SRANIE W BANIE20.02.2016 20:12
@ZNIESMACZONA Witam. Nie polecam pracy w tej smiesznej agencji SHERPA INTERNATIONAL. Widocznie dupsko lizałas ze tyle zarabiałaś hahahahaha. albo dawałaś!!!!!!!!!!! Na ojen czy na barlo cie dymali ????? Pewnie wszedzie!!!!!!!!!!.bo ja zarobilam 50€ na tydzien max przy normalnym23+ myszy biegaja, dach przecieka , same cpuny i recydywisci zimno jak chooj . ogrzewania zero bo zepsute. ja piuerdl nie zyjemy w srednoiwieczu do cholery. strach wychodzic z pokoju. ludzie jak chcecie zarobic to na pewno nie tam. rżnął na godzinach i na kasie... nie odbieraja telefonow w niedziele BO MAJA WOLNE.... A JAKBY OKRADLI karawan?!?!?! PEWNIE PRZYJECHALI BY W PONIEDZIALEK. CHLOPAK CHCIAL WYJECHAC TO NIE DALI JEMU KLUCZA DO DOMKU TO JAK CHCIAL WYJECHAC TO ZADZWONIL ZE WYJEZDZA I NIECH ROBIA CO CHCA BO ON ZOSTAWAIA DOMEK OTWARTY TO W 5 MINUT BYLI A TWIERDZILI ZE SA W TRASIE... DAJCIE LUDZIE SPOKOJ. TAKI SYF NA DOMKACH ZE WSZYSTKO SIE KLEI OD TLUSZCZU I BRUDU!!!!!! MOZNA SIE GRZYBA NABAWIC ALBO SWIERZBA.... ZLODZIEJEEEEEEEEEE!!!!!!!!! A co do cosmoworker to w porownaniu do sherpy to niebo!!!!! Bardzo fajna praca na produkcji kasa sie zgadza wszystko ok. Polecam firme.