Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Proces rekrutacji

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności
Poznań - Fobaro Sp. z o.o. S.K.A.

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Fobaro Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Fobaro Poznań

ReviewUserIconMali

10.07.2024 07:43

Wspominaliście w wątku 2 lata temu o multisporcie a ja widziałam np.paczki świąteczne, dofinansowanie nauki języków itp. Dlatego myślę żeby aplikować na doradcę techniczno-handlowego. Jesteście zadowoleni z dodatków?

ReviewUserIconAsia

15.07.2024 11:34

Jest multisport, ubezpieczenie grupowe, paczki świąteczne, dofinansowanie do wakacji dla dzieci pracowników, dofinansowanie nauki języków jeśli będziesz używać tego języka w kontakcie z klientami, jeśli czujesz że potrzebujesz szkolenia to z tego co wiem kiedyś wysyłano na kursy sprzedażowe/negocjacje z klientami/telefoniczna obsługa klienta, etc. Jeśli jest potrzeba to można zawsze przyjść z zapytaniem albo jakimiś specjalnymi prośbami. Ogólnie chodzimy czasami na kręgle, ogniska, zdarzały się wyjazdy integracyjne w Polsce i raz za granicą.

ReviewUserIconMikin

04.11.2022 20:26

Witam , a czy teraz poszukujecie na stanowisko pH

24.02.2022 09:56

Czy Fobaro Sp. z o.o. S.K.A. zapewnia kartę multisportu?

ReviewUserIconPeterus

24.02.2022 14:09

Karta Multisport jest w pakiecie dla każdego z naszych obecnych i potencjalnych pracowników. Jest również wiele innych interesujących przywilejów dla każdego z nas.

07.11.2021 10:21

Jak dużo osób pracuje w Fobaro Sp. z o.o. S.K.A.?
    ReviewUserIconPeterus

07.11.2021 14:41

30 osób. W biurze do 15 osób
    ReviewUserIconKtoś

15.12.2020 12:10

A święta to macie zawsze wolne od pracy? Pozdrawiam

17.12.2020 12:14

Dzień dobry, dni świąteczne są ustawowo wolne od pracy, więc tak mamy wolne od pracy. Pozdrawiam

Kontakt - Fobaro Sp. z o.o. S.K.A.

Robocza 40 61-517 Poznań

Branże: Przemysł chemiczny i surowce

14.11.2020 15:17

Jak się pracuje z ludźmi z Fobaro Sp. z o.o. S.K.A.?
    ReviewUserIconMieczysław

16.11.2020 20:50

Pracuje w Fobaro ponad 15 lat. Mam zapewniona prace do emerytury. Super ludzie chodź czasami nie jest łatwo. Non stop dużo pracy na magazynie. Kilkadziesiąt wysyłek dziennie. Ale nie ma co narzekać byle tak dalej

29.05.2020 11:34

Certyfikat IFS Logistics dla FOBARO Sp. z o.o.
    Międzynarodowy dystrybutor klejów przemysłowych i narzędzi do cięcia FOBARO z siedzibą w Poznaniu uzyskało certyfikat IFS Logistics (wersja 2.2 grudzień 2017 roku) potwierdzający wysokie standardy w zakresie organizacji transportu, transportu oraz magazynowania produktów nie spożywczych w kontrolowanej temperaturze. FOBARO jest pierwszą spółką dystrybucyjną oferującą kleje przemysłowe która uzyskała certyfikat IFS Logistics. Podczas audytu otrzymaliśmy ocenę aż 99,65%. Audytowi było poddane centrum logistyczno magazynowe oraz centrala spółki w Poznaniu.

Dzięki poddaniu się certyfikacji, spółka Fobaro zyskała zapewnienie porównywalności i przejrzystości działań realizowanych w całym łańcuchu dostaw od zakładu produkcyjnego klejów przemysłowych do klienta końcowego oraz warunkom wspólnego standardu wykonywania usług z jednolitymi systemami oceny co w konsekwencji przekłada się na większe zaufanie odbiorców. Klienci Fobaro mogą polegać na wynikach audytów realizowanych przez niezależny ośrodek zewnętrzny, co zmniejsza zapotrzebowanie na kontrole własne. Certyfikat potwierdzi status Fobaro, jako dostawcy bezpiecznych produktów o wysokiej jakości.

"Już dziś wszyscy dokładamy wszelkich starań, by poziom realizowanych przez nas usług spełniał bardzo rygorystyczne wymagania. Nasze centrum logistyczne poddawane są cyklicznym audytom i uzyskuje certyfikaty, które potwierdzają, że utrzymujemy najwyższy możliwy poziom usług (ISO 9001:2015). Nasi klienci są pewni, że magazynowane i transportowane kleje przemysłowe wykorzystywane między innymi przez branżę spożywczą i opakowaniową będą w pełni bezpieczne do wykorzystania w każdym zakładzie produkcyjnym" - powiedział Piotr Siebert Prezes Zarządu Spółki.

W porównaniu do wersji 2.1 z 2014 roku obecna certyfikat IFS Logistics 2.2 wprowadził realizację niezapowiedzianych audytów IFS w certyfikowanych obiektach oraz nowy wymóg dotyczący zafałszowań w branży spożywczej.
    News image
    ReviewUserIconJarek

29.05.2020 10:37

Witam, czy obecnie można starać się o pracę?

29.05.2020 11:29

Dzień dobry, w najbliższych dniach zamieścimy ogłoszenia rekrutacyjne na stanowiska handlowe oraz aktualności dotyczące firmy. Zachęcam do śledzenia naszego profilu na GoWork i FB.

26.04.2020 16:52

Czy Fobaro Sp. z o.o. S.K.A. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

26.04.2020 17:52

W chwili obecnej firma nie planuje zatrudnienia nowych pracowników. Wszyscy pracownicy są zatrudnieni na podstawie umowy o pracę.
    ReviewUserIconPiotr

14.12.2015 11:53

(usunięte przez administratora)firma prócz nazwy nic z finansami nie ma wspólnego, no chyba jeszcze tylko to,że kiepsko płaci...

Zostaw merytoryczną opinię o Fobaro Sp. z o.o. S.K.A.

Nie przegap nowości o Fobaro Sp. z o.o. S.K.A.!