• Dla kandydatów
  • Praca przez agencję
  • Czym różni się INTEC Personal?

Praca przez agencję

Czym różni się INTEC Personal?

3. Opinie o pracodawcach Erfurt
  5. Opinie o INTEC-Personal GmbH & Co. KG

Opinie o INTEC-Personal GmbH & Co. KG Erfurt

Nie przegap nowości o INTEC-Personal GmbH & Co. KG!

Witek

21.05.2019 07:08

INTEC-Personal GmbH & Co. KG ErfrutFirma nie wypłaca regularnie wypłat. Praca za najniższą krajową. Podejście do pracownika dno. Oferują góry i zarobki a kończy się na dnie
    Sławek

12.04.2020 08:34

Znam osobiscie pracownikow firmy Intec pracujemy w jednym zakladzie w Berlinie z tego co wiem koledzy nie zarabiaja mniej niz 2k € na czysto a wysokie diety maja wyplacane co tydzien i wyplate zawsze na czas
    Andre

22.08.2020 14:34

Tak to prawda w 100 procentach podpisuję się pod tym
    Zibi

14.04.2020 18:09

Czy firma normalnie działa czy też są jakieś zmiany w związku z koronawirusem?
    Intec Personal GmbH

22.05.2020 11:40

Oczywiście firma działa normalnie
    Arek z Krakowa

21.03.2020 13:38

Pracuję dla Intec-u od polowy czerwca 2019. Nie mialem nigdy z nimi jakichkolwiek problemów, pieniadze zawsze byly na czas, dysponenci ZAWSZE maja czas w razie problemu. Ze swej strony POLECAM.
    Tez jestem z Krakowa

22.03.2020 20:07

Znowu wy piszecie sibie komentarz ja nie rozumiem powino to bardziej Niemcu zależeć żeby mieć pracowników i żeby chcieli pracować w tej firmie a wy Polacy co u tego Niemca w tej agencji pracujecie i macie się jak tak jakby wasza to agencja pracy była to na kolanach jesteście wszysko zrobicie żałosne to jest naprawdę lidzie nie są głupi pamiętajcie i uważajcie na siebe bo jest korona ze byście się nie pozarażali
    Psycholog

24.03.2020 19:52

Psyochologia ludzi jes dość prosta jest schematyczna powtarzająca się w pewnych kwestiach i ciężko zrozumiana przez ludzi pracujących w intec personal czyli tzw polaczkow czyli udez stół a nożyce się odezwa sami już sobie usowacie komentarze oj nie ładnie które sami piszecie wy internecie nic nie ginę wiec się pilnujcie co piszecie
    Spawacz

12.03.2020 11:05

Polecam, pracuje jako spawacz i nic innego nie musze robic jest dobrze
    Bandyta

15.03.2020 23:13

Ty się w lep pukni polaczku co piszesz sobie tu komentarz dziadu z ineca
    NOWY

19.03.2020 12:45

HEJ SPAWACZ A CO BYŚ JESZCZE CHCIAŁ ROBIĆ-BO PISZESZ ŻE SPAWASZ I NIC INNEGO NIE MUSISZ ROBIĆ,CIEKAWE CO BYŚ CHCIAŁ LATAĆ CZY SKAKAĆ ,BO NIE KUMAM O CO CHODZI Z TYM WPISEM.NAPISZ CO WIĘCEJ O TEJ FIRMIE.
    Artur

09.01.2020 11:01

Mogę polecić firmę. Pracuję od dłuższego czasu w Niemczech, a także z firmą Intec i dostaję pieniądze co miesiąc i co tydzień, zawsze dostępne na czas. Z innymi firmami można się skontaktować tylko do godziny 17.00, a potem już nie. W Intec mogę również składać w sobotę podziękowania za wszystkie rzeczy, a te, które miały złe doświadczenia, mogły być z własnej winy. Każdy, kto pracuje, chce to zrobić w Intec, ponieważ firma próbuje wszystkiego, co możliwe
    Artur

14.01.2020 14:15

@Grzegorz Mogę pisać tylko to, co wiem i słyszałem od innych

06.03.2020 00:29

"można składać podziękowania nawet w sobotę" - rety nawet tego nie wiedziałem, zastanawia mnie czy w niedzielę też mogę składać podziękowania, może niedzielne są zabronione ? Istny cyrk, pracowałem przez może 8 niemieckich pośredników i u wszystkich zauważyłem że są wyłącznie nastawieni na szybkie zyski, okradanie pracownika to standard, wykorzystują brak dostatecznej znajomości języka, znajomości przepisów, itp., itd. Jak czytam jak to ktoś jesz szczęśliwy u danego pośrednika to aż chce mi się rzyg.....ć. Najgorsze w tym procederze jest to że okradziony Polak szuka nowego "pracodawcy" a nie raczy wyrazić swojej opinii o dotychczasowym który go okradł z kasy, godzin na Zeitkoncie, itp. Polacy jednoczmy się przeciwko niemieckim oszustom i wzajemnie informujmy który jest nieuczciwy. Ja zamierzam otworzyć konto na FB i opisać swoje perypetie z niemieckimi złodziejami bo na portalach typu GoWork często prawdziwe niepochlebne opinie są usuwane.
    Martin Vrzal

26.02.2020 12:07

Sehr geehrte Leserinnen und Leser, ich schreibe heute, weil ich sehe das hier positiv und negativ geschrieben wird. Ich bin der Geschäftsführer der INTEC-Personal GmbH & Co.KG und möchte hier einiges Klar stellen. Jeder Mitarbeiter der bei uns anfängt bekommt die Chance ganz normal Geld zu verdienen, jeder Mitarbeiter der als Bestandsmitarbeiter bei uns gepflegt ist, wird auch immer bevorzugt. Meine Kollegen erzählen mir was hier noch steht, z.B. das nicht alles ausgezahlt wird und so weiter. Ich würde gerne alles aufklären, Sie können mir eine Mail auf die [email protected] schicken und wir klären alles auf und gerne auch alles öffentlich, wenn Sie damit einverstanden sind. Unsere Mitarbeiter INTERN kümmern sich immer um jede Angelegenheit, auch am Samstag oder Sonntag egal welche Uhrzeit, wir sind immer erreichbar und versuchen alles zu klären! Wenn uns jemand verarscht und es versucht, werden wir natürlich die Augen nicht zu machen, sondern Handeln. Ich denke das dies normal ist, denn jeder hat das selbe Recht. Ich danke für die Aufmerksamkeit. Mit freundlichen Grüßen Martin Vrzal
    MARTIN VRZAL

14.02.2020 23:30

Sehr geehrte Damen und Herren, heute schreibe ich als Geschäftsführer ein paar Sätze nachdem mich meine Rekruiter informiert haben was hier passiert. Ich gebe bekannt das wir nicht 100% Fehlerfrei sind, aber wir versuchen alles für den Mitarbeiter zu erledigen was geht! Ich selber nehme mir Die Zeit und rede mit den Mitarbeitern auf der Baustelle oder in den Firmen, jeder einzelne Mitarbeiter ist wichtig. Wir zahlen immer alles aus und auch überpünktlich, die Vorwürfe wird es immer geben. Desweiteren möchte ich sagen das wir öfters verarscht wurden von Mitarbeitern aus Tschechien oder Polen egal welches Land! Und das wegen 0,50€ mehr Brutto, ob sich das Lohnt ist die nächste frage. Wir versuchen jeden einzelnen Stammmitarbeiter zu vermitteln, jeder der bei uns anfangen möchte und es tut bekommt die Chance und wird auch einen festen Arbeitsplatz haben. Werden wir von der 1 Sekunde an verarscht müssen wir natürlich handeln, dass würde jedes Unternehmen machen. Das wir schlechte Kommentare haben, ist selbstverständlich, denn auf der Welt wird es nie 100% geben und wenn man 100% hat läuft was falsch, also bin ich sogar zufrieden mit 4,5 Sternen von 5, dass ist ein super Wert. Menschen werden im Leben schlecht reden oder auch positiv. Jeder sollte seine eigene Meinung habe! Sollte es noch etwas zu klären geben, mit den MITARBEITERN die schlecht hier geschrieben haben, dann bitte ich um eine Mail auf die [email protected] und wir klären es und werden alles aufdecken egal was das ist, ist das ein Vorschlag? Wenn ja dann nichts wie los. Ansonsten wünsche ich jeden einzelnen viel Erfolg egal WER hier schreibt, man bekommt vieles raus. Mit freundlichen Grüssen Martin Vrzal INTEC-Personal GmbH & Co.KG
    Grześ

06.02.2020 14:30

Firma ta na początku dobrze płaci,póżniej to już tylko porażka.Zaczynają oszukiwać jak się da i na czym się da.Zaczynąjc od znikających dietach płacą mniej,bank godzin -znikające godz,urlop raz go masz raz go nie masz-brak wpisu na pasku z wypłaty ,a jak wypiszesz wniosek o urlop to nagle może się zgubić i mówią ci, że nie byłeś w pracy i straszą zwolnieniem i karą pieniężną-brać ze sobą kopie bo póżniej im tego nie udowodnisz że miałeś urlop, tak dobra rada,zwolnienia L-4 też problem z wypłacaniem .No ,a jak już rozwiążesz umowę o pracę lub oni cię zwolnią to na bank będą brakować ci pieniądze za ostatni przepracowany miesiąc ,oskubią częściowo na banku godzin ,na urlopie i dietach.oczywiście zanim się o tym dowiesz to minie trochę czasu bo pasek wysyłają na polski adres.Firma tak ma także samochody służbowe,ale z tego co mówili mi koledzy którzy je mieli ,to też nieżle sobie za nie liczą,a zwłaszcza jak masz jakąś szkodę to ładnie cie skasują.Pracownicy biurowi mają osobie wielkie mniemanie i wszystkich roboli traktują z góry i najlepiej nie dzwoń po nic, bo przeszkadzasz im w ich ciężkiej pracy ,zresztą i tak nie odbierają telefonów bo albo idą na papieroska albo bawią się telefon.OT TAKA WIELKA FIRMA przy najmniej tak o sobie myślą,a tak naprawdę jest to podrzędna firma jak wiele innych na rynku pracy. Na koniec mogę tylko napisać dla przyszłych pracowników tej firmy nie dajcie się zwieś obietnica jaki w mówią,bo póżniej będziecie żałować i przeklinać dzień w którym się zatrudnili w tej firmie.
    INTEC Personal

14.02.2020 11:24

Panie Grześ nie zgodzę się z Pana opinią. Dbamy o każdego pracownika tak jak to mozliwe. Jesteśmy osiagalni praktycznie 7 dni w tygodniu, nawet w godzinach wieczornych oraz w nocy. Nic w naszej firmie nie ginie, żadne wnioski urlopowe itp. W każdej chwili pracownik może do nas zadzwonić i dowiedzieć się o aktualny stan swojego urlopu i banku godzin. W firmie pracuje wielu Polaków, którzy robią wszystko co możliwe by ułatwić Państwu pracę. Załatwiana jest klasa podatkowa. Pomagamy w sprawach związanych z zakwaterowaniem, z otrzymaniem Kindergeld itp. Samochodów nikomu na siłe nie dajemy, a jest długa lista osób które chciałyby go mieć. Jeżeli był Pan naszym pracownikiem i stawia nam Pan takie zarzutu to proszę podpisać się imieniem i nazwiskiem. Wtedy będziemy wiedzieli z kim rozmawiamy i jak przebiegała nasza współpraca.
    Kryzstof

13.02.2020 16:49

Witam, pracuję dla firmy od 11 miesięcy i mogę powiedzieć, że to, co jest tutaj napisane, jest nieprawidłowe. Zawsze dzwonię do osoby kontaktowej w soboty. Byłem chory przez 4 tygodnie i wszystko zostało opłacone, po czym zacząłem normalnie pracować.
    Marcinekpl

11.02.2020 19:15

Witam czytam czesto co jest tutaj nspisane o tej firmie i naprawde jak ktos pisze pozytywne kometarze to az plakac mi sie chce ze smiechu przepracowalem w tej firmi trzy miesiace i musze przyznac ze na poczatku jezeli chodxi o wyplaty bylo dobrze ale rzucali mnie z fifmy do firmy i kazali nagle znikac z miejsca zatrudnienia i przeniesc sie dalej pod koniec pracy w tej firmie uszkodzilem kregodlup lezalem na stancji firma mnie zwolnila nie mowiac mi o tym a jak do nich dzwonilem to dopirro powiedzieli mi o tym ze nie pracuje po dwoch tyg to byla jakas masakra ostatnia wyplata to byla porazka nie zaplacili za urlop nsdgodziny juz nie wspomne o l4 odradzam ta firme unikac nie wierzyc w ani jedno slowo ich i te wpisy ktore sa tu pisane pewnie przez biurowych
    Jakub. Ma.

14.01.2020 14:43

Jestem nowy w firmie. Zacząłem w zeszłym tygodniu i firma wysłała mi pieniądze bez arkusza czasu pracy, ponieważ nie miałem pieniędzy. moja osoba kontaktowa była dla mnie zawsze dostępna.
    Grzegorz

29.01.2020 19:12

Kolejny wpis pracownika tej firmy ,który siedzi za biureczkiem.Co już ludzi wam brakuje że sami sobie robicie wpisy.Porażka i totalne (usunięte przez administratora) tak można opisać tą FIRMĘ już nawet proponują za polecenie kogoś że dostaniesz nie 250 ,a 500 euro.widać z tego że w tym (usunięte przez administratora) już nikt nie chce pracować.Jak nie będziecie okradać ludzi z pieniędzy to będą u was pracować i bez polecenia ,a odnośnie polecenia kogoś to dostaniesz kasę a póżniej i tak ci ją potrącą podwójnie. i jeszcze jedna sprawa bank godzin nie jest obowiązkowy tak jak to macie w zwyczaju okłamywać nowych pracowników.
    Nico

20.12.2019 08:39

Witam. Generalnie polecam .Uwaga w dziale obsługi .Polacy pracujący robią przewałki w dziale zatrudnienia. Mnie nakręcili na 220 euro że niby nieda się odkręcić noclegów których nie było. Innym razem pojechaliśmy na nocleg którego nie było i snuliśmy się całą noc by nad ranem trafić do hotelu i pospać 4 godziny po podróży z Polski. A rano do pracy . Ogólnie od 0 - 10 notowanie na 3.. Uważajcie i tyle .Firma chyba ok. ale dział kadr do dupy . Pozdrawiam
    PIOTREK

20.12.2019 14:09

Potwierdzam to co kolega napisał,a do tego jeszcze znikające godz z banku godzin i urlopy.Na początku były pisane na paskach z wypłaty ,a pozniej znikneły .Pytasz się w biurze gdzie są to zwalają na system,ale zawsze możesz zadzwonić i się zapytać ile masz na koncie,ale niestety tego się nie dowiesz ,bo niema czasu i mówi żeby dzwonić pózniej i tak w kółko.NIGDY NIE MAJĄ CZASU dla pracownika.Po prostu mają Cię głęboko w (usunięte przez administratora) Co do stawek godz to mówią Ci że dostaniesz tyle i tyle na na miejscu okazuje się że stawka LICZONA JEST RAZEM Z DIETĄ takie małe kłamstewko,a jak pózniej idziesz na urlop to dostajesz gówniane pieniądze .SZKODA CZASU NA TAKĄ FIRMĘ Mogę jedynie jeszcze dodać że POLACY JUŻ NIE CHCĄ TAM PRACOWAĆ to sprowadzili CZECHÓW I SŁOWAKÓW którzy zresztą tez długo nie popracowali .Ale dziwie się koledze NICO że jeszcze ich polecasz ,po tym jak Cię potraktowali.

09.11.2019 18:25

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?
    SPAWACZ

19.12.2019 20:20

NIE POLECAM TEJ FIRMY,OD POCZĄTKU JAK PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE PROBLEMY Z KASA COŚ SIĘ CIĄGLE NIE ZGADZAŁO .ZAWSZE ZWALALI NA SYSTEM KOMPUTEROWY. PASKI Z WYPŁATY NIE CZYTELNE. NIE KOMPETENCJA PRACOWNIKÓW BIURA (NA ZASADZIE NIKT NIC NIE WIE LUB PROSZĘ ZADZWONIĆ PÓŻNIEJ) SPRAWDZENIA PASKA Z WYPŁATY NA MIEJSCU NIE MA SZANSY BO WYSYŁAJĄ CI NA ADRES POLSKI, JEŻELI CHCIAŁBYŚ ŻEBY CI GO DALI NA MIEJSCU ,TO MÓWIĄ CIE ŻE NIE MOGĄ.NA PYTANIE DLACZEGO ,NIE UMIEJĄ ODPOWIEDZIEĆ.DOSTANIE SIĘ DO KIĘGOWOŚCI GRANICZY Z CUDEM,POKÓJ OBWAROWANY JAK TWIERDZA, OCZYWIŚCIE KASĘ NADPŁACALI, A NA NASTĘPNY MIESIĄC ZNÓW TO SAMO UMOWY PISANE W JĘZYKU NIEMIECKIM,A POWINNY W OBU JĘZYKACH ,KAŻĄ CI PODPISAĆ BEZ MOŻLIWOŚCI PRZECZYTANIA, MAM NA MYŚLI,GDYBYŚ CHCIAŁ JĄ PRZETŁUMACZYĆ,ZASŁANIAJĄC SIĘ TYM ŻE PRZYJEŻDŻAJĄC DO NIEMIEC POWINIENEŚ ZNAĆ TEN JĘZYK, DO TEGO STAWKI SZKODA GADAĆ -DOSTAJESZ NIECAŁE 10,50 EURO BRUTTO NA GODZINĘ NO I OCZYWIŚCIE 50 EURO DIETY HA, HA, HA, Z TEGO MUSISZ OPŁACIĆ HOTEL - 20-25 EURO DZIENNIE, MOŻNA POLICZYĆ ILE PŁACI SIĘ MIESIĘCZNIE. UBRANIA ROBOCZE- MUSISZ MIEĆ SWOJE ,PÓŻNIEJ KUPUJESZ , PRZEDSTAWIASZ IM RACHUNKI -ZWRACAJĄ 200 EURO NA PÓŁ ROKU. FIRMA POSIADA SAMOCHODY SŁUŻBOWE KTÓRYM MOŻESZ JEŻDZIĆ - POBIERAJA OPŁATY -JAKIEŚ 150 EURO MIESIĘCZNIE ZA KORZYSTANIE Z SAMOCHODU ,ALE NIE POLECAM ,BO UMOWY SĄ TAK NAPISANE ŻE ZA MAŁĄ SZKODĘ BIORĄ CI 500 EURO HA,HA,HA. CO DO ZWOLNIEŃ TO PODSUWAJĄ CI WYPOWIEDZENIE ZA POROZUMIENIEM STRON ,WIADOMO ŻE TO PODPISZESZ I NIE MOŻESZ IŚĆ NA BEZROBOTNE,NAWET O TYM NIE WIESZ .LUDZIE PODPISUJĄ BO NIEWIEDZĄ O TYM.LUB ŻEBY BYŁO JESZCZE LEPIEJ TO WYSYŁAJĄ CI NA POLSKI ADRES. OT I CAŁA O FIRMA. I ZABAWNE ICH MOTTO Nasze Motto: „Tylko zadowolony i uczciwie wynagrodzony pracownik, jest pełnowartościowym pracownikiem” HA ,HA ,HA ALE SIĘ , .TAK ŻE ŻYCZĘ POWODZENIA I WYTRWAŁOŚCI WSZYSTKIM OSOBOM KTÓRZY ZAMIERZAJĄ PODJĄĆ PRACE W TEJ FIRMIE-PRACA TYLKO DLA TWARDZIELI.- BYŁY spawacz

Oferty pracy - INTEC-Personal GmbH & Co. KG

Zatrudnimy Murarza - blisko polskiej granicy!

Magdeburg

4600 - 5500 EUR / m

Hydraulik / Monter ogrzewania centralnego

Stuttgart

Zatrudnimy hydraulika!

Monachium

5000 - 5500 EUR / m

Zatrudnięmy Vorrichterów / Monterów rurociągów

Neubrandenburg

5000 - 5500 EUR / m

HYDRAULIK – PRACA

Monachium

4200 - 5200 EUR / m

Praca dla spawaczy Aluminium 350km od polskiej granicy!

Gotha

29 - 35 EUR / h

Bankrut

20.10.2019 13:10

Witam ja osobiście nie polecam tej firmy banda oszustów powinna kontrola tam wpaść
    tedi 74

20.10.2019 16:34

Witam ja tez nie polecam tej FIRMY banda złodzieji i nic więcej.
    Stuttgart - K.M

02.09.2019 10:56

INTEC jest naprawde ok
    Kryzstof

28.08.2019 19:37

Firma dzięki której finansowo stanąłem na nogi , profesjonalne podejście w każdej kwestii , ludzie którzy pracują w tej firmie są godni zaufania , moje życie rozpoczęło się od nowa , polecam !!
    S.M

28.08.2019 19:35

Diety się w piątki dostaje pełne a nie jak w innych firemkach płacą tylko polowe Pracowałem w Monachium przez intec rok temu ale musiałem do Polski wracać. Wszystko jest dobrze a nawet bardzo.
    tomee1973

22.08.2019 13:02

(usunięte przez administratora)nie polecam.
    czeslaw

19.06.2019 17:20

ja za jeden tydzień zarobiłem 80 euro minus a za przepracowany cały miesiąc zarobiłem 450 euro unikajcie tej firmy
    Bo0ski4dam

29.06.2019 14:18

Pewnie zaliczki były to tez i wyplata marna ja pracuje od kwietnia zeszlego roku i jeszcze nie bylo takich rzeczy....pozdrawiam
    Wlodzimierz K.

21.06.2019 12:38

Pracuje na stanowisku lakiernika. INTEC zaoferowal mi prace zaraz po tym jak zostalem zwolniony. Moje stanowisko pracy jest bardzo dobre. Jestem ceniony w firmie i chcialbym pracowac tak dlugo jak bedzie to mozliwe. Zarobki zostaly ze mna ustalone i przez ostatnie 10 wynagrodzen nigdy niczego nie brakowalo. Pozdrawiam Wlodzimierz K. z Wielunia

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INTEC-Personal GmbH & Co. KG?

Krzysztof

20.06.2019 16:11

Ja jestem zadowolony pracuje w intecu 3 miesiace i jest ok nie mam na co nazekac i polecam
    Janek

20.06.2019 16:07

Jak ktoś nie pracuje to i kasy nie ma. Czasami trzeba się narobić ale pieniądze na koncie się zgadzają. Ja jestem zadowolony

01.06.2019 17:44

Firma INTEC- Personal pisze że pracownik jest na 1 miejscu !!!!!!!!!! INTEC-Personal GmbH & !!!!!!!!!!!!!!! tak pośrednicy łupią swoich pracowników Oczywiście dotyczy to firmy INTEC Personal Przestrzegam tylko o zapisie widniejącym na rozwiązaniu umowy, mówiącym o zrzekaniu się pieniędzy z zeitkonta (banku godzin - pieniądze za przepracowane nadgodziny) oraz ekwiwalentu za niewykorzystany urlop. Oczywiście jeśli ktoś zna język Niemiecki i czyta wszystko co mu firma podsunie pod nos, nie nabierze się na tego typu zabieg. Wspomniany zapis brzmi następująco "§ 3 Abgeltungsklausel Die Parteien erklären ausdrücklich, dass mit der Erfüllung dieser Vereinbarung sämtliche gegenseitigen Ansprüche aus und in Verbindung mit dem Arbeits-/ Arbeitsverhältnis und seiner Beendigung abgegolten sind, gleich ob bekannt oder unbekannt. Zwischen den Vertragsparteien besteht Einigkeit darüber, dass keine Tatsachen vorliegen, aus denen sich über die Erfüllung dieser Vereinbarung hinaus Ansprüche irgendwelcher Art, seien sie gesetzlicher, tarifvertraglicher oder vertraglicher Art, herleiten lassen. Die Parteien sind sich einig, dass der Urlaubsanspruch und der Zeitausgleich in Natura erfüllt worden ist." Jak wspomniałem na początku, jest to tylko przestroga. Polecam tłumaczyć sobie każdy dokument. Nie wiem czy to standardowy dokument, wysyłany do każdego pracownika z którym firma rozwiązuje umowę, czy tylko ja dostałem takie pismo. W każdym razie posiadam wszystkie pliki od tego pracodawcy na potwierdzenie mojej wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę samych uczciwych pracodawców
    Czesiek Zabrze

28.05.2019 14:13

Diety się w piątki dostaje pełne a nie jak w innych firemkach płacą tylko polowe Pracowałem w Monachium przez intec rok temu ale musiałem do Polski wracać. Teraz kilka miesięcy pracuje tam mój syn. Wszystko jest dobrze a nawet bardzo.
    Waldek

01.06.2019 17:38

Firma sama sobie wystawia opinie żenada
    Jano

26.05.2019 22:15

Dobra firma. Kasa się zgadza i robota jest to nie ma co nazekac. Jak komu robić się nie chce to zawsze będzie marudzic
    Krzysztof

26.05.2019 12:33

Z całą pewnością mogę polecić firmę Intec Personal. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Wypłata zawsze na czas i zgodnie z umową. Możliwy jest kontakt w języku polskim z kompetentnym i rzetelnym koordynatorem P.Darkiem , który chętnie pomaga rozwiązywać wszelkie sprawy związane z pracą za granicą. Jeszcze nigdy nie zawiodłem się na ofercie pracy, którą otrzymałem od Intec Personal. Z czystym sumieniem zachęcam do współpracy z firmą.

Kontakt - INTEC-Personal GmbH & Co. KG

Gustav-Weißkopf-Straße 7 99092 Erfurt

Przemysław K.

26.05.2019 11:21

Witam wszystkich zainteresowanych pracą w firmie INTEC PERSONAL. Na przestrzeni 5 lat pracy zagranicą mogę wyrazić swoja opinię na temat tej firmy. Jest godna polecenia. Wszystko załatwiane na czas. Wynagrodzenie terminowe i uczciwe. Zawsze można liczyć na pomoc koordynatorów - Pana Adriana i Darka. Uczciwie polecam tą firmę.
    Piotr cz

24.05.2019 22:20

Pracuje w inteku półtora roku zarobki są bardzo dobre i na czas we wszystkich sprawach można liczyć na pomoc. Polecam
    Tomek Bydgoszcz

24.05.2019 14:16

Bardzo dobra, zawsze pomocna obsługa personalna w biurze. Super warunki zatrudnienia. Jestem zadowolony i polecam w 100%
    Mirosław

24.05.2019 11:59

Pracuję kilkanascie lat w Niemczech, a najdłużej w firmie INTEC z ktorej jestem bardzo zadowolony. Najwazniejsza kwestią są oczywiscię finanse. U nich nigdy z tym nie było problemu. Wypłaty są terminowe, a najczęściej przed terminem. Nawet w sytuacjach losowych są na polskim koncie bankowym na czas. Otrzymuję premie świąteczną jak również fundusz na ciuchy do pracy. Polecam kazdemy ponieważ to wszystko jest na niemieckiej umowie, a każde ustalenia które były uzgadnianie, zostały zawsze zrealizowane. Są wiarygodni i starają się bym naprawdę był zadowolony od początku do końca.
    Pawel K.

24.05.2019 09:05

firma 100 % godna polecenia. Nigdy w zyciu nie bylo spoznienia w wyplatach, sa one zawsze przed czasem. Glupoty wypisuja, nigdy chyba tam nie pracowali i chca zrobic (usunięte przez administratora) tam gdzie go nie ma. Z kazdym problemem mozna sie do firmy zwrocic i zrobia wszystko zeby pomoc. Mili ludzie z ludzkim podejsciem, a tego teraz brakuje. Ja pracuje juz 1,5 roku i mimo propozycji z innych firm zostaje tutaj. Tu wiem co mam. Polecam wszystkim.
    Tommy

24.05.2019 05:54

100% Top firma! Pracuje już w intecu od dwóch lat, przez kilka ostatnich miesięcy zaczęli się bardzo szybko rozwijać i to pozytywnie:) jeżeli ktoś chce pracować to będzie sie miał dobrze. Pozdrawiam wszystkich pracowników Tomek
    Sebastian S.

23.05.2019 22:21

Firma dba o pracownika. Pisze na swoim przykładzie. W razie problemów osobistych, można się zawsze dogadać. Naprawdę pomocni i serdeczni ludzie tam pracują . Jestem zadowolony od początku do końca. Pozdrawiam
    Radoslaw

23.05.2019 21:46

INTEC zawsze płaci wszystko punktualnie i bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolony i polecam go coraz bardziej

27.02.2019 10:39

Przestrzegam tylko o zapisie widniejącym na rozwiązaniu umowy, (usunięte przez administratora) "(usunięte przez administratora) Jak wspomniałem na początku, jest to tylko przestroga. Polecam tłumaczyć sobie każdy dokument. Nie wiem czy to standardowy dokument, wysyłany do każdego pracownika z którym firma rozwiązuje umowę, czy tylko ja dostałem takie pismo. W każdym razie posiadam wszystkie pliki od tego pracodawcy na potwierdzenie mojej wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę samych uczciwych pracodawców
    Fur

25.11.2018 14:48

Bardzo solidna firma, która oferuje bardzo dobre zarobki. Pracuje w Intec od lipca tego roku bez jakichkolwiek problemów. Polecam.
    Kamil S.

09.10.2018 11:01

Porzadna Firma, dbaja o pracownika, zalezy im na zadowoleniu
    Adam Szczecin

21.09.2018 10:23

Witam wszystkich czytających :) W bardzo dużym skrócie można firmę Intec Personal w której pracuję określić jako uczciwą, solidną i godną polecenia. Jak pracuję w niej półtora roku nie zdarzyło się aby coś było nie tak. Uczciwa niemiecka umowa o pracę, wszystkie świadczenia niemieckie w tym oczywiście ubezpieczenie itp. Firma dbająca o pracowników, w stałym kontakcie i bez problemu wszystko można załatwić. Firma wciąż się rozwija, nie miałem żadnych przestojów - ciągłe zatrudnienie, więc takie wewnętrzne poczucie stabilności i bezpieczeństwa finansowego 100%. Ktoś mógłby pomyśleć - hmmm coś za pięknie to brzmi ale w moim przypadku dosłownie tak jest. Dzięki pracy w Intec-u stanąłem na przysłowiowe nogi i jestem zadowolony że mogę tu pracować. Oczywiście na początku jak wszędzie, trzeba cierpliwie przetrwać i tu najczęściej mało myślący dostają białej gorączki. Trzeba odczekać na swoją grupę podatkową, uzbierać tzw bank godzin i ogólnie oswoić się z nowym miejscem pracy, ludzmi itp, tyle że to wszystko trwa max do 3 miesięcy a potem - cóż mogę dodać - cieszyć się że ma się zatrudnienie w niemieckiej firmie i e na koncie co miesiąc :) w tych trudnych na maxa czasach. Polecam wszystkim 100%
    Krzysztof Szczecin

19.09.2018 15:33

Polecam Firme INTEC, w ktorej pracuje od poprzedniego roku. Dobra wspolpraca godna Firma. Dbaja by kazdy byl zadowolony i to ich wyrownia od poprzednich moich miejsc pracy. Warto
    Wojtek

07.09.2018 10:04