INSTAALMAX Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 46 ocen.

Opinie o INSTAALMAX Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSTAALMAX Sp. z o.o.

Tomasz

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

anonymous
@Tomasz 19.01.2018 12:30

możesz się zatrudnić jeleni zawsze potrzebowali i potrzrbują

anonymous

rumun i tomek dwaj przyjaciele z boiska obaj grają do jednej bramki a bramkarza mają sławka z rudym w rezerwie

dwa cały i nos cały

jak tam synowie tomusia dorobiście się na oszustwach tatusiać hyba wam trochę kopnął kasy ludzi oszukał nie po płacił im za pracę i materialy to zwami się podzielił ale wam to wszystkim wszystko bokiem wyjdą te oszustwa

oszukany przez oszustów ze Sta

mam pytanie czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jakie firmy pozakładali obecni i dawni załoźyciele i prezesi INSTAALMAX i gdzie obecnie dzisłają

oszukani przez instaalmax

Nie myślcie źe wam się udało mamy sporo czasu na dochodzenie swoich wierzytelności jeśli nie spłacicie wy założyciele instaalmaxu to spłaca za wasz wasze dzieci i wnuki nie myślcie źe wam się uda nie zapłacić wszystko wraz z kosztami komorniczymi zapłacicie bomba liczę ze jesteście rudym i lisami wam się uda to trafiliście nie na tych ludzi źle by wam się udało juź są pierwsze wyroki i poczekamy zobaczymy na wszystko mamy czas

protegowany

a gdzie ich znajdziecie jak pochowali się w dziury jak szczury ale i tak ich szczurolapy wylapia

krzywy kieł
@protegowany 14.10.2017 14:46

znajdzie my na ul. spójnI 16 w warszawie ale i ich adresy prywatne juz mamy i wszystko w odpowiednim czasie do gramy i rudego ten wyciągnie my i juz wszystko o ich adresach wiemy

poszukujący oszustow

poszukujemy przedstawicieli instaalmax bo udają ze ich niee ma a winni są nam kupę kasy za roboty czy może ktoś podać namiary na oszustów bedziemy wdzieczni

zaszczytne instaalmaxu

jak tam dziady i złodzieje z instaalmaxu dużo ludzi juz przekreciliscie dużo jesteście winni kasy to dla was sie źle skonczy testu stwarza oddajcie ludziom i firma kasę za roboty iim materiały co nabraliscie

bednarski

czy ktoś wie jak przedstawia się kondycja firm po zakładanych przez obecnych i byłych założycieli Instaalmax potrzebne są dane dla sądów i komornikow

bednarski
@norbikson 21.07.2017 09:56

zacznij leczyć się na nogi bo na głowę jest już za późno synku

norbikson
@bednarski 21.07.2017 11:28

Co tak nerwowo panie bednarski? Jest tu taki jeden co wszystko wie i donosi na swoich niech się wykarze to wszyscy na tym skorzystamy.

PREZIO TOMEK

ALE WY NAIWNIAKI SIEDZĄ CIHO ZAMIAST DZIAŁAĆ A ON ZA KUR.. AMI SIĘ UGANIA OKRADA WAS I DOM I DZIECI DŁUGI ROBI BO MUSI SIĘ ZA COŚ CHLAĆ ALKOCHOLIK JEDEN Z TYMI KURE. ... DZIECI GŁODNE CHODZĄ A ON JRSZCZE Z DOMU WYNOSI

do anonimu
@PREZIO TOMEK 11.07.2017 01:15

przecież tomek według KRS to w firmie jest zatrudniony na etacie hydraulika to on nic dla sądu nie znaczy tylko jego synuś będzie mial opinie skopana a tomek niech się bawi i używa życia póki jeszcze może a ze robi długi to są jego długi i jego rodziny to niech mu dzieci jego po zakładają sprawy o alimenty jak chodzą głodne nam nic do tego my jako byli pracownicy swoich praw od instaalmax dochodzimy i dojdziemy bez obaw o nas nie musisz się o nas troszczyć zadbaj o siebie

ozyr

a kogo ci oszusci jeszcze z werbali do pracy żeby za darmo u nich i na nich pracował chyba rudy z Ukrainy naiwniakow sciagnal to mu może w końcu zrobią z nim porzadek

obsrewator

co to za pajac ten norbikson raz pisze tak raz tak później posty kasuje to chyba sam jakis prezio lub synuś prezia lub ktoś temu podobny i powiązany z całą tą kadra firmowa sam nie wie co chce w życiu robić chwieje jest jak chorągiewki na maszcie

norbikson
@obsrewator 01.07.2017 09:05

Jak byś przeczytał regulamin który zaznaczasz że się z nim zapoznałeś to byś wiedział dlaczego post został skasowany i przez kogo.

obsrewator
@norbikson 05.07.2017 00:14

widzę ze ciągniesz stronę za prezesami i członkami zarządu tak jak napisałeś wcześniej jest wasza wina bo powinniście ludziom kasę powyplacali i świadectwa pracy powydawali a tak to was nic nie uratuje a jeśli chodzi o mnie to ja nie jestem ani pracownikiem ani wspolpracownikiem w tej firmy oszustow prawda jest taka ze kasę za prace pracowników dostali tylko im nie wypłaci li i sami się za ich kasę bawili chyba coś jest nie tak jak pracownicy prawie od założenia firmy piszą takie opinie nikt nie podcina gałęzi na której siedzi

hydraulik

a czy prezes tomek masie dobrze znów chla i pracują na niego ludzie on żadna praca się nie cha niby uważa że jest stworzony do innych celów i tak na niego ludzie zapracuja których oszuka i im nie wypłaci tak robił iI robi dalej prezes slawomir tez chyba z nich jest nauczciwdzy tylko wpuścili go na minę ale też trochę nauczył się od nich oszukiwac ale wiadomo jak dopadliI do koryta t o jemu juz nic nie zostało tylko długi po nich splacac a prezio norbert tylko z nich sie śmieje i chce zyskow i wszyscy zostawili ludzi z ręką w nocniku bez świadectw pracy I pieniędzy ale chyba dobrze ktoś napisał ze juz dla nich psiaki szyja

hubert

Witam wszystkich zainteresowanych postawieniem przed sądem zarząd instaalmax celem udowodnienia szeregu oszustw , oraz ozdzyskaniem pieniędzy za wykonane usługi kontakt mail info@phl-spawanie.pl

Sprawiefliwość
@hubert 09.06.2017 21:10

Który to z prezesików tak szaleje jak sie grunt pod nogami wali. Panie S.... nie ładnie tak uchylać się od odpowiefzialności. Sam bekniesz za te wszystkis przekręty. Sprawiedliwości musi stać się zadość.

norbikson

A może pani kadrowa by się coś wypowiedziała na temat działalności firmy instaalmax a nie tak po cichy i niby nic się nie dzieje chyba też coś jest nie chało gdy siedzi cicho i papierki tez chyba nie są w najlepszym porządku już to jest koniec tak koniec oszustwa firmy i jej udziałowców pasiaki już na nich szyją skończyło się babki sranie na zawołanie za oszustwa trzeba zapłacić i bardzo dobrze sprawiedliwości chyba stanie się zadość sprawiedliwości i poniosą odpowiednią kare za wszystkie oszustwa

obserwator

CIEKAWE GDZIE CI PAJACE PÓJDĄ DALEJ ROBIĆ KOGO ZNOWU NAMOCZĄ ILU HURTOWNIĄ NIE ZAPŁACĄ KTO IM DA ROBOTĘ BO TERAZ TO SPISALI SIĘ AŻ ŚMIECHU WARTE KIEDY POWYPŁACAJĄ ZALEGŁOŚCI WZGLĘDEM PRACOWNIKÓW ITP. ALE TO JUŻ ICH PROBLEM BO JAK SIE NIE UMIE ZARZĄDZAĆ TO SIĘ ZA TO NIE BIERZE TYLKO KWAŚNE MLEKO SIĘ PIJE A NIE GORZAŁKĘ

PREZIO TOMEK

A TOMCIO PODOBNO ZOSTAŁ W FIRMIE ZDEGRADOWANY ZA SIUPY Z PREZESA NA HYDRAULIKA ALE JAJA A TAK SIE PANOSZYŁ I WSZYSTKO SPIEPSZYŁ ALE CÓŻ JAK SIĘ NIE MA POJĘCIA TO ZA RZĄDZENIE SIĘ NIE BIERZE JAK TO MÓWIĄ WEDŁUG STAWU GROBLA A NIE ZOSTAWIŁ SYF I UCIEKŁ JAK SIĘ NIE MA GŁOWY TO ZA RZĄDZENIE SIĘ NIE BIERZE TYLKO ZA WIDŁY I DO ROBOTY JAK TO MÓWIĄ MIAŁEŚ CHŁOPIE ZŁOTY RÓG A ZOSTAŁ CI TYLKO DŁUG

norbikson

Tak, ta firma nie powinna mieć prawa bytu. Kłamstwo i oszustwo na każdym kroku.

Nello

UWAGA !! Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Unikać jak ognia ! Nie płacą !! UNIKAĆ JAK OGNIA !!! OSZUŚCI I KŁAMCY !! UWAGA !!

. . .

No w KRS ie się dzieję, Tomcio odsunięty ,chyba jakiś gnuj w domu,lub firmie, a Prezio zmuszony żeby firmę reprezentował jakiś lojtek, chociaż może ma papier i coś reprezentuje swym wykrztalcenia, no i synciu po gimnazjum co nie wie jak odróżnić klucz hydrauliczny od grabii , powodzenia....

czterech pancernych i pies
@ochrona rzadu 21.08.2017 13:33

W KRS można ich wszystkich znależc z imienia nazwiska i adresu zamieszkania gdy przyjdzie taka potrzeba to sie nie uchronia za swoje oszukancze czyny przed sprawiedliwością nie pomoże placz i lament i ze to nie ja to on ja niewinny to on jest winny wszystkich w sądzą do jednego wora i wszyscy wspólnie za oszustwa odpowiedzą popłaca wykonawca za prace i wszystkim ludziom z hurtowniami wlacznie

lalus
@czterech pancernych i pies 25.08.2017 17:24

wrócili oszusci firmowe Instaal max z powrotem do warszawy tylko firmy inne pozakladali i dalej chcą ludzi rznac na kasę Tomus na czele z dwoma synkami prom wiedzie i ludzi oszukuje dalej nie wypłaca i nie placi a dziadek czy dziad jak tam wcześniej pisali dalej sie ludzi i żyły wypruwa dla idei a oni go robią w trąbe i dalej mu nie płacą przedsiębiorcy usiusiani jedni i znowu będą się mieścić i nocować na Spojni 16 myśleli ze w Końskich zarobią fortunę a tam ich pogoni li i musieli wrocic z podkulonym ogonem i dalej chcą ludzi oszukiwac ale to im się nie uda zaraz jedziemy po nasza kasę za niewypłacone roboty i materiały i skończy się spanie w wannie

obserwator

Przeglądam te wpisy i włos mi się jeży na głowie. Takiego obkładania g....wnem jeszcze nie widziałem a do tego ta pyskówka z "adwokatem" ..... żenada totalna. Gościu podpina się pod kogoś innego i sieje zamęt a męty dają się wciągnąć w denne dyskusje o niczym. Pierwsza sprawa to fakt, że pracownicy zarabiają na firmę a nie odwrotnie. Jakoś żaden z "poszkodowanych" nie zauważył, że jego opierda..nie w robocie nie przynosi zysku firmie tylko straty. Ale po kasę to każdy łapę wyciąga bo się należy. Straszenie PIPem? Tacy bohaterowie na forum a roboty nie ma kto zrobić na czas i dokładnie. Jak patrzyłem w KRS-ie jakieś zmiany zachodzą i bardzo dobrze. Nowy prezes, nowa miotła więc może wymiecie śmieci z firmy i w końcu wszystko stanie na nogi. Tego mu życzę.

Wątpiący
@obserwator 01.12.2016 10:14

Ale po co tyle emocji? Obserwator zaangażowany emocjonalnie nie jest obserwatorem...

adwokat

Tak to ja pisałem. Ile osób jeszcze się przyzna, że pisały pod jakimś linkiem bo ja mam odwagę a reszta to tchórze co tylko swąd zostawiają po sobie. Dobrze, że ja nie należę do tej społeczności.

Odp
@adwokat 25.11.2016 04:46

To nie odwaga panie "mecenasie".... tylko głupota to całe pana przyznanie się hehehe. Niech pan zostawi kontakt jak pisał Naiwny. Do której kancelarii się udać? Hehehe

down

Down czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kto woli. Niedorozwój umysłowy. Nie warto sobie głowy zawracać. Komu potrzebny taki adwokat.

adwokat
@Odp 25.11.2016 13:29

Mi nie jest wstyd a jak panu wstyd to niech się pan wstydzi, może specjalnie to robie a może nie. Po za tym, nie wiedział by pan, że to ja, jak bym styl zmienił. Ach no i proszę zwrócić uwagę na swój styl wypowiedzi i budowę zdania. To więcej o człowieku mówi niż jakieś tam głupie błędy. W każdym bądź razie tym sposobem widzę z kim mam doczynienia. Napewno panu nie chcę pomóc nawet za grubą kasę, innym mogę świadczyć swe usługi nawet za darmo.

Hydraulik

A norbert juz nie jest prezesem?

anonim

(usunięte przez administratora)

Błądzabłędem

"Opiepszają" pisze się" opieprzają" "żetelnie " pisze się "rzetelnie" "reprezętuje" pisze się " reprezentuje" To chyba tzw ADWOKAT napisał ,ale pod innym nickiem hehehehe..... już zmienił front.... teraz broni prezesów. Czyli siebie.

Naiwny

Panie adwokat wiec prosze o kontakt. Czekam, mam nadzieje, ze dotrzyma Pan slowa.

poprawny

Pan ( usunięte przez administratora )wystarczy posluchac go na zywo i od razu widac kto pisze. To jakas zenada, ktory szanujacy sie mecenas pisalby na takim forum ze swojej inicjatywy. Ponadto takie bzdury, oraz takie bledy, ze nie wiem czy plakac , czy sie smiac. Moze jedno i drugie.

Zdziwiony

Jacy adwokaci? To że ktoś podaje się za adwokata nie znaczy że nim jest.....

Sprawiedliwość

Kiedy adwokaci zaglądaja na forum takiej firemki , oszukani pracownicy poradzą sobie z wy egzekwowaniem swoich praw i należności, a prezie niech żyją w kłamstwie, ze mogą mieć wszystkich w du.... już nie dlugo , Dzień sądu!

pracownik na żarty

Hahaha...... a ja myślę, że to nie pracownicy ale wspólnicy koty pomiędzy sobą drą bo dogadać się nie mogą hahaha....

adwokat

Myślę, że ktoś tu zjadł wszystkie rozumy i jest najmądrzejszy a wypisuje tu takie rzeczy i z taką polszczyzną że szkoda słów. Nawet wsioki nie obrażając wiejskiej społeczności lepiej się wyrażają. Mówicie dużo robicie mało. Samym pisaniem, użalaniem się nad sobą i oczernianiem innych niczego nie osiągniecie, więc lamentujcie dalej i bądźcie wykorzystywani. Ten co chce pomocy i zaufa skromnemu prawnikowi otrzyma pomoc i pozew bez błędów. Jeśli chcecie to ja mogę podać wam swój kontakt. Spraw pracowniczych nie załatwia się tak prosto jak to sobie myślicie. Więcej nie zaproponuję pomocy a jak chcecie być dalej wykorzystywani to wasza wola.

Pij i Pracuj
@WŁADZA 01.08.2017 00:49

co ty opowiadasz za bajki właśnie to jest miejsce na tego typu informacje niech wszyscy wiedzą i widzą jacy to są przedsiębiorcy ze są samymi osz ustami co ludziom kasy za roboty nie płacą i trzeba taki ch typów eliminować z rynku pracy żeby następni kurzy pójdą doo nich pracować to wiedzieli że kasę za prace mają brać za każdy przepracowany dzień bo inaczej to zostaną z ręką w nocniku bo iim nie zaplach a ze wchodzą wszyscy i czytają to bardzo dobrze od razu mają sytuacje na świetlna a ni później korespondencji nie odbierają jak również telefonów a biura windykacyjne ich ścigają a oni udają ze jest wszystko w porz a ty chyba jesteś jednym z tych zarządzających co ich tak bronisz bo jak się razem jest w spółce to trochę wstyd przed znajomymi ale tacy ludzie to nie mają ani wstydu ani honoru

poszkodowani przez instaalmax
@WŁADZA 01.08.2017 00:49

informujemy że wszyscy poszkodowani przez firmę instaalmax jednoczy my się razem zakładamy sprawę i sporządzamy doniesienie do organów ścigania o wyludzenie nie zapłacony nam należnych kwot i ten się śmieje kto się ostatni śmieje kadro instaalmax a tak myśleliście ze wszystko wam plażem ujdzie i oszuka cie wszystkich i będziecie się bawić za ich pieniądze a tu nie da rady za wszystkie oszustwa trzeba ponieść odpowiednią kare

Petent

Panie mecenasie......"nie ważne" pisze się "nieważne" ......." napewno"pisze się "na pewno"..... "nie zgodne"pisze się" niezgodne". Nie będzie wstydu jak napiszemy wniosek z błędami? Nie wyśmieją nas? Hehehe

Max bolek i lolek z reksiem na czele
@no i zobawił mnie 15.12.2016 13:19

jak tam ludzie pracujący u slawka i Tomka w firmach po instaalmax tj. max i biuro inzynierii czy wam płacą czy dalej w kulki lecą i udają ze macie prace to pracujecie dla nich za darmo aam oni zapłacą wam jak uważają że wy robią a o zapłatę się nie upominać ta bo zapłacą wam w dwu ratach w jednej jak będą chcieli a w drugiej jak będą umieli

Max bolek i lolek z reksiem na czele
@no i zobawił mnie 15.12.2016 13:19

jak tam ludzie pracujący u slawka i Tomka w firmach po instaalmax tj. max i biuro inzynierii czy wam płacą czy dalej w kulki lecą i udają ze macie prace to pracujecie dla nich za darmo aam oni zapłacą wam jak uważają że wy robią a o zapłatę się nie upominać ta bo zapłacą wam w dwu ratach w jednej jak będą chcieli a w drugiej jak będą umieli

adwokat

Widzę, że łamanie prawa i poszkodowani są po obu stronach. Nie znając sprawy trudno wyciągnąc obiektywny wnioswk kto jest winien ale proponuję pomoc obu stronom wystarczy iż poszkoxowana strona wystąpi do mnie z prośbą. Nie ważne czy informacje rozpowszechniane o kimś są czy nie są prawdziwe ale napewno jest to nie zgodne z prawem, natomiast łamać praw prawa pracy nie wolno zarówno pracodawcy jak i pracownikom. Proszę o wyrażenie woli o pomoc i podanke ewentualnego kontaktu a ja się odezwę i pomogę. Naprawdę jestem prawnikiem.

weż przestań rozsmieszać
@adwokat 21.11.2016 22:59

żebyś ty chociaż raz adwoakta na oczy widział....... łamanie praw prawa pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!widac że znawca tematu bo sformułowania jak z knajpy weź synuniu prezesika przestań już sie ośmieszać pomijając już całkowicie fakt,że adwokatom nie wolno w ten sposób sie reklamować, bo łamałby swoje przepisy a za to może niestety już beknąć utratą uprwnień. to może ja wystapie o pomoc, a ty mi sie adwokaciku przedstawisz i ja już wiem co z tymi danymi zrobię..... co?!

Nicdobrego

To po co taka firma istnieje skoro same negatywy?

nic

ta cała firma to tylko wielkie nic nic nie płaci i nic nie daje praca jest róbta róbta a ja tam niebójta się nic wam nie zapłacę

gratisowiec

omijaj tą firmę szerokim łukiem jak nie chcesz mieć długów i kłopotów chyba że chcesz pracować chyba że chcesz pracować i ze swoimi ciuchami dla prezia gratis

xxxyyy

czysta żywa prawda jacy właściciele taka firma jeden pijak notoryczny drugi oszust tak dłużej się nie da pracować jak ich wyrzuca z budów a wrzucą na pewno bo nie mają pojęcia o robotach to zostaną z ręka w nocniku a ludzie im nie darują i pozakładają im sprawy o pensje i reszta rzeczy których nie wypłacili to nic nie pomoże Tomciowi że przepisał udziały w firmie na syncia aam w oficjalnie nie istnieje powinnna nimi zainteresować się pip i us i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z każdej strony wszyscy bedą umoczeni po uszy i nauczą się oszukiwać pracowników brak ubrań i środków oraz posiłków regeneracyjnych a praca jest po 10 h i więcej

jasne
@xxxyyy 19.11.2016 09:10

Już się boją. Te wszystkie zmiany w zarządzie to ze strachu. Żeby tylko ludzie umieli zawalczyć o swoje....

jarosław
@jasne 19.11.2016 09:27

zawalczyć żaden problem idą do PIP i PIP ich kieruje jak sprawę prowadzić aze sady pracy są za pracownikiem to są jak mówisz w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wszystko im pójdzie pod młotek komornicy będą się cieszyć będą mieli świeży przypływ gotówki

xxxyyy

Jacy właściciele taka firma. Zawsze tak było, jest i będzie.

świstak

firma jak firma bez przyszłości i perspektyw płacą tak jak w wielu innych firmach na dwie tury pierwsza jak będzie miał a druga jak będzie chciał ale że nie chce to nie płaci

niedowiarek

A to Sławek jest prezesem? HAHAHAHAHA nie wierze, przecież to idi..ota brak jakiegokolwiek pojęcia o robocie. to wielkie G nie firma Przecież ten prezesik Sławeczek to totalny kłamca i cym..bał.

NDI

Ja wszystko rozumiem pracuję w Tej firmie i od strony pracownika mogę szczerze napisać, że jako pracodawca ma wady jak każdy ale nie ma łatwo z pracownikami po pierwsze pijakami który dziś jest w pracy i przez kolejne 3 dni w cugu przyłazi potem do szefa po 20 złoty bo w 3 dni przechlał całą pensję....a zarobki całkiem niezłe o ile chce się pracować a nie udawać że się pracuje.

norbikson
@norbikson 09.06.2017 06:33

Norbikson to ja. Co za Pajac się pode mnie podszywa? Idjotów wśród pracowników tej spółki nie brakuje. To że uważam iż nie najlepiej się ta spółka prezentuje i nie ma prawa bytu to nie znaczy by jakiś niedorobek wkładał mi słowa do ust których nie wypowiedziałem. Zejdź Pajacu z mego nicku.

patryk
@norbikson 23.06.2017 21:47

szaleją bo grunt im się pali i próbują winę zrzucić z siebie już ich tam pIP sprawdza i kończy się oszukanstwo to nic nie daje ze działają w firmach pod inną nazwą niech pracują bo mają dużo kasy do oddania a nie cały zarząd i prezesi było i obecni uważają że nic się nie stało a pracownik jest dla nich jako murzyn i musi pracować za darmo a oni będą się bawić ale skończyło się udawanie panów i chodzenie w białych skarpetkach teraz ich pracownicy puszcza ale a samych skarpetkach tak jak tam już ktoś pisał końce balu piękna lalu

peron

ale jaja panie adwokat, troche jezyka polskiego bys sie pan pouczył.... buachachacha!!!!!!!!!!!! zeby kogos oczernic, to jeszcze trzebaby chyba nieparwde mówic, ale ci o których sie pisze dobrze wiedza ze wszystko to prawda a i duuuuuzo więcej daloby sie napisać także panie adwokat nie rób se jaj!!!!!!!!!!!!!bo się zlac ze smiechu można

Robot
@peron 12.11.2016 22:20

Brawo, brawo i jeszcze raz brawo! Świetna riposta peron!

rampampam

....kierownik ? inżynier budowy ? tam jest tylko niewielka garstka pracowników , oczywiście jeżeli , jeszcze ktoś tam pracuje ??!! Rozwiązania dla przemysłu ...ahahhah...

OK

Jak wygląda współpraca z Tą firmą na budowie na stanowisku pracownika fizycznego, a jak osoby na wyższym stanowisku Kierownik robót, inżynier budowy?

Insspol

....tą całą słodycz dotycząca tych ludzi i firmy , pip adwokat art ochnik itd..zapewne też pisze ten sam prezio :)

Ochnik

Nie tak dawno współpracowałem z tą firmą, wykonywali dla mnie prace z zakresu hydrauliki. Firma godna polecenia, prace zostały wykonane dobrze i solidnie. Trochę tylko z terminem się nie wyrobili.

adwokat

Czytam te wpisy i widzę zabawę dzieci a nie dojrzałych facetów. Nie rozumiem w jalim celu są te wpisy? Jaki skutek mają dać osobie wpisującej? Jeżeli prywatne porachunki to raczej nie to forum. Piszę osobie bo mam wrażenie, że pisze to jedna osoba jak to zauważył Art. Jeżeli szukasz w ten sposób upadłości dla tej firmy, to nie zapomnij, że jako jej pracownik pójdziesz też na dno i stacisz pracę. Skończ to oczernianie i weś się od roboty. A tak wogóle to za oczernianie kogoś w publicznym miejscu jest karalne z kodeksu prawa karą grzywny nawet karą pozbawienia wolności. Świetna perspektywa dla osoby piszącej te wpisy a można sprawdzić skąd i z jakiego urządzenia były wysyłane te wpisy. Piszę urządzenia bo nie koniecznie musi być to komputer ale każde urządzenie w którym jest internet. Ktoś może się utopić próbując komuś zrobić krzywdę. Ten Tomek powinien wykorzystać mój wpis i zrobić użytek z tych oszczerstw czy może i prawdziwych zdarzeń jego życia prywatnego tu opisanych i pozbyć się czarnej owcy w firmie na długie lata więzienia i obciążyć danego delikwenta wysoką kwotą odszkodowania za ewentualne straty poniesione w związku z tymi wpisami. Panie Tomku służę pomocą gdyby pan potrzebował.

zszokowany

T. wziózł swoje zabawki z starachowic.podobno zonie podpierd......ił.łachudra.jak to sie w ogóle prezesem nazywa, jak to ulane i zarzygane po wsi łazi...masakra świat schodzi na psy

Instaalsrax

No chętnie się dowiemy , gdzie te cudaki coś usiłują upaprać ! Oczywiście jeżeli coś robią ?! Może Tomcio % i prezio wzięli się za pracę , a nie robienie ludzi w ch.... I oszukiwanie , ale znając życie jeden daje w gaźnik, a preziowi styki się palą.

oszukany

a ktos wie, poza lizusami, gdzie ta pseudofirma coś robi?

ojoj

a to Tomasz już nie chla? ostatnio widziałem go zarzyganego i to tak z miesiąc non stop a nie bo on w wawie za "pana" robi

Zostaw opinię o INSTAALMAX Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSTAALMAX Sp. z o.o.