ETO MAGNETIC

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 309 ocen.

ETO MAGNETIC
3309

Opinie o ETO MAGNETIC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ETO MAGNETIC

Zenek

Może zacznijcie doceniać , że pracujecie w firmie z dobrą opinią!

Haha
@Zenek 17.05.2018 22:28

Co Ty bierzesz że takie pierdoly piszesz

Zła

Uwielbiam ten tekst kiedy są dodatkowe zlecenia - dobór osób aby było najwyższe wyrobienie. Śmiech na sali. Zapisują się osoby które nie wyrabiają norm w tygodniu ale oczywiście to dobrzy pracownicy bo pracują kilka lat. Proponuję aby Dyrektor w końcu rozgonił to towarzystwo wzajemnej adoracji. Co to znaczy, że pracownik z kilkuletnim stażem robi 70-80%normy?! To za co dostaje wypłatę i premię?! Bo inni na niego zasuwają!!! Brygadzistki obchodzi tylko ile schodzi z Lini. Najwyższy czas zainteresować się kto to pracuje na to wyrobienie.

anonymous
@Zła 26.04.2018 09:39

to zrob 20albo 30% i będzie 100%

Jupi

Ciekawe ile jeszcze musi minąć czasu i w jakim wieku musimy żyć, żeby w końcu dostać jakiś socjal? Jest maj a na hali 31 stopni jak tu pracowac? A to dopiero początek....

GOŚĆ
@Jupi 14.05.2018 00:11

Inspekcja Pracy jest od tego.

Nowa

A może wezmą się za niektórych technologów nierobów A szczególnie jeden bije na głowę wszystkich

Monter
@Nowa 24.04.2018 17:02

O której lini mówisz?

Ciekawa

Jak ktos chce akordu indywidualnego powinien szukac takiej pracy.Przyjmujac sie zapoznajesz sie z warunkami pracy.Kazdy daje z siebie wiele bo mamy za to premie akordowa.Ciekawe co te chetne indywidualnego rozliczenia zarobily by na stanowiskach gdzie psuja sie czesciej maszyny.jednej uda sie 1000szt innej 200 i to nie z winy pracownika.Ciekawe czy zadowolenie by bylo z takiego akordu.

Luidzi

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

gość
@Żaneta 23.04.2018 18:14

Gdzie na produkcji czy w biurze ?

GOŚĆ

Czy ktoś się wypowie jak z zarobkami i atmosferą na stanowiskach biurowych..

Trans

Dlaczego posty są kasowane?????

Fartuchowa

Jak to jest z ubiorem. Dlaczego pracownicy produkcji chodzą w koszulkach a Technolodzy nie wszyscy noszą swoje czarne koszulki? Co to za porządek Pa ie Szefie?

D

Oraz od ludzi którzy nigdy nie pracowali w zakładzie a wiedza co się dzieje.

D

Miło miło spotkać byłych pracowników i się dowiedzieć co nieco.

Mick

Czy ktoś rozlicza w jakikolwiek sposób ten grupowy akord? Najbardziej niesprawiedliwy sposób zarabiania pieniędzy - jaki jest procentowy wkład poszczególnych pracowników wypracowany miesięczny zysk?... Czy to nie jest wożenie się na plecach tych, co wypracowują tę zawyżoną normę nie pozwalając sobie na papierosowe przerwy, tudzież plotkarskie wędrówki po hali?... Czyżby panie brygadzistki nie miały wglądu na postępowanie ludzi ze swojej załogi?... Może praca w weekendy powinna być uzależniona efektywnością pracownika w tygodniu?...

Lele
@Kaja 11.04.2018 13:43

Nie wszyscy dostają taką samą !!!

anonymous

A ja ze strony długoletniego pracownika. Tylko prosze bez szykan na linii jak moje IP zostanie ujawnione. Nowy pracownik czesto ma wyższa stawke na wejscie niz Ci po kilku latach, czesto nowi pracownicy szarogęszą się a to conajmniej niegrzeczne, zgodze sie że czesto trafi się diamencik, który zawstydzi niejednego "starego". Nowy pracownik i tak skarzy publicznie, nieładnie.Podejdz do jakiegos przełożonego i poskarz sie, że spacerują.Pozdrawiam

Gość

Czy ktoś może się wypowiedzieć o pracy w biurze? Jaka atmosfera, zarobki?

vko

co sądzicie o lini 320? sa tam jakieś romanse :D

a
@vko 13.04.2018 00:34

Super linia , atmosfera także .

E

Pracuje tu od 5 kwietnia. na linii 320 atmosfera nawet ok tylko ze jedna przerwała tri che lipa

May
@E 08.04.2018 08:46

jak praca na tej lini kto sie leni kto robi duzo kto flirtuje robicie ponad normy maszyny sie często psują jak brygadzisci i liderzy?

Melon

Nie polecam nikomu. Za akordem indywidualnym sa chyba wszyscy a raczej Ci co PRACUJA. To jest niesprawiedliwosc i niedocenianie niektorych pracownikow. A odkad panuje w firmie liderowanie. To atmosfera jest fatalna...bardziej obijac sie juz nie mozna to jest paranoja

...................

akordu wcale nie powinno być chyba że dają z 30gr od sztuki na umowie a tak to rypiesz i zawsze będzie mało norma to norma wiadomo są zawyżone specjalnie żeby więcej zrobić i żeby premii nie było norma powinna być jednolita np 1000 często nie da się jej zrobić na zatapiarkach cewek jak ktoś cieszy się że robi na akord za darmo normalną podstawę to jest upośledzony umysłowo nikt nie przychodzi siędzieć do pracy

Mick

Ludzie - sytuację może uratować wprowadzenie AKORDU INDYWIDUALNEGO - niech się leserzy i leserki opindalają na własny koszt! Niech się przestaną wozić na plecach tych, którzy naprawdę ciężko pracują. Inaczej nigdy dobrze nie będzie.

............................
@Mick 11.04.2018 15:52

inwalido tam już jest na akord tak się pracuje na zepsutych często piecach są fajne stanowiska ale tam się trzyma elita tylko jakby płacili na akord nawet te 20 gr to byś więcej zarobił niż teraz robisz na akord ponad 1000 szt i masz z tego grosze

D

:-)

tomuś

Dlaczego na magazynie jest tak duża rotacja? Co jest przyczyną że ludzi się tak często zwalnia lub nie przedłuża umów? Ludzie dostają jałmużnę premie zabiera się często. Proszę o odpowiedź.

tomuś

Dlaczego na magazynie jest tak częsta rotacja pracowników? Co jest przyczyną że ludzi tak często się zwalnia lub nie przedłuża umów? Ten proces ciągnie się latami. Proszę od odpowiedź.

anonim

(usunięte przez administratora)

D

Idę idę i nie tylko tam :)

anonim

(usunięte przez administratora)

D
@Lolek 24.03.2018 10:37

W takim razie niech przeczyta to dyrektor tego zakładu i przemysłu sprawę sprzed 2 miesiący o której pisalam a teraz wyszło na jaw.Pieknie wkopalyscie swoją była brygadzistke.

Bogata

Życze dużo szczęścia Pani Liderce któa twierdzi ze linia rzadza liderki a nie brygadzistki oraz ze nie opłaca się być brygadzistka bo zarabiają mniej niż pracownicy produkcji.

Bogata
@Live 23.03.2018 22:30

Tu nie ma co się śmiać tylko tak mi mówiono,tylko dlaczego.Takze uważaj Pani brygadzistko na swoją liderke bo jeszcze Cię wykrycie.Slaby był to wybór oj słaby.

anonim

(usunięte przez administratora)

No hejt
@Zatapiacz 21.03.2018 15:53

Jesteście okrutni i bez wyobraźni. Taki hejt może zrujnować komuś życie, zastanówcie się nad konsekwencjami zanim coś takiego piszecie. Kto dał wam prawo aby drwić, szydzić z drugiego człowieka? Rozumiem, trzeba podbudować jakoś swoje słabe ego. Ale w ten sposób? Pozdrawiam

D

I gdzie ta radość z mojego odejścia?

Lol
@D 23.03.2018 11:10

Dzisiaj świętowaliśmy

o.c.n

Najgorsza jest grupowa odpowiedzialność jeśli chodzi o premie , nietrzeba byc geniuszem by wyobrazić sobie czym to sie kończy

D

Chce jeszcze dodać że pozdrawiam cała linie 270 na ktorej spędziłam mile chwilę na koniec. Pozdrawiam.

L

Fajnie sie słyszy ze inni dostaja bony czy pieniądze na świeta wielkanocne... ale nir pracownicy eto

Eto
@L 22.03.2018 20:08

To bony czy pieniądze chyba masz nieprawdziwe informacje.Informacji zasiegnij u źródła

Zostaw opinię o ETO MAGNETIC - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ETO MAGNETIC