TDEC Group

• Kulerzów
  • Jeziorzany
  • Radziszów

3. Opinie o pracodawcach Skawina
  5. Opinie o TDEC Group Sp. z o.o.

Opinie o TDEC Group Skawina

Nie przegap nowości o TDEC Group Sp. z o.o.!

15.10.2024 08:41

Chciałabym podzielić się pozytywnymi wrażeniami z pracy w firmie i jednocześnie odnieść się do pewnych negatywnych opinii, które, moim zdaniem, są mocno przesadzone. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że atmosfera w firmie była świetna, a współpracownicy zawsze chętni do pomocy. Co do tych krytycznych głosów – wydaje mi się, że w dużej mierze pochodzą od osób, które nie odeszły z własnej woli, tylko zostały zwolnione z powodu nienależytego wykonywania swoich obowiązków lub nadużyć. Firma stawia na profesjonalizm i uczciwość, więc jeśli ktoś nie przestrzega zasad, musi liczyć się z konsekwencjami. Osobiście opuściłam firmę wyłącznie z powodu przeprowadzki, a gdyby nie ten czynnik, na pewno kontynuowałabym swoją pracę. Firma oferowała świetne warunki pracy, ciekawe projekty i bardzo przyjazną atmosferę, więc moje doświadczenia są zdecydowanie pozytywne.

15.11.2024 08:34

Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywnymi wrażeniami z pracy w naszej firmie! Cieszymy się, że atmosfera, wsparcie zespołu oraz oferowane warunki spełniły Pani oczekiwania. Zależy nam na tworzeniu przyjaznego i profesjonalnego środowiska, gdzie każdy może się rozwijać i czuć częścią zespołu. Zgadzamy się, że profesjonalizm i uczciwość są kluczowymi wartościami, na których opieramy naszą działalność, i jesteśmy wdzięczni za to, że to docenia Pani w swoich wspomnieniach. Życzymy powodzenia na nowym etapie i mamy nadzieję, że pozostaną z nami tylko dobre wspomnienia!

01.02.2023 22:17

Atmosfera Pozbawiona tarć i ekscesów. Można sobie spokojnie pracować i ludzie są ok. Szef firmy jest człowiekiem spokojnym, dobrze zorganizowanym, godnym zaufania i liczącym się z ogólnie rozumianym dobrem pracownika. Biznes się dobrze kręci, co na pewno ma swoje pozytywne odbicie na nastrojach wszystkich w firmie. Organizacja pracy Wszystko jest raczej bardzo dobrze zorganizowane. Pracuje się w projektach, którymi zarządzają Project Managerowie - ludzie kompetentni, dobrani na podstawie ich umiejętności oraz wcześniej zademonstrowanej etyki pracy. Zazwyczaj praca mieści się w 8 godzinach, a jeżeli tak nie jest pracownicy mają płacone nadgodziny. Praca czasami bywa bardzo spokojna, ale często bywa intensywna. Szkolenia są czasami wciskane w bardzo krótkie przedziały czasowe i w zbyt pośpiesznej formie, pełnią role szybkiego wprowadzenia do tematu a nie całkowitego wyszkolenia. Program liczący czas pracy, no cóż, w tego rodzaju działalności jest chyba niezbędny. Komfort pracy Praca odbywa się na nowoczesnych komputerach, które radzą sobie z nowoczesnym oprogramowaniem. Komputery są często upgradowane i śmigają jak trzeba. Biurka są duże i szerokie, mają mnóstwo miejsca. Fotele są bardzo wygodne - IKEA Marcus - dobry model, który sprawia, że kręgosłup nie męczy się tak, jak na zwykłym biurowym krześle. W całym budynku jest bardzo precyzyjnie działająca klimatyzacja i dobrze dobrane oświetlenie. Możliwości rozwoju Jeżeli ktoś jest po studiach kierunkowych (inzynieria) i chce się rozwijać w BIM czy branży instalacji sanitarnych i wentylacyjnych to jest to dla niego odpowiednie miejsce. Projekty są ambitne. Często pracuje się przy dużych albo bardzo dużych obiektach przemysłowych w Zachodniej Europie. Na stronie internetowej można sobie zobaczyć większość z nich. Specyfika działalności tej firmy jednak (z tego co udało mi się zrozumieć na tamten moment) ogranicza rozwój jeśli chodzi o możliwe szczeble awansu do Młodszego Projektanta, Starszego Projektanta i Project Managera. Firma czasami przypisuje pracownikowi dodatkowe funkcje (jak np. opieka nad wybranym oprogramowaniem) - jeżeli istnieje w firmie na to zapotrzebowanie. Wynagrodzenia Ciężko mi coś powiedzieć, ponieważ nie sprawdzałem w innych firmach. U mnie nie było z tym źle, nie było też jakoś, żebym miał sobie kupować złote zęby. Ogólna ocena: Dałbym mocne 4.49/5 Na pewno nie jest to korporacja, gdzie można trafić na dziwnych, negatywnych ludzi psujących atmosferę. Jest to nieduża, dobrze zarządzana firma, z szefem, który jest człowiekiem "z zasadami". Ludzie pracują latami i dobrze się czują. Komfort pracy jest wysoki, wynagrodzenia raczej OK. Biznes się kręci. Minusy są takie, że praca może miejscami bywać intensywna, bardzo precyzyjna i specjalistyczna. Wynagrodzenie zasadnicze mogłoby być nieco wyższe. Szkolenia czasami trochę na zbyt prędko. Przez specyfikę działalności rozwój ograniczony do niewielu pozycji. Ogólnie, jak na pracę w polskiej firmie i tak jest bardzo przyzwoicie. Pozdrawiam Były Pracownik - Asystent Projektanta

15.11.2024 08:33

Bardzo dziękujemy za tak obszerną i pozytywną opinię na temat pracy w naszej firmie! Cieszymy się, że docenił Pan atmosferę, organizację pracy oraz warunki, jakie staramy się zapewniać naszym pracownikom. Dążymy do tego, aby każdy członek zespołu czuł się komfortowo i miał dostęp do nowoczesnych narzędzi, które wspierają efektywną pracę. Doceniamy także uwagi dotyczące intensywności pracy, szkolenia oraz struktury rozwoju. Mamy świadomość, że realizacja dużych projektów może wiązać się z wyzwaniami, ale zależy nam na tym, aby były one jak najlepiej dostosowane do kompetencji i potrzeb zespołu. W kwestii szkoleń rozważamy dodatkowe, bardziej rozbudowane formy, które pozwolą na dogłębne zapoznanie się z niezbędnymi zagadnieniami. Jeszcze raz dziękujemy za konstruktywne uwagi oraz tak wysoką ocenę – są dla nas bardzo cenne w dalszym doskonaleniu naszej działalności i środowiska pracy.

10.06.2024 11:01

Cześć, Jako były pracownik podzielę się opinią. Plusy: -można się dużo nauczyć -nie jest wymagana duża wiedza na start -w porządku zespół ludzi (chociaż kilka wyjątków by się znalazło) -darmowe lekcje niemieckiego -bardzo fajne biuro -możliwość pracy zdalnej Minusy: -niskie płace - nie rozumiem, skąd opinie o tym, że po jakimś czasie można dobrze tu zarabiać. Płace jak na pracę wykonywaną przez INŻYNIERÓW są bardzo przeciętne. Jedyne wytłumaczenie to, że ktoś przez pewien czas rozumie 5 lat minimum. -zdarzają się nadgodziny -lokalizacja biura - przy pracy z biura I mieszkaniu w Krakowie dojazdy są problematyczne Podsumowując dobre miejsce na start ale milionów bym się nie spodziewał ;)

15.11.2024 08:30

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że docenił/a Pan/i możliwość rozwoju, atmosferę w zespole oraz dodatkowe benefity, jakie oferujemy. Jeśli chodzi o wynagrodzenie, staramy się regularnie dostosowywać stawki do rynku i zawsze chętnie rozmawiamy na corocznych negocjacjach z pracownikami, aby lepiej zrozumieć ich oczekiwania i dostosować je do naszych możliwości. Odnośnie lokalizacji biura – właśnie otwieramy nowy oddział w północnej części Krakowa, aby ułatwić dojazd osobom z różnych części miasta. Mamy nadzieję, że to rozwiązanie będzie bardziej dogodne. Jeszcze raz dziękujemy za szczerą opinię – jest dla nas niezwykle cenna w doskonaleniu się jako pracodawca.

02.09.2024 13:48

Ponieważ stwierdzenie o obozie pracy mocno mnie uraziło (i pewnie nie tylko mnie) a po Twojej opinii odniosłem wrażenie, że wspomniałeś również o mnie, poczułem się wezwany do tablicy i pozwolę sobie zakwestionować Twoją wątpliwą opinię, wypracowaną zapewne po krótkim pobycie w TDEC. - nie wiem kto Ci kazał zmieniać obuwie u nas, ale może to pomyliłeś ze wspomnianą szkółką, bo pierwsze słyszę o takim obowiązku - słowa złego nie dam powiedzieć na naszą "recepcjonistkę", jest zawsze uśmiechnięta i pomocna, nikogo nie obserwuje - z naliczaniem sekundowym pracy zawsze największy problem mają Ci, którzy więcej czasu spędzają na czynnościach niezwiązanych z pracą, pracuję tu kilka ładnych lat i zawsze widziałem to jako pozytyw w stosunku do innych firm, ponieważ każda sekunda poza czasem pracy jest zbierana w systemie i wypłacana jako nadgodziny lub można się wesprzeć dodatkowym dniem wolnym odbierając je w zamian - co do atmosfery, to może jestem w tej części osób, z której wychodzi właśnie szydło z worka, ale nie słyszałem jeszcze opinii, że atmosfera jest u nas grobowa. Może warto samemu zadbać o dobre relacje niż bezpodstawnie oceniać innych? Na marginesie dodam, że sami jako pracownicy organizujemy imprezy integracyjne finansowane przez firmę, ale trzeba się na nich pojawić, żeby poczuć inną atmosferę, niż twoja "grobowa". - kolejna kwestia wiedzy technicznej i obliczeń, ja wiem jakie dane wprowadzam, skąd się biorą i dlaczego, więc nie wiem skąd taka opinia - ja na swoje wynagrodzenie nie mogę narzekać, a często jednak nowo zatrudnione osoby chciałyby zarabiać, tyle co my, pracownicy z doświadczeniem, ale na to sobie trzeba zapracować … - odnośnie rotacji nie będę się wypowiadał, bo nie wiem, jak jest w innych biurach, ale firma ciągle się rozwija i każdego roku jest nas coraz więcej, dlatego też pewnie ogłoszenie wisi cały czas na portalu, a czy nowość to chyba kwestia portalu, ale nie znam się na tym i nie wiem jak to działa Na przyszłość zastanów się dwa razy zanim kogoś niesłusznie oczernisz, ponieważ ja nie znam drugiej takiej firmy, która tak dba o swoich pracowników.

Była pracowniczka

23.12.2025 10:18

Pracowałam w TDEC Group w Skawinie i z perspektywy czasu oceniam to miejsce raczej bardzo pozytywnie – bez przesadnego zachwytu, ale z poczuciem, że to firma, w której realnie da się zostać na dłużej. Dużym plusem są ludzie i atmosfera. Zespoły są normalne, pomocne i bez niepotrzebnej spiny czy korporacyjnego zadęcia. Firma jest dobrze poukładana projektowo, co daje stabilność i jasne oczekiwania na co dzień. Warunki pracy zdecydowanie na plus! nowoczesne biuro, bardzo dobry sprzęt i ergonomiczne stanowiska, więc nie ma poczucia „pracy na prowizorce”. Projekty są głównie zagraniczne, często duże i technicznie ciekawe, więc rozwój nie kończy się po pierwszych latach i można się sensownie specjalizować. Tempo pracy bywa zmienne, ale raczej uczciwe – są intensywniejsze okresy, jednak bez ciągłego chaosu. Nadgodziny, jeśli się zdarzają, są rozliczane albo do odebrania, co w tej branży nadal nie jest standardem. Praca zdalna lub hybrydowa jest realną opcją i dla wielu osób normalną częścią pracy. Płacowo nie są to „kosmiczne stawki na dzień dobry”, ale z czasem i doświadczeniem da się dojść do stabilnego, sensownego poziomu bez potrzeby ciągłego zmieniania firmy. Jeśli jesteś ogar, chcesz się rozwijać i potrafisz dowozić tematy bez ciągłego prowadzenia za rękę, to TDEC jest miejscem, w którym można spokojnie budować kompetencje latami i pracować przy fajnych, międzynarodowych projektach w normalnych, ludzkich warunkach.

06.11.2024 18:33

Tak się składa, że w firmie panuje ciągła rotacja. Prezesi to (usunięte przez administratora). Średnio co 2 miesiące odbywa się casting na kreślarza. Okazuje się, o czym zapewne większość kandydatów nie wie, że przyjmowanych jest kilku nowych pracowników z zamysłem, że zostanie tylko jeden "najlepszy". Najlepszy w tej firmie znaczy najszybciej klikający. Najlepiej też żeby nie zadawał pytań tylko klikał. Co do tzw. nadużyć, strach się bać. Można być zwolnionym poprostu za nie dość szybkie klikanie i wtedy pada stwierdzenie "Nie jesteś dość dobry" lub "Inni robią to szybciej". Zdecydowanie odradzam tą firmę osobom, które poważnie myślą o pracy i chcą się nauczyć projektowania, a co do życzliwych ludzi to faktycznie jest tam parę takich osób. Nie brakuje też tych fałszywych. Przypuszczam, że po tych słowach posypie się (usunięte przez administratora).

13.11.2024 16:57

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy jednak sprostować pewne informacje oraz wyjaśnić przyczynę częściowej blokady treści – miała ona charakter spekulacyjny i zawierała insynuacje dotyczące rzekomej manipulacji opiniami, a także pejoratywne sformułowania naruszające dobra osobiste. Nie jest prawdą, że zatrudniamy nowych pracowników z zamiarem ich późniejszego redukowania. Każdy proces rekrutacyjny stanowi dla nas istotny wydatek finansowy oraz wymaga poświęcenia czasu na szkolenie. Stawiamy na długoterminową współpracę z osobami, które chcą rozwijać się w naszej firmie, ponieważ wdrożenie nowego pracownika to także znaczący koszt, obejmujący nie tylko jego wynagrodzenie, ale również profesjonalne i nowoczesne stanowiska pracy. Proces rekrutacyjny jest prowadzony w sposób ciągły, aby sprostać rosnącym potrzebom projektowym wynikającym z sukcesu firmy na rynku. Decyzje o kontynuacji współpracy po okresie próbnym zależą jednak wyłącznie od wzajemnego dopasowania do charakteru pracy. W opisanym przypadku nie doszło do zwolnienia, lecz zakończenia umowy, która nie została przedłużona. Jeśli są aspekty, które budzą Pana/Pani niepokój, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu, abyśmy mogli lepiej zrozumieć sytuację i omówić wszelkie sugestie lub wątpliwości. Cenimy każdą opinię, która pomaga nam doskonalić nasze standardy i pozostajemy otwarci na wszelkie sugestie.

24.11.2023 09:01

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w TDEC? Chętnie zatrudniają?
    Miecio

12.05.2024 08:43

współpracują ze studentami, ale musimy pamiętać że to raczej praca dla studentów 3 roku i nie wyobrażam sobie też pracy na studiach dziennych

Obecny

24.10.2024 09:33

Tu nie o to chodzi czy chcą czy nie chcą. Bardziej chodzi o to, że większość projektów zagranicznych się nie da wpisać lub są w takich fazach, że uprawnienia nie grają tam roli już. Taka forma uprawnień jak Polsce, są tylko w Polsce. Także twoja odpowiedź jest krótka, ale nie trafna niestety.
    alutka

25.08.2024 18:45

Widziałam to stwierdzenie ze inżynierowie tak kochają te pracę ze nie chcą jej opuszczać i siedzą na nadgodzinach. A jak dużo sie ich zazwyczaj w miesiącu partnerowi trafi?
    julia

15.09.2024 18:42

Nadgodziny nadgodzinami przyjść można jak płacą ok? Chyba że oddają jako dni wolne no to sorry nikt nie będzie się męczył raczej ja na pewno nie.

17.10.2024 22:11

Nadgodziny są płatne, ewentualnie możesz odebrać, ale na własne życzenie

11.10.2024 21:52

Jeżeli szukacie pracy w której będziecie siedzieć po nocy aby skończyć projekt przez złe zarządzanie to ta praca jest dla ciebie. Współpracownicy po lepszym poznaniu są naprawdę bardzo pomocni i otwarci czego niestety nie można powiedzieć o menadżerach. Na rozmowie jest mowa zawsze o małej liczbie nadgodzin co jest kompletną bzdurą.

11.10.2024 22:00

A i zapomniałem dodać że kontrola czasu pracy co do sekundy to jest naprawdę żart. Twój czas pracy nie zaczyna się od wejścia do biura tylko po czasie włączenia komputera i zalogowaniu się do systemu. Żyjemy w XXI wieku. A ta kontrola jest nie poważna

14.10.2024 19:32

To ja, jeden z armii płatnych pracowników. Co jest niepoważnego w liczeniu czasu pracy od momentu jej rozpoczęcia? A może zacznijmy liczyć czas od momentu wyjścia z domu lub porannej toalety. Martwi podejście pracowników jak Ty, ale popracujesz w kilku miejscach, zdobędziesz trochę doświadczenia i szacunku do pracy, przyjdzie potem ktoś twojego pokroju i będziesz miał go jako "wparcie", wtedy zrozumiesz, że praca to nie tylko dojenie pracodawcy.

30.09.2024 13:55

Firma 3.5/5 - powyżej przeciętnej ale wciąż jest to typowa firma do wejścia na rynek pracy. Biuro nowoczesne, sprzęt fajny. Dla nowych kandydatów: zastanówcie się czy normalne jest rozliczanie sekundowe przy projektowaniu, odkilkiwanie się na przerwę 15 minut co do sekundy ;) czasy i rynek pracy się trochę zmienił - robota ma być zrobiona a nie mieć bata nad sobą oraz to, że rekrutacja idzie tam bez przerwy od lipca 2023 ;) plus te komentarze zarządu, pracowników broniących niczym matka niemowlę... no trochę nie bardzo. Nie polecam ale też nie odradzam - można spróbować sił ale takie krystaliczne 4.5 /5 to to nie jest.

14.10.2024 18:30

Po prostu wyraził zdanie o firmie - taki jest cel tego portalu (nie tylko pochwały szanowni Państwo). I w dalsze polemiki nie będzie wchodzić - to nie jest normalne, że ktoś na bieżąco próbuje nieudolnie "prostować" opinie innych ludzi...

14.10.2024 19:19

albo ktoś nieudolnie naginać rzeczywistość poprzez zamieszczanie opinii niezgodnych z prawdą
    Były

10.10.2024 19:42

Potwierdzam konieczność zmienianie obuwia, jeśli ktoś tego nie musi robić, to widocznie ma tzw. poparcie wyżej. Z ciekawych zasad należy też dodać, że pracodawca na rozmowie kwalifikacyjnej zapewnia o możliwości pracy zdalnej po okresie próbnym, ale jak się potem okazuje, kierownicy niechętnie się na to zgadzają. Jeśli jednak komuś uda się uzyskać taką zgodę, to musi liczyć się z wożeniem komputera stacjonarnego w reklamówce (o ile nie dojeżdża samochodem). W określone dni trzeba przyjeżdżać do biura razem z komputerem, monitorem, itd. Na laptopa zasługują tylko wybrani...

11.10.2024 22:03

Pracowałem bardzo ciężko i sumiennie przez długi okres czasu. I każda próba podjęcia próby pracy zdalnej kończyła się fiaskiem. Po 5 miesiącach 7 i 9. Zawsze odpowiedź była taka sama. Jeżeli nie chcecie dopuszczać pracy zdalnej to jej nie proponujcie tylko otwarcie powiedzcie że jej nie będzie.
    Obecna

14.10.2024 11:21

Obecnie chyba gdzieś połowa biura jest na pracy zdalnej a druga połowa jest w biurze lub hybrydowo z własnego wyboru. Jesteś pierwszą osobą, która jej chyba nie dostała przez dłuższy okres. Choć mogę się tylko domyślać kim jesteś, to zapewni nie stało się tak bez przyczyny, większość osób po okresie próbnym ma wolny wybór, tylko ci co nie dają rady samodzielnie pracować są trzymani w biurze. Przyczyny nie znam, bo to nie moja działka. Prostuję tylko fakt, że w TDEC nie ma problemu z pracą zdalną i twój przypadek jest wyjątkiem a nie regułą, co też powinno dać do myślenia - tobie i innym.
    Sabina

17.06.2024 11:44

No i najgorsza dla mnie informację wyczytałam o tym ze niby jednak słabiej tu płacą. zmieniam pracę z powodu zarobków i teraz martwię sie ze mogłabym sobie te sytuacje tu pogorszyć. Nie ma żadnej zapowiedzi na podwyżki?

26.06.2024 20:46

Zarobki ustalasz na rozmowie kwalifikacyjnej - akurat tutaj muszę powiedzieć, że rozmowa jest w porządku (rozmawia się w większości o konkretach a nie głupkowatych pytaniach w stylu podchwytliwe). Masz doświadczenie to negocjuj zgodnie z nim. Nie jest to firma "nieskazitelna" i krystalicznie czysta jak łza jak tu się czyta ale akurat od strony "administracyjnej" nie mam jej nic do zarzucenia - właściciel i kadry są OK :)

10.06.2024 11:01

kick

04.06.2024 16:42

Na start nie dostaniecie tutaj zbyt dużo, ale jeżeli będziecie zdobywać doświadczenie i wytrzymacie pierwsze miesiące to można tutaj na prawdę bardzo dobrze zarabiać. Kwestia jednak zdobycia doświadczenia i przyuczenia się.

21.05.2024 23:05

Ostatnio jest spoko dojazd za 1zł, polecam skawińskie autobusy do TDEC
    Gaba

14.08.2023 18:19

Dziewczyny, czy któraś z was pracowała jako asystentka z językiem angielskim? Zrobiłam małe rozeznanie, i kilka takich ofert się pojawiało. Co ciekawego warto wiedzieć o tym stanowisku? Jak zarobki? Da się wynegocjować jakieś dobre wynagrodzenie? ;) Podobno można pracować zdalnie, w tym przypadku tez jest taka możliwość? Czy jest jakiś budżet szkoleniowy, np z na ten angielski chociaż? Wiadomo, szkolić trzeba się cały czas.
    Ex-pracownik

10.01.2024 09:45

Nie chodzi o zarabianie kokosów, ale jeżeli sprzedawca w Lidlu zaczyna zarabiać podobna stawkę to chyba coś tu jest nie tak. A nie po to się studiuje żeby iść pracować na kasę..

21.02.2024 12:20

Jako były pracownik mogę się wypowiedzieć, że zarabiałam całkiem nieźle, ale żeby wejść na wyższy poziom zarobków musiałam trochę przepracować. Kiedy ja tam pracowałam były konkretne widełki, ale teraz ponoć wszyscy ustalają indywidualnie. Przewagą nad pracą na kasie w Lidlu jest to, że po kilku latach ta różnica jest diametralna, a we wspomnianej przez poprzedników sieci dyskontów nie jest aż tak optymistycznie. Myślę, że w każdej branży, niezależnie od kierunku studiów, początki pracy są niżej wynagradzane i TDEC nie jest wyjątkiem. Problem w tym, że obecni absolwenci mają już inne podejście i chcą od razu kokosy zarabiać, niewiele potrafiąc. W obecnej firmie widzę dokładnie ten sam problem i jako doświadczona projektant czuję niesprawiedliwość, a czasem nawet zażenowanie, że ktoś po krótkim okresie pracy chce zarabiać tyle co ja po wielu latach. Mam jednak nadzieję, że to podejście wpłynie kiedyś również na podwyższenie moich zarobków :-)
    Piotrula

05.07.2022 08:03

Cześć, czy w TDEC jest możliwość pracy zdalnej?
    pracownik2

14.08.2023 18:02

Okres próbny to zazwyczaj 3 miesiące. Tak możesz pracować częściowo z domu, częściowo z firmy

23.11.2023 08:06

Takie rzeczy, to tylko w Erze, ale dawno temu przejął T-Mobile, więc chyba nawet tam nie zwracają za dojazdy.
    Paula

14.07.2023 11:31

Cześć, Czy rozmowa kwalifikacyjna jest prowadzona w języku angielskim?

18.07.2023 10:03

Jest parę pytań z wymaganą odpowiedzią po angielsku.

Kontakt - TDEC Group Sp. z o.o.

Pisary 10 32-050 Skawina

Branża główna: Inżynieria

Andrzej

18.08.2019 17:32

Może wiecie czy firma prowadzi rekrutacje? Czy trudno dostać się tu do pracy?

23.02.2023 13:18

Wszystko się chyba na bieżąco pojawia w ogłoszeniach, doszło jeszcze kilka rzeczy, ale najlepiej sprawdzić samodzielnie, niż pisać niekończące się wątki na forach ;-)

29.03.2023 15:17

Najlepiej wysłać CV i przyjść na rozmowę, jeśli rekrutacja jest prowadzona. Wszystkiego można dopytać na rozmowie.
    Krzysztof

14.10.2021 15:34

Polecam. Wszystko klarowne i przejrzyste. Firma dba o pracownika i zawsze wychodzi na przeciw jego bieżącym potrzebom.

06.09.2022 10:02

To chyba nie miejsce na takie informacje ;-) . To jest zmienne i zależy od wielu czynników.

04.11.2022 07:50

Tak na oko, to jest sprawa indywidualna każdego pracownika i pewnie też tajemnica firmy, więc nie wiem czemu się tak upierasz. Przyjdź na rozmowę i sprawdź.
    Iza

12.04.2018 13:38

Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat firmy TDEC. Mam zatem nadzieję, że współpraca z firmą przebiega pomyślnie każdemu pracownikowi, dlatego zachęcam każdego do wypowiedzenia się na temat firmy TDEC. Firma aktualnie poszukuje pracowników, więcej informacji można znaleźć na oficjalnej stronie firmy, tutaj podaję link - http://www.tdecgroup.pl/category/career-pl/ Czy któryś z aktualnych bądź byłych pracowników, mógłby wypowiedzieć się na temat samej pracy oraz tego, co oferuje pracodawca, jak i samej atmosfery panującej wewnątrz firmy? Dla każdego zainteresowanego będzie to bardzo cenna informacja.

06.09.2022 10:07

Atmosfera super, zarobki całkiem przyzwoite, ładna siedziba, fajne stanowiska, owoce 3 razy w tygodniu ;-)

07.10.2019 10:13

Na jakie benefity można liczyć w TDEC?

30.05.2022 13:55

Nie dla każdego nadgodziny są czymś złym, jest to jednak opcja czasem zarobić coś więcej, a to że jest to kosztem czasu prywatnego, to chyba jest logiczne. Co najmniej nie pracuje się tutaj za darmo, tak jak miałem to w poprzedniej firmie i wielu innych w tej branży, gdzie należało to do dobrego tonu, żeby zostawać po godzina. W tej firmie płacą za każdą minutę, którą się zostaje dłużej. Także są plusy i minusy. Do tych wyżej wymienionych warto też dodać, że nie trzeba przynosić do pracy własnej kawy i wody, jak to jest w wielu firmach. Firma daje od siebie, kawę, herbatę, wodę i owoce. Wiele osób niestety jednak zapomina, że to wcale nie jest standard w małych czy średnich firmach.

06.09.2022 09:59

Zgodnie z KP, czyli lepiej :-)

27.03.2022 21:29

TDEC opuściłam ponad 3 lata temu po prawie 2,5 roku i nie żałuje swojej decyzji. Zostając tam na dłużej byłby to życiowy dead end. Firma rozwija jedynie pod kątem modelowania 3D (przynajmniej tak było 3 lata temu). Jeśli osoby są nastawione na rozwój czy ze strony inżynieryjnej czy nawet w technologi BIM (modelowanie 3D to nie BIM) to odradzam wybór tej firmy. Jest to miejsce pracy dla osób, które szukają stabilnego miejsca pracy z przyjaznym zespołem i dobrym wynagrodzeniem (jak na początek kariery jest ono wysokie, jednak tylko na początku). Jeżeli o mnie chodzi to głównym powodem opuszczenia firmy były ciągłe nadgodziny, a nawet praca w weekendy plus dojazd z Krakowa do Skawiny (nie ukrywajmy lokalizacja tez ma znaczenie). Nie wiem jak jest teraz z nadgodzinami, proponuje na rozmowie o prace jasno się o nie dopytać. Dodatkowo panowała atmosfera lizusostwa (na wyższych szczeblach) i właśnie na podstawie lizusostwa a nie realnych osiągnięć dostawało się awans/wysoka premie. Firma ma wiele zalet jak i wad. Na początek kariery (2 lata) polecam, jednak nie na dłużej.

19.05.2022 12:50

Czasem, zanim się napisze jakiś komentarz, warto byłoby sprawdzić aktualne warunki, a nie pisać coś co miało miejsce kilka lat temu. Tak, potwierdzam, są w TDEC projekty z pełnym BIMem.

30.05.2022 13:47

Również potwierdzam, są zarówno projekty klasyczne (standardowe fazy projektowe) jak i BIM i Half-BIM (głównie REVIT i Microstation). Informacje przedstawiane są chyba już dość przestarzałe, nadgodziny pojawiają się tylko w pojedynczych projektach, poza nimi jest regularny czas pracy. Pracy w weekendy praktycznie nie ma w ogóle już od lat, dawniej się to zdarzało, ale dzięki sporym naborom, praca jak na tą branże jest wg mnie bardzo równomiernie rozłożona zespoły. Firma w ostatnich latach odnotowała dość spory wzrost, z tego może wynikać, że informacje powyżej już nie są aktualne. Co dla mnie ważne, firma nie oszczędza na sprzęcie i oprogramowaniu i jeśli ktoś inaczej twierdzi, to jeszcze chyba w zbyt wielu firmach nie pracował. W TDECu naprawdę można poznać sporo nowinek. Ostatnimi czasy też dość mocno się firma rozwija w obiektach przemysłowych.

05.12.2021 09:07

W zasadzie nie mam zastrzeżeń. Pracując tam wydawało mi się, że panujące warunki to norma, bo to była moja pierwsza praca. Jednak teraz z perspektywy czasu lepszych niż w TDEC nie spotkałem. No ale cóż, mądry Polak po szkodzie. Z drugiej strony ile można w jednej firmie pracować, każdy potrzebuje zmiany. Ja bym jednak polecił.

10.01.2022 09:50

Bo wydawało mi się, że są lepsze firmy i warunki, ale teraz wiem, że TDEC jednak ma jedne z lepszych z firm, w których dotychczas pracowałem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w TDEC Group?

anonymous

25.04.2018 16:44

nie polecam

05.12.2021 08:55

A coś więcej, jaki jest powód?

30.11.2021 06:52

Ja pracuję od dawna i jestem bardzo zadowolona. W poprzedniej pracy nikt nie liczył się ze zdaniem pracownika, a tutaj jest niewątpliwie duży plus. Tym bardziej teraz z możliwością pracy zdalnej ????
    Katarzyna

20.11.2021 20:47

Hej serio z tymi nadgodzinami? Szukam pracy ale normalnej nie chce siedzieć cały dzień w robocie bo mam życie osobiste.. to po ile pracujecie?
    Zbyszek

23.11.2021 08:18

Polecam zatem pracę w urzędzie lub na poczcie ;-)

25.11.2019 16:01

Mega przyjemna atmosfera w pracy, świetny onboarding i dobrze zgrane zespoły. Szkolenie na wstępie pracy, wyczerpujące zagadnienia, w każdej chwili można było liczyć na wsparcie kolegów. Profesjonalne narzędzia pracy i warunki pracy sporo wykraczające poza standard, oczywiście w dobrą stronę (wystarczy spojrzeć na nową siedzibę firmy). Szef elastycznie podchodzący do potrzeb pracowników i starający się, żeby się dobrze pracowało. Uporządkowany system pracy, porządek w dokumentacji (do dzisiaj powielam wyuczone tam zasady porządkowania plików). Ogólnie polecam - zwłaszcza na początku kariery, można się wiele nauczyć w naprawdę przyjemnych warunkach.

25.08.2019 08:25

Niestety musiałem opuścić TDEC ze względów osobistych. Piszę niestety, bo jeśli miałbym okazję wrócić do Krakowa, to nie wyobrażam sobie innej firmy, w której mógłbym pracować. Podejście do pracownika, sprzęt i wyposażenie biura oraz młody, zgrany zespół to coś, czego dziś mi brakuje. Ostatnio widziałem nową siedzibę na stronie firmy, więc teraz zapewne pracuje się jeszcze przyjemniej.
    Kapitan (były pracownik)

16.08.2019 14:41

Jako były już pracownik. Z przyczyn niezależnych od siebie musiałem odejść z firmy ( przeprowadzka). Do TDECa chciałbym jednak wrócić jeżeli los mnie rzuci do Skawiny. Firma prężnie idzie do przodu, zarząd staje na głowie żeby wciąż iść w coś nowego. Cały czas coś się dzieje, portfolio rośnie a i klienci coraz bardziej znaczący. Widać chociażby po biurze które właśnie sami wybudowali i otwarli. Atmosfera naprawdę spoko, da się rozmawiać, imprezy integracyjne, warunki pracy i strona finansowa tez okej. Ludzki management, a zatrudniona ekipa dobrze zintegrowana.
    Obecny pracownik

16.08.2019 14:28

Firma bardzo dynamicznie się rozwijająca, nowe projekty, nowa większa siedziba, ludzki management. Jasne reguły gry, a atmosfera w firmie jest pozytywna. Szefostwo otwarte na dialog, a możliwości rozwoju naprawdę duże -ciagle coś się dzieje, firma rośnie w oczach. System oceny pracy, feedbacku jasny i przejrzysty. Polecam znajomym jako wiarygodnego pracodawcę.
    Poszukujacy

24.04.2018 19:49

Szukaja kogos innego?

Zostaw merytoryczną opinię o TDEC Group Sp. z o.o.