INSTAALMAX Sp. z o.o.
3 47 6 1

Opinie o INSTAALMAX Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Marzena
 Opinia

Ostatnio nie widać żadnych ofert pracy w firmie INSTAALMAX, czy może udzielić mi ktoś informacji jaka aktualnie jest kondycja tej firmy? Jak wygląda obecna sprawa zatrudnień oraz dodatków pracowniczych? Będę niezwykle wdzięczna za nowe wieści w tych tematach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
grupa
 Opinia

mam namiar, jeśli jest tu któryś konkretny to proszę info na mial grupa.group@wp.pl można szybko zakończyć tematy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
grupa
 Opinia
@grupa 08.04.2018 22:05

no to brakuje tylko UA do kompletu !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

rumun i tomek dwaj przyjaciele z boiska obaj grają do jednej bramki a bramkarza mają sławka z rudym w rezerwie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oszukani przez instaalmax
 Opinia
@anonymous 12.01.2018 16:25

my teź mamy wyroki prawomocne i potrzebujemy danych dla komornika chociaż powiedział komornik ze postara się ich namieźyc

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@oszukani przez instaalmax 22.01.2018 05:36

daj jakiś namiar na siebie, kontakt priv

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Nick 04.04.2018 21:50

na centralnym

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
grupa
 Opinia
@anonymous 07.04.2018 19:07

mam namiar, jeśli jest tu któryś konkretny info na mial grupa.group@wp.pl można szybko zakończyć tematy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
poszukujący oszustow
 Opinia

poszukujemy przedstawicieli instaalmax bo udają ze ich niee ma a winni są nam kupę kasy za roboty czy może ktoś podać namiary na oszustów bedziemy wdzieczni

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
poszukujący
 Opinia
@poszukujący oszustow 04.10.2017 11:40

jak się z Toba skontaktować poza tym forum ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Podpowiedzcie czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Tomasz 19.01.2018 12:30

możesz się zatrudnić jeleni zawsze potrzebowali i potrzrbują

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Tomasz 19.01.2018 12:30

mam wyrok sądu czy ktoś może mi podesłać adresy członków zarządu i prezesa instaalmax widniejących w KRS z góry dziękuje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nnn
 Opinia
@anonymous 22.01.2018 05:29

anonymous - jak się z Tobą skontaktować poza tym forum ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lawyer
 Opinia

pozdrowienia dla oszustów i całego klanu oszukańców instalmaax i tak swoje należności odbieramy nie znacie dnia ani godziny cha,cha,cha

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...........
 Opinia
@lawyer 05.03.2018 05:44

Lawyer to niech się weźmie do roboty bo klientci uciekną

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lawyer
 Opinia
@........... 16.03.2018 00:23

a ty wiesz co znaczy słowo lawyer nieuku

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...........
 Opinia
@lawyer 17.03.2018 11:45

Wiem !!! Nieuku !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lawyer
 Opinia
@........... 18.03.2018 01:04

tak samo wiesz jak i firmę wyprowadziłeś wszyscy są winni tylko nie ty jak zarządzałeś tak i wyprowadzileś i są tego skutki a jakie najlepiej wiesz sam jak się określaSz nieuku

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@lawyer 18.03.2018 07:41

Nie zrozumiałeś Ciebie nazwałem nieukiem i miałem rację nie bo nie nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Nieuku. A ty co wiesz? Jak okraść firmę i pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lawyer
 Opinia
@anonymous 18.03.2018 22:29

dobrze źe NIEUKU się przyznałeś źe pracowników i firmę okradłeś czy spisz spokojnie i sumienie ci na to pozwala jeśli tak to powodzenia rób tak dalej a będziesz szczęśliwy jak wymiar sprawiedliwości zapukał do two ich drzwi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lawyer
 Opinia
@anonymous 18.03.2018 22:29

widzę po wpisach źe tak wyprowadziliście firmę źe nawet świadectw pracy pracownikom nie wydali się nie mówiąc juź o piach ale co można się spodziewać po takiej kadrze zarządzającej jeden pijak a drugi udaje że rządzi a reszta tylko of brania kasy i zatrudniania ludzi na słupy i tak myślicie NIEUKU źe to wam ujdzie na sucho nie po płacił iście ludziom i firmom i udaje cie cwaniaków z miodem w uszach jeśli jesteś taki ferie to powypł acali pensje zaległe ludziom a nie głowę w piasek i do domu birgiem

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K G B
 Opinia

gdzie robi rudy ,tomcio pijaczyna i krzywy kieł oraz synuś tomcia patryk udziałowiec instalmaax chodzi nam o adresy kontakty itp wszystkich oszukańców tejfirmy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oleś
 Opinia

hey (usunięte przez administratora) i kłamcy instaalmax oddajcie świadectwa pracy i PIT-y bo jeszcze gorzej pogrążycie się w kłopotach że nie chcecie odbierać tel .i korespondencji elektronicznej i pocztowej i tak was nie uchroni a tylko jeszcze bardziej się pogrążacie w kłopotach bo urzędy wam tego nie odpuszczą a jak nie wiecie to się dowiecie jakie są kary za niewydanie PIT-u i świadectwa pracy wyroki już są za niewypłacone należności jeszcze wam dojdą i za to kary

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
instaalmax
 Opinia

tak się przestraszyli źe juź nic nie piszą o sobie (usunięte przez administratora) z instaalmax ludzi p ona biali w butelki i teraz cicho siedzą

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
morda w kubeł
 Opinia

Sławka podobno pogonili ludzie z warszawy do kielc bo podobno nie płacił za lokale wynajmowane i ludziom za pracę tak samo zrobili i z tomkiem pijaczyną bo zaczał coś tam dłubać ale ludziom nie powypłacał najlepszym swoim zaufanym pracownikom i go zostawili z ręką w nocniku

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norson
 Opinia
@morda w kubeł 27.01.2018 12:51

i dobrze zrobili powinni ich jeszcze w Wiśle namoczyć i na mrozie zostawić za ich oszustwa co ludziom i firmą zrobili burze jedni

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obsrewator
 Opinia

nikt nic nie pisze o najwspanialsze firmie oszustów instaalmax ze Starachowic czyżby ich już wszystkich pozamykali czy nadal kręcą lody i wszystkich ludzi i hurtownie oszukują i nie płacą

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dwa cały i nos cały
 Opinia

jak tam synowie tomusia dorobiście się na oszustwach tatusiać hyba wam trochę kopnął kasy ludzi oszukał nie po płacił im za pracę i materialy to zwami się podzielił ale wam to wszystkim wszystko bokiem wyjdą te oszustwa

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oszukany przez oszustów ze Sta
 Opinia

mam pytanie czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć jakie firmy pozakładali obecni i dawni załoźyciele i prezesi INSTAALMAX i gdzie obecnie dzisłają

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oszukani przez instaalmax
 Opinia

Nie myślcie źe wam się udało mamy sporo czasu na dochodzenie swoich wierzytelności jeśli nie spłacicie wy założyciele instaalmaxu to spłaca za wasz wasze dzieci i wnuki nie myślcie źe wam się uda nie zapłacić wszystko wraz z kosztami komorniczymi zapłacicie bomba liczę ze jesteście rudym i lisami wam się uda to trafiliście nie na tych ludzi źle by wam się udało juź są pierwsze wyroki i poczekamy zobaczymy na wszystko mamy czas

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
protegowany
 Opinia

a gdzie ich znajdziecie jak pochowali się w dziury jak szczury ale i tak ich szczurolapy wylapia

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krzywy kieł
 Opinia
@protegowany 14.10.2017 14:46

znajdzie my na ul. spójnI 16 w warszawie ale i ich adresy prywatne juz mamy i wszystko w odpowiednim czasie do gramy i rudego ten wyciągnie my i juz wszystko o ich adresach wiemy

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zaszczytne instaalmaxu
 Opinia

jak tam dziady i złodzieje z instaalmaxu dużo ludzi juz przekreciliscie dużo jesteście winni kasy to dla was sie źle skonczy testu stwarza oddajcie ludziom i firma kasę za roboty iim materiały co nabraliscie

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bednarski
 Opinia

czy ktoś wie jak przedstawia się kondycja firm po zakładanych przez obecnych i byłych założycieli Instaalmax potrzebne są dane dla sądów i komornikow

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norbikson
 Opinia
@bednarski 21.07.2017 06:33

No lizus ... dawaj..... może znów dostaniesz premie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bednarski
 Opinia
@norbikson 21.07.2017 09:56

zacznij leczyć się na nogi bo na głowę jest już za późno synku

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norbikson
 Opinia
@bednarski 21.07.2017 11:28

Co tak nerwowo panie bednarski? Jest tu taki jeden co wszystko wie i donosi na swoich niech się wykarze to wszyscy na tym skorzystamy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PREZIO TOMEK
 Opinia

ALE WY NAIWNIAKI SIEDZĄ CIHO ZAMIAST DZIAŁAĆ A ON ZA KUR.. AMI SIĘ UGANIA OKRADA WAS I DOM I DZIECI DŁUGI ROBI BO MUSI SIĘ ZA COŚ CHLAĆ ALKOCHOLIK JEDEN Z TYMI KURE. ... DZIECI GŁODNE CHODZĄ A ON JRSZCZE Z DOMU WYNOSI

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
do anonimu
 Opinia
@PREZIO TOMEK 11.07.2017 01:15

przecież tomek według KRS to w firmie jest zatrudniony na etacie hydraulika to on nic dla sądu nie znaczy tylko jego synuś będzie mial opinie skopana a tomek niech się bawi i używa życia póki jeszcze może a ze robi długi to są jego długi i jego rodziny to niech mu dzieci jego po zakładają sprawy o alimenty jak chodzą głodne nam nic do tego my jako byli pracownicy swoich praw od instaalmax dochodzimy i dojdziemy bez obaw o nas nie musisz się o nas troszczyć zadbaj o siebie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ozyr
 Opinia

a kogo ci oszusci jeszcze z werbali do pracy żeby za darmo u nich i na nich pracował chyba rudy z Ukrainy naiwniakow sciagnal to mu może w końcu zrobią z nim porzadek

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obsrewator
 Opinia

co to za pajac ten norbikson raz pisze tak raz tak później posty kasuje to chyba sam jakis prezio lub synuś prezia lub ktoś temu podobny i powiązany z całą tą kadra firmowa sam nie wie co chce w życiu robić chwieje jest jak chorągiewki na maszcie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norbikson
 Opinia
@obsrewator 01.07.2017 09:05

Pajac pajaca nie poznał, jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział a tak to snujesz domysły i dalej nic nie wiesz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obsrewator
 Opinia
@norbikson 02.07.2017 01:58

a co tutaj czytać ze zrozumieniem jak pisać nie umiesz .Napisałeś post na temat jakiegoś dziadka i go skasowałeś to albo wiesz co piszesz albo piszesz głupoty jesteś zakłamany jak ta cała firma bo jesteś chyba jej współ -właścicielem .A próbójesz jak widzę winę zrzucić na wszystkich tylko nie na siebie typowe w tej firmie zawinił szewc to krawca w łeb.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norbikson
 Opinia
@obsrewator 02.07.2017 08:48

No właśnie kiepski z ciebie obserwator ha ha, kiedy patrzysz i nie widzisz, sluchasz i nie słyszysz fałszywego człowieka w twoim otoczeniu. Nie tylko w zarządzie są rudzielce ha ha. Tak Panowie macie zdrajcę obok siebie a uważacie go za kolegę fajnego kumpla przyjaciela a on gra potrójne skrzypce a nawet poczwórne. Obserwuje kolegów co robią i mówią i donosi preziowi S. i temu co du..e liże udaje jego oddanego giermka, interesuje się jego życiem prywatnym, udając oddanego wchodzi w szczegóły jego życia i wszystko co wie przekazuje rodzinie i nie tylko no i o wszystkich jego poczynaniach donosi Prezesowi S. Taki jeden sieje zament w firmie i nikt tego nie zauważa. A oni kombinują żeby do odpowiedzialności za wszystko zwalić na synusia prezesa i tego trzeciego czyli ..... Teraz wiecie dlaczego wszyscy znaleźliście w takiej sytiacji i dlaczego jesteście uważani za partaczy itp. Więc jak się powinno do niego mówić dzia... czy dzia.....? wypisuje jaki to poszkodowany ten prezesina S. a taki uczciwy i on chciał płacić tylko tamci go oszukali. Nie wiem co kręcą i jaki ma interes w tym ale zniszczył wszystkich innych. A więc obserwatorze i wszyscy inni też patrzcie i słuchajcie uwarzniej i obserwój kto ma racje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norbikson
 Opinia
@obsrewator 01.07.2017 09:05

Jak byś przeczytał regulamin który zaznaczasz że się z nim zapoznałeś to byś wiedział dlaczego post został skasowany i przez kogo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obsrewator
 Opinia
@norbikson 05.07.2017 00:14

widzę ze ciągniesz stronę za prezesami i członkami zarządu tak jak napisałeś wcześniej jest wasza wina bo powinniście ludziom kasę powyplacali i świadectwa pracy powydawali a tak to was nic nie uratuje a jeśli chodzi o mnie to ja nie jestem ani pracownikiem ani wspolpracownikiem w tej firmy oszustow prawda jest taka ze kasę za prace pracowników dostali tylko im nie wypłaci li i sami się za ich kasę bawili chyba coś jest nie tak jak pracownicy prawie od założenia firmy piszą takie opinie nikt nie podcina gałęzi na której siedzi

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hydraulik
 Opinia

a czy prezes tomek masie dobrze znów chla i pracują na niego ludzie on żadna praca się nie cha niby uważa że jest stworzony do innych celów i tak na niego ludzie zapracuja których oszuka i im nie wypłaci tak robił iI robi dalej prezes slawomir tez chyba z nich jest nauczciwdzy tylko wpuścili go na minę ale też trochę nauczył się od nich oszukiwac ale wiadomo jak dopadliI do koryta t o jemu juz nic nie zostało tylko długi po nich splacac a prezio norbert tylko z nich sie śmieje i chce zyskow i wszyscy zostawili ludzi z ręką w nocniku bez świadectw pracy I pieniędzy ale chyba dobrze ktoś napisał ze juz dla nich psiaki szyja

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hubert
 Opinia

Witam wszystkich zainteresowanych postawieniem przed sądem zarząd instaalmax celem udowodnienia szeregu oszustw , oraz ozdzyskaniem pieniędzy za wykonane usługi kontakt mail info@phl-spawanie.pl

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sprawiefliwość
 Opinia
@hubert 09.06.2017 21:10

Który to z prezesików tak szaleje jak sie grunt pod nogami wali. Panie S.... nie ładnie tak uchylać się od odpowiefzialności. Sam bekniesz za te wszystkis przekręty. Sprawiedliwości musi stać się zadość.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norbikson
 Opinia

A może pani kadrowa by się coś wypowiedziała na temat działalności firmy instaalmax a nie tak po cichy i niby nic się nie dzieje chyba też coś jest nie chało gdy siedzi cicho i papierki tez chyba nie są w najlepszym porządku już to jest koniec tak koniec oszustwa firmy i jej udziałowców pasiaki już na nich szyją skończyło się babki sranie na zawołanie za oszustwa trzeba zapłacić i bardzo dobrze sprawiedliwości chyba stanie się zadość sprawiedliwości i poniosą odpowiednią kare za wszystkie oszustwa

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator
 Opinia

CIEKAWE GDZIE CI PAJACE PÓJDĄ DALEJ ROBIĆ KOGO ZNOWU NAMOCZĄ ILU HURTOWNIĄ NIE ZAPŁACĄ KTO IM DA ROBOTĘ BO TERAZ TO SPISALI SIĘ AŻ ŚMIECHU WARTE KIEDY POWYPŁACAJĄ ZALEGŁOŚCI WZGLĘDEM PRACOWNIKÓW ITP. ALE TO JUŻ ICH PROBLEM BO JAK SIE NIE UMIE ZARZĄDZAĆ TO SIĘ ZA TO NIE BIERZE TYLKO KWAŚNE MLEKO SIĘ PIJE A NIE GORZAŁKĘ

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PREZIO TOMEK
 Opinia

A TOMCIO PODOBNO ZOSTAŁ W FIRMIE ZDEGRADOWANY ZA SIUPY Z PREZESA NA HYDRAULIKA ALE JAJA A TAK SIE PANOSZYŁ I WSZYSTKO SPIEPSZYŁ ALE CÓŻ JAK SIĘ NIE MA POJĘCIA TO ZA RZĄDZENIE SIĘ NIE BIERZE JAK TO MÓWIĄ WEDŁUG STAWU GROBLA A NIE ZOSTAWIŁ SYF I UCIEKŁ JAK SIĘ NIE MA GŁOWY TO ZA RZĄDZENIE SIĘ NIE BIERZE TYLKO ZA WIDŁY I DO ROBOTY JAK TO MÓWIĄ MIAŁEŚ CHŁOPIE ZŁOTY RÓG A ZOSTAŁ CI TYLKO DŁUG

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
norbikson
 Opinia

Tak, ta firma nie powinna mieć prawa bytu. Kłamstwo i oszustwo na każdym kroku.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nello
 Opinia

UWAGA !! Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Unikać jak ognia ! Nie płacą !! UNIKAĆ JAK OGNIA !!! OSZUŚCI I KŁAMCY !! UWAGA !!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
. . .
 Opinia

No w KRS ie się dzieję, Tomcio odsunięty ,chyba jakiś gnuj w domu,lub firmie, a Prezio zmuszony żeby firmę reprezentował jakiś lojtek, chociaż może ma papier i coś reprezentuje swym wykrztalcenia, no i synciu po gimnazjum co nie wie jak odróżnić klucz hydrauliczny od grabii , powodzenia....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
artus
 Opinia
@. . . 02.12.2016 20:01

oj dzieje się dzieje w KRS aż żaden teraz z włodarzy instaalmax nie chce być uwidoczniony w KRS a przedtem tak wszyscy się p chali do koryta ale jak wspólnie super na robili oszustwa to teraz żaden z nich nie chce odpowiadać ale dosięgnie ich ręką sprawiedliwości ludzkiej i ludzie rzuca na nich czary i będziecie cierpieć w meczarniach za te wszystkie oszustwa do końca swoich dni

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cwaniak z bańka wnosie
 Opinia
@artus 08.08.2017 08:24

i będzie sie działo a tak myśleli ze wszyscy są głupi a oni najcwanI szybko się przeliczhli

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ochrona rzadu
 Opinia

jak ktoś chce znaleźć przedsiębiorców z instaalmax w warszawie to ul.spojni 16 lubbm płocka ew .biuro inzynierii srodowiska chelmzynska

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
czterech pancernych i pies
 Opinia
@ochrona rzadu 21.08.2017 13:33

W KRS można ich wszystkich znależc z imienia nazwiska i adresu zamieszkania gdy przyjdzie taka potrzeba to sie nie uchronia za swoje oszukancze czyny przed sprawiedliwością nie pomoże placz i lament i ze to nie ja to on ja niewinny to on jest winny wszystkich w sądzą do jednego wora i wszyscy wspólnie za oszustwa odpowiedzą popłaca wykonawca za prace i wszystkim ludziom z hurtowniami wlacznie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lalus
 Opinia
@czterech pancernych i pies 25.08.2017 17:24

wrócili oszusci firmowe Instaal max z powrotem do warszawy tylko firmy inne pozakladali i dalej chcą ludzi rznac na kasę Tomus na czele z dwoma synkami prom wiedzie i ludzi oszukuje dalej nie wypłaca i nie placi a dziadek czy dziad jak tam wcześniej pisali dalej sie ludzi i żyły wypruwa dla idei a oni go robią w trąbe i dalej mu nie płacą przedsiębiorcy usiusiani jedni i znowu będą się mieścić i nocować na Spojni 16 myśleli ze w Końskich zarobią fortunę a tam ich pogoni li i musieli wrocic z podkulonym ogonem i dalej chcą ludzi oszukiwac ale to im się nie uda zaraz jedziemy po nasza kasę za niewypłacone roboty i materiały i skończy się spanie w wannie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator
 Opinia

Przeglądam te wpisy i włos mi się jeży na głowie. Takiego obkładania g....wnem jeszcze nie widziałem a do tego ta pyskówka z "adwokatem" ..... żenada totalna. Gościu podpina się pod kogoś innego i sieje zamęt a męty dają się wciągnąć w denne dyskusje o niczym. Pierwsza sprawa to fakt, że pracownicy zarabiają na firmę a nie odwrotnie. Jakoś żaden z "poszkodowanych" nie zauważył, że jego opierda..nie w robocie nie przynosi zysku firmie tylko straty. Ale po kasę to każdy łapę wyciąga bo się należy. Straszenie PIPem? Tacy bohaterowie na forum a roboty nie ma kto zrobić na czas i dokładnie. Jak patrzyłem w KRS-ie jakieś zmiany zachodzą i bardzo dobrze. Nowy prezes, nowa miotła więc może wymiecie śmieci z firmy i w końcu wszystko stanie na nogi. Tego mu życzę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wątpiący
 Opinia
@obserwator 01.12.2016 10:14

Ale po co tyle emocji? Obserwator zaangażowany emocjonalnie nie jest obserwatorem...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
adwokat
 Opinia

Tak to ja pisałem. Ile osób jeszcze się przyzna, że pisały pod jakimś linkiem bo ja mam odwagę a reszta to tchórze co tylko swąd zostawiają po sobie. Dobrze, że ja nie należę do tej społeczności.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Odp
 Opinia
@adwokat 25.11.2016 04:46

To nie odwaga panie "mecenasie".... tylko głupota to całe pana przyznanie się hehehe. Niech pan zostawi kontakt jak pisał Naiwny. Do której kancelarii się udać? Hehehe

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o INSTAALMAX Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSTAALMAX Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.