marta

To co tu przeczytałam jest słabe. Myślałam że chcę pracować w tej firmie ale teraz to już nie chcę Nie mamamiaru być traktowana jak g… i uczestniczyć w tym cyrku Dziękuję za pozytywne i negatywne uwagi.

Rozsądny

Podsumowanie: W Accata jest się rzucanym na głęboką wodę. Jeśli jesteś kiepski nie radzisz sobie. Jeśli jesteś dobry dostajesz szansę rozwoju i jesteś doceniany jak nigdzie indziej. Ci co sobie nie poradzą wypisują później w.w. bzdury np. beznadziejny styl zarządzania, chora atmosfera, donosicielstwo itp. O tych, którzy są dobrzy słabeusze piszą: daj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] donoszą, dostają prezenciki. Wesołych Świąt.

anonim

(usunięte przez administratora)

postronny obserwator

Nietrudno zgadnąć kim jesteś, ha ha ha!!! Szkoda, że swoje frustracje za osobistą życiową porażkę wyładowujesz na ludziach, którzy nie mają z tym nic wspólnego oczerniając ich (tzn. próbując oczerniać) publicznie i w dodatku anonimowo. I kto tu jest chory?

znafca
@postronny obserwator 02.04.2015, 00:01
Nietrudno zgadnąć kim jesteś, ha ha ha!!! Szkoda, że swoje frustracje za osobistą życiową porażkę wyładowujesz na ludziach, któ...

Nikt nie jest ślepy i widział i wciąż widzi co się dzieje w firmie, a i z wyjazdów dyrektorów przecieki też były, są i będą. Dlatego nie mam pojęcia dlaczego uważasz, że " ...swoje frustracje za osobistą życiową porażkę wyładowujesz na ludziach, którzy nie mają z tym nic wspólnego oczerniając ich... " skoro to nie moja sprawa. Fakty są jednak niewygodne i nie spodziewam się akceptacji ich ze strony zainteresowanych. Trudno się mówi i działamy dalej w tym kieracie. Z kim macie do czynienia jednak się nie dowiecie.

Kelner

Zgadzam się z przedmówcą. Może i góra ma dobrze, za to wszystko odbija się na pracownikach z dołu.

Goda

W każdym wpisie jest jakaś prawda. Cóż wszyscy którzy są wyżej będą pisać jak cudownie im się pracuje i będą bronić firmy. Wyjazdy długi temat- oczywiście są dla tych co zasłużą...a czy pracownicy niższego szczebla nie zasługują na taki wyjazd? W tej firmie nie. Chociaż może by nie chcieli uczestniczyć w takim wyjeździe z Prezesem, Panią Prezes, dyrektorami różnych stanowisk czy szefem kuchni ale zadowoleni byli by z dobrej premii. Ale niestety góra się bawi a inni muszą pracować i jeszcze płacić za stłuczone szkło, talerze. Marne stawki godzinowe i marne serwisy z imprez na które trzeba czekać i czekać. Rozliczenie baru jak w aptece. Więc drogie Panie Wam pracuje się dobrze i nie wątpię w to...ale zapytajcie pracujących kelnerów,barmanów,serwis bowlingu, sprzątający i innych jak czują się jak GÓRA jedzie na tak drogie wyjazdy za pieniądze firmowe.

Adel

Pracowałam kilka lat temu w arco. Zmieniłam pracę bo chciałam pracować bliżej domu, ale niestety okazało się,że w nowej pracy jest tysiąc razy gorzej. Nie wypłacali regularnie kasy i nikogo nie obchodziło ze musze np. iść do szkoły. Zero elastyczności i wtedy przypomnialam sobie o prośbach grafikowych z arco i dotarło do mnie, że odejście z arco było wielkim błędem. Pan Prezes dał mi szansę i pozwolił wrócić. Pan Prezes to człowiek z sercem na dłoni. Później pracowałam jeszcze dwa lata i było naprawdę OK. Dzięki wyrozumiałości Szefostwa skończyłam studia i pracuję traz w swoim zawodzie. Wspominam pracę tam bardzo dobrze.Żadnych takich dziwnych rzeczy jak tu piszecie nie ma. To zwyczajne kłamstwa.

iwo
@Adel 04.12.2014, 22:56
Pracowałam kilka lat temu w arco. Zmieniłam pracę bo chciałam pracować bliżej domu, ale niestety okazało się,że w nowej pracy j...

Droga Adel-oczywiście co do próśb grafikowych w większości są spełniane,jeśli by tak nie było żaden student by nie pracował. Firma chyba wie że jeśli zatrudnia studentów wolne musi dać. Jest to ważne owszem ale zaraz przez takie podejście firma nie jest cudowna.Firma owszem potwierdzam jest wypłacalna ale jeśli chodzi o pensję podstawową. Ale są jeszcze serwisy o których można powiedzieć dużo. Co do powrotów to głównie decyduje manager,od kiedy Pan Prezes tak czynnie bierze udział w rekrutacji kelnerów...jak nie wie jak kto się nazywa. Dziwne rzeczy są ale może Ty o tym nie wiesz albo piszesz tak bo jesteś ze strony pana P.

anonim

(usunięte przez administratora)

B.

Twoje myślenie jest takie... proste.

Z.

Fantastycznie, że niektórzy są zadowoleni. Szkoda tylko, że główny powód zadowolenia mógłby się szybko zamienić w rozczarowanie, gdyż dotyczy on niejednej Pani. Ale powszechnie wiadomo, że łatwiej zamiatać pewne sprawy pod dywan i udawać specjalistę, tylko od czego? A broniąc kogoś tak samo jak oskarżając go trzeba dużo o nim wiedzieć, inaczej z siebie samego można błazna zrobić.I o jakim Ty mówisz wizerunku?

Były niestety pracownik

Nieprawda, bo w tamtym roku na wyjeździe na drugim końcu świata był cukiernik.

iwo
@Były niestety pracownik 04.12.2014, 17:25
Nieprawda, bo w tamtym roku na wyjeździe na drugim końcu świata był cukiernik.

No to chyba jeden jedyny wyjątek że był cukiernik.

iwo

Wnioski że ktoś pisze a nie spełnia się zawodowo zachowajcie dla siebie,właśnie nie pracując w tej firmie dopiero człowiek czuje że to co robi ma sens. Porozmawiać to chcecie ale tylko po to żeby wyciągnąć info kto to pisze bo co możesz dobrego powiedzieć na firmę jak jej nie znasz.Każdy kto pracował czy pracuje wie jak jest tylko ludzie nie potrafią mówić o tym i pracują w miejscu w którym psychicznie się męczą,nie fizycznie bo człowiek pracując w gastronomii nie ma lekko ale wie na co się decyduje i nie boi się pracy. Chce pracować i robi to najlepiej jak potrafi. Ważna jest atmosfera,podejście szefów. A w tej firmie szczególnie brakuje tego.

check
@iwo 30.11.2014, 21:42
Wnioski że ktoś pisze a nie spełnia się zawodowo zachowajcie dla siebie,właśnie nie pracując w tej firmie dopiero człowiek czuj...

Argumentacja godna dziecka z piaskownicy. Nie masz pojęcia jak być powinno i wynika to najprawdopodobniej z twoich ograniczeń.

Ania

Ludzie, jesteśmy w pracy a nie w piaskownicy. Niech każdy zajmie się swoimi obowiązkami a nie knuciem intryg. Skoro macie na to czas to czemu brakuje Wam go na rzetelne wykonywanie obowiązków i pomoc w umocnieniu pozycji firmy. Nie zapominajcie, że wszyscy pracujemy na jej wizerunek. Miejcie na uwadze również fakt, że każdy odpowiada za siebie i może się w każdej chwili zwolnić skoro jest tu tak okropnie.

Agnieszka

Pracuję jako Dyrektor w firmie Accata od ponad 15 lat i jestem baaardzo zadowolona. Zawdzięczam wiele mojej firmie. Arco jest dla mnie ważnym miejscem, w którym zdobyłam większość swojego zawodowego doświadczenia. Moja praca jest doceniana przez Pana Prezesa i Panią Prezes, których darzę dużym szacunkiem. Jestem też bardzo zżyta z moimi Pracownikami, którzy pracują w moim zespole po dobrych kilka a nawet kilkanaście lat. Polecam pracę tutaj wszystkim osobom pracowitym, dobrym merytorycznie, kreatywnym, z inicjatywą i chcącym rozwijać się realizując niezliczone ciekawe projekty, którymi firma może się poszczycić:) Odradzam pracę w Accata osobom, które nie mają wiedzy, są "leniwe", nie potrafią lub nie chcą wnieść nic od siebie i się zaangażować, reprezentują postawę roszczeniową i niezadowolenie ze wszystkiego:(

Kasia M.

Moi drodzy, po co te nerwy i oszczerstwa... Wiele osób pracuje tu od lat, rozwija się i realizuje ciekawe projekty. Ci, którzy mają co robić, a praca jest ich pasją - nie przesiadują w internecie i nie tracą energii na pisanie bezsensownych komentarzy, bo to tylko strata czasu. Z całego serca życzę Wam wszystkim, żebyście znaleźli zajęcie lepsze i bardziej rozwijające niż odświeżanie wątku o firmie Accata na GoWork.pl i robienie wszystkiego, żeby zaszkodzić wizerunkowi tej firmy:) Żebyście się spełniali zawodowo i nie musieli się dowartościowywać anonimowym obrażaniem innych w internecie. Dobrej energii, moi drodzy! A jeśli ktoś ma konkretne zarzuty wobec Accaty, to ja bardzo chętnie porozmawiam, ale nie anonimowo. Ktoś, kto jest pewien swoich racji i posiada dowody na stawiane tezy, z pewnością będzie miał też odwagę na podpisanie się imieniem i nazwiskiem :) Pozdrawiam ciepło:)

Obcy

Czytam, czytam i życzę Panu P., aby więcej nie trafili mu się tacy pracownicy, jak ewcia@iwo@halina@józek@halinka@aguś. Dobrze, że was już nie ma w tej firmie, realizujecie się u kogoś innego – już współczuję nowemu pracodawcy.

iwo
@Obcy 26.11.2014, 00:47
Czytam, czytam i życzę Panu P., aby więcej nie trafili mu się tacy pracownicy, jak ewcia@iwo@halina@józek@halinka@aguś. Dobrze,...

Nie musisz współczuć współczuj sobie bo tam pracujesz.Boli że takie opinie są i niestety dużo prawdy w tym jest.Zacznijcie normalnie pracować i traktować ludzi to nie będziecie mieć takich wpisów.

Kasia M.

Pracuję w tej firmie i czytając niektóre komentarze, śmieję się w głos :) Ile trzeba mieć w sobie jadu, zawiści, frustracji, żeby wypisywać takie bzdury? Accata dała mi możliwość rozwoju i pozwoliła rozwinąć skrzydła - z całą pewnością nie jest to miejsce dla leniów, bo takich długo się tu nie trzyma. Ale jeśli ktoś chce pracować i robić fajne rzeczy, szefostwo naprawdę daje na to szansę. Co do opinii nt. Pana Prezesa... No comments:) Każdy, kto go zna, wie, że to jakieś brednie.

iwo
@Kasia M. 25.11.2014, 14:10
Pracuję w tej firmie i czytając niektóre komentarze, śmieję się w głos :) Ile trzeba mieć w sobie jadu, zawiści, frustracji, że...

To nie bzdury (usunięte przez administratora).,nie trzeba mieć w sobie zawiści żeby pisać takie rzeczy,niestety taka jest prawda jak w postach.Nie trzyma się w tej firmie długo dyrektorów ale głównie nie z powodu lenistwa. Zatrudniając na stanowisko dyrektora ludzie mają predyspozycje,doświadczenie dlatego chyba Accata zatrudnia wybrane osoby.A nie pracują bo nikt skrzydeł tam nie rozwinie jak to Ty piszesz.Dużo osób zna Prezesa no i oczywiście mogę powiedzieć "No comments" ale z tego powodu że robi sam złą reputację swojej firmie i szkoda pisać o takim Prezesie.Mógłbym wiele napisać o tym panu...Ale tak czy inaczej Kasiu M. życzę powodzenia i sukcesów w firmie Accata,dobrze że jesteś zadowolona z pracy i byle w Twoim przypadku trwało to długo.

Ewka

Wszystko co zostało zapisane powyżej jest faktem. Z faktami się nie dyskutuje. A komentarze powyższe stanowią bogate źródło opinii o pracy w tej firmie, zwłaszcza dla nieświadomych kobiet.

Ruda

Mieszam bo ma to ścisły związek z tymi wpisami. A co do plotek to rodzą się z zawiści i zazdrości.Strona Gowork ma służyć ludziom w celu uzyskania opinii o pracy w danej firmie a nie informacji kto z kim sypia.TK Dalej nie komentuję gdyż nie będę się zniżać do poziomu tej rozmowy.

Ruda

Mieszam bo ma to ścisły związek z tymi wpisami. A co do plotek to rodzą się z zawiści i zazdrości.Strona Gowork ma służyć ludziom w celu uzyskania opinii o pracy w danej firmie a nie informacji kto z kim sypia.TK Dalej nie komentuję gdyż nie będę się zniżać do poziomu tej rozmowy.

Ruda

Śmieszne rzeczy opowiadasz Halino.. Plotka rodzi plotkę i tylko Ci którzy nie spełnili swoich aspiracji zawodowych pozwalają sobie na te prymitywne wywody.

halina
@Ruda 19.11.2014, 15:24
Śmieszne rzeczy opowiadasz Halino.. Plotka rodzi plotkę i tylko Ci którzy nie spełnili swoich aspiracji zawodowych pozwalają so...

No tu się nie zgodzę Ruda.Często w plotkach jest wiele prawdy.Aspiracji zawodowych nie mieszaj w to co jest tu napisane.

Ruda

Czytam Wasze wypowiedzi pękam że śmiechu. (usunięte przez administratora) i jak siętam jeszcze nazwałaś skoro masz taką pewność że tak firma funkcjonuje to musiałaś się sama skusić jak piszesz na małe co nie co. Albo skusić się chciałaś tylko zabrakło zainteresowania. A tak poważnie to swoje chore wywody zatrzymaj dla siebie. Tak Cię ugryzło że już pracować nie możesz i wylewasz smutki na tej o to stronie..To jest dopiero żałosne.

halina
@Ruda 19.11.2014, 13:44
Czytam Wasze wypowiedzi pękam że śmiechu. (usunięte przez administratora) i jak siętam jeszcze nazwałaś skoro masz taką pewność...

Nie trzeba pracować żeby wiedzieć co tam się dzieje. Miasto jest małe.

Mariolcia

Dbając o dobro firmy, prezes, który nie reprezentuje jej godnie, ale szkodzi jej wizerunkowi, powinien ustąpić ze stanowiska.

Miś

Na pewno nie zasadnicze. Młody i profesjonalny?- nie sądzisz,że jedno wyklucza drugie. I dlaczego tylko młody? W tej firmie bardziej będziesz potrzebował psychicznego wsparcia. Podobnie jak poprzednicy - nie polecam.

Kasia

No tak, dół haruje, a góra ostro baluje!

BellaP
@Kasia 14.09.2014, 10:29
No tak, dół haruje, a góra ostro baluje!

Kasia- święte słowa- bardzo trafne okreslenie

Tola_Ola_Wiola

Potwierdzam poprzedniczkę. A podczas słynnego wyjazdu firmowego zarządu przychodził na chwilę do firmy ale często chory był....hmmmm....i głównie spożywał posiłki

BellaP

Najlepszym strzałem firmy jest pan Dyrektor-gej który jest tak odważny jak żaden do tej pory a jest ich w ciągu roku kilku.Nic nie robi,ściemę wali niezła. Lubi imprezki no i z poprzedniej pracy wyleciał za picie i rzucanie w gości kieliszkami razem ze swoją koleżanką managerem którą zatrudnił.Gdzie Wy macie oczy Państwo Prezesi???

Kelner

Nie polecam. Żadnych pochwał (chociaż robota była zawsze zrobiona), żadnego uszanowania ze strony pracodawcy dla pracowników, którzy pracowali tam latami ( a pracowali tam ze względu na dobrą współpracę miedzy sobą, żadnego rozwoju, stawki jak 5 lat temu. Ogólnie nie polecam.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Ania

z takim szefem, nie ma się czemu dziwić!

dame

widać, ze firma ta jest kiepska skoro ludzie się jej nie trzymają nawet sprzątaczki

Andrzej
użytkownik zarejestrowany

A jak przedstawia sie możliwość rozwoju w Grupa Accata Sp. z o.o.? Jaki socjal i zarobki oferuje ta firma?

ZADOWOLONY BYŁY PRACOWNIK

Słuchaj gościu wyjechałem do Anglii z powodów osobistych. Zdanie dotyczące Accaty podtrzymuję. Jest podobne do zdania Prezesa bo ZGODNE Z PRAWDĄ.

Gośc

Jak ci było tak dobrze w tej firmie to dlaczego nie pracujesz tam nadal tylko wycierasz kąty w Anglii na obczyźnie za psie pieniądze. A swoją droga to wypowiedź bardzo podobna do wypowiedzi Prezesa?????? Hmmm???

Gość słuchacz

Tylko winni się tłumaczą Panie Prezesie i to tak mgliście i obszernie. Niech Pan sobie odpuści te samochwałki. O waszych "wyjazdach" służbowych tez duzo mozna by powiedzieć i to niestety w zupełnie innym kontekście. Nie ośmieszaj się więc Pan jak jestes takim "EXTRA" pracodawcą- managerem. Pozwól niech ocenią cię inni a jak widać pochwał tu trudno dostrzec.

aga

Proszę o kontakt w związku z pracą w firmie accata. Mój email: aga.g31@wp.pl

motylkowa

Witam Serdeczne bardzo poprosilabym o kontakt w związku z accata sp.z o.o bardzo mi zalezy . pozdrawiam motylkowa@vp.pl

espresso

Witam osobę która dała poprzedni komentarz. Mam pewien kłopot z Accata, czy zechciałbyś skontaktować się ze mną [nawet anonimowo ? Mój e-mail: espresso1@o2.pl

Zostaw opinię o Grupa Accata Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Accata Sp. z o.o.