Damian03.11.2023 12:08
Totalna strata czasu , kierownik jest fałszywy i bezczelny kłamca który potrafi Ci powiedzieć prosto w oczy ,że jest zadowolony z Twojej pracy a za plecami dyrektorowi opowiada kłamstwa żeby zrobić pod górkę i stopować Twój rozwój, totalny brak szacunku , dodatkowo robi przekręty i potrafi oszukać na należyty urlop (tak było w moim przypadku),kierownik selektywnie robi ze swoich ,pracowników kolegów i przymyka oko na podstawowe warunki pracy tych właśnie osób ,reasumując jak (usunięte przez administratora) kierownikowi to możesz mieć lepiej od innych .Druga kwestia to zarobki , psie pieniądze za prace w systemie czterobrygadowym w którym pracujesz 4 dni i masz 1 dzień wolnego (nawet po nocnej zmianie , schodzisz o 6 rano a następnego dnia idziesz na 14). Niby jest premia ale Pan kierownik swoim kolegom daje więcej nie zważając na faktyczny stan rzeczy - lubi cię masz dobra premie , nie lubi - masz minimalna , Dyrektor w porządku człowiek ale jako osoba na tym właśnie stanowisku jest tylko marionetka głównej siedziby który w żadnym stopniu nie interesuje się tym co się dzieje na produkcji/zespole który pracuje (Jedynie tylko słupki maja się zgadzać, a kto co gdzie i jak - to już nie ważne). Bardzo słaba organizacja, nikt nic nie wie, utrzymanie ruchu pracuje tylko na rannej zmianie co komplikuje wiele rzeczy, zazwyczaj brygadzista jest pozostawiony sam sobie i musi sobie "jakoś" radzić z problemami ,Jeszcze znalazło by się kilka rzeczy które nie tam nie zgadzają i nie powinny mieć miejsca ale szkoda mi więcej czasu na rozpisywanie się, na koniec dodam mały plusik, jeżeli chodzi ubrania robocze, jakieś kaski/okulary ochronne to nie ma z tym problemu, są na prawdę dobrej jakości i nie ma problemu z tego typu rzeczami. Nie wierzysz mi to idź i się sam przekonaj może trafisz do szufladki z lubianymi przez kierownika osobami i będziesz zadowolony. Ja straciłem tam prawie rok czasu Nie pozdrawiam