Dziewictwo
09.05.2026 15:09
Pedofilia– rodzaj parafilii: stan, w którym głównym lub wyłącznym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania
Czyny pedofilne mogą przybierać formę: obnażania się i masturbowania przy dziecku, dotykania jego narządów płciowych oraz stosunków seksualnych. Czyny takie nie są dokonywane wyłącznie przez pedofilów, lecz także przez osoby mające trudności w znalezieniu partnera seksualnego wśród dorosłych
Dziewictwo to stan osoby, która nie odbyła jeszcze pierwszego stosunku płciowego (najczęściej definiowanego jako penetrację. Jest to pojęcie z zakresu seksualności, często wiązane z obecnością nienaruszonej błony dziewiczej.
Dorotka terrorystka
09.05.2026 16:23
Pornografia dziecięca powstaje kosztem psychologicznym fotografowanego dziecka. Pornografię dziecięcą można zdefiniować jako fotografie, filmy, kasety wideo, czasopisma i książki przedstawiające dzieci obu płci w aktach seksualnych (samodzielnie, z innymi dziećmi, z dorosłymi lub ze zwierzętami). Słowem kluczowym dla osób zainteresowanych pornografią dziecięcą jest słowo „kolekcja”, ponieważ wszystkie one gromadzą jakieś wizerunki dzieci. Produkcja pornografii wiąże się również ze zjawiskiem „grup seksualnych z udziałem dzieci” – grup składających się z jednej lub kilku osób dorosłych (wiele z nich to pedofile) i kilkorga dzieci uprawiających (usunięte przez administratora) razem lub z innymi osobami dorosłymi.
Mimo że ktoś mówi do osoby dorosłej i o osobie dorosłej to może sobie ją wyobrażać jako dziecko 2, 3 letnie lub inne i fantazjować na jego temat seksualnie. Jak wiadomo jak spotka się z tą osobą to przestaje tak fantazjować bo spotyka się ze stanem faktycznym. Gorzej z dziećmi do których tożsamości i wieku się nie pomylił jednak.
Witam. Chcę Was ostrzec przed pracą w galerii Atrium Biała w firmie sprzątającej. Pracownicy nie są godnie traktowane. Często pracują ponad swoje siły za marne grosze. Mimo ich starań dyrektorstwo uważa, że tam jest brudno? Ale proszę, powiedzcie, jakim cudem o 10 rano 2 godz. po otwarciu galerii ma być czysto skoro klienci już nadepczą? To chore, a mimo wszystko powinno być na błysk. Dyrektorstwo nie traktuje pracowników z szacunkiem, co często też podlega pod mobbing. Pracowało mi się tam ciężko, często czepiano się o głupoty. Najdrobniejsza plamka na szybie była wielkim problemem. Nie polecam pracy w galerii. Naprawdę nie warto tracić zdrowie na głupie zachcianki dyrektorstwa.
I jeszcze jedno: rodzi mi się w głowie pytanie dlaczego jak przyjeżdża główny dyrektor galerii to „pod” dyrektorki zakładają plakietki z logo „Atrium Biała” i się tym afiszują, podczas gdy innego dnia wolą być „incognito”?
A Wy też sądzicie, że w galerii jest brudno?
Zostaw merytoryczną opinię o Galeria Biała