Andea

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Andea Sp. z o.o.

Opinie o Andea Kraków

Nie przegap nowości o Andea Sp. z o.o.!

Tomek

04.09.2024 13:05

Jak na mój długoletni bagaż doświadczeń zawodowych to po ponad dwóch latach pracy w Andea wiem że to naprawdę miejsce wyjątkowe jak na polski rynej pracy. 1. Zarząd firmy ma konkretny plan na rozwój i dokładnie wie w którym miejscu chciałby widzieć firmę za kilka lat 2. Wsparcie i feedback przy projektach - na każdym szczeblu, od współpracowników i managerów działów po zarząd 3. Podejście do pracownika - ludzkie i uczciwe 4. Pełen pakiet benefitów i akcje socjalne którymi dział HR potrafi mega pozytywnie zaskoczyć 5. Własny rozwój - w Andea jest mega doceniamy i promowany 6. Ciekawe i rozwojowe międzynarodowe projekty 7. Praca z wybitnymi specjalistami z wieloletnim doświadczeniem - bezcenne 8. Bez obaw można podzielić sie swoimi pomysłami - zawsze zostaną wysłuchane i wdrożone do realizacji.

21.05.2024 09:17

Dla mnie to jedno z najlepszych miejsc do pracy w Krakowie. Pracuje tutaj kilka lat i mam nadzieję na kolejne :)
    ADS

14.04.2021 15:00

A great place to work at. An opportunity to work with the experts. A work culture where mutual respect is important and spontaneous. The dynamic workforce is a right blend of experience and youth. Quality work of the workforce and effective business strategy of management have resulted in sustainable growth over past years starting from Andea’s inception. The company acknowledges its social responsibility through its charity programs. The “ready to listen”, pro-employee management succeeds to provide a healthy and comfortable work environment. A team of motivated and competent people from the support services not only maintains it well but also makes it enjoyable and attractive.

Yaren

21.12.2025 16:24

Rozwijając dyskusje która miała tu miejsce niedawno faktycznie zauważam coraz więcej 'Red flagow'. Zarząd nie przejmujący się opinią pracowników, coraz większy nacisk, mniejsze zadowolenie z pracy (co widać w ankietach zadowolenia). Poza obciętymi benefitami na koniec roku też mało kto dostał podwyżki (raczej tylko przy awansach). Coraz więcej osób z którymi rozmawiam rozgląda się za inna praca. A szkoda bo firma super jeszcze, ale podejście zarządu, brak próby rozmowy wszystko trochę przekreśla.
    #InzynierOprogramowania

Tomasz

18.12.2025 20:52

Proces rekrutacji przebiegł szybko i w miłej atmosferze. Pytania dosyć konkretne i rzeczowe (ja lubię konkrety). O ile wiedza z SQL została oceniona wysoko, dzięki temu widać było zaangażowanie o tyle próba wykonania zadania algorytmicznego była nieudana. Żałuję, że się nie dostałem, bo firma używa stacku technologicznego, który ja używałem wcześniej czyli Microsoft, jak firma specjalizuje się w podobnej tematyce, w której mam doświadczenie. Ponadto opinie i benefity jak np. fizjoterapeuta stawiają pracodawcę na wysokim poziomie. Podejrzewam, że Zarząd miał ogromny dylemat, co ze mną zrobić, dlatego doszkalam się z brakujących obszarów i liczę na owocną współpracę w przyszłości. To było wspaniałe przeżycie uczestniczyć w tej rekrutacji.

Tomasz

18.12.2025 19:25

Proces rekrutacji przeszedł sprawnie, w miłej atmosferze, byłem informowany na bieżąco o krokach rekrutacji. O ile znajomość SQL została oceniona wysoko, co potwierdza moje zaanagażowanie, to próba rozwiązania zadania algorytmicznego była nieudana. Żałuję, że nie dostałem się do Andea. Wnioskuję to po opiniach, stacku technologicznym (jest dosyć konkretny z użyciem Microsoftu) oraz benefitach między innymi fizjoterapeuta. Mam nadzieję na owocną współpracę w przyszłości.
    Mr S

30.09.2025 22:59

Na szczęście udało mi się zwolnić w bardzo dobrym momencie. Jeszcze dwa lata temu była to wspaniała firma, a teraz coraz bardziej przypomina jedno z najgorszych amerykańskich korporacji. Pracownik, który był z firmą od samego początku, zostaje zwolniony tylko przez konflikt z jednym z członków zarządu. Dodatkowo, wymuszają na pracownikach z Krakowa, by przychodzili do biura 3 razy w tygodniu po 8 godzin, mimo że w niektórych zespołach większość osób, w tym menedżerowie, pracuje zdalnie. Niedawno dowiedziałem się też od kolegów, że były cięcia kosztów, w wyniku których usunięto część benefitów pracowniczych. Krótko mówiąc, statek tonie i nie polecam wsiadać na niego. Jest mi naprawdę smutno, że zarząd, zamiast motywować pracowników, zaczyna wyciskać z nich ostatnie krople energii.
    Falcon M2

02.10.2025 09:40

Trudno dyskutować na podstawie takiego komentarza, bo ma on niewiele wspólnego z rzeczywistością. Fakty są takie, że firma nadal inwestuje w rozwój pracowników i wprowadza rozwiązania, które realnie wzmacniają ich poczucie docenienia – nie wszystko da się sprowadzić do benefitów. No tak, bo wiadomo – prawdziwe docenienie pracownika mierzy się tylko ilością darmowych owoców w kuchni i kartą na siłownię 🙃

02.10.2025 11:31

Od początku działalności oferujemy pracownikom szeroki wachlarz benefitów i w dalszym ciągu zapewniamy najważniejsze rozwiązania wspierające zespół. Jeżeli chciałbyś porozmawiać o szczegółach, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu: [email protected]
    Kasia

10.03.2025 02:58

Proszę napiszcie o dziale księgowości. Jaka atmosfera? Jak szef? Czy duża rotacja w zespole?

23.04.2025 13:01

Brak rotacji. Nowe procesy rektutacyjne spowodowane są powiększaniem zespołu i rozrostem firmu. Manager bardzo zaangażowany w pracę zespołu.

23.04.2025 12:21

Mega fajna ekipa - atmosfera taka, że aż chce się przychodzić do pracy (prawie :D) codziennie.. Ludzie ogarnięci, wyluzowani, zawsze można pogadać, a jak trzeba to pomogą. Nowe biuro - totalny upgrade, zdecydowanie na plus. No i lokalizacja firmy dla mnie petarda. Ogólnie jestem zadowolony, nie ma na co narzekać :)
    Zadowolony

08.03.2025 18:27

Fajna firma, w której można się sporo nauczyć. Jeśli ktoś chce się rozwijać, to ma do tego warunki. Ale tak naprawdę to ludzie robią całą robotę! Zespol jesst mega, luźna atmosfera. Po prostu fajnie się tu pracuje.
    Paulina

18.12.2024 09:36

Praca w Andea wyróżnia się wyjątkową atmosferą współpracy i wsparcia – każdy czuje się częścią zgranego zespołu. Dużym atutem są także dodatkowe inicjatywy, takie jak perfekcyjnie zaplanowane wyjazdy firmowe oraz szeroka oferta benefitów, które realnie wpływają na komfort pracy. Szczególnie doceniam to, że firma ceni zdanie każdego pracownika, a pomysły i opinie są zawsze brane pod uwagę. To miejsce, które pozwala nie tylko realizować codzienne obowiązki, ale także aktywnie uczestniczyć w jego rozwoju.
    Sebastian

29.10.2024 09:13

Pracuję tutaj od 1,5 roku i z pełnym przekonaniem mogę polecić tę firmę. Na co dzień spotykam się tu z wieloma pozytywnymi aspektami: -Miła i wspierająca atmosfera pracy -Skuteczna komunikacja między pracownikami -Możliwość współpracy z osobami o dużym doświadczeniu -Atrakcyjne benefity i regularne wydarzenia integracyjne -Docenienie ze strony firmy, każdy pracownik jest tutaj szanowany Andea to miejsce, które dba o swoich pracowników i ich rozwój.

03.06.2024 13:07

Pracuję w Andei już kilka lat i naprawdę chwalę sobie to miejsce. Firma wypada naprawde dobrze na krakowskim rynku firm IT. Warunki, atmosfera, ciekawe projekty.
    Alex

22.04.2024 07:01

Specjalista ds. Administracji miał wpisaną jakiś czas temu w ofercie umowę o zastępstwo. I tak ją przegapiłam ale zastanawiam się tak z ciekawości co z osoba, która ostatecznie się dostanie? Czy później udaje się wydzielić dla niej całkiem inną funkcję?

24.04.2024 13:52

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i stanowiskiem Specjalista do spraw Administracji. Odpowiadając na pytanie chcemy sprostować, że nie poszukiwaliśmy osoby na zastępstwo lecz na umowę zlecenie. Jeśli teoretycznie taka sytuacja miałaby miejsce, a osoba na zastępstwie wykazałaby się wysokim profesjonalizmem oraz dopasowaniem do organizacji staralibyśmy się znaleźć dla niej stanowisko i przestrzeń do dalszej współpracy. Pozdrawiamy Zespół Andea

23.03.2024 06:54

Dzień dobry. jak to jest z forma umowy tak ostatecznie. Można ja negocjować? Chodzi mi o to, że w przypadku Junior Test Engineer’a wpisano w ofercie B2B, natomiast Software Tester ma już opcje na umowę o pracę. Zastanawiam się czy w tym pierwszym przypadku także byłaby na nią możliwość?

25.03.2024 11:25

Cieszymy się, że jesteś zainteresowany naszymi ofertami pracy. Praca na tych stanowiskach odbywa się w dwóch różnych działach naszej firmy. Junior Test Engineer jest związany z pracą nad naszym własnym produktem, Manufacturo. Z uwagi na specyfikę projektów oraz klientów, preferowaną formą zatrudnienia jest umowa B2B. Jeśli masz dodatkowe pytania lub chciałbyś uzyskać więcej informacji, zachęcamy do kontaktu. Serdecznie pozdrawiamy Zespół Andea

09.04.2024 15:46

Cześć, na stanowisko Junior Test Engineer szukamy osób w pełnym wymiarze godzin (około 160h miesięcznie). Pozdrawiamy Zespół Andea
    JK

25.03.2024 11:34

Polecam Andea jako super miejsce do pracy. Fajna atmosfera, najlepsze benefity i ciekawy pakiet szkoleń. Ponadto, firma udziela sie charytatywnie, a coroczny wyjazd firmowy na długo zapada w pamięci :)
    Jadźka

08.03.2024 06:49

Cześć, interesuje mnie praca jako młodszy tester oprogramowania. Chce poznać konkret odnośnie zarobków, widełki są wskazane na poziomie od 4,500 do 7,000 zł. proszę o informację dotycząca rozbieżności. wysokość będzie zależna od ilości testów?
    Gosia

11.03.2024 10:59

Cześć, odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie wynagrodzenia - wysokość jest zależna od doświadczenia i umiejętności, a nie ilości testów. Jeśli jesteś zainteresowany ofertą, zachęcamy do aplikowania przez naszą stronę https://career.andea.com/job-offers/ Pozdrawiam Gosia z HR

23.02.2024 10:30

Witam, mam pytanie na temat modelu pracy - w ogłoszeniu na stanowisko .net developer (Kraków) jest wspomniany model hybrydowy. Czy jest to elastyczne i mogę ustalić ze swoim managerem jak często będę przychodził do biura (na przykład 2x w miesiącu, preferuję pracę z domu) czy też jest to sztywno ustalone i wszyscy pracownicy przychodzą na przykład 2 dni do biura w każdym tygodniu? Czy odległość od biura również na to wpływa?
    Weronika

23.02.2024 12:11

Cześć, na wspomniane przez Ciebie stanowisko poszukujemy osoby, która będzie pracować w modelu hybrydowym - 3 dni z biura, 2 dni z domu. Zachęcamy do kontaktu. Weronika z HR

22.02.2024 01:57

Zaprosili kogoś już na rozmowę na to stanowisko junior test engineer? Ciekawy jestem czy szybko trwa rekrutacja czy właśnie się ciągnie czy jest ok. Potrzebuję czegoś na za niedługo, zresztą nie lubię miesiącami się rekrutować, nie chce marnować czasu jak w niektórych firmach.
    Weronika

22.02.2024 11:26

Cześć! Rekrutacja na wspomniane przez Ciebie stanowisko nadal trwa. Jeśli jesteś zainteresowany, zachęcamy do aplikacji :) Proces trwa około 2 tygodni. Pozdrawiam Weronika z HR

02.02.2024 09:44

Od czego uzależniona jest premia w firmie Andea Solutions Sp. z o.o.? Jakie są progi premiowe? Dodali 8 maja na GoWork.pl ogłoszenie na stanowisko QA Engineer.
    HR Andea

07.02.2024 11:32

Cześć, wspomniana przez Ciebie oferta na stanowisko QA Engineer jest już nieaktualna. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na naszej stronie: https://career.andea.com/job-offers/ Skontaktuj się z nami aby poznać system premiowy w naszej firmie - [email protected] Pozdrawiamy HR Team

18.01.2024 06:42

Ciekawią mnie aktualne projekty dla devów od Angulara. Już przytoczono przykładowe rozwojowe opcje, na które można było się załapać w trakcie pracy. widzę jednak w ofercie te widełki liczone od 85 do 140 zł od godziny i dlatego zastanawiam się nad wyceną poszczególnych zadań.

19.01.2024 11:14

Cześć! Jeśli chciałbyś porozmawiać o aktualnych projektach to zachęcamy do kontaktu bezpośredniego lub odwiedzenia naszej strony internetowej. Odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie widełek - stawka godzinowa obejmuje codzienną pracę nad projektem, a nie pojedyncze zadanie, element projektu. Wynagrodzenie jest zależne od doświadczenia, kwalifikacji i umiejętności pracowników. To oznacza, że niezależnie od tego, czy pracujesz nad główną funkcjonalnością czy wspierasz zespół w inny sposób, Twoje wynagrodzenie będzie odzwierciedlać Twój poziom seniority. Wierzymy, że taka forma rozliczania jest sprawiedliwa i umożliwia adekwatne wynagradzanie za wkład w projekty. Zachęcamy do kontaktu Andea
    MM

12.02.2022 07:40

W andei pracowałem 5 lat w dziale Innovation. Na początku jako .net developer. Potem jako team leader. Jakie są plusy? - można się bardzo dużo nauczyć pod kątem technicznym, biznesowym - projekt dynamicznie się rozwija - super zarząd który chce zbudować coś fajnego i któremu zależy na pracownikach (przykładem jest sytuacja gdzie gdy jednemu pracownikowi zachorowało ciężko małe dziecko osobiście pomagali mu finansowo) - ludzie Co jest wymagane ? - zaangażowanie. Podejrzewam że w każdej firmie to jest plus natomiast ze względu na jej wielkość naprawdę tutaj widać kto się stara a kto nie. Jeśli ktoś chce się dużo nauczyć, rozwijać to ceną tego będzie to że musi dać coś siebie. Taka osoba bez problemu się utrzyma.
    ...

02.01.2024 21:37

Co jest wymagane? - zaangażowanie. No i też trzymanie sztamy z managementem, wtedy jak niektórzy, trafić można do lepszego projektu, albo przypadkiem zostać wybranym do lepszych, bardziej rozwojowych zadań -_-.
    XC

08.01.2024 12:49

Rozwijanie platformy Manufacturo, praca z takimi firmami jak Divergent, Heliogen, Hermeus, H3X, Mynaric, Relativity, Sierra Space.

24.09.2023 10:33

Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na QA Engineer w Andea Solutions Sp. z o.o.?

29.09.2023 13:44

Rekrutując na wspomniane przez Ciebie stanowisko ważne są dla nas umiejętności testowania manualnego, znajomości SQL, biegłego posługiwania się językiem angielskim. Dodatkowymi atutami są: znajomość JavaScript/TypeScript, doświadczenie w pracy z REST API oraz pracy w metodologii SCRUM. Podczas rozmowy technicznej oceniany jest poziom tych umiejętności, następnie na tej podstawie oferujemy pracę na odpowiednim stanowisku (junior/mid/senior). Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie - czasami ktoś potrzebuje 2 lat do osiągnięcia pewnych kompetencji, ktoś inny roku, a jeszcze inny 5 lat. Jeśli jesteś zainteresowany tym stanowiskiem, śmiało do nas aplikuj! https://career.andea.com/whats-your-dream-job/

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Andea?

Kontakt - Andea Sp. z o.o.

Kapelanka 42B 30-347 Kraków

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

Pracuś

23.09.2023 21:54

Ostatnio trochę osób zniknęło z R&D aka innovation - zwolnienia. Teraz zarząd wprowadza absurdalną hybrydę bez sensownego uzasadnienia. Pewnie chcą ograniczać koszty i zrobić silent layoffs (liczą na odejście osób którym praca hybrydowa się nie podoba). Pora się ewakuować a szkoda...

25.09.2023 16:58

Cześć, dziękujemy, że podzieliłeś się z nami Swoją opinią. Chcielibyśmy się do niej odnieść, by pokazać szerszą perspektywę (przepraszamy, jeśli nie wyjaśniliśmy tego odpowiednio na naszym comiesięcznym spotkaniu Company update). Od początku funkcjonowania Andei cechowało nas to, że tworzymy zgrany zespół, w którym się znamy, lubimy i spotykamy. Nasza wizja nie uległa zmianie - nadal chcemy budować firmę opartą na ludziach i dobrej atmosferze. Trudno zgodzić się z stwierdzeniem o silent layoffs w sytuacji, kiedy co miesiąc zatrudniamy kilka osób. I właśnie zależy nam na tym, aby nowe osoby miały miejsce i przestrzeń na wymianę doświadczeń, naukę oraz nawiązywanie relacji zespołowych. Nasza decyzja o wprowadzeniu pracy hybrydowej oparta jest na analizie wszystkich „za” i „przeciw”. Rozumiemy, że nie każdy chce pracować stacjonarnie na pełen etat, dlatego staramy się wprowadzić kompromis między potrzebami firmy i pracowników młodszych stażem, a potrzebami naszych doświadczonych pracowników, wprowadzając system 3 do 2. Zdajemy sobie sprawę, że część osób może być niezadowolona, jednak bardzo mocno zachęcamy, aby razem z nami doświadczyć tej atmosfery, którą tworzą ludzie będąc w biurze. Liczymy, że mimo naszej decyzji Andea pozostanie w dotychczasowym składzie. Jeśli chciałabyś o tym szerzej porozmawiać, drzwi HR są dla Was zawsze otwarte.

14.09.2023 18:13

Od niedawna jestem pracownikiem Andei. Jest to bardzo przyjazne miejsce pracy pod względem wysokiej kultury organizacyjnej i dobrym podejściem do pracownika. Sam proces rekrutacji przeszedł sprawnie, w miłej atmosferze, byłam informowana na każdym etapie co nastąpi dalej. Niedługo po moim zatrudnieniu miałam możliwość wzięcia udziału w wyjeździe integracyjnym, gdzie było mnóstwo atrakcji dla pracowników. W Andei mam dodatkowo możliwość rozwijania swoich kwalifikacji i jest to dla mnie bardzo cenne. Polecam to miejsce pracy!
    Mbn

21.08.2023 03:47

Brak informacji zwrotnej do kandydata po procesie rekrutacyjnym. Po wstępnym telefonie od Pani z HR, wypytaniu o stawkę, chęci przyjezdzania do ich biura - od miesiąca cisza.
    Mjp

31.08.2023 11:51

To widocznie nie pierwszy przypadek, bo ja również nie dostałem informacji zwrotnej i to już po rozmowie technicznej. Trochę słabe zachowanie, zwłaszcza że deklarowano dwutygodniowy czas na feedback. Sama rozmowa techniczna również nie należała do przyjemnych i nie mam na myśli "niewygodnych pytań", co bardziej nastawienia osób rekrutujących - czułem jakbym komuś zajmował ważny czas. Nie podobało mi się również to, że firma rekrutuje na stanowisko, po czym w procesie rekrutacji okazuje się, że w sumie to szukają kogoś z innymi umiejętnościami, po czym w rozmowie technicznej totalnie się to nie spina, jeśli chodzi o poziom i szczegółowość pytań odnośnie stanowiska i wymagań, na które aplikowałem.

05.09.2023 11:32

MJP, Jest nam niezmiernie przykro, że doświadczyłeś takiej sytuacji. Dokładamy wszelkich starań, by kandydat czuł się komfortowo na rozmowie oraz żeby cały proces rekrutacyjny był przyjazny dla potencjalnego pracownika, dlatego zależy nam na wyjaśnieniu tej sytuacji. W związku z tym bardzo Cię prosimy o bezpośredni kontakt z nami ([email protected]) abyśmy mogli zapobiec takim zdarzeniom w przyszłości. Andea Team

19.07.2023 08:58

Najlepsze miejsce do pracy, pełne empatii, zrozumienia i serdeczności. Pracuję tutaj kilka lat i zawsze doświadczam samej dobroci z każdej strony - Zarządu, Menagara i kolegów z pracy. Zarząd to nie osoby no-name, a konkretne osoby, z którymi ma się bezpośredni kontakt. Można porozmawiać o wszystkim, doradzić się. Panowie zawsze pomogą, nawet jeśli nie dotyczy to spraw zawodowych. Polecam każdemu z czystym sercem!

30.08.2023 14:44

Firma oferuję sporo benefitów dla pracowników, dodatkowo mocno angażuje się w pomoc charytatywną. Jeśli chciałabyś dowiedzieć się więcej to myślę, że dziewczyny z HR chętnie odpowiedzą na Twoje pytania, można się z nimi skontaktować przez stronę Andei :)
    Kamila

08.03.2023 13:26

Chciałabym aplikować na stanowisko Lead UX Designer ale mam pytanie. W ogłoszeniu podano stawkę godzinową 130 - 170 zł. To na rękę czy brutto? Poza tym podobno jest możliwość pracy zdalnej, w jakim zakresie? Jest jakaś pula dni do wykorzystania na to?

29.03.2023 10:13

Powiedziałbym, że to stawka netto na B2B. Jeśli chodzi o pracę zdalną to kwestia dogadania z managerem, ale nie mamy narzuconych puli dni do wykorzystania.
    ByłyPracownik

27.11.2022 15:57

Dobra firma na kilka lat, do szklanego sufitu, lub do emerytury jak ktoś nie ma większych aspiracji.
    Gandalf

24.11.2022 11:17

Andea to bardzo dobre miejsce do pracy. Support, podejscie zarządu do pracowników i projektów. Sporo wyzwań i ciekawych projektów do realizacji. Zarząd dokładnie wie co chce robić i w któą stronę rozwijać firmę dla mnie to bezapelcyjnie plus. Fajny klimat w biurze i w całej firmie, benefity i na pewno pracowitość jest zauważana i nagradzana. Polecam i jestem na TAK!
    ByłyPracownik

24.11.2022 06:45

Praca z archaicznymi technologiami za niższe kwoty niż średnie dla branży IT w Krakowie. Można się zaczepić na jakiś czas, ale długofalowo raczej nie polecam.
    Andean

23.05.2022 13:09

Plusy: - pomocni pracownicy, bardzo dobra współpraca i chęć dzielenia wiedzą pomiędzy działami - sporo (ciekawej) pracy - wyjątkowe podejście zarządu - poczucie posiadania wpływu na to jak funkcjonuje dział/firma - odpowiednie podejście do pojawiających się 'wyzwań' - zaufanie, które bazuje na efektach pracy - mała rotacja pracowników, a w niektórych działach znikoma (wiele osób jest w firmie od jej założenia, dla wielu to jedyny pracodawca, zdarzają się również powroty) - przemyślane podejście do wydatków i szkoleń - efektywne spotkania - brak korpo-biurokracji Minuso-plusy: - dość długi czas wdrożenia i duży zakres wiedzy do opanowania. Aby być specjalistą z każdego modułu, trzeba mieć spory bagaż doświadczenia. Zarobki: - w krótkiej perspektywie pewnie są korporacje, które płącą więcej. W dłuższej perspektywie, dla pracowitych osób, Andea będzie lepszym wyborem. Zaangażowanie i pracowitość są doceniane. Podsumowując: Andea po prostu gra w innej lidze niż korporacje.
    RealAndean

19.08.2022 16:48

Na wiele rzeczy w Internecie trzeba patrzeć z przymrużeniem oka... a szczególnie to co można przeczytać powyżej ;)

20.08.2022 21:19

Widzę że dziewczyny z HR się nie obijają ;)

20.08.2022 12:36

Czy zarobki oferowane przez Andea Solutions Sp. z o.o. są adekwatne do zakresu obowiązków?

20.08.2022 21:16

Nie

10.03.2022 16:41

Firma ogólnie "w porządku". Teoretycznie "góra" stara się, żeby pracownicy byli zadowoleni, rozwijali się, etc. Z drugiej strony rozwój bardzo zależy od działu (w niektórych nic sie nie da zmienić/wymyślić/nauczyć) a także od przełożonego - niektórzy managerowie reprezentują sobą totalny beton, który nie chce zrobić/nadzorować niczego nowego/innego niż dotychczasowe podejście. W sumie nie wiem z czego to wynika, ze strachu, że pracownik na niższym szczeblu będzie coś lepiej umiał od przełożonego? Firma straciła w moich oczach właśnie przez to, że rozwój u "niektórych" był pożądany, natomiast reszta ma się zajmować "tym czego nikt nie chce robić". To jedna z przyczyn pojawienia się chęci zmiany pracy.

11.03.2022 08:35

Dziękuję za podzielenie się Twoją opinią. Tak, jako Andea bardzo staramy się, aby pracownicy mogli się rozwijać i byli zadowoleni z pracy. Jako osoba z HR, jestem bardzo zaskoczona Twoją odpowiedzią. Przykro mi słyszeć, że nie masz możliwości rozwoju i jesteś blokowany. Każdy u nas może brać udział w szkoleniach, które rozwijają jego umiejętności techniczne, czy tzw. soft skills. Drzwi do Zarządu i działu HR są zawsze otwarte. Jeśli pojawiają się jakieś pytania, wątpliwość, czujesz się blokowany lub chciałbyś upewnić się, jakie jest nasze podejście w danym temacie, śmiało przyjdź do nas. Porozmawiajmy wspólnie o sytuacji, czy konkretnym przypadku. Chciałbym Ci móc pomóc rozwiązać Twój temat. Pozdrawiam serdecznie, Kamila
    DB

20.01.2022 14:35

Po 4 latach pracy w motoryzacji, postanowiłem się przebranżowić. Po drugiej rozmowie rekrutacyjnej dostałem telefon z Andeii. Rozmowa rekrutacyjna bardzo przyjemna, w świetnej atmosterze i z uśmiechem na twarzy. Drugi etap był skierowany bardziej na umiejętności ale również nie był przeprowadzany w "cieżkiej atmosferze", na szczęście udało mi się go przejść i dołączyłem do zespołu. Praca bardzo ciekawa i przyjemna, świetne benefity, biuro oraz narzędzia pracy. Najważniejsza jest dla mnie atmosfera, którą w Andeii oceniam na 11/10. POLECAM

29.11.2021 17:01

Nie zatrudniłem się w Andei ze względu na znalezienie logistycznie korzystniejszego zatrudnienia. Piszę, jednak, żeby podkreślić bardzo korzystne wrażenie, jakiego doznałem podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Rozmowa bardzo rzeczowa, na wysokim poziomie merytorycznym. Na każdą prośbę otrzymywałem godny zapamiętania i analizy feedback na temat stanu mojej wiedzy i przygotowania do roli. Miła atmosfera, gotowość Zarządu do rozwiania wszelkich wątpliwości. Nie wiem jak było by dalej, choć wyglądało obiecująco. Sama rozmowa wywarła na mnie jednak tak pozytywne wrażenie, że postanowiłem się tym podzielić.
    Java>Python

17.11.2021 12:41

Podczas rozmowy o pracę zostałem poczęstowany najlepszą kawą w życiu. Nie było to nic dziwnego, bo okazało się, że firma ostatnio zakupiła szwajcarskie ekspresy do kawy Jura.

18.11.2021 08:07

Cieszymy się że kawa smakowała i mamy nadzieję że będziemy mogli ją pić wspólnie w biurze :) Pozdrawiamy!
    JK

21.02.2021 07:41

Firma z normalnym podejściem do pracownika, gdzie mogę porozmawiać z szefami i każdą sprawę załatwić tu i teraz. Do tego międzynarodowe projekty w największych firmach produkcyjnych na swiecie. W Andei można nauczyć się czegoś unikalnego na rynku i co ważne ci bardziej doświadczeni chętnie dzielą się swoją wiedzą. Zaczynałem jako student 2 roku AGH i rok po zakończeniu studiów nie żałuję ścieżki którą wybrałem. Jako student ceniłem sobie zwłaszcza dużą elastyczność w dostępnych godzinach pracy co pozwalało mi zarobić więcej w wakacje i spokojnie przeżyć sesję :)
    Pytający

15.11.2021 14:41

Dzień dobry. Czy firma prowadzi rekrutacje dla osób, które chciały by zacząć od stażu? Interesował by mnie staż z testowania maulualnego. Jestem studentem na 3 roku. Z góry dziękuję za odpowiedź
    Lukasz Górka

16.11.2021 09:20

Dzień dobry. Tak, prowadzimy program stażowy dla studentów :) Proszę o podesłanie swojego CV wybierając po kolei na stronie Andea: zakładkę Team / pozycję Software tester / przycisk Apply for this position: https://andea.elevato.net/en/software-tester,ja,85?source=1018 Pozdrawiam, Łukasz

30.10.2021 12:35

Student

30.10.2021 13:15

Tak, można.

02.11.2021 09:15

Chcąc być precyzyjnym: z umowy zlecenia można przejść na B2B, z umowy o pracę nie jest to możliwe ze względu na obowiązujące przepisy prawne. Rozpoczęcie współpracy jest natomiast możliwe w każdej formie preferowanej przez kandydatkę lub kandydata do pracy :)

20.09.2021 11:14

Co wchodzi w socjal Andea Solutions Sp. z o.o.?

27.09.2021 14:56

Dzień dobry, dziękujemy za Twoje pytanie. Jeśli przez „socjal” masz na myśli benefity, w naszej firmie oferujemy opiekę medyczną, kartę sportową, internetową platformę z nieograniczoną możliwością wyboru benefitów według własnych preferencji, bony do sklepu sportowego, księgarni, wyjścia integracyjne oraz okolicznościowe benefity (fizjoterapeuta w biurze, pizza day itp.).
    Patrycja

23.07.2021 10:51

How do you pick your employer? Is it the pay, the perks, the brand, the purpose, the values? What makes the difference? When I was making my decision, the only thing I cared for was to do what I am good at and where it would matter. 2,5 years (usunięte przez administratora) the road and I know there was a lot more I voted for when joining Andea. As the Greek philosopher, Heraclitus, said: “change is the only constant” and so I decided to take on a new venture. It made me think of every person I interact with daily. And you know what? It's an incredible and diverse group of individuals, and every single one is unique in what they add to my experience. Here’s the list of top 10 that I’d like to thank: those who challenge me, and those who support me, those who provide guidance whenever I need it, those who encourage me to try, those who I can trust, those who drop a line just to check on my well-being, those who add a bit of laughter, those who push for excellence, those who have the courage to lead, those who value integrity above anything else, those who build a safe and inclusive space for me and everybody around. All these listed above are an inspiration for me to do better and to become a better version of myself.

20.07.2021 23:20

Pracowałem w wielu firmach jednak żadna z nich nie dorównuje Andei. Jest tutaj atmosfera nie do podrobienia, mega ludzie, fajne projekty, super Zarząd. Można się rozwijać, szkolić, osiągać ciągle nowe cele. Polecam Andeę każdemu kto szuka super miejsca do pracy! ;)

11.06.2021 10:44

Czy w Andea Solutions Sp. z o.o. możliwa jest praca na podstawie B2B?

11.06.2021 14:15

Dziękujemy za Twoje pytanie. Jest możliwość pracy na podstawie B2B. Zawsze staramy się wspólnie uzgodnić odpowiednią dla pracownika formę zatrudnienia.

Zostaw merytoryczną opinię o Andea Sp. z o.o.