ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.

Grodzisk Mazowiecki

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 21 ocen.

ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.
3 21 6 1

Opinie o ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.

anonymous

Witam mam pytanie odnośnie odpadów piekarniczych kto odpowiada za ten dział ?

Zielony3

To co napisał zielony2 to prawda i jeszcze najważniejsze "kierownik" działu utrzymania ruchu(usunięte przez administratora)to totalna gnida przez niego ludzie odchodzą omijać z daleka

Zielony 2

W dziale UR robota świątek, piątek i niedziela. Kasa marna. Nadzór kamer jak w big brother. Brak poszanowania ze strony przełożonych. Wieczne czepianie się. Za przedłużenie przerwy powyżej 15 minut potrącają kasę. Omijać z daleka.

Zielony

Jeżeli ktoś myśli o pracowniu na UR- odradzam. Zero szacunku do pracowników, szczególnie ze strony przełożonych.

majekloo
@Zielony 01.06.2017 21:18

witam, zlozylem aplikacje na stanowsiko mechanik UR czy mozesz mi cos wiecej powiedziec na temat pracy w tym zakladzie? nie chce spasc z deszczu pod rynne

Luk

Co Łukalala porabia? Cały czas mikrozarządza?

Pawel
@Luk 22.07.2018 09:52

A kto to jest ta Łukalala?

Dawid

Czy jest tak dobrze pracować, że nie zamierzacie aktywizować się na forum?

Helga

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Łucja

Kto wypowie się merytorycznie o Aryzta Polska? Jaka panuje atmosfera? Wasze opinie na pewno będą pomocne dla osób szukających zatrudnienia w tej firmie. Proszę napiszcie czy firma aktualnie rekrutuje? Może ktoś z Was był ostatnio na rozmowie i może podzielić się opinią?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

maluch

Opinie próbujące wybielić ten przybytek,są pisane przez lizusów i zawodowych dyletantów. Od momentu kierowania przez polaczków wszystko odbywa się na zasadzie(usunięte przez administratora) lub eliminacji tych którzy chcą iść do przodu.

Irek

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Jestem zdziwiony niektórymi opiniami. Wiem, że niektórzy nie potrafią docenić tego co mają!!!

anonymous
@Irek 05.02.2018 16:59

Najgorzej gdy menagerowie traktują firmę jak prywatny folwark. Aryzta nie jest miejscem do normalnej pracy wszyscy traktują niezawodną spychologię.Nowy szeryf może jest inny.Choć jeżeli dobierony był z klucza to może być tylko GORZEJ.

Nick

Co produkujecie w waszej piekarni? Gdzie można kupić wasze produkty?

Iza
@Nick 02.01.2018 20:18

W Biedronce, Lidlu, nawet w McDonaldzie i KFC. Wszędzie.

zadowolony_pracownik

Info dla kogoś kto będzie aplikował na stanowisko wspomagające/okoloprodukcyjne (bo wiem że sporo osób ucieka). Kolesiostwo, kumoterstwo i wzajemne (usunięte przez administratora)Ogólnie ludzie rządzący produkcją doją tą firmę jak mogą i ile mogą. Promują donosicieli, a nie tych którzy mogą i chcą coś zmienić przez co dość wysoką pozycję mają osoby mało kompetentne. Do na prawdę ciekawych projektów przydzielane są osoby z wzajemnego kręgu adoracji. Firma udaje korporacje ale jest w tym śmieszna i nieudolna. Brak jakiejkolwiek kultury organizacyjnej, a zasada jest jedna-jak źle nie jest i tak pokazujemy że jest dobrze. Po paru latach pracy zastanawia mnie tylko jedno: czy ci ludzie są na prawdę tak głupi, czy tylko robią dobrą minę do złej gry... I jeszcze jedno... nikt Ci tyle nie da, ile Aryzta Ci obieca!

były pracownik

matki, żony i kochanki a między nimi Łukasz co ciągle kaszle od lat i zaraża innych. Mnóstwo donosicieli. Tyle w temacie

pracownik

Firma bardzo ok, atmosfera i mnóstwo fajnych ludzi, jestem zadowolonym pracownikiem, pracować trzeba jak wszędzie, jesteś niezadowolony szukaj innej pracy.

mo

Nikomu nie polecam tej firmy, dno i jeszcze raz dno....

pracownik

Jedno wiem na pewno. W piekarni Aryzta produkty wyrabia się w największej czystości i higienie i jest to zdrowa żywność. Wszystkie produkty zanim trafią do obiegu sprawdzane są przez dział jakości. Ja osobiście teraz jak kupuję jakieś pieczywo w biedronce czy w lidlu to szukam produktów firmy Aryzta. Nigdy nie kupię pieczywa upieczonego w małej piekarni u jakiegoś prywaciarza bo wiem jakie w takiej małej piekarni należącej do jakiegoś prywaciarza panują warunki.

Wika

Jak wygląda w tej firmie pakiet dodatkowych świadczeń? Jaki jest socjal, coś typu opieka medyczna albo wczasy pod gruszą itp. Zarobki proponują podobne jak wszędzie.

Lim
@Wika 29.06.2017 21:33

Wika, nie zgadzam się z Tobą. Stawki w Aryzcie zależą od wielu rzeczy. Jeżeli przychodzisz do pracy "prosto z ulicy", to rzeczywiście stawki są podobne do strzegomskich warunków. Jeżeli jesteś pracownikiem z Ukrainy to możesz liczyć na wiele więcej niż średnia strzegomska. Jeżeli jesteś z (usunięte przez administratora) to czeka Ciebie kariera w Aryzcie. (usunięte przez administratora) Jeżeli jesteś znajomą dyrektora operacyjnego (usunięte przez administratora) - to czeka Ciebie świetlana przyszłość. (usunięte przez administratora) Sprawdź czy masz go na liście znajomych.

FF

Dobra atmosfera, kasa ok wypłacana na czas ( socjal, premie), spotkania z pracownikami:)

Lucjan

Ole w Strzegomiu płacą na starcie? Zatrudnienie bezpośrednio czy przez agencję pracy?

Wiola

A co wy tam produkujecie w tej Artyzie? Gdzie można znaleźć wasze produkty? Dobre są? Ile chemii sypiecie?

pracownik
@Wiola 11.06.2017 11:04

Do Wiola. Jesteś (usunięte przez administratora) że pytasz się ile chemii sypiemy. Właśnie w firmie Aryzta są dobre produkty bo ludzie chodzą w białych strojach i z czepkami na głowach, jest duża czystość a produkty które wytwarza Aryzta robią maszyny ludzie tylko obsługują te maszyny dlatego produkty firmy Aryzta są zdrowe i smaczne. I głupio pytasz się o chemię a co ty się nie składasz z chemii? Też się składasz z chemii, z atomów które tworzą aminokwasy a te aminokwasy tworzą białka. Co działanie twojego organizmu nie opiera się na chemii? Reakcje w twoim organiźmie to nie chemia (usunięte przez administratora) ? Zobacz jak jest w mniejszych piekarniach na przykład u (usunięte przez administratora) albo w piekarni w (usunięte przez administratora) . Spoceni faceci porozbierani od pasa w górę i z papierosami w pyskach. Kilka razy znalazłem w bułce która została upieczona w piekarni w (usunięte przez administratora) tytoń z papierosa.

Klient
@pracownik 27.06.2017 07:18

Bardzo ciekawy post. Sądząc po ilości słów usuniętych przez administratora można stwierdzić, że Pracownik jest, delikatnie ujmując, nieokrzesanym człowiekiem. Rozumiem, że mowa tu o zakładzie w Strzegomiu. Zapewne pytanie nie dotyczyło o składniki pochodzące z grupy tzw. chemii organicznej ale o chemię nieorganiczną.

eurolinia

Nie mogę narzekać, ja jestem zadowolony. Firma rozbudowuje się wiec będzie szansa na awans.

Miśka

zależy od działu, gdzie się pracuje i od kierownika. Ja pracuję od 6 m-cy i na razie jest ok. Kasa porównywalna z "sąsiadami", ludzie raczej w porządku (oprócz kilku ekstremalnych przypadków). Dużo obowiązków, ale też sensownie rozłożone w dziale. Pensja, świadczenia i socjal zawsze na czas i zgodny z umową.

koleżanka z Aryzty

Kasa podobna jak wszędzie, na Strzegomskie warunki to nawet bym powiedziała, że niezła kasa. I nie czuje się traktowana jak śmieć, więc z koleżanką powyżej się nie zgadzam. Warto spróbować popracować i mieć własne zdanie.

wasza nieulubiona koleżanka z Arytzy

Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Niska płaca, brak możliwości rozwoju osobistego, o awansie można pomarzyć, nie miła atmosfera w pracy, kierownictwo bez żadnej kultury osobistej. Po prostu ludzi się traktuje jak śmieci tyrających za grosze. Podjąć prace można przez agencje które wyzyskują pracownika. Jedynym plusem jest iż silnie motywują młodego pracownika do nauki np. podjęcia studiów...inaczej jego ko będzie w Arytzie-) Przykre jest, gdyż to była moja 1powazna praca. I tak źle potraktowali mnie

Lilek

Chciałem się zapytać jakie sa warunki finansowe dla nowo przychodzących? Mogą być widełki brutto od do.

Kasia

A gdzie podziała się reszta wpisów z Grodziska i Strzegomia?

D

Miła atmosfera, dobre warunki pracy, wynagrodzenie adekwatne do zajmowanego stanowiska.

B

firma rzetelna, warunki ok (wypłata na czas, social, imprezy integracyjne, karta sportowa), jak na rynek strzegomski to nawet wypas. Ja mam w zespole super ludzi, ale to pewnie zależy jak kto trafi.

kk
@B 21.03.2017 15:08

Warunki Strzegomskie? Miało być o Aryzcie w Grodzisku mazowieckim. Czy nie pomyliłeś się z wpisem?

xyz

Pracuję w Aryzta już dłuższy czas. Atmosfera zależy w dużym stopniu od pracowników. Może ktoś trafił na ludzi z gruntu nieszczęśliwych i dlatego źle mu się pracuje? Ja nie mam czego się przyczepić no i stawki poszły w góre

Zostaw opinię o ARYZTA POLSKA Sp. z o.o. - Grodzisk Mazowiecki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARYZTA POLSKA Sp. z o.o.