Allflex

2 Dodaj opinię
Allflex
2 16 5 1

Opinie o Allflex

Filtruj opinie po kryteriach:

Hary
 Opinia

Witam ile można dostać na start w firmie interesuje mnie kwota netto Z góry dziękuje za odpowiedź

Pomocna?
TakNie
Hoknn
 Opinia
@Hary 07.01.2019 14:12

2100 do reki na trzy zmiany

Pomocna?
Tak1Nie
Bb
 Opinia
@Hoknn 08.01.2019 06:15

Do reki to oni moga dostac ale wiesz co :) firma moze I ok ale kierownictwo niszczy wszystko .odradzam

Pomocna?
Tak2Nie
Jj
 Opinia

Nie polecam szczegolnie magazynu.jak idziesz do lysego z pytaniem o cos to on nigdy nie wie nic a tylko lazi z kata w kat I zagaduje do dziewczyn ,ktore I tak go olewaja:)

Pomocna?
Tak5Nie
Witold
 Opinia
@Jj 19.11.2018 17:00

Uważasz, że pracownik pracujący w magazynie jest niekompetentny? Zgłaszaj swoje problemy do innych pracowników, którzy mają lepsze przeszkolenie. Czy obecnie są prowadzone rekrutacje do magazynu? Na jakie wynagrodzenie może liczyć pracownik i czy firma zapewnia pakiet socjalny?

Pomocna?
TakNie
Jj
 Opinia
@Witold 10.12.2018 16:17

Jj uwaza,ze to I tak by nie pomoglo, poniewaz na wyzszym szczeblu jest zbyt duze krycie. Jedynie mail do glownego oddzialu moglby cos wskurac .Dziekuje

Pomocna?
Tak1Nie
Jj
 Opinia

Jj uwaza,ze to I tak by nie pomoglo, poniewaz na wyzszym szczeblu jest zbyt duze krycie. Jedynie mail do glownego oddzialu moglby cos wskurac .Dziekuje

Pomocna?
Tak4Nie
Roi
 Opinia

(usunięte przez administratora) mają ludzi zanic lepiej mają Ukraińcy niż Polacy nie polecam

Pomocna?
Tak3Nie
Hdgjigfch
 Opinia

A jak wygląda praca na laserach wtryskarach i na magazynie czy wiara jest spoko?

Pomocna?
TakNie
Reaktor
 Opinia

Nie polecam, nawet wody do picia dla pracowników nie ma... Jeśli ktoś zachoruje i pójdzie na l 4 zabierają mu premie na 3 miesiące... Jeden wielki obłęd...nie dziwie się że większość pracowników mają z UK. nikt normalny długo tam nie zostanie...

Pomocna?
Tak9Nie
Jj
 Opinia
@Reaktor 28.09.2018 15:24

No ale przeciez na rozmowie wyglada to tak ,ze jakiej to oni premii nie daja :) a czas to weryfikuje I premii jaka miala byc to nie ma

Pomocna?
Tak12Nie
Hdgjigfch
 Opinia

Słyszałem że lepiej płacą niż w volkwagenie tylko ze na sezon jest praca.

Pomocna?
TakNie
Jj
 Opinia
@Hdgjigfch 14.09.2018 21:29

Sezon to ludzie z nimi wytrzymuja

Pomocna?
Tak11Nie
Abc
 Opinia
@Hdgjigfch 14.09.2018 21:29

Aroganci myslacy ,ze sa niezastapieni,Sra ją wyzej niz du py nosza.zreszta popytaj ile osob zostaje tylko na chwile. Swiadczy o tym baner wywieszony przed firma juz od kilku miesiecy..I nadal wisi:)

Pomocna?
Tak11Nie
Tabloo
 Opinia
@Jj 20.09.2018 10:18

Dokładnie

Pomocna?
Tak2Nie
Majsjs
 Opinia

A czy praca jest wekeendowa bo sltszalem ze w niedziele jest tylko nocka a w sobote pracujecie czy dla chetnych bo nie wiem czy skladac tam cv bo zatrudniaja i zwalniaja

Pomocna?
TakNie
Oj
 Opinia
@Majsjs 23.09.2018 21:35

NIE WARTO!

Pomocna?
Tak10Nie
Majsjs
 Opinia

Jak wyglada praca i ludzie bo co slyszalem to jest tam praca na sezon?

Pomocna?
TakNie
Guru
 Opinia

nie polecam, klika seksualna - trzeba być dostępnym seksualnie nastawieni są na swoje prywatne zyski chyba oszukują trzeba być strasznym chamem, suką, lub boyem toyem żeby awansować zasługują na Sąd lub samosąd

Pomocna?
Tak6Nie

Zostaw opinię o Allflex - Września

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Allflex

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny