ETO MAGNETIC

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 268 ocen.

Opinie o ETO MAGNETIC

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ETO MAGNETIC

200

No właśnie palacze to mają kilka przerw i co i nic bo im się należy

anonymous
@Szara 15.02.2018 12:18

wole być zdrowy i pachnacy

200
@anonymous 16.02.2018 08:08

Racja

Beka

Pozdrawiam cała linie na której miałam być brygadzistka ale coś poszło nie tak ...wszystko wyszło na jaw

Pracownik

Ja nie rozumiem tej całej nienawiści i uszczypliwości. Zamiast pilnować swojej pracy ludzie patrzą się na innych pytanie czy sami nie mają nic za uszami.

Janas

Pytania do obecnych pracowników: w ogłoszeniu podają, że jest karta Multisport czy potrącają za nią z wypłaty jakąś kasę? którego dnia miesiąca są wypłaty? Można na produkcji wyciągnąć 4k na ręke?

Tak
@Janas 01.02.2018 14:49

Tak potracaja parę groszy.raczej nie wyciagniesz 4 k.ale życzę Ci dużo szczęścia.w Boschu proponują więcej 20 zl/h.

mysz
@Janas 01.02.2018 14:49

Chyba ze na 2 zmiany

Dawny pracownik

Witam.Pracowałam kilka lat temu w tej firmie.Teraz jak to wszystko czytam to włos się jeży na glowie.To nie jest to Eto które pamiętam.Co tam się porobilo?Z checia chodziłam do tej pracy ale zwolniłam się z powodu lepszej pracy.A teraz to co tu piszecie to jest istny horror.A może komus zależy żeby tak było czy jak?

Czarna123
@Dawny pracownik 22.01.2018 19:45

Dobrze że tam Pani nie pracuje. Zero korzyści w ostatnim czasie, nie dziwię się że wypowiedzenia lecą. Jak tak dalej pójdzie to sami Ukraińcy będą zadowalać firmę Pana Dyrektora. Brak normalności do traktowania ludzi mają osoby które rządzą w pewien sposób. Najlepiej przychodzić do pracy chorym i z wywieszonym jezorem się wykańczać bo norma norma resztę mają gdzieś. Ludzie nie chodzą na zwolnienia i przychodzą do oracy chorzy bo boją się zrypki. To jest normalne??

Chuda

Może niech firma się też wezmę za osoby które jedzą na hali .Niedługo to lepiej was bedzie przeskoczyć niż obejść grubasy.

Karola
@Nie chuda 22.01.2018 23:25

Napisałam do tych obrażających, nie do Ciebie

Nie chuda
@Karola 23.01.2018 06:32

W takim razie trzeba było napisać pod postem tamtej osoby. Było minęło. Ok.

Atention

Pewne osoby gdy jest nocka oprócz papieroska lubią sobie też coś innego załamać by lepiej się na wtryskarce pracowało.Pozdro.

Atention
@monter 22.01.2018 10:55

Zbliza się nocka...

monter
@Atention 22.01.2018 18:02

Jestem na nocce, no i?

Sprężyna

Niektórzy też jak wychodzą na przerwę 20 min to też się nie wybijają.

Zdzisia
@Sprężyna 21.01.2018 21:14

To prawda. Słyszałam jak dziewczyna się chwaliła, że nigdy się nie odbijała na przerwę bo nikt tego nie sprawdza. A pracowała kilka lat.

mysz
@Zdzisia 22.01.2018 11:18

no wlasnie i takie zostały liderkami zal

Irek

Akurat atmosfera w firmie w znacznej mierze zależy od samych pracowników.

Elektrozawor
@Irek 12.01.2018 10:49

Nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzna ale jesteś po prostu pusta i tepa osoba.

Jakos

Wszyscy płacze naciskają przycisk informacyjny i idą dalej.Kazdy o tym wie ale nikt nie chce mówić.Robia to wszyscy płacze którzy chodzą nawet co godzinę na fajkę albo chodzi stylami żeby nikt nie widział.Porazka.

Marmolada

Współczuję większości że muszą tam pracować.Pozdrawiam ciepło.

Wkurzona

Może w końcu firma zrobi porządek z palaczami. Trzy, cztery wyjścia na fajkę i normalnie jeszcze na przerwę. Najwyższy czas zacząć to kontrolować. Ciekawe jak wyglądają odbicia kartą skoro niektóre osoby siedzą na przerwie po 30-40 min.

Mania
@Wkurzona 18.01.2018 13:57

Dokładnie tak. Jedni maja 20 min przerwy a inni dwa trzy razy tyle.

Była
@Wkurzona 18.01.2018 13:57

To prawda. Starzy pracownicy wogole nie przestrzegają czasu przerwy. Chodzą kilka razy.

pixel

Nikomu nie proponuje pracy w firmie eto MAGNETIG. Najgorsza firma,atmosfera pracowników jest na poziomie 0.W przedszkolu lepiej dzieci się zachowują niż tam dorosłe i dojrzałe kobiety. Żenada w firmie.

Sprężyna
@pixel 18.01.2018 11:57

Powiem Ci tak że poziom 0 to i tak za dużo.

C

Brak profesjonalizmu, niska pensja b,nie godne życie,zazdrość wpływa na to jak ludzie się zachowują i jak się traktuje.

Ciekawa

Ktoś coś wie na temat podwyżki?

aloalo
@Ciekawa 07.01.2018 17:16

Dowie się Pani po pierwszej wypłacie za styczeń. Na razie top sekret. Może wcale nie będzie bo po co ?

wwwoo
@Ciekawa 07.01.2018 17:16

Chyba pomyliłaś firmy bo tam podwyżek to nie ma. A jeżeli coś to nie dla ludzi na niskich stanowiskach tylko dla tych co nic nie robią

Aaaa

Na jakiej podstawie przeprowadzana jest rekrutacja? Spełniam wszystkie wymogi wyszczegolnione w ogłoszeniu, natomiast nikt się ze mną nie skontaktował

most@
@Aaaa 27.12.2017 22:44

Nawet nie żałuj tego że nie dzwonią do Ciebie. Praca w tym zakładzie i z takimi ludźmi to wielką porażka kabluja .Atmosfera fatalna w tym zakładzie wykorzystują do przesady. Odradzam pracy w tym zakładzie omijajcie z daleka i nie dajcie się nabrać na zarobki.Pozdrawiam

Zzz

A brygadzista to niby kto Don Juan ???też jest pracownikiem...troche logiki irku

Zzz

(usunięte przez administratora) kiła i mogiła!

Mama mia

Odradzam pracy w tym zakładzie.Plotki ważniejsze od wszystkiego.Dziekuje pewnej Pani bryg. Która rozpowiada prywatne sprawy na linii oraz dodaje ,,coś,, od siebie. Brawo oby tak dalej.

most

Dzień dobry. Witam wszystkich i chciałam się podzielić zła opinią i złym traktowaniem pracownikow w firmie eto magnetic ul. Kwiatkowskiego. Odradzam wszystkim pracy tam a w szczególności na lini 400 sa tam osoby ktore kablują brygadzisce i ona ciągnie ich stronę. Sa bardzo nie sympatyczne,robią zdjęcia po kryjomu.

Ciekawa
@EVM 13.12.2017 21:18

Jaka królewna ?

200
@Obiektywna 13.12.2017 21:05

a pani niech czyta ze zrozumieniem

perpetum mobile

Za pare lat ten zakład nie będzie istnieć z takim poejsciem do ludzi.

130.130.130
@perpetum mobile 15.12.2017 01:08

Przepraszam za literówkę .....

Dlaczego
@perpetum mobile 15.12.2017 01:08

Prawda jest taka że ktoś powinien przestać wierzyć jeden osobie Co mu mówi.

Uczestnik rekrutacji

Po rozmowie rekrutacyjnej brak jakiegokolwiek odzewu o wynikach rekrutacji, mimo zapewnień o udzieleniu takiej informacji. Amatorskie podejście do kandydatów...

Wróżka

Niedługo cała Klicha się rozwali.Jedni się zwolnia a innych się zwolni. Niektórzy bardzo się trzęsą tak że koniec jest niedaleko.Nadchodzi nowa era.

Czarownica
@Wróżka 02.12.2017 08:44

A co się dzieje?Przecież jak jest źle to można zawsze pracę zmienić, wszyscy narzekamy a tak naprawdę to wszędzie jest ciężko teraz , są różne branże i wyścig szczurów jest wszędzie....Proponuję otworzyć swój biznes i zobaczyć jak się na swoim pracuje ....Od rana po świt.Ja zaczniecie ostro (usunięte przez administratora) na swoim to wtedy docenicie pracodawcę. Szykują się podwyżki i nowe zmiany na lepsze .Pracuje na EVM i jest lekko, nikt mi nie stoi nad głową , chyba ze audyt , nikt mi nie robi problemow ze sie nie wyrabiam , a jak robia to zbytnio sie tym nie przejmuje .Pracuje tak jak umiem najlepiej I uwazam ze Nasz pracodawca jest dobry.To z ludzmi cos sie dzieje nie tak , władza odbija do głowy , niektorzy nie maja podejscia i nie nadaja sie do kierowania liniami. Tyle w temacie....

200
@Wróżka 02.12.2017 08:44

Jasnowidz ha ha ha

Ble ble

Syff wstyd i masakra ta firma to sped jakiś nienormalnych. Czegoś takiego nie czytalam i nie słyszałam.

Ciekawa

Będzie jakaś kasa na święta?

Ja
@Ciekawa 25.11.2017 10:13

Będzie

Ktosiek

Musisz pamiętać, że opinie noszące znamiona pomówienia lub w inny sposób naruszające prawo (np. poprzez ujawnianie danych osobowych, w tym personaliów czy numerów telefonów) będą przez nas archiwizowane (zob. pytanie 10). Ponadto pracodawca może sam wystąpić przeciwko Tobie na drogę sądową, a w takim wypadku będziemy zmuszeni przekazać Twój numer IP organom ścigania

Elektrozawor
@Ktosiek 17.11.2017 20:08

Co to się znowu dzieje ?

Ktosiek

Do osób,które obrazają personalnie .Nie czujcie sie bezkarni.Sa paragrafy za obrazę i grozby, mozna wam zalozyc sprawe cywilną.Myslicie ze nikt was nie namierzy?!!.Istnieje cos takiego jak IP ,nawet zmienny jest do namierzenia.Wiec liczcie sie z konsekwencjami za wlasne slowa.Mozna wyrazac swoje zdanie bo mamy tzw. demokrację.Ale obrazanie kogos lub grozenie personalne to juz sprawa do zgloszenia na policję i do sądu.

Kim
@Ktosiek 17.11.2017 17:32

Każdy o tym wie.Ale udowodnić ze obrazy są bezpodstawne jest bardzo ciężkie ...Zresztą jak komuś nie pasuje to dowidzenia.Jest kilka osòb ktòre działają na nerwy , dobrzy odchodzą niedocenieni i tym co odchodzą Życzę samych cukcesòw.

Ktosiek
@Kim 17.11.2017 18:26

Samo uzywanie danych osobowych ,personalnych juz jest podstawa do kary,nie trzeba niczego udowadniac.Wpis jest dowodem

Ada

Wiecie może jakie zmiany się szykują z nowym rokiem?Będą podwyżki?Martwi mnie zmiana systemu pracy , jesteście zadowoleni z tego?

Dani

A co to za romanse na 130??mężatka S z młodym K?Brawo S , mężuś szczęśliwy bedzie

123
@brak slow 12.11.2017 22:36

Nie trafiłaś

Dramatico
@Dani 10.11.2017 23:04

Na innych liniach też są romanse trzeba się tylko dobrze przyjrzeć... pozdrawiam pewną parę.ladnie to tak rozpoerdalac komis małżeństwo a tym bardziej jak jest dziecko?

Ka-na EVM

Ciesze sie ze niedługo beda Świeta , moze jednak coś dostaniemy ????,powiem Wam że jeżeli nie wprowadza socjalu to bede musiała sie zwolnić,wybrac lepsza droge ...A szkoda bo mam fajny zespòł.Sa pewne wyjatki jak wszedzie .Jednak nie ma to jak fajni ludzie ????

KKK
@Ka-na EVM 13.11.2017 09:08

Jestem dobrej myśli,że warunki się polepszą , poczekam ....

C.

Ciekawy jestem, czy Pan Dyrektor nasz szanowny planuje jakieś zebranie w najbliższym czasie, by choć trochę objaśnić "dobrą zmianę" która nagle spadła na Nas wszystkich. Jak sprawę ze zleceniami weekendowymi jestem w stanie zrozumieć, tak zmiany systemu pracy (i to jeszcze w tak szybkim terminie) już nie. Pracownikami z Ukrainy nie zastąpicie wykwalifikowanej kadry, która co raz bardziej się Wam wykrusza.

K
@C. 12.11.2017 18:44

Jestem za tymi zmianami , nie muszę wszystkich weekendów pracować ,ale 1-2 mi wystarczy.Zresztą życie nie polega tylko na pracy ...Uważam że firma nie jest najgorsza tylko panuje w niej nietypowa atmosfera .Każdy z nas jest inny i docieranie się nawzajem jest ciężkie.

Tata a Marcin powiedział
@K 12.11.2017 22:06

Prawda

2017

Ogólnie jestem zadowolona ,1-2-3 , mogliby tylko wiecej płacić , to wielki minus i brak socjalu. Ogólnie nie ma co narzekać , doceńmy to co mamy i traktujmy siebie z szacunkiem.Szkoda ,że nie wszyscy tak postępują . Wierzę ,że będzie lepiej .Zawsze można się zwolnić . Więcej optymizmu Życzę!!!

Michu

Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat pracy w magazynie? Widziałem ogłoszenia i zastanawiam się nad złożeniem CV. Jakie warunki i atmosfera?

Bogata

Pieknie i się wydalo kto jaki jest...uśmiałam się

były

Pracowałem tam z 10 lat temu. Jakie teraz macie normy na wtryskarce 170?

Szarlot

Ludzie z reguły lepiej pracują, jeżeli są motywowani pozytywnie. Ich motywacja do pracy może być większa, gdy pracodawca zapewnia im nie tylko pensję na czas oraz premię, ale także inne świadczenia, głównie niematerialne, które mają dać korzyści załodze. Firmy chcące być przyjazne pracownikom – jeśli je na to stać – fundują więc ekstra świadczenia, aby w ten sposób zmotywować kadrę do jeszcze wydajniejszego działania. O dobry wizerunek firmy też im chodzi. U NAS TEGO BRAK!!!!!! SZEF DOCENI JAK WIECEJ LUDZI ODEJDZIE.....

Nowa

Jak będą proponować linię 240 to omijajcie szerokim łukiem pracowałam tam przez chwilę i jednej ,,Pani "dziękuję za to że nie dostałam umowy, pracowałam jak one po trzech miesiącach nawet mi nie przekazano że nie przedłużają umowy teraz wiem dlaczego dziękuję,,pani Annie W"powodzenia życzę tej ,,Pani"

Bo Pękne

@INNA 2017-10-11 23:32 hahaha inna jesteś naprawde super ;-) Cieszy mnie to że osiągnełaś w każdej dziedzinie więcej niż Ja bo co za tym idzie to i nawet głu... jesteś haha Ale nie piszmy już o tym jaka to fajna jesteś bo przecież większość w Eto wie o tym doskonale :-) Zwłaszcza ta część którą obrabiasz haha Pozdrawiam Cię cieplutko i oczekuje na kolejny twój Inteligentny inaczej wpis ;-)

Bo Pękne
@KAJ 12.10.2017 22:20

Spoko jak dla ciebie mogę Być Kobietą ! Tobie to chyba i tak wszystko jedno prawda ?! Tak tylko z ciekawości zapytam Czemu nie piszesz już jako INNA ?! ;-)

KAJ
@Bo Pękne 17.10.2017 18:08

Pomylił mnie Pan albo Pani z inną osobą ;-)

Fajnie

Niedobrże mi się robi jak to czytam? Dobrze ze niedługo mnie tu nie będzie w tej firmie .

Anoja

A czy ktoś może się jakoś wypowiedzieć na temat magazynu?

Bo Pękne

@inna 2017-10-10 20:14 haha inna widzę że bratnia dusza jesteś bo też nie masz ambitniejszego zajęcia jak Go Work hahaha ( nigdzie nie pisałem o Nadziei ;-) ) i wiesz co ? W Eto Jesteś moją wyspą nadziei w oceanie bezradności. Hahahaha

INNA
@Bo Pękne 11.10.2017 18:29

Jednak nie rozumiesz mnie , tego co chciałam przekazać, typowe dla chłopa , mniej dla mężczyzny( o ile nie jesteś przerobiony)-zapewne też nie zrozumiałeś...Wiesz jestem ogromnie szczęśliwa i zadowolona z mojego życia , osiagnełam więcej niż ty kiedykolwiek i to w każdej dziedzinie....A ty snuj sobie dalej o lepszym jutro bo na więcej ciebie nie stać, od 1 do 1 , powodzenia

nowy

Witam wszystkich jak na dzień dzisiejszy wyglądają wynagrodzenia na produkcji czy po okresie próbnym można zarobić przyzwoite pieniążki ?

Lena
@nowy 11.10.2017 15:14

Stawki są rożne , każdy ma praktycznie inną.Po okresie próbnym dostajesz wyższą i to od Ciebie zależy jaka stawka będzie Ci póżniej przyznana ,tj , dostajesz 1-2 razy w roku angaż .Oceniane jest twoje podejście do pracy , zaangażowanie , praca w grupie i inne....Jesteś odpowiednio punktowany , im wiecej punktów tym angaż jest większy.Są różne stawki od 20 groszy do 1,50 do godzinówki .Biorąc pod uwagę że masz to dwa razy w roku(nieraz raz) to nie wychodzi tak żle .Dodatek za nocki , premia akordowa , premia za nie chorowanie , dodatkowe zlecenia -sobota 100% , niedziela200 %,można zarobić.Warunki są dobre , nikt nikogo ze stoperem z boku nie pilnuje , panuje raczej lużna atmosfera .Ogólne oceniam pracodawcę dobrze.

Czarna

Ogólnie pracodawca jest na miejscu , nie mam co narzekać .Minusem są ludzie którzy sieją zamęt , a jest ich ogrom .To nie tylko "Baby" jak Nasz "mądry"przedmówca napisał, ale i mężczyzni którzy pracują latami i nic poza narzekaniem nie potrafią robić . Proszę mi uwierzyć , że są gorsi od płci pięknej. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam , ale nie piszę o wszystkich panach , są wyjątki .

Bo Pękne

''Uderz w stół, a nożyce się odezwą'' ;-) Tyle w temacie ( bardziej kumaci wiedzą o co chodzi) rosa zadziera nosa haha

inna
@Bo Pękne 10.10.2017 07:08

Nadzieja -matką głupich ,oj jednak zabolało ,jaj to ty nie masz chłoptasiu,bo czego można oczekiwać od dzieciaka co na go work siedzi ,znajdz sobie ambitniejsze zajecie

Bo Pękne

Czytając Wasze wypociny wydaje Mi się że to przedszkole a nie firma haha Same Baby tam pracują i tylko psioczą na siebie jak to BABAY haha Jedna drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia niby koleżanki ale tylko czekają żeby Tobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobić !!! I jak to BABY mają w zwyczaju jedna drugiej zazdrości !!! Prawda Babo PITAGORAS ;-) FAŁSZYWE BABSKA !!! Tak więc Jak chcesz pracować w Eto to lepiej się nie spoufalaj z BABAMI !!!

Obrobiona PupaMilano
@Bo Pękne 08.10.2017 00:00

Cóż, niestety masz rację. Mnie non stop obrabiają. Odkąd tu pracuję. Praca spoko, tylko te babska wścibskie i głupie... Pozdrawiam. PupaMilano

rosa
@Bo Pękne 08.10.2017 00:00

To pęknij , masz problem , chyba coś ciebie zabolało w tym wpisie , a może to o tobie był?

Natalia

@Czarna dziękuję za Twoją opinię na temat pracy w firmie ETO MAGNETIC. Czy próbowałaś rozmawiać z pracodawcą o sprzęcie? Czy ktoś uważa jeszcze, że maszyny psują się często? Czy podjęliście jakieś działania w związku z tym?

Czarna
@Natalia 05.10.2017 16:07

Wszyscy sobie zdają sprawę z problemu maszyn, które chodzą non stop mają prawo się przegrzać, zawieszać,popsuć ...tylko źeby Zwierzchnicy brali namiar na to przy ocenie niewyrobionej normy , nie doszukując się winy ze strony pracowników tylko z powodu j/w...

Natalia

@Oliwia @KAŚKA na forum nie można nikogo obrażać. Polecam abyście zapoznały się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawicie jakikolwiek komentarz na temat firmy ETO MAGNETIC. @Czarna jak długo pracujesz w firmie? Z czego jesteś niezadowolona pracując tutaj?

Czarna
@Natalia 03.10.2017 11:59

Jak wszyscy chyba...zbyt wyśrubowane normy w sytuacji gdy maszyny nagminnie się psują...stres,nerwowość i ciśnienie wprowadzana w trakcie pracy (szczególnie w trakcie czestych audytow)...słabo organizacja jeśli chodzi o dwojących się i trojących mechaników, ktorych jest za mało niestety często przegrzewa się i buntuje kilka maszyn na raz...trochę tych minusów jest może Dyrekcja ogarnie te tematy i będzie się trochę lepiej pracować...

KAŚKA

Liderkę zdegradowano za przyjaźń z barbiellą ...a ta su..cz nowa..kowa z 270 pozostała na stanowisku.Ostatnie wydarzenia jakie miały miejsce na nocce,gdzie nowa..kowa zwyzywała pracownice od najgorszych pozostało obojętnie przyjęte przez pracodawcę (w nocy została poinformowana Agata). Próbowałam zmienić zmianę bo z tym oszołomem nie da się pracować.

Zainteresowana
@KAŚKA 01.10.2017 11:39

NA jakiej zasadzie awansuje się w tej firmie ?Jestem ciekawa...

K

Jestem również zadowolona ale te zmiany w ostatnim czasie nie są dobre

Czarna
@Szalona 30.09.2017 18:29

Można troszkę jaśniej o tych zmianach?:)

fanka
@Szalona 30.09.2017 18:29

chyba S napisała sama

Aaa

Pracuje w Eto pół roku, jestem bardzo zadowolona i z atmosfery w grupie i z pracodawcy.

Zostaw opinię o ETO MAGNETIC - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ETO MAGNETIC